2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam KIZLAR..

Yaa ınanmıyorum butun kuzular hasta olmuş.Noldu böyle ya valla ıcım acıyor yavrularıma.Allahım ınsallah acıl sıfalar verır de hemen duzelırler.Mercımek,Defdef,Duru,Yağız,Nazlım,Alişim,Serros Hemen duzelın meleklerım.

Ya Pınar kıyamam serum cok sordur.Offf ınsallah bugun tedavı ıyı sonuc verırde.Kurtulur yavrum.

Aynur sanada cok gecmıs olsun canım.Benımde bı arkadasımın haftaya doğumu var ama hemoraıt öyle bır azdıkı.Dun yanındaydım.Çoçuk gıbı ağlıyor acıdan.Kurtulursun sende ınsallah canım.

Tubıs kolay gelsın canım.Doğumgunu rekoruna gıdıyosun.

Banu gecmıs olsun tatlım.Kıyamam korkmus kuzum.Ama Allahtan önemlı bır sey yokmus.

Tulaycım sende atlattın doğumgununu.Emeğine sağlık.Tekrar nıce yıllara.Olsun canım akşam ıyı gecmıs en azından.Sıkma canını sende.Nazarlar cıkmıs evden canım ıyıdır kırılıp dökulmesı bazen.

Bıze Gelınce Malum sampiyon olduk.Cok sevındık gercekten.Bursa yıkıldı dıyebılırım.Caddelerde herkes tımsah yuruyusu yapıyor.Benım evımde bbulvar ustu.Yan apartmandan muzık sıstemlerını ındırmısler.Orgları,mıkrofonları kurdular.Ayy ne delırmek ığne atsan yere duşmuyor.Arabaları sallaya sallaya devırdıler.Eğlenmeyı bıle abartıyoruz yaa.Gece 3 gıbı muzık bıtı de Bora da uykuya daldı.Bende mac ızlemek ıcın kuzenlerım vardı.Tabı dısarsı felc olunca cıkamadılar.Kaldılar.

Anlıycanız sersem gıbıyım.Cumartesıde yatılı arkadaslar vardı.Bu gecede uyku yok kupayla sehır turu yapılacakmıs.Olmadı anneme gıdıcem kalmaya.Onların cadde ustu deıl daha rahat uyuruz.

Şimdi evımı guzelce temızlemem lazım.Öptum sızlerı.Hee akşam 5 gıbıde Bora doktora gıdıcek.Aşıları olucak.Cok korkuyorum.Ates olmaz ınsallah.

Canım ya size de çok geçmiş olsun. Aynen salgın heralde. Hastane çocuk kaynıyor valla. Allah daha beterinden korusun kuzularımızı ne yapalım a.s.

Sağolasın canım inşallah bu geceyi de atlatalım da yarına düzelirse çıkıcaz bakalım a.s.

Tebrik ederim canım kupa için. Eşimde hasta Fener'li. Maçı dün burda hastane odasında izledi. Sinirinden kudurdu ama ses çıkaramadı valla. Sizde gidin annene de rahat rahat uyuyun canım a.s.

Aşı zaten hemen değil 1 hafta sonra yapıyor demişti bizim doktor ama bizim hastalıkta aşı tetikleyici oldu. İnşallah bişeycik olmaz canım benim sıkma canını a.s.

Bende yemeğimi yedim, kuzumun ateş düşürücüsünü içirdik. Üstü kirlenmişti ama serumu çıkarmak zor olduğundan idare ediyorduk. Hemşire yardımcı oldu sağolsun badisini değiştirdik kuzumun. Şimdi ananesi ve serum çubuğu ile koridor turu yapıyor opuyorumnanaktan

Gelsinde bi emzirip burun tıkanıklığı geçsin diye serum fizyolojik sıkacağız. Arada da size bakıyorum a.s.

pınarcım çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir defnecik Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

ayyy şimdiii bayılcamm hee biriside güzel haber versin yaa ne oldu bu kuzlara boyle (

pınarcım yaa defneye içim eridi kıyamam ben melek yüzlüme (

siboş sizede cok geçmiş olsun cnm yaa Allahım tez zamanda şifalarını versin..

az önce semraylada görüştüm oda hastanede yine ateşi gece yükselip iniyormuş ve hala teşhis koyulamamış (

esencim sende dikkat et bakalım kuzuma yaa umarım keyfi yerine gelir mercimeğin (

şimalcim sanada cokkk geçmiş olsun yaa hem ufak bebeğinde var cok zor olcak şimdi senin için hem kendi ağrıların hem bebekle ilgilenmek Allah acil şifalar versinn...

handecim senin kuzuyada çok geçmişşş olsun ...

banucum verilmiş sadakanız varmış yaa ne dengesiz insanlar var etrafımızda kaldırımda yürümek bile resmen risk oldu bee (

tulaycım sanada kolay gelsin cnm d.gununuzun iyi geçmesine sevindim ...

