2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pınarcımm inş.daha da düzelir defnecik. evet canımya her zaman temizle toz oluyor ama dediğin gibi birgün slmesen hiç ellenmemiş gibi oluyor bu evler. canım bilmiyorumki çok huysuz bende anneme diş jeli sür azıları kabarmış çünkü dedim.aman hasta olmasın bir daha ya hele bugüğnlerde yoksa ben yorgunluktan heralde ayağa zor kalkarım

Aslı'cım hoşgeldin canım bizde seni özledik valla a.s.

Aaaa hava o kadar soğudu mu ya. Burası yanıyor valla. Aman dikkat et canım hasta olmasın kuzum. Ay kaynana derdi mi var bu kadar yoğunken bide başında beee klava: Gönder gitsin. Hem bi işe yaramaz hemde hizmet bekler tövbe tövbe klava:

Haklısın Tülay'cım valla bu evin toz derdi beni yedi. Bide salonun kapılarını da açmıyorum. Demirleri cam ile kaplatmamız lazım. Defdoş düşer diye korkuyorum. O yüzden camda açmıyorum ama nerden geliyorsa geliyor lanet tozlar klava: Diştendir heralde canım ya. Defdoş'un da bayağı kabarmış jel rahatlatıyor deneyin sizde a.s.

Hülya karusu okuyup okuyup nere gidiyon kızzzz klava:

Ütümüz bitti çok şükür. Kızımın çorbası da pişti. Uyansın da makinaya çamaşırlarını atayım. Bizim yatak odasında yatıyor. Banyoda hemen yanında. Ses oluyor uyanmasın kuzum a.s.

Selam,Ben geldım ama kımseler yok kıııııı....

Aslı hosgeldın canım.Bızde senı cok özledık valla.Nasıl afacan oğlum uslu mu annesı.Anam senın kaynanada cıkmaz oldu sızden.Hem ıs hem o allah yardımcın olsun canım.

Nurtennnn mevlut bızım tarıhe gelıyor sanırım.Napıcaz ya uygun bı tarıh bulmas dıyorum.Ne guzel aylar oncesı kararlastırmıstık nasıl olmadı hala saka gıbı yaa.

Ben de azıcık dısarı cıktım geldım.En yakın arkadasımın pazar gunu doğumu var.Bırlıkte hastane suslemelerını ve sekerlerı sıparıs verdık.Sonrada bıryerde oturduk geldık.Alp te ıstanbuldan gece dönucekmıs.O saatte donme kal annende dedım ama.Durmaz gelır heralde yıne.Anneme gıtsem mı kalsam mı karar veremedım valla.Şimdilik evde oturuyorum.Yemekte yapmadım yok dıye.Kıraz aldım kendıme onu yerım artık.

Bıde kızlar.Sutu nasıl verıyorsunuz.Ben Boraya 3 kere denedım ıçmedı.Tabı ıcıne bırsey koymadım.Ilıtıp verdım ama sonu husran.Aptamıl sıvı sut denedım onu yarım bıberon ıctı.Ne yapmalıyım acaba.Doktor mamayı bırakma.Sute ıyıce alısana kadar 1 mama 1 sut ver dedı.

ben sütü sadece muhallebı yaparken kullanıyorum dırek bende vermedım hıc aptamılın 1+devam sutu içiyor aradada benı emıyo ölee yanı gulhancım

Selam kızlar a.s.

Oooo bayağı sessiz kalmış burası. Bizde kızımla ananemizi gönderdikten sonra oyun oynadık. Yarım muz yedirebildim ancak sabahtan beri. Çorbasını da içmedi. Ütülenenleri yerleştirdim. Defdoş'un 2 posta çamaşırını yıkadım. Haftasonuna çamaşırım kalmadı çok şükür. Şimdi de uyuttum kızımı yatırdım yerine a.s.

Yemek yapmadım akşam için. Ne uydursam diye düşünüyordum eşim aradı anneme gidelim. Hem yemekle uğraşmazsın hemde akşam dışarı çıkarız çok sıkıldın dedi. Valla iyi oldu. Cumartesiden beri hastaneden eve geldim. Çok bunaldım iyi gelir.

