2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Kızlarrr,,,

Ben geldım.Ama cok yorgunum.Sabah yıne arkadasıma hastaneye gıttım.Sonra semoşla yuruyuse cıktık.Aman cıkmaz olsaydık.Burakla Bora bır felaket.Bırı susuyor bırı baslıyor.Garıp Nazlımda bu delılerın arasında uyuyor.Bı yerde oturduk bıseyler ıcelım dıye.Darmadağan ettık cıktık.Yanı cokkkkkkkk keyıf aldık Semosumla.

Şimdi de Bora uyudu.Ben de yemeğı yapıyorum.

Ferda gelmıs hosgelmıs.Nasılsın canım özledık valla.

Zeynep hastaymıs galıba gecmıs olsun canım.Sen cıkar bıraz dısarı belkı temız hava ıyı gelır.

hoşbulduk cnm iyiyiz şükür,takılıyoruz oğluşla..

Sizde yine keyif yapmışsınız Semrayla..:)) bu oğlanlar böyle işte anlamadınızmı daha..:))

Bora nasıl cnm?

hayırlı akşmalar kızlar...
alıntı yapamıyorum malsef...geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize tşk ediyorum...
gazelin durum hala aynı dvm ...yediği herşeyi kusuyor...gerçi sabahtan beri hiç bir şey yemedi yarım kase corba yedi saat 3.5 ta
saat 7.30 da azcık muhallebi verim dedim yedi ceyregını... daha yastıktan başını kaldırmadan oldugu gibi yine mideyi boşalttı ...
sanırım akşam eşim gelince yine dr gideceğiz...
vücudun susuz kalmasından çok korkuyorum..
serum derseler taktırcam artık mecburen (
ve kötü tarafı bulantı için verdikleri ilacı verdiğim zamanda anında kusuyor..
anlıcagınız ilaçta veremiyorum (

canım taşınma işi çok zor hele kendi evineyse Allah kolaylık versin.
hoşgeldin.kolay gelsin sanada canım.
canım geçmiş olsun her diş meselesinde yazık oluyor yavrularımıza ya kıyamıyorum
eee nerdesiniz yavs kimse gelmedi mi
hulyaaa gazel nasill
burdayız sen nerdesin

çok aksiyonlu olmuş gezmeniz biraz daha büyüsünler keyif o zaman sizin
canım üzüldüm ya niye iyileşemedi yavrum ya bir an önce atlatır inşallah
Birsencim nasıl oldu nuz iyimisiniz?
Bende işten geldim çok yorgunum Türkiz artık yürüyor ama tam gaz yaramaz şekilde yetişemiyorum.Tayinler bugün başladı tayin istemeyi düşünüyordum müdürüm otur oturduğun yere dedi evinide taşıdın nereye gitcen dedi bide bu sene Anadolu lisesi olcaz kal dedi başka bi zümrem var şimdi doğum izninde bırak o gitsin dedi kafam karıştı

ayse gecmıs olsun cnm melık kaanda elını yakmış kıyamam ya yanık acısıda pek fena olur ınsallah ıyı bı kremdır de hemencık gecerrr

kızlar çok sağolun. valla çok kötü kuzumun eli( 4 parmağı birden balon gibi kabardı( ben okuldaydım,babası doktora götürmüş bugün,genel cerraha. şimdilik yapacak bişey yok,patlamasını bekleyin demiş. patlayınca getirin dışındaki deriyi keseyim demiş( off kuzum yaa dün bütün akşam ağladı. neyseki bugün ağlaması yok. asıl acı patlayınca( bana olsaydı keşke ona olacağına!! (

canım çok geçmiş olsun kuzuma. nazara mı geldi nooldu bu kuzuların hepsi birden yaa(

hasta kuzucuklar varmış galiba geçmiş olsun... okuyamadım her şeyi. canım çok sıkkın... hiç aklıma gelmezdi böyle diyeceğim ama o kadar korunmamıza rağmen tekrar hamileyim ... nasıl yapacağımı bilmiyorum...off

sağol cnm iyi geldi gezek biraz açıldı kuzum
sizde yoğun bir gün geçirmişssiniz hemde güzel

