2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar yazamadım alişim çok şükür iyi..
elektiriğimiz yoktu giremedim...
sabah erkenden hastaneye gittik ömerim kanlarını verdiii
hiç alamadı kuzum....
sonra eltimle eve geldik....
kahve içtik...sonra kaynanam çocuklara baktı ben pazara gittim....
geldim sonra evde çocuklarla oynadık diyetisyene gittim

bu hafta yarım kilo vermişim ama yağdan 2 kilo gitti dedi doktor...kadın gözünde şeytanı gördüm valla
ya kadın dediki yağ oranın yüzde 29 düşmüş..38 lerdeydi sanırım

şimdi halamlar annemler bizde öptüm herkesii

selam kizlar a.s.

anammm nolmus bu kuzulara böyle yaa..her evde bi vukuat..biz eksik kalirmiyiz..aksam bizde doktora gittik..serros kusuyordu bikaç gündür..balgami vardi epey..bogaz enfeksiyonu varmiş..antibiotik yazdi hemen..almadim bende..bakalim p.tesine kadar beklicem..1-2 kere kusuyor en fazla..eger artma olursa p.tesi baslarim antibiotige..3günlük verdi zaten..

eşimde 3 haftadir öksürüyordu..cok önemsemedik..şirkette bi arkadasida böyleymiş..cocuk gecen gece acile kaldirilmiş..akcigerleri su toplamiş..bunu duyunca beni bi korku aldi dün gece..eşimde doktora göründü,akciger filmi cekildi..cok sukur bişeyi yokmus..içimiz rahatladi enazindan..

sabahta liseden arkadaslarim geldi kahvaltiya..onlar gelmeden serrosu yedireyim dedim..yedirdim,altini değiştim,ciciler giydirdim,süsledim püsledim..tam oturcaktim ki serros bi güzel kustu..tam o sirada arkadaslarda geldi tam rezillik oyun bahcesini üstten bi temizledim..ama arkadaslar gidince içime sinmedi çamasir suyuyla iyicene bi sildim..bi bahaneyle o da hijyenik oldu :)))

yarinda kayinvalidem kahvaltiya cagirdi..ögleden sonra gelip gene temizlik yapcam..mamalar hazirlicam..p.teside universiteden arkadaslarim geliyor..benimde misafirim gelmez gelmez..geldimi böyle arka arkaya..hayatim 1 hafta sakin 1 hafta hareketli..valla fazlasina gelemiyorum zaten sevmem ben okadarda cok hareketli hayati monotonlugumu özlerim..şöyle yatayim kalkayim yayilayim keyif yapayim..ortaliğim dagilsin biraz böyle derli toplu olmuyor

ay bende diyorum niye uykum geldi..saat 23 olmus..gidip yatayim..

hasta kuzucuklarima acillll şifalarrr a.s. naz kizim nazli kizima,alişime,defnosuma cok üzüldüm yaa acil şifalar hepsine,cok sukur alişinde bişeyi yokmus..esencim sanada cok gecmiş olsun tatlim a.s. filizcim hayirli yolculuklar canim a.s. birsencim cok sevindim canim kilo vermene,tebrikler a.s.

herkesi öptümmmm a.s.

melek aslicim canim face'de senin sayfana girince kitleniyor nedense kac gündür..bi türlü tebrik edemedim :) nice mutlu huzurlu saglikli yillara inşaAllah öpüyorum kocamannn oglusumu ve seni :)

iyi geceler kızlar biz hastanedeyiz. Defdosun ateşi 40,2'ydi buraya geldigimizde. Fitil ve soğuk kompres ile 38'e düştü suanda. Ateş aniden yükseldiği için kan testi istedi doktor. Damar bulunana kadar ne ağladı kuzum. Şimdi test sonucunu bekliyoruz. Çok ağladı sakinlessin diye yatakta emziriyorum suanda.