Kızım uyurken çantamızı hazırlayayım ben. Görüşürüz kızlar öptüm sizi a.s.

Gülhan'cım arkadaşına hayırlı doğumlar canım. İnşallah sağlıkla alır kuzucuğunu kucağına a.s. Eşinde sağ salim gelsin inşallah. Gece çıkmaması iyi ya aydınlıkta gelsin. Ben Defne'ye süt vermedim henüz tatlım. Tam deneyecekken hastalığımız çıktı bide süt alerjisi falan olmasın diye vermedim. İştahı yerine gelsin deneyeceğim. Ama Aptamil'in hazır olan devam sütünü içti Defdoş a.s. Bizim doktorumuz aslında 2 yaşına kadar süt vermeyi desteklemiyor, devam sütü yada şu Aptamil'in Junior olanını verin diyor ama karar sizin dedi :uhm:

oyy ya valla pınarcım haklısın ouyup okuyup gidiyorum yaw tam yazıcam benim zilli tepemde bitiyor...

gülhancım bende süt denedim ama içmedi cadı (herşey gibi)
hele aptamil in tadına bakar bakmaz ıyggg dedi :)) ama çokk güldümm o haline :))
bu arada işle ilgili bi gelişme var mı bacım ??

Aslıcım h.g cnm ...

birsencim hadi iş düzelir kuzu birazda kavuşun artıkk bitsin bu hasret :))

gülşahcım sen nasılsın taşınma hazırlıkları başlamış Allah kolylık versinn...

tulaydımm seninn fıstıkta huysuzmuşş diştendir muhtemelen cnm yaa ...

off ya havadanmıdır nedir içimde bi sıkıntı bir sıkıntı Allah hayıra cevirsin yaa ..cnm hiç birşey yapmak istemiyor (
Gazelde cok sıkıldı kaç gundur evdeyiz aklına geldikçe elimden tutup kapıya götürüyor..
akşamada fasulye yaptım daha pilavla salata yapmam lazım ama hiçç keyfim yokk yaa (

merhaba kızlar ....biz geldik...alişimi doktora götürdüm doktor amcası ciğerlerini dinledi...
çok şükür hiç bişey yok dedi...ve o kadar hızlı iyi olmuş ki dedi şaşırdım dedi ilaca devam etsekmi etmesekmi dedi..ama antibioytikle alerjik damlayı 5 güne tamamla dedi...
balgam sökücüye sen karar ver dedi....

maşallah çok iyi dedi...

bende süt olayını sordum kızlar benim ömerde asla sütü içmiyor...devam sütünüde gece uyurken toplasan 150 cc ancak içiyordur...

doktora dedim bişey olurmu? yemeklerini çok güzel yiyor dedim et tavuk hepsini tüketiyor
ne versem yiyor dedim...yatmadanda sütlü bisküvi veriorum onuda kaşıkla yiyor dedim...
doktorada tmm dedi....yemek yediği için doyuyor gecede emme reflexsinden dolayı biberon emiyor dedi
evet gece boş biberon olsun ömer onu alıp boş boş emiyor uyuyor....

alişimde tam aksi aksam 9 da açtığım 1 lt sütü sabah son kahvaltıya kalacak kadar içiyor yani 1 lt süt tüketiyor alişim...bi zararı varmı dedim...süt kansızlık yapar kabızlık yapar ama kan sayımı 12.5 çok iyi dedi...günde 4 kez kaka var diyorsun dedi...hiçbişeyi yok içirebilirsin dedi...

yanibizimdoktorun görüşü bu

gülhan kocan gelecekmiş hayırlısı ile gelsin cnm....
sütü ben ısıtıp verdim aliş içti 9 aylıkken içmemişti ama şimdi 1lt içior
ömer içmiyor sende boraya bir biberon süte bir bebe bisküvi erit belki içer cnm

pınarım kayınvalidene gidecekmişsin git cnm eylen ...kayınvalidenide tebrik ediyorum cnm
öle böyle hep destek size....

hülyacığım aynı sıkkınlık bendede var...
bugün hastaneden forma istanbula gittik halamla gezdik...

