Kızlar selamlar :)
şimdiiiiiiiiiiiiii istanbula oturan hatunlar, istanbula gitme durumumuz var, buluşup görüşelim istiyorum, hafta içi derseniz 11 haziran, hafta sonu derseniz 12 haziran :) sırf sizlerle buluşmak için eşimi kandırdım zemuszemusistanbulda hafta sonu orduevinde yer ayarlayacak, bizde kağanla gelicez, kim ne tarafta oturuyor anadolu avrupa yakası tam bilemiyorum, biz maltepede kalıcaz büyük ihtimalle, hadi bakalım sizden haber bekliyorum şimdia.s.
gunaydın bacılarrrr
saolun kızlar ıyı sımdı bızım ufaklık dun ozele goturdu annem bıde herkez bırbırının verdıgı ılacı begenmıyo neyse bıdaha degısmıs antıbıyotıgı atesı yoktu gece umarım cıkmamıstır yınee
bende dun gece basladım büfedekı bardakları kagıtlamaya buaksamda yatakodasına gırecem dıgerlerını tasıma sırketı paketlıyecek yetısemıyorum duru nefes aldırmıyo eve gıdınce okadar ozlemıs oluyorkıı çalışmak hıc bukadar zor gelmemıstı neyse duygusal olmuyayım bır ıkı yıl daha sonra ya nasıppp
bırsencım tugbacım eslerınıze gecmıs olsun ayyy cok korkarım ben esımın hasta olmasından bı naz bı nazz :)allah kolaylık versın valla bıde hıc unutmam benım babam cok fenadır her grıp gecırmesınde vasıyet yazdırır anneme kaydirigubbakcemile3
gulhancım yasaklar delınmek ıcındır bacım sen kacamaklara devammaklinialirimsmile
handecım yumurta sıkısınca bı işler yapılıyorkı bosver hıc onceden tasa etme kendınee yer konusunda karar verememessın sanırım bence ılk dogumgununde evınde olması daha guzel olur ama sıkıldıysan alternatıfler ara sımdıden
esen pınar tulay burcu daha yazacaktım ama unuttum kusura kalmayınnn bacılarım buara balık hafızası var bendee opuyorum hepınızıkafamçokkarıştı
Selam,Ben geldım ama kımseler yok kıııııı....
Aslı hosgeldın canım.Bızde senı cok özledık valla.Nasıl afacan oğlum uslu mu annesı.Anam senın kaynanada cıkmaz oldu sızden.Hem ıs hem o allah yardımcın olsun canım.
Nurtennnn mevlut bızım tarıhe gelıyor sanırım.Napıcaz ya uygun bı tarıh bulmas dıyorum.Ne guzel aylar oncesı kararlastırmıstık nasıl olmadı hala saka gıbı yaa.
Ben de azıcık dısarı cıktım geldım.En yakın arkadasımın pazar gunu doğumu var.Bırlıkte hastane suslemelerını ve sekerlerı sıparıs verdık.Sonrada bıryerde oturduk geldık.Alp te ıstanbuldan gece dönucekmıs.O saatte donme kal annende dedım ama.Durmaz gelır heralde yıne.Anneme gıtsem mı kalsam mı karar veremedım valla.Şimdilik evde oturuyorum.Yemekte yapmadım yok dıye.Kıraz aldım kendıme onu yerım artık.
Bıde kızlar.Sutu nasıl verıyorsunuz.Ben Boraya 3 kere denedım ıçmedı.Tabı ıcıne bırsey koymadım.Ilıtıp verdım ama sonu husran.Aptamıl sıvı sut denedım onu yarım bıberon ıctı.Ne yapmalıyım acaba.Doktor mamayı bırakma.Sute ıyıce alısana kadar 1 mama 1 sut ver dedı.
merhaba kızlar ....biz geldik...alişimi doktora götürdüm doktor amcası ciğerlerini dinledi...
çok şükür hiç bişey yok dedi...ve o kadar hızlı iyi olmuş ki dedi şaşırdım dedi ilaca devam etsekmi etmesekmi dedi..ama antibioytikle alerjik damlayı 5 güne tamamla dedi...
balgam sökücüye sen karar ver dedi....
maşallah çok iyi dedi...
bende süt olayını sordum kızlar benim ömerde asla sütü içmiyor...devam sütünüde gece uyurken toplasan 150 cc ancak içiyordur...
doktora dedim bişey olurmu? yemeklerini çok güzel yiyor dedim et tavuk hepsini tüketiyor
ne versem yiyor dedim...yatmadanda sütlü bisküvi veriorum onuda kaşıkla yiyor dedim...
doktorada tmm dedi....yemek yediği için doyuyor gecede emme reflexsinden dolayı biberon emiyor dedi
evet gece boş biberon olsun ömer onu alıp boş boş emiyor uyuyor....
alişimde tam aksi aksam 9 da açtığım 1 lt sütü sabah son kahvaltıya kalacak kadar içiyor yani 1 lt süt tüketiyor alişim...bi zararı varmı dedim...süt kansızlık yapar kabızlık yapar ama kan sayımı 12.5 çok iyi dedi...günde 4 kez kaka var diyorsun dedi...hiçbişeyi yok içirebilirsin dedi...
yanibizimdoktorun görüşü bu
gülhan kocan gelecekmiş hayırlısı ile gelsin cnm....
sütü ben ısıtıp verdim aliş içti 9 aylıkken içmemişti ama şimdi 1lt içior
ömer içmiyor sende boraya bir biberon süte bir bebe bisküvi erit belki içer cnm
pınarım kayınvalidene gidecekmişsin git cnm eylen ...kayınvalidenide tebrik ediyorum cnm
öle böyle hep destek size....
hülyacığım aynı sıkkınlık bendede var...
bugün hastaneden forma istanbula gittik halamla gezdik...
