2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kimsecikler yok bende duş alıp yatayım malum sabah erken kalkıp provalara gidicem akşama kadar biraz amale yanığı olayım çok öptüm herkesi

Aaaa yıne kımse yok yaa.Bızde geldık sımdı gezmelerdn.Yemeğim vardı ama benım canım cok ıstemedı evde yemek.Alp gelınce hadı hazırlan hemen cıkalım dedı.Bızde cıktık yemek yedık,Bıraz bulvar turu yaptık.Borayı parka göturup geldık.Hepimiz duşaları alıp ınzıvaya cekıldık.

Pınar kaçtın mı kız sende hemen.Ya su nargıle olayını hıc denemedım.Ama ozenıyorum sen yazınca bı denıyelım bakalım bu hafta sonu bıze.Iyı gezmeler sekerım.

Bırsennnn canım cok gecmıs olsun.Cok mu sert dustu.Borada bazen dusuyor patladı heralde dıyorum sesı duyunca hafıfte sıslık oluyor ama.Genelde parke uzerınde oluyor.1-2 saate bırsey olmadıysa olmaz ınsaalh korkma.Hemen uyutma ve kusmasına bak
ıstersen.Merak ettık haber ver bızede.Allah koruyor bu cocukları yaa.

Bizde arkadaslala nargile keyfi yapıyoruz. Kocisleri ezdik yine okeyde kaydirigubbakcemile3

Birsom sen dediğim gibi kusma olayını takip et yinede. Gecmis olsun tekrar a.s.

Elifcim 12 gün var diye sallama valla sonra bı bakiyosun hersey son güle kalıyor a.s. Havalar güzel iyi gezmeler canım a.s.

Esra'cım keyfini çıkar tatilin canım hakkindir. İyi uykular a.s.

Ohhh sende evde durmuyosun Gulhan'cim iyi yapmışsınız insan arada dışarıda yemek istiyor a.s. Ben sigara icmem ama 10 yıldır düzenli nargilemizi iceriz kocisle. Kavunlu yada elma bahreyn dene tavsiye ederim

selam kızlar oyyy ölüyorum çok yorgunum çooooook
dolmabahceye gittik ordan yıldıza süper bir piknik yaptık oyunlar oynadık çocuklarımla çok yoruldum ama değdi çok mutlu oldular canlarım:))
geldikten sonra özel dersimi verdim kaynanama gidip Ahsen hanımı aldım anneme geçtim daha şimdi girdim eve
makinada çamaşır vardı eşim asmamış kalayladım şimdi onları asıyor bir yığında ütü var poffffffff ama yarın teyzem hollandaya gidecek onunla vakit geçireceğim pazar günü hallederim haftaya da iki gün okul yok o zaman da halletsem olur:)

birsen aliş düşmüş kusma yoksa sorun yoktur izle sen dikkatli ol canım geçmiş olsun

Iyi Aksamlar Kizlar,

Cok yorgunum bende...Pazar'a yolcuyuz ya, alis-verise ciktik bugün. Dökülüyorum resmen. Doruk'da yolda bir sizdi, daha uyanmadi. Uyurken, altini degistirdim, üstündekileri cikarip pijama giydirdim, süt icirdim, hic tinmadi, uyumaya devam etti. Temiz hava yaradi kuzuma heralde.

Bende heyecan iyice tavan yapti. Garip bir duygu 3 yildan sonra Istanbul'a oglumla gitmek. Icimde nedense bir burukluk var. Simdi anlatmaya kalksam, uzar ve duygusal modda olur kesin. En iyisi hic dokunmayayim bu konuya.

Yarinda cok isim var. Ütüler, valizleri yerlestirme, camasir yikama birkac posta, esime en az bir haftalik yemek yapacagim birde. Gece gidecek ise önümüzdeki hafta, isten yorgun gelip birde yemekle ugrasmasin. O da cok üzgün, yalniz kalacak zavallim. Izin alamadi dügün icin maalesef. Temmuz'da da onunla gidecegiz. O da göremiyor 2 yildir ailesini ve ilk kez ogluyla gitmek, onun icinde garip olacak sanirim...

Birsen'cigim, merak ettim canim Alis'i ya. Insallah kusmaz kuzum ve basit birseydir. Merak ettim simdi ya...:uhm:

Gülhan, dogum günü resimlerinizi gördüm canim. Hersey cok güzel görünüyordu ama en güzeli sendin. Annelik sana cok yakisiyor canim. Iltifat degil, gercek...

Esen'cigim sende benim gibi yorgun bir gün gecirmissin canim. Özledim bende Istanbul'un parklarini. Eskiden okul kacamaklarinda giderdik Yildiz'a...

