canim her. ogretmene gorev veriliyor degistirmek icinse cok killik cikariyorlar dua edelim gorev cikmasin.
gunaydin bizde simdi kalktik kalkip kahvaltisini hazirliycam Ahsn hanimin
günaydınlarrr bizde 7 de kalktık...ikiside azmış durumdalardı birbirlerine saldırıyolar hee aksam ömerimde geldi
beraber yattık kuzumlaa..
ama alişin yine tepeledi çocuğu ilgi odağı olmayı çok seviyor halamla eniştem ömeri sevdikce
ıııııııııııııı diye bağrıyor.....
yani kesin ömerin ameliyatında aliş halamada çocuğu tepeler valla...
şimdi ikiside uyuyor bir arkadaşım gelecek kahvaltıya halama halamıda tanıyor kız ondan rahat rahat oturacağız...
bugünde inş. eve gidecceğiz....
bu arada hava berbart evet tubiş benim koca arzaların arzasını yapardı
hatta gitmeden başlamıştı....
ya bende uyuacaktım tubişin aşk hikayesini okdum gaza geldim bende yazdım
uykum kaçtı bigün alişle ömeri tubişe yollayacam ve uyuyacağım uyku borcu var bana hahaha :))
slm kızlar nasılsınız?çarşamba günü evime geldim çok şükür
kayınvalidem de evde olunca pc ye girmeye vakit kalmadı hiç gelen giden yemek bulaşık derken akşam oluyor valla yoruluyorum
umarım herkesler iyidir hasta bebişler iyileşmiştir çok özledim sizleri
hoşgeldin beyazcığım cnm küçük kızseçen nasıl oğluşun nasıl?
AYY kızlar sabah annem geldi kalple ilgili bi sorun var ama net değil hiçibşey ciddiyeti konusunda
yani...
eşimin patronu trip yapıyormıuş illa yarın samsuna gidelim müşterinin açılışı varmış tabi yarın sabah uçacaklar....taa haftaya gelecekler....eee ömerin ameliyatı var ....dedim bıktım bunaldım
artık herşey üst üste çığlık atmak geliyor içimden dedim...
gidiyorsan git ne yapacaksın dedim....ben götürürüm ameliyata dedim...
ee o zaman anne kal dior ,kalamam dedim..annemin piskolojisi zaten kötü çekemem onu dedim..
bide gelene gidene hizmet edemem dedim...kafamı dinlemek istiyorum dedim...
aç annene tlf gelsin dedim..ameliyat günü kardeşin gelsin bizi götürsün dedim...
allah biliyorya bu sinir stresle kaynanamı hiç çekemem ama mecburum...
artıkkkkkkk çok sinirim bozuk kızlar çokk.....
haydaaa..ay bu patronunda hiç dini imani yokmu be..cocuk ameliyat olcak adamin yaptigina bak! neyse..
canim sen tek kalsan ömerle olmuyormu? korkarmisin? aliyide halan bakacakmiş nasilsa..ne diye kayinvalideni cagirip daha da işini abartiyorsunki? tek olsan yemek yapmassin,kimseyle ugrasmassin..oglusunla vakit gecirirsin,o da dinlenir rahatca..
cnm ya adamın dini .imanı para olmuş...şimdi eşime sürekli surat yapacak ben biliyorum..
eşim zaten bunalıyor....ama bende dişlerimi sıka sıka bıktım yığlıp kalacağım bigün hiçbişey tad vermemeye başladı....hayatım o kadar allak bullakki bıktık....sabrediyorum her dk. allaha yalvarıyorum şu ev işimiz hallolsun en azından göçebe gibi oradan oraya gezmem icabında bu tarafta olsam ben çeker kapımı yatarım çocuklarla...
tubişim eşim izin vermez ömerle yanlız kalmama....ben kalırım yoksa problem olmaz...
gülhan cnm ben az süt ve mama veriyorum süte alışsın diye.
ben sütü sadece muhallebı yaparken kullanıyorum dırek bende vermedım hıc aptamılın 1+devam sutu içiyor aradada benı emıyo ölee yanı gulhancım
Selam kızlar a.s.