çok geçmiş olsun cnm ya
hastanedesinizdir şimdi telin olsa arıycam valla çok merak ettim
inş toprlar hemen kuzu kendini

canım sakın üzülme herşeyde vardır bir hayır
1.hamile benim 2.sensin
gerçi clariesde vardı ama o istemedi aldırdı
sen ne düşünüyorsun?
valla ben yaparsam herkes yapar diye düşünüyorum birsen ikiz büyüttü gıkı çıkmadı bizde yaparız elbet ,rabbim kolaylığını verir
ben çok sevindim cnm hayırlısı olsun
inan telin olsa arayıp seni biraz rahatlatmak isterdim 6.ayım bitiyor benim 3 ay sonra oğllum geliyor bakalım hayırlısıyla rabbim genişliğini de verdi valla nasıl bakarım diye çok korkuyordum
zeynebi saatlerce sallardım uymazdı
şimdi bana sarılıp yatıyor kzuum
herşeyi anlamaya da başladılr çok dert etme lütfen

aaaaaaaaaaa bengicim hayuırlı olsun canımmm
ay bi de benimki olsa ne sevinicem heee
canım benim sağlıkla alırsın inşiallah kucağına sakın kendini strese sokma canım rabbim verir kolaylığını benim arkadaşımda birinci daha 6 aylıkken ikinciye hamile kaldı maşallah çok rahat geçiriyor sende geçirirsin inşallah
tekrar hayırlı olsun

hülyacım gazelime çok üzülüyorum bugün arayacaktım eşim geç geldi düzelir inşallah kuzucum

hoşbulduk cnm iyiyiz şükür,takılıyoruz oğluşla..

Sizde yine keyif yapmışsınız Semrayla..:)) bu oğlanlar böyle işte anlamadınızmı daha..:))

Bora nasıl cnm?

Sorma canım ne keyıf ne keyıf yakında bursada bızı kabul edıcek yer bulamıycaz.Bora ıyı canım yaramazlık dısında.Sanırım dıs gelıyor yıne salyamız ve mızmızlığımız arttı ıyıce.

Ahh kuzum benım.Hulya göturun canım bakalım dr ne dıycek.Bu kadar kusuyorsa susuz kalmasın care serumsa katlanıcaksınız bı sekılde.Acıl sıfalar arkadasım.

Canım benım oncelıkle hayırlı olsun.Canının sıkılmasında haklısın sokunu yasıyorsun daha.Ama emınım zamanla alısıcaksın bu duruma.Bır sekılde buyuycekler arkadasım.Bende cok korkuyorum ve cıddı bır sekılde korunmuyoruz.Ama mutlaka 2.bır bebek yapıcağım ıcın olsada napalım kısa surede cocuk derdınden kurtulurum dıyorum.Kı bılıyosun Borayla neler cektım.Bı sure alısana kadar kabullenemezsın sonrada vazgecemezsın.Hakkınızda ne hayırlıysa o olsun canım.

Aysecım kıyamam ya ınsallah cok canı acımadan kurtulur yavrum.Cok dıkkat etmemız gerekıyor ama bır anda zarar verıcek bırsey buluyorlar.

Ev ahalısı uyudu.Bende sıze bakayım dedım.Aslında kıtap okuyasımda var ama bı kahve ıcıp kacarım.

iyigeceler kızlar felaket bir baş ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum çıkartacak gibiyim ama tutuyorum kendimi...

bizi bugün arayan soran dua eden herkese teşekkür ederim hastane köşesindeyken bir ses bir tlf bu kadar manalı olur iyiki varsınız
sabah çok erken gittik kuzum saat 12 kadar aç bekledi..12 de içeri girdik hemen muayne etti allahtan 2. ayından beridir talkip eden doktoru geldi ameliatı ben yapacağım dedi....sevindim açıkcası
o arada başka bir doktor geldi hemen hocam iğnesini yapalımmı dediler yapın dedi dok.
ana kuzuma sakinleştirici yaptılar hoppp doktor aldı kucağına ...annesi biz gezmeye gidiyoruz dediler ve aldılar... o kadar tuaf oldumki arkama bakmadım baksaydım alacaktım ömeri....
kendimi çok sıktım annem vardı yanımda ..ağlamadım ama çok zor bişeymiş.....içim gitti dışarı çıktığımdada sakindim eşim deli tavuk gibiydi kardeşi abisi vardı annesi vardı ama
aldılar kuzumu diyor başka bişey demiyordu
saat geçemedi normalden uzun sürdü bizden sonra giren bebek çıktı bizimki çıkmadı
delirdimm...2,5 saat sürdü....sonunda ömer eser dediler....milleti yararak geçtim ameliyathanenin önü ana baba günü en büyük ameliyathaneymiş 20 masalı hemen üzerimi değiştrim....daldım içeriye
yakışıklım tam ayılmamıtı suratı asıktı ....içim gitti sarıldım hemen....