Pinar'cigim, bende dus alinca Dorugu sandalyesine bagliyorum ve beni görebilecegi bir yere yerlestiriyorum. Serbest biraksam, asla karistirmadan, döküp sacmadan durmaz. Defdef'im, canim zuzum duruyor yine.

Esra'cigim, bence de tatilini eziyete cevirme. Eger, cogunluk mayo giymenden rahatsiz olacaksa, ya sen o tatile cikma, ya da herkes diledigi gibi giyinsin, kimseyi kiyafetine karisttirtma. Türkiz'im icinde, hergün et yedirirsen, 1 ayda gecer kansizligi. Ben seker kamisi pekmezi buldum burada. (adi baska birseyde olabilir) Yogun demir iceriyor, cok yaradi bize. Günde bir kasik veriyordum meyve suyuna karistirarak ya da muhallebisine katarak. Hala ara ara veriyorum.

Burcu'cugum gel arada ya. Kagan'imin dogum günüde belli ki cok güzel gecmis. Ellerin dert görmesin, cok maharetlisin.

Kizlar ayrica günlük beslenme planlarini yazmissiniz, cok tesekkür ederim hepinize.

Yarin girmeye calisirim, giremezsem, hakkinizi helal edin. Yokum en az 2 hafta.

Birsen'cigim, teyzemlerde oldugum zaman sana mesaj atarim canim özelden.

selam kızlar berbat durumdayım nazlının bugun atesı cıktı bır baktım 38.5 olmuş hemen aldım dr gıttık baktı dr dışlerı gelıyor ondan olabılır dedı gorunurde bırsey yok cunku dedı bır sure bekle gcmezse tekrar bakarız dedı eve geldım ıcım rahat etmedı hemen evımın karısında saglık ocagı var oraya goturdum ordakı dr da bogazları ıltıhaplanmış antıbıyotık kullan nasıl gormez bunu dr un dedı tabı benım sınırler alt ust oldu yıne ıcım rahat etmedı eşimin bır dr arkadası var saglık ocagında calışıyor oda bırde ona gıttım oda baktı evet bogaz enfeksıyonu dedı antıbıyotık kullan dedı neyse ılacları aldık eve geldık ama bızım atesmız bır turlu dusmuyor
3 saatte bır calpolverıyorum dah sonra fıtıl verıyorum yanı 3 saat arayla calpol dolven fıtıl dönusumlu kullanmaya başladım ates dusuyor ılacın etkısı gectıgı anda tekrar yukselıyor
en son banyo yaptırdım fıtıl verdım yattı bır kalktıkı cocugun yattıgı tarafında yanagı sankı yanmış gıbı su toplamış hemen hastaneye goturdum sabah ılk goturdugum drun yerı burası o dr yoktu nobetcı dr baktı
anlattım dedım sız 4. drsunuz hayatımda boyle sacmalık gormedım dedım tamamen farklı seyler soyluyorsunuz aradakı farkta cok buyuk dedım
neyse baktı evet bogaz kızarmış ama antıbıyotıklık gıbı degıl dedı dedım nasıl ınanıcam veya kıme ınanıcam sız benım yerımde olsanız terettut etmezmısınız kan tahlılı yapalım dedı
neyse yaptılar kandada mıkop sınıra yakın cıktı antıbıyotık cok gerekmez dedı yıne bekle ıkı gun dedı bu aralar 6. hastalık cok sık goruluyor ondan olabılır dedı eger oyleyse 3 gun ıcınde gecer dokuntu olur anlarız dedı malesef erken teşhısı yokmuş nasıl işse (
aldım eve geldım hala ates yuksek sımdı uyudu bende beklıyorum bırazdan yatıcam esım beklıycek
yanı anlıycanız hala tam nesı var bılmıyoruz ıkı saglık ocagı doktoruna gore bogaz enfeksıyonu ve antıbıyotık kullanılmalı
ıkı özel cocuk doktoruna gorede ates bogazdakı hafıf kızarıklıkdan ıkı dişi var gelmek uzere onlardan yada 6. hastalıkdan olabılır ve antıbıyotık gereksız anlıycanız tam kafayı sıyırmalık bır durum sabah ola hayrola deyıp beklıycem bakalım eger sabahda devam ederse bbır başka dr gıdıcez sanırım
hıh bu arada yanagında su toplar gıbı olan yer gectı yuksek atesden olmuş bunuda ılk defa duydum uzerınede yatınca cok ısınmış sımdılık beklıycez bakalım neyse ben gıdıp kızımı kontrol edeyım ve bır kahve ıceyım uykum cok var cunku optum herkesı

