ya pınar selinde hiç içmedi onuebnde habire patates püresi tıktıp durudm:)
Canımya valla selİn sevmedİ hatta yeĞenİmde geÇen haftalarda hasta olunca onada evtrdİ dr oda sevmedİ:)) kÖtÜ bİŞİ demekkİ tadı.canım ben sadece patatesİ tek verdİm.hafİf tuz attım.sÜtlÜ yemedİ selİn.
bırsen evınızı satıyormussunuz sanırım hayırlısı olsun tatlım..
Günaydınlar bacılar a.s.
Dün akşam arkadaşlar geldi. Onları yolcu ettik, yemek yedik. Defdoş'u yıkayıp uyuttuk. Ben koltukta eşim yerde sızmışız erkenden. İyi oldu uykumuzu aldık.
Defdoş'un ateşin en son dün akşam 6'da çıktı. Ama 38,4 falandı. Çok şükür o saatten beri çıkmadı hiç. Antibiyotiklerini ve burun spreyini kullanıyoruz ama şu ishali için verdiği tozu bir türlü içiremiyoruz ya. Neye kattıysam kattım anında anlıyor. Zorla verincede kusuyor :çok üzgünüm: İshali de devam ediyor. Zaten iştahsız. Sabah kahvaltısını güç bela yedirdim. Hadi hastanede serum alıyordu. Ama şimdi ishali kesilmezse dirençsiz olucak iyice şaşırdım kaldım :uhm:
Az önce uyuttum kuzumu. Ortalığı toparladım. Kahvaltı bile edemedim. Bi cornflakes yiyeyim bari. Annemde abime gitti görüş için. Bugün okullar tatil ya 3 gibi bana gelicek ordan çıkınca. Bende bi temizlik yaparım şöyle dip köşe. Dünden yemeğim var o konuda rahatım alkisalkisalkis
Bi karnımı doyurayım gelirim kızlar a.s.
merhaba kızlarr annem ömeri getirmiş bana ne kadan özlemiş beniii yaa
sabah ömeri sağlık ocağına götürmüş....doktor bişey ok demiş nezle gibi ama değil demiş sanırım alerjik burnu akar demiş......
pınarcığım ömerde ishal olduğunda hummananın mamasını içirmiştik o mama yetişkinler içinde kullanıla bilen bişey ve muhallebi gibi oluyormuş ayrıca...konuşun doktorunla süt yerine yada muhallebi gibi veerin pirinç labası..ve patates haşlaması verin cnm patatesin içine süt vs.koyma cnm ...
biz o doz ilacı yoğurda koyduk verdik...
bırsencım gozun aydın canım kavusmusun kuzunaa
bende allak bullak oldum benım 5 yasında bı kardesım var cmt den berı atesı bı ınıyo bı cıkıyo her gece acıldeler tahlıllerı temız cıkıyo ıgne yapıp gonderıyorlar eve
annemı aradım nasıl oldu dıye baktım aglıyo kadın yıne cıktı atesı dıye ne nalet bısey şu ates ya sımdı yıne doktora gıdıyolarmıss:
bu saglık sektorunun ta ıcıneee yanı rezıllıge bak kırmızı lekeler varmıs sucıcegınden suphelnıyorum ama olmayadabılır dıyomus doktor bıde bunlar yemın edıp doktor oluyolar devlete gıdersen muamele buu lanet olsun ne dıyım
sağolun kızlar yaa özledim tabi hergün allaha yalvarıyorum hayırlısı ile satılsın evimiz diye...
annemde bi sorun kızlar bu kadını anlamıyorum....çocuğa bağrarak konuşuyor kızdım bende
sen böylemi bakıyorsun diye.....hemen topluyor kendini...offffffffffffff
asıl ömer aliyi özlemiş yaa nasıl oyandılar...artık saldım bi süre oynasınlar dedim...
zaten havalardan hasta oluyolar bi oynmadılar kuzum bizden kimse olmayınca sesiz sesiz oturuyormuş..
çok üzüldüm...evim burada olsaydı alişimi hala bırakırdım halam çok güzel bakıyor...çok sabırlı gece bile benim yanımda değil onların yanında yatıyor ben uyuyorum ....sütünü veriyor....bide sabah ereken kalkıyor aliş onla oynuyor besliyor uyutuyor sonra oda atıyor
annem rahatsızlığı dengesizliği bu konudada ön planda
selam kızlar herkese hayırlı akşamlarrr
biz annemdeydik iki gündür şimdi geldik eve çok şükür Ahsenimin ateşi düştü ama acayip huysuz sanki kızım gitti bu başka bir çocuk(
pınarcım defnenin iyi olmadsına sevindim ishali bir çay kaşığı nar ekşisi anında kesiyor canım test edildi onaylandı istersen dene
durucum zeynebim doğumgününüz kutlu olsun canlarım nice senelerreeee
birsencim hayırlı olsun canım inşallah hemencecik satılırda rahat edersiniza.s.
