2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Defdoş'un ateşi inmeye başladı çok şükür. Şimdi burnunu temizleyip uyutmaya çalışacağım bakalım. Bizde yatalım annemle. Kadın sabah işe gidicek uykusuz kalmasın. Sabah görüşürüz kızlar öptüm sizi ve kuzularımı a.s.

Gülhan'cım valla sen telde anlatırken kan falan diyince ben kaldım öyle zaten. Çok geçmiş olsun canım. Yarık olmadığına çok sevindim. Allah beterinden korusun a.s.

Nurten'cim size de geçmiş olsun canım ya cana geleceğine mala gelsin ne yapacaksın. Kuzum da huysuzlandı tabi otobüste. ınşallah dönüşte sorun çıkarmazda rahatça gelirsin. Esen'in fikri mantıklı valla gece arabada uyursa iyi olur a.s.

Sağolasın Ahsen'cim valla yarın da bu antibiyotikler işe yaramazsa başka doktora gideceğim ya iyice allak bullak oldum. ıyi sizin ateşte yükselmemiş ne güzel. Takipte ol canım a.s.

hayirlara ciksin inşaAllah ya..noluyor böyle anlamadim gitti :S

pinarcim sıkma canini nolur gececek inşaAllah..biliyorsun benim hamileyken crp 28e kadar cikti.. 6 kutu içtim antibiotik..5er günlüktü..doktorum her seferinde ayni şeyi söylüyordu..5 günlük bitene kadar etkisini anlayamayiz..gercekten 5.günün sonunda düşüyordu..defnosunkide düşecek zamani gelince..ee crp düşünce ateş olayida düşecektir canim..az daha sabir inşaAllah bi daha cikmaz..

birsencim canim 1 hafta ayri kalcakmişsiniz kuzuyla kiyamam yaa..ama onun iyiliği için..cabuk gecer inşaAllah :s

esencim düşmesine cok sevindim canim..inşaAllah bi daha cikmaz..

gülhancim çok kötü oldum okurken senin halini düşünemiyorum yavrum yaa..

valla aksam tirstim iyicene..tüm bebişlere yasin,nas,felak okudum bolbol..iyi haber alirim inşaAllah diye aciyorum yeni bi haber daha okuyun bolbol kuzulara ya..bukadarda üstüste olurmu ya..sastim kaldim..

neyse gececek inşaAllah hepsi..

yarin güzel haberler almak duasiyla gidiyorum..öptüm hepinizi..tüm anneler ve bebişler Allah'a emanet..

nurtencim ay seni atlamişim kusura bakma..gecmiş olsun eşine canim..cok sukur bişey olmamiş..yol cok kötü geçmiş he inşaAllah gelirken güzel gecer..bolbol ilginç oyuncak al yanina..hatta calpol ver yarim kasik uykusunu getirir..

ay neyse yatmadan iyi bi haber daha aldik..defnenin atesi düşmüş..inşaAllah bi daha cikmaz..canim bencede yarinda düşmesse baska bi doktora daniş..gerci crp yüksekliği için her doktor antibiotik verir..bu arada kuru dut cok iyi geliyor bak şimdi geldi aklima..onu kaynatip suyunu içir istersen defnosa..ben cok faydasini görmüştüm hamileyken..

öptüm hepiniziii

Kanda iltihap
Anadolu’da beyaz dut ve yapraklarının bazı iltihaplı hastalıklara karşı kullanıldığı Osmanlı Döneminden beri bilinmektedir. Dutun yapraklarında kendine özgü doğal antibiyotik ve antiseptik özelliği olan etkin maddeler bulunmaktadır. Bunlardan bazılarını aşağıdaki tabloda vermiş bulunuyorum. Şeker hastalarının derilerinde kapanmakta geciken yaralarına karşı taze dut yaprağından hazırlanmış ve ılık olarak uygulanacak dut yaprağı çayının pansumanı iyi bir destekleyicidir.
Eğer, kanda iltihap bulunmuş ise, aşağıda uygulama şeklini önermiş olduğum beyaz dut kurusu kürü, mükemmel bir destekleyicidir. Kanda yüksek olan CRP (chemical reactive protein) değerinin düşürülmesinde iyi bir yardımcıdır.