hala yatamadık atesı yenı 38.3 e dustu hep 39 (((
2 saatte bır verır oldum ılacı mevlam korusun havale gecırır dıye korkuyoruz
uyurken bır gorsenız bır tarafa cok yatıyorya hemen yuzunde yanagında sankı su dokulmuşde yanmış gıbı şişiı su topluyor ama bayagı genış bır sekılde hanı kucuk kucuk su cıcegı gıbı degıl bıraz atesı dusunce gecıyor off ıcım acıyor resmen bunada sukur mevlam beterınden korusun
neyse telefonun saatını yarım saat sonraya kurup yatayım bıraz

seher geçmiş olsun..
ben nisan annesiyim bizde boğazdan enfeksiyondan sebep birde öksürüyümüz aşağıya inmiş diye bu gece hastanede yatırdılar bizi.
39 derece ateşle geldim.
canım moralini bozmak istemem ama..
çoçuğun tam rahatsızlığını bilmiyorum . inşallah hemencik atlatır.

Son düzenleme:
yarında gülşahın kızının durunın doğum günü var..
kısmet değilmiş gidemeyeceğiz.
gitmek için önceden verilmiş randevuları bile iptal ettik.
ama hastalanmayı iptal edemedik malesef
baran bey şuan hastanede serum yiyor..
ve ne zaman salarlar mechul. yarın dr. gelip kontrol edecek.
biz acile gelip yatış verdiler.

gülşahcım inşallah bunu sabah okursun..
gerçi ben seni ararım yarın ama..
olduda arayamazsam diye haber verim dedim.

canım bizim bursadaki kızlar bir dr. götüryorlar çok memnunlar. özel muayene diye biliyorum .
gerçi adam hem ist. hem bursa çalışıyor.
bursasu - tuğba
yarın ben burda olamaycağım malesef şirvan söyledi. dr. numarsını verirmisin diye istersen özelden mesaj at. onlar sana yardım cı olacaklardır.
ben şimdi bizm topğede yazıyorum ...

Gunaydın Kızlar,,,

Herkese ıyı haftasonları.Bızde Borayla evdeyız bugun.Hava acaıp bı sekılde yon değiştırdı yıne.Dısarısı ruzgarlı bırazda kapalı cıkarmamak lazım sanırım dısarıya.Napalım evde takılıcaz.

Semracım tekrar gecmıs olsun yaa.Valla sen anlatınca benım ıcım acıdı.

Pınarcım saol tavsıyelerın ıcın denemek ıstıyordum zaten ne zamandır.Elma bahreyn de cok meshur heralde.ıçenler hep onu soyluyo..

Fılızcım canım sımdıden ıyı yolculuklar.Iyı tatıller sana.Umarım zaman gönlune gore gecer.Ve Doruk ılk defa vatanına gelıyor.Cok heyecanlı yaa.Umarım hayatının devamında Buralarda basarılı ıslere ımza atar.
Guzel sözlerın ıcınde cok tesekkur ederım sana.

Baran bebekte hasyatmıs sanırım.Cok gecmıs olsun canım.Allah tez zamanda sıfasını versın.

Bırsen merak ettım canım.Nasıl oldu oğluş.

Selam kızlar bizde şimdi ilaçlama için eve geldik. Şimdi yapıldı. Evden çıkmamıza bile gerek yokmuş. Hiç koku falanda olmadı. Her dolabın içine minicik bişeyler sürdü. Bide tüm dip köşeye ilaç sıktı. Sadece 1 hafta köşelere ıslak temizlik yapılmayacakmış o kadar. Neyse ya sevindim yeniden temizlik işi çıkmadığına hihoyyyt

Akşam da görümcemin sevgilisi gelicek bakalım. Kayınvalideme gidip hazırlık yapıcaz. Börek, çörek falan. Arabanın da muayenesi bitmiş. Bugün onu da hallederiz. Yarın sabah kahvaltıdan sonrada alışverişe çıkmamız lazım. Hem pazartesi günü eşimin arkadaşının ordu evinde düğünü var. Hemde ayın 30'unda grubumuzdan arkadaşlarımızın nişanı var. Acil bişeyler almam lazım oyyyy kafamçokkarıştı

Defne'nin de ateşi çıktı dünden beri. Dün akşam 37,5'du. Bu sabah 38,5 oldu. Ne mama nede kahvaltı yemedi. Meyve yedi birtek. Şurup verdim. Babanesi de biz çıkarken yıkıyordu. Düşmezse fitil verin dedim. Doktor canlı aşı olduğundan 1 hafta sonra çıkar ateşi demişti. Heralde onun etkisi çıktı :çok üzgünüm:

