2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay hadi gözünüz aydın pınarcım ev ortamı eminim daha yi gelir defdoşa

Geçmiş olsun alişe çabucak iyileşsin inş. (

Heh güzel bir haber, çok mutlu oldum defdefin iyileşmesine :) hadi gözünüz aydın

Sağolasınız kızlar Allah razı olsun a.s.

Evet canım ya ben heyecandan atladım valla bayramımız kutlu olsun bacılar a.s.

Sağolasın canım inşallah senin kuzularda düzelir biran önce a.s.

selam kızlar Ahsen bugün biraz daha iyi sabaha karşı yine 38 i geçti ama şimdi daha iyi gibi

semracım canım geçmiş olsun çok zor bir durum Allah yardımcın olsun canıma.s.

Aman canım aman çıkmasın inşallah a.s.

İnşallah hiç çıkmaz canım a.s.

Birsom ya çok zor tabi ya ama kısa bir süre idare edivericeksiniz kuzuların için a.s. İnşallah kısa sürede olur ameliyatını Ömer paşam da sizde buluşursunuz yeniden a.s.

Yok bacım ben seni biliyorum kusura falan bakmadım sen meraklanma a.s.

Ay canım acır tabi dudağı kuzumunya inşallah hemencecik düzelsin a.s.

5 Haziran bana da uygundur Allah izin verirde bişeycik çıkmazsa. Ama Meltem için kötü oldu gerçekten ya inşallah eşinden izin alırda kalır biraz daha

Sağolasın canım a.s.

Aman aman çıkmasın canım ya iyi olsun kuzular a.s.

arkadaşlar biletleri iptal ettim. hayırlısı olsun..

Eşinle konuştun mu canım

Selam bacılar a.s.

Öğlen 12:30 gibi taburcu olduk çok şükür. Kayınvalidemlere geçip yemek falan yedik. İlaçlarımızı aldık. 14:30 gibi evimize geldik. Defdoş'umu uyuttum. Hala uyuyor kuzum. Sabah 7'den beri ateşi çıkmadı şükür ki :Saruboceq:

Bizi eve bırakınca ofise gitmişti eşim. Bende Defdoş'u uyutunca 1,5 saat kadar uyudum yanında çok iyi geldi hihoyyyt

Arkadaşlar gelicekmiş ziyarete sağolsunlar. Akşam yemeği de yapmam lazım. Kuzum uyurken halledeyim. Öptüm sizi kızlar a.s.

Teşekkürler cnm, Hakikaten hastalıklar üstüste geldi ya, Alişe çk üzüldüm atlatcak annesi hemencecik inş merak etme sen

:)) üniversiteye giderkenki halim geldi aklıma, kocaman bavulla bir oraya bir buraya... iyi yapmışsın cnm , bize gelince amcam kağanı havaya fırlattı kafası çarptı, acile götürdük bekledik çok şükür sağlamız..

Hadi gözünüz aydın, çıkmaz inş. bi daha, sende dinlen artık çok yorulmuşsundur hastanelerde misafirler umduğunu değil bulduğunu yesin

birsencim teşekkür ederim tatlım doğumgünümüzü kutladığın için:)

canım faceden kutladım ama birkezde burdan kutlayayım güzel prensesinin doğum günü kutlu olsun sağlıklı,mutlu huzurlu nice güzel yıllar görsün inş. nasılsın canım?ben bildiğin gibi hala dinlenmedeyim ameliyattans onra dün dr gittik 1 hafta daha sabret dinlen ayakta durma dedi.benden böyle.

Günaydın arkadaşlar pat diyegirdim kusuruma bakmayın alpiş uyanır birazdan diye acele ediyorum.annemde gelecek birazdan annem bakıyo paşama ben malum yatıyorum.sizler ve bebişleriniz umarım iyidir hasta olan kuzucuklarda iyileşmiştir umarım.size bişey soracağım kızlar dün eşim marketten kay marka keçi sütü geçirmiş aranızda keçi sütü veren varmı bide ne şekilde veriyorsunuz? suyla karıştırarak mı?

aynurcum günaydın tatlım face bakamadım akşam bakarım teşekkür ederim tatlım nasılsın bebişin nasıl dikkat et kendine dinlen canım

günaydın kızlar .aynur canım sabret ya biraz daha . canım ben keçi sütü vermiyorum.

kuzucuklar iyileşmiş sanırım defnoşda çıkmış allah bir daha yaşatmaısn.birsen canım hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.tabi ayrı kalmak zor ama sonuçta onla riçin katlanıyorsun.inş.tez zamanda evde satılır herşey düzene girer canım.

teşekkür ederim tülaycım canım benim sağolasın selinim nasıl?

