gülhancım buralardayım işle rçok( kafam dumanlı:))
yaa ama ben okuyunca çok sevindim, çok heyecanlandım:)) hayırlısı olsun canım. hiç üzülme,sakin düşün. aslında bende istiyorum ikinciyi ama 3 yıllık bir kredimiz var. o biter birmez, Allah'ın izniyle Melih Kaan'ıma bir kardeş olsun istiyorum.:kedi:hasta kuzucuklar varmış galiba geçmiş olsun... okuyamadım her şeyi. canım çok sıkkın... hiç aklıma gelmezdi böyle diyeceğim ama o kadar korunmamıza rağmen tekrar hamileyim ... nasıl yapacağımı bilmiyorum...off
sağol canım. inşallah.Aysecım kıyamam ya ınsallah cok canı acımadan kurtulur yavrum.Cok dıkkat etmemız gerekıyor ama bır anda zarar verıcek bırsey buluyorlar.
Ev ahalısı uyudu.Bende sıze bakayım dedım.Aslında kıtap okuyasımda var ama bı kahve ıcıp kacarım.
canım valla okurken benim gözlerim doldu. çok geçmiş olsun kuzuma. inşallah bi sorun olmaz. bende numaran yok arayamadım. kusuruma bakmaiyigeceler kızlar felaket bir baş ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum çıkartacak gibiyim ama tutuyorum kendimi...
bizi bugün arayan soran dua eden herkese teşekkür ederim hastane köşesindeyken bir ses bir tlf bu kadar manalı olur iyiki varsınız
sabah çok erken gittik kuzum saat 12 kadar aç bekledi..12 de içeri girdik hemen muayne etti allahtan 2. ayından beridir talkip eden doktoru geldi ameliatı ben yapacağım dedi....sevindim açıkcası
o arada başka bir doktor geldi hemen hocam iğnesini yapalımmı dediler yapın dedi dok.
ana kuzuma sakinleştirici yaptılar hoppp doktor aldı kucağına ...annesi biz gezmeye gidiyoruz dediler ve aldılar... o kadar tuaf oldumki arkama bakmadım baksaydım alacaktım ömeri....
kendimi çok sıktım annem vardı yanımda ..ağlamadım ama çok zor bişeymiş.....içim gitti dışarı çıktığımdada sakindim eşim deli tavuk gibiydi kardeşi abisi vardı annesi vardı ama
aldılar kuzumu diyor başka bişey demiyordu
saat geçemedi normalden uzun sürdü bizden sonra giren bebek çıktı bizimki çıkmadı
delirdimm...2,5 saat sürdü....sonunda ömer eser dediler....milleti yararak geçtim ameliyathanenin önü ana baba günü en büyük ameliyathaneymiş 20 masalı hemen üzerimi değiştrim....daldım içeriye
yakışıklım tam ayılmamıtı suratı asıktı ....içim gitti sarıldım hemen....
doktorumuz geldi....herşey iyi geçti dedi...elimden geleni yaptım dedi adam
ben şaşırdım bi sorunmu var dedim...ameliyatta bu kadar kalmamızın nedeni
testis tahmin edilenin dahada yukarısında kasıktaydı dedi.ve testisin damarı malesef kısa dedi
elimden geldiği kadar torbaya çektim ama tam gelmedi dedi...bundan sonra çok dikkat edeceğiz
takiplerini ben yapacağım dedi...tekrar yukarı kaçma olasılığı var dedi...
bu olasılığı ilerleyen zamanlarda konuşacağız dedi...şimdi ömerle .ilgilenin dedi...
kuzum çok usluydu bir melek kadar masum ve güzeldii....hiç üzmedi bizi...
şimdi uyuyor maşallah evdede geziyor sürünüyor 3 gün sonra kontrol
sizlere çok teşekkür ederim desteğiniz için...birkez daha anladım anne yüreği mangal kadar olmalı
iyi geceler...
kııızzz, Melih Kaan değil, Deniz Kaan:)) Allah mı söyletti ne tubiş? :)) valla olur mu olur, çok da sağlam korunmuyoruz, kafamıza göre:))bengicim canim hayirli olsun öncelikle a.s. inşaAllah sag salim alirsin kucagina tatlim..bende gülhana katiliyorum..bizde korunuyoruz ama olursa da erken olmus olsun derim..yani nasilsa 2.yi düşünüyorum :) ama suan degil tabi :) sende şoku atlatinca eminim cok sevinceksin..deniz kaanima kardes geliyor..Rabbim verir kolayliğini canim benim..lütfen sıkma canini..böyle olduysa demekki bu daha hayirliymiş hakkinda..biliyorum insan tam rahata erdigini düşünüyor,tekrar ayni tantanalari cekmek insani korkutuyor..ama bi yandan da cok vakit gecmedigini,cok daha cabuk atlatacagini düşün..melih kaan kocaman olacak kardesi gelene kadar..sana yardim bile eder kuzum :) 2 sene sonra hepten rahat edeceksin hem..ikisinide büyütmüş olacaksin inşaAllah..