doktorumuz geldi....herşey iyi geçti dedi...elimden geleni yaptım dedi adam
ben şaşırdım bi sorunmu var dedim...ameliyatta bu kadar kalmamızın nedeni
testis tahmin edilenin dahada yukarısında kasıktaydı dedi.ve testisin damarı malesef kısa dedi
elimden geldiği kadar torbaya çektim ama tam gelmedi dedi...bundan sonra çok dikkat edeceğiz
takiplerini ben yapacağım dedi...tekrar yukarı kaçma olasılığı var dedi...
bu olasılığı ilerleyen zamanlarda konuşacağız dedi...şimdi ömerle .ilgilenin dedi...

kuzum çok usluydu bir melek kadar masum ve güzeldii....hiç üzmedi bizi...
şimdi uyuyor maşallah evdede geziyor sürünüyor 3 gün sonra kontrol

sizlere çok teşekkür ederim desteğiniz için...birkez daha anladım anne yüreği mangal kadar olmalı

iyi geceler...

ay cok sukur birsenim atlattiniz..canim kusura bakma arayamadim..bütüngün dua ettim kuzuma..ben böyle durumlarda arayamiyorum ya..aglardim valla :) pinarida geç aramiştim..moral verecegime daha cok moral bozabilirim..hiç dayanamiyorum bu kuzulara..hele bu mayis kuzulari hepsi kendi cocugumuz gibi oldu ya..ay neysem cok sukur dualarla gecti gitti..inşaAllah bidaha cikmaz yukari..3 gün sonra güzel haberler verir inşaAllah doktor..

bengicim canim hayirli olsun öncelikle a.s. inşaAllah sag salim alirsin kucagina tatlim..bende gülhana katiliyorum..bizde korunuyoruz ama olursa da erken olmus olsun derim..yani nasilsa 2.yi düşünüyorum :) ama suan degil tabi :) sende şoku atlatinca eminim cok sevinceksin..deniz kaanima kardes geliyor..Rabbim verir kolayliğini canim benim..lütfen sıkma canini..böyle olduysa demekki bu daha hayirliymiş hakkinda..biliyorum insan tam rahata erdigini düşünüyor,tekrar ayni tantanalari cekmek insani korkutuyor..ama bi yandan da cok vakit gecmedigini,cok daha cabuk atlatacagini düşün..melih kaan kocaman olacak kardesi gelene kadar..sana yardim bile eder kuzum :) 2 sene sonra hepten rahat edeceksin hem..ikisinide büyütmüş olacaksin inşaAllah..

gazelim nasil oldu acaba? ya hülyacim bence bolbol emzirmeye caliş..susuz kalacagini sanmiyorum kuzunun..nihayetinde emiyor..ama ilaci almiyor işte..belki ilac icin serum takilabilir..yani ilacida seruma katarlar..ay bakalim ne dicek doktor :S

aysecim canim tekrar cok cok gecmiş olsun melih kaanima yaa..inşaAllah cabucak gecer gider..lütfen kötüyü düşünme..onlar bebek daha..cok cabuk iyileşirler..

özlemcim 6 ay oldumu..ay ne cabuk zaman geciyor ya..3 ay sonra yeni kuzumuz geliyor he :) heyecan yaptim şimdi :)

bugun annemler gelecek..ortaliği topliyim biraz..sonrada pogaca yapayim annemlere :)

hadi ben kactim kizlar cok cok muckssss

gunaydın kızlarrr
bırsencım ben yazdıklarını okurken bıle gozlerım doldu rabbım verıyo demekkı sabrını cok sevındım herseyın yolunda gıtmesıne ınsallah bırazda dıkkatlke hıcbıseyı kalmaz omerın tekrar gecmıs olsun canım

bengııı cok şaşırdım bı okadarda sevındım zamanla sende alısırsın canım denızkaan buyudu artık cok erken degıl bence bırlıkte buyurlar nasılsa ıkıncı dusunuyodun sanırım allah yardımcın olsun cok sevındım bı kuzumun daha gelmesıneee hıc bozma morelınııı

gulhan semrayla keyıfler yapılmıss oh valla toplanın gelın butarafa bız daha kalabalıgız ıstanbulda:)

hulyacım ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın bugun

tugbacım poçalarını goturuyosun gördüğüm kadarıylaa afıyet bal seker olsun tatlım
tülaydan haberı olan varmı msndede yok ıkı gundur ?