merhaba kızlarr durunun ve zeynebın dogumgununu kutlarım ıyı kı dogdunuz canlarrr:)
defne cıkmıs hastaneden cok sevındım ınsallah cabuk zaman toparlarrr
semracım gecmıs olsun burakında atesı çıkmış kıyamma kuzularaaa

buara bende kızı ıyıce hasta etmezsem ıyı haftaya tasınıyorum eksık tamamlamaktan eve gıremıyorus inşallah sag salım eve gecerıs opuyorum sızı

selam kizlar a.s.

oh sonunda yavas yavas güzel haberler gelmeye basladi..

pinarcim canim okudum ama yazamadim bi türlü..cok sevindim kuzumun iyileşmesine..Rabbim korusun bi daha göstermesin inşaAllahh a.s.

birsencim canim benim az sabir..eminim cok zordur kuzundan ayri kalmak..ama inşaAllah gececek bu zamanlarda..inşaAllah evinizde hayirlisila tez zamanda satilir canim..

esencim atesi düşmüş kuzumun..inşaAllah bi daha cikmaz a.s.

burcucum canim sizede cok gecmiş olsun..Allah korumus kuzumu yaa..nasil bi sevmektir anlamiyorum ya..neyseki bişi olmamiş cok sukur..sen gene 1 ay sonra göster canim doktora..Allah muhafaza..

sevgili bulusmamizda 5 hazirana ertelendi..bu sefer inşaAllah,kismetse,kaderde varsa felan diyelim bari..valla cok ilginç bişi..her evde bi vukuat oldu..bizim kizda sanirim taşiyici oldu gene..evimizin zayif halkasi eşim hasta oldu :)) benimde bogazlarim şişti..

meltemcim inşaAllah eşini ikna ederde kalirsin ya...valla cok üzülürüm buraya kadar gelip dogumgününe gelmezsen

ay kavustum bilgisayarima..eşim evde olunca acil bişi olmadikça ne pc yi bana birakiyor ne de kendi kalkiyor basindan..filmkolik dizikolik oldu :))) ben bitek lost'a katiliyorum..o da bitiyor bu hafta..heyecanla bekliyorum p.tesiyi :)

bugun hiçbişey yapmak gelmiyor içimden valla..tembellik yapicam :)

hadi öptüm hepinizi kuzularimi muckssssssssssss a.s.

durucuk ve zeynepcikin dogumgünü kutlu olsunnnn :) Rabbim iki kuzuyada saglikli,hayirli,mutlu,huzurlu nice yillar göstersin a.s. salih ve hayirli evlat olsunlar inşaAllahhhh :)

Hadi gözünüz aydın, çıkmaz inş. bi daha, sende dinlen artık çok yorulmuşsundur hastanelerde misafirler umduğunu değil bulduğunu yesin

Sağolasın canım valla ne kadar rahat, herşey elinin altında olsa da insanın evi gibisi yokmuş. Yok bacım zaten onlar 1 saat oturdular kendimize yaptım ben

Canım çok geçmiş olsun tekrar dinlen güzelce ki hemen toparlan a.s. Ben hiç süt vermedim henüz :1no2:

Sağolasın canım aminnnn a.s.

Sağolasın tatlım a.s.

Aman dikkatli ol canım benim artmasın hırıltısı falan kuzumun a.s.

Çok tşk ederim canım benim Allah razı olsun a.s.

Keyif günün olsun bugünde dinlen gitsin a.s.

Günaydınlar bacılar a.s.

Dün akşam arkadaşlar geldi. Onları yolcu ettik, yemek yedik. Defdoş'u yıkayıp uyuttuk. Ben koltukta eşim yerde sızmışız erkenden. İyi oldu uykumuzu aldık.

Defdoş'un ateşin en son dün akşam 6'da çıktı. Ama 38,4 falandı. Çok şükür o saatten beri çıkmadı hiç. Antibiyotiklerini ve burun spreyini kullanıyoruz ama şu ishali için verdiği tozu bir türlü içiremiyoruz ya. Neye kattıysam kattım anında anlıyor. Zorla verincede kusuyor :çok üzgünüm: İshali de devam ediyor. Zaten iştahsız. Sabah kahvaltısını güç bela yedirdim. Hadi hastanede serum alıyordu. Ama şimdi ishali kesilmezse dirençsiz olucak iyice şaşırdım kaldım :uhm:

Az önce uyuttum kuzumu. Ortalığı toparladım. Kahvaltı bile edemedim. Bi cornflakes yiyeyim bari. Annemde abime gitti görüş için. Bugün okullar tatil ya 3 gibi bana gelicek ordan çıkınca. Bende bi temizlik yaparım şöyle dip köşe. Dünden yemeğim var o konuda rahatım alkisalkisalkis

Bi karnımı doyurayım gelirim kızlar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…