cok tesekkur ederız kızlar valla bızde eger 6. hastalık olmazsa ıkı gune kadar aşıdan dıycek doktorlar cunklu hıcbırsey cıkmıyor beklıycez bıraz daha
kızlar iyi akşamlar.kendinize iyi bakın.
semracım geçmiş olsun tatlım mayıs kuzuları hep ateşlendi aşıdan mı acaba
burcucum evet kalabalık olacak eğer herkes gelirse
ınŞallah dÜzelır kuzumya.
Selam KIZLAR..
Sabahtan berı net gıdıp gelıyor bır turlu yazamandım.Gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok saolun canlarım.Valla ınsanın ıcı gıdıyor.Bıde ağız dolusu kanı görunce esım basladı hemen ağlamaya.Allahım korusun yavrularımızı.Şımdı cok sıstı dudakları 5 gıbı doktora gıdıcez bakalım.
Pınar hadı canım bugun son olur ınsallah ıyılessın artık yavrum.
Burcu acaıp sınırlendım okuyunca yaa.Vermıyceksın canım hemde korkuyo demıssın ama anlayana.Borayıda doğumgununde dayım aldı havaya kaldırıyo.Hemen kaptım elınden kızan kızsın valla.Allahtan yokmus bır seyı oğlumun.Sanada gecmıs olsun canım ılaclarını alda kolay atlat.
Gulsah canım sızdede devam galıba.Kıyamam ya allah sufalar versın kızıma.
Şükür yağız ıyılesmeye baslamıs.
Ahsen nasıl esencım.Canım benım yaa.Neden oldu kı acaba.
ahh kıyamam kuzuma yaa geçer inş artık(
Canım çok teşekkürler, aynen dediğin gibi... ne dicen işte bide amca olacak yani başkası yapsa o kızacak ama duyarsız maalesef( Durumun doğumgünü ne zamana, hazırlıklar tam gaz devam ediyordur
Geçmiş olsun sibelcim, evet öyle gerçekten, neyseki atlattık..
Gülşahcım kıyamam kuzuma ya inş hemen atlatır prenses... gerçekten ne sevinmeyi ne sevmeyi biliyoruz maalesef( maçlarda yenince atılan kursunlardanda kaç bebek kaybetti bu ülke... Allah korusun...
Teşekkürler tülaycım, geldi geçti ama tansiyon yüksekliği yanıma baki kaldı sanırım bugün doktorda ölçtü tansiyonumu yine yüksek 14 çıktı, hemde aç karınla fln en düşük olması gereken zamanda, neyse inş. böyle bir dönemdirde gelir geçer
Pınar canım bugün etki eder artık antibiyotik merak etme, inş kısa zamanda atlatacak prenses...
Eveeeet kızlar gelelim bize, öksürüyorum demiştim ya bi kaç zamandır vardı çok önemseiyordum ama biraz kötü öksürmeye başladım dün, bu sabah dr a gittik, faranjit olmuşum, ilaç fln verdi dr, antibiyotik öksürük şurubu vs.. iyi olucam inş., aslında öksürük dışında pek bi şikayetim yok gayet enerjiğim
Neyse dr tansiyonumu fln ölçtü yine yüksek, 14 çıktı, normalde benim 10-12 olur, benim için oldukça yüksek bu değerler, inş. geçici bir durumdur, bu arada askeriye ile eczanalerin anlaşması yok burda diye 38tl ilaç parası verdim içime oturdu... durduk yere şimdi ya, neyse sağlık olsun
kağancım uyuyor şimdi dinlensin bakalım, gözüm yine kanlandı bu arada pöf, dr emzirmekten oluyor dedi, alakasıda şuymuş, göz enfeksiyonlara açık hale geliyormuş ondan sık sık enfekte oluyormuş, buda göze kan oturmasına neden oluyor tabi, ay emzirmek dedimde aklıma geldi, uyumadan önce emiştik kağanla ama tam bir komedi ya, beni eliyle itip yatırıyor, tepeme çıkıyor, kıyafetimi çeke çeke bulup lüp yapışıyor annem yerlere yattı gülmekten, bide yatarak emmek istiyor benimki o popo hep havada olacak emerken tam komedi ya...