Oooo bayağı sessiz kalmış burası. Bizde kızımla ananemizi gönderdikten sonra oyun oynadık. Yarım muz yedirebildim ancak sabahtan beri. Çorbasını da içmedi. Ütülenenleri yerleştirdim. Defdoş'un 2 posta çamaşırını yıkadım. Haftasonuna çamaşırım kalmadı çok şükür. Şimdi de uyuttum kızımı yatırdım yerine a.s.
Yemek yapmadım akşam için. Ne uydursam diye düşünüyordum eşim aradı anneme gidelim. Hem yemekle uğraşmazsın hemde akşam dışarı çıkarız çok sıkıldın dedi. Valla iyi oldu. Cumartesiden beri hastaneden eve geldim. Çok bunaldım iyi gelir.
Kızım uyurken çantamızı hazırlayayım ben. Görüşürüz kızlar öptüm sizi a.s.
Gülhan'cım arkadaşına hayırlı doğumlar canım. İnşallah sağlıkla alır kuzucuğunu kucağına a.s. Eşinde sağ salim gelsin inşallah. Gece çıkmaması iyi ya aydınlıkta gelsin. Ben Defne'ye süt vermedim henüz tatlım. Tam deneyecekken hastalığımız çıktı bide süt alerjisi falan olmasın diye vermedim. İştahı yerine gelsin deneyeceğim. Ama Aptamil'in hazır olan devam sütünü içti Defdoş a.s. Bizim doktorumuz aslında 2 yaşına kadar süt vermeyi desteklemiyor, devam sütü yada şu Aptamil'in Junior olanını verin diyor ama karar sizin dedi :uhm:
oyy ya valla pınarcım haklısın ouyup okuyup gidiyorum yawtam yazıcam benim zilli tepemde bitiyor...
gülhancım bende süt denedim ama içmedi cadı (herşey gibi)
hele aptamil in tadına bakar bakmaz ıyggg dedi :)) ama çokk güldümm o haline :))
bu arada işle ilgili bi gelişme var mı bacım ??
Aslıcım h.g cnm ...
birsencim hadi iş düzelir kuzu birazda kavuşun artıkk bitsin bu hasret :))
gülşahcım sen nasılsın taşınma hazırlıkları başlamış Allah kolylık versinn...
tulaydımm seninn fıstıkta huysuzmuşşdiştendir muhtemelen cnm yaa ...
selam kizlar a.s.
birsencim güzel haberlerle gelmişsin ogluslar için :) cok sevindim..alişimede kocaman maşaAllah 1lt süt içiyormus..ben cok faydasini gördüm sütün..emin ol bu iyileşmesinde sütünde katkisi cok büyük..inşaAllah biran önce ömüşte alişir..bencede halanin dedigi gibi yap canim..3-4 gün ömerle sen,halanla aliş kalsin eşin gelene kadar..anneciginede cok gecmiş olsun..ama kalp elektrosu cekildiyse dahiliyeci anlar bunu canim..yani bi sorun oldugunu..ama anjio öyle kolay karar verilcek bişey degil..bi elektroyla anlaşilmaz..kardiyologa gitsin biran önce..inşaAllah bişeyi cikmaz..
gülhancim sende annene gitseydin yahu..tek kalmasaydin evde..hadi inşaAllah güzel haberlerle gelir eşin de güzelce şu işi kurarsiniz
aslicim hoşgeldin canim..kayinvaliden kamp kurmus he :) Allah yardimcin olsun canim :) oglusunu öp :)
pinarcim helal olsun kiz eşine :) ne güzel düşünmüş..git bi güzel keyif yap canim..fazlasiyla hakettin..kuzucumda iyileşti cok sukur :)
gülşahcim canim kolay gelsin..taşinmak zevklidir ya..o acidan bak :) zor kismini düşünme hiç :) kardesin nasil oldu bu arada?