annem yine çıldrıttı beni....sağlıkocağıana gitmiş kan vermiş doktora görünmüş
derdini anlatmış ...doktor buna kalp ekosu çekmiş..ve kesin senin kalp damarların tıkalı
sana anjio gerek demiş...
bana açmış tlf böyle böyle diyor ..ne yapacağım anne dedim ömerimi alayım dedim...
komsuya bırakacağım dedi...anne dedim bu kadar panik yapma sende öle bişey yoktur
dahiliyeci ne anlar dedim..yok bana elli laf saydı...ömerimi komsuya bırakmış gitmiş doktra ben
ona çocuğu alacağım dediğimde gitmeyeceğim babanın işi var gece acile gideceğiz dedi...
sonrada hastanedeyim diyor çok kızdım...
karar verdim eve gidiyorum...ararlarsa hastaneden hemen alişide alacağım gideceğim hastaneye...
halamda diorki hastaneye giderken alişi bana bırak eşyası bende var 2-3 gün ömerle sen evde yanlız kal diyor...ikisi oyun ister aliş sürekli ömeri tepelediğinden çocuğun biyerine vurur dedi...
ben ona bakarım 3 gün sonra altlarım dolmuşa getirirm sana dedi..aytunçda seyhate gittiğinde bizde kalın
annende gitsin istediği doktora dedi......
böle işte kızlar kocamada başka konulardan kızgınım benim sözümü hiç dinlemiyor sonrada sen haklıymışsın diyor...kafayı yedirtecek bana oda...bigün kaçacağım valla yaa
bende anlamadım nedendir ama herşeye canım sıkılıyor, gezmeye de gidiyorum,alışveriş de yapıyorum( ki bu ikisi benim için en iyi terapidir:kedi:) ama rahatlayamıyorum yinede( dün pikniğe gittik komşularla, erkeksiz,ben topladım arabama hepsini götürdüm. bugün apartman toplantısı vardı. uzun zamandır istediğim düdüklü tencereyi aldım kendime,ama yok anacım,hala bunalıyorum!! hiç biri mutlu etmiyor beni ( offff diyesim geliyor. 2 gündür sıkıntıdan Özay'a sardım. bi kavga kopcak ya, az kaldı! fırtına öncesi sessizlik var sanki ortalıktaohaoldumsmile
Ah kıyamam kuzuya ya...selam hanımlar...
üfff şu sıkıcılık havadan kaynaklanıyor galiba hepimize bi kasvet çökmüş durumda(
Gazelde öğlen uykusudan uyandı beşiğince azcık gulduk oynadık...tam ayaga kalktı bütün midesini fena halde kustu( beşikin suntasına kadar halı üstü başı heryer battı bir anda birde kuzum korktu aglamaya başladı ilk defa boyle uykudan uyanınca kustu (
herşeyi makinaya attım Allahtan halımda makinaya atılan cinstentek başıma gazeli yıkamaya hala cesaretim yok babası gelsin yıkayalım beraber ...
az önce de ishal gibi ama emin değilim baya bi kaka yaptı(
inşAllah hastalık falan değildir yaa cok cnm sıkıldı bu duruma(
son günlerdede alışmış ben odada olmayınca orta sehpanın üstüne cıkıyor oturuyor onu kaldırsam koltulara cıkıyor off
gecende uykudan uyanmış odasına bir gittim ki ayagını beşik in üstünden kaldırıp inmeye çalışıyor aklım çıktı bi an
ne zaman durulur ki bu kuzular yaa(
gülhancım canım ne zaman belli olur bilmiyorum eğer illa beşi diyorsanız dua edicem mecburen çıkmasın diye
tubacım sadece cumartesi değil sınav paazar günü de var o yüzden satmam olanaksız tek çarem dua etmek inşallah görev çıkmaz:Saruboceq:
ayşe sakin ol canım bol bol oku kendine havalardan sanırım bu ruh hali bende de var çünkü
hande baya yaramazlık yapmış masal.Ahsende öyle çok yaramaz ama benim mutfak dolaplarım çok ağır olduğu için açamıyor şükür konsolu boşaltıyor habire ve benim çamaşır çekmecelerimi:))
bi de çiçeğin toprağını boşaltıyor ben eğilip toplarkende sırtıma binip dıgı dıgı yapıyor çok zilliler yaaa:)))
hülyacım geçmiş olsun canım yaaa inşallah hastalık değildir gazelin her zamanki kusmalarındandır(
ay bu kusma işi ne zormuş seni şimdi anlıyorum Ahsen iki gün kustu sinirlerim altüst oldu Allah yardımcın olsun bacımmm
selam en sonunda gelebildim dün gece Türkizin doğumgününü yaptık biraz terslikler sonra coşkulu kalabalık derken atlattık.Herşey süper gidiyodu saat 4 te pastayı almaya gitti eşim pasta yapılmamış inanamadım resmen sinirimden ölcektim eşimde pastaneye ağzına geleni söylemiş ne farkederki son dakkada 2 pastayı başka bi pastanede birleştirip doğumgünü pastası yapmışlar sonra fotoğraflar çekilirken yanlışlıkla kim bastı bilmiyorum ama bi kısım foto yok resmen silinmiş ya ben diyorumya bi şeyi çok istemiycem olmuyor işte bu olumsuzluklar haricinde herşey süperdi biraz sinirli biraz mutlu derken bunuda atlattık.herkes iyidir umarım kaçırdığım bebişlerin doğumgünü varsa kutluyorum biliyosunuz bayram için görevliydim ondan sonra dabu acele doğumgünü anca gelebildim.
