canım teşekkür ederiz ben kraft ın omega modelini aldım hoşuma gitti baya gezdik en son onda karar kıldım arabasını da kraft aldım bugün kullandık hemen çok memnun kaldım
arkadaşının bebeğine çok sevindim sağlıkla büyütsünler inşallah
kız şu konuda bi anlaşamadık senle:)))
görev çıkarsa hem cumartesi hem pazar çıkıyor o yüzden değişme olasılığı olmuyor
aman be bu sene eşim sürekli hasta geçmiş meçmiş olmuyor ona çürüğe çıktı iyice:))))
serraya da geçmiş olsun canım keşke eşini karantinaya alsaydın:)))
Ahseninde hafif akıyor burnu aman tıkanmasında aksın tıkanınca kötü oluyorrr
Off kı ne off hastalık bırakmadı yakamızı bır turlu.Kıs bıtsın rahat edıcez dedık.Şimdi kısı arar olduk.Baharda tavan yaptı hastalıklar.
Hmmm cok farklı bır gun olmus super yaa:)))Eltı adayı hee hadı hayırlısı olsun bakalım.
Evet canım bu olaya gıcık oldum.Yangından mal kacırır gıbı yaa.Insallah sutu gelırde bıran önce hıc gerek kalmaz.
çok geçmiş olsun cnm yakızlar cok saolun iyi dilekleriniz için...
az önce yine dr dan geldik...
malesef boğaz enfeksiyonu ve antibiyotik verdi ..
idrar tahlilide yaptık temiz çıktı çok şükür..
ama kusması dvm ederse su kaybından dolayı serum baglıyacaklar..:çok üzgünüm:
inş dvm etmez ya cocugun midesi dışına çıktı resmen:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
resmen aç yavrum...sadace beni emiyor ama kustugu zaman o emdiğide gidiyor...
canımsın ya,kolayca geçecek ameliyatı bak göreceksinhülyacağım inş. çabuk atlatır kuzumm
kızlar sabah erkenden hastaneye gidiyoruz minik kuzum ameliyat olacak yarın
dua edin kızlar ...küçük bişey ama yinede tedirginim
çok geçmiş olsun cnm yakızlar kuzumun eli yandı( 4 parmağı birden kabardı. fırına bi yapıştırdı,hemen çekti ama yandı biker ( saatlerdir ağlıyor. geğiriyor,ona bile ağlıyor bebeğim. doktorumuz 2 ilaç söyledi aldık sürdük hemen, biraz hafifledi gibi. off yaa, çok canı yanıyor olmalı.:çok üzgünüm:
Hsgeldın canım.Sıkma kendını bı hızlanınca hersey halloluyor.Kolay gelısn.
Guzel gunlerde kullansın mercımek cıcılerını.Ne aldın canım oto koltuğu olarak.Ohh gezmelerde olmus.
Aaaa kıyamam ya.Gecmıs olsun Hulyacım.Dur bakalım ılac etkısını gösterırse seruma gerek kalmaz ınsallah.Off ya nedır bu cocukların hastalığı.İçini acıtıyor ınsanın.Atesı nasıl varmı.
Hayda nerden cıktı Bırsen.Hasatanemı aradı.Hadı Allah yardımcınız olsun.Dualarımız sızınle ama hıc stres yapma kendıne.Kolay olucak ınsallah.
Offf yeter artık yaa.Iyı habere hasret kaldık.Nasıl oldu Aysecım ya.Cok mu yandı kı.Kıyamam bee.Suyun altına tut bol bol acısını alsın kuzum benım yaa.
İyi Akşamlar Kızlar...
