arkadaşlar biletleri iptal ettim. hayırlısı olsun..
ay hadi gözünüz aydın pınarcım ev ortamı eminim daha yi gelir defdoşa
kızlar günaydın bKIP ÇIKICAM MERAK ETTİM KUZULARI.PINARCIMM İYİ YA DÜZELİCEK GALİBA EVDE DAHA RAHTA OLURSUNUZ.BURAKTA HASTA OLMUŞ TÜHYA AMA SALGIN VAR BİR ŞEKİLDE BULAŞIYOR.ESENCİM AHSEN NASIL UMARIM DAHA İYİDİR.ÖPTÜM HEPİNİZİ İŞLERİM VAR SONRA BANUMA GEÇİCEM D.GÜNÜ İÇİN.
Geçmiş olsun alişe çabucak iyileşsin inş.(
Heh güzel bir haber, çok mutlu oldum defdefin iyileşmesine :) hadi gözünüz aydın
Günaydınlar kızlar[/Ba.s.,
[B
~~~~~BUGÜN 19 MAYIS 1919, BU ŞANLI BAYRAM TÜM ÜLKEMİZE VE ÜLKEMİZ GENÇLERİNE KUTLU OLSUN~~~~~Bebişleri ve sizleri öpüyruz, Hepimiz için bugün güzel bir gün olur inş.
bacılar akşam hulyanında yazdıgı gıbı gece burakta ateslendı cok yukselmedı nazlı gıbı ama 38.5 oldu onuda goturdum dr aynen nazlı gıbı ne bır mıkrop nede enfeksıyon var ayrıca grıp bıle degıller dr artık buyuk ıhtımalle aşıdan dedı cunku ası vuruldakdan sonra 10 gun ıcınde ateş yapabılıyormuş ve cok dırenclı olur dedı artık bende şaşırdım umarım oyledır beklıycez bakalım 6. hastalık olmazsak aşı oldugu kesınleşıcek ama 6. hastalık ıhtımalımız azaldı cunku bukadar bulaşıcı degıldır dedı dr hemen burakada gecmezdı ve nazlınında 6. gunu bugun ateş cok azaldı ama dokuntu yok sanırım gercekten aşı
pınarcım cıkıyormussunuz gozun aydın canım ınsallah bıdaha cıkmaz kuzunun atesı
esen senın kuzu ne alemde hala devammı ateşı
gulhan bacım nerelerdesın telefondan ulaşamadım cıkamıyorumda bır tıhlat bakem benı
bırsom alişi yolladınmı annene canım ıkız annesı olmak ne kadar zormuş bu hastalıkda cok ıyı anladım bırıyle ılgılnırken dıgerıyle ılgılenemıyorsun oglusum kac gundur hasret kaldı bana nazlı kucagımdan hıc ınmıyor cunku sımdı burakda hasta oyy oyyy yanımdalar ama hasret kaldım resmen onlara
sıboş nurten esra fulya sızınkılerde umarım ıyleşmıssız
kızalr unuttugum varsa afola hasta butun kuzulara cok gecmış olsun mevlam tez zamanda sıfalarını versın
dıger bacılarım sızıde kocaman optum kuzularınızla
bu arada buluşma olayına gelınce buyuk ıhtımalle bızım atesımız duser ama okadar yoruldumkı uykusuzlukdan yorgunlukdan kımıldıyamıyorum ertelenmesı bencede mantıklı hem bulaştırmayalım başka kuzularada ayrıca havada berbat sız nasıl dersenız uyarım canlarım optum
selam kızlar Ahsen bugün biraz daha iyi sabaha karşı yine 38 i geçti ama şimdi daha iyi gibi
semracım canım geçmiş olsun çok zor bir durum Allah yardımcın olsun canıma.s.
slmmm kızlaaarrr..
kuzularr iileşme sinyalleri veriyor çok şkr....aman bunlar son olsun...bütün kış dikkat ettik tam atlattık yaza giriyoruz derken nazarlara geli kuzular..çookk zor onların hastalığı bizimkiler gibi de değil...hepsine tekrar geçmiş olsun...
Bizim aşı biraz ateş yaptı ama biraz calpol le atlattık şkr..tabi şöle 1 hafta daha geçsin içimiz tam rahat edecek...bakalım..
Buluşma işi ertelenecek gibi görünüyor...haliyle en doğrusu bu olur bence de...
inş tam kadro gerçekleştirebiliriz bu işi...totikler için çok güzel bir anı olacak..
