2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cok tesekkur ederız kızlar valla bızde eger 6. hastalık olmazsa ıkı gune kadar aşıdan dıycek doktorlar cunklu hıcbırsey cıkmıyor beklıycez bıraz daha

esencımm canım hedıyelrın elımıze geldı bır turlu tesekkur edemedım nazlının telaşından cok sagol canım kesene bereket cokta guzeller burak ıkı takımıda gıydı bıle :))))
tsekkurler canım cok opuyor kuzularım ellerınden

cok tesekkur ederız kızlar valla bızde eger 6. hastalık olmazsa ıkı gune kadar aşıdan dıycek doktorlar cunklu hıcbırsey cıkmıyor beklıycez bıraz daha

Cnm banada öyle geliyorya bakalım ne dicek dr

kızlar iyi akşamlar.kendinize iyi bakın.

İyi akşamlar cnm öp prensesi

semracım geçmiş olsun tatlım mayıs kuzuları hep ateşlendi aşıdan mı acaba

burcucum evet kalabalık olacak eğer herkes gelirse

hadi bakalım cnm kolay gelsin bol bolda resim çekilin prenseslerle :)) kardeşine selam

Bebişleri yürüyen anneler adım çöreği yaptınızmı, kağan olayı biraz daha ilerletsin ben yapıp dağıtıcam kısmet olursa

burcucum oda ne ılk defa duydum ben bacım anlat bakayım eglencelıyse bende yapayım :))))))

Selam kızlar. Sabahtan beri giremedim bi türlü. Gelenimiz gidenimiz bitmedi. Şimdi de Defdoş babanesiyle oynuyor bende size bakayım dedim. Sabahtan beri 2 kere yükseldi ateşimiz yine malesef Doktor geldi 1 saat önce. Bu gecede burdasınız dedi. Gece bir antibiyotiği daha varmış. ıshal içinde suya katılan bişey verdi ama Defne içince kustu hemen. Ne yapacağımı şaşırdım artık yemin ediyorum. Bizim katta 2 tane 1-2 yaşlarında lösemi tedavisi gören kuzucuklar var. Onları gördükçe halimize şükrediyorum. Ama bu ateş ne illet bişeymiş ya. Dalga geçiyor sanki. Ay düzeliyor dediğimiz anda fırlıyor yine... Anlayacağınız beklemedeyiz yine

Bu arada Fulya face'den mesaj atmış. Zeynepte 2 gündür ateş içindeymiş ve ishali varmış. Kesin salgın var bu çocuklar aynı anda hasta olduklarına göre

ınŞallah dÜzelır kuzumya.

Sağolasın canım inşallah a.s.

Ay canım mümkünmü ağlamamak o halde görünce kuzucuğu ya. Çok geçmiş olsun bacım tekrar a.s.

Sağolasın canım ama kaldık bugünde maalesef

Canım geçmiş olsun ya aman takip altında tut tansiyonunu a.s.

Defne'ye de istediğinde me evermezsem aynen beni yatırıp aç diyor. Açmazsam da saldırıp kendi açıyor yapışıyor çok gülüyoruz bizde yerimseniben

Bu arada adım çöreği ne tatlım hiç haberim yok :uhm:

kizlar ahsenin atesi bi dusuyor bi cikiyor dr a goturdum bogalarikizarmis diste geliyormus ilac verdi uc gun sonra gel dedi

Ay canım ya geçmiş olsun inşallah hemencecik geçer de düzelir kuzum a.s.

tulaycim fitil bir yasindan sonra yasak canim oyuzden dolven kullaniyoruz

Bak bende bilmiyordum bu canım ya :uhm: Hatta ilk gece buraya geldiğimizde acilde verdiler fitil. Doktora danışayım bende a.s.

kızlar yarin ki menümüzde kısır patatesli meze glazürlü kek çilekli muffin karnıyarık börek çin pilavı milföylü börek tuzlu kek olacak başka ne yapsam ki yeterli mi sizde

Gayet iyi canım ellerine sağlık a.s.

Ay canım ya telde de dediğim gibi bence 6.hastalık çıkıcak. Bu kadar sebepsiz bi ateşse odur diye düşünüyorum. Allah beterinden saklasın. ınşallah geçer biran önce. ışin zor valla tatlım. Dinlenmeye bak mutlaka a.s.

Son düzenleme:
Kızlar Selam,,

Şimdi doktordan geldım.Boranın dudağımda cıddı bır ödem olusmus.Kadın bıle görunce sasırdı.Kendı kendıne gecıcek dedı.Su pansumanı yapıcakmısız.Ve asımız oldu.Kızlar sızın asılar 1 tanemıydı benım kafam karıstı bu ıse.Bız 1 tane olduk ama 3 lu bır asıymıs.15.ayda baska bır ası daha var.5 ILE 12 ARASI ates olabılır dedı.

Vee cıddı bır ates salgını varmıs.Genelde havadan kapılan bırsey dedı.Yaz baslangıcı artıyormus.1 hafta kadar cok dısarı cıkmayın dedı.Valla hasta cocuk kaynıyor.Burayı kapatınca gece 3lere kadar hastanedekı cocukları kontrole gıdıyorum dedı.

burcucum oda ne ılk defa duydum ben bacım anlat bakayım eglencelıyse bende yapayım :))))))

Cnm bizim buranın adetidir, lokma ( kızgn yağda pişmiş mayalı hamur başka yörelerde bişi yada pesmet 'de derler) yada poğça gibi bişeyler yapıp konu komşu tanıdıklara dağıtırsın, çörekotlu yaparlar genelde, ama tatlı şeklindede yapıp kurabiye gibi dağıtan var, ben hem tuzlu hem tatlı yapıp dağıtmayı düşünüyorum, ama diş buğdayı yada dğumgünü gibi toplanmalı bir olay değil, mamalar pişirip dağıtıyorsun

Bu gecede hastanedesinz demek cnm of zordur hastanede kalmak, Rabbim tüm hastalara şifa versin inş....

