2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlarrr bizde 7 de kalktık...ikiside azmış durumdalardı birbirlerine saldırıyolar hee aksam ömerimde geldi
beraber yattık kuzumlaa..
ama alişin yine tepeledi çocuğu ilgi odağı olmayı çok seviyor halamla eniştem ömeri sevdikce
ıııııııııııııı diye bağrıyor.....
yani kesin ömerin ameliyatında aliş halamada çocuğu tepeler valla...

şimdi ikiside uyuyor bir arkadaşım gelecek kahvaltıya halama halamıda tanıyor kız ondan rahat rahat oturacağız...

bugünde inş. eve gidecceğiz....
bu arada hava berbart evet tubiş benim koca arzaların arzasını yapardı
hatta gitmeden başlamıştı....

ya bende uyuacaktım tubişin aşk hikayesini okdum gaza geldim bende yazdım
uykum kaçtı bigün alişle ömeri tubişe yollayacam ve uyuyacağım uyku borcu var bana hahaha :))

slm kızlar nasılsınız?çarşamba günü evime geldim çok şükür
kayınvalidem de evde olunca pc ye girmeye vakit kalmadı hiç gelen giden yemek bulaşık derken akşam oluyor valla yoruluyorum
umarım herkesler iyidir hasta bebişler iyileşmiştir çok özledim sizleri

hoşgeldin beyazcığım cnm küçük kızseçen nasıl oğluşun nasıl?

AYY kızlar sabah annem geldi kalple ilgili bi sorun var ama net değil hiçibşey ciddiyeti konusunda
yani...

eşimin patronu trip yapıyormıuş illa yarın samsuna gidelim müşterinin açılışı varmış tabi yarın sabah uçacaklar....taa haftaya gelecekler....eee ömerin ameliyatı var ....dedim bıktım bunaldım
artık herşey üst üste çığlık atmak geliyor içimden dedim...

gidiyorsan git ne yapacaksın dedim....ben götürürüm ameliyata dedim...
ee o zaman anne kal dior ,kalamam dedim..annemin piskolojisi zaten kötü çekemem onu dedim..
bide gelene gidene hizmet edemem dedim...kafamı dinlemek istiyorum dedim...

aç annene tlf gelsin dedim..ameliyat günü kardeşin gelsin bizi götürsün dedim...
allah biliyorya bu sinir stresle kaynanamı hiç çekemem ama mecburum...
artıkkkkkkk çok sinirim bozuk kızlar çokk.....

canim her. ogretmene gorev veriliyor degistirmek icinse cok killik cikariyorlar dua edelim gorev cikmasin.

gunaydin bizde simdi kalktik kalkip kahvaltisini hazirliycam Ahsn hanimin

işte bende onu diyorum..mesela sana c.tesi verdiler..x hanimada pazari..değiştiremezmisiniz ikiniz? yani o c.tesi,sen pazar alirsin..ne fark edecekki onu anlamadim :))) inşaAllah cikmazda rahat ederiz :)

:))))))))) yolla canim ben nasilsa 8de kalkiyorum genelde oh bide güzel yogururum onlari

canim ya..hamile hamile bide nelerle ugrasiyor..hayret bişey ya..valla bu insanlar tuhafin önde gideni yaaa..aman yapma bişi yat dinlen yahu..kizinla ilgilen yeter..

haydaaa..ay bu patronunda hiç dini imani yokmu be..cocuk ameliyat olcak adamin yaptigina bak! neyse..

canim sen tek kalsan ömerle olmuyormu? korkarmisin? aliyide halan bakacakmiş nasilsa..ne diye kayinvalideni cagirip daha da işini abartiyorsunki? tek olsan yemek yapmassin,kimseyle ugrasmassin..oglusunla vakit gecirirsin,o da dinlenir rahatca..