Ama başta sağlıkkk tabi ki...hadi toparlanın kuzularrr artık annelerinizi ve bizi çok üzdünüz...
merhaba kızlar ben geldim göçebe gibiyim alişimle ben halamdayı
annemlede ömer annemlerde tabii...
ikiz anneliği çok zor bir yürek iki aşkı nasıl taşıyamıyorsa aynı yaşlarda eşit sevgiye ihtiacı olan iki bebeğin aşkını taşımakta zorlanıyor...ömeri bırakıyorum üzülüyorum
alişi bırakıyorum üzülüorum zaten alişimin gülen gözleri süzüldümü eriyorum..
evimizden ayrı kalmak dahada üzüyor..insanları rahatsız ediyoruım gibi geliyor
karı koca rahat edemiyoruz....
gözlerim hep yaşlı herşeye ağlıyorum..kuzularım iyi olsun ......alişimin kemikleri gelior elime ateş bile ölçtürmüyor ..neyseki başında yakalıdık hastalığını ....ilaça hemen cvp verdi...ateşimiz hemen düştü...
ben şimdi eve geldim bir kaç parça eşya alacağım..kendimize çocuklara....evden apar topar çıktık heryer heryerde burayıda toplarım hazır dedim...bi geldim içerde çöp unutmuş poşet yırtılmış.
akmış karınca basmış..hemen deterjan döktüm...öğlen için yemeğimi yedim...kıyafetleri hazırladım..
tek temizlik kaldı....
bu arada inş. güzel olur hayırlısı olur...gelirken emlakcıya uğradım hiç soran yokmu evi dedim..
abla var dedi hatta bugün gelecek evdeyseniz bakacağız dedi...ayy dedim bugün evdeyim ama sonra yokum ...ama siz beni arayın ben gelirim olmayacağım baya dedim..
adam gelecek die hemen yatak odamızı oturma odamızı topladım ...çocuk odasının dağnıklığınıda kaldırdım..sizlere bakem dedim...
sanırım ve doğru olan ertelenmesi o zamana kadar inş. ameliat oluruz kızlar salak hastane biz sizi arayacağı dediler uyuz ettiler bizi ..nasipten ötesi yok en kötüsü alişimle atalar gelirim ömeri ananesinde bırakırım....
kızlar inş. bu alıcı evi beğenir ve alır nasıl mutlu olurumm nasılll...dua edin bana
burcu cnm sizde geçmiş olsun en çok kortuğum şey olmuş bende çok korkarım
koca adamda neden dinlememiş seni....ya neyseki ucuz atlatmışsınız cnm ...
allah birdaha yaşatmasın...kendinede dikkat et cnm sen kağana lazımsın :))
tülay cnm doğumgününnüz kutlu olsun lütfen affedin beni yazamadım bitürlü cnm..
ilgin küçüğümün miniğimin de doğum günü kutlu olsun cnm nice uzun sağlıklı huzurlu yaşlara.
fulya cnm güzeller güzeline nice nice senelere sağlık huzur içinde bir ömür kutlayın yeni yaşlarını
pınarım kuzum iyi olmaya başlamış rabbim birdaha asla yaşatmasın cnm
kimsenin kuzusu hasta olmasın....
aryamadığım cnm kusuruma bakma cnm çok öptüm sizi
semra anam nazar deydi kuzularımıza toplu doğumgününde bide kurşun döktürelim toplu yaaaa
sizede çok geçmiş olsun
ben kaçtım kızlar evi temizleyim adamlar gelmeden.
Selam Kızlarr
Tek tek alıntı yapamıyorum.Gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım.Ödemı atmaya basladı Bora.Ama hala canı acıyor heralde ağzını acmıyor.Çorba denedım sımdı onuda yemedı.
Veeee Bulusma ısınde suruklemede kalmasın adını koyalım 5 hazıran dıye.Tabı Allah kısmet ederse.Aylar once olan tarıh nasıl tutmadı yaa.Hala ınanamıyorum.Bu kadar hastalık ustuste geldı.Sanırım herkes ertelenmesınden yana.Sarmalarımı bıle sarmıstım ben yaa.Ev temızlenmıstı.Ama sağlık olsun kısmet değilmıs bu haftaya.
Fakat Meltem ıcın uzuluyorum.Ne zaman dönucek acaba kalıcakmı o tarıhe.Pc ye gıremıyor heralde.Ferda da erken dönucektı doğumgunu ıcın.Ona haberı verdım.Umarım kımse kırılmaz bu duruma.Sağlık sebeb olunca ben bırsey dıyemıyorum.Ama ıyı olanlar bız yınede gelelım dersenız kapım acık haberınız olsun.Seve seve 2 kere yaparız kutlamayı.
Şimdi cıkıyorum öptüm herkesı.
ya geçmişe çok bakamadım ama bütün kuzularım hasata olmuş nerdeyse( kuzularım benim hepinize çok geçmiş olsun. dua ediyorum hepiniz için!! defne hastaneden çıkmış çok şükür. ama burcu'ya ne olmuş anlamadım??
bende bugün üniversitedeki kardeşime koli hazırladım. sabah 8den beri onunla uğraşıyorum. özay gönderdi biraz önce. ama mutfak aynı yemekteyizdeki gibi oldu,çok yoruldum. dinlenip daha mutfağı toplayacam.
