2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canımya valla selın sevmedı hatta yeĞenımde geÇen haftalarda hasta olunca onada evtrdı dr oda sevmedı:)) kÖtÜ bıŞı demekkı tadı.canım ben sadece patatesı tek verdım.hafıf tuz attım.sÜtlÜ yemedı selın.

Canım bende denedim zaten sevilecek gibi bişey değil ıyyy kafamçokkarıştı

Tamam o zaman bende öyle yapayım. Haşlayayım patates sağolasın canım a.s.

CANIMM AFıYET OLSUN KUZUMA.A BıDE pınar bize dr pirinç çorbası önerdi.bir müddet farklı gıdalar yerine elma patates püresi ve prinç çorbası verin dedi.aklıma şimdi geldi:)

merhaba kızlarr annem ömeri getirmiş bana ne kadan özlemiş beniii yaa

sabah ömeri sağlık ocağına götürmüş....doktor bişey ok demiş nezle gibi ama değil demiş sanırım alerjik burnu akar demiş......

pınarcığım ömerde ishal olduğunda hummananın mamasını içirmiştik o mama yetişkinler içinde kullanıla bilen bişey ve muhallebi gibi oluyormuş ayrıca...konuşun doktorunla süt yerine yada muhallebi gibi veerin pirinç labası..ve patates haşlaması verin cnm patatesin içine süt vs.koyma cnm ...

biz o doz ilacı yoğurda koyduk verdik...

bırsencım gozun aydın canım kavusmusun kuzunaa

bende allak bullak oldum benım 5 yasında bı kardesım var cmt den berı atesı bı ınıyo bı cıkıyo her gece acıldeler tahlıllerı temız cıkıyo ıgne yapıp gonderıyorlar eve
annemı aradım nasıl oldu dıye baktım aglıyo kadın yıne cıktı atesı dıye ne nalet bısey şu ates ya sımdı yıne doktora gıdıyolarmıss:

bu saglık sektorunun ta ıcıneee yanı rezıllıge bak kırmızı lekeler varmıs sucıcegınden suphelnıyorum ama olmayadabılır dıyomus doktor bıde bunlar yemın edıp doktor oluyolar devlete gıdersen muamele buu lanet olsun ne dıyım

ben geldim sonunda:) allahtan facebook var yoksa felaket özleyeceğim valla sizleri

pınar biliyorsun zeynepte ishaldi gecene kadar ishal dieti kahvaltı bile vermedim pirinç lapası patates haslaması elma muz valla 3 gun bunlar.ve bol su cnm

nurtencım aradı sağolsun çook öpüyorum tatlım

hasta olan bebişler varsa cok gecmış olsun

birsencimm canımya valla içim cız etti ya özlemişsiindir tabi.allah daha beterinden saklasın canım.

sağolun kızlar yaa özledim tabi hergün allaha yalvarıyorum hayırlısı ile satılsın evimiz diye...
annemde bi sorun kızlar bu kadını anlamıyorum....çocuğa bağrarak konuşuyor kızdım bende
sen böylemi bakıyorsun diye.....hemen topluyor kendini...offffffffffffff

asıl ömer aliyi özlemiş yaa nasıl oyandılar...artık saldım bi süre oynasınlar dedim...
zaten havalardan hasta oluyolar bi oynmadılar kuzum bizden kimse olmayınca sesiz sesiz oturuyormuş..
çok üzüldüm...evim burada olsaydı alişimi hala bırakırdım halam çok güzel bakıyor...çok sabırlı gece bile benim yanımda değil onların yanında yatıyor ben uyuyorum ....sütünü veriyor....bide sabah ereken kalkıyor aliş onla oynuyor besliyor uyutuyor sonra oda atıyor

annem rahatsızlığı dengesizliği bu konudada ön planda

selam kızlar herkese hayırlı akşamlarrr
biz annemdeydik iki gündür şimdi geldik eve çok şükür Ahsenimin ateşi düştü ama acayip huysuz sanki kızım gitti bu başka bir çocuk(
pınarcım defnenin iyi olmadsına sevindim ishali bir çay kaşığı nar ekşisi anında kesiyor canım test edildi onaylandı istersen dene

durucum zeynebim doğumgününüz kutlu olsun canlarım nice senelerreeee

birsencim hayırlı olsun canım inşallah hemencecik satılırda rahat edersiniza.s.