üff canım sıkılıyor benimde..uykumda var..ama kizim uyanabilir heran..kahvaltimi yaptim..film izledim..daha ne yapayimki :))) eşim gelincede kayinvalideme gidicez yemege..yemek derdide yok yani..uyusammi acaba :) pek bi tembel gördüm kendimi bugun :))

kızlarrr. benim de içimde bir sıkıntı var!! neden acaba?? bahar geldi herkese bişeyler oluyor!! çığlık atasım geliyor resmen!! püffff((

canim ya..inşirah suresi oku bolbol..hayirlara ciksin :) ay üfürükçü gibi oldum bende..kac kisiye söyledim bunu bu aralar :))) ama napayim faydasini görmesem söylemem :)) inşaAllah biran önce gecer cnim..

cnm ya adamın dini .imanı para olmuş...şimdi eşime sürekli surat yapacak ben biliyorum..
eşim zaten bunalıyor....ama bende dişlerimi sıka sıka bıktım yığlıp kalacağım bigün hiçbişey tad vermemeye başladı....hayatım o kadar allak bullakki bıktık....sabrediyorum her dk. allaha yalvarıyorum şu ev işimiz hallolsun en azından göçebe gibi oradan oraya gezmem icabında bu tarafta olsam ben çeker kapımı yatarım çocuklarla...

tubişim eşim izin vermez ömerle yanlız kalmama....ben kalırım yoksa problem olmaz...

ay zaten su işlerin stresini erkekler 1 cekiyorsa bayanlar 2 cekiyor ya :gitme: benim eşimde öyle..yüzü gülüyorsa anla ki işlerini bitirmiş..gülmüyorsa hiç bulaşma zaten

inşaAllah satilir biran önce ya..ama bence sen evinde kal canim..oraya buraya gitmek cok daha zor oluyor..düzen tamamen bozuluyor..eşin izin vermiyorsa kayinvaliden yada annen kalsin seninle..

Allah korusun o ne biçim laf öyle..Allah saglik afiyet huzur afiyet versin cümlemize..hiç sıkma canini..nasilsa sıksanda sıkmasanda olan oluyor

gülhan cnm ben az süt ve mama veriyorum süte alışsın diye.

Saol canım mamayı yaparken mı sut katıyosun.Banada öyle alıstır demıslerdı.Ben de denıyeyım.

ben sütü sadece muhallebı yaparken kullanıyorum dırek bende vermedım hıc aptamılın 1+devam sutu içiyor aradada benı emıyo ölee yanı gulhancım

Saol canım.Ben de aptamıl denedım bır kere ıctı bı daha ıcmedı.Nasıl alısıcaklar sute bunlar yaa.

Saol canım benım.Sabahtan gıdıcem yarın hastaneye ılk bebeği ölü doğmustu.Nasıl stres yapıyoruz anlatamam.Allah yardımcısı olsun.Esınede brova.Hakettın canım cık bu akşam bıraz hava al sende.2 yasına kadar mı Allah Allah ne alakaymıs kı:?

Ayy Hulya buda ıcmıyor valla.Denek yaptım cocuğu sureklı farklı seyler verıyorm.İşle ılgılıde görusmeyı yapmıs esım canım.Kar marjı bıraz az kalıyor bıze.Ama haftaya tekrar benımle görusucekler ınsallah olur yaa.Senınde ıcın sıkılmıs.Hayır olsunda .Al benden de o kadar.

Saol canım.Gıtmedım valla benım bekar tayfayı topladım.Esımde gece 3'te geldı.Bızde o saate kadar lak lak yaptık.İyi de oldu.Erkeksız evı ozlemısım bee.

Saol canım.Neden huysuzlanmıstı cadı.Meme delısı oldu bunlar buyudukce valla.Ya su organızasyon ıcını bı halletsen super olucak.

Gunaydın.Ayy cıdden tuba hava kıs gıbı bee.Donardık orda bu havada.

canim her. ogretmene gorev veriliyor degistirmek icinse cok killik cikariyorlar dua edelim gorev cikmasin.

gunaydin bizde simdi kalktik kalkip kahvaltisini hazirliycam Ahsn hanimin

Gunaydın canım.Ne zaman bellı olur senın su görev ısı.

Hosgeldın canım.Ya nedır bu gelın gıden elınde var karnında var.İnsaflı olsun bıraz su ınsanlar.Sende herseyı yapma tatlım.Bırak yapsınlar kendılerı.