annem yine çıldrıttı beni....sağlıkocağıana gitmiş kan vermiş doktora görünmüş
derdini anlatmış ...doktor buna kalp ekosu çekmiş..ve kesin senin kalp damarların tıkalı
sana anjio gerek demiş...
bana açmış tlf böyle böyle diyor ..ne yapacağım anne dedim ömerimi alayım dedim...
komsuya bırakacağım dedi...anne dedim bu kadar panik yapma sende öle bişey yoktur
dahiliyeci ne anlar dedim..yok bana elli laf saydı...ömerimi komsuya bırakmış gitmiş doktra ben
ona çocuğu alacağım dediğimde gitmeyeceğim babanın işi var gece acile gideceğiz dedi...
sonrada hastanedeyim diyor çok kızdım...
karar verdim eve gidiyorum...ararlarsa hastaneden hemen alişide alacağım gideceğim hastaneye...
halamda diorki hastaneye giderken alişi bana bırak eşyası bende var 2-3 gün ömerle sen evde yanlız kal diyor...ikisi oyun ister aliş sürekli ömeri tepelediğinden çocuğun biyerine vurur dedi...
ben ona bakarım 3 gün sonra altlarım dolmuşa getirirm sana dedi..aytunçda seyhate gittiğinde bizde kalın
annende gitsin istediği doktora dedi......

böle işte kızlar kocamada başka konulardan kızgınım benim sözümü hiç dinlemiyor sonrada sen haklıymışsın diyor...kafayı yedirtecek bana oda...bigün kaçacağım valla yaa

selam kizlar a.s.

birsencim güzel haberlerle gelmişsin ogluslar için :) cok sevindim..alişimede kocaman maşaAllah 1lt süt içiyormus..ben cok faydasini gördüm sütün..emin ol bu iyileşmesinde sütünde katkisi cok büyük..inşaAllah biran önce ömüşte alişir..bencede halanin dedigi gibi yap canim..3-4 gün ömerle sen,halanla aliş kalsin eşin gelene kadar..anneciginede cok gecmiş olsun..ama kalp elektrosu cekildiyse dahiliyeci anlar bunu canim..yani bi sorun oldugunu..ama anjio öyle kolay karar verilcek bişey degil..bi elektroyla anlaşilmaz..kardiyologa gitsin biran önce..inşaAllah bişeyi cikmaz..

gülhancim sende annene gitseydin yahu..tek kalmasaydin evde..hadi inşaAllah güzel haberlerle gelir eşin de güzelce şu işi kurarsiniz

aslicim hoşgeldin canim..kayinvaliden kamp kurmus he :) Allah yardimcin olsun canim :) oglusunu öp :)

pinarcim helal olsun kiz eşine :) ne güzel düşünmüş..git bi güzel keyif yap canim..fazlasiyla hakettin..kuzucumda iyileşti cok sukur :)

gülşahcim canim kolay gelsin..taşinmak zevklidir ya..o acidan bak :) zor kismini düşünme hiç :) kardesin nasil oldu bu arada?

nurtencim temizlik delisi :) yavrum yazik sana ya..bukadar hirpalama kendini..ya daha yeni dip köşe temizlik yapmadinmi sen..evde de durdugun yok..hangi ara bukadar pisletiyorsunuz evi yahu :))) ya inşaAllah 6 haziranda olur mevlüdünüz..bence söyle gelinine..yada annene söyle o söylesin 6sinda yapsinlar..inadina 5inde yaparsa sende gitmessin olur biter :)))) önceden söyledin nasilsa 5inde yapmayin diye..demekki o gelmeni istemiyorki 5inde yapiyor ay cok fesadim be ama kisasa kisas napalim p

hülyam gecmedimi hala sıkıntın yaa..benimki gecti iş yapinca :))) serrosla evi dagitip dagitip topladik ben çözdüm artik..benim işim varken yapmayinca sıkıntı basiyor bana..zaten psikoljide de öyleymiş..işler insani geri cagirirmiş,ayagina bag olurmus..buda sıkıntı yaparmiş ayni ben işte DD işimi yapinca sıkıntım geciyor DD sende yap

