2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum bı uyuyor bı uyanıyor ama çok bitkin. Serum rahatlatti bitanemi. Annemlerde eve gittiler. Dün gorumcemler gittikten hemen sonra bizde hastaneye geldigimiz için mutfak, yatak odası falan toplanmamisti. Hem ortalığı toparlayacaklar, hemde bana duş almam için kıyafet getiricekler. Bizde esimle gözümüz Defne'de oturuyoruz öyle

Ayse'cim sagolasin canım a.s.

ayy ne oldu bu kuzulara boyle yaaa Allahım korusun hepsini..alişimede serramada nazlımada defnoşumada Allah acil şifalar versin inşAllahhh ve diğer bütün hasta bebişler (.

Defdos uyudu şimdi. Annemle esimde şimdi gitti. Biz kayınvalidem ile kalicaz bu gece hastanede. Ateşi biraz yükseldi yine. Şuruba, serum ve antibiyotike devam. Bende fena yorgunum ve uykusuzum. Azcik uyuyayım iyi geceler kızlar a.s.

cnm yaaaaaaaa çok zor inş. kuzum hemen toparlanırda sende herkes rahatlarsınız yat dinlen cnm iyi gecelerr

pınarcım inş bu gece düzelir kuzum yaa (
birsen senin oğluş nasıl oldu bacım götürdün mü hastaneye??

ayyy daha çıkamadınızmı pınarcım (ben çıkmışsınızdır umuduyla geldim yaa pofffffffff noldu bu kuzulara serroşum nazlım ve alişimde hastaymış Rabbim tez zamanda şifalarını verir inşallahhh

Pınarcım çok geçmiş olsun bir an önce düzelir inşallah Defdefcim, Birsencim sizede geçmiş olsun gittiniz mi dr a, Serroş a, Nazlı ya da geçmiş olsun, bizim öksürükte hala devam ediyo gündüz çok öksürmüyo ama sabah kalkınca ve gece yatarken daha çok öksürüyo anlamadım gitti, geçmezse tekrar dr a götürcem, Allah kuzuzularımızın hepsine şifa versin.

iyi geceler arkadaşlar size uzun süredir yazamıyorum.perşembe günü öğleden sonra hastaneye gittik ve acil ameliyata aldılar basur hemoroidten dolayı ama ne hemoroid kızlar resmen bağırsaklarım dışına çıktı sandım basur dediğin meme meme olur benimki tromboz olmuş.dr öyle bişey dedi.toplardamarın şişerek şıkışmasıymış benden bi kan boşaldı bide o damar dışına çıktımı sallanıyo bacaklarımı birleştiremiyorum oturamıyorum ayrıyetten kanamam arttı eşim işyerinde ulaşamaıyorum arkadaşları vasıtasıyla ulaştım artık acil ameliyata aldılar şimdi ewdeyim ama çok zor kızlar yaa inanın ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum tuvalete gitmek ayrı bi işkence ama bunada şükür diyorum Allahım beterinden korusun benden böyle kızlar geçmişi okuyamadım hiç halim yok.umarım herkes iyidir.iyi geceler kendinize ii bakın Allaha emanet olun.

günaydin kizlar a.s.

of iyi haberler bekliyordum ama biraz daha beklicez anlaşilan..pinarcim bizi habersiz birakma :S valla rüyalarima bile girdi defnosum kiyamam melegime yaa

brisencim aliş nasil oldu? neymiş o kizarikliklar?

handecim cok gecmiş olsun canim..hala gecmedi he öksürügü

aynurcum şok oldum okuyunca ya..cok cok geçmiş olsun canim ya..kendine dikkat et canim..

ay noldu böyle ya..anam iyiki bi dogumgünü yapalim dedik..herkeste bi vukuat var :S

serrosa ilac vermiyorum..nezle basladi iyice..gecede tikaniyor..dün aksama kada rkusmadi hiç..sairim geciyor dedim..ama aksam muhallebisini kustu bu seferde..gerci iyi oldu balgamini cikardi cocugum..cok yorgunum..gece cok bölük pörçük uyudum..sayisiz rüya gördüm ya..hatta bi ara aglayarak uyandm..ay neyse sabah oldu sonunda..