GÜLHAN ÖZLEM AĞOLUN VALLA sormayın adamı öldürcektim tüm sinirimi eşimden aldım gerçi adama eşim nasıl unutursunuz deyince oda üstüne yazılcak yazıyı söylemediniz bizde vazgeçersiniz diye düşündük demiş varmı böyle bahane ya o kadar özendim masamın fotoları sonra arkadaşların bi kısım fotolarıda yok o kdar hazırlandık mahallenecek.Komşum elde çarşaf böreğiyle karadenizlilerin Fasulye kavurması var onu yaptı annem sarmayla incirli kurabiye bide poğça arkadaşım patates toplarıyla cevizli kek yaptı masanın fotosunu çektim ama yok ben ne yaptım dimi ya kısır o kadar sağolsunlar çalıştığım için herşeyi onlar yaptı ben servis ettim
Bu rarada DIRIMCIM ha gayret canım
Geçmiş olsun cnm ya, serum bağlattır bak daha iyi olur kağanada takmışlardı ama tek sorun takılı iken çocuğu nasıl zaptedeceksin onu düşün... durur dersen hiç durma, geçengün ben dr a gidince banada bağladılar bi kaç saatte iyi oluyor insankızlar cok saolun iyi dilekleriniz için...
az önce yine dr dan geldik...
malesef boğaz enfeksiyonu ve antibiyotik verdi ..
idrar tahlilide yaptık temiz çıktı çok şükür..
ama kusması dvm ederse su kaybından dolayı serum baglıyacaklar..:çok üzgünüm:
inş dvm etmez ya cocugun midesi dışına çıktı resmen:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
resmen aç yavrum...sadace beni emiyor ama kustugu zaman o emdiğide gidiyor...
kızlar kuzumun eli yandı( 4 parmağı birden kabardı. fırına bi yapıştırdı,hemen çekti ama yandı biker ( saatlerdir ağlıyor. geğiriyor,ona bile ağlıyor bebeğim. doktorumuz 2 ilaç söyledi aldık sürdük hemen, biraz hafifledi gibi. off yaa, çok canı yanıyor olmalı.:çok üzgünüm:
Allah analı babalı büyütsün inş. :)) ne güzel ya , bakalım o heyecanları bir daha ne zaman yaşayacağızHsgeldın canım.Sıkma kendını bı hızlanınca hersey halloluyor.Kolay gelısn.
Guzel gunlerde kullansın mercımek cıcılerını.Ne aldın canım oto koltuğu olarak.Ohh gezmelerde olmus.
Aaaa kıyamam ya.Gecmıs olsun Hulyacım.Dur bakalım ılac etkısını gösterırse seruma gerek kalmaz ınsallah.Off ya nedır bu cocukların hastalığı.İçini acıtıyor ınsanın.Atesı nasıl varmı.
Hayda nerden cıktı Bırsen.Hasatanemı aradı.Hadı Allah yardımcınız olsun.Dualarımız sızınle ama hıc stres yapma kendıne.Kolay olucak ınsallah.
Offf yeter artık yaa.Iyı habere hasret kaldık.Nasıl oldu Aysecım ya.Cok mu yandı kı.Kıyamam bee.Suyun altına tut bol bol acısını alsın kuzum benım yaa.
İyi Akşamlar Kızlar...
Yoğun bır hafta sonunu yıne gerıde bıraktık.Sabah annemle babam kahvaltıya geldı.Onlar evdeyken ben hemen hastaneye kostum.En yakın arkadasımın cokkkk tatlı bır kızı oldu.2 saat kadar yanında kaldım.Eve gerı dönup.Akşam ustu tekrar Alp le bırlıkte gıttık.Ama hastaneye acaıp kızdım.Doğumdan cıkar cıkmaz mama verdıler cucuğa.Ya bı durun bekleyın ağlamıyor etmıyor cocuk.Benım damla sutum olmamasına rahmen 12 saat bekledıler.Tabı sımdı mama ıstıyor sureklı.Sutude gelır ınsallah ta emer kuzum.Ayy ben cok cekınce bu emzırme ısınden acaıp gerılıyorum olaylara.
Neyse eve donup annemlerı gönderdık.Hava guzel dıye.Borayı cıkardık esımle.Bıryerde oturup 9 gıbı donduk yuvaya.Ya dısarda da hıc keyıflı olmuyor.Bı esım alıyor bı ben karsılıklı 5 dakıka oturamıyoruz.Benım sıpa ne arabada nede mama sandalyesınde oturmuyor.Hep ınsanları tacız edıyor.Gıdıp gıdıp ya masaya saldırıyor yada ınsanlara bağırıyor.
Şimdi 2 sıde uyudu bende bıraz takılıp yatıcam.çok yoruldum bugunnnn.
İyi geceler bacılar a.s.
Cuma akşamı dışarı çıkardı beni eşim sağolsun. Fena bunalmışım çok iyi geldi. Geç gelince Defne uyanmasın diye kayınvalidemlerde kaldık. Dünde kahvaltıdan sonra ben arkadaşımın bebeğinin duasına gittim. Defne ile eşim kayınvalidemde kaldılar. Eşim hastaydı bayağı dinleneyim dedi. Sonra geldi aldı beni. Arkadaşlarla alışverişe gittik. Haftaya pazar arkadaşlarımızın nişanı var. Elbise aldım kendime çok şükür. Ordan Defdoş'u aldık eve geldik arkadaşlarla. Yemek, çay faslı derken gece geç yattık. Bu sabahta kahvaltı sonrası çıktık Defdef'i benim anneme bıraktık. Elbisenin altına ayakkabı ve çanta baktım ama bulamadım istediğim gibi. Ne zamandır bi markanın makyaj malzemelerini istiyordum. Boyner'e stand açmışlar çok sevindim. Kocişe biraz yüklüce masraf yaptırdım ama içime sindi :) Sonra arkadaşlarla buluştuk yine. Defdef'i aldık eve geldik az önce. Uyuttum size bakayım dedim a.s. Annem bugün ilk defa süt vermiş kuzuma. İçine bebe bisküvisi doğramış. 1 kase yemiş sevmiş yani. Bakalım alerji falan yapacak mı süt :uhm:
Ay kızlar Defdef'i annemden almaya gittiğimizde beni görünce "Anne geldiiii" dedi boynuma atlayarak. Ay nasıl bilinçli güzel söyledi. Sonrada yüzümü sevdi durdu kuzum. Artık iyice anlıyorlar ve özlüyorlar. Nasıl çalışmaya başlayacağım bu kızı bırakıp bilmiyorum
Yarın sabahta annem gelicek spora gidicem. Öğleden sonra da kayınpederime söyleyeceğim gelip alsın beni. Akşam Defdef ordayken gidip ayakkabı bakarız yine. Orda kalırız çünkü salı Defdoş'un kontrolü var. Ciğer filmi falan çekileceği için yanımda birinin olması lazım. Çarşamba annemlerin orda epilasyon randevum var. Haftasonu için kaş-makinür-pedikür işimide hallederim. Perşembe abime ziyarete gideceğiz. Oyy oyyy çok yoğun bu hafta yine
Neyse ben yatar bacılar öptüm hepinizi a.s.