ay daha ne dicektim unuttum valla..eşime otlu cay yaptim..içinde bi ben yokum..ihlamur,ada cayi,zencefil,zerdecal (gibi bişey D ) tarcin ve limon iyi geliyor öksürüge serranin sebze corbasi gibi ne ararsan var

kizimida uyuttum..eşimde gitti gidiyor tv de de bişi yok..en iyisi bi film izliyim..yada dur filizin portreler konusunu gündeme getireyim altlarda kalmişti :))) ona yazayim hazir boşken :)

ay buarada ne güzel bu gece cok heyecanli olcaktik be :) yarin için yani :) neyse nasip degilmiş..ama gercekten ilginçti bu hafta :) her evde bi olay vardi :) hayirlara ciksin :)

hadi gittim mucksssssssssss hepinizeee :)

iyi akşamlar kızlar
bugün Ahsen kayınvalidemdeydi acayip huysuzmuş sürekli anne meme deyip durmuş yazık beni görüncede üstümü açıyor emme diyerek:))
mamasını yedirip yatırdım bizde yedik eşimle şimdi azıcık keyif yapoıyruz belki tavla oynarız

tülaycım Ahseninde diştenmiş canım sıkıntısı ne dişmiş bee sizde biran önce çıkarırsınız inşallah

gülhancım ben ahsene süt vermiyorum canım hala beni emiyor sabah kahvaltısını ve akşam muhallebisini sütle yapıyorum ama a.s.

tubacım demek dağıtıp dağıtıp topladınız heee:))ay ben bikeere toplasam daha ne isterim ki:)))

birsencim maşallah oğluşlara iyi haberler getirmişsin
annene gelince dr anlamış olabilir bence de bir kardiyoloğa görünmesi iyi olur Alişe de halan daha iyi bakıyorsa bırak o baksın annende bırak dr una gitsin sıkma sen canını en fazla 1 haftaa sonrası selamet inşallah canıma.s.

tugbacım canın sıkılıyomuss gel sekerım bana yardımaa kaydirigubbakcemile3nasıl kacıcagını sasırırsın duru anca uyudu eşimde sızdı yanında bende kalkıcam yatak odasındagıyılmeyenlerı kolıleyım hulya ve bırsndekı sıkıntı bende de var nıye bılmem öff yaa

pınar defne baya toparladı sanırım ınsallah son olur bu hastane zıyaretııı

tugbacım saol tatlım kardesım ıyı gıbı buugn hıc atesı cıkmadı ama acayıp asebı baya buyuk ınsan gıbı fırca cekıyo anlamadım gıttı esınede tekrar gecmıs olsun
bırsen masallah alıyeee
benım kızında kakası su gıbı bugun üşüttük sanırım oy ya buarada onu hasta edersem olurum kahrımdan öffff öff

kızlar ya ömerin köpek diş kısmı kabarmış bide sivilce gibi uç vermiş beyaz acaba dişimi çıkıor parmağı ile kaşıyor çok erken değilmi

selam gülşahcım inşallah hasta olmaz durucuk kardeşine de geçmiş olsun
ben yatıyorum iyi geceler

günaydin hatun kizlar a.s.

ay havaya bakarmisiniz :) ertelemekle ne kadannnn dogru nekadannnnn mikkemmell bi iş yapmişiz :)) herhalde hepimizin eşi killik cikarirdi sabah sabah :)) bildigin kiş havasi :) hava sicakliği iyi gerci :) neysem..inşaAllah 5 haziranda güzelleşir..

ya esen aklima ne geldi..sen ogun görevli olsan bile baskasiyla değişemezmisin? mesela 6sinda nöbeti olan biriyle değişemezmisin? yada haftaya görevli olan biriyle felan..bana olur gibi geldi..ne sakincasi olcakki..

ay hemen mesaji yollamişim :)) gidip kizimin kahvaltisini hazirlayayim yavastan..bu sabah gec kalktik süt içemedi..hadi öptüm hepiniziii güzel haftasonlariii :) muckssss

canim her. ogretmene gorev veriliyor degistirmek icinse cok killik cikariyorlar dua edelim gorev cikmasin.

gunaydin bizde simdi kalktik kalkip kahvaltisini hazirliycam Ahsn hanimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…