2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gülşahcım günaydın tatlım bebişin nasıl hırıltı zor geçiyor tatlım doktor arkadaşım ayaklarının altına vicks sür demişti bana çorabınıda giydir öyle dursun dedi yaptım bir hafta bize çok iyi geldi bilgin olsun duruda çok hırıltılı nefes alıp veriyordu bitanem çok geçmiş olsun kuzuma

ahsenime kıyamam ben yavrum halsiz kalmıştır

pınarcım defne nasıl şimdi

tülaycım günaydın sanada inşallah istediğimiz gibi olur herşey

banucummm günaydınn.... geçer geçer canımmm.istediğin bişey olursa mutlaka söyle yaparımmm canım.

sağol tatlım sana zaten zahmet veriyorum kurabiye için:))))))) yarın erken gel dostum olur muuuuu

canımm benim ne zahmeti ben duruma yapıyorumm onlarııı aşkolsun... erken gemeye çalışıcam cnaım.yarın iş yok sabahtan çarşıya çıkıp pazara gidicem.seline birkaç t shırt almak istiyorum.dayanamıyor çok terlediği için annem sürekli değiştiriyor.erkenden eve dönüp yemeğimide hazırlar gelirim.bugün akşamdan da eşime tiramisu ve börek yaptımmı tamamdır:)

Günaycın bacılar a.s.

Gece Defoş'un ateşi yine 2 kere yükseldi. Şurupla düşürdük. Sabahta doktor geldi kontrole. İlk antibiyotik alalı 48 saat doldu. Artık etki etmeye başlar. Akşama kadar bekleyelim duruma göre karar verelim dedi a.s. Şuanda keyfi yerinde görünüyor. İnşallah aniden yükselmezse ateşi iyi gibi bakalım. Uyudu şimdi kuzum a.s.

Tuba'cım tavsiyen için sağolasın canım. Bugün hemen alıcak kayınpederim. Halledip öğlene içirmeye başlayacağız. İnşallah şifa olur kuzuma a.s. Allah dualarını kabul etsin canım a.s.

Esen'cim inşallah gece daha fazla yükselmemiştir Ahsen kuzumun ateşi. Haberdar et bizi a.s.

Hülya'cım sağolasın canım bugün daha iyi olacağız inşallah a.s.

Burcu canım valla okurken nasıl sinir oldum anlatamam. Nasıl bu kadar dikkatsiz ve özensiz davranır bi insan klava: Allah korumuş kuzumu çok geçmiş olsun canım a.s. Öksürüğünü de göster mutlaka a.s.

Banu'cum kolay gelsin canım. İnşallah gönlünüze göre geçer d.günü partiniz a.s.

Sibel'cim canım iyi habere çok ihitiyacım vardı valla sevindim paşamın iyi olmasına. Allah bi daha hastalık dert vermesin bacım a.s.

Gülşah'cım Baran'ın daha iyi olmasına sevindim canım ya. İnşallah antibiyotikler iyi gelirde o da çabucak düzelir kuzum a.s. Duru'mun da hırıltısı devam ediyormuş aman canım takipte olun ilaçları falan aksatmayın sakın daha kötü olmasın yavrum a.s.

Tülay'cım sağolasın canım şimdilik ateşi yok sabaha karşı yükselmişti düşürdüler işte. Beklemedeyiz a.s.

Selam KIZLAR..

Sabahtan berı net gıdıp gelıyor bır turlu yazamandım.Gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok saolun canlarım.Valla ınsanın ıcı gıdıyor.Bıde ağız dolusu kanı görunce esım basladı hemen ağlamaya.Allahım korusun yavrularımızı.Şımdı cok sıstı dudakları 5 gıbı doktora gıdıcez bakalım.

Pınar hadı canım bugun son olur ınsallah ıyılessın artık yavrum.

Burcu acaıp sınırlendım okuyunca yaa.Vermıyceksın canım hemde korkuyo demıssın ama anlayana.Borayıda doğumgununde dayım aldı havaya kaldırıyo.Hemen kaptım elınden kızan kızsın valla.Allahtan yokmus bır seyı oğlumun.Sanada gecmıs olsun canım ılaclarını alda kolay atlat.

Gulsah canım sızdede devam galıba.Kıyamam ya allah sufalar versın kızıma.

Şükür yağız ıyılesmeye baslamıs.

