2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ıyi bır haber almak ümıdıyle gırdım.Ama ahsenımde ateslenmıs.Gecmıs olsun canım.

Kızlar yaa temelınde ası olmasın bu ateslerın hepsı aynı anda basladı.Aşı olan bebeklerın hastalıkları.Doktorlar asıdan demıyormu.Valla bende asıyı korkudan yarına erteledım.Korkunun ecele faydası yok gercı de.

Yemeğimi yaptım.Alp te bıraz gec kalıcakmıs.Bora uyurken dınleneyım bıraz.

GÜlhan canımya bende yaptırdım ama ateŞ falan olmadı.g,tmeden 1 ÖlÇek calpol verdım.ama bıze dr dedıkı aynı anda su ÇıÇeĞınıde yaparsak ateŞ fazlalaŞabılır.onu 1 ay sonra yapalım dedı.ama her Çocukta farklı olabılır

Ne bıleyım canım yaa.Şaşırdım kaldım valla.İnsallah bızede yapmaz.Kızamıkcık kesın yapıcak ama baska ası varmı bılmıyorum kı.Iyıce stres yaptım bu kuzulara.Bende vereyım barı calpol yaa.

sagolun kizlar simdi gidiyoruz dr a bende gidicem insallah onemli degildir

Hadı hayırlı haberler ver bıze canım.

canım sen giderken ver yinede inş.bişey olmaz.

esen canım iyi haberlerle gelirsin inşallah.

slm kızlar bütün gün cerrahpaşada geçirdik..sabah gittik anestezi uzmanı ile görüştük...
tahlillerden eksik varmış tekrar gittik yaptırdık kzuumun eli baya kanadı..
sonra öğle molası olunca beklemek zorunda kaldık....2 saat bekledik hemen anestesi uzmanı gördü..cerraha gidin dedi...gittik dedim hemşireye bişi soracağım ayın 24 de ameliyatımız var dedim.
kadın yok efendim ameliyatınız dedi...nasıl yani dedim doktor dedi bize öyle olmuyor bu işler dedi
nasıl sinirlendim nasıl oluyor bu işler dedim..ameliyat öncesi bir haftalık olmalı testler dediniz dedim..
öle değil diyor başka bişi demiyor...bende soruyorum size dedim...bende anlatıyorum dedi...ne anlatıyorsunuz dedim öyle değil öyle değil diyorsunuz dedim...
biz sizi arayacağız ameliyat için dedi...eğer bir haftayı geçerse asla dışarıda test yaptırmam dedim..
kadın bön bön baktı yüzüme yapacaksınız burada dedim...kalktık çocuk polikliğine gittik..
alişimin randevusu mesai bitimine yakındı biz 2 de gittik sağolsunlar hemen bizi aldılar ..doktorde 1 yaş kontrollerini yapan doktor çıktı...güzel ilgilendi...malesef göğsünde hırıltısı var dedi..
vücuttaki kabarıklığı sizde alerji varmı dedi...evet dedim çok yoğun bizdeki dedim..
yüzde 80 alerjik dedi....size alerji testi yazacağım dedi...dışarıda çok pahalı burada yaptırın dedi..ama saat 2.30 dan sonra kan almıyolar dedi...ayyy dedim benim bebeklerim ikiz ben birdaha gelemem dedim..o zaman ben yazacağım onayınıda yapacağım dedi...siz gidin rica edin doktor bey istedi gecikememsi gerek dersiniz dedi...hemen zıpladık alişi babası aldı gitti almışlar kuzumun kanını ama 4 tüp alınmışş zaten temel reis gibi çöp adamım ...sonuç p.tesi çıkacakmış...ventolun alrjik damla serumfizyolik verildi ...
ama bu işin en kötü yanı alişi annemde bırakıyorum kızlar ömerin girip nezle olmaması gerekmiş çünki ameliyat olmazmış....şimdi aliş annemde kalacak ben ömerle nasıl olacak aklım almıyor
içim acıyor...yaa biliyorum annem çok güzel bakacak ama özlemi çok başka pöffffffffffffffffffffffffffff diyorum...

hasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun kızlar arayamıyroum dk. bitti ve çok fazla konuştuğum için faturam çok yükselmiş eşime bile diyemedim utandım....çocuklarım hakkını yemiş gibi hissttim kesim tarihine kadar konuşmuyorum eşimden ancak arayacağım......

öptüm aklım kalbim sizle :)

pınarcım defne nasıl şimdi iyi mi

Canım ateşi yükseldi yine bi ara şuanda iyi sağolasın a.s.

Valla tatlım bizim doktorun dediğine göre aşı ateşi tetiklemiş. Bu kadar yüksek ateş olmaz aşıdan dedi. Bizim aşıdan dolayı ateşimiz çıkmış ama mikropta ateşi yükseltmiş a.s.

sagolun kizlar simdi gidiyoruz dr a bende gidicem insallah onemli degildir

Ay canım ya haberdar et bizi inşallah iyidir kuzum a.s.

Canım ya kötü bir hemşireye denk gelmişsiniz ama Allah'tan doktorunuz yardımcı olmuş. İnşallah sağlıkla atlatırsınız ameliyatınızı a.s.