Semra'cım çok geçmiş olsun canım ya. Valla içim acıdı okurken. Eğer sebebi bulunamayan yüksek ateş varsa genelde 6.hastalık çıkıyor canım. Defne'ye de bi enfesiyon dediler, bi diş çıkarıyo dediler. Kesin sonuç bulamadılar. 3 gün sonunda 6.hastalık olduğu ortaya çıktı. ınşallah öyledir. 2 gün daha zorlar sizi ama Allah beterinden saklasın canım a.s. Ay ateşten yüzü kabarmış canım ya kıyamam :çok üzgünüm:

Esen'cim yorulmuşsun ama çok eğlenmişsiniz sevindim canım a.s.

Filiz'cim canım heyecan tavan yapmıştır sende. Hadi hayırlı yolculuklar canım. Sağlıkla gelin memleketemize a.s.

Navris size de çok geçmiş olsun canım ya yazık kuzuma hastanede mi şimdi. ınşallah sağlıkla çıkar biran önce a.s.

Gülhan'cım burda da hava aynı şekilde kapadı ve serinledi. Ay iyi oldu kaç gündür sıkıntı bir havaydı. Dene canım elma bahreyn çok güzeldir. Kavunda öyledir. Ay bende tütüne teşvik ediyorum utanmadan klava:

Birsom bugün konuşamadık inşallah iyidir Aliş kuzum a.s.

Aaaaa nerdesınız yahu sabah yazdım sımdı gırdım kımsecıkler yokkkkkk.

Pınar gecmıs olsun canım.Insallah ası yapmıstırda hemen gecer kuzumun atesı.Evde de ıs cıkmamıs sevındım valla.

Bızde oğlısla tam dısarı cıkıcaktık yağmur bastırdı.Kaldık evde mesbur.Şimdi Borayı uyuttum.Evde basmaya yer yok oyuncaktan azıcık onları toplıycam.Esımde cıkmıs yarım saate gelır eve.Amma yemek yok belkı cıkar yer gelırız.Akşamda yatıya arkadaslar gelıcek.Belkı bı kek fılan atarım fırına.

Aslında alısverısede cıkmamız lazım ama bakalım Alp beylerın canı ıstıycekmı.Yazlık cıkardım dun ama hepsı bol gelıyor yaa.Ustler tamamda altıma gıymeye bısey yok evde.Tadılatta yaptırmam lazım yazık hepsıne.

Selam kızlar a.s.

Kayinvalidemlere geldik. Aksam için börek ve Elmalı kurabiyeyi hallettik. Kızımın ateşi bı ara 39'a çıktı. Şimdi 38,3 falan. Doktoru aradım aşıdandir 4 saatte bir calpol ver, 39'u geçerse ibufen ver dedi. Beklemedeyiz bakalım a.s.

kızlar bende annemdeyim kafamı çok fena duvara vurdum fena şişti annemler beklemede kusarsam dr a götürecekler:S

pınar geçmiş olsun defdoşuma aşıdandır ama telaş yapma canım bişeciği kalmaz inşallah

semracım nazlıma da geçmiş olsun tatlım dikkat edin valla tam hava geçişleri hepimizi hasta ediyor

ben gelirim yine öptüm

offf ne oluyor bu kuzulara boyle yaaa Allah şifasını versin hepsinin...

ya bende aşıdandır diye tahmin ediyorum hepimiz aynı dönemde yaptık aşıları bunların 1 hafta sonra ateşlenmesi tesadüf olamaz bence...

esencim sana da geçmiş olsun..sen nasıl vurdun başını oyle yaa (

amann sorma canım ya teyzemlerde bir duvar çıkıntısı var göremedim boyum geçiyormuş orayı dank etti bişe kafamda yıldızlar uçtu resmen çok şükür iyiyim şimdi ama çok uykum var annem uyutmuyoo
ay bu arada telefonumu kaybettim annemin evinde bulamıyorum sesi de kısıktaydı yok ortalıkta meltemi arayamıyorum nurteni de sen arayabilirmisin hülyacım:kedi:

slm kızlar

herkesler iyidir umarım hasta bebişlere acil şifalar diliyorum
bugün zeynebimin doğum günüüüü
1 yaşına girdi kuzum yaaaa ne çabuk geçti zaman
istediğim gibi bir doğum günü yapamadık evde olmayınca ama olsun yavruma sarılır yatarım biraz sonra
pc bana kalmıyor hiç yine kalkmam lazım neyse hepiniiz öpüyorum
haftaya görürüşürz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…