bugunde universiteden arkadaslarim gelcek 3 kişi..kalkip börek ve salatalari yapicam..kekim ve turtam var..arkadasimda pastayi yapmiş :) bi dogumgünü pastasi daha olcak yani :) bu 4. pastamiz..inşaAllah c.tesine kadarda bütün kuzular iyileşirde orda da güzel bigün dogumgünü kutlariz kuzularimiza..

Rabbim şifa versin tüm kuzularima..

öptüm hepinizii

günaydınlar simalciğim çok geçmiş olsun öncelikle ayy çok kötü bişey
işte senin gibi ileri derece basur olanlara normal doğum bile vermiyolar
oy oyyyyyyyyyyyyyy çok geçmiş olsun

gelellim bize kızlar biz doktora gitmedik dün ev doluydu....eşim abisini aradı gel dedi
1-2 saate oradayım dedi..aramızda 15.dk var ev olarak gelmedi...iki araba varmış bide onda
diğer kaynımın arabasıda ondaymış..işte neyse...bende sinirlendim alişde iiyi görünüyordu
gitmeyeceğim dedim...randevu aldım ama bugün saat 3.45 verdiler tahlil olssa yetişmez...şimdi hazırlanacağım ömerin tahlilleriini bötüreceğim...alişide erken göstereceğim..inş.alırlar öksürükte başladı ..iki arada oda girdi yani çok öptüm sizleri

inş.herkes iyi olmaaya başlamıştır

günaydınlar bacılar herkese iyi haftalar diliyorum

esencim pınarcım ikinizede sonsuz teşekkürler hediyeleriniz için:)))) gerçekten çok mutlu oldum
cerencim sanada çok teşekkür ediyorum hediyelerini çok beğendim kesene bereket bitanem bugün sabah aldım koliyi :)
tülaycım selin prensesin doğumgünü harikaydı beyazlar içinde tam melek gibiydi kuzum sanada diyecek çok maşallahhh elbisen saçların çok güzeldin hazırlıklarda enfesti:)

kızlar bize gelince cumartesi günü küçük bir kaza atlattık tam evin önüne geldik park etmek için giriyorduk ki motorlunun biri geldi çarpıştık yağmur çok ama çok korktu hemen polis karakolu var iki polis geldi, ve motorluya kardeşim neden kaldırıma çıkıyorsun yavaş gitmiyorsun dedi yan taraftaki fasfoodda çalışıyormuş zaman kaybının önlemek için kaldırımdan gidiyormuş hergün oda bize denk geldi bizdede arabadada Allahtan birşey yok Allah korudu verilmiş sadakamız varmış trafik çağırmadık çocuğun patronları geldi abi şikayetcimisin dedi eşime oda baktı yağmur çok ağlıyor değilim dedi
pazar günüde sabahtan kahvaltıya gittik annemlerle sonrada lcd ve ünitesi beğendik aldık
kızımın doğumgününe son üç gün çok güzel gidiyor hazırlıklarrr

Gunaydinlar kızlar a.s.

Kızım uyanmadı daha. Gece ateşi bı yükseldi bı indi ama rahat uyuduk bu gece. Öğlene serum bitecek, tahlil için idrar veremedik bı türlü. Onu da halledersk doktor aksama doğru gönderir belki bizi :uhm:

Birsen,Esen,Hulya,Tuba,Hande sagolasınız bacılar gecmis olsun dilekleriniz için. Telden girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum a.s.

Aynur'cum sanada gecmis olsun canım ne fena olmuş ya Allah bı daha tekrarlatmasin gecmis gitmiş olsun a.s.

