aaaa ne kadar dengesizlik yapmış çok ayıp yaaa insan başkasının çocuğunu tutarken daha özenli olmalı bence kim olursa olsun ister annen isterse akraban
çok geçmiş olsun burcu şükür ki bişeyi yokmuş
ben yatıyorum kızlar dua edin çıkmasın ateşi kuzumun iyi gecelelrrrr
hay Allahım yaa iyi bi haber alamıyacakmıyız yaa((
burcum geçmiş olsun bacım yaa...
ne kendini bilmezlik bu ayy oyle havaya cocuk fırlatmarından nefret ediyorum yaa ayy kusura bakma cok sinirlendimmmm manyak amcanıza heee....
yani özür dileyerek nasıl kendini afettirebilirki insan artık yüzünü bile görmek istemez onun yaaa ...
ayy neyse ya valla kusuruma bakma ama harbi fena sinrilenndim ...
Allahtan iyiymiş kuzum ...Rabbim korusun bütün bebekleri ....
iyi geceler arkadaşlar size uzun süredir yazamıyorum.perşembe günü öğleden sonra hastaneye gittik ve acil ameliyata aldılar basur hemoroidten dolayı ama ne hemoroid kızlar resmen bağırsaklarım dışına çıktı sandım basur dediğin meme meme olur benimki tromboz olmuş.dr öyle bişey dedi.toplardamarın şişerek şıkışmasıymış benden bi kan boşaldı bide o damar dışına çıktımı sallanıyo bacaklarımı birleştiremiyorum oturamıyorum ayrıyetten kanamam arttı eşim işyerinde ulaşamaıyorum arkadaşları vasıtasıyla ulaştım artık acil ameliyata aldılar şimdi ewdeyim ama çok zor kızlar yaa inanın ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum tuvalete gitmek ayrı bi işkence ama bunada şükür diyorum Allahım beterinden korusun benden böyle kızlar geçmişi okuyamadım hiç halim yok.umarım herkes iyidir.iyi geceler kendinize ii bakın Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?