bende sabahtan pazara gideceğim canım belki karşılaşırız :))
evet tülaycım oraya gideceğim birlikte gidelim mi saat kaçta gideceksin
günaydıııın Ahsenin aateşi gece 38.8 e çıktı dolven verdim eşim bu saate kadar bekledi şimdi ben kalktım nöbeti devraldım şimdilik 37.5 larda bidaha çıkmaz inşallahh((
burcucum adama bak ya ne sinir bozucu doğru diyorsun ne emeklerle büyütüyoruz gözümüzden sakınıyoruz elin adamının yaptığına bak çok geçmiş olsun kağanıma Allahtan birşey olmamış kuzuma
defnenin ve ahsenin ateşinin düşmesine çok sevindim aklım iki prensesteydi
herkese günaydınlar işteyim yarın büyük gün dün pasta siparişini verdik :))) bugünde temizlik yapacak kardeşim yarında diğer hazırlıklar inşallah istediğimiz gibi geçer
Günaydınlar Kızlar,
Hakkaten hayırlı haberle gelen yokbari ben iyi haber vereyim Yağız iyi çok şükür.Annemde sağolsun çok üzel ilgileniyor biraz toparlandı kuzum,
Aynurcum,çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar.
Gülhancım,oluyor böle kazalar allah korumuş kuzumu.
Burcucum,ne dengesiz insanlar var hakikaten.Çok çok geçmiş olsun.Verilmiş sadakanız varmış.
Birsommm dün seni aradım ama ulaşamadım yine arıycam bugün.
Tüm kuzularım tez zamanda iyileşir inşallah dua ediyorum onlara bol bol.
Banucum,hazırlıklarınızda kolay gelsin sizede bişey kalmadı :)
günaydın canlarrr
hepınıze gecmıs olsun kızlarrrr benım kızın ılaclarına devam edıyorus ama hırıltı var hala
esen dun telını aradım bulamadım meraktan catladım valla aklım burda kuzular nasıl oldu dıye inşallah düşmüştür ahsenın atesı ara ara yazın kızlar son durumlarııı
pınarcım ınsallah bugun cıkarsınızz şırvanı dun aksam cıkarmıslar sabah aksam antıbıyotık ıgne vermıs doktor bu nasıl salgındır nasıl mıkroptur anlamadım gıttı tum kuzular mahvoldu
gulhan cok gecmıs olsun allah bıdaha gostermesın kanlı kazalardan cok korkarımm senıde anlayabılıyorum allah korumus kuzumuu
burcu ne denırkı amcanaa allah muhafaza daha beterıde olabılırdı ne sevınmeyı bılıyorus ne sevmeyıı bıde emanet cocuk nekadar cahıllık yaa
sıbelcım bugunun en guzel haberı yagızdan cok saevındım ıyı olmasına o ananesını ozlemıs demekkı gelır gelmez duzelmeye basladııı
hulyacım gazel nasıl?
banu ınsallah gecer gonluncee dogumgununuzz kolay gelsın cnm
kızlar günaydınn... valla herkese bişeyler olmuş.allah daha ebterinden saklasın. pınarcım defne daha iyidr inşallah.esencim ahsen nasıl? yağız iyileşmiş çok sevindim sibelcim.
burcuu çok geçmiş olsun canımya.ne insanlar var cahilce davranıyorlar.
banucum az kaldı iyi geçer ya merak etme.
gülşahcım günaydın.
bize gelince valla dün selin uyuyunca tv izlicektim güya çamaşırları topla katla kaldır ütüle ayakkabılıkları boşalt. onu yap bunu yap derken. bir baktım saat 1 olmuş.niye bitmez bu ev işi anlamıyorum benya( şimdi yorgun argın işteyim.inş.yarın tatil yapacağım:)
Günaycın bacılar a.s.
Gece Defoş'un ateşi yine 2 kere yükseldi. Şurupla düşürdük. Sabahta doktor geldi kontrole. İlk antibiyotik alalı 48 saat doldu. Artık etki etmeye başlar. Akşama kadar bekleyelim duruma göre karar verelim dedi a.s. Şuanda keyfi yerinde görünüyor. İnşallah aniden yükselmezse ateşi iyi gibi bakalım. Uyudu şimdi kuzum a.s.
Tuba'cım tavsiyen için sağolasın canım. Bugün hemen alıcak kayınpederim. Halledip öğlene içirmeye başlayacağız. İnşallah şifa olur kuzuma a.s. Allah dualarını kabul etsin canım a.s.
Esen'cim inşallah gece daha fazla yükselmemiştir Ahsen kuzumun ateşi. Haberdar et bizi a.s.
Hülya'cım sağolasın canım bugün daha iyi olacağız inşallah a.s.
Burcu canım valla okurken nasıl sinir oldum anlatamam. Nasıl bu kadar dikkatsiz ve özensiz davranır bi insanklava: Allah korumuş kuzumu çok geçmiş olsun canım a.s. Öksürüğünü de göster mutlaka a.s.
Banu'cum kolay gelsin canım. İnşallah gönlünüze göre geçer d.günü partiniz a.s.
Sibel'cim canım iyi habere çok ihitiyacım vardı valla sevindim paşamın iyi olmasına. Allah bi daha hastalık dert vermesin bacım a.s.
Gülşah'cım Baran'ın daha iyi olmasına sevindim canım ya. İnşallah antibiyotikler iyi gelirde o da çabucak düzelir kuzum a.s. Duru'mun da hırıltısı devam ediyormuş aman canım takipte olun ilaçları falan aksatmayın sakın daha kötü olmasın yavrum a.s.
Tülay'cım sağolasın canım şimdilik ateşi yok sabaha karşı yükselmişti düşürdüler işte. Beklemedeyiz a.s.
Selam KIZLAR..
Sabahtan berı net gıdıp gelıyor bır turlu yazamandım.Gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok saolun canlarım.Valla ınsanın ıcı gıdıyor.Bıde ağız dolusu kanı görunce esım basladı hemen ağlamaya.Allahım korusun yavrularımızı.Şımdı cok sıstı dudakları 5 gıbı doktora gıdıcez bakalım.
Pınar hadı canım bugun son olur ınsallah ıyılessın artık yavrum.
Burcu acaıp sınırlendım okuyunca yaa.Vermıyceksın canım hemde korkuyo demıssın ama anlayana.Borayıda doğumgununde dayım aldı havaya kaldırıyo.Hemen kaptım elınden kızan kızsın valla.Allahtan yokmus bır seyı oğlumun.Sanada gecmıs olsun canım ılaclarını alda kolay atlat.
Gulsah canım sızdede devam galıba.Kıyamam ya allah sufalar versın kızıma.
Şükür yağız ıyılesmeye baslamıs.
Ahsen nasıl esencım.Canım benım yaa.Neden oldu kı acaba.
burcucum nasılsın kağanım nasıl seni aradım telefonun kapalıydı iki üç gün önce merak ettim sesini duymak istedim durunun doğumgünü yarın teyzesi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?