Sagolasin birsom şimdi uyudu kuzum kan testinin sonucunu bekliyoruz bakalım

ayyy canım yaaa çok yükselmiş defnemin ateşi
geçmiş olsun pınarcım nefret ediyorum ateşten(

bi bakıyım kimse var mı dedim, meğer yine kötü haber varmış yaa. Pınarcım çok geçmiş olsun. şimdi nasıl oldu kuzu, kan sonucu geldi mi

Esen'cim sagolasin canım çok fena bu ateş illeti ya

şimdi eve geldik. Ateşimiz 37'ye düştü çok şükür. Ama kan testi sonuclarında CRPL diye bir değer 0,50 olması gerekirken 7,50 çıktı. Bir bakteriymis. Onun için antibiyotik iğne yaptılar. 2 tane daha olacakmış ama ben yarın bı kendi doktoruyla konuşacağım. Şimdi sızdı kuzum. Bende 1 saat sonraya alarmı kurdum ateş ölçmek için. Bı sonraki ölçümüze kayınvalidem yapicam. Azcik uyuyayım kızlar iyi geceler a.s.

pınarcım heralde geçmişe bakıyosun, ben biraz daha buralardayım ama eğer karşılaşamazsak çok geçmiş olsun diliyorum. defnemi öp benim için. yazık kuzuma alev alev olmuş canım benim. inşallah hemen düzelir, acil şifalar versin Allahım...

hay allah ben yazarken senin cevap gelmiş, çok şükür ateşiniz düşmüş, inşallah bir daha olmaz canım, çok çok geçmiş olsun

Biz yine hastanedeyiz kızlar. Defdosun ateşi 40'a çıktı yine. Bu sefer yatırdılar hastaneye. Akciğer filmi çekildi. Serum baglanicak şimdi. Ateşi 38'e düştü ama çok hızlı çıkıp indiği için takip altında tutucaklar.

pınarım ya kurtlu kurabiyeme ne oldu böyle ya offffffffff

crpl kısaca crp diyolar kandaki mikrop dur o...gebelikte bendede vardı ve en son testlerimde de çıktı..

antibiyotik tek tedavisi cnm ....off kuzum çok geçmiş olsun çokkkk

günaydınlar ...bizde erken kalkanlardanız.....alişimin bütün vücudu kabarmış halde sırtı parmak ucları bile....ama bacakların arkası çok fena ciğer gibi kıpkırmızı olmuş....şimdi uyudu kuzum halamlar bizde kahvaltı yapacağız sonrada cerrahpaşaya gideceğiz ...aksibişey yedirmedim etmedim...neden böyle oldu bu çocuk bilmiyorum yaaaaaaaaaaaaaa.......

mayıs kuzuları büyük doğumgünü öncesi hastalıklarını atıolar ...ogüne gaet sağlıklı gelmek için böyle düşünüorum ben :)

Meltemcim sagolasin canım a.s.

Birsom dediğin gibi bı antibiyotik iğnesi var o gecirirmis. Birini gece olduk birini de bı aksam olucaz bakalım. Serum bağlandı ama Defdos çıkarttı. Ayağına bağladılar onuda çırpına çırpına halletti. Çıkardılar hemsireler. ıdrar testi için torba bağladık altına. Eğer idrar ve ciger sonucları temiz çıkarsa öğlen cikicaz insllah a.s.

Alisime ne oldu ya gecmis olsun kuzuma a.s.

Lanet ates uykusunda yine çıktı ya. 39,7 ölçtü az önce hemşire of offff

aYYYY pınarım yaa ne desem ki offf çok zor

bizim neyimiz var bilmiyoruzki eşimin abisi gelecekde o götürecek bizi

aaaaa pınarcım noldu bu çocuklara yazaa geçmiştir dsiye girdim daha geçmemiş
Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah kuzumun annesi bol bol dua et kızıma nas felak okunazar değdi kesin yavrumasenağlama/B]

Sagolasınız kızlar ya Allah razı olsun a.s.

Nihayet 7. Denemenin sonunda serum takilabildi Defdos'a. Damarları çok ince oldugundan serum 5 dk sonra tıkanıyordu. Şimdi halloldu çok şükür.

Serum 20 saat sürecekmiş. Yani en erken yarın aksama doğru çıkarız heralde. Şimdi uyuyor kuzum. Çok ağladı yorgun düştü. Bizde elindeki serumu çıkarmasın diye hep basindayiz.

Bizden böyle bacılar valla ne oldu kuzuma anlamadım. Dualarınızı eksik etmeyin teyzoslari a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…