adnan saracoglunun sitesinde aramaya crp yazarsan cikiyor canim..ekzamayada iyi geliyormus oyuzden bir yazmişlar..bi bak istersen..ben faydasini görmüştüm epey..ki nefret ederim kuru meyvelerden :S az yememe ragmen cok faydasini gördüm..

evet evet bol bol okumak lazım bende yatmadan hepsine okuyup yatıcam
Ahsenin ateşine baktım 37.5 38 arası değişiyor ama takipteyim 3 e kadar esim bakıcak sonra ben bakalım insallah yükselmez

pınarcım çok sevindim tatlım ateşin düşmesine bidaha da çıkmaz insallah canıma.s.

ayyy buraya her geldiğimde yeni bir kötü habar gerçekten Allah hayırlara çıkarsın yaa (
pınarcım hadi inş sabaha kadar hiç birşeyi kalmaz kuzumun gerçekten serumlada iyice perişan oldu yavrum yaa (

esencim sevindim cnm ahsenin ateşi çıkmadığına inşAllahta ilk ve sondur ...

gülhancım valla bende okurken aklım çıktı yaa nazar mı var bu kuzularda anlamadım ne bu yaa hepsi üst üste geldii cok geçmiş olsu n cnm nasıl korktugunu tahmin edebiliyorum gecenlerdede gazel oyle sürekli düşüp duruyordu 2 -3 defa oda patlattı dudagını valla kan görünce ciğerimden bişey kopartıyorlardı sanki (

birsencim geçmiş olsun senin kuzuyada yaa 1 hafta zor valla Allah sabır versinn bacım

nurten cnm geçmiş olsunnn Allah korumuş bi sadaka falan verin cnm ...

Kızlar merhabalara.s., geçmişe şöyle bir baktımda tüm bebişlerimiz hasta yahu öf... çok çok geçmiş olsun kuzularımza ( Borada düşmüş... kan falan of...

Bizim ateşimiz yok fakat bi afat atlattık ki sormayın, ay ağlasammı sinirlensemmi şaşırdım ne yapacağımıda, eşim ben kağan oriona gezmeye gidecektik çorluya, gitmişken annemleride babaannemlere bırakalım dedik, yolda kağan ağlamaya başladı çok uykusu gelmiş, annem hiç götürme kızım bırak bizim yanımıza siz gezin dedi, neyse bıraktım, annem uyutmuş beslemiş güzel...
Bizde eşimle alışverişti yemekti fln döndük sonunda, neyse babamla eşim bir tanıdığa uğramak üzere yakın bir yere gidecekti onlar yola çktılar, sonrasında 5 dk geçmedi amcam kağanı sevmek için istedi, verdim, aldı çocuğu sırtına bindirdi havaya kaldırdı, kağanda korkuyor, bende korkuyrum, amca kaldırma kağanı alışık değil hem bende korkuyorum oturt kucağına öyle sev dedim, ay yok ben öyle dememişim gibi bişey olmaz diyerek çocuğu hızla bir kaldırdı yukarı güm kafası yukarı çarptı,hemde beyninin tepesinden bıngıldağın orası nasıl sert vurdu bide, bi güm sesi geldi aklım uçtu zaten, kağan çığlık çığlık nasıl bağırıyor kağanı kaptım hemen, anneme babamı ara acile götürüyruz dedim ama kağan susmuyor, sürekli ağlıyor, neyse babamlar yarı yoldan döndüler, acilde aldık soluğu, dr takip edicez dedi, 3 saat uyutmadık 24 saatte takip ettik, neyseki çk şükür sağlam çocuğum ,
O kadar zorluklarla doğuruyoruz büyütüyoruz herşeylerine dikkat ediyoruz biri geliyor çocuğu tavana fırlatıyor...böyle işte... eğer kağana birşey olsaydı yemin ederimki kendi ellerimle parçalardım onu, bide yapma amca diyorum ya korkuyorum diyorum, olmaz bişey deyipte fırlatıyor, çocuğun bi kaç eşyası kalmış acilden dönünce eşimle babam almaya gitti, eşimden özür diliyormuş, hay özürü batsın onun...
Ben başkasını evladına zarar gelicek diye tutmaya korkarım, kendini bilmezlerde beynini tavana çakıyor...
Neyse üzüntüden benim tansiynum fırladı, 16 ya 10 olmuş, acile gittik, hemen ilaç verip düşürdüler, serum taktılar, tahlil yaptılar kansızlıkta varmış bende, velhasıl başımızdan bir telaştır geçti... kızlar siz siz olun müdahale edin, başkasına çok vermeyin çocukları
:umursamaz:

Son düzenleme:
aaaa ne kadar dengesizlik yapmış çok ayıp yaaa insan başkasının çocuğunu tutarken daha özenli olmalı bence kim olursa olsun ister annen isterse akraban
çok geçmiş olsun burcu şükür ki bişeyi yokmuş

ben yatıyorum kızlar dua edin çıkmasın ateşi kuzumun iyi gecelelrrrr

hay Allahım yaa iyi bi haber alamıyacakmıyız yaa ((
burcum geçmiş olsun bacım yaa...
ne kendini bilmezlik bu ayy oyle havaya cocuk fırlatmarından nefret ediyorum yaa ayy kusura bakma cok sinirlendimmmm manyak amcanıza heee....
yani özür dileyerek nasıl kendini afettirebilirki insan artık yüzünü bile görmek istemez onun yaaa ...

ayy neyse ya valla kusuruma bakma ama harbi fena sinrilenndim ...
Allahtan iyiymiş kuzum ...Rabbim korusun bütün bebekleri ....

İnşallah daha yükselmez mercimeğin ateşi... sorma esen ya, vermezsin ne kıymetli çocuğu var derler, verirsin tavana atarlar, kafasının vurduğu yer belki bilirsin eski evlerde 2 odayı ayıran tahta yerler olur kapı gibi kimi zaman perde çeklir kimi zaman kapı takılır, öyle bir yer, dr iyiki tavandaki tahta kısmına gelmiş dedi, betona gelmesi daha tehlikeli olurdu dedi...

İyi geceler cnm

Hülyacım gerçekten bak manyak bu konuda az bir kelime, ben acile giderken ne kadar gözyaşı döktüm, ellerim dr un yanında bişey olacak korkusuyla zangır zangır titriyordu, neler saydım içimden, ve hepsinide haketti, babamda eşyaları almak için dönünce bi güzel fırçalamış, ben yokken havaya fln fırlatır emanet çocuk diye vermemiş babam, kaç kere istemiş vermemiş, tanıyor adam, benden istedi vermicem diyemedim...

Ayy çokk geçmiş lsun cnm ya, ameliyat soğuk bir olay zaten başlı başına... saat gece 1 e geliyor şu an yeni okudum erken olsa arayacaktım yarına ararım artık... bir arkadaşımda daha vardı basur, onunda hamilelikte olmuş, çok geçmiş olsun cnm yeniden

Kızlar bu arada 2 haftadır ihmal ettiğim bir öksürüğüm var, acilde dr a söylemeyide unuttum, bugün dahada bi kötü öksürüyorum yarın dr a çıkayım bakalım ne dicek,

Birde defnenin serumlu resmini gördüm off... hiç yakışmıyor inş. hemen çıkartacak duruma gelir kuzucuk ya, nazar değdi herkese resmen

Bende neredeyse tüm kuzuların ateşlenmesini aşıya bağlıyrum inş bizimde çıkmaz ya yeni atlattık zaten...[

