2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hülya cım cok gecmiş olsun en kısa zamanda iyilesir bebiş inşallah

kızlar ben yine 10 günlük aradan sonra aranızdayım
ayyy pc cöktü kafayı yedim hanzadenin dogum gününe bişiler sipariş vercektim herşey gecikti inşallah tam zamanında ulasır elimize
yarından itibaren kosturucam dogum günümüz haftaya bugun ve haftaya p.tesi
yorulcam ama degicek inşallah
hepinizi öpüyorum görürşürüz

nurraN CANIM ÇOK ıŞıN VAR AMA ÇABUCAK BıTıYOR yalnız pasta işini iyi takip edin ne olcağı belli olmuyor.
Sibel burda galiba naber canım.

selam kızlar
nurrancım hoşgeldin canım yetiştirirsin canım merak etmea.s.
bende sabah okula gittim okulumuzun pilav günü vardı çocukları oynattım yine süperdi ordan kızı aldım annemden sonrada eşimi aldım önce sahilde gezdik sonra haşim işcana gittik Ahsen hanıma oto koltuğu aldım bi de bebek arabası sürekli arabada kalıyordu ve ağırdı sürekli evde dursun diye puset baston aldık iyi oldu çok içime sindi
ordanda yemeğe gittik şimdi eve geldik yoruldum epeyce eşim hasta galiba o yattı beni de Ahsen yatırırmı acaba denemekte fayda var görüşrüzz
gazelim nasıl oldu acaba bi arayayımmm
[/B]

çok geçmiş olsun cnm ya inş hiç bişeye gerek kalmadan atlatır hemen kuzuma.s.

kızlar cok saolun iyi dilekleriniz için...
az önce yine dr dan geldik...
malesef boğaz enfeksiyonu ve antibiyotik verdi ..
idrar tahlilide yaptık temiz çıktı çok şükür..
ama kusması dvm ederse su kaybından dolayı serum baglıyacaklar..:çok üzgünüm:
inş dvm etmez ya cocugun midesi dışına çıktı resmen:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
resmen aç yavrum...sadace beni emiyor ama kustugu zaman o emdiğide gidiyor...

hülyacağım inş. çabuk atlatır kuzumm

kızlar sabah erkenden hastaneye gidiyoruz minik kuzum ameliyat olacak yarın
dua edin kızlar ...küçük bişey ama yinede tedirginim

kızlar kuzumun eli yandı( 4 parmağı birden kabardı. fırına bi yapıştırdı,hemen çekti ama yandı biker( saatlerdir ağlıyor. geğiriyor,ona bile ağlıyor bebeğim. doktorumuz 2 ilaç söyledi aldık sürdük hemen, biraz hafifledi gibi. off yaa, çok canı yanıyor olmalı.:çok üzgünüm:

konuştuk ama tekrar geçmiş olsun hülyacımm

ayyy Ayşeee nasıl yandı çok acır kıyamam biz bile dayanamıyoruz o nasıl dayansın kıyamam kuzuma geçmiş olsun canım

birsencim canım hadi hayırlısı hayırlı haberlerle gelin canım inşallah çok rahat atlatırsınıza.s.

Allah şifasını versin inş cnm :Saruboceq::Saruboceq:içini ferah tut düzelicek inş kuzum :Saruboceq:

off cnm ya gecmiş olsun nedir bu kuzuların bu ay başına gelen anlamadım valla Allah beterinden korusun hepsini:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Gazel de saat 10 uyudu ama sürekli ağlıyarak uyanıyor emiyor durmadan ama sütümde hiç kalmadıki karnı bomboş hiç bir şey yemedi az önce uykuda süt vermeye çalıştım içmedi (

Hsgeldın canım.Sıkma kendını bı hızlanınca hersey halloluyor.Kolay gelısn.

Guzel gunlerde kullansın mercımek cıcılerını.Ne aldın canım oto koltuğu olarak.Ohh gezmelerde olmus.

Aaaa kıyamam ya.Gecmıs olsun Hulyacım.Dur bakalım ılac etkısını gösterırse seruma gerek kalmaz ınsallah.Off ya nedır bu cocukların hastalığı.İçini acıtıyor ınsanın.Atesı nasıl varmı.