Yoğun bır hafta sonunu yıne gerıde bıraktık.Sabah annemle babam kahvaltıya geldı.Onlar evdeyken ben hemen hastaneye kostum.En yakın arkadasımın cokkkk tatlı bır kızı oldu.2 saat kadar yanında kaldım.Eve gerı dönup.Akşam ustu tekrar Alp le bırlıkte gıttık.Ama hastaneye acaıp kızdım.Doğumdan cıkar cıkmaz mama verdıler cucuğa.Ya bı durun bekleyın ağlamıyor etmıyor cocuk.Benım damla sutum olmamasına rahmen 12 saat bekledıler.Tabı sımdı mama ıstıyor sureklı.Sutude gelır ınsallah ta emer kuzum.Ayy ben cok cekınce bu emzırme ısınden acaıp gerılıyorum olaylara.
Neyse eve donup annemlerı gönderdık.Hava guzel dıye.Borayı cıkardık esımle.Bıryerde oturup 9 gıbı donduk yuvaya.Ya dısarda da hıc keyıflı olmuyor.Bı esım alıyor bı ben karsılıklı 5 dakıka oturamıyoruz.Benım sıpa ne arabada nede mama sandalyesınde oturmuyor.Hep ınsanları tacız edıyor.Gıdıp gıdıp ya masaya saldırıyor yada ınsanlara bağırıyor.
Şimdi 2 sıde uyudu bende bıraz takılıp yatıcam.çok yoruldum bugunnnn.
gunaydın kızlarrrr
herkezde bı yogunluk allah artırsın valla havalar actı ohh be sonunda yaz geldı ama bı sıcak bı soguk ınsallah hasta olmadan atlatırıs
gazele uzuldum ya kıyamam boncuk gozluyee cok gecmıs olsun hulya ınsallah seruma gerek kalmadan atlatır antıbıyotıklee
bırsencım sanırım bugun amelıyat hayırlı haberlerını beklıyorum dualarım hepınızle kızlarrr
tugba okadar cok seyy yazmıssınkı unuttum ne yazacagımııkaydirigubbakcemile3opuyorum serroşumla senı
esen gule gule kullan canım koltugunuzu valla buyuk rahatlık eger ıcıne oturursa bızımkı su yapıyo her oturtusumuzdaa
pınarcım sanada kolay gelsın gule gule kullan makyaj malzemelerııı
banucum sevındım dogumgununuzun guzel gecmesınee
ben ölüyorum yorgunluktan evı temızleme devam hala bı dolu ısım var butun ınsaat pıslıgı duruyo guya gecen hafta kadın tuttukk kazı kazı bıtmedı fayanslar öff ya cmt tasınacaz bakalım al alda bıtmıyo valla kredı kartları tavan yaptııı perde işi var daha
duru kızımla sureklı benı ıstıyo yanında kucagımdan ınmıyo öle guzel anne dıyokı sıpaa ne dese yapıyorum vallaa:roflol:duruda bı meme canavarlıgı basladı sureklı emmek ıstıyo hele gecelerı hep mememde mama verdıgım haldee anlamadım gıttı neyseee optum sızı gelırım genee
ferdacım hoşgeldınnnnn
ozlem gecmıs olsun zeynebe ates ıhmale gelmez cok varsa atesı al gotur bı baktır doktora cnm
sağolun kızlar,bende karar veremedim gitsek mi diye ama şimdi biraz daha iyi meleğim uyuttum bakalım eşimde hastanede bişey olursa atlar taksiye gideriz diye düşünüyorum bakalım inş fazla çıkmazhülyacım gazelime çok geçmiş olsun kuzum benim umarım seruma gerek kalmamıştır Allah acil şifalar versin meleğime
birsencim paşamın ameliyatı çok güzel geçer inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
ayşecim geçmiş olsun canım kuzuma yanık ne kadar zor olur
özlemcim meleğinin ateşi varsa doktora götür canım ihmal etme çok geçmiş olsun
aynen valla ya kimseler uğramaz oldu topiğeOKUYAN GIDIYOOOOOO MAŞALLAHHHH KIZLAR HERKEZ DURUM RAPORU VERIP GITSIN YAHUU BU NE BIRAKTIGIM YERDE KALMISNIZ KAC SAATIRRklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?