Banu'cun sizede gecmis olsun canım korkmuş kuzum kiyamam a.s.

pınarcım defneme çok geçmiş olsun kuzum nasılda ateşlenmiş kıyamam bitanem ya şimdi nasıl umarım ateşi düşmüştür

birsencim inşaAllah güzel haberlerle gelirsin her ikisi içinde :S kayninada pes yani..cins oluyor bazen bu insanlar yaa..

pinarcim canim idrar tahlili için lazimlik iste..o torbalari beklemek cok zor oluyor..ben 20 kere denedim..hep kaçti gitti..bi tutturamadim..en güzeli en kolayi lazimlik..birz oyalarsin..serumda cabuk getirir idrarini zaten..inşaAllah biran önce cikarsiniz canim saglikla..

banucum sanada günaydin canim..geçmiş olsun..cok sukur bişey olmamiş..

ben kactim gene..misafir gelecek malum..işime bakayim..

pınarcım defnemin biraz rahatlamasına sevindim tahlil sonuçlarınızda iyi çıkar inşallah
sağol canım herşey anlık şu hayatta Allah korusun hepimizi

tubişim günaydın canım nasılsın evet valla küçük atlattık verilmiş sadakamız varmış

oyyy ne olmuşş burda yaaa
simal cnm cok gecmıs olsun cok sancırmış bagsurr allah kolaylık versın benım kardesımde oldu cok rahat sımdı kurutlacan ezıyetten az daha sabırr cnm
pınarcım tugbacım bırsencım semracım şırvancım gecmıs olsunnn yaa çok üzüldüm bende nefret edıyorum şu ateştenn kuzucuklarr bıan once duzelır ınsallahhh serum verılırken nasıl zapdedıyosun allah kolaylık versın pınarr sırvancım

hafta sonu annemler bızdeydı maglum durunun dogum gunuydu sabah sırvanla konustuk duruyu kontrolu goturduk bende morel falan kalmadı benım kızında bogazları kızarıkmıs bu cocuk kesınlıkle reflu ve allerjık dedı doktor ılaclar verdı bakalım kullanıcaz bı muddet sıbelın doktorundan randevu alıcam bıde ona gostermek ıstıyorum hayırlıısı bakalım

esencım sanada gecmıs olsun kafanı vurmussun umarım bıseyın kalmamıstırr annem kafamızı falan vurdugumuzda şişmesın dıye ekmek cıgneyıp bastırırdı bayada ıyı gelırdı bırazz kocakarı işi ama aklında bulunsun
banu sızede gecmış olsun ucuz atlatmısınızz
opuyorum hepınızı hayırlı haberlerınızı beklıyorumm gecmıs olsun tum hasta kuzucuklara

Son düzenleme:
günaydın kızlaarr...
Aynur içim tuhaf oldu..geçmiş olsun inş kısa zamanda sağlığına kavuşursn cnm..
kuzuların da çoğu hastaymış..nazara mı geldiler ya..
serroşa nazlıya defneye alişe geçmiş olsuun..... inş kısa zamanda atlatır kuzular hastalıklarını...
pınar merak ettim aşı sonrası mı başlamıştı sizin ateşCADIARZU...
Bizde az önce aşıdan geldik..ateş yapabilir hatta 2-3 gün sürebilir de dedi hemşire..beklemedeyim şu anda inş çıkmz ateşimiz...
bi de kızlarr 2 tane koldan yapıldı aşımız.. birde 1,5 yaşta son aşı var dedi hemşire..ben 3 tane ve son olarak biliyordum bu aşıları...sizin de böyle mi oldu:uhm:

günaydın kızlar ooo hastalar azalacağına artmış pofffffffff

pınarcım defdoş nasıl oldu canım sakın habersiz bırakma biizi inşallah düzelir hemen aminnnn,

banucum hediyenizi güle güle kullanın canıma.s. kusura bakma çok aceleye geldi istediğim gibi secemedim yoğunum bu aralar

aynurcum sana da geçmiş olsuncanım çok zor yavss

gülşahcım duru da mı hasta kıyamam doğumgünlerinden sonra kesin nazar değdi(
geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…