Off canım bee.İnsallah annenın bırseyı cıkmaz.Esının patronuda nasıl adam yaa.Allah akıl fıkır versın.

Benımde cok canım sıkılıyor tubaaaaaaaaaa

kızlarrr. benim de içimde bir sıkıntı var!! neden acaba?? bahar geldi herkese bişeyler oluyor!! çığlık atasım geliyor resmen!! püffff((

Hayır olsun canım.Bahar yapıyor sanırım.Bende fenalardayım.

canim ya..inşirah suresi oku bolbol..hayirlara ciksin :) ay üfürükçü gibi oldum bende..kac kisiye söyledim bunu bu aralar :))) ama napayim faydasini görmesem söylemem :)) inşaAllah biran önce gecer cnim..

Ay annemde soyledı akşam tuba.Bugun okuyayım barı.

Gunaydınnnnnn

Ay herkesde bı bunalım halı.Cocuklar duzeldı bıze gectı sankı.Allah hayırlara cıkarsın.Akşam esım gece 3 gıbı döndu.Bende bekar arkadaslarımı cağırdım bı guzel keyıf yaptık.Ohh bee erkesız hayatta guzelmıs bazen.Benım ıskolık esım sabah 8 de yıne ıse gıttı.Borayla yanlızım evde bakalım bıraz erken gelırse dısarı cıkarız belkı.

Yarında arkadasımın doğumu ıcın sabahtan hastaneye gıdıcem.Annem bakar Boraya artık.Veee kızlar Bora cok yaramaz yaa.Sabah kasla göz arasında butun soğan patatesı camasır makınasına atmıs.Bıde ıcı ıslakmıs.Les gıbı koktu mutfak.Kayınvalıdem telefon actı 5 dakıka konusurken.Yatak odasının dolablarını asağıya ındırmıs.Mutfak sandalyelerını ıte ıte gırıse cıkarıyor.Bıde koltuklara cıkıyor kendı kendıne.Kafa ustu atıyor kendını yere.Cok komıkmıs gıbı katılıyo gulmekten.Offffffffff

ışle ılgılı ınşallah olumlu olucak canlar.Şimdilik kar marjı cok az.Ama en azından adamlar ılk malı konsınye vermeyı kabul etmısler.Bakalım bu hafta ıyıcebır plan hazırlayıp.Haftaya benıde cağırdılar göruşmeye.Hayırlısı artık.

Selam kızlar

Gülhan ne güldüm ya:)) Masal da aynı evvelsi gün beni deli etti önce mutfağın alt dolabında pudra şekerini almış yerlere sıvamış , ben onun şaşkınlığını yaşarken masanın üstündeki hazırladığın çorbayı devirdi, ne yedircem şimdi eli oldum Allahtan sebze varmış tencerede biraz daha süzdüm, üstü başı çoraplar çorba oldu, neyse üstünü değiştirdim salona gittim, çorbayı getirdim koydum salon masasına, elimi yıkamaya gittim, banyoda da aklıma geldi şimdide orda çekiyomuş diye, yok artık artık bi gittim ne gördüm :)) güldüğüme bakmayın delirdim resmen, her taraf battı ona mı yanayım, üstü başı yine battı ona mı, çorba kalmadı ona mı, neyse yarısı duruyodu onu yedirdim,

Dünde lobaya gittim bi baktım çay içiyodum kupayı çekmiş masadan heryer çay halıyı sildim ama çıkmamış sandalye öle, uyandı galiba gelcem

:)) al bi tane daha hepsi aynı sanırım bu kuzucukların..
valla cnm iyi yapmıssınız ben bayılırım kız arkadaslarımla vakıt gecirmeye erkeksiz :)
bu arada ben kacırdım sanırım işe mı baslıyorsun tatlım

allah hepimize kolaylık versin ama cook komıkmıs :))

cnm benım valla birsen cennetlik kadınsın.. :) 2 cocuk ve esin durmadan dısarda valla helal olsun cnm..
uzme kendini sen kuzuum
kayınvalidenlere katlanıverirsin naaapçan

Birsencim al bende de o kadar ya, bu kışta efkarlıyım bahara Allah Kerim, güzel günler göreceğiz güneşli günler, motorları maviliklere süreceğiz diye kendimi avutmaktan yoruldum...

