2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gulhancım geçmiş olsun borama ...umarım aşıda ateş yapmaz...
bizde 2 koldan olduk cnm bu haftada su çiçeği aşmız var..
eger buluşma ertelenırse yaptırcam ertelenmezse haftaya yaptırcam...

pınarcımm düzelsin artıkkk kuzumm yaa (

iyi akşamlar kızlar bizde Ahsenle uğraşıyoruz ateşi inip inip çıkıyor anlamıyorum 38.5 u geçmiyor ama 37 nin altına da inmiyor :uhm:
genel durumu iyi görünüyor bakalım inşallah bu gece çıkmaz antibiyotiğine başlıycam bu akşam inşallah işe yarar

pınarcım geçecek inşallah canım sakin dur sabırlı ol dualarımız sizinle zeynebe de üzüldüm bak şimdi kesin salgın buu

semracım burağada geçtiyse sanırım siz salgından etkilendiniz ama bana yine de 6. hastalık gibi geliyor

gülhancım size de geçmiş olsun canımm

buluşma işine gelince çoğunluk ne derse ben uyarım

iyi geceler kızlar ,biz bugünde hastanedeydik...alişimin hırıltıısı vardı ..eşim sabahtan cerrahpaşaya gidip tahlillerini almış...bana faxladı özeldeki doktorumuza gittik ..dedim bu bu ilaçlar var ama korktum bronşit vs. olmasın dedim...yok dedi siz ilaçlarınızı kullanın dedi..ama idrarı kokuyor dedim...hemen idrar testi ve kültür istedi..ama biz 4 saat çiş yapmakadık...en son umudu kestim işedik... verdik eve geldik...
cuma günü alacağım sonucu ...

herkese çok geçmiş olsun...

doğumgünü işimize nazar deydi resmen....

ama ertelebilecekse ertelensin....5 haziran uyar sanırım bize ...........iyi oluruz o vakite...

meltemle konuşalım bakalım bide ....biz c.tesiye iyi oluruz ama herkesde bi kırgınlık var bu seferde ömer hasta felan olursa diyorum..pöffffffffffffffffffff diyorum yawwwwwwwwwwwww

iyi aksamlar kizlar a.s.

güzel haberler gelmemiş ne yazikki ama gelecektir inşaAllah..

aksamdan beri pc'yi kapmaya calişiyorum..eşim yarin tatil diye kendini filmlere adadi..namaza kalkti da öyle yaziyorum..

dogumgününün ertelenmesi taraftariyim bende :s soguk bi yandan,hastaliklar bi yandan..yeterki kuzular iyi olsun,biran önce iyi haberlerini alalimda bulusuruz evelAllah..tarih konusunda ben uyarim herkese..

ay eşim geldi ben kacti..mucksssssssss herkeseee..dualarim tüm hasta kuzularimla..sürekli okuyorum onlarida..iyi haberler almak duasiyla..mucksss

Günaydınlar bacılar a.s.

Defdoş'un ateşi dün akşam 9'da yükselmişti. Tüm gece hiç çıkmadı. Sabah 7'de yükseldi ama 38,5'a. 40'a çıkmadı çok şükür bu sefer. Ateş yükselme aralığı da bayağı uzadı. Normalde 4 saatte bir çıkıyordu. Sanırım düzelme başlıyor. İnşallah öyledir yoksa kuzum çok sıkıldı artık zapdetmek te zorlanıyoruz

Bizde eşimle kahvaltı yaptık. Yanına yattı uyuttu babası kuzumu. Bende size bakayım dedim a.s.

Valla buluşma işimize Birsonun dediği gibi nazar değdi kesin. Genelimizde bi hastalık mevcut. Bu durumda bi araya getirip iyice hasta etmek, sağlam kuzulara da hastalık bulaştırmak pek akıllıca olmayacak sanırım. Zaten havada uygun olmayacakmış. Eğer 5 Haziran herkese uygunsa erteleyelim derim. Toparlanmış olur kuzularımız en azından. Yine de buluşalım derseniz eğer hastaneden çıkarsak ve doktorumuz okey derse katılırım mutlaka a.s.