ben başka ne okudum yaaa akıl kalmadı valla:)))

canim ya bolbol patates haslamasi ver kuzuma bari..serrada 1 kere ishal olmustu..ozaman daha ek gidalara gecmemiştik..ben mamasini cok kati hazirliyordum..mesela 150cc süte (suda koymuyordum) 7-8 kaşik mama koyuyordum..o ilacida mamasina katiyordum..zaten 1-2 kere içirsen hemen etki eder canim..patates,pirinç,elmayi arttir..hatta bütün ögünleri bunlarla hazirla canim..eminim gecer..hadi güzel haberlerle gel inşaAllah a.s.

ay kiyamam yaaa az kaldi canim sabir..inşaAllah biran önce su evde satilirda rahat edersin canim..

ay kiyamam kuzuma yaa..canim bazen son anda belli oluyor ne hastaliği oldugu..biliyorsun 6.hastalikta öyle..döküntü olmadan anlaşilmiyor o oldugu..baslangic belirtisi yok..ama 6.hastalik bebek hastaligiymiş..kardesinin o oldugunu sanmam..ay biran önce iyileşir inşaAllah kuzucum a.s.

canlarim ya kiyamam..nasilda alişmişlar birbirlerine..inşaAllah saglikla atlatin su operasyonuda hayirlisiyla kavussun kuzularda birbirlerine..anneciginide takma bitanem..zor şeyler yasamis kadincagiz..kolay degil..isteyerek bagirmiyordur..sen şimdi 2 kat hassas oldugun için sanada öyle gelmiş olabilir..inşaAllah gececek bugunlerde a.s.

esencim cok sevindim ahsenin düzelmesine..cadilaştimi kuzum benim :) şimarmiştir o anneannesinde :) serrostada oluyor..ilk eve geldigimizde şimariyor biraz..sonra bakiyor ki onu pohpohlayan yok normale dönüyor :))

hayirli aksamlar kizlar a.s.

püff ya eşim hastalandi gene..ay bu adam defolu cikti he :))) " hastayim deme bana..hasta degilim de dedim..ogunler daha az nasilsa..yilin 300günü hastasin!" dedim..gülüyor bide..bizim kizce hastaliği kapiyor..taşiyici oluyor..babasina geciriyor babasinin hücreleride dünden razi zaten hasta olmaya havada kapiyorlar valla..zirt hasta pirt hasta..

baba kizi yatirdim..dizi keyfi yaptim..ay nerden basladim ben bu aski memnuya ya..kac sene seyretmedim..son bölümlerde basladim seyretmeye..24 haziranda bitiyormus cok sukur sabah film izlemiştim..son yarim saatinde serros uyandi diye birakmiştim..onuda seyredip yatayim bari..

öptüm hepinizi kizlarrr a.s.

Kızlar selam

Esım pc yı yasakladı.Ay tam komedıyız.Ondan saklı gırıyorum.Vee ayak selerı öptum sızı.hehehehe

Ahsenin ateşinin düştüğüne sevindim cnm şükür atlattınız

Gülşahcım dr konusunda çok şaşırdım cnm ya, devlet hastanesi drları gün içinde birsürü hastaya baktıkları için hastalıklar konusnda daha tecrübeli oluyrar genelde ama kötü dr rastgelmiş demekki, belkide yenidir. özele fln çıkartsın annen cnm ya daha çok ilgilenirler...

Ahhh Allah sabır versin ben kağanımdan ayrı 3 saat duramıyorum, heryerini öpüp kokluyorum gelince, eminim sende benim gibisindir...

aa yeni evemi taşnıyorsunuz hayırlı olsun cnm kolay gelsin çok zordur ev taşımak

Teşekkürler cnm, bi afattır atlattık, 1 ay sonra niye götüreym dr a onu anlamadım

Reflor verdiyse yemeğine karıştır cnm bol su ver ilaveten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…