2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

birsencim ameliyat gecmis okurken cok heyecanlandim canim ben seni arayamadim telefonum arMalara kapandi. tufanda yanimda degildi canim kusura bakma dualarimla yaninizda olabildim ancak

hulyacim gazelim nasil eve daha yeni geldim gec oldu diye aramadim insallah iyisinizdir

nurtencim sizede gecmis olsun canim evi birak bebegime bak lutfen

gulsahcim belli ki cok yoruluyorsun Allah yardimcin olsun

bende bugun tumgun hastanedeydim kosuyolunda daha yeni eve geldik kizi uyuttum yatiyorum
iyi geceler

slm kızlar hülyacığım hiç önemli değil cnm seninde kuzun hasta bende arayamadım seni
kaynana derdi vardı gelen giden....yarın inş. cnm

bana gelince oturma odamın koltuğunu değiştirdim heryeri oynattım sildim tam bitti halamlar geldi sofra tezgahda duruyordu ..eşim çay yapmış...hemen koydum onlarda bişiler getirmiş...

11 geçerken gittiler temizlediğim yerde kırık oldu.....şimdi kalkacağım çamaşır asacağım...banyomu temizleyeceğim...yarın kesin geliyor meltem o geldiğinde bişeyler yapmak istemiyorum şimdiden toplayacağım...yarın bi süpürge atarım eve ...şincik ben kaçar kızlar öptümm...

hee esenciğim teşekkür ederim allah razı olsun

Kızlar selamlar :)
şimdiiiiiiiiiiiiii istanbula oturan hatunlar, istanbula gitme durumumuz var, buluşup görüşelim istiyorum, hafta içi derseniz 11 haziran, hafta sonu derseniz 12 haziran :) sırf sizlerle buluşmak için eşimi kandırdım zemuszemusistanbulda hafta sonu orduevinde yer ayarlayacak, bizde kağanla gelicez, kim ne tarafta oturuyor anadolu avrupa yakası tam bilemiyorum, biz maltepede kalıcaz büyük ihtimalle, hadi bakalım sizden haber bekliyorum şimdi
a.s.

cnm ben avrupa yakasındayım buradan araba ile gelecek olursa ben karşıya gelirim...
tabi durumlar ne olur bilemiyorum şimdilik gelirim gibi :)

Cnm kolay gelsin taşınma işleri zordur helede bir bebekle pardon çocukla diyim artık 1 yaşlarını doldurdularya :) dahada zordur

Cnm 3 sefer fln süt içti, düzenli verince içmiyor, sütcünün sütünü verincede içmiyor, çocuk sütünden vermiştim ondan bi kaç kez içti, şu süt mevzusu benim içinde problem bakalım nasıl bulucaz kolayını

ohh iyi çok şükür alişte atlatmış gözünüz aydın

Hayırdır inş. cnm ya, havalardandır muhtemelen... ne taktın kafana bakayım
Ah kıyamam kuzuya ya...

Esen bacım şu dıgı dıgı olayına çok güldüm ya bak okurken bile gülüyorum hala maş kuzuya

Hay Allahım Yarabbim bune tüm aksilikler üstüste... çok üzüldüm cnm ya, neyseki fotoların bi kısmı bari sağ sağlim kalmış , pasta olayına uyuz oldum

Geçmiş olsun cnm ya, serum bağlattır bak daha iyi olur kağanada takmışlardı ama tek sorun takılı iken çocuğu nasıl zaptedeceksin onu düşün... durur dersen hiç durma, geçengün ben dr a gidince banada bağladılar bi kaç saatte iyi oluyor insan

Ayşecim çok geçmiş olsun cnm ya... ne desem bilemedim ama dicem, çocuğun ne işi vardı o fırının yanında??? off inş geçer ya, yanık acısıda hiç birseye benzemez (
Allah analı babalı büyütsün inş. :)) ne güzel ya , bakalım o heyecanları bir daha ne zaman yaşayacağız
Güle güle kullan bacım, inş filimleri temiz çıkar defdefin

geçmiş olsun kuzuya ya, dişten olabilir banada öyle geldi

( hey Allahım bu ne, kusma olayı kötü cidden ya, atlatır inş en yakın zamanda
Ayşecim aman inş tamamen geçene kadar patlamaz o deri ( sende üzme kendini cnm ya... annelik işte ne kadar üzülme desemde ben bile üzüldüm (... olmuş artık inş kısa zamanda gecer...