Siboş, Hülya, Esen, Tubiş sağolasınız bacılar Allah razı olsun dualarınız için a.s.

Esen'cim başla bakalım inşallah antibiyotik iyi gelirde kuzumun ateşi çıkmaz bir daha a.s.

Semra bacım Burak'a da geçmiş hastalık çok geçmiş olsun canım ya. Valla perişan oldu yavrularımız :1no2:

Birsom inşallah test sonuçları iyi çıkar bacım a.s. Aman bronşit falan olmasın ya getirme aklına :umursamaz:

Kızlar şimdi doktor geldi Defdoş'u kontrole. Çok şükür öğlene taburcu ediyorlar bizi. ılaç ve antibiyotk tedavisine evde devam edicez. Evden yazarım size kısmetse. Öptüm kızlar toparlanayım yavaş yavaş a.s.

kızlar günaydın bKIP ÇIKICAM MERAK ETTıM KUZULARI.PINARCIMM ıYı YA DÜZELıCEK GALıBA EVDE DAHA RAHTA OLURSUNUZ.BURAKTA HASTA OLMUŞ TÜHYA AMA SALGIN VAR BıR ŞEKıLDE BULAŞIYOR.ESENCıM AHSEN NASIL UMARIM DAHA ıYıDıR.ÖPTÜM HEPıNıZı ıŞLERıM VAR SONRA BANUMA GEÇıCEM D.GÜNÜ ıÇıN.