slm kızlar zeynebi uyuttum bi bakayım dedim size
çok ateşi var ya kuzumun ölçtürmedi ama cayır cayır yanıyo halbuki bir saat önce ateş düşürücü vermiştim daha çok çıkmasın diye
sanırım dişleri yapıyo mızmızlanmaya başladı altta 2 tane birden sağlı sollu köpek dişi çıkarıyo belli oluyo daha patlamadılar ama
erken değil mi acaba bi netten bakayım
mutfağımı toplayayım hemencecik
az kendine gelirse kuzum parka götüreyim biraz temiz hava alsın
hayırlı akşmalar kızlar...
alıntı yapamıyorum malsef...geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize tşk ediyorum...
gazelin durum hala aynı dvm ...yediği herşeyi kusuyor...gerçi sabahtan beri hiç bir şey yemedi yarım kase corba yedi saat 3.5 ta
saat 7.30 da azcık muhallebi verim dedim yedi ceyregını... daha yastıktan başını kaldırmadan oldugu gibi yine mideyi boşalttı ...
sanırım akşam eşim gelince yine dr gideceğiz...
vücudun susuz kalmasından çok korkuyorum..
serum derseler taktırcam artık mecburen(
ve kötü tarafı bulantı için verdikleri ilacı verdiğim zamanda anında kusuyor..
anlıcagınız ilaçta veremiyorum(
Ayşecim aman inş tamamen geçene kadar patlamaz o derikızlar çok sağolun. valla çok kötü kuzumun eli( 4 parmağı birden balon gibi kabardı ( ben okuldaydım,babası doktora götürmüş bugün,genel cerraha. şimdilik yapacak bişey yok,patlamasını bekleyin demiş. patlayınca getirin dışındaki deriyi keseyim demiş ( off kuzum yaa dün bütün akşam ağladı. neyseki bugün ağlaması yok. asıl acı patlayınca ( bana olsaydı keşke ona olacağına!! (
canım çok geçmiş olsun kuzuma. nazara mı geldi nooldu bu kuzuların hepsi birden yaa(
hasta kuzucuklar varmış galiba geçmiş olsun... okuyamadım her şeyi. canım çok sıkkın... hiç aklıma gelmezdi böyle diyeceğim ama o kadar korunmamıza rağmen tekrar hamileyim ... nasıl yapacağımı bilmiyorum...off
iyigeceler kızlar felaket bir baş ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum çıkartacak gibiyim ama tutuyorum kendimi...
bizi bugün arayan soran dua eden herkese teşekkür ederim hastane köşesindeyken bir ses bir tlf bu kadar manalı olur iyiki varsınız
sabah çok erken gittik kuzum saat 12 kadar aç bekledi..12 de içeri girdik hemen muayne etti allahtan 2. ayından beridir talkip eden doktoru geldi ameliatı ben yapacağım dedi....sevindim açıkcası
o arada başka bir doktor geldi hemen hocam iğnesini yapalımmı dediler yapın dedi dok.
ana kuzuma sakinleştirici yaptılar hoppp doktor aldı kucağına ...annesi biz gezmeye gidiyoruz dediler ve aldılar... o kadar tuaf oldumki arkama bakmadım baksaydım alacaktım ömeri....
kendimi çok sıktım annem vardı yanımda ..ağlamadım ama çok zor bişeymiş.....içim gitti dışarı çıktığımdada sakindim eşim deli tavuk gibiydi kardeşi abisi vardı annesi vardı ama
aldılar kuzumu diyor başka bişey demiyordu
saat geçemedi normalden uzun sürdü bizden sonra giren bebek çıktı bizimki çıkmadı
delirdimm...2,5 saat sürdü....sonunda ömer eser dediler....milleti yararak geçtim ameliyathanenin önü ana baba günü en büyük ameliyathaneymiş 20 masalı hemen üzerimi değiştrim....daldım içeriye
yakışıklım tam ayılmamıtı suratı asıktı ....içim gitti sarıldım hemen....
doktorumuz geldi....herşey iyi geçti dedi...elimden geleni yaptım dedi adam
ben şaşırdım bi sorunmu var dedim...ameliyatta bu kadar kalmamızın nedeni
testis tahmin edilenin dahada yukarısında kasıktaydı dedi.ve testisin damarı malesef kısa dedi
elimden geldiği kadar torbaya çektim ama tam gelmedi dedi...bundan sonra çok dikkat edeceğiz
takiplerini ben yapacağım dedi...tekrar yukarı kaçma olasılığı var dedi...
bu olasılığı ilerleyen zamanlarda konuşacağız dedi...şimdi ömerle .ilgilenin dedi...
kuzum çok usluydu bir melek kadar masum ve güzeldii....hiç üzmedi bizi...
