2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende anlamadım nedendir ama herşeye canım sıkılıyor, gezmeye de gidiyorum,alışveriş de yapıyorum( ki bu ikisi benim için en iyi terapidir:kedi:) ama rahatlayamıyorum yinede( dün pikniğe gittik komşularla, erkeksiz,ben topladım arabama hepsini götürdüm. bugün apartman toplantısı vardı. uzun zamandır istediğim düdüklü tencereyi aldım kendime,ama yok anacım,hala bunalıyorum!! hiç biri mutlu etmiyor beni( offff diyesim geliyor. 2 gündür sıkıntıdan Özay'a sardım. bi kavga kopcak ya, az kaldı! fırtına öncesi sessizlik var sanki ortalıktaohaoldumsmile

selam hanımlar...

üfff şu sıkıcılık havadan kaynaklanıyor galiba hepimize bi kasvet çökmüş durumda (

Gazelde öğlen uykusudan uyandı beşiğince azcık gulduk oynadık...tam ayaga kalktı bütün midesini fena halde kustu ( beşikin suntasına kadar halı üstü başı heryer battı bir anda birde kuzum korktu aglamaya başladı ilk defa boyle uykudan uyanınca kustu (
herşeyi makinaya attım Allahtan halımda makinaya atılan cinsten tek başıma gazeli yıkamaya hala cesaretim yok babası gelsin yıkayalım beraber ...
az önce de ishal gibi ama emin değilim baya bi kaka yaptı (
inşAllah hastalık falan değildir yaa cok cnm sıkıldı bu duruma (

son günlerdede alışmış ben odada olmayınca orta sehpanın üstüne cıkıyor oturuyor onu kaldırsam koltulara cıkıyor off
gecende uykudan uyanmış odasına bir gittim ki ayagını beşik in üstünden kaldırıp inmeye çalışıyor aklım çıktı bi an

ne zaman durulur ki bu kuzular yaa (

gülhancım canım ne zaman belli olur bilmiyorum eğer illa beşi diyorsanız dua edicem mecburen çıkmasın diye

tubacım sadece cumartesi değil sınav paazar günü de var o yüzden satmam olanaksız tek çarem dua etmek inşallah görev çıkmaz:Saruboceq:

ayşe sakin ol canım bol bol oku kendine havalardan sanırım bu ruh hali bende de var çünkü

hande baya yaramazlık yapmış masal.Ahsende öyle çok yaramaz ama benim mutfak dolaplarım çok ağır olduğu için açamıyor şükür konsolu boşaltıyor habire ve benim çamaşır çekmecelerimi:))
bi de çiçeğin toprağını boşaltıyor ben eğilip toplarkende sırtıma binip dıgı dıgı yapıyor çok zilliler yaaa:)))

hülyacım geçmiş olsun canım yaaa inşallah hastalık değildir gazelin her zamanki kusmalarındandır(
ay bu kusma işi ne zormuş seni şimdi anlıyorum Ahsen iki gün kustu sinirlerim altüst oldu Allah yardımcın olsun bacımmm

Son düzenleme:
Oyy kıyamam gazelime( bebeğim zaten zorla yiyor bide yediklerini kusunca nasıl üzülüyor insan(

esencim galiba havalardan hepimizde bir kasavet!! Geçen yıl bu sıralar hepimiz doğurmakla meşgul olduğumuzdan bilemedik,şimdi anlıyoruz galiba:)))

selam en sonunda gelebildim dün gece Türkizin doğumgününü yaptık biraz terslikler sonra coşkulu kalabalık derken atlattık.Herşey süper gidiyodu saat 4 te pastayı almaya gitti eşim pasta yapılmamış inanamadım resmen sinirimden ölcektim eşimde pastaneye ağzına geleni söylemiş ne farkederki son dakkada 2 pastayı başka bi pastanede birleştirip doğumgünü pastası yapmışlar sonra fotoğraflar çekilirken yanlışlıkla kim bastı bilmiyorum ama bi kısım foto yok resmen silinmiş ya ben diyorumya bi şeyi çok istemiycem olmuyor işte bu olumsuzluklar haricinde herşey süperdi biraz sinirli biraz mutlu derken bunuda atlattık.herkes iyidir umarım kaçırdığım bebişlerin doğumgünü varsa kutluyorum biliyosunuz bayram için görevliydim ondan sonra dabu acele doğumgünü anca gelebildim.

