selam kizlar a.s.
anammm nolmus bu kuzulara böyle yaa..her evde bi vukuat..biz eksik kalirmiyiz..aksam bizde doktora gittik..serros kusuyordu bikaç gündür..balgami vardi epey..bogaz enfeksiyonu varmiş..antibiotik yazdi hemen..almadim bende..bakalim p.tesine kadar beklicem..1-2 kere kusuyor en fazla..eger artma olursa p.tesi baslarim antibiotige..3günlük verdi zaten..
eşimde 3 haftadir öksürüyordu..cok önemsemedik..şirkette bi arkadasida böyleymiş..cocuk gecen gece acile kaldirilmiş..akcigerleri su toplamiş..bunu duyunca beni bi korku aldi dün gece..eşimde doktora göründü,akciger filmi cekildi..cok sukur bişeyi yokmus..içimiz rahatladi enazindan..
sabahta liseden arkadaslarim geldi kahvaltiya..onlar gelmeden serrosu yedireyim dedim..yedirdim,altini değiştim,ciciler giydirdim,süsledim püsledim..tam oturcaktim ki serros bi güzel kustu..tam o sirada arkadaslarda geldi
tam rezillik
oyun bahcesini üstten bi temizledim..ama arkadaslar gidince içime sinmedi çamasir suyuyla iyicene bi sildim..bi bahaneyle o da hijyenik oldu :)))
yarinda kayinvalidem kahvaltiya cagirdi..ögleden sonra gelip gene temizlik yapcam..mamalar hazirlicam..p.teside universiteden arkadaslarim geliyor..benimde misafirim gelmez gelmez..geldimi böyle arka arkaya..hayatim 1 hafta sakin 1 hafta hareketli..valla fazlasina gelemiyorum zaten
sevmem ben okadarda cok hareketli hayati
monotonlugumu özlerim..şöyle yatayim kalkayim yayilayim keyif yapayim..ortaliğim dagilsin biraz
böyle derli toplu olmuyor
ay bende diyorum niye uykum geldi..saat 23 olmus..gidip yatayim..
hasta kuzucuklarima acillll şifalarrr a.s. naz kizim nazli kizima,alişime,defnosuma cok üzüldüm yaa
acil şifalar hepsine,cok sukur alişinde bişeyi yokmus..esencim sanada cok gecmiş olsun tatlim a.s. filizcim hayirli yolculuklar canim a.s. birsencim cok sevindim canim kilo vermene,tebrikler a.s.
herkesi öptümmmm a.s.