Iyi Aksamlar Kizlar,
Cok yorgunum bende...Pazar'a yolcuyuz ya, alis-verise ciktik bugün. Dökülüyorum resmen. Doruk'da yolda bir sizdi, daha uyanmadi. Uyurken, altini degistirdim, üstündekileri cikarip pijama giydirdim, süt icirdim, hic tinmadi, uyumaya devam etti. Temiz hava yaradi kuzuma heralde.
Bende heyecan iyice tavan yapti. Garip bir duygu 3 yildan sonra Istanbul'a oglumla gitmek. Icimde nedense bir burukluk var. Simdi anlatmaya kalksam, uzar ve duygusal modda olur kesin. En iyisi hic dokunmayayim bu konuya.
Yarinda cok isim var. Ütüler, valizleri yerlestirme, camasir yikama birkac posta, esime en az bir haftalik yemek yapacagim birde. Gece gidecek ise önümüzdeki hafta, isten yorgun gelip birde yemekle ugrasmasin. O da cok üzgün, yalniz kalacak zavallim. Izin alamadi dügün icin maalesef. Temmuz'da da onunla gidecegiz. O da göremiyor 2 yildir ailesini ve ilk kez ogluyla gitmek, onun icinde garip olacak sanirim...
Birsen'cigim, merak ettim canim Alis'i ya. Insallah kusmaz kuzum ve basit birseydir. Merak ettim simdi ya...:uhm:
Gülhan, dogum günü resimlerinizi gördüm canim. Hersey cok güzel görünüyordu ama en güzeli sendin. Annelik sana cok yakisiyor canim. Iltifat degil, gercek...
Esen'cigim sende benim gibi yorgun bir gün gecirmissin canim. Özledim bende Istanbul'un parklarini. Eskiden okul kacamaklarinda giderdik Yildiz'a...
Pinar'cigim, bende dus alinca Dorugu sandalyesine bagliyorum ve beni görebilecegi bir yere yerlestiriyorum. Serbest biraksam, asla karistirmadan, döküp sacmadan durmaz. Defdef'im, canim zuzum duruyor yine.
Esra'cigim, bence de tatilini eziyete cevirme. Eger, cogunluk mayo giymenden rahatsiz olacaksa, ya sen o tatile cikma, ya da herkes diledigi gibi giyinsin, kimseyi kiyafetine karisttirtma. Türkiz'im icinde, hergün et yedirirsen, 1 ayda gecer kansizligi. Ben seker kamisi pekmezi buldum burada. (adi baska birseyde olabilir) Yogun demir iceriyor, cok yaradi bize. Günde bir kasik veriyordum meyve suyuna karistirarak ya da muhallebisine katarak. Hala ara ara veriyorum.
Burcu'cugum gel arada ya. Kagan'imin dogum günüde belli ki cok güzel gecmis. Ellerin dert görmesin, cok maharetlisin.
Kizlar ayrica günlük beslenme planlarini yazmissiniz, cok tesekkür ederim hepinize.
Yarin girmeye calisirim, giremezsem, hakkinizi helal edin. Yokum en az 2 hafta.
Birsen'cigim, teyzemlerde oldugum zaman sana mesaj atarim canim özelden.