2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

he bak şimdi oldu :) son anda tutturmusum olayi :) ozaman ilerideki bi görev için yalvar yakar bişey yap değiştir :)

ay sorma benim eşimde bu sene rekor kirdi..artik bana hasta degilim de lütfen diyorum..nasilsa ogunler daha az :) ama her şerde bi hayir vardir..adam bu kadar sık hasta olunca artik nazda yapamiyor :)) eskiden burnumdan getirirdi ayy off diye..şimdi giki cikmiyor :)

aman inşaAllah gecer biran önce ahseninkide..serraninda akmayinca kusuyor balgami..o daha kötü oluyor..

ya kiş gene iyi..giydiriyorsun kat kat oluyor bitiyor..ama bu mevsimde ne giydircegini şaşiriyorsun..bigün resmen yazlik giydiriyorum bigün bakiyorsun gene corap yelek takiliyor peşime :) cocukta şaşirdi artik :) ay bide cok narin olmasin istiyorum..yani eşim gibi olmasin :))) anasina benzesin istiyorum..bakalim nasil olcak bu kız :)

inşaAllah canim inşaAllah..biraz rahat canli olmak lazim bu süt konusunda..sakin kiza caktirmayin he..iyice gider stresten..ben cok yasadim bunu :S

hehe bende eşime çürüğe çıktın iyice dedim hastayım bile diyemiyor artık:))) dediğin gibi naz yapamıyorlar
yinede acıdım portakal suyu sıktıma.s.

yalvarmadan anlasalar yalvarırdım kız sizin hatırınıza ama görevler üstten geliyor geçen yıl yoktu görevim dua edelim bu yılda olmasın:Saruboceq:

anammmm çok uykum geldi gidyımde uyuyayım eşim yanına çağğırıyordu az önce sen virüslüsün bulaşma bana dedim geri püskürttüm gidip yatayımda bulaşmasın bana:))):roflol:

ay hadi inşaAllah cikmaz canim ya a.s.

kizlar bana müsade..kacayim artik..daha ütü yapcam eşime..bu ütü işini iyice boşladim valla..yarin 1 haftalik yapayimda rahat edeyim..

hadi hayirli geceler a.s. inşaAllah güzel haberler aliriz yarin..öptüm hepiniziiiiii muckssssssssssss

Ben hala alıntı yapamıyorum nedır bu page bılmem ne anlamadım.
Esen muthara ıncıhan ÖpÜyorum sızı.
Dırımcım acıl Şıfalar dılıyorum
cerencım Çok ÜzÜldÜm ınŞallah Çabuk geÇer yavrum kıyamam ya.
Pınarcım valla nasıl pastane anlamadım bıde popÜler artık bıŞey almam ordan yoksa her gÖrdÜĞÜmde gırtlaklamam lazım.gezmıŞsın ıyı olmuŞ.defnede ÖzlemıŞ hemen tabı kıyamam ona ben .
Herkesı ÖpÜyorum ıyı geceler

günaydın herkese nasılsınız geçmişe bakamadım geçen hafta iştede evdede çok yoğundum doğumgününden sonra kendimi toparlayamadım hem o hafta geç yattım hemde evi temizledim ama herşeye değer bir doğumgünü oldu:))
cumartesi öğlen çıktık yemek saatinde arkadaşlarla künefe yemeye gittik sonra ben eve geçtim onlar işe kızları aldım
pazar günüde eşimin arkadaşlarıyla pikniğe gittik süper bir gün geçirdik çok güldüm okey oynadık
şimdide işteyim herkes için güzel bir hafta olur inşallahhh:)))))))

gunaydın kızlarrrr
herkezde bı yogunluk allah artırsın valla havalar actı ohh be sonunda yaz geldı ama bı sıcak bı soguk ınsallah hasta olmadan atlatırıs
gazele uzuldum ya kıyamam boncuk gozluyee cok gecmıs olsun hulya ınsallah seruma gerek kalmadan atlatır antıbıyotıklee
bırsencım sanırım bugun amelıyat hayırlı haberlerını beklıyorum dualarım hepınızle kızlarrr
tugba okadar cok seyy yazmıssınkı unuttum ne yazacagımııkaydirigubbakcemile3opuyorum serroşumla senı
esen gule gule kullan canım koltugunuzu valla buyuk rahatlık eger ıcıne oturursa bızımkı su yapıyo her oturtusumuzdaa
pınarcım sanada kolay gelsın gule gule kullan makyaj malzemelerııı
banucum sevındım dogumgununuzun guzel gecmesınee

ben ölüyorum yorgunluktan evı temızleme devam hala bı dolu ısım var butun ınsaat pıslıgı duruyo guya gecen hafta kadın tuttukk kazı kazı bıtmedı fayanslar öff ya cmt tasınacaz bakalım al alda bıtmıyo valla kredı kartları tavan yaptııı perde işi var daha

duru kızımla sureklı benı ıstıyo yanında kucagımdan ınmıyo öle guzel anne dıyokı sıpaa ne dese yapıyorum vallaa:roflol:duruda bı meme canavarlıgı basladı sureklı emmek ıstıyo hele gecelerı hep mememde mama verdıgım haldee anlamadım gıttı neyseee optum sızı gelırım genee

günaydın herkese,,,

Güzel bi tatilin ardından sonunda evimdeyim,evet dün gibi sanki gidişimiz ama zaman o kadar hızlıki göz açıp kapayıncaya kadar geçti gitti koskoca bir ay.En güzelide oğlumun doğumgünüydü,neyseki kazasız belasız atlattık,herşey çok güzeldi,oğlum artık bir yaşında.Koca adam oldu :)) Onun büyüdüğünü görmek çok ama çok güzel..