nurtencim temizlik delisi :) yavrum yazik sana ya..bukadar hirpalama kendini..ya daha yeni dip köşe temizlik yapmadinmi sen..evde de durdugun yok..hangi ara bukadar pisletiyorsunuz evi yahu :))) ya inşaAllah 6 haziranda olur mevlüdünüz..bence söyle gelinine..yada annene söyle o söylesin 6sinda yapsinlar..inadina 5inde yaparsa sende gitmessin olur biter :)))) önceden söyledin nasilsa 5inde yapmayin diye..demekki o gelmeni istemiyorki 5inde yapiyoray cok fesadim be ama kisasa kisas napalim p
hülyam gecmedimi hala sıkıntın yaa..benimki gecti iş yapinca :))) serrosla evi dagitip dagitip topladikben çözdüm artik..benim işim varken yapmayinca sıkıntı basiyor bana..zaten psikoljide de öyleymiş..işler insani geri cagirirmiş,ayagina bag olurmus..buda sıkıntı yaparmiş ayni ben işte DD işimi yapinca sıkıntım geciyor DD sende yap
ay daha ne dicektim unuttum valla..eşime otlu cay yaptim..içinde bi ben yokum..ihlamur,ada cayi,zencefil,zerdecal (gibi bişeyD ) tarcin ve limon iyi geliyor öksürüge serranin sebze corbasi gibi ne ararsan var
kizimida uyuttum..eşimde gitti gidiyortv de de bişi yok..en iyisi bi film izliyim..yada dur filizin portreler konusunu gündeme getireyim altlarda kalmişti :))) ona yazayim hazir boşken :)
ay buarada ne güzel bu gece cok heyecanli olcaktik be :) yarin için yani :) neyse nasip degilmiş..ama gercekten ilginçti bu hafta :) her evde bi olay vardi :) hayirlara ciksin :)
hadi gittim mucksssssssssss hepinizeee :)
iyi akşamlar kızlar
bugün Ahsen kayınvalidemdeydi acayip huysuzmuş sürekli anne meme deyip durmuş yazık beni görüncede üstümü açıyor emme diyerek:))
mamasını yedirip yatırdım bizde yedik eşimle şimdi azıcık keyif yapoıyruz belki tavla oynarız
tülaycım Ahseninde diştenmiş canım sıkıntısı ne dişmiş bee sizde biran önce çıkarırsınız inşallah
gülhancım ben ahsene süt vermiyorum canım hala beni emiyor sabah kahvaltısını ve akşam muhallebisini sütle yapıyorum ama a.s.
tubacım demek dağıtıp dağıtıp topladınız heee:))ay ben bikeere toplasam daha ne isterim ki:)))
birsencim maşallah oğluşlara iyi haberler getirmişsin
annene gelince dr anlamış olabilir bence de bir kardiyoloğa görünmesi iyi olur Alişe de halan daha iyi bakıyorsa bırak o baksın annende bırak dr una gitsin sıkma sen canını en fazla 1 haftaa sonrası selamet inşallah canıma.s.
günaydin hatun kizlar a.s.
ay havaya bakarmisiniz :) ertelemekle ne kadannnn dogru nekadannnnn mikkemmell bi iş yapmişiz :)) herhalde hepimizin eşi killik cikarirdi sabah sabah :)) bildigin kiş havasi :) hava sicakliği iyi gerci :) neysem..inşaAllah 5 haziranda güzelleşir..
ya esen aklima ne geldi..sen ogun görevli olsan bile baskasiyla değişemezmisin? mesela 6sinda nöbeti olan biriyle değişemezmisin? yada haftaya görevli olan biriyle felan..bana olur gibi geldi..ne sakincasi olcakki..