aysecim canim tekrar cok cok gecmiş olsun melih kaanima yaa..inşaAllah cabucak gecer gider..lütfen kötüyü düşünme..onlar bebek daha..cok cabuk iyileşirler..
hadi ben kactim kizlar cok cok muckssss
canım çok sağol.kızlar günaydın nasılsınız.birsencim çok çok geçmiş olsun.akşam arıcaktım seni ama müsait olamadım mesaj attım bugün mutlaka ararım canım.
ayşecim meih kağana geçmiş olsun yanık kötüdür ya umarım çabuk iyileş,ir kuzucuk.defnoşda iydiri inş.
gazelimde hasta olmuş geçmiş olsun hülyacım.bengicim hayırlısı olsunya boşver ikisi bir arada büyür.sağlıkla gelsinde. bende bir akzaya kurban gitmem umarım:)
Kuzum benım.Tekrar cok gecmıs olsun canım.Atlattınız ıste bak.Kocaman erkek oldunuz artık.Bı daha hıc gerek kalmaz ınsallah.
Poğaca mı dedın sen bakayım.Ohh sıcak sıcak gönder banada hemen.Bol muhabbetler canım.
Ahh canım bee cok zordur emınım.Ama kendı evıne gecıyosun.Ne guzel yenı bır hayat bol sans getırır ınsallah.
Gunaydın canım.Yoksun sen nerelerdesın tatlım.
Gunaydın canım.Ben hala gecen yazdan kalan domateslerı yatıyorum yemeklerıne.Ama ole elıne fılan vermedım.Kıraz Borada cok sevıyor.Erık aksam verdık ve az kalsın boğuluyordu.Bı daha asla vermem.Ama Dağhan yıyıyorsa ver nolucak.Bılıyosun ben cok korkagım bu konuda.
2.bebıs bana kalsa hıç olmasın ama Alp cok ıstıyor sımdı dusunmuyorum gercı.Ama olacağı varsada doğururum caresız.Ya 2.bebıs ya koca baska secım hakkım yok benım.
Gunaydın sekerler..
Alıye ablamız yok bugun Borayla takılıyoruz.Şımdı uykuda bende Somon hazırlıycam oğlusa.Akşam ıcınde mercımek yapıcam.Regl olmusum hıc halım yok ama ıslerde bana bakıyor.Akşam ustude dolasmaya cıkarız bıraz.
evet cnm ya çok çabuk geçti zaman ben bile anlamadım doğrusu az kaldı oğluşumda kucağımda olacak yanındaözlemcim 6 ay oldumu..ay ne cabuk zaman geciyor ya..3 ay sonra yeni kuzumuz geliyor he :) heyecan yaptim şimdi :)
bugun annemler gelecek..ortaliği topliyim biraz..sonrada pogaca yapayim annemlere :)
hadi ben kactim kizlar cok cok muckssss
hoşgedin cnm,erik vermedim zeynebe daha ama kiraz ve kayısıyı sevdi kzuumHerkese günaydınlar...
8 de başlayan mesaimiz kahvaltı sonrası uykusuyla devam ediyor,Bendenizin şu an ütünün başında olmam gerekirken kk da lak lak yapıyorum.daha yatağımı bile düzeltmedim,,,acil çıkmam lazım ama gözüm üstünüzde!!Bişey sormadan çıkamam kızlar bebeişlere domates yediriyomusunuz??Dağhan çiğ olarak çok sevdi yiyorda bi soruyum dedim,Bide yaz meyvelerine bayıldı erik kiraz görünce çıldırıyor,sizinkilerde seviyormu??
yazık kuzuma ya,geçmiş olsun nazlıma.
Kızlar Nazlı yıne ateslenmıs.Butun gece ateslıymıs.Şımdı Semos Boranın doktoruna göturdu.Ayy ne var cocukta ya kımse bırsey soylemıyor yanıyor yavrum 10 gundur.
merhaba kızlar ...amanınn ne kadar yorulmuşum kızlar ya
sanki tır geçmiş üstümden aksam 8 de bi uyudum 10 da eltimler gelmişti onlar için kalktım
baktım ömerim zıplıyo yürüyor...dedim aytunça sen ona ağrı kesici ver uyut ben uyuyacağım...neyse uyutmuş ömeri....bende onun odasında yattım...gece 4de öksürükten uyandı narkozdan dı sanırım...süt verdik..ağrıkesici verdik babasının ayağında kanepede uyumuş..aytunca dedim..uyuyunca getir yanıma
neyse yanıma getirdi...uyuduk ana oğul gelip göğsümdeuyudu kuzum hep yada karnımda
o kadar güzelki teninin tenimde uyuması....sabah 10 da kalktık ....evimiz o kadar dağnıktıki..
