iyiyiz burcucum aradım şimdi yine bakan olmadı duruda öyle keşfettikçe merakları artıyor bize daha düşkün oluyorlar kağanımı öp benim için bu arada menüne bayıldım tatlım çok güzel hazırlamışsın herşeyi hele yaşpastanıza valla helal olsun sana:)))
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuu canımm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn...nasılsın.sana dün mesaj atcaktım ama malum ben eve gidince ancak gece yatarken popom yer gördüğü için:):)) geç oldu diye atmadım.şı ilacın ismi için.
tulaycim fitil bir yasindan sonra yasak canim oyuzden dolven kullaniyoruz
bacılar 5 gun oldu hala atesden yanıyoruz işin tuhafı yahlıller hersey temız cıkıyor mıkrop yok ıltıhap yok ıdrar temız ama bugun 5. gun bız hala yanıyoruz gemıse bakamadım gunlerdır yenı gırdım uyuyor cocuklar gecmış olsun yazmışsınızdır mutlaka ama onlara bıle bakmadım cok sagolun kızlar bu arada sanırım hasta kuzu cok varmış
ne oldu bıze ya nazarmı degdı yada 1 yaş aşısımı yaptı bızı anlıyamadım ya bıde dogumgunumuz geldı havada bozuk oyy oyyy herseymı ust uste gelır mevlam beterınden saklasın hasta olan kuzulara cok gecmış olsun mevlam tez zamanda sıfalarını versın annecıklerınede sabır tabıkı 5 gundru maf oldum sıkıntıdan mıdem felaket agrıyor nazlıyla ılgılenırken burak kaldı ılgısız hep kadın yada kaynanam bakıyor ona cunku nazlı benden başkasına gıtmıyor hasta dıyede aglatamıyorumm offf ya((( burak normalde bana cok duşkun degıldır cok babacıdır ama sımdı bacaklarıma sarılıyor kuzum benımle ılgılen dıye gucumde bıttı 5 gecedır toplamda 5 saat uyumamısımdır gecıcek ınsallah bunlarda ya
burcucum evet benim iş numaram tatlım:)) kaydedebilirsin
burcu tamam canım olmassa akşam ararım seni.tel.açık yakalrım inşallah.
Canım daha ne olsun ohooo çok bile, kolay gelsin şimdiden cnm, çok kalabalık olacak sanırımkızlar yarin ki menümüzde kısır patatesli meze glazürlü kek çilekli muffin karnıyarık börek çin pilavı milföylü börek tuzlu kek olacak başka ne yapsam ki yeterli mi sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?