şimdi uyuyor maşallah evdede geziyor sürünüyor 3 gün sonra kontrol
sizlere çok teşekkür ederim desteğiniz için...birkez daha anladım anne yüreği mangal kadar olmalı
iyi geceler...
gunaydın kızlarrr
bırsencım ben yazdıklarını okurken bıle gozlerım doldu rabbım verıyo demekkı sabrını cok sevındım herseyın yolunda gıtmesıne ınsallah bırazda dıkkatlke hıcbıseyı kalmaz omerın tekrar gecmıs olsun canım
bengııı cok şaşırdım bı okadarda sevındım zamanla sende alısırsın canım denızkaan buyudu artık cok erken degıl bence bırlıkte buyurlar nasılsa ıkıncı dusunuyodun sanırım allah yardımcın olsun cok sevındım bı kuzumun daha gelmesıneee hıc bozma morelınııı
gulhan semrayla keyıfler yapılmıss oh valla toplanın gelın butarafa bız daha kalabalıgız ıstanbulda:)
hulyacım ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın bugun
tugbacım poçalarını goturuyosun gördüğüm kadarıylaa afıyet bal seker olsun tatlım
tülaydan haberı olan varmı msndede yok ıkı gundur ?
kızlar sabah işe gelmek öle ezıyet oldukı duru kalktı anne dedı mama yaptım yatıım yanına döndü bı sarıldıkı anlatamam öff ya
topuklarım acayıp agrıyo dun gece evde 10a kadar temızlık yaptım anam agladı valla dahada banyo kaldı öff öfff
Off kıyamam.Aman sağlık olsunda Tulaycım herseyın ustesınden gelırsın sen.Merak etmıstım göremeyınce.
Kızlar Nazlı yıne ateslenmıs.Butun gece ateslıymıs.Şımdı Semos Boranın doktoruna göturdu.Ayy ne var cocukta ya kımse bırsey soylemıyor yanıyor yavrum 10 gundur.
evet cnm ya çok çabuk geçti zaman ben bile anlamadım doğrusu az kaldı oğluşumda kucağımda olacak yanında
bazen korkuyorum ikisi birden zor oalcak diye annem kimseden yardım isteme Allahtan iste ona sığın dedi ben de çöyle yapıyorum genişlik geliyo valla içime birsen bak ikiz büyüttü tek başına benim işim daha kolay olacak diyorum kendime bakalım yaşayıp görücez beraber
hoşgedin cnm,erik vermedim zeynebe daha ama kiraz ve kayısıyı sevdi kzuum
bugünde dolapta karpuz var az çıkardım vericem bakalım yiyecek mi
domates zeynep de seviyo cnm veriyorum ben zaten aşırı yemiyo
yazık kuzuma ya,geçmiş olsun nazlıma
tüm bebişler hasta valla ya
nazar değdi hepsine bişeyler yapalım
cnm ebnim kolay gelsin
halden anlamayan kaynana ne zor di mi
benimde başımda var şimdi offfffff
annem geldi zeynebi parka götürdü,kayınvalide gitmek istemedi onlarla yatmış uyumuş kadın ya
çamaşırlar vardı onalrı astım,balkonları sildim,bi de ufak kilim attım balkona zeynep de çıksın artık güneş görsün kzuum,apartmana temizlikçi bayan gelmiyo artık herkes kendi kapısının önünü siliyo bi sürdir ben de olmayınca dedim onları da sileyim,ayağım kaydı çok korktum fazla düşmedim ama korkudan sanırım sağ tarafıma bıçak gibi bi ağrı girdi az bekledim merdivende sildim geldim şimdi hareketlerini dinlemeye çalışıyorum kzuumun yoksa içim rahat etmeyecek akşam acile gidebilrim,öğlen babamlarda bizdeydi yemek yedik beraber görümcemlerde geldi aynı zamamnda hazır sofraya ne güzel
sonra tüm bulaşığı bana bıraktılar,annem zeynebe baktı,sen elleme dedim görümcemle kaynana valizini hazırlayacaklarmış girdiler odaya halimden anlayan yok valla ya,bide dr.iş yapmayacaksın dedi hemde kaynanaın yanında ne istiyorlar ki anlamadım canımı mı acaba?
bide kaynana gelmiş sonra sana aldı mutfak da diyo ne yaptığının da farkında yani.....
valla kimse umrumda değil bundan sonra hemde hiç
doğumda da anneme demiştim sen bi kaç gün aklır gidersin kaynana gidince gel tekrar diye,yok vazgeçtim kim rahatsız oluyorsa olsun annemde hep kalacak benle karar verdim buna iyice,kimseyi düşünecek halim kalmadı valla
amma dolmulşum heeee
daha neler var anlatacak da vaktim yok dökülürüm bi ara yine
ben kaçtım kusura bakmayın şişirdim valla kafanızı:sinifsinif::sinifsinif:
http://www.dove.com.tr/benanneyim/Oy_ver.aspx?id=f017f7c7-fab6-4117-8671-c739b6987fc5
kızlar oylarınızı bekliyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt
sinirlerim tavan yaptı yaa ben bu kadınla sn geçiremeyeceğim kızlar heleki regli zamanımda sinirm dahada zıplıyor....
dedimki kıyma çıkardım ömere köfte yapayım dedim 3 de çıktım 5 de geldim
kadın çocuğa hiç bişey vermemiş yaaa
insan köfte yapar elinemi yapışacak...
bide bana dik dik konuşuyor tesisatcı getirdim...su oldu banyo neymiş detaylı temizlemeyecekmişim
heryer mok götürse temiz diyor ...çamaşır yıkıyorum kuru çamaşırı almış balkondaki pis tozlu masanın üzerine koymuş...istemiyorum bu kadını ya insna bir işe elini sürer bir işe yarar dimi ya
yok gitti uyudu 2 saat ...bide bana şunu yaptınmı bunu yaptınmı lay lay yapıyor...heryer doz olmuş yerlere bişeyler dökmüşler leş gibi silemeyecekmişim...
sözde ben gideyim çocuk iyi dedi...çocuğa yemek vermemiş aç çocuk azcık ateşlenmiş
sabah 4 den beri ilaç vermedim ondan oldu sanırım...şimdide gitmeyeceğim diyor git dedim bunun i.çin bekleme dedim yok diyor ....
