offfffff simdi kayinvalidem aradi kizin atesi cikmis dra goturucek esim
GÜlhan canımya bende yaptırdım ama ateŞ falan olmadı.g,tmeden 1 ÖlÇek calpol verdİm.ama bİze dr dedİkİ aynı anda su ÇİÇeĞİnİde yaparsak ateŞ fazlalaŞabİlİr.onu 1 ay sonra yapalım dedİ.ama her Çocukta farklı olabİlİr
sagolun kizlar simdi gidiyoruz dr a bende gidicem insallah onemli degildir
pınarcım defne nasıl şimdi iyi mi
İyi bır haber almak ümıdıyle gırdım.Ama ahsenımde ateslenmıs.Gecmıs olsun canım.
Kızlar yaa temelınde ası olmasın bu ateslerın hepsı aynı anda basladı.Aşı olan bebeklerın hastalıkları.Doktorlar asıdan demıyormu.Valla bende asıyı korkudan yarına erteledım.Korkunun ecele faydası yok gercı de.
Yemeğimi yaptım.Alp te bıraz gec kalıcakmıs.Bora uyurken dınleneyım bıraz.
sagolun kizlar simdi gidiyoruz dr a bende gidicem insallah onemli degildir
slm kızlar bütün gün cerrahpaşada geçirdik..sabah gittik anestezi uzmanı ile görüştük...
tahlillerden eksik varmış tekrar gittik yaptırdık kzuumun eli baya kanadı..
sonra öğle molası olunca beklemek zorunda kaldık....2 saat bekledik hemen anestesi uzmanı gördü..cerraha gidin dedi...gittik dedim hemşireye bişi soracağım ayın 24 de ameliyatımız var dedim.
kadın yok efendim ameliyatınız dedi...nasıl yani dedim doktor dedi bize öyle olmuyor bu işler dedi
nasıl sinirlendim nasıl oluyor bu işler dedim..ameliyat öncesi bir haftalık olmalı testler dediniz dedim..
öle değil diyor başka bişi demiyor...bende soruyorum size dedim...bende anlatıyorum dedi...ne anlatıyorsunuz dedim öyle değil öyle değil diyorsunuz dedim...
biz sizi arayacağız ameliyat için dedi...eğer bir haftayı geçerse asla dışarıda test yaptırmam dedim..
kadın bön bön baktı yüzüme yapacaksınız burada dedim...kalktık çocuk polikliğine gittik..
alişimin randevusu mesai bitimine yakındı biz 2 de gittik sağolsunlar hemen bizi aldılar ..doktorde 1 yaş kontrollerini yapan doktor çıktı...güzel ilgilendi...malesef göğsünde hırıltısı var dedi..
vücuttaki kabarıklığı sizde alerji varmı dedi...evet dedim çok yoğun bizdeki dedim..
yüzde 80 alerjik dedi....size alerji testi yazacağım dedi...dışarıda çok pahalı burada yaptırın dedi..ama saat 2.30 dan sonra kan almıyolar dedi...ayyy dedim benim bebeklerim ikiz ben birdaha gelemem dedim..o zaman ben yazacağım onayınıda yapacağım dedi...siz gidin rica edin doktor bey istedi gecikememsi gerek dersiniz dedi...hemen zıpladık alişi babası aldı gitti almışlar kuzumun kanını ama 4 tüp alınmışş zaten temel reis gibi çöp adamım ...sonuç p.tesi çıkacakmış...ventolun alrjik damla serumfizyolik verildi ...
ama bu işin en kötü yanı alişi annemde bırakıyorum kızlar ömerin girip nezle olmaması gerekmiş çünki ameliyat olmazmış....şimdi aliş annemde kalacak ben ömerle nasıl olacak aklım almıyor
içim acıyor...yaa biliyorum annem çok güzel bakacak ama özlemi çok başka pöffffffffffffffffffffffffffff diyorum...
hasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun kızlar arayamıyroum dk. bitti ve çok fazla konuştuğum için faturam çok yükselmiş eşime bile diyemedim utandım....çocuklarım hakkını yemiş gibi hissttim kesim tarihine kadar konuşmuyorum eşimden ancak arayacağım......
öptüm aklım kalbim sizle :)
selam kızlar Ahsenin ateşi düştü 37 lerde bende hastane ortamına sokmayım şimdi dedim ablamın arkadaşını arıycam şimdi genel durumu iyi görünüyor yaramazlığa devam yani ama ateşi 37 den aşağı düşmüyor bi arayım bakalım dr u ne diyecek getir derse götürürüm
birsencim bir hafta canım zor geçecek ama mecbursun inşallah hastalanmazda ertelemek zorunda kalmazsınız stresi yeter insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?