kaynana sözde yardım için geldi herkesten önce uyudu karnı acıktı...ama hiçbişey yapmadım..
bir çorba bile yapmadı ömere...hemen kalktıkm mercimek çorbası yaptım kuzuma....
sabahta tezgahta bulaşık yığılı...ay çok acıktım diyor..bende dedim çayıv koysaydın tezgahı toplamadan
bişey yapamam.....sonra bana dedi..ben dedi toplamadım tezgahı sen elleme dedin ya bana dedi...
taaa ne zamanki lafımı tutmuş kadın ...bende dedimki sen çalkala topla ama makinaya koyma ben düzenli yerleştiriim dedi...tmm dedi..
neyse kuzum kahvaşltısı yaptı....kaka apmış ama bandaja gelmiş...sildim bandajı ama bilmiyorum ne yapacağız
ellemeyin demişti doktor...mikrop kaparmi acaba?
perşembe kontrol var şimdi bende evi toplayım herkesi öptümm
sinirlerim tavan yaptı yaa ben bu kadınla sn geçiremeyeceğim kızlar heleki regli zamanımda sinirm dahada zıplıyor....
dedimki kıyma çıkardım ömere köfte yapayım dedim 3 de çıktım 5 de geldim
kadın çocuğa hiç bişey vermemiş yaaa
insan köfte yapar elinemi yapışacak...
bide bana dik dik konuşuyor tesisatcı getirdim...su oldu banyo neymiş detaylı temizlemeyecekmişim
heryer mok götürse temiz diyor ...çamaşır yıkıyorum kuru çamaşırı almış balkondaki pis tozlu masanın üzerine koymuş...istemiyorum bu kadını ya insna bir işe elini sürer bir işe yarar dimi ya
yok gitti uyudu 2 saat ...bide bana şunu yaptınmı bunu yaptınmı lay lay yapıyor...heryer doz olmuş yerlere bişeyler dökmüşler leş gibi silemeyecekmişim...
sözde ben gideyim çocuk iyi dedi...çocuğa yemek vermemiş aç çocuk azcık ateşlenmiş
sabah 4 den beri ilaç vermedim ondan oldu sanırım...şimdide gitmeyeceğim diyor git dedim bunun i.çin bekleme dedim yok diyor ....
tesisatcıya neden az para aldın diyor adam anlatıyor...adama alacaklı gibi bi dak. baksana baksana ayak bastı parası bu kadarmı alıyorsun...adamda tersledi teyze sen ne diyorsun ya dedi...
kafayı sıyırmış yaa........
luzumlu luzumsuız konuşuyor bana gel destiizdivaç izle diyor...allah aşkına yaaaaaaaaaaa git dedim gitmiyor o gidecek diye yemek yapmadım sadece kabak yaptım...ilave yapmayacam ama
bide hizmet bekliyor aa benim karnım çok acıktı sofra kur diyor ...ya sanki evinde hizmetci yapıyor kadına herşeyinii
offfffffffffff
canım ya ben yapmasam herşey kalıyor bende duramıyorum yapmadan ne yapayım sinir oluyorum iyiceözlemcım sen kendıne dıkkat etmezsen kımse senı uyarmaz allah mufazaa daha kotude dusebılırdın daha temkınlı olmalısın bence kaynanada masallahh yan gelmıs yatıyo allah ınsanlara vıcdan versın oncelık dua bu valla allah yardımcın olsun canım
bıde ben şuna cok ınandım hamılelıgın nasıl gecıyorsa bebegınde öle oluyo benım popom yer gormedı ne naz yaptım nede yatıp dınleneyım dedım duruda aynı dogdugundan berı cok hareketlı
sinirlerim tavan yaptı yaa ben bu kadınla sn geçiremeyeceğim kızlar heleki regli zamanımda sinirm dahada zıplıyor....
dedimki kıyma çıkardım ömere köfte yapayım dedim 3 de çıktım 5 de geldim
kadın çocuğa hiç bişey vermemiş yaaa
insan köfte yapar elinemi yapışacak...
bide bana dik dik konuşuyor tesisatcı getirdim...su oldu banyo neymiş detaylı temizlemeyecekmişim
heryer mok götürse temiz diyor ...çamaşır yıkıyorum kuru çamaşırı almış balkondaki pis tozlu masanın üzerine koymuş...istemiyorum bu kadını ya insna bir işe elini sürer bir işe yarar dimi ya
yok gitti uyudu 2 saat ...bide bana şunu yaptınmı bunu yaptınmı lay lay yapıyor...heryer doz olmuş yerlere bişeyler dökmüşler leş gibi silemeyecekmişim...