tesisatcıya neden az para aldın diyor adam anlatıyor...adama alacaklı gibi bi dak. baksana baksana ayak bastı parası bu kadarmı alıyorsun...adamda tersledi teyze sen ne diyorsun ya dedi...
kafayı sıyırmış yaa........
luzumlu luzumsuız konuşuyor bana gel destiizdivaç izle diyor...allah aşkına yaaaaaaaaaaa git dedim gitmiyor o gidecek diye yemek yapmadım sadece kabak yaptım...ilave yapmayacam ama
bide hizmet bekliyor aa benim karnım çok acıktı sofra kur diyor ...ya sanki evinde hizmetci yapıyor kadına herşeyinii
offfffffffffff
kızlar cok uzun zamandır dogru dürüst giremiyorum girsemde bakıp cıkıyorum
biraz gecmişi okudum bebişlerden hasta olanlar operasyon gecirenler olmus hepsine cok gecmiş olsun cok cok öpüyorum tatlı kuzular
bu arada bir hamiş haberi okudum cok sevindim Allah tamamına erdirsin (vala benim gözüm krkuyor hanzade 2 yasını bitirmeden düşünemiyorum ama süpriz olurda Rabbim verirse ne diyelim:)
bende bidiginiz gibi yaramaz hanzade yle ugrasıyorum yürümedi ama ortalık karıştırma konusunda 1 numara herkez EV MİKSERİ diyor kuzuma
bugun babamız gec gelecekmiş ben şimdi gidip kuzunun corbasını hazırlayayım bari
(ben bu satırları yazarken bizim hatun salondaki çekmeceleri karıştırıyor)
birsen canım geçmiş olsun kaç gündür bakamadım işten,güçten ameliyat geçmiş bitmiş şükürkü allahım bidaha göstermesin..
okadra duygulu yazmışsınki gözlerim dolu dolu okudum doğru söylüyorsun arkadaşım annelerde mangal gibi yürek olmalı...
bengi tebrik ederim sizi cnm.:) herşeyde vardır bi hayır ben bu habere çok sevindim. hakkınızda hayırlısı olsun...
gülşah canım ahh kıyamam ya sen anlatıyon ben sana üzülüyom valla.. kolay gelsin cnm allahın izniyle bi taşınında daha bu yaz ellemezsin
özlemcim 6 ay doldu dediginde bende şaşırdım valla daha dün gibi haber verişin:) allah kucagına almayı nasip etsin özlem sen niye yapıyosunki sende otur,yat onların işi bittiginde mecbur girecekler mutfaga kusura bakma ama hata sende.. bukadar yapma azcıknazlan yoksa dogumdan sonra yandııınnn,yanndııın hem ev hem 2çocuk hem kaynana çekemezsin..
hülyacım geçmiş olsun gazelime yaa ne oldu kuzuma ayy valla içim yandı bacım çocuk aç deyinceoffff
kaç gündür bakamadım neler olmuş valla haberim yok..
defnede dün gece teşlendi bugunde devm ediyor ama okadar degil.. semranın nazlısıda ateşliymiş off ya neolcak bu çocuklar???
kaçgündür işten güçten bakamadım heralde çocuga dün ateşlenince bugun bişi yapmadım onunla ilgilendim.. zaten 1gün yatak odam 2gün mutfak sürdü fenalardayımmm..
yrnda kutlay balkonu boyayacak ama binbir rica ve kavgayla adama evde iş söylesem resmen evden kaçıyor sanki onun evi degil benmm evim dün sabah birbirirmizi yedik yine iş yüzünden
ama onun yapacagı şeyler illaki oluyo offf mevlam boy vermemişki ona muhtaç olmayayım..
yrn defneyi anneme göndercem hazır kubi evdeyken bende kalın perdelerimi yıkar ütüler taktırırım.. perş.kadın gelecek bitecek inş...
KIZLAR SORUM VAR
ateş düşürücü olarak ne veriyorsunuz?? ben calpol veriyordum ama birirleri bana avrupa ülkelerinden toplatıldıgını söyledi içinde bilmem ne maddesi varmış.. geçen cerrahpaşaya gittigimizde defne ateşliyken şırıngayla dolven verdiler bende bugun dolven aldım ama dr daha önce hiç vermemişti..
2.sorum kefir veriyormusunuz? çilekli kefiri biberona koydum içmedi acaba ısıtılıyormu? üzerinde soguk içiniz yazıyor epeyce dışarıda tuttum ama mama ısısı gibi olmadı.. bende 1kivi azmuz ve 2bebe bis. üstünede az kefiri ekleyip blendıra çektim öyle birazcık yedi.. başka nasıl verebilirim???
ayyy kızlar kaynanam gitti ömeri iyi görmüş gidecekmiş kocam çağırdı taksi gitti çok şükür...bende şimdi oturma odamı süpüreceğim...sileceğim sonra yatak odasınısüpüreceğim...
en son çocuk odası ve banyoıyu halledeceğim ...
yarın büyük ihtimalle meltem gelecek bana
gazelin son durumuna gelince malesef artık hastane kapısındaaa ağlamaya başlıyor o yuzden dün serum taktırmadım kıymamadım kuzumun o ağlayışına(
ve hala hiç birşey yemiyor beni emiyor sadace ilaçta veremiyorum yarına kadar bekliyeceğim eger bi gelişme olmasa tekrar dr gidip antibiyotik iğne yazdıracağım ...
cnm ben avrupa yakasındayım buradan araba ile gelecek olursa ben karşıya gelirim...