Ayy koptum Hande.Trajıkomık hallere büründük hepimiz.

Canım organızasyonla ılgılı bır ıs kurmaya calısıyorum ama daha yolun basındayım.Bakalım hayırlıysa olsun artık.

Al benden de o kadar.Havalar dıyelım daha derıne dalmayalım cıkamayız valla.

Kıyamam ya neden kustu acaba Hulya cok hareket ettı belkıde yatmadan gazınıda cıkarmadıysa karısmıstır mıdesı.Canım ya ıcı dısına cıktı cocuğun artık.

Esen canım kızlar 5. dedı öyle kaldı.Ama ortak bır tarıh yapalım.Dur bakalım senınde bellı olur ınsallh.Bu kadar aksılıkten sonra fıre vermeden bulusuruz ınsallah.

bir saat yürüdüm koşu bandında kulağımda müzik 45 dk. banyoda duş aldım ama rahat 40 dk.sıcak suyun altında oturdum burş buruş oldum çıktık yoksa birinci derece yanık olurdum

ama çok güzel gevşedim negatif elektriğim gittiii ya

Ohh Bırsom özendım valla ıyı gelmıstır.

Ben de yatıcam sımdı.Azıcık yatakta kıtap keyfı yapayım.Yarında annemler gelıcek sabahtan.Bende arkadasıma gıdıcem hastaneye.ıyi geceler hatunlar....

Esra ayy ne sınır yaa sorumsuz ınsanlar.Olsun nazar boncuğu olsun oda.Tekrar mutlu yıllar canım.

canım benim yaa Allah kolaylık versin! hepsinin üstüne bide kaynana kahrı çekboshayallersmile benimki 3 gün kaldı da yanımızda zor dayandım!!
hiç sorma güzelim valla
ne halde olduğumu görüyo yardım falan etmiyo etmediği gibi zeyeneb de bakmıyo
hep dibimde kuzum
düşüyo kalkıyo ağlıyo
kaynana eline iş alıp örüyo ya sinir oldum iyice çok ahımı alıyo çeker acısını elbet
kız eşine ne sarıyon yazık adama
sen biraz arkadaşlarına git gez dolaş kafanı dağıt boş yere kavga edip bide stres çekme
cnm benim ya geçmiş olsun kuzuya
dişten olabilir mi hülya
zeynebin köpek dişleri patlamaya çalışıyo 2 taraftan çok huysuz o da
erken galiba biraz ama her bebişte farklı oluyo baksana

cnm doğum günüünz kutlu olsun nice mutlu yıllara
çok sinir bi durum gerçekten sen o kadar özen sonu böyle olsun
tam sopalklar heeklava:

GÜLHAN ÖZLEM AĞOLUN VALLA sormayın adamı öldürcektim tüm sinirimi eşimden aldım gerçi adama eşim nasıl unutursunuz deyince oda üstüne yazılcak yazıyı söylemediniz bizde vazgeçersiniz diye düşündük demiş varmı böyle bahane ya o kadar özendim masamın fotoları sonra arkadaşların bi kısım fotolarıda yok o kdar hazırlandık mahallenecek.Komşum elde çarşaf böreğiyle karadenizlilerin Fasulye kavurması var onu yaptı annem sarmayla incirli kurabiye bide poğça arkadaşım patates toplarıyla cevizli kek yaptı masanın fotosunu çektim ama yok ben ne yaptım dimi ya kısır o kadar sağolsunlar çalıştığım için herşeyi onlar yaptı ben servis ettim
Bu rarada DIRIMCIM ha gayret canım

ayyy esra çok sinirlendim pastaneye uyuzlar
neyse önemli olan güzel geçmesi canım nice senelere tekrara.s.