BENGİİİİİİİİİİİİİ HA HAY SÜPERRR D Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş cnm deniz kaanım abi oluyor desene D

Çokk şükür sağ sağlim atlattı çıktı paşa, dualarımız onunlaydı cnm Rabbim onu korur merak etme sen, inş kontroldede problem çıkmazda tamamen atlatır kuzucuk

Kıyamam ya.... senin için gerçekten zor olmalı... ama bi kaç sene daha diyorsun gülşah bak az kalmış şükür sonra evinde çocuklarınla beraber olursun

Hay Allah ya niye 10 gün sürsünki bir ateş?? çok geçmiş olsuın inş çabucak toparlar nazlı prenses...

aman boşver kaynana değilmi hepsinin köküne kibrit suyu sen kendi çocuğuna kendine bak gerisi kalsın

Sabret diyecektim birsen ama şükürki gitmiş artık oh rahatlamışsındır, atsan atılmaz satsan satılmaz idare etcen artık

D o mikseri yerim ben, cnm kağanın doğumgününe senin verdiğin atom böreği tarifinden yaptım çokkk mükemmel bişey bu ya, bayıldık ailecek artık favori böreğimiz oldu yeniden teşekkürler

Cnm defneye çok geçmiş olsun, bu aralar tüm kuzular sıradan bi ateşlendi... bence en etkili dolven, ama dolaba koymayı unuttuğum için şişesini attım, şimdi novalgin var şurup, oda ateş düşürücüymüş, calpol ztn hiç etki etmiyor kağana...

Melteme çok çok selam söyle benden

((( çocuktada hastane fobisi oluştu resmen ya... emsin artık napcan hülya, bişey yemezse mecbur emicek...

cnm ben avrupa yakasındayım buradan araba ile gelecek olursa ben karşıya gelirim...
tabi durumlar ne olur bilemiyorum şimdilik gelirim gibi :)

Çok sevindim birsencim inş bir problem çıkmazda görüşebiliriz çok memnun olurum, hepinizi internetten tanıyorum tabi ama yüz yüze tanımak daha farklıdır eminim ya heyecan yaptım bak Dopuyorumnanaktan

ben hala ayaktayım ama banyoyu temizlemeden uyuyamazdım çamaşır suyu ile misssssss yaptımmm ama klozet takımıma difrit oldum altı kaymasın diye böyle plastikli bir takımdı evkurdan dünya paraya özenerek almıştım çokda kullanmadım sonra yenileri olınca onlara takıldım hadi bu aksam onu sereyim dedim...ana o alt kısımları sen yapışşşş...açarken iplerini çekti deli oldum ya bu hafta kullanacağım sonrada atacağım yaaaaaaaaaa.....

duşda alayım dedim....tozda alayım ........şimdidepc başındayım saçımı kurutmadan yatacam suyunu çeksin havlu...

burcı söylerim slmını cnm

çok sağolun kızlar biraz daha rahatladım sanki. sizinle paylaşmak bana iyi geldi.dr düşük doğum ağırlığı olabilir erken doğum olabilir dikişlerin patlayabilir falan dedi. benim dikişlerim çok ağrıyordu normalde de çok korkuttu beni ... deniz kaan'ı kesinlikle sütten kes dedi. çok üzüldüm kuzucum iki gündür emmek istiyo veremiyorum. hepinizi öptüm

hayırdır esen neyaptın hastanede buarada ben koşuyolunda calısıyorum muhtemelen medıpoldeydın bı dahakı sefere haber ver musaıd olursam yemek yerıs

canım 12 hazıranda durunun kontrolu var öğleden sonra bana uyar fazla kalamam ama senıde gormek ısterım bı aksılık cıkmazsa gelırım bendeyerimseniben

doktor bence en kotuyu anlatmıs sana karamsar olma bak ozlemın 6aylık oldu bıle kotuyu dusunme hıc evet zor oluyordur hamıle kalınca sut verılmıyo kıyamam ya uzulme hıc zaten koca adam olduu

nurtencım ben kefır ne onu bıle yenı ogrendım hayatımdada hıc ıcmedım bıldıgım bıseyde degıl bısey dıyemıcem yanııı

bırsen sende bukadar işle gucle hırpalama kendını bırak bok gotursun bırazda evını yahuu yazık valla yat dınlen bırazz

bana gelınce yorgunum bıraz ama allahtan işler cok durgun bende dınlenıyorum ofıstee ama iş çıkısı mesaı baslıyo yenıden :hulya:
buarada hala kornıs ve benzerı hıcbısey yok camlarımda cuma gunu ızın alıp ferdanın dedıgı perdecıye gıdıcem bakalım
sabah kadının bırıyle kavga ettım evının onune arabayı hergun park edıyomusum dıyee az gulmedım allah akıl versın olmayana ne dıyım:):teytey:

sağol cnm iyiyim Dağhanda iyi, çok şükür,alışmaya çalışıyoruz 1 aydan sonra evimize..sen nasılsın kızlar nasıl???

iyi olmanıza sevindim canım bizde iyiyiz çok şükür iş ev derken zaman akıp gidiyor:)

hülyacım canım benim ya gazele çok ama çok geçmiş olsun kuzum benim Allah acil şifalar versin aklım sizde kaldı umarım şimdi biraz daha iyidir

canım sevindim senin adına hayırlı olsun:))))

ayşecim bebişinin eli nasıl oldu

bengicim arkadaşıma da aynı şeyi söylemişlerdi ma maşalah çokta güzel geçiriyor dr lar en kötüsünü söylemek zorundalar korkmaa.s.