kizlar ahsenin atesi bi dusuyor bi cikiyor dr a goturdum bogalarikizarmis diste geliyormus ilac verdi uc gun sonra gel dedi
tulaycim fitil bir yasindan sonra yasak canim oyuzden dolven kullaniyoruz
kızlar yarin ki menümüzde kısır patatesli meze glazürlü kek çilekli muffin karnıyarık börek çin pilavı milföylü börek tuzlu kek olacak başka ne yapsam ki yeterli mi sizde
bacılar 5 gun oldu hala atesden yanıyoruz işin tuhafı yahlıller hersey temız cıkıyor mıkrop yok ıltıhap yok ıdrar temız ama bugun 5. gun bız hala yanıyoruz gemıse bakamadım gunlerdır yenı gırdım uyuyor cocuklar gecmış olsun yazmışsınızdır mutlaka ama onlara bıle bakmadım cok sagolun kızlar bu arada sanırım hasta kuzu cok varmış
ne oldu bıze ya nazarmı degdı yada 1 yaş aşısımı yaptı bızı anlıyamadım ya bıde dogumgunumuz geldı havada bozuk oyy oyyy herseymı ust uste gelır mevlam beterınden saklasın hasta olan kuzulara cok gecmış olsun mevlam tez zamanda sıfalarını versın annecıklerınede sabır tabıkı 5 gundru maf oldum sıkıntıdan mıdem felaket agrıyor nazlıyla ılgılenırken burak kaldı ılgısız hep kadın yada kaynanam bakıyor ona cunku nazlı benden başkasına gıtmıyor hasta dıyede aglatamıyorumm offf ya((( burak normalde bana cok duşkun degıldır cok babacıdır ama sımdı bacaklarıma sarılıyor kuzum benımle ılgılen dıye gucumde bıttı 5 gecedır toplamda 5 saat uyumamısımdır gecıcek ınsallah bunlarda ya
burcucum oda ne ılk defa duydum ben bacım anlat bakayım eglencelıyse bende yapayım :))))))
Selam kızlar. Sabahtan beri giremedim bi türlü. Gelenimiz gidenimiz bitmedi. Şimdi de Defdoş babanesiyle oynuyor bende size bakayım dedim. Sabahtan beri 2 kere yükseldi ateşimiz yine malesefDoktor geldi 1 saat önce. Bu gecede burdasınız dedi. Gece bir antibiyotiği daha varmış. İshal içinde suya katılan bişey verdi ama Defne içince kustu hemen. Ne yapacağımı şaşırdım artık yemin ediyorum. Bizim katta 2 tane 1-2 yaşlarında lösemi tedavisi gören kuzucuklar var. Onları gördükçe halimize şükrediyorum. Ama bu ateş ne illet bişeymiş ya. Dalga geçiyor sanki. Ay düzeliyor dediğimiz anda fırlıyor yine... Anlayacağınız beklemedeyiz yine
Bu arada Fulya face'den mesaj atmış. Zeynepte 2 gündür ateş içindeymiş ve ishali varmış. Kesin salgın var bu çocuklar aynı anda hasta olduklarına göre
Sağolasın canım inşallah a.s.
Ay canım mümkünmü ağlamamak o halde görünce kuzucuğu ya. Çok geçmiş olsun bacım tekrar a.s.
Sağolasın canım ama kaldık bugünde maalesef
Canım geçmiş olsun ya aman takip altında tut tansiyonunu a.s.
Defne'ye de istediğinde me evermezsem aynen beni yatırıp aç diyor. Açmazsam da saldırıp kendi açıyor yapışıyor çok gülüyoruz bizde yerimseniben
Bu arada adım çöreği ne tatlım hiç haberim yok :uhm:
Ay canım ya geçmiş olsun inşallah hemencecik geçer de düzelir kuzum a.s.
Bak bende bilmiyordum bu canım ya :uhm: Hatta ilk gece buraya geldiğimizde acilde verdiler fitil. Doktora danışayım bende a.s.
Gayet iyi canım ellerine sağlık a.s.
Ay canım ya telde de dediğim gibi bence 6.hastalık çıkıcak. Bu kadar sebepsiz bi ateşse odur diye düşünüyorum. Allah beterinden saklasın. İnşallah geçer biran önce. İşin zor valla tatlım. Dinlenmeye bak mutlaka a.s.