sözde ben gideyim çocuk iyi dedi...çocuğa yemek vermemiş aç çocuk azcık ateşlenmiş
sabah 4 den beri ilaç vermedim ondan oldu sanırım...şimdide gitmeyeceğim diyor git dedim bunun i.çin bekleme dedim yok diyor ....
tesisatcıya neden az para aldın diyor adam anlatıyor...adama alacaklı gibi bi dak. baksana baksana ayak bastı parası bu kadarmı alıyorsun...adamda tersledi teyze sen ne diyorsun ya dedi...
kafayı sıyırmış yaa........
luzumlu luzumsuız konuşuyor bana gel destiizdivaç izle diyor...allah aşkına yaaaaaaaaaaa git dedim gitmiyor o gidecek diye yemek yapmadım sadece kabak yaptım...ilave yapmayacam ama
bide hizmet bekliyor aa benim karnım çok acıktı sofra kur diyor ...ya sanki evinde hizmetci yapıyor kadına herşeyinii
offfffffffffff
birsen canım geçmiş olsun kaç gündür bakamadım işten,güçten ameliyat geçmiş bitmiş şükürkü allahım bidaha göstermesin..
okadra duygulu yazmışsınki gözlerim dolu dolu okudum doğru söylüyorsun arkadaşım annelerde mangal gibi yürek olmalı...
bengi tebrik ederim sizi cnm.:) herşeyde vardır bi hayır ben bu habere çok sevindim. hakkınızda hayırlısı olsun...
gülşah canım ahh kıyamam ya sen anlatıyon ben sana üzülüyom valla.. kolay gelsin cnm allahın izniyle bi taşınında daha bu yaz ellemezsin
özlemcim 6 ay doldu dediginde bende şaşırdım valla daha dün gibi haber verişin:) allah kucagına almayı nasip etsin özlem sen niye yapıyosunki sende otur,yat onların işi bittiginde mecbur girecekler mutfaga kusura bakma ama hata sende.. bukadar yapma azcıknazlan yoksa dogumdan sonra yandııınnn,yanndııın hem ev hem 2çocuk hem kaynana çekemezsin..
hülyacım geçmiş olsun gazelime yaa ne oldu kuzuma ayy valla içim yandı bacım çocuk aç deyinceoffff
kaç gündür bakamadım neler olmuş valla haberim yok..
defnede dün gece teşlendi bugunde devm ediyor ama okadar degil.. semranın nazlısıda ateşliymiş off ya neolcak bu çocuklar???
kaçgündür işten güçten bakamadım heralde çocuga dün ateşlenince bugun bişi yapmadım onunla ilgilendim.. zaten 1gün yatak odam 2gün mutfak sürdü fenalardayımmm..
yrnda kutlay balkonu boyayacak ama binbir rica ve kavgayla adama evde iş söylesem resmen evden kaçıyor sanki onun evi degil benmm evim dün sabah birbirirmizi yedik yine iş yüzünden
ama onun yapacagı şeyler illaki oluyo offf mevlam boy vermemişki ona muhtaç olmayayım..
yrn defneyi anneme göndercem hazır kubi evdeyken bende kalın perdelerimi yıkar ütüler taktırırım.. perş.kadın gelecek bitecek inş...
KIZLAR SORUM VAR
ateş düşürücü olarak ne veriyorsunuz?? ben calpol veriyordum ama birirleri bana avrupa ülkelerinden toplatıldıgını söyledi içinde bilmem ne maddesi varmış.. geçen cerrahpaşaya gittigimizde defne ateşliyken şırıngayla dolven verdiler bende bugun dolven aldım ama dr daha önce hiç vermemişti..
2.sorum kefir veriyormusunuz? çilekli kefiri biberona koydum içmedi acaba ısıtılıyormu? üzerinde soguk içiniz yazıyor epeyce dışarıda tuttum ama mama ısısı gibi olmadı.. bende 1kivi azmuz ve 2bebe bis. üstünede az kefiri ekleyip blendıra çektim öyle birazcık yedi.. başka nasıl verebilirim???
ayyy kızlar kaynanam gitti ömeri iyi görmüş gidecekmiş kocam çağırdı taksi gitti çok şükür...bende şimdi oturma odamı süpüreceğim...sileceğim sonra yatak odasınısüpüreceğim...
en son çocuk odası ve banyoıyu halledeceğim ...
yarın büyük ihtimalle meltem gelecek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?