2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ahsenin atesi bi dusuyor bi cikiyor dr a goturdum bogalarikizarmis diste geliyormus ilac verdi uc gun sonra gel dedi

esen canımya geçmiş olsun.calpol yerine profenid yada paranox fitil kullansan eğer bunları kullanmıyorsa gerçekten çok etkili.

cnm teşekkürler öperim sende kızları öp, pc açık kalmış mesajı yeni gördüm

hoşbulduk cnm sende hoşgeldin, iyilik uğrasıp duruyorum aynen bildiğin gibi devam, müsait olunca atarsın cnm prblem değil

Banucum sonu 90 ile biten senin numaranmı , bir çağrı var şu an , ama bendeki numaran farklı telsim numarası, bide 242 var sanırım o da sensin, bu numarayı kayıt ediyorum o zaman cnm

kızlar yarin ki menümüzde kısır patatesli meze glazürlü kek çilekli muffin karnıyarık börek çin pilavı milföylü börek tuzlu kek olacak başka ne yapsam ki yeterli mi sizde

canim bana da ablamin arkadasi soyledi zaten dikkat ettiyseniz bir yasatn sonra yazilmiyor receteye

bacılar 5 gun oldu hala atesden yanıyoruz işin tuhafı yahlıller hersey temız cıkıyor mıkrop yok ıltıhap yok ıdrar temız ama bugun 5. gun bız hala yanıyoruz gemıse bakamadım gunlerdır yenı gırdım uyuyor cocuklar gecmış olsun yazmışsınızdır mutlaka ama onlara bıle bakmadım cok sagolun kızlar bu arada sanırım hasta kuzu cok varmış
ne oldu bıze ya nazarmı degdı yada 1 yaş aşısımı yaptı bızı anlıyamadım ya bıde dogumgunumuz geldı havada bozuk oyy oyyy herseymı ust uste gelır mevlam beterınden saklasın hasta olan kuzulara cok gecmış olsun mevlam tez zamanda sıfalarını versın annecıklerınede sabır tabıkı 5 gundru maf oldum sıkıntıdan mıdem felaket agrıyor nazlıyla ılgılenırken burak kaldı ılgısız hep kadın yada kaynanam bakıyor ona cunku nazlı benden başkasına gıtmıyor hasta dıyede aglatamıyorumm offf ya((( burak normalde bana cok duşkun degıldır cok babacıdır ama sımdı bacaklarıma sarılıyor kuzum benımle ılgılen dıye gucumde bıttı 5 gecedır toplamda 5 saat uyumamısımdır gecıcek ınsallah bunlarda ya

ahh kıyamam yaa kuzucukta mafoldu sende ( inş kısa zamanda atlatırsınız cnm

burcucum evet benim iş numaram tatlım:)) kaydedebilirsin

Tamam cnm kaydettim
opuyorumnanaktan
burcu tamam canım olmassa akşam ararım seni.tel.açık yakalrım inşallah.

tmm cnm cebim acık
opuyorumnanaktan
kızlar yarin ki menümüzde kısır patatesli meze glazürlü kek çilekli muffin karnıyarık börek çin pilavı milföylü börek tuzlu kek olacak başka ne yapsam ki yeterli mi sizde
Canım daha ne olsun ohooo çok bile, kolay gelsin şimdiden cnm, çok kalabalık olacak sanırım

semracım geçmiş olsun tatlım mayıs kuzuları hep ateşlendi aşıdan mı acaba

burcucum evet kalabalık olacak eğer herkes gelirse

semracımm çok geçmiş olsunya. ama sende az dinlen senin bünyede kaldırmaz onların sana ihtiyacı var .snein daha iyi olman lazım.allahım acil şifa versin biran önce

ayyyyyyyyy kızlar yardımmmmmmmmmmmmmm ölüyorum fatura işlemekten ya mideme ağrılar giriyor torgunluktan offfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…