canim her. ogretmene gorev veriliyor degistirmek icinse cok killik cikariyorlar dua edelim gorev cikmasin.
gunaydin bizde simdi kalktik kalkip kahvaltisini hazirliycam Ahsn hanimin
slm kızlar nasılsınız?çarşamba günü evime geldim çok şükür
kayınvalidem de evde olunca pc ye girmeye vakit kalmadı hiç gelen giden yemek bulaşık derken akşam oluyor valla yoruluyorum
umarım herkesler iyidir hasta bebişler iyileşmiştir çok özledim sizleri
AYY kızlar sabah annem geldi kalple ilgili bi sorun var ama net değil hiçibşey ciddiyeti konusunda
yani...
eşimin patronu trip yapıyormıuş illa yarın samsuna gidelim müşterinin açılışı varmış tabi yarın sabah uçacaklar....taa haftaya gelecekler....eee ömerin ameliyatı var ....dedim bıktım bunaldım
ee o zaman anne kal dior ,kalamam dedim..annemin piskolojisi zaten kötü çekemem onu dedim..
aç annene tlf gelsin dedim..ameliyat günü kardeşin gelsin bizi götürsün dedim...
üff canım sıkılıyor benimde..uykumda var..ama kizim uyanabilir heran..kahvaltimi yaptim..film izledim..daha ne yapayimki :))) eşim gelincede kayinvalideme gidicez yemege..yemek derdide yok yani..uyusammi acaba :) pek bi tembel gördüm kendimi bugun :))
kızlarrr. benim de içimde bir sıkıntı var!! neden acaba?? bahar geldi herkese bişeyler oluyor!! çığlık atasım geliyor resmen!! püffff((
canim ya..inşirah suresi oku bolbol..hayirlara ciksin :) ay üfürükçü gibi oldum bende..kac kisiye söyledim bunu bu aralar :))) ama napayim faydasini görmesem söylemem :)) inşaAllah biran önce gecer cnim..
Gunaydınnnnnn
Ay herkesde bı bunalım halı.Cocuklar duzeldı bıze gectı sankı.Allah hayırlara cıkarsın.Akşam esım gece 3 gıbı döndu.Bende bekar arkadaslarımı cağırdım bı guzel keyıf yaptık.Ohh bee erkesız hayatta guzelmıs bazen.Benım ıskolık esım sabah 8 de yıne ıse gıttı.Borayla yanlızım evde bakalım bıraz erken gelırse dısarı cıkarız belkı.
Yarında arkadasımın doğumu ıcın sabahtan hastaneye gıdıcem.Annem bakar Boraya artık.Veee kızlar Bora cok yaramaz yaa.Sabah kasla göz arasında butun soğan patatesı camasır makınasına atmıs.Bıde ıcı ıslakmıs.Les gıbı koktu mutfak.Kayınvalıdem telefon actı 5 dakıka konusurken.Yatak odasının dolablarını asağıya ındırmıs.Mutfak sandalyelerını ıte ıte gırıse cıkarıyor.Bıde koltuklara cıkıyor kendı kendıne.Kafa ustu atıyor kendını yere.Cok komıkmıs gıbı katılıyo gulmekten.Offffffffff
İşle ılgılı ınşallah olumlu olucak canlar.Şimdilik kar marjı cok az.Ama en azından adamlar ılk malı konsınye vermeyı kabul etmısler.Bakalım bu hafta ıyıcebır plan hazırlayıp.Haftaya benıde cağırdılar göruşmeye.Hayırlısı artık.