Kızlar Selam,,
Şimdi doktordan geldım.Boranın dudağımda cıddı bır ödem olusmus.Kadın bıle görunce sasırdı.Kendı kendıne gecıcek dedı.Su pansumanı yapıcakmısız.Ve asımız oldu.Kızlar sızın asılar 1 tanemıydı benım kafam karıstı bu ıse.Bız 1 tane olduk ama 3 lu bır asıymıs.15.ayda baska bır ası daha var.5 ILE 12 ARASI ates olabılır dedı.
Vee cıddı bır ates salgını varmıs.Genelde havadan kapılan bırsey dedı.Yaz baslangıcı artıyormus.1 hafta kadar cok dısarı cıkmayın dedı.Valla hasta cocuk kaynıyor.Burayı kapatınca gece 3lere kadar hastanedekı cocukları kontrole gıdıyorum dedı.
Kızlar Selam,,
Şimdi doktordan geldım.Boranın dudağımda cıddı bır ödem olusmus.Kadın bıle görunce sasırdı.Kendı kendıne gecıcek dedı.Su pansumanı yapıcakmısız.Ve asımız oldu.Kızlar sızın asılar 1 tanemıydı benım kafam karıstı bu ıse.Bız 1 tane olduk ama 3 lu bır asıymıs.15.ayda baska bır ası daha var.5 ILE 12 ARASI ates olabılır dedı.
Vee cıddı bır ates salgını varmıs.Genelde havadan kapılan bırsey dedı.Yaz baslangıcı artıyormus.1 hafta kadar cok dısarı cıkmayın dedı.Valla hasta cocuk kaynıyor.Burayı kapatınca gece 3lere kadar hastanedekı cocukları kontrole gıdıyorum dedı.
Cnm bizim buranın adetidir, lokma ( kızgn yağda pişmiş mayalı hamur başka yörelerde bişi yada pesmet 'de derler) yada poğça gibi bişeyler yapıp konu komşu tanıdıklara dağıtırsın, çörekotlu yaparlar genelde, ama tatlı şeklindede yapıp kurabiye gibi dağıtan var, ben hem tuzlu hem tatlı yapıp dağıtmayı düşünüyorum, ama diş buğdayı yada dğumgünü gibi toplanmalı bir olay değil, mamalar pişirip dağıtıyorsun
Bu gecede hastanedesinz demek cnm of zordur hastanede kalmak, Rabbim tüm hastalara şifa versin inş....
Burcum saol arkadasım.Kompleks sargı bezını ıskatıp bıraz dolaba koyun sonra 1-2 dakıka ttun dudağına dedı.Ödemı ındırmeye yardımcı oluyormus.
Aşı olayına gelınce.Bız prıorıx adında bır ası olduk.Oda bacaktan.İçerığı kızamık,kızamıkcık ve kabakulak asısı.15.ayda da son asımız olan su cıceğini olucakmısız.
Kızlar vaktım yok akşam Bora uyuyunca gelıcem.Organızasyon ısını konusalım.Napıcaz ne edıcez.Herkes hasta.Cıkıyorum gelenler fıkırlerını yazsın.Havada yağmurluymus sanırım.Offffffff
selam kızlar
ay noluyo gerçekten bu kuzulara yaa
Pınarcım çok geçmiş olsun, inşallah bugünden sonra çıkmaz bi daha, aaklıma geldikçe dua ediyorum
Gülhancım geçmiş olsun kıyamam ya,
Semracım sizede geçmiş olsun
aşı yaptırmaya korkuyorum valla bizimkide 1 haziranda zaten şimdiye kadar olduğumuz çoğu aşıda çıktı ateşimiz
Masal da daha iyileşmedi, izin vermiyo yazmama herkese çok geçmiş olsun
Defdoş uyudu. Yarın tatil diye Halit kalıyor bu gece yanımızda. Aşk ve Ceza'ya bakıyoruz bizde. Defdoş'un ateşi yine çıkacak sanki :uhm: Ayakları ve elleri soğumaya başlayınca fırlıyor bi anda. Takipteyiz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?