tutkun resimlerinize baktım cnm ne şeker olmuş türkiz maşallah 41 kere
Allah hayırlı ömür versin inş

çokkk uykum geldim yatıcam bende şimdi sabah erken kalkar kuzu yine
atamalar için tercihler varya onarı yaptım bende şimdi bakalım inş bebeğim kısmetiyle gelir olur bu sefer
neyse herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr

off kızlar saolun ama bu seferki farklı gazel uzun zamandır kusma alışkanlığından vazgeçmişti...
dün akşam üstü corba verdim onuda kustu..fena şekilde...
hemen acile götürdük kan testi falan yapıldı..kanda hafif enfeksiyon goruldu...bogazlardada kızarıklık...eeger ishal başlarsa hemen getir serum vercez dedi...dün 1 kere ishal gibi yaptı ama inş olmz yaaa .....akşam en son corbadan sonra hiç bişi yemedii sabaha kadar emdi 7 de uyandı emdiğinide kustu ve ateşide 38 de ...kahvaltı verdim şimdi onuda yemedi uyuduu (
bu nöbetçi dr oldugu için cok içime sinmedi yarın kendi dr unna götürcem bakalım o ne diycek (

günaydınlar hülyacığım güzel gözlü meleğime ne oldu ya
nereden enfeksiyon kapıyolar ya nazar değiyor kuzuma daynamam ona yaa
benim halam olsaydı kesin seninkiler hep yerde normal enfeksiyon kapması derdi:))

kuzuma çok geçmiş olsun inş. ciddi bişey değildir cnm ...çok yıpranmadan toplansın kuzum

tutkun tüm aksiliklere rağmen güzel bir doğumgününe benziyor resmilerden
türkize nazar boncuğu olsun bu ..çok tatlı bilmiş bir bıdık olmuş maşşallahh yeni yaşı

gülhan gezmelerdesinnn kuuzmmm...ne yapem gülhan üzerimdeki sıkıntıyı öle attım ama canım çıkmış bayadır yapmamıştım...

özlemciğim hayırlsıı cnm benimmm inş. güzel olur herşey

günaydın kızlara.s.

ayy gazelim hasta mı oldu kıyamam yaaa hülyacımnolur nolmaz canım eğer kusarsa nöbetçide olsa götür derim ben belki seruma gerek kalmadan antibiytikle atar kuzucum
serum daha çabuk toparlıyor ama çocuklarda çok zor pofffffffffff yazık kızıma yaaa

Ya ben alıntı yapınca page bilmem ne yazıyor neden anlmadım.
ESEN cim sorma insanın en önemsediği günlerden biri gerçi ben işte arkadaşlara anlatırken arkadaş benim düğün pastamı unuttular demezmi?şok oldum ne facia
Beyaz Özlemcim sağol canım hergün ayrı cimcime oluyolar valla
Dırımcım sağol canım Ömerle Alişide öpüyoruz
Civcivim geçmiş olsun Gazelime ya bu ara çok sık hasta oldu kıyamam ya inşallah bu son olsun

kimseler yok yine ayy biz sabah kahvaltıya gittik amanın ne kahvaltısı bir dk. durmadılar mama sandalesi almadığıma binlerce şükrediyorum valla yaaa bir sn içinde durmuyolar birbirine kattılar heryeri herifler .......
bende bugün yemek yapasım yok annemden getiridğim çantalrı ancak yerleştirdim bulaşıkları topladım aksama makarna istiyor cnm makarna yapacak eşim.......şimdi çamaşır atacağım sonrada duşa gireceğim......

çok geçmiş olsun cnm ya inş hiç bişeye gerek kalmadan atlatır hemen kuzuma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…