Hayda nerden cıktı Bırsen.Hasatanemı aradı.Hadı Allah yardımcınız olsun.Dualarımız sızınle ama hıc stres yapma kendıne.Kolay olucak ınsallah.

Offf yeter artık yaa.Iyı habere hasret kaldık.Nasıl oldu Aysecım ya.Cok mu yandı kı.Kıyamam bee.Suyun altına tut bol bol acısını alsın kuzum benım yaa.

İyi Akşamlar Kızlar...

Yoğun bır hafta sonunu yıne gerıde bıraktık.Sabah annemle babam kahvaltıya geldı.Onlar evdeyken ben hemen hastaneye kostum.En yakın arkadasımın cokkkk tatlı bır kızı oldu.2 saat kadar yanında kaldım.Eve gerı dönup.Akşam ustu tekrar Alp le bırlıkte gıttık.Ama hastaneye acaıp kızdım.Doğumdan cıkar cıkmaz mama verdıler cucuğa.Ya bı durun bekleyın ağlamıyor etmıyor cocuk.Benım damla sutum olmamasına rahmen 12 saat bekledıler.Tabı sımdı mama ıstıyor sureklı.Sutude gelır ınsallah ta emer kuzum.Ayy ben cok cekınce bu emzırme ısınden acaıp gerılıyorum olaylara.

Neyse eve donup annemlerı gönderdık.Hava guzel dıye.Borayı cıkardık esımle.Bıryerde oturup 9 gıbı donduk yuvaya.Ya dısarda da hıc keyıflı olmuyor.Bı esım alıyor bı ben karsılıklı 5 dakıka oturamıyoruz.Benım sıpa ne arabada nede mama sandalyesınde oturmuyor.Hep ınsanları tacız edıyor.Gıdıp gıdıp ya masaya saldırıyor yada ınsanlara bağırıyor.

Şimdi 2 sıde uyudu bende bıraz takılıp yatıcam.çok yoruldum bugunnnn.

Birsom canım benim inşallah sağ salim ameliyatını olup çıkacak kuzum. Dualarımız sizinle bacım sıkıntı yapma kendine a.s.

Hülya'cım çok geçmiş olsun Gazel'ime. İnşallah antibiyotik iyi gelirde çabucak toparlar kuzum. Çok zor ya aman serumluk duruma gelmesin inşallah. Kusa kusa içi dışına çıktı yavrumun ya kıyamam Defne'de kaç gün sadece beni emdi. Artık göğüslerim fena acıyor valla. Aç aç uyuyorlar kuzularım ya

Esen'cim eşine geçmiş olsun bacım a.s. Bu aralar tüm eşler hasta oluyor valla Ohh iyi yapmışsın valla baston pusetler çok rahat oluyor. Koltuğunu da güzel günlerde kullansın kuzum a.s.

Hande'cim valla okurken çok güldüm ya. Bunlar iyice çığrından çıktılar. Bende 2 sn gözümün önünden ayırsam bi halt işliyor valla çok dikkatli olmamız lazım a.s.

Ayşe canım çok geçmiş olsun ya ay yavrumun canı acıyordur tabi. İlaçlar sabaha kadar iyi gelir inşallah a.s.

Esra'cım hadi atlatmışsınız d.gününü Türkiz kuzumun. Aksilikler olmasa iyimiş ama yinede güzel geçmiş sevindim. Pastanecilere de gıcık oldum he ne sorumsuz insanlarmış klava:

Nurran'cım hoşgeldin canım a.s. Bi plana oturtursan herşeyi halledersin sıkma canını a.s.

Gülhan'cım iyi geceler canım a.s. Hayırlı olsun arkadaşının miniş bebeği. Ama nasıl hastane bunlar ya cidden sinir oldum. Hemen mama mı verilirmiş ya :uhm: İnşallah çabucak gelir sütü arkadaşının da bol bol emer kuzucuk. Benimde ilk 3 gün az geldi. Defne ağladı ama vermediler. En sonunda 2.gün ben dayanamadım ağlamasına verin dedim. Onu da 1 yemek kaşığı kadar yemiş. Odaya gelince kustu zaten

Defne'de öyle ya dediğin gibi 5 dk duramıyoruz. Ya Halit'te ya bende yada arkadaşlarda. Sürekli gezicek. Masalardaki şekerlere tuzluklara saldırıcak oyyy kafamçokkarıştı

ıyi geceler bacılar a.s.

