2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın ...pınar canımya çok geçmiş olsun çok üzüldüm kuzum çabuk iyileşir inşallah.
aynur canım çok geçmiş olsun sanada inş.düzelirsin biran önce.
banu sanada geçmiş olsun allahtan bişey olmamış.zaten en sinir olduğum motorlular dikkatsizler.

gelelim bize doğumgünümüzü yaptık ama nedense bazı sebeplerden dolayı keyfim kaçtı. neyseki akşam üzeri gelmeyen arkadaşlarım ve en çnemliside görümöcemler manisa dan geldi sürpriz yapmışla rçok şaşırdım.teyzemlerd yoktu gündüz akşam onlarda geldi. ev biran da 20-30 kişi oldu gündüz keyif almadığım d.günü akşam çok güzeldi allahtan.ama olsun kuzum çok güzeldi bide eşim videolardan slayt yapmış onu izledik ya herkez gülüyor ben salya sümük ağlıyorum.çok duygulandımya.

gülşahcım ve ayşecim sizlerinde doğumgünü güzel geçmiştir inş.

aa tabi bu arada çok tuhaf şeyler oldu.misafirler gittikten sonra ablam elk.süpürgesini açtı o patladı resmen ateşler çıkmışya.şartel attı.durduk yerden vazolarım çatladı. misafir odasında fil süslerim vardı onlar kırıldı.ben elimi kestim.ya varya ağzım açık kaldı olanlara.ama allahtan bize bişey olmadı benim elim hariç(

tülaycım tekrar nice senelere canım doğumgününüzün en azından aksam güzel gecmesine sevindima.s.

sağol tülay valla benim kızlarda çok huysuzdu o gün yağmur ateşlendi duruda sürekli ağladı tülaycım o nedenle erken kalkmak zorunda kaldık akşam güzel geçmesine sevindim

esencim olur mu öyle şey biz çok beğendik durunun hediyesini kesene bereket bitanem:))))

Ahsen biraz halsiz kızlar sabah fışkırır tarzda kustu ( uyuttum şimdi yatırayımda ben bişeyler yiyeyim görüşüzz

pınarcım defneme çok geçmiş olsun kuzum nasılda ateşlenmiş kıyamam bitanem ya şimdi nasıl umarım ateşi düşmüştür

Sağolasın canım şimdi iyi çok şükür ama gece 3 kere yükseldi yine

Canım sabah hallettik çok şükür. Torbayı taktım ama ayakta beklettim bi yarım saat kadar. O arada biraz yaptı oda yetti tahlile çok şükür alkisalkisalkis

banucum sanada günaydin canim..geçmiş olsun..cok sukur bişey olmamiş..

ben kactim gene..misafir gelecek malum..işime bakayim..

Kolay gelsin canım canım a.s.

Sağolasın canım Allah beterinden korusun ne diyelim a.s.

Sağolasın canım ya sizede çok geçmiş olsun a.s. Bi doktora daha göster bencede a.s.

Canım biz aşıyı geçen hafta cumartesi olmuştuk. Zaten doktor canlı aşı olduğundan ateş 1hafta-10 gün sonra çıkar demişti ama bizim ana sebep kandaki mikropmuş. Tabi aşı da ateşi tetikledi a.s.

Bizim hem 1 yaş karma aşısı hemde su çiçeği aşısı yapıldı iki ayrı bacaktan olduk. Bir sonraki aşı 15.ayda dedi doktorumuz a.s.

Sağolasın canım hala burdayız ateşi bi inip bi çıkıyor malesef :1no2:

Çok tşk ederim canım sağolasın a.s.

Canım ya gündüz keyifsiz olmuş ama akşam eğlenmişsiniz belli. Çok sevindim iyi geçmesine a.s.

Aaa Allah korumuş ya gündüz nazar değdi belki de CADIARZU

Ahsen biraz halsiz kızlar sabah fışkırır tarzda kustu ( uyuttum şimdi yatırayımda ben bişeyler yiyeyim görüşüzz

Allah Allah ne oluyor bu kuzularıma ya. Aman takipte ol canım çok geçmiş olsun a.s.

Selam kızlar a.s.

Eşim sabah bilgisayarı getirmiş sıkılırım diye sağolsun bende Defdoş uyurken size bakayım dedim hemen a.s. Annem işten buraya geldi. Kayınvalidem evine gitti akşam için evdekilere yemek yapmaya. O gelince annem işe gidecek.