tabi durumlar ne olur bilemiyorum şimdilik gelirim gibi :)
birsencim ameliyat gecmis okurken cok heyecanlandim canim ben seni arayamadim telefonum arMalara kapandi. tufanda yanimda degildi canim kusura bakma dualarimla yaninizda olabildim ancak
hulyacim gazelim nasil eve daha yeni geldim gec oldu diye aramadim insallah iyisinizdir
nurtencim sizede gecmis olsun canim evi birak bebegime bak lutfen
gulsahcim belli ki cok yoruluyorsun Allah yardimcin olsun
bende bugun tumgun hastanedeydim kosuyolunda daha yeni eve geldik kizi uyuttum yatiyorum
iyi geceler
Kızlar selamlar :)
şimdiiiiiiiiiiiiii istanbula oturan hatunlar, istanbula gitme durumumuz var, buluşup görüşelim istiyorum, hafta içi derseniz 11 haziran, hafta sonu derseniz 12 haziran :) sırf sizlerle buluşmak için eşimi kandırdım zemuszemusistanbulda hafta sonu orduevinde yer ayarlayacak, bizde kağanla gelicez, kim ne tarafta oturuyor anadolu avrupa yakası tam bilemiyorum, biz maltepede kalıcaz büyük ihtimalle, hadi bakalım sizden haber bekliyorum şimdia.s.
çok sağolun kızlar biraz daha rahatladım sanki. sizinle paylaşmak bana iyi geldi.dr düşük doğum ağırlığı olabilir erken doğum olabilir dikişlerin patlayabilir falan dedi. benim dikişlerim çok ağrıyordu normalde de çok korkuttu beni ... deniz kaan'ı kesinlikle sütten kes dedi. çok üzüldüm kuzucum iki gündür emmek istiyo veremiyorum. hepinizi öptüm
sağol cnm iyiyim Dağhanda iyi, çok şükür,alışmaya çalışıyoruz 1 aydan sonra evimize..sen nasılsın kızlar nasıl???
hayırlı akşmalar kızlar...
alıntı yapamıyorum malsef...geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize tşk ediyorum...
gazelin durum hala aynı dvm ...yediği herşeyi kusuyor...gerçi sabahtan beri hiç bir şey yemedi yarım kase corba yedi saat 3.5 ta
saat 7.30 da azcık muhallebi verim dedim yedi ceyregını... daha yastıktan başını kaldırmadan oldugu gibi yine mideyi boşalttı ...
sanırım akşam eşim gelince yine dr gideceğiz...
vücudun susuz kalmasından çok korkuyorum..
serum derseler taktırcam artık mecburen(
ve kötü tarafı bulantı için verdikleri ilacı verdiğim zamanda anında kusuyor..
anlıcagınız ilaçta veremiyorum(
hasta kuzucuklar varmış galiba geçmiş olsun... okuyamadım her şeyi. canım çok sıkkın... hiç aklıma gelmezdi böyle diyeceğim ama o kadar korunmamıza rağmen tekrar hamileyim ... nasıl yapacağımı bilmiyorum...off
iyigeceler kızlar felaket bir baş ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum çıkartacak gibiyim ama tutuyorum kendimi...
bizi bugün arayan soran dua eden herkese teşekkür ederim hastane köşesindeyken bir ses bir tlf bu kadar manalı olur iyiki varsınız
sabah çok erken gittik kuzum saat 12 kadar aç bekledi..12 de içeri girdik hemen muayne etti allahtan 2. ayından beridir talkip eden doktoru geldi ameliatı ben yapacağım dedi....sevindim açıkcası
o arada başka bir doktor geldi hemen hocam iğnesini yapalımmı dediler yapın dedi dok.
ana kuzuma sakinleştirici yaptılar hoppp doktor aldı kucağına ...annesi biz gezmeye gidiyoruz dediler ve aldılar... o kadar tuaf oldumki arkama bakmadım baksaydım alacaktım ömeri....
kendimi çok sıktım annem vardı yanımda ..ağlamadım ama çok zor bişeymiş.....içim gitti dışarı çıktığımdada sakindim eşim deli tavuk gibiydi kardeşi abisi vardı annesi vardı ama
aldılar kuzumu diyor başka bişey demiyordu
saat geçemedi normalden uzun sürdü bizden sonra giren bebek çıktı bizimki çıkmadı
delirdimm...2,5 saat sürdü....sonunda ömer eser dediler....milleti yararak geçtim ameliyathanenin önü ana baba günü en büyük ameliyathaneymiş 20 masalı hemen üzerimi değiştrim....daldım içeriye
yakışıklım tam ayılmamıtı suratı asıktı ....içim gitti sarıldım hemen....
doktorumuz geldi....herşey iyi geçti dedi...elimden geleni yaptım dedi adam
ben şaşırdım bi sorunmu var dedim...ameliyatta bu kadar kalmamızın nedeni
testis tahmin edilenin dahada yukarısında kasıktaydı dedi.ve testisin damarı malesef kısa dedi
elimden geldiği kadar torbaya çektim ama tam gelmedi dedi...bundan sonra çok dikkat edeceğiz
takiplerini ben yapacağım dedi...tekrar yukarı kaçma olasılığı var dedi...
bu olasılığı ilerleyen zamanlarda konuşacağız dedi...şimdi ömerle .ilgilenin dedi...
kuzum çok usluydu bir melek kadar masum ve güzeldii....hiç üzmedi bizi...
