selam kizlar a.s.
birsencim güzel haberlerle gelmişsin ogluslar için :) cok sevindim..alişimede kocaman maşaAllah 1lt süt içiyormus..ben cok faydasini gördüm sütün..emin ol bu iyileşmesinde sütünde katkisi cok büyük..inşaAllah biran önce ömüşte alişir..bencede halanin dedigi gibi yap canim..3-4 gün ömerle sen,halanla aliş kalsin eşin gelene kadar..anneciginede cok gecmiş olsun..ama kalp elektrosu cekildiyse dahiliyeci anlar bunu canim..yani bi sorun oldugunu..ama anjio öyle kolay karar verilcek bişey degil..bi elektroyla anlaşilmaz..kardiyologa gitsin biran önce..inşaAllah bişeyi cikmaz..
gülhancim sende annene gitseydin yahu..tek kalmasaydin evde..hadi inşaAllah güzel haberlerle gelir eşin de güzelce şu işi kurarsiniz
aslicim hoşgeldin canim..kayinvaliden kamp kurmus he :) Allah yardimcin olsun canim :) oglusunu öp :)
pinarcim helal olsun kiz eşine :) ne güzel düşünmüş..git bi güzel keyif yap canim..fazlasiyla hakettin..kuzucumda iyileşti cok sukur :)
gülşahcim canim kolay gelsin..taşinmak zevklidir ya..o acidan bak :) zor kismini düşünme hiç :) kardesin nasil oldu bu arada?
nurtencim temizlik delisi :) yavrum yazik sana ya..bukadar hirpalama kendini..ya daha yeni dip köşe temizlik yapmadinmi sen..evde de durdugun yok..hangi ara bukadar pisletiyorsunuz evi yahu :))) ya inşaAllah 6 haziranda olur mevlüdünüz..bence söyle gelinine..yada annene söyle o söylesin 6sinda yapsinlar..inadina 5inde yaparsa sende gitmessin olur biter :)))) önceden söyledin nasilsa 5inde yapmayin diye..demekki o gelmeni istemiyorki 5inde yapiyor
ay cok fesadim be
ama kisasa kisas napalim
p
hülyam gecmedimi hala sıkıntın yaa..benimki gecti iş yapinca :))) serrosla evi dagitip dagitip topladik
ben çözdüm artik..benim işim varken yapmayinca sıkıntı basiyor bana..zaten psikoljide de öyleymiş..işler insani geri cagirirmiş,ayagina bag olurmus..buda sıkıntı yaparmiş
ayni ben işte
DD işimi yapinca sıkıntım geciyor
DD sende yap
ay daha ne dicektim unuttum valla..eşime otlu cay yaptim..içinde bi ben yokum..ihlamur,ada cayi,zencefil,zerdecal (gibi bişey
D ) tarcin ve limon
iyi geliyor öksürüge
serranin sebze corbasi gibi ne ararsan var
kizimida uyuttum..eşimde gitti gidiyor
tv de de bişi yok..en iyisi bi film izliyim..yada dur filizin portreler konusunu gündeme getireyim altlarda kalmişti :))) ona yazayim hazir boşken :)
ay buarada ne güzel bu gece cok heyecanli olcaktik be :) yarin için yani :) neyse nasip degilmiş..ama gercekten ilginçti bu hafta :) her evde bi olay vardi :) hayirlara ciksin :)
hadi gittim mucksssssssssss hepinizeee :)