öpüyorum hepinizia.s.
sukur kızlar bugun atesımız cıkmadı nazlınında burakında ınsallah cıkmaz bıdaha
buluşma olayında 5 hazıranda benım arkadaslarla günüm var ama ıptal ederım problem degıl sonucta butun kuzular hasta bu demekdırkı toplanırsak dıgerlerınıde gecırıcez hatta hepımızınkı farklı bır hastalık hasta olanlarda tekrardan farklı bır enfeksıyon kapıcak o yuzden ertelemek bencede daha mantıklı
ama meltemın gerı donmesı olmaz meltemcım lutfen esını ıkna et kal bırazdaha okadar yolu geldın ve tanışamazsak cok uzulucez hepımız canım ya
arkadaşlar biletleri iptal ettim. hayırlısı olsun..
merhaba kızlar ben geldim göçebe gibiyim alişimle ben halamdayı
annemlede ömer annemlerde tabii...
ikiz anneliği çok zor bir yürek iki aşkı nasıl taşıyamıyorsa aynı yaşlarda eşit sevgiye ihtiacı olan iki bebeğin aşkını taşımakta zorlanıyor...ömeri bırakıyorum üzülüyorum
alişi bırakıyorum üzülüorum zaten alişimin gülen gözleri süzüldümü eriyorum..
evimizden ayrı kalmak dahada üzüyor..insanları rahatsız ediyoruım gibi geliyor
karı koca rahat edemiyoruz....
gözlerim hep yaşlı herşeye ağlıyorum..kuzularım iyi olsun ......alişimin kemikleri gelior elime ateş bile ölçtürmüyor ..neyseki başında yakalıdık hastalığını ....ilaça hemen cvp verdi...ateşimiz hemen düştü...
ben şimdi eve geldim bir kaç parça eşya alacağım..kendimize çocuklara....evden apar topar çıktık heryer heryerde burayıda toplarım hazır dedim...bi geldim içerde çöp unutmuş poşet yırtılmış.
akmış karınca basmış..hemen deterjan döktüm...öğlen için yemeğimi yedim...kıyafetleri hazırladım..
tek temizlik kaldı....
bu arada inş. güzel olur hayırlısı olur...gelirken emlakcıya uğradım hiç soran yokmu evi dedim..
abla var dedi hatta bugün gelecek evdeyseniz bakacağız dedi...ayy dedim bugün evdeyim ama sonra yokum ...ama siz beni arayın ben gelirim olmayacağım baya dedim..
adam gelecek die hemen yatak odamızı oturma odamızı topladım ...çocuk odasının dağnıklığınıda kaldırdım..sizlere bakem dedim...
sanırım ve doğru olan ertelenmesi o zamana kadar inş. ameliat oluruz kızlar salak hastane biz sizi arayacağı dediler uyuz ettiler bizi ..nasipten ötesi yok en kötüsü alişimle atalar gelirim ömeri ananesinde bırakırım....
kızlar inş. bu alıcı evi beğenir ve alır nasıl mutlu olurumm nasılll...dua edin bana
burcu cnm sizde geçmiş olsun en çok kortuğum şey olmuş bende çok korkarım
koca adamda neden dinlememiş seni....ya neyseki ucuz atlatmışsınız cnm ...
allah birdaha yaşatmasın...kendinede dikkat et cnm sen kağana lazımsın :))
tülay cnm doğumgününnüz kutlu olsun lütfen affedin beni yazamadım bitürlü cnm..
ilgin küçüğümün miniğimin de doğum günü kutlu olsun cnm nice uzun sağlıklı huzurlu yaşlara.
fulya cnm güzeller güzeline nice nice senelere sağlık huzur içinde bir ömür kutlayın yeni yaşlarını
pınarım kuzum iyi olmaya başlamış rabbim birdaha asla yaşatmasın cnm
kimsenin kuzusu hasta olmasın....
aryamadığım cnm kusuruma bakma cnm çok öptüm sizi
semra anam nazar deydi kuzularımıza toplu doğumgününde bide kurşun döktürelim toplu yaaaa
sizede çok geçmiş olsun
ben kaçtım kızlar evi temizleyim adamlar gelmeden.
ya geçmişe çok bakamadım ama bütün kuzularım hasata olmuş nerdeyse( kuzularım benim hepinize çok geçmiş olsun. dua ediyorum hepiniz için!! defne hastaneden çıkmış çok şükür. ama burcu'ya ne olmuş anlamadım??
bende bugün üniversitedeki kardeşime koli hazırladım. sabah 8den beri onunla uğraşıyorum. özay gönderdi biraz önce. ama mutfak aynı yemekteyizdeki gibi oldu,çok yoruldum. dinlenip daha mutfağı toplayacam.