Ahsen nasıl esencım.Canım benım yaa.Neden oldu kı acaba.

günaydıııın Ahsenin aateşi gece 38.8 e çıktı dolven verdim eşim bu saate kadar bekledi şimdi ben kalktım nöbeti devraldım şimdilik 37.5 larda bidaha çıkmaz inşallahh((

ahh kıyamam kuzuma yaa geçer inş artık (

Canım çok teşekkürler, aynen dediğin gibi... ne dicen işte bide amca olacak yani başkası yapsa o kızacak ama duyarsız maalesef ( Durumun doğumgünü ne zamana, hazırlıklar tam gaz devam ediyordur

Geçmiş olsun sibelcim, evet öyle gerçekten, neyseki atlattık..

Gülşahcım kıyamam kuzuma ya inş hemen atlatır prenses... gerçekten ne sevinmeyi ne sevmeyi biliyoruz maalesef ( maçlarda yenince atılan kursunlardanda kaç bebek kaybetti bu ülke... Allah korusun...

Teşekkürler tülaycım, geldi geçti ama tansiyon yüksekliği yanıma baki kaldı sanırım bugün doktorda ölçtü tansiyonumu yine yüksek 14 çıktı, hemde aç karınla fln en düşük olması gereken zamanda, neyse inş. böyle bir dönemdirde gelir geçer

Pınar canım bugün etki eder artık antibiyotik merak etme, inş kısa zamanda atlatacak prenses...

Gülhancım senin yazdığını okuyunca ben bile tedirgin oldum cnm gerçekten çok telaş yapar insan... götürün doktora bakalım güzel haberlerle dönün, ah evet sevmeye isterler verirsin bir türlü vermezsin bir türlü, ama sanki içime doğmuş gibi söylyorum birde korkuyorum kağanda korkuyor falan ama beni dinleyen kim çok biliylar ya bişey olmazmışmış... sanki kendi çıkardı meydana haybeden çocuk at havaya anası babası düşünsün... hatırladıkça sinirleniyorum valla hala

Eveeeet kızlar gelelim bize, öksürüyorum demiştim ya bi kaç zamandır vardı çok önemseiyordum ama biraz kötü öksürmeye başladım dün, bu sabah dr a gittik, faranjit olmuşum, ilaç fln verdi dr, antibiyotik öksürük şurubu vs.. iyi olucam inş., aslında öksürük dışında pek bi şikayetim yok gayet enerjiğim
Neyse dr tansiyonumu fln ölçtü yine yüksek, 14 çıktı, normalde benim 10-12 olur, benim için oldukça yüksek bu değerler, inş. geçici bir durumdur, bu arada askeriye ile eczanalerin anlaşması yok burda diye 38tl ilaç parası verdim içime oturdu... durduk yere şimdi ya, neyse sağlık olsun
kağancım uyuyor şimdi dinlensin bakalım, gözüm yine kanlandı bu arada pöf, dr emzirmekten oluyor dedi, alakasıda şuymuş, göz enfeksiyonlara açık hale geliyormuş ondan sık sık enfekte oluyormuş, buda göze kan oturmasına neden oluyor tabi, ay emzirmek dedimde aklıma geldi, uyumadan önce emiştik kağanla ama tam bir komedi ya, beni eliyle itip yatırıyor, tepeme çıkıyor, kıyafetimi çeke çeke bulup lüp yapışıyor annem yerlere yattı gülmekten, bide yatarak emmek istiyor benimki o popo hep havada olacak emerken tam komedi ya...

burcucum nasılsın kağanım nasıl seni aradım telefonun kapalıydı iki üç gün önce merak ettim sesini duymak istedim durunun doğumgünü yarın teyzesi :)))

burcucum nasılsın kağanım nasıl seni aradım telefonun kapalıydı iki üç gün önce merak ettim sesini duymak istedim durunun doğumgünü yarın teyzesi :)))

Canım sağol iyiyiz, kağanın peşinde uğrasıp duruyoruz, bir dişimiz daha çıktı dişleri yediledik ya artık mızmızda mızmız, hep birseyle istiyor, ııııı ıııııı ııııı hep böyle, neyse atlatıcak inş yakında, cep telefonumda çağrı yoktu cnm heralde çekmeyen bir yerde olabilirim,babamın bahçeye fln gidiyoruz bazen orda cep çoğunlukla çekmiyor belkide o zamana denk gelmiş olabilir, sen nasılsın prensesler nasıl :)

iyiyiz burcucum aradım şimdi yine bakan olmadı duruda öyle keşfettikçe merakları artıyor bize daha düşkün oluyorlar kağanımı öp benim için bu arada menüne bayıldım tatlım çok güzel hazırlamışsın herşeyi hele yaşpastanıza valla helal olsun sana:)))

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuu canımm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn...nasılsın.sana dün mesaj atcaktım ama malum ben eve gidince ancak gece yatarken popom yer gördüğü için:):)) geç oldu diye atmadım.şı ilacın ismi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…