pınarcım defneme çok geçmiş olsun kuzum nasılda ateşlenmiş kıyamam bitanem ya şimdi nasıl umarım ateşi düşmüştür
birsencim inşaAllah güzel haberlerle gelirsin her ikisi içinde :S kayninada pes yani..cins oluyor bazen bu insanlar yaa..
pinarcim canim idrar tahlili için lazimlik iste..o torbalari beklemek cok zor oluyor..ben 20 kere denedim..hep kaçti gitti..bi tutturamadim..en güzeli en kolayi lazimlik..birz oyalarsin..serumda cabuk getirir idrarini zaten..inşaAllah biran önce cikarsiniz canim saglikla..
banucum sanada günaydin canim..geçmiş olsun..cok sukur bişey olmamiş..
ben kactim gene..misafir gelecek malum..işime bakayim..
pınarcım defnemin biraz rahatlamasına sevindim tahlil sonuçlarınızda iyi çıkar inşallah
sağol canım herşey anlık şu hayatta Allah korusun hepimizi
tubişim günaydın canım nasılsın evet valla küçük atlattık verilmiş sadakamız varmış
oyyy ne olmuşş burda yaaa
simal cnm cok gecmıs olsun cok sancırmış bagsurr allah kolaylık versın benım kardesımde oldu cok rahat sımdı kurutlacan ezıyetten az daha sabırr cnm
pınarcım tugbacım bırsencım semracım şırvancım gecmıs olsunnn yaa çok üzüldüm bende nefret edıyorum şu ateştenn kuzucuklarr bıan once duzelır ınsallahhh serum verılırken nasıl zapdedıyosun allah kolaylık versın pınarr sırvancım
hafta sonu annemler bızdeydı maglum durunun dogum gunuydu sabah sırvanla konustuk duruyu kontrolu goturduk bende morel falan kalmadı benım kızında bogazları kızarıkmıs bu cocuk kesınlıkle reflu ve allerjık dedı doktor ılaclar verdı bakalım kullanıcaz bı muddet sıbelın doktorundan randevu alıcam bıde ona gostermek ıstıyorum hayırlıısı bakalım
esencım sanada gecmıs olsun kafanı vurmussun umarım bıseyın kalmamıstırr annem kafamızı falan vurdugumuzda şişmesın dıye ekmek cıgneyıp bastırırdı bayada ıyı gelırdı bırazz kocakarı işi ama aklında bulunsun
banu sızede gecmış olsun ucuz atlatmısınızz
opuyorum hepınızı hayırlı haberlerınızı beklıyorumm gecmıs olsun tum hasta kuzucuklara
günaydın kızlaarr...
Aynur içim tuhaf oldu..geçmiş olsun inş kısa zamanda sağlığına kavuşursn cnm..
kuzuların da çoğu hastaymış..nazara mı geldiler ya..
serroşa nazlıya defneye alişe geçmiş olsuun..... inş kısa zamanda atlatır kuzular hastalıklarını...
pınar merak ettim aşı sonrası mı başlamıştı sizin ateşCADIARZU...
Bizde az önce aşıdan geldik..ateş yapabilir hatta 2-3 gün sürebilir de dedi hemşire..beklemedeyim şu anda inş çıkmz ateşimiz...
bi de kızlarr 2 tane koldan yapıldı aşımız.. birde 1,5 yaşta son aşı var dedi hemşire..ben 3 tane ve son olarak biliyordum bu aşıları...sizin de böyle mi oldu:uhm:
günaydın kızlar ooo hastalar azalacağına artmış pofffffffff
pınarcım defdoş nasıl oldu canım sakın habersiz bırakma biizi inşallah düzelir hemen aminnnn,
banucum hediyenizi güle güle kullanın canıma.s. kusura bakma çok aceleye geldi istediğim gibi secemedim yoğunum bu aralar
aynurcum sana da geçmiş olsuncanım çok zor yavss
gülşahcım duru da mı hasta kıyamam doğumgünlerinden sonra kesin nazar değdi(
geçmiş olsun canım
kızlar günaydın ...pınar canımya çok geçmiş olsun çok üzüldüm kuzum çabuk iyileşir inşallah.
aynur canım çok geçmiş olsun sanada inş.düzelirsin biran önce.
banu sanada geçmiş olsun allahtan bişey olmamış.zaten en sinir olduğum motorlular dikkatsizler.
gelelim bize doğumgünümüzü yaptık ama nedense bazı sebeplerden dolayı keyfim kaçtı. neyseki akşam üzeri gelmeyen arkadaşlarım ve en çnemliside görümöcemler manisa dan geldi sürpriz yapmışla rçok şaşırdım.teyzemlerd yoktu gündüz akşam onlarda geldi. ev biran da 20-30 kişi oldu gündüz keyif almadığım d.günü akşam çok güzeldi allahtan.ama olsun kuzum çok güzeldi bide eşim videolardan slayt yapmış onu izledik ya herkez gülüyor ben salya sümük ağlıyorum.çok duygulandımya.
gülşahcım ve ayşecim sizlerinde doğumgünü güzel geçmiştir inş.
aa tabi bu arada çok tuhaf şeyler oldu.misafirler gittikten sonra ablam elk.süpürgesini açtı o patladı resmen ateşler çıkmışya.şartel attı.durduk yerden vazolarım çatladı. misafir odasında fil süslerim vardı onlar kırıldı.ben elimi kestim.ya varya ağzım açık kaldı olanlara.ama allahtan bize bişey olmadı benim elim hariç(
Ahsen biraz halsiz kızlar sabah fışkırır tarzda kustu( uyuttum şimdi yatırayımda ben bişeyler yiyeyim görüşüzz
ayy kuzum ben,mya kıyamam.pınar canım ya düzelir inş. gün içindede yavrum kurtulur elindekilerden.
esencim ahsene geçmiş olsun neden öyle oldu yavrum üşüttü mü
pınarcım defneme kıyamam kuzum benim ya serumuna bak içim gitti Allah korusun yavrularımızı onlara hastalık vermesin ne kadar küçükler
Günaydınlar Kızlar,
Bir haftasonu giremedim ne olmuş böle bütün kuzularım hasta.
Bi kötü haberde bizden Yağız'da hasta oldu.Dün doktordaydık ilaçlar falan.Üst solunum yolları enfeksiyonu.Yan arka dişleri çıkıyor sanırım eller hep ağızda ve hiç iştahı yok diyebilirim.Sürekli su içmek istiyor.Ayy biranönce toparlanırız inşallah.Tek tesellim annem geldi bugün.Bakalım bundan sonra gelicek.
Sizlerde ne var ne yok?
kızlar tülayın menüsü 16 çeşitti harika şeyler hazırlamış gerçekten bu hatun çok becerikliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?