Kızlar selam
Esım pc yı yasakladı.Ay tam komedıyız.Ondan saklı gırıyorum.Vee ayak selerı öptum sızı.hehehehe
canim yanliş anlama beni..Allah korusun diyim basta..ama uyarmadan gecmiyim dedim..dedem 3 kere beyin kanamasi gecirdi..ilkinde bahcede sandelyeye cikmiş sarmaşiklari düzenliyordu..sandelyeden düşüp başini mermere carpti..hemen hasteneye götürdük bişeyi cikmadi..ogün beyin cerrahi böyle carpmalarda hasar hemen belli olmaz 1 ay kadar sonra belli olur demişti..hakkaten 1 ay sonra dedemin sol tarafi uyusmaya felan basladi..su toplamiş kafasi..o suda sag loba agirlik verdiği için sol tarafi uyusuyordu..vs vs işte..sonraki tüm doktorlarida (beyin cerrahlari) hep ilk düşmesine bagladi bunu..oyuzden söyledim..kaganin durumuyla dedeminki hiç uyusmuyor gerci..yaslar cok farkli..olay cok farkli..ama neticede kafa diye söyledim canim..
Bİrsen canımya yazdıklarından anladıĞım kadarıyla halandan Çocuk bakma konusunda hİÇ ters bİŞey sÖylemedİn.bana kalırsa halan derİm ama annen kırılmazmı.yada ŞÖyle olsa halan sana gelse Ömer ve alİde ayrılmazlar hem:)
cnm şimdi halamın eşi evde yanlız kalamayan biri halama çok düşkün ayrılın diyemem
bizim evden işe gitmesi daha erken kalması biraz ters bi yol...yol yürümesi gerek...
bunuda isteyemem koca adamdan zaten canı çıkıyor işte....bide halamın kızı var oda işe gidior bahsettim epilepsi hastasıdı .....onuda kime bırakacak kadın...
ama evinde alişe harika bakar ...anneme gelince annem hiç kırılmaz....annem zaten çok sabırlı değil hep sorun yapıyor....öle sürekli bakmaz...........
bilmiyorum tülay yaaa işte evimiz burada olsa herşey daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?