Neyse iyi geceler öptüm sizleri ben kaçar

günaydıııın Ahsenin aateşi gece 38.8 e çıktı dolven verdim eşim bu saate kadar bekledi şimdi ben kalktım nöbeti devraldım şimdilik 37.5 larda bidaha çıkmaz inşallahh((

burcucum adama bak ya ne sinir bozucu doğru diyorsun ne emeklerle büyütüyoruz gözümüzden sakınıyoruz elin adamının yaptığına bak çok geçmiş olsun kağanıma Allahtan birşey olmamış kuzuma

defnenin ve ahsenin ateşinin düşmesine çok sevindim aklım iki prensesteydi

herkese günaydınlar işteyim yarın büyük gün dün pasta siparişini verdik :))) bugünde temizlik yapacak kardeşim yarında diğer hazırlıklar inşallah istediğimiz gibi geçer

Günaydınlar Kızlar,

Hakkaten hayırlı haberle gelen yok bari ben iyi haber vereyim Yağız iyi çok şükür.Annemde sağolsun çok üzel ilgileniyor biraz toparlandı kuzum,

Aynurcum,çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar.

Gülhancım,oluyor böle kazalar allah korumuş kuzumu.

Burcucum,ne dengesiz insanlar var hakikaten.Çok çok geçmiş olsun.Verilmiş sadakanız varmış.

Birsommm dün seni aradım ama ulaşamadım yine arıycam bugün.

Tüm kuzularım tez zamanda iyileşir inşallah dua ediyorum onlara bol bol.

Banucum,hazırlıklarınızda kolay gelsin sizede bişey kalmadı :)

sibelcim günaydın canım yağızın iyi olmasına sevindim tatlım öp benim yerime oğlunu:)
evet az kaldı sibelim çok heyecanlıyım

ay yağız iyileşmiş masalllah darısı bizimkilerin basına Ahseninde ateşi bi düşüp bi çıkıyor halsiz kuzucum (

günaydın canlarrr
hepınıze gecmıs olsun kızlarrrr benım kızın ılaclarına devam edıyorus ama hırıltı var hala

esen dun telını aradım bulamadım meraktan catladım valla aklım burda kuzular nasıl oldu dıye inşallah düşmüştür ahsenın atesı ara ara yazın kızlar son durumlarııı

pınarcım ınsallah bugun cıkarsınızz şırvanı dun aksam cıkarmıslar sabah aksam antıbıyotık ıgne vermıs doktor bu nasıl salgındır nasıl mıkroptur anlamadım gıttı tum kuzular mahvoldu

gulhan cok gecmıs olsun allah bıdaha gostermesın kanlı kazalardan cok korkarımm senıde anlayabılıyorum allah korumus kuzumuu

burcu ne denırkı amcanaa allah muhafaza daha beterıde olabılırdı ne sevınmeyı bılıyorus ne sevmeyıı bıde emanet cocuk nekadar cahıllık yaa

sıbelcım bugunun en guzel haberı yagızdan cok saevındım ıyı olmasına o ananesını ozlemıs demekkı gelır gelmez duzelmeye basladııı

hulyacım gazel nasıl?

banu ınsallah gecer gonluncee dogumgununuzz kolay gelsın cnm

kızlar günaydınn... valla herkese bişeyler olmuş.allah daha ebterinden saklasın. pınarcım defne daha iyidr inşallah.esencim ahsen nasıl? yağız iyileşmiş çok sevindim sibelcim.

burcuu çok geçmiş olsun canımya.ne insanlar var cahilce davranıyorlar.
banucum az kaldı iyi geçer ya merak etme.
gülşahcım günaydın.

bize gelince valla dün selin uyuyunca tv izlicektim güya çamaşırları topla katla kaldır ütüle ayakkabılıkları boşalt. onu yap bunu yap derken. bir baktım saat 1 olmuş.niye bitmez bu ev işi anlamıyorum benya( şimdi yorgun argın işteyim.inş.yarın tatil yapacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…