şimdi uyuyor maşallah evdede geziyor sürünüyor 3 gün sonra kontrol
sizlere çok teşekkür ederim desteğiniz için...birkez daha anladım anne yüreği mangal kadar olmalı
iyi geceler...
bengicim arkadaşıma da aynı şeyi söylemişlerdi ma maşalah çokta güzel geçiriyor dr lar en kötüsünü söylemek zorundalar korkmaa.s.
gülşahcım özele gitmedim tatlım marmara üniversitesi hastanesine gittim Ahsenin kan tahlillerini yaptırdım bıngıldağı hala çok açık onunla ilgili testleri yaptırdım bugün sonuç çıkıcak bakalım
annem ve teyzemle geldim canım yanlız olsaydım aklımdaydı arıycaktım seni dönüştede nurteni ve birseni ama annemler olunca arayamadım annemler yuşa tepesine gitmek istediler
hastaneden sonra çamlıca tepesinde kahvaltı yaptık oradan yuşa tepesine gittik dua ettik
oradan da oraya kadar gitmişken yoros kalesine gittik yemeğimizi yedik akşam eve döndük baya yorulduk aama güzel bir gündü
kızlar bana gelince sezon açıldığından itibaren çok yoğunlaştı gelen giden telefonlar patronun işleri akşam nasıl oluyor anlamadım bu hafta
duruda bana acayip düşkünleşti arkadamdan ayrılmıyor hersabah ağlayarak ayrılıyoruz yağmurda sen ne zaman emekli oalcaksın anne diyor
pınarcım esencim birsencim sibelcim aynurcum tülaycım tubacım özlemcim hülyacım ayşecim gülşahcım bengicim ferdacım sizler nasılsınız umuttuklarım varsa özür diliyorumm
iyi bari bende veriyim,biz daha bir yaş kontrolüne gitmedik,eşimde tatildeydiya işleri çok yoğunmuş azcık hafiflesin gidicez inşalalh..özlemcım sen kendıne dıkkat etmezsen kımse senı uyarmaz allah mufazaa daha kotude dusebılırdın daha temkınlı olmalısın bence kaynanada masallahh yan gelmıs yatıyo allah ınsanlara vıcdan versın oncelık dua bu valla allah yardımcın olsun canım
bıde ben şuna cok ınandım hamılelıgın nasıl gecıyorsa bebegınde öle oluyo benım popom yer gormedı ne naz yaptım nede yatıp dınleneyım dedım duruda aynı dogdugundan berı cok hareketlı
ferda ben herseyı verıyorum artık doktor yasına gırdı herseyı verebılırsın dedı patlıcan yasak dıyolar dedım oda hıcbı besleyıcı ozellıgı yok yedırebılırsın ıstersen dedı domates ve erık duruda cok severek kemırıyo elınde :)
ayy sıkıntıdan patlamak uzereyım iş yapasımda yok bı sıkıntı var içimde allah hayırlara yorsun ınsallah
ohh iyi gezmişsiniz cnm ,inşallah kızımın sonucuda iyi çıkarda sende rahatlarsın,Allah dualarınızı kabul etsin..bengicim arkadaşıma da aynı şeyi söylemişlerdi ma maşalah çokta güzel geçiriyor dr lar en kötüsünü söylemek zorundalar korkmaa.s.
gülşahcım özele gitmedim tatlım marmara üniversitesi hastanesine gittim Ahsenin kan tahlillerini yaptırdım bıngıldağı hala çok açık onunla ilgili testleri yaptırdım bugün sonuç çıkıcak bakalım
annem ve teyzemle geldim canım yanlız olsaydım aklımdaydı arıycaktım seni dönüştede nurteni ve birseni ama annemler olunca arayamadım annemler yuşa tepesine gitmek istediler
hastaneden sonra çamlıca tepesinde kahvaltı yaptık oradan yuşa tepesine gittik dua ettik
oradan da oraya kadar gitmişken yoros kalesine gittik yemeğimizi yedik akşam eve döndük baya yorulduk aama güzel bir gündü
kızlar bana gelince sezon açıldığından itibaren çok yoğunlaştı gelen giden telefonlar patronun işleri akşam nasıl oluyor anlamadım bu hafta
duruda bana acayip düşkünleşti arkadamdan ayrılmıyor hersabah ağlayarak ayrılıyoruz yağmurda sen ne zaman emekli oalcaksın anne diyor
pınarcım esencim birsencim sibelcim aynurcum tülaycım tubacım özlemcim hülyacım ayşecim gülşahcım bengicim ferdacım sizler nasılsınız umuttuklarım varsa özür diliyorumm
kızlar sizi sürekli takip ediyorum,ama yazamıyorum çünkü canım çok sıkkın tek ricam hepiniz aklı başında insanlarsınız bana düşüncelerinizi belirtmeniz,kısa kısa anlatcam bşınız ağrımasın,ben psikolojik bunalımdayım herşey tekrar tekrar depreşiyo ve atamıyom içimden ilk evlendik evimizi dizdik eşimin ailesi çöp almadı. yeni gelin evi önce babamlar düğünden önce gelip kalacaklar o evde dedi kabul etmedik sonra abimler gelecek dedik üstelik 2de çocuk var yine kabul etmedik ailemde tepki verdi aailesinin tepkiden haberi yok uygun dille söyle gelin o evegirmeden olmaz dedi ailem,neyse ilk evlendiğimiz hafta abisi aradı,eşim abisinden evlenmeden borç almış bileziklerimi ve takılan paraları verdim,neyse ALLAH BEN İ KAHRETSİN...saflık işte,neyse la havle herşeyi ailem yapmasına rağmen bişey demedim,beni ayda yılda bi ararlar aradıklarındada sinir hastası olmam için ne varsa yaparlar,geçen kayınvalide denen .......aramış bana diyoki şu isim vermiycem sana çeyrek takmıştı,kızı evleniyo gelirken getirin neyse geçenlerde amcasının kızı evleniyo onlar adına gidiyoz ve yine biz takı götürüyoz benim saf ailemde bunları bimiyo tabi biz anne baba olarak görevimizi yapmak zorundayız diye bizim akrabalardan gelenleri düğün nişan olduğuda götürüp veryorlar,eşim biara 5 ay çalışmadı ve evde yatıyor kaynana aramış diyoki eski bi bilezik var göndereyim iki ay sonra yapın gönderin.kızlar kopuk kopuk anlattım kusura bakmayın ve benim çocuğuma çorap bile almadılar,daha anlatmaya çekindiğim neler neler,ve biz bu yüzden sürekli tartışıyoruz ve benim sağlığım iyi değil intiharı bile düşünüyorum,eşimailesine laf söylendiğde kimlik değiştiriyo neolur siz bana yardımcı olun hepiniz şimdiden tşkler....bi arkadaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?