kızlar sabah işe gelmek öle ezıyet oldukı duru kalktı anne dedı mama yaptım yatıım yanına döndü bı sarıldıkı anlatamam öff ya
topuklarım acayıp agrıyo dun gece evde 10a kadar temızlık yaptım anam agladı valla dahada banyo kaldı öff öfff

kızlar günaydın nasılsınız.birsencim çok çok geçmiş olsun.akşam arıcaktım seni ama müsait olamadım mesaj attım bugün mutlaka ararım canım.

ayşecim meih kağana geçmiş olsun yanık kötüdür ya umarım çabuk iyileş,ir kuzucuk.defnoşda iydiri inş.
gazelimde hasta olmuş geçmiş olsun hülyacım.bengicim hayırlısı olsunya boşver ikisi bir arada büyür.sağlıkla gelsinde. bende bir akzaya kurban gitmem umarım:)

gülşah canımya taşınma zor olur bilirim ama kendi evine geçince rahat edersin yorulucaksın ama olsun sonucu güzel.yakın oslaydıkmyardıma gelirdim sana:)

ayy cnm yaa geçmiş olsun tekrar, gözlerim doldu valla..Allah bidaha yaşatmasın..Öpüyorum Ömerimi...
ohhh gelsin poğaçalar sıcak sıcak..afiyet olsun cnm güle gülw kavuş annene...
ayy cnm kıyamam yaa keşke elimizden bişey gelsede yapabilsek..Dağhan fırsat verse yardıma gelirim ama biliyosun işte..kolay gelsin sana cnm.persanı buldunmu?
Hepsi aynı güzelim bilmiyomusun sanki!!Bu arada sen ikinciyidemi düşünüyosun :))Bilmiyordum şaşırdım..
cnm çok çok geçmiş olsun korkutmak gibi olmasın ama memleketteyken a.annemde öyle oldu ilacı bile içemedi akşam serum taktırdık kadın anında düzeldi.evet çok zor belki ama doktorla konuş tekrar bence cnm serum hemen iyileştiriyor..
sağol cnm hoşbulduk..
cnm hayırlı olsun,çok zor bi durum ama kızlarında dediği gibi eğer ikinciyi zaten düşünüyorsan üzülme bence.Allah kolaylığını verir...

Herkese günaydınlar...

8 de başlayan mesaimiz kahvaltı sonrası uykusuyla devam ediyor,Bendenizin şu an ütünün başında olmam gerekirken kk da lak lak yapıyorum.daha yatağımı bile düzeltmedim,,,acil çıkmam lazım ama gözüm üstünüzde!!Bişey sormadan çıkamam kızlar bebeişlere domates yediriyomusunuz??Dağhan çiğ olarak çok sevdi yiyorda bi soruyum dedim,Bide yaz meyvelerine bayıldı erik kiraz görünce çıldırıyor,sizinkilerde seviyormu??

Kuzum benım.Tekrar cok gecmıs olsun canım.Atlattınız ıste bak.Kocaman erkek oldunuz artık.Bı daha hıc gerek kalmaz ınsallah.

Poğaca mı dedın sen bakayım.Ohh sıcak sıcak gönder banada hemen.Bol muhabbetler canım.

Ahh canım bee cok zordur emınım.Ama kendı evıne gecıyosun.Ne guzel yenı bır hayat bol sans getırır ınsallah.

Gunaydın canım.Yoksun sen nerelerdesın tatlım.

Gunaydın canım.Ben hala gecen yazdan kalan domateslerı yatıyorum yemeklerıne.Ama ole elıne fılan vermedım.Kıraz Borada cok sevıyor.Erık aksam verdık ve az kalsın boğuluyordu.Bı daha asla vermem.Ama Dağhan yıyıyorsa ver nolucak.Bılıyosun ben cok korkagım bu konuda.

2.bebıs bana kalsa hıç olmasın ama Alp cok ıstıyor sımdı dusunmuyorum gercı.Ama olacağı varsada doğururum caresız.Ya 2.bebıs ya koca baska secım hakkım yok benım.

Gunaydın sekerler..

Alıye ablamız yok bugun Borayla takılıyoruz.Şımdı uykuda bende Somon hazırlıycam oğlusa.Akşam ıcınde mercımek yapıcam.Regl olmusum hıc halım yok ama ıslerde bana bakıyor.Akşam ustude dolasmaya cıkarız bıraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…