Ne yapacaksın bacım ya sen ikisini korumak için yapıyorsun. Ayrı kalmak zor tabi ama sağlık için yapıcaksın bacım sonra bol bol koklarsın oğluşlarını bi arada a.s.

selam kızlar Ahsenin ateşi düştü 37 lerde bende hastane ortamına sokmayım şimdi dedim ablamın arkadaşını arıycam şimdi genel durumu iyi görünüyor yaramazlığa devam yani ama ateşi 37 den aşağı düşmüyor bi arayım bakalım dr u ne diyecek getir derse götürürüm

birsencim bir hafta canım zor geçecek ama mecbursun inşallah hastalanmazda ertelemek zorunda kalmazsınız stresi yeter insana

İyi akşamlar kızlar a.s.

Bizimde 17:30 gibi doktorumuz geldi Defdoş'u kontrole. Sabahtan beri ateşi çıkmamıştı. Eğer bu gece böyle devam ederse yarın öğlen gibi çıkarsınız dedi. Doktor gitti yarım saat sonra ateş fırladı yine 39,8'e. Şurup verdiler düştü çok şükür. Bakalım bu gece 1'de ilk antibiyotiği alalı 48 saat olucak. İnşallah şu mikroba etki ederde yarın çıkmaz kuzumun ateşi :Saruboceq:

Az önce de kayınvalidem ile Halit gittiler. Bu gece annem kalıcak yanımda. Sabah burdan işe gidicek. Öğlene kadar yalnızım yani.

Defdoş uyudu artık. Bende dinleneyim biraz kızlar. Öptüm sizi a.s.

Aman iyi canım ya çok şükür 37 iyi yani. Valla bu hastane çocuk kaynıyor. Bencede sokma derim ama takip altında ol mutlaka. İnşallah yükselmez. Çok öpüyorum seni ve Ahsen kuzumu a.s.

Allah'ım nasıl bir illettir bu ya yine 38,5'a çıktı ateş. 2 gündür niye düşmedi bu çocuğun ateşi bu kadar seruma, antibiyotiğe rağmen diye hemşirelere soruyorum, antibiyotik ancak etki eder diyorlar. Çocuk perişan oldu valla ya. Kendi doktorunu aradım bu saatte bile cebi kapalı karının. Valla yarın canına okuyacağım kafaya koydum. Sinirim bozuluyo valla çocuğa her bakışımda ya offf offf

Kızlar valla dua okuyun noluyoruz bız anlamadım.Hemen cıkıcam esım soylenıyo artık su bılgısayar ısıne.

Bora akşamdan berı 2 kere dustu.Bırınde mutfak dolabına carptı o anda bıraz ağladı uyuttum.Sonra kalktı bı baktım yastıkta kan var.Aklım cıktı.Allahtan yarık yok cızılmıs sadece.

Sonra salonda bır dustu cenesı sehpaya sonrada kafa yere.Ve anında ağzından kanlar fıskırdı.Allahım nefes alamadık.Tabı katıla katıla ağlardan kandan tıkandı.Off cok fecıydı.Dudağı patlamıs.Hemen dr aradık 1 saat bekleyın dedı.Şimdi uyuttum ama yuzu kan ıcınde yavrumum.

Bı dus alıp kendıme geleyım.Korna sesıde bıtmedı gıttı ya.

Pınarcım ınsallah etkı edıcek ılaclar.

Esen sevındım canım.Olsun 37 normal sen takıp et aralarda.

Bırsencım kıyamam napıcaksın onların ıyılığı ıcın ıste.Üzme sende canını.

canım yaa du bakalım 48 saatten sonra inşallah çıkmaz ancak etki eder bi de isabetli ilaçlar da çok önemli bazen dr lar isabetli ilaç veremiyorlar
canım inşallah düzelir biran önce defnoşumuz
ayyy gülhancım kötü düşmüş boracım kıyamam kuzumaaa (

sadece son sayfaya bakabildim ya noluyooooo allahım bu ne ya kimler daha hasta esen ahsendemi hastanede anlamadım konuşamadıkta kızlar allah yardımcımız olsun.fazla vaktim yok halamdayız ablama geçiyoruz net yok orda çatlarım ben ya
çarş.dönüyoruz kısmetse. kutlayda kaza yaptı allahtan arabada hasar var, ama biziz adap.getiremedi ve otobüsle geldik ama faciaydı! o ağladı ben agladım.. yıktı otobusu şimdidie nasıl dönecegiz diye kara kara düşünüyorum.. ne arabasında duruyo nede arabada nede otobuste illa ev ortamı istiyo.. kızlar çıkmam lazım. defne sadece huysuz onun haricinde hastalık yok allaha şükür hasta olmadanda döneriz inş. hasta olan kaç bebiş var ya?? allahım acil şifalar versin. çok öpüyorum

yok nurtencim şükür ki Ahsenin ateşi o kadar çıkmadı inşallah çıkmazda iyiiyiz yani
sende gece çık yola o zaman uyur belki rahat gelirsin

kutlaya da geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…