Geçmiş olsun alişe çabucak iyileşsin inş. (

Heh güzel bir haber, çok mutlu oldum defdefin iyileşmesine :) hadi gözünüz aydın

Günaydınlar kızlar[/Ba.s.,
[B
~~~~~BUGÜN 19 MAYIS 1919, BU ŞANLI BAYRAM TÜM ÜLKEMıZE VE ÜLKEMıZ GENÇLERıNE KUTLU OLSUN~~~~~Bebişleri ve sizleri öpüyruz, Hepimiz için bugün güzel bir gün olur inş.

bacılar akşam hulyanında yazdıgı gıbı gece burakta ateslendı cok yukselmedı nazlı gıbı ama 38.5 oldu onuda goturdum dr aynen nazlı gıbı ne bır mıkrop nede enfeksıyon var ayrıca grıp bıle degıller dr artık buyuk ıhtımalle aşıdan dedı cunku ası vuruldakdan sonra 10 gun ıcınde ateş yapabılıyormuş ve cok dırenclı olur dedı artık bende şaşırdım umarım oyledır beklıycez bakalım 6. hastalık olmazsak aşı oldugu kesınleşıcek ama 6. hastalık ıhtımalımız azaldı cunku bukadar bulaşıcı degıldır dedı dr hemen burakada gecmezdı ve nazlınında 6. gunu bugun ateş cok azaldı ama dokuntu yok sanırım gercekten aşı
pınarcım cıkıyormussunuz gozun aydın canım ınsallah bıdaha cıkmaz kuzunun atesı

esen senın kuzu ne alemde hala devammı ateşı

gulhan bacım nerelerdesın telefondan ulaşamadım cıkamıyorumda bır tıhlat bakem benı

bırsom alişi yolladınmı annene canım ıkız annesı olmak ne kadar zormuş bu hastalıkda cok ıyı anladım bırıyle ılgılnırken dıgerıyle ılgılenemıyorsun oglusum kac gundur hasret kaldı bana nazlı kucagımdan hıc ınmıyor cunku sımdı burakda hasta oyy oyyy yanımdalar ama hasret kaldım resmen onlara

sıboş nurten esra fulya sızınkılerde umarım ıyleşmıssız

kızalr unuttugum varsa afola hasta butun kuzulara cok gecmış olsun mevlam tez zamanda sıfalarını versın

dıger bacılarım sızıde kocaman optum kuzularınızla

bu arada buluşma olayına gelınce buyuk ıhtımalle bızım atesımız duser ama okadar yoruldumkı uykusuzlukdan yorgunlukdan kımıldıyamıyorum ertelenmesı bencede mantıklı hem bulaştırmayalım başka kuzularada ayrıca havada berbat sız nasıl dersenız uyarım canlarım optum

selam kızlar Ahsen bugün biraz daha iyi sabaha karşı yine 38 i geçti ama şimdi daha iyi gibi

semracım canım geçmiş olsun çok zor bir durum Allah yardımcın olsun canıma.s.

slmmm kızlaaarrr..
kuzularr iileşme sinyalleri veriyor çok şkr....aman bunlar son olsun...bütün kış dikkat ettik tam atlattık yaza giriyoruz derken nazarlara geli kuzular..çookk zor onların hastalığı bizimkiler gibi de değil...hepsine tekrar geçmiş olsun...
Bizim aşı biraz ateş yaptı ama biraz calpol le atlattık şkr..tabi şöle 1 hafta daha geçsin içimiz tam rahat edecek...bakalım..
Buluşma işi ertelenecek gibi görünüyor...haliyle en doğrusu bu olur bence de...
inş tam kadro gerçekleştirebiliriz bu işi...totikler için çok güzel bir anı olacak..
Ama başta sağlıkkk tabi ki...hadi toparlanın kuzularrr artık annelerinizi ve bizi çok üzdünüz...

merhaba kızlar ben geldim göçebe gibiyim alişimle ben halamdayı
annemlede ömer annemlerde tabii...

ikiz anneliği çok zor bir yürek iki aşkı nasıl taşıyamıyorsa aynı yaşlarda eşit sevgiye ihtiacı olan iki bebeğin aşkını taşımakta zorlanıyor...ömeri bırakıyorum üzülüyorum
alişi bırakıyorum üzülüorum zaten alişimin gülen gözleri süzüldümü eriyorum..
evimizden ayrı kalmak dahada üzüyor..insanları rahatsız ediyoruım gibi geliyor
karı koca rahat edemiyoruz....
gözlerim hep yaşlı herşeye ağlıyorum..kuzularım iyi olsun ......alişimin kemikleri gelior elime ateş bile ölçtürmüyor ..neyseki başında yakalıdık hastalığını ....ilaça hemen cvp verdi...ateşimiz hemen düştü...

ben şimdi eve geldim bir kaç parça eşya alacağım..kendimize çocuklara....evden apar topar çıktık heryer heryerde burayıda toplarım hazır dedim...bi geldim içerde çöp unutmuş poşet yırtılmış.
akmış karınca basmış..hemen deterjan döktüm...öğlen için yemeğimi yedim...kıyafetleri hazırladım..

tek temizlik kaldı....

bu arada inş. güzel olur hayırlısı olur...gelirken emlakcıya uğradım hiç soran yokmu evi dedim..
abla var dedi hatta bugün gelecek evdeyseniz bakacağız dedi...ayy dedim bugün evdeyim ama sonra yokum ...ama siz beni arayın ben gelirim olmayacağım baya dedim..