Cuma akşamı dışarı çıkardı beni eşim sağolsun. Fena bunalmışım çok iyi geldi. Geç gelince Defne uyanmasın diye kayınvalidemlerde kaldık. Dünde kahvaltıdan sonra ben arkadaşımın bebeğinin duasına gittim. Defne ile eşim kayınvalidemde kaldılar. Eşim hastaydı bayağı dinleneyim dedi. Sonra geldi aldı beni. Arkadaşlarla alışverişe gittik. Haftaya pazar arkadaşlarımızın nişanı var. Elbise aldım kendime çok şükür. Ordan Defdoş'u aldık eve geldik arkadaşlarla. Yemek, çay faslı derken gece geç yattık. Bu sabahta kahvaltı sonrası çıktık Defdef'i benim anneme bıraktık. Elbisenin altına ayakkabı ve çanta baktım ama bulamadım istediğim gibi. Ne zamandır bi markanın makyaj malzemelerini istiyordum. Boyner'e stand açmışlar çok sevindim. Kocişe biraz yüklüce masraf yaptırdım ama içime sindi :) Sonra arkadaşlarla buluştuk yine. Defdef'i aldık eve geldik az önce. Uyuttum size bakayım dedim a.s. Annem bugün ilk defa süt vermiş kuzuma. ıçine bebe bisküvisi doğramış. 1 kase yemiş sevmiş yani. Bakalım alerji falan yapacak mı süt :uhm:

Ay kızlar Defdef'i annemden almaya gittiğimizde beni görünce "Anne geldiiii" dedi boynuma atlayarak. Ay nasıl bilinçli güzel söyledi. Sonrada yüzümü sevdi durdu kuzum. Artık iyice anlıyorlar ve özlüyorlar. Nasıl çalışmaya başlayacağım bu kızı bırakıp bilmiyorum

Yarın sabahta annem gelicek spora gidicem. Öğleden sonra da kayınpederime söyleyeceğim gelip alsın beni. Akşam Defdef ordayken gidip ayakkabı bakarız yine. Orda kalırız çünkü salı Defdoş'un kontrolü var. Ciğer filmi falan çekileceği için yanımda birinin olması lazım. Çarşamba annemlerin orda epilasyon randevum var. Haftasonu için kaş-makinür-pedikür işimide hallederim. Perşembe abime ziyarete gideceğiz. Oyy oyyy çok yoğun bu hafta yine

Neyse ben yatar bacılar öptüm hepinizi a.s.

Sağolasın Pınarcım.Allah tum bebıslerı anne babalarına bağıslasın.Ama valla yıkıcaktım hastaneyı sınırden.Belkı gelıcek kızın sutu bı durun yaa.Herkes benım gıbı deıl kı.Benım 1 hafta damla gelmemıstı.Ayy hatırladıkca ıcım daralıyor yıne.Nasıl bır bunye varsa bende de.Bu konuyu tez ılan ettım kendıme ama.Istanbulda bı danısmanlık fırması buldum konuları sadece emzırme.Ilk fırsatta gıdıcem oraya.Az maz yıne de 6 ay verdım kuzuma.Herkes emzırsın ıstıyorum ıste..

Sana boollll keyıfler atmıssındır bıraz da olsa stresını.Gule gule kullan elbıselerını canım.Kuzummm ozlemıs annesını.Cok bılınclıler artık cok.Borada annemın arkasından ağlıyor hep.Saklanıyoruz gönderırken.

Defnosum dada bırsey cıkmıycak ınsallah.Yoğun gunlere merhaba dıyelım bakalım.

ay melih kaaniminda eli yanmiş yavrum benim kiyamam yaaa canim aklinda bulunsun..hatta hepimizin aklinda bulunsun..gecen gün okudum..Allah korusun böyle bi durumda normal suyun altinda tutup yumurta akini cirpip sürmekte cok faydaliymiş..silverdin ve bepanthende de iyi geliyor..ama hiç bişey bulamassaniz yumurta aki sürün

birsencim canim dualarimiz ömüşle..inşaAllah göz kapayip acana kadar şipşak atlatacak aslan oglum benim..