Gülhancım çok geçmiş olsn cnm ya, acırda şimdi boracığın dudağı su pansumanı nasıl bişey oluyor
Biz 2 koldan aşı oldk cnm sağlık ocağı böyle yapıyormuş, ama hekes farklı olmuş benmde kafama takıldı, 1.5 yaşında son aşılarımız var, daha sonraki 1. sınıftaymış

Burcum saol arkadasım.Kompleks sargı bezını ıskatıp bıraz dolaba koyun sonra 1-2 dakıka ttun dudağına dedı.Ödemı ındırmeye yardımcı oluyormus.

Aşı olayına gelınce.Bız prıorıx adında bır ası olduk.Oda bacaktan.ıçerığı kızamık,kızamıkcık ve kabakulak asısı.15.ayda da son asımız olan su cıceğini olucakmısız.

Kızlar vaktım yok akşam Bora uyuyunca gelıcem.Organızasyon ısını konusalım.Napıcaz ne edıcez.Herkes hasta.Cıkıyorum gelenler fıkırlerını yazsın.Havada yağmurluymus sanırım.Offffffff

selam kızlar
ay noluyo gerçekten bu kuzulara yaa

Pınarcım çok geçmiş olsun, inşallah bugünden sonra çıkmaz bi daha, aaklıma geldikçe dua ediyorum

Gülhancım geçmiş olsun kıyamam ya,

Semracım sizede geçmiş olsun

aşı yaptırmaya korkuyorum valla bizimkide 1 haziranda zaten şimdiye kadar olduğumuz çoğu aşıda çıktı ateşimiz

Masal da daha iyileşmedi, izin vermiyo yazmama herkese çok geçmiş olsun

Canım benim ya nasıl acır şimdi kuzumun dudağı Çok geçmiş olsun canım. Aman aşı da ateş yapmasın inşallah. Valla salgın olduğunu bizim doktorda söyledi. Dikkatli olmak lazım a.s.

Zor ama ne yapalım canım ya Defdoş iyi olsun ya bekliyoruz bizde. Allah'tan herşeyiyle iyi bir hastanede yine katlanmak kolay oluyor a.s.

Bizde bir bacaktan aynı şekilde karma (kızamık,kızamıkçık ve kabakulak) olduk diğer bacaktan da su çiçeği olduk. Aslında su çiçeği 13.ayda ama salgın var bence şimdi yapalım dedi yaptırdık. 15.aya kadar aşı yok dedi ama 15.ayda ne aşısı yapılacak onu sormadım :uhm:

Kızlar vaktım yok akşam Bora uyuyunca gelıcem.Organızasyon ısını konusalım.Napıcaz ne edıcez.Herkes hasta.Cıkıyorum gelenler fıkırlerını yazsın.Havada yağmurluymus sanırım.Offffffff

Valla tatlım durumumuz mağlum. Gelmeyi çok istiyorum ama o zamana kadar hastaneden çıkarsak doktoru da sorun olmaz derse geleceğim mutlaka. Genelimizde hasta ama. Ertelensin derseniz ona da uyarım :uhm:

Allah razı olsun canım sağolasun a.s.

Defdoş uyudu. Yarın tatil diye Halit kalıyor bu gece yanımızda. Aşk ve Ceza'ya bakıyoruz bizde. Defdoş'un ateşi yine çıkacak sanki :uhm: Ayakları ve elleri soğumaya başlayınca fırlıyor bi anda. Takipteyiz bakalım

Valla buluşma mevzuu konusunda benim için sorun yok ama genelimizde bir hastalık durumu var.O kadar zamandır planlıyoruz herkez olsun isterim.Birde Yalovayı açık alan çocuklarda rahat eder diye istemiştik,ama o gün hava bulutlu ve 20 derece yani dışarıda oturmamız mümkün değil.

Bir diğer detayda çocukların bu salgında birbirlerinden etkilenme durumuda var.Sizler ne dersiniz bu durumda? Kuzuları hasta olan anneler bişeyler söylesin bence bizde onlara uyalım.Aceleye getirmek yerine erteleme olabilir.

Erteleme durumunda Meltem taaa ızmirlerden geldi bi onun durumu var hangi tarihe ertelenecek o katılabilecekmi,birde Birsenin Ömeri ameliyat olacak kafamçokkarıştı

Oyyy kuzum benim yaaaa biran önce düzelirde rahatlar biraz.Dualarım hep onla.

kızlar bende ertelenmesinden yanayım ....
hem cocukların hastalık durumu hemde hava şartları zorlayacak gıbı görünüyor...

meltemcim sen ayın 5 ine kadar burdaysan 5 hazirana alabılırız kızlarda onaylarsa...

bısenın ameliyat tarihi belli oldu mu ??

eger onada uyarsa arayı fazla uzatmadan o tarihe ertelıyelım...

yarına kesinleşirse iyi olur en azından bizlerde biletleri iptal ettirelim...

tabı herŞeyden Önemlısı kuzuların bır an Önce ıyıleŞmesı ...

Bu arada burakta ateŞlenmıŞ sanırım dr a goturceler bırazdan (

allahım sen hepsının Şıfasını verrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…