Ben uzaktayken doğumgününü kaçırdığım tüm bebişlerime mutlu yıllar diliyorum.ıyikide doğdular..Hepsini çok seviyorum ne olur kusura bakmayın internet olmayınca bakamadım siteye..

Şimdi oğlumu uyutmam lazım,iki gündür temizlik yapıyorum aralardada gezmeyi eksik etmedik tabi,şimdi de ütüm var ve oğluma yemelk yapmam lazım,,ben şimdilik kaçıyım kızlar..

Hepinizi çok özledim şükür kavuşturana..Umarım herkes çok iyidir zaman bulursam biraz bakıcam geçmişe...
Öpüyorum hepinizi..

çok geçmiş olsun cnm ya
inş seruma falan gerek kalmaz ilçaları iyi gelir kuzuma
ail şifalar dilerim
hülyacağım inş. çabuk atlatır kuzumm

kızlar sabah erkenden hastaneye gidiyoruz minik kuzum ameliyat olacak yarın
dua edin kızlar ...küçük bişey ama yinede tedirginim
canımsın ya,kolayca geçecek ameliyatı bak göreceksin
annesin tabiki stres yapman normal cnm
tüm dualrımız sizinle cnm
çok geçmiş olsun cnm ya
zeynebinde eli sobada yanmıştı anca geçecek valla kabuk bağladı işte
yanık çok zor yaa
yandığı gibi yumurtanın beyazını sürmek lazımmış ben de yeni öğrendim acısını alıyormuş hemen aklınızda bulunsun inş bi daha gerek kalmaz

Allah analı babalı büyütsün inş cnm arkadaşının meleğini
bi prenses daha gelmiş dünyaya:dance:

slm kızlar zeynebi uyuttum bi bakayım dedim size
çok ateşi var ya kuzumun ölçtürmedi ama cayır cayır yanıyo halbuki bir saat önce ateş düşürücü vermiştim daha çok çıkmasın diye
sanırım dişleri yapıyo mızmızlanmaya başladı altta 2 tane birden sağlı sollu köpek dişi çıkarıyo belli oluyo daha patlamadılar ama
erken değil mi acaba bi netten bakayım
mutfağımı toplayayım hemencecik
az kendine gelirse kuzum parka götüreyim biraz temiz hava alsın

ferdacım hoşgeldınnnnn
ozlem gecmıs olsun zeynebe ates ıhmale gelmez cok varsa atesı al gotur bı baktır doktora cnm

hülyacım gazelime çok geçmiş olsun kuzum benim umarım seruma gerek kalmamıştır Allah acil şifalar versin meleğime

birsencim paşamın ameliyatı çok güzel geçer inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

ayşecim geçmiş olsun canım kuzuma yanık ne kadar zor olur

özlemcim meleğinin ateşi varsa doktora götür canım ihmal etme çok geçmiş olsun

Son düzenleme:

canım duru prensese maşallah öp benim yerime tatlım
evet canım çok güzel geçti sağol:))))

ayse gecmıs olsun cnm melık kaanda elını yakmış kıyamam ya yanık acısıda pek fena olur ınsallah ıyı bı kremdır de hemencık gecerrr

OKUYAN GIDIYOOOOOO MAŞALLAHHHH KIZLAR HERKEZ DURUM RAPORU VERIP GITSIN YAHUU BU NE BIRAKTIGIM YERDE KALMISNIZ KAC SAATIRRklava:

hoşbulduk tekrar Gülşahcım...

gerçektende ne böyle kimsecikler yok ne oldu bu millete...

Ayşecim çok geçmiş olsun melih Kaanıma..sılverdin sür çok iyi geliyor,cnm benim yaa nasıl acıyodur..

Hülyacım sizede geçmiş olsun nasıl oldu Gazel?

ferdacım nasılsın tatlım bebişin nasıl

valla öyle gülşahcım eskisi kadar hareketli değil kimsecikler yokkkkk

ferdacım hoşgeldınnnnn
ozlem gecmıs olsun zeynebe ates ıhmale gelmez cok varsa atesı al gotur bı baktır doktora cnm

sağolun kızlar,bende karar veremedim gitsek mi diye ama şimdi biraz daha iyi meleğim uyuttum bakalım eşimde hastanede bişey olursa atlar taksiye gideriz diye düşünüyorum bakalım inş fazla çıkmaz
OKUYAN GIDIYOOOOOO MAŞALLAHHHH KIZLAR HERKEZ DURUM RAPORU VERIP GITSIN YAHUU BU NE BIRAKTIGIM YERDE KALMISNIZ KAC SAATIRRklava:
aynen valla ya kimseler uğramaz oldu topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…