gülhancim hayirli olsun arkadasinin cocugu a.s. rabbim hayirli saglikli ömür versin inşaAllah..mama olayina kizma bence..bizde ilkgün mama vermiştik..serra 4 ay emdi beni..ama hep mamadan ziyade memeye düşkündü o sürede..kesilmeye baslayinca mamaya düşkün olmustu..zaten sonrasinda da ek gidaya basladik..inşaAllah arkadasininda hemencecik şaik şakir gelir sütü..

pinarcim sende hoşgeldin tatlim..yogun bi hafta seni bekliyor gene..hadi inşaAllah herşeyini güzelce halldersin..cicilerini güle güle kullan ve inşaAllah istedigin gibi bi ayakkabida bulursun eşinede geçmiş olsun canim..

esencim ögrencilerinle güzel bi gün geçirmişsin ne güzel..şu sinav işide belirlense bi rahat etsek yaf..ya buarada ben birine sat demedim :) pazar günü görevli olan biriyle değiştir dedim :) o c.tesi senin yerine gitsin,sen pazar git onun yerine..ay yoksa görevli olan kişi hem c.tesi hem pazarmi görevli oluyor :S anlamadim..ahsenimin cicileride hayirli olsun :) eşinede geçmiş olsun canim..

tutkucum cok şeyler gelmiş başiniza :S ay pastaya üzüldüm valla..ama ilkkezde duydum böyle bi sacmalik..

ay daraldim valla :S noldu bu kuzulara böyle ya..biri bitiyor digeri basliyor :S baharmi carpti hepsini..serrosunda tam nezlesi geçmişti bugun gene basladi..inşaAllah eşimden gene ona gecmemiştir..

biz bu h.sonu evdeydik..malum eşim hasta..değişiklik olsun diye film izledik bütün gün :) dünde kayinvalidemdeydik..mangal felan güzel gecti..elti adayimda geldi :) tatli bi kiz :) gerçi ilk görüşüm degil ama hep arada derede görüştük..dogumumda,mevlütte gibi kalabalik ortamlardi..ilkkez dogru dürüst vakit gecirdik..

ay kafam takildi gazele yaa..nerde bu hülyaaa..üfff

Selam Tubacımmmm

Saol canım.Ya ben mamaya karsı deılım gelmıyorsa anneden sut tabıkı verılıcek.Ac mı kalsın cocuk.Ama kız daha amelıyattan cıkmamıs.Bebeği getırdıler gıydırdıler.Hoppp bı bıberon mama geldı.Yanı daha emme gudusu bıle yok kı ağlamıyor ve ac olması ımkansız.Bırak anne gelsın memeyle tanıssın cocuk emmeye uğrassın.Tabı ılk bıberon gelınce 2 saat sonra yıne ıstedı.Ne bıleyım arkadasım yaa.Benım canım cok yandı bu konuda hassas davranıyorum belkıde.

hadi ya okadar cabukmu??? ee kizmakta haklisin ozaman..ben anlamamişim o kismi demekki :S benimde ayilmami beklememişlerdi ona cok sinir olmustum..lap diye kuzu gibi duran cocuga verdiler gogsumu :) sonra gece gelmedi sütüm..annemle hemen mama alip verdik sarilik olmasin diye..

canım teşekkür ederiz ben kraft ın omega modelini aldım hoşuma gitti baya gezdik en son onda karar kıldım arabasını da kraft aldım bugün kullandık hemen çok memnun kaldım

arkadaşının bebeğine çok sevindim sağlıkla büyütsünler inşallah

kız şu konuda bi anlaşamadık senle:)))
görev çıkarsa hem cumartesi hem pazar çıkıyor o yüzden değişme olasılığı olmuyor
aman be bu sene eşim sürekli hasta geçmiş meçmiş olmuyor ona çürüğe çıktı iyice:))))

serraya da geçmiş olsun canım keşke eşini karantinaya alsaydın:)))
Ahseninde hafif akıyor burnu aman tıkanmasında aksın tıkanınca kötü oluyorrr

Off kı ne off hastalık bırakmadı yakamızı bır turlu.Kıs bıtsın rahat edıcez dedık.Şimdi kısı arar olduk.Baharda tavan yaptı hastalıklar.

Hmmm cok farklı bır gun olmus super yaa:)))Eltı adayı hee hadı hayırlısı olsun bakalım.

Evet canım bu olaya gıcık oldum.Yangından mal kacırır gıbı yaa.Insallah sutu gelırde bıran önce hıc gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…