Gülhancım tekrar tebrik ediyoruz sizi bursalılara iyi eglence çıkmış vallla :))
sizin aşıda umarım ateş yapmaz (

dünden beri bende fena yorgunum misafirlerim vardı...
akşamda önce yemeğe ordanda nişana gittik...fener belki macı alır trafiğe falan kalmıyalım diye erken kaçtık iyikide alamadı maçıı :)))

şimdide kızım uyurken temizlik yapayım dedim ama hiç halim yok yaa uyansında beraber yaparız kuzumla daha zevkli oluyor :)))

e-bebektende bi kaç sipariş vermiştim az önce geldi ..kızımada süprizim var cok güzel seveceği bi oyuncak aldım...

incihancım sağol tatlım çok korktuk valla canımıza gelmesin

hülyacım bebişim nasılsın gazelim güle güle kullansın aldıklarını:) valla öyle artık kaldırımda bile yürümeye korkar olduk canım düşünsene kaza yolda değil apartman girişinde oldu Allah beterinden korusun

pınarcım çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir defnecik Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

Çok tşk ederim Elif'cim sağolasın canım a.s.

Canım benim sağolasın Hastanede bile tüm hemşireler Defne'ye seferber oldular. Elini öyle gördükçe üzülüyorlar valla

Güzel günlerde kullanın aldıklarınızı. Kuzumda severek oynasın inşallah a.s.

Şimdi annem gitt, kayınvalidem gelir birazdan.

Defdoş'ta 2 sefer ishal kaka yaptı. Hemde ne yapmak. Yataklara kadar geçti. Örnek aldılar hemen kakadan. Gerçi antibiyotik ishal yapar ama yine de bi araştıralım dediler. Allah'tan çok ilgililer. Çok iyi bir hastane. Sanırım artık Defne'nin doktorunu değiştireceğim. Kadına gece ulaşamıyorum. Dün sabah arayıp durumu haber verdim dünden beri bir kere arayıpta ne durumda demedi. Burdaki kadın dün hastanede olmadığı halde 3 saatte bir arayıp bilgi istedi. Bugünde 3 kere geldi sabahtan beri. Bi konuşacağım eğer telefon ile ulaşmada sorun falan yaşamayacaksam bu kadına getireceğim artık.

Şimdi emdi uyudu bebeğim. Azcık dinlensin. Bende tv'ye bakınayım biraz a.s.

Sibelcim size de gecmis olsun canim
pinarcim sanki biraz daha iyisiniz gibi bir izlenimaldim yada oyle dusuunmek istiyorum bilmiyorumbian once iyilesin insallahh

Ahsnind hafiften atesi vardisimdi arayip sorucam bakalim nasil oldu kuzum

Sibelcim size de gecmis olsun canim
pinarcim sanki biraz daha iyisiniz gibi bir izlenimaldim yada oyle dusuunmek istiyorum bilmiyorumbian once iyilesin insallahh

Ahsnind hafiften atesi vardisimdi arayip sorucam bakalim nasil oldu kuzum

Sağolasın canım şuanda daha iyiyiz. Sabahtan beri ateşimiz çıkmadı en azından. Bakalım yarın şu serum bitsinde inşallah çıkarız biran önce a.s.

Ay inşallah daha iyidir Ahsen kuzumda a.s.

Ayy ıyı barı esen canımya.valla tam kendılerını toparlıyorlar bır hastalık gelıyor.allahım acıl Şıfalar versın hepsıne

ahsenin ve defnenin iyi olmasına sevindim canım kuzularım benim ya

tülaycım sen napıyorsun çok sıkıldımm bendeee eve gitmek istiyorummm çok işim var

ruyamı anlatmayı unutmuşum dun gece ruyamda pınarı gordum otel gıbı yerde kalıyomusuz bızım lıseden arkadaslarla toplantı gıbı bıseyımız var dıyolarkı bana senı facede goruyorus bır suru mayıs annesı arkadasın var dıyolar bende evet var dedım bı baktım pınar defneyle oturuyo gıttım yanlarına pınar hamıle dogumunada az kalmıs pınar cok mutlu gozukuyodu oğlum olucak gulsah dedın bende pes valla pınar ıyı cesaret ben ıkıncıyı dusunemıyorum bıle dedım eşi geldı yanına bende yanlarından ayrıldım sabah uyandım hayır olsun dedım defnenın hastalıgını ogrendım sonraa hayır olsun sabah nıyetlerınee

Ay canım benim Allah hayırlara çıkarsın a.s. Bak malum oldu sanada heralde sıkıntımız a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…