Sabah çocuk doktoru geldi. Gece yine ateşi 3 kere yükseldiği için bugünde bırakmak istemedi bizi. Antibiyotik 48 saatte etki edip mikrobu yokediyormuş. O yüzden ateş hala devam ediyor. 12 saat boyunca ateşi yükselmediğinde göndereceğiz sizi dedi. Kulağında da ufak bir sıvı birikmesi olmuş. Henüz orta kulak iltihabı değil, antibiyotik önler dedi. Göğsünde de biraz hırıltı başladı. Ciğer filmleri temiz ama önlemimizi alalım dedi. Anlayacağınız bu gece de burdayız kızlar. Hastalık bi başladı ya herşeyi tetikliyor artık :çok üzgünüm:

Defne serumdan çok sıkıldı. Eli kocaman sarılı halde. Sürekli çıkarıp atmak istiyor. Serumun takılı olduğu askı direği ile geziyoruz koridorda. Biraz unutuyor sonra yine başlıyor çıkartmaya çalışmaya. Dünki serum bu sabah bitti yine bir 20 saatlik taktılar. Şu anda en büyük sıkıntımız serum :1no2:

Kuzum uyumadan resmini çektim size bi selam versin diye a.s.

esen canımya tüh neen olduki.2 hafta önce sleinde öyle bir kustuki arabanın inan ön tarafı bile kusmuk doldu.elim ayağım titredi resmebn.havalar çarpıyor sanırım.

ayy kuzum ben,mya kıyamam.pınar canım ya düzelir inş. gün içindede yavrum kurtulur elindekilerden.

esencim ahsene geçmiş olsun neden öyle oldu yavrum üşüttü mü

pınarcım defneme kıyamam kuzum benim ya serumuna bak içim gitti Allah korusun yavrularımızı onlara hastalık vermesin ne kadar küçükler

ayy kuzum ben,mya kıyamam.pınar canım ya düzelir inş. gün içindede yavrum kurtulur elindekilerden.

Sağolasınız kızlar ya kuzum öyle duruyor işte tüm gün. Bol bol uyuduğu zaman rahat ediyor en azından a.s.

Günaydınlar Kızlar,

Bir haftasonu giremedim ne olmuş böle bütün kuzularım hasta.

Bi kötü haberde bizden Yağız'da hasta oldu.Dün doktordaydık ilaçlar falan.Üst solunum yolları enfeksiyonu.Yan arka dişleri çıkıyor sanırım eller hep ağızda ve hiç iştahı yok diyebilirim.Sürekli su içmek istiyor.Ayy biranönce toparlanırız inşallah.Tek tesellim annem geldi bugün.Bakalım bundan sonra gelicek.

Sizlerde ne var ne yok?

sibel canımya geçmiş olsun.gerçekten ya bütün bebişler hasta.tez zamanda iyileşirler inşallah.

kızlar tülayın menüsü 16 çeşitti harika şeyler hazırlamış gerçekten bu hatun çok becerikliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canım telde konuştuk gerçi ama tekrar geçmiş olsun Yağız oğlanıma da. Anneciğin gelmiş iyi olmuş. İnşallah onunda ağrısı falan başlamazda ilgilenir kuzumla a.s.

kızlar tülayın menüsü 16 çeşitti harika şeyler hazırlamış gerçekten bu hatun çok becerikliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Afiyet olsun canım a.s.

Kızım uyandı bizde ananesiyle koridorda gezdirdik kuzumu. Öğle yemeği olarak sebze çorbası getirdiler ama beni emmenin dışında bişey istemiyor kuzum. Yoğurt ve muz getirdiler birazcık onlardan yedi. Şimdi ananesinin kucağında uyukluyor. Bende sabahta bişey yemedim. Öğle yemeğimi yiyeyim valla sütüm kesilir diye de korkuyorum iyiki bırakmamışım iyice aç kalıcakmış kuzum

kıyamam yaa oturur aglarım sımdı valla dayanamıyorum el kadar bebelerın elınde serum görmeyee allah beterınden sakınsın gecmıs olsun defnecıkkk
sıbel sanada gecmıs olsun dökülüyorus yaa resmen

annemler hafta sonu bızdeydı yaa benım kucuk kardeşım 5 yasında oda yolda ateslenmıs doktora gıtmısler gece doktorda böle bı salgının oldugunu fazla gunese cıkılmamasını falan söylemıs annem dıyokı hastanede korıdorda cocuklar serum yıyodu dıyee allahım hepımızın kuzularını korusun rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…