gülşahcım özele gitmedim tatlım marmara üniversitesi hastanesine gittim Ahsenin kan tahlillerini yaptırdım bıngıldağı hala çok açık onunla ilgili testleri yaptırdım bugün sonuç çıkıcak bakalım
annem ve teyzemle geldim canım yanlız olsaydım aklımdaydı arıycaktım seni dönüştede nurteni ve birseni ama annemler olunca arayamadım annemler yuşa tepesine gitmek istediler
hastaneden sonra çamlıca tepesinde kahvaltı yaptık oradan yuşa tepesine gittik dua ettik
oradan da oraya kadar gitmişken yoros kalesine gittik yemeğimizi yedik akşam eve döndük baya yorulduk aama güzel bir gündü

birsencim ömerime çok geçmiş olsun ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim anne yüreği gerçektende çok hassas oluyor hele ki konu evlatlarımız olunca Allah onları bizlere bağışlasın

ooo kızının sayesınde felekten bı gun calmıssınız annenlerle ne guzelll:)
çok guzel yerler bencedee gezılmelı muhakak neyse nasıp degılmıs bıdahakı sefere ınsallah.
hayır haberlerını beklıyorum onemlı bısey degıldır sanırım bazen oluyo dıye duymustum bebeklerde:1hug:

kızlar bana gelince sezon açıldığından itibaren çok yoğunlaştı gelen giden telefonlar patronun işleri akşam nasıl oluyor anlamadım bu hafta
duruda bana acayip düşkünleşti arkadamdan ayrılmıyor hersabah ağlayarak ayrılıyoruz yağmurda sen ne zaman emekli oalcaksın anne diyor
pınarcım esencim birsencim sibelcim aynurcum tülaycım tubacım özlemcim hülyacım ayşecim gülşahcım bengicim ferdacım sizler nasılsınız umuttuklarım varsa özür diliyorumm

saol canım hep aynı derttt sabah vedalasmaları kotu gecıyor benımde aklım gun ıcerısınde hep duruda kalıyor fazla duygusal bakmamaya calıs yoksa yapamazsın sabırlı olmaya calısıyorum bende bakalım nereye kadar:))

iyi bari bende veriyim,biz daha bir yaş kontrolüne gitmedik,eşimde tatildeydiya işleri çok yoğunmuş azcık hafiflesin gidicez inşalalh..
ohh iyi gezmişsiniz cnm ,inşallah kızımın sonucuda iyi çıkarda sende rahatlarsın,Allah dualarınızı kabul etsin..

sağol cnm iyiyiz sanada kolay gelsin..

kızlar sizi sürekli takip ediyorum,ama yazamıyorum çünkü canım çok sıkkın tek ricam hepiniz aklı başında insanlarsınız bana düşüncelerinizi belirtmeniz,kısa kısa anlatcam bşınız ağrımasın,ben psikolojik bunalımdayım herşey tekrar tekrar depreşiyo ve atamıyom içimden ilk evlendik evimizi dizdik eşimin ailesi çöp almadı. yeni gelin evi önce babamlar düğünden önce gelip kalacaklar o evde dedi kabul etmedik sonra abimler gelecek dedik üstelik 2de çocuk var yine kabul etmedik ailemde tepki verdi aailesinin tepkiden haberi yok uygun dille söyle gelin o evegirmeden olmaz dedi ailem,neyse ilk evlendiğimiz hafta abisi aradı,eşim abisinden evlenmeden borç almış bileziklerimi ve takılan paraları verdim,neyse ALLAH BEN ı KAHRETSıN...saflık işte,neyse la havle herşeyi ailem yapmasına rağmen bişey demedim,beni ayda yılda bi ararlar aradıklarındada sinir hastası olmam için ne varsa yaparlar,geçen kayınvalide denen .......aramış bana diyoki şu isim vermiycem sana çeyrek takmıştı,kızı evleniyo gelirken getirin neyse geçenlerde amcasının kızı evleniyo onlar adına gidiyoz ve yine biz takı götürüyoz benim saf ailemde bunları bimiyo tabi biz anne baba olarak görevimizi yapmak zorundayız diye bizim akrabalardan gelenleri düğün nişan olduğuda götürüp veryorlar,eşim biara 5 ay çalışmadı ve evde yatıyor kaynana aramış diyoki eski bi bilezik var göndereyim iki ay sonra yapın gönderin.kızlar kopuk kopuk anlattım kusura bakmayın ve benim çocuğuma çorap bile almadılar,daha anlatmaya çekindiğim neler neler,ve biz bu yüzden sürekli tartışıyoruz ve benim sağlığım iyi değil intiharı bile düşünüyorum,eşimailesine laf söylendiğde kimlik değiştiriyo neolur siz bana yardımcı olun hepiniz şimdiden tşkler....bi arkadaş.

canım sana kımsenın yardımcı olabılıcegını sanmıyorum acık acık konusmaktan baska yapabılecegın bısey yok gıbı yerınde olsam koyarım agırlıgımı kaynanaya ve esıme karsı

sana en onemlı tavsıyemde allahın verdıgı canı allah alırr sakin ol sabırlı ol gerekırse aılenden destek istee
allah yardımcın olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…