Selam kızlar
Gülhan ne güldüm ya:)) Masal da aynı evvelsi gün beni deli etti önce mutfağın alt dolabında pudra şekerini almış yerlere sıvamış , ben onun şaşkınlığını yaşarken masanın üstündeki hazırladığın çorbayı devirdi, ne yedircem şimdi eli oldum Allahtan sebze varmış tencerede biraz daha süzdüm, üstü başı çoraplar çorba oldu, neyse üstünü değiştirdim salona gittim, çorbayı getirdim koydum salon masasına, elimi yıkamaya gittim, banyoda da aklıma geldi şimdide orda çekiyomuş diye, yok artık artık bi gittim ne gördüm :)) güldüğüme bakmayın delirdim resmen, her taraf battı ona mı yanayım, üstü başı yine battı ona mı, çorba kalmadı ona mı, neyse yarısı duruyodu onu yedirdim,
Dünde lobaya gittim bi baktım çay içiyodum kupayı çekmiş masadan heryer çay halıyı sildim ama çıkmamış sandalye öle, uyandı galiba gelcem
yani...
allah hepimize kolaylık versin ama cook komıkmıs :))
amin canım
daha devamı vardı:)) mutfakta öle işte erzaklar karıştırıyolıyo, holde terlikler, salonda cdler, kendi odasında kıyafetler, hiç bişey bulamasa ıslak mendiller tek tek çıkarıp atmak en büyük zevkimiz, küçük odada kitaplar, yatak odasında çoraplardı şimdi üst çekmeceye dadandı makyaj malzemeleri çıkıyo, annnem siz hiç bişey karıştırmadınız diyo , nasıl oluyomuş anlamıyorum,:uhm: kızıyorum, eline vurdum yavaşça, hiç bişey fayda etmiyo, daha erken gibi geliyo anlaması için ama hiçbişeyde okumadım daha bu konuda, nasıl davranmak lazım acaba, bilen varsa banada anlatsın
sağolasın canım. okuyayım inşallah. daha şimdi apartman toplantımızdan geldim. kuranı kerim de okuyoruz toplantıda.gitmeden önce yazını görseydim okuturdum orda.canim ya..inşirah suresi oku bolbol..hayirlara ciksin :) ay üfürükçü gibi oldum bende..kac kisiye söyledim bunu bu aralar :))) ama napayim faydasini görmesem söylemem :)) inşaAllah biran önce gecer cnim..
canım valla Allah yardımcın olsun. herşey çocuklarımız için valla. bu sıkıntılı stresli zamanlada da tek güç kaynağımız meleklerimiz:asigim:cnm ya adamın dini .imanı para olmuş...şimdi eşime sürekli surat yapacak ben biliyorum..
eşim zaten bunalıyor....ama bende dişlerimi sıka sıka bıktım yığlıp kalacağım bigün hiçbişey tad vermemeye başladı....hayatım o kadar allak bullakki bıktık....sabrediyorum her dk. allaha yalvarıyorum şu ev işimiz hallolsun en azından göçebe gibi oradan oraya gezmem icabında bu tarafta olsam ben çeker kapımı yatarım çocuklarla...
tubişim eşim izin vermez ömerle yanlız kalmama....ben kalırım yoksa problem olmaz...
sağol canım. kafamçokkarıştıSaol canım mamayı yaparken mı sut katıyosun.Banada öyle alıstır demıslerdı.Ben de denıyeyım.
Saol canım.Ben de aptamıl denedım bır kere ıctı bı daha ıcmedı.Nasıl alısıcaklar sute bunlar yaa.
Hayır olsun canım.Bahar yapıyor sanırım.Bende fenalardayım.
Ay annemde soyledı akşam tuba.Bugun okuyayım barı.
amaann yayamaz seni! :)) valla benim uslu sıpacık da bi azgın oldu ki sormayın gitsin!! face den görüyorsanız, zaptedemiyorum artıkakannehirGunaydınnnnnn
Ay herkesde bı bunalım halı.Cocuklar duzeldı bıze gectı sankı.Allah hayırlara cıkarsın.Akşam esım gece 3 gıbı döndu.Bende bekar arkadaslarımı cağırdım bı guzel keyıf yaptık.Ohh bee erkesız hayatta guzelmıs bazen.Benım ıskolık esım sabah 8 de yıne ıse gıttı.Borayla yanlızım evde bakalım bıraz erken gelırse dısarı cıkarız belkı.