ben başka ne okudum yaaa akıl kalmadı valla:)))
bırsencım gozun aydın canım kavusmusun kuzunaa
bende allak bullak oldum benım 5 yasında bı kardesım var cmt den berı atesı bı ınıyo bı cıkıyo her gece acıldeler tahlıllerı temız cıkıyo ıgne yapıp gonderıyorlar eve
annemı aradım nasıl oldu dıye baktım aglıyo kadın yıne cıktı atesı dıye ne nalet bısey şu ates ya sımdı yıne doktora gıdıyolarmıss:
bu saglık sektorunun ta ıcıneee yanı rezıllıge bak kırmızı lekeler varmıs sucıcegınden suphelnıyorum ama olmayadabılır dıyomus doktor bıde bunlar yemın edıp doktor oluyolar devlete gıdersen muamele buu lanet olsun ne dıyım
sağolun kızlar yaa özledim tabi hergün allaha yalvarıyorum hayırlısı ile satılsın evimiz diye...
annemde bi sorun kızlar bu kadını anlamıyorum....çocuğa bağrarak konuşuyor kızdım bende
sen böylemi bakıyorsun diye.....hemen topluyor kendini...offffffffffffff
asıl ömer aliyi özlemiş yaa nasıl oyandılar...artık saldım bi süre oynasınlar dedim...
zaten havalardan hasta oluyolar bi oynmadılar kuzum bizden kimse olmayınca sesiz sesiz oturuyormuş..
çok üzüldüm...evim burada olsaydı alişimi hala bırakırdım halam çok güzel bakıyor...çok sabırlı gece bile benim yanımda değil onların yanında yatıyor ben uyuyorum ....sütünü veriyor....bide sabah ereken kalkıyor aliş onla oynuyor besliyor uyutuyor sonra oda atıyor
annem rahatsızlığı dengesizliği bu konudada ön planda
aa yeni evemi taşnıyorsunuz hayırlı olsun cnm kolay gelsin çok zordur ev taşımakmerhaba kızlarr durunun ve zeynebın dogumgununu kutlarım ıyı kı dogdunuz canlarrr:)
defne cıkmıs hastaneden cok sevındım ınsallah cabuk zaman toparlarrr
semracım gecmıs olsun burakında atesı çıkmış kıyamma kuzularaaa
buara bende kızı ıyıce hasta etmezsem ıyı haftaya tasınıyorum eksık tamamlamaktan eve gıremıyorus inşallah sag salım eve gecerıs opuyorum sızı
selam kizlar a.s.
oh sonunda yavas yavas güzel haberler gelmeye basladi..
pinarcim canim okudum ama yazamadim bi türlü..cok sevindim kuzumun iyileşmesine..Rabbim korusun bi daha göstermesin inşaAllahh a.s.
birsencim canim benim az sabir..eminim cok zordur kuzundan ayri kalmak..ama inşaAllah gececek bu zamanlarda..inşaAllah evinizde hayirlisila tez zamanda satilir canim..
esencim atesi düşmüş kuzumun..inşaAllah bi daha cikmaz a.s.
burcucum canim sizede cok gecmiş olsun..Allah korumus kuzumu yaa..nasil bi sevmektir anlamiyorum ya..neyseki bişi olmamiş cok sukur..sen gene 1 ay sonra göster canim doktora..Allah muhafaza..
sevgili bulusmamizda 5 hazirana ertelendi..bu sefer inşaAllah,kismetse,kaderde varsa felan diyelim bari..valla cok ilginç bişi..her evde bi vukuat oldu..bizim kizda sanirim taşiyici oldu gene..evimizin zayif halkasi eşim hasta oldu :)) benimde bogazlarim şişti..
meltemcim inşaAllah eşini ikna ederde kalirsin ya...valla cok üzülürüm buraya kadar gelip dogumgününe gelmezsen
ay kavustum bilgisayarima..eşim evde olunca acil bişi olmadikça ne pc yi bana birakiyor ne de kendi kalkiyor basindan..filmkolik dizikolik oldu :))) ben bitek lost'a katiliyorum..o da bitiyor bu hafta..heyecanla bekliyorum p.tesiyi :)
bugun hiçbişey yapmak gelmiyor içimden valla..tembellik yapicam :)
hadi öptüm hepinizi kuzularimi muckssssssssssss a.s.
Günaydınlar bacılar a.s.
Dün akşam arkadaşlar geldi. Onları yolcu ettik, yemek yedik. Defdoş'u yıkayıp uyuttuk. Ben koltukta eşim yerde sızmışız erkenden. İyi oldu uykumuzu aldık.
Defdoş'un ateşin en son dün akşam 6'da çıktı. Ama 38,4 falandı. Çok şükür o saatten beri çıkmadı hiç. Antibiyotiklerini ve burun spreyini kullanıyoruz ama şu ishali için verdiği tozu bir türlü içiremiyoruz ya. Neye kattıysam kattım anında anlıyor. Zorla verincede kusuyor :çok üzgünüm: İshali de devam ediyor. Zaten iştahsız. Sabah kahvaltısını güç bela yedirdim. Hadi hastanede serum alıyordu. Ama şimdi ishali kesilmezse dirençsiz olucak iyice şaşırdım kaldım :uhm:
Az önce uyuttum kuzumu. Ortalığı toparladım. Kahvaltı bile edemedim. Bi cornflakes yiyeyim bari. Annemde abime gitti görüş için. Bugün okullar tatil ya 3 gibi bana gelicek ordan çıkınca. Bende bi temizlik yaparım şöyle dip köşe. Dünden yemeğim var o konuda rahatım alkisalkisalkis
Bi karnımı doyurayım gelirim kızlar a.s.
Kızlar selam
Esım pc yı yasakladı.Ay tam komedıyız.Ondan saklı gırıyorum.Vee ayak selerı öptum sızı.hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?