öpüyorum hepinizia.s.
Selam bacılar a.s.
Öğlen 12:30 gibi taburcu olduk çok şükür. Kayınvalidemlere geçip yemek falan yedik. İlaçlarımızı aldık. 14:30 gibi evimize geldik. Defdoş'umu uyuttum. Hala uyuyor kuzum. Sabah 7'den beri ateşi çıkmadı şükür ki :Saruboceq:
Bizi eve bırakınca ofise gitmişti eşim. Bende Defdoş'u uyutunca 1,5 saat kadar uyudum yanında çok iyi geldi hihoyyyt
Arkadaşlar gelicekmiş ziyarete sağolsunlar. Akşam yemeği de yapmam lazım. Kuzum uyurken halledeyim. Öptüm sizi kızlar a.s.
birsencim teşekkür ederim tatlım doğumgünümüzü kutladığın için:)
günaydın kızlar .aynur canım sabret ya biraz daha . canım ben keçi sütü vermiyorum.
kuzucuklar iyileşmiş sanırım defnoşda çıkmış allah bir daha yaşatmaısn.birsen canım hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.tabi ayrı kalmak zor ama sonuçta onla riçin katlanıyorsun.inş.tez zamanda evde satılır herşey düzene girer canım.
Hadi gözünüz aydın, çıkmaz inş. bi daha, sende dinlen artık çok yorulmuşsundur hastanelerde misafirler umduğunu değil bulduğunu yesin
Günaydın arkadaşlar pat diyegirdim kusuruma bakmayın alpiş uyanır birazdan diye acele ediyorum.annemde gelecek birazdan annem bakıyo paşama ben malum yatıyorum.sizler ve bebişleriniz umarım iyidir hasta olan kuzucuklarda iyileşmiştir umarım.size bişey soracağım kızlar dün eşim marketten kay marka keçi sütü geçirmiş aranızda keçi sütü veren varmı bide ne şekilde veriyorsunuz? suyla karıştırarak mı?
günaydın kızlar .aynur canım sabret ya biraz daha . canım ben keçi sütü vermiyorum.
kuzucuklar iyileşmiş sanırım defnoşda çıkmış allah bir daha yaşatmaısn.birsen canım hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.tabi ayrı kalmak zor ama sonuçta onla riçin katlanıyorsun.inş.tez zamanda evde satılır herşey düzene girer canım.
merhaba kızlarr durunun ve zeynebın dogumgununu kutlarım ıyı kı dogdunuz canlarrr:)
defne cıkmıs hastaneden cok sevındım ınsallah cabuk zaman toparlarrr
semracım gecmıs olsun burakında atesı çıkmış kıyamma kuzularaaa
buara bende kızı ıyıce hasta etmezsem ıyı haftaya tasınıyorum eksık tamamlamaktan eve gıremıyorus inşallah sag salım eve gecerıs opuyorum sızı
selam kizlar a.s.
oh sonunda yavas yavas güzel haberler gelmeye basladi..
pinarcim canim okudum ama yazamadim bi türlü..cok sevindim kuzumun iyileşmesine..Rabbim korusun bi daha göstermesin inşaAllahh a.s.
birsencim canim benim az sabir..eminim cok zordur kuzundan ayri kalmak..ama inşaAllah gececek bu zamanlarda..inşaAllah evinizde hayirlisila tez zamanda satilir canim..
esencim atesi düşmüş kuzumun..inşaAllah bi daha cikmaz a.s.
burcucum canim sizede cok gecmiş olsun..Allah korumus kuzumu yaa..nasil bi sevmektir anlamiyorum ya..neyseki bişi olmamiş cok sukur..sen gene 1 ay sonra göster canim doktora..Allah muhafaza..
sevgili bulusmamizda 5 hazirana ertelendi..bu sefer inşaAllah,kismetse,kaderde varsa felan diyelim bari..valla cok ilginç bişi..her evde bi vukuat oldu..bizim kizda sanirim taşiyici oldu gene..evimizin zayif halkasi eşim hasta oldu :)) benimde bogazlarim şişti..
meltemcim inşaAllah eşini ikna ederde kalirsin ya...valla cok üzülürüm buraya kadar gelip dogumgününe gelmezsen
ay kavustum bilgisayarima..eşim evde olunca acil bişi olmadikça ne pc yi bana birakiyor ne de kendi kalkiyor basindan..filmkolik dizikolik oldu :))) ben bitek lost'a katiliyorum..o da bitiyor bu hafta..heyecanla bekliyorum p.tesiyi :)
bugun hiçbişey yapmak gelmiyor içimden valla..tembellik yapicam :)
hadi öptüm hepinizi kuzularimi muckssssssssssss a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?