Bi işkolikte bende var, akşamları iş çıkışı standa gidiyo 11-1130 geliyo eve, iş olsa gam yemiycem 50 tane satmaları lazım kira çıksın diye bazen iki tane sattıkları bile oluyo şimdiye kadar en fazla 14 tane sattılar, bir sürü para gitti kira bile cebden, eskiden 7 de evde oluyodu banada soluklanmaya vakit kalıyodu, düşüncesiz düşüncesiz hareketler, saçlarımı kestireyim diyorum onu bile yapamıyorum ya, şu zamanlardan sağlam çıkarsam bi daha bana bişey olmaz, aynı durumdayız yani canım, tırlatmaya az kaldı, ama bebişlerimiz için herşeye değer napalım, buda gelir buda geçer..........

allah hepimize kolaylık versin ama cook komıkmıs :))

amin canım

daha devamı vardı:)) mutfakta öle işte erzaklar karıştırıyolıyo, holde terlikler, salonda cdler, kendi odasında kıyafetler, hiç bişey bulamasa ıslak mendiller tek tek çıkarıp atmak en büyük zevkimiz, küçük odada kitaplar, yatak odasında çoraplardı şimdi üst çekmeceye dadandı makyaj malzemeleri çıkıyo, annnem siz hiç bişey karıştırmadınız diyo , nasıl oluyomuş anlamıyorum,:uhm: kızıyorum, eline vurdum yavaşça, hiç bişey fayda etmiyo, daha erken gibi geliyo anlaması için ama hiçbişeyde okumadım daha bu konuda, nasıl davranmak lazım acaba, bilen varsa banada anlatsın

valla cnm ben zeynep yapma deyince veya elinden alınca üzerime saldırıyor ve ısırmaya calısıyor benı..
biri banada anlatsa iyi olur :)

veletlere bakın yaramazlığa başaladılar hepsi aynı bunların
mutfak dolapları dğişmişti gitmeden önce çok anlayamamış o zaman şimdi nereye uzanırsa içindekilerin hepsi yerde dolapların emniyet kilitlerine bakıyorum almadan olmayacak temizli,k malzemeleri de var Allah koruısun valla
sağol birsencim iyiim ne olsun oğluş da kızçede iyiler şimdilik çok şükür
zeynep düşe kalka bi hal oluyor işte evde
oğluşda tepikleyip duruyo valla
eşiin patronuda tm sopalık heeee tam zamanını bulmuş adamı götürmeye
zaten ameliyat stresi olur insan kıyamaz Allah kolaylık versin cnm ya inş hayırlısıyla olup biterr
tuba,gülhan sağolun kızlar valla bu halimle bişeyler yapmaya çalışıyorum işte
onlarda gelip mutfakta yanımda oturuyorlar iş yapmış gibi hiç gelmesinler orayada işimi şaşırıyorlar daha çok sinir oluyorum,eşimde sanıyo ki bana yardım ediyolar hazırladıklarımı alıp geliyorlar odaya ben getiremiyorum sanki off off valla

sağolasın canım. okuyayım inşallah. daha şimdi apartman toplantımızdan geldim. kuranı kerim de okuyoruz toplantıda.gitmeden önce yazını görseydim okuturdum orda.

canım valla Allah yardımcın olsun. herşey çocuklarımız için valla. bu sıkıntılı stresli zamanlada da tek güç kaynağımız meleklerimiz:asigim:

sağol canım. kafamçokkarıştı

benim oğlum da sütü içmedi. bende içine 1 çay kaşığı bal katıyorum. o zaman açlığına göre 1 su bardağına kadar içiyor.

amaann yayamaz seni! :)) valla benim uslu sıpacık da bi azgın oldu ki sormayın gitsin!! face den görüyorsanız, zaptedemiyorum artıkakannehir

bir yayamaz daha:))) çok güldüm,halini düşündükçe de çok üzüldüm valla:)):kedi:

canım benim yaa Allah kolaylık versin! hepsinin üstüne bide kaynana kahrı çekboshayallersmile benimki 3 gün kaldı da yanımızda zor dayandım!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…