adam gelecek die hemen yatak odamızı oturma odamızı topladım ...çocuk odasının dağnıklığınıda kaldırdım..sizlere bakem dedim...

sanırım ve doğru olan ertelenmesi o zamana kadar inş. ameliat oluruz kızlar salak hastane biz sizi arayacağı dediler uyuz ettiler bizi ..nasipten ötesi yok en kötüsü alişimle atalar gelirim ömeri ananesinde bırakırım....

kızlar inş. bu alıcı evi beğenir ve alır nasıl mutlu olurumm nasılll...dua edin bana

burcu cnm sizde geçmiş olsun en çok kortuğum şey olmuş bende çok korkarım
koca adamda neden dinlememiş seni....ya neyseki ucuz atlatmışsınız cnm ...
allah birdaha yaşatmasın...kendinede dikkat et cnm sen kağana lazımsın :))

tülay cnm doğumgününnüz kutlu olsun lütfen affedin beni yazamadım bitürlü cnm..

ilgin küçüğümün miniğimin de doğum günü kutlu olsun cnm nice uzun sağlıklı huzurlu yaşlara.

fulya cnm güzeller güzeline nice nice senelere sağlık huzur içinde bir ömür kutlayın yeni yaşlarını

pınarım kuzum iyi olmaya başlamış rabbim birdaha asla yaşatmasın cnm
kimsenin kuzusu hasta olmasın....
aryamadığım cnm kusuruma bakma cnm çok öptüm sizi

semra anam nazar deydi kuzularımıza toplu doğumgününde bide kurşun döktürelim toplu yaaaa
sizede çok geçmiş olsun

ben kaçtım kızlar evi temizleyim adamlar gelmeden.

Selam Kızlarr

Tek tek alıntı yapamıyorum.Gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım.Ödemı atmaya basladı Bora.Ama hala canı acıyor heralde ağzını acmıyor.Çorba denedım sımdı onuda yemedı.

Veeee Bulusma ısınde suruklemede kalmasın adını koyalım 5 hazıran dıye.Tabı Allah kısmet ederse.Aylar once olan tarıh nasıl tutmadı yaa.Hala ınanamıyorum.Bu kadar hastalık ustuste geldı.Sanırım herkes ertelenmesınden yana.Sarmalarımı bıle sarmıstım ben yaa.Ev temızlenmıstı.Ama sağlık olsun kısmet değilmıs bu haftaya.

Fakat Meltem ıcın uzuluyorum.Ne zaman dönucek acaba kalıcakmı o tarıhe.Pc ye gıremıyor heralde.Ferda da erken dönucektı doğumgunu ıcın.Ona haberı verdım.Umarım kımse kırılmaz bu duruma.Sağlık sebeb olunca ben bırsey dıyemıyorum.Ama ıyı olanlar bız yınede gelelım dersenız kapım acık haberınız olsun.Seve seve 2 kere yaparız kutlamayı.

Şimdi cıkıyorum öptüm herkesı.

meltemle konuştum kızlar biletlerimizi almış
hava güzel olsa yine alacağım geleceğim çocukları havada güzel değil
meltemde biletleri iptal edeceğiz ama yerine gitmek gerekmiş dedi
bide ufak cezası varmış...valla cezaya razıyım iptal edemezsende vereceğim ücretini dedim
ayın 29 da dönecekmiş..eşi ile gelmiş buraya eşi bu hafta sonu dönecekmiş oda ondan sonra ...kalamazmısın dedim... bilmiyorumki dedi..inş. kalır kızlar bide sizler konuşun

çok üzülürüm kalktı taa nerelerden geldi...kısmet herşey işte......

ya geçmişe çok bakamadım ama bütün kuzularım hasata olmuş nerdeyse( kuzularım benim hepinize çok geçmiş olsun. dua ediyorum hepiniz için!! defne hastaneden çıkmış çok şükür. ama burcu'ya ne olmuş anlamadım??
bende bugün üniversitedeki kardeşime koli hazırladım. sabah 8den beri onunla uğraşıyorum. özay gönderdi biraz önce. ama mutfak aynı yemekteyizdeki gibi oldu,çok yoruldum. dinlenip daha mutfağı toplayacam.
öpüyorum hepinizi
a.s.

bende meltemle görüştümm eşimle konuşacagım dedi..inş ikna edebilir..
gercektande boyle olmasını istemezdik ama gulhanın dediği gibi hastalık söz konusu..anneleri ve bebişleride düşünmek zorundayız...
belki boylesi daha hayırlı ...
gülhancım istersen diğer tarafada yaz..

sukur kızlar bugun atesımız cıkmadı nazlınında burakında ınsallah cıkmaz bıdaha

buluşma olayında 5 hazıranda benım arkadaslarla günüm var ama ıptal ederım problem degıl sonucta butun kuzular hasta bu demekdırkı toplanırsak dıgerlerınıde gecırıcez hatta hepımızınkı farklı bır hastalık hasta olanlarda tekrardan farklı bır enfeksıyon kapıcak o yuzden ertelemek bencede daha mantıklı
ama meltemın gerı donmesı olmaz meltemcım lutfen esını ıkna et kal bırazdaha okadar yolu geldın ve tanışamazsak cok uzulucez hepımız canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…