Yarında arkadasımın doğumu ıcın sabahtan hastaneye gıdıcem.Annem bakar Boraya artık.Veee kızlar Bora cok yaramaz yaa.Sabah kasla göz arasında butun soğan patatesı camasır makınasına atmıs.Bıde ıcı ıslakmıs.Les gıbı koktu mutfak.Kayınvalıdem telefon actı 5 dakıka konusurken.Yatak odasının dolablarını asağıya ındırmıs.Mutfak sandalyelerını ıte ıte gırıse cıkarıyor.Bıde koltuklara cıkıyor kendı kendıne.Kafa ustu atıyor kendını yere.Cok komıkmıs gıbı katılıyo gulmekten.Offffffffff
İşle ılgılı ınşallah olumlu olucak canlar.Şimdilik kar marjı cok az.Ama en azından adamlar ılk malı konsınye vermeyı kabul etmısler.Bakalım bu hafta ıyıcebır plan hazırlayıp.Haftaya benıde cağırdılar göruşmeye.Hayırlısı artık.
bir yayamaz daha:))) çok güldüm,halini düşündükçe de çok üzüldüm valla:)):kedi:Selam kızlar
Gülhan ne güldüm ya:)) Masal da aynı evvelsi gün beni deli etti önce mutfağın alt dolabında pudra şekerini almış yerlere sıvamış , ben onun şaşkınlığını yaşarken masanın üstündeki hazırladığın çorbayı devirdi, ne yedircem şimdi eli oldum Allahtan sebze varmış tencerede biraz daha süzdüm, üstü başı çoraplar çorba oldu, neyse üstünü değiştirdim salona gittim, çorbayı getirdim koydum salon masasına, elimi yıkamaya gittim, banyoda da aklıma geldi şimdide orda çekiyomuş diye, yok artık artık bi gittim ne gördüm :)) güldüğüme bakmayın delirdim resmen, her taraf battı ona mı yanayım, üstü başı yine battı ona mı, çorba kalmadı ona mı, neyse yarısı duruyodu onu yedirdim,
Dünde lobaya gittim bi baktım çay içiyodum kupayı çekmiş masadan heryer çay halıyı sildim ama çıkmamış sandalye öle, uyandı galiba gelcem
canım benim yaa Allah kolaylık versin! hepsinin üstüne bide kaynana kahrı çekboshayallersmile benimki 3 gün kaldı da yanımızda zor dayandım!!veletlere bakın yaramazlığa başaladılar hepsi aynı bunların
mutfak dolapları dğişmişti gitmeden önce çok anlayamamış o zaman şimdi nereye uzanırsa içindekilerin hepsi yerde dolapların emniyet kilitlerine bakıyorum almadan olmayacak temizli,k malzemeleri de var Allah koruısun valla
sağol birsencim iyiim ne olsun oğluş da kızçede iyiler şimdilik çok şükür
zeynep düşe kalka bi hal oluyor işte evde
oğluşda tepikleyip duruyo valla
eşiin patronuda tm sopalık heeee tam zamanını bulmuş adamı götürmeye
zaten ameliyat stresi olur insan kıyamaz Allah kolaylık versin cnm ya inş hayırlısıyla olup biterr
tuba,gülhan sağolun kızlar valla bu halimle bişeyler yapmaya çalışıyorum işte
onlarda gelip mutfakta yanımda oturuyorlar iş yapmış gibi hiç gelmesinler orayada işimi şaşırıyorlar daha çok sinir oluyorum,eşimde sanıyo ki bana yardım ediyolar hazırladıklarımı alıp geliyorlar odaya ben getiremiyorum sanki off off valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?