2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aman dünyadan haberim yok benimde,neyse kocişle bilg.dan izliyoruz dayısı salonda yatıyo biz yatak odasında.. :))

valla sorma canım 10 yaş yaşlandım Türkiz olduğundan beri deli ediyor,en son bugün dışarı çıktık markete kadar kapının orda çocuklar vardı biraz kızı sevdiler sıktılar daha kızım küçük söyle annenede diyor elletmesin sıktırmasın tövbe tövbe dedim bide 2. yi yapalım diye sıkıştırıyor heralde öldürmeye niyeti var beni sinirden

bak afacan Bora ya
valla seninki yine yedirmiş dua et kız bizde oda yok ama tabi yermi yemiş Dağhan mı tartışılır.Yapacaklarıda işte bu kadar .Koltuğunuzda hayırlı olsun canım.
aman dünyadan haberim yok benimde,neyse kocişle bilg.dan izliyoruz dayısı salonda yatıyo biz yatak odasında.. :))
bende şans eseri gördüm kız yatınca bi bakayım ne varmış dedim valla bi haberiz gerçekten

çok sağol cnm ,valla bende yaşlandığımı hissediyorum ..(

Bugün Türkize ilk kez karpuz yedirdim bisküvinin içine çekirdekleri ayıklayıp rondoda geçirdim tadı süper olmuştu sevdi eşimde hiç duymamıştım olurmu falan dedi karışma sen dedim verdim valla bide vişne suyu içirdim ilk kez iştahlandımı ne dedim ama malesef yoğurdunu bile yemedi sonra şu yemek işi ile uyku işini bi çözsem gerisi önemli değil ya
kimse yok bende gideyim napayım iyi geceler Ferda uyudu Burcudanda görüntü var ses yok

Cnm bir gün kaçamaktan bişey olmaz merak etme, keşke tansaş olsaydı burda ya...

Kuzucukların kocamanı inş dişini bir an önce çıkartırda rahatlarsınız, kuzucukların en küçüğünede maş.

Oh oh süper, eşimde bugün kağanı küvete koyalım oynasın dedi ama kağan ayaklarını çok çırpıyor cnm ya her yer su oluyor, ancak deniz kenarındayken havuzu doldurup koyabiliriz heralde...
anamm temizlik perisi teşrif etmişler D kız yeter yavs dinlen azcık, prensese geçmiş olsun...

ha ha ha çok güldüm yaD yürü koçum kim tutar seni be atlasım benim

Kötü bir gün olmuş , neyse bir gün böylece bitmiş olmuş

hey Allahım ya... ne desem bilemedim

Çok koşturmacalı bir gün olmuş cnm, boracığa ve nazlışa geçmiş olsun (
İlk resmi yalnış yüklemişiz,çok beceriksizim ben...

Maş. kuzuya saçta tararmış :))
Defdoş sıcaktan bunalmış bir halde küvet keyfi yaparken sevgilerini yolluyor tüm kardeşlerine ve teyzelerine a.s.

maş prensese mikinilerini yerim :))

Kıyamam ya geçmiş olsun uff (

Yaşayan için korku filmi gibi olmuş cnm ama anlatınca karşıdakine komedi filmi gibi geliyor vallahi D geçmiş olsun..

inş. bir an önce geçer defnenin öksürüğü

Hey Allahım terslik işte o güne denk gelmiş.. neyseki programınız iptal değil bak bu yönden bak

Yeni işiniz hayırlı olsun cnm, inş tatiliniz güzel gecer

Cnm bence sen yeni iş görüşmesine git, işi buluncada bas istifanı çık

Allah yardımcısı olsun inş cnm...

kıyamam (

Cnm merak ettim seni, oh gezmelerdeymişsiniz gülhanlarla , prensesede geçmiş olsun...

Cnm geliyorum kısmetse, 11-12 haziran, görüşelim mutlaka :))

Kızlar amma konuşmuşsunuz yavs, ayy sormayın başıma gelenleri...
Biraz komik biraz acılı... balkonda güvercin kovalıyım derken ıslak zeminde bir düştüm ayağımı fena berttim,akşam üstü mangaldaydık birşeyim yok gibiydi ama ayağımı gece hareket ettirirken acımaya başladı, orjin sürdüm biraz bileğim hafifledi amannn ya, yarın sabah yazlığa gidiyoruz aksamınada dönücez bi iş var o hallolacak, bu ayakla nasıl olucak bilmem artık...
Sabah çok erken kalkıcaz, şimdi yatmam lazım, ayağımda feci zonkluyor, eşim eğer çatlak kırık olsa mümkün değil basamazdın üstüne yakında geçer diyor bakalım...

geçmiş olsun canım ya şişme varmı benim ayağım topuktan kırıldı ben acıyı ta akşam hissetim bence bi dr a gitseydin ya.Eğer dr a gitmiyceksen çok üstüne basma şimdi yatmışsındır ama biraz yukarıda tutarak yatsaydın şişliği alır en azından 11 12 haziranda burdaysan mutlaka görüşelim canım telefonlaşır anlaşırız

Gunaydınnn Iyı Pazarlar HATUNLAR..

Burcu cok gecmıs olsun canım.Ama esının dedığı gıbı kotu bırsey olsa basamazsın ustune.Incılmıstır ınsallah.Buzlu pansuman yapsaydın canım sısmez hemde ağrısını alırdı.Bora yada sorma ya tam tıplı maymun.Herkese salca oluyor dısarda.Kutuk gıbı zaten yuruyuste.

Esen komıktı valla ınsanlar cafelerden cıkıp cıkıp bakıyor halımıze.

Ferdaaa ayy bende cok guldum kanatlara.Kız Alp bırtek su ıcırıyor.Gayet pasıf bır bakıcı benımkıde.Hos senınkıde sana daha cok ıs acmıs ya neyse.Gule gule kullanın canım.Ben kendıme araba alamadığım ıcın hala almadım koltuk.Anlat anlat nolucak haberı yok nasılsa Alp ın tum kk bılıyor ama:)))

Esraa ya senın esımde cok pımpırık galıba.Bune be ömrunu yer ınsanın.Allah sabır versın canım.

Bızde kahvaltı keyfını yaptık.Bora uyansın corbadan sonra cıkarız gezmeye heralde.Yanı ben öyle dusunuyorum.Alp ın haberı yok daha:))Ama havada cok sıcak.Önce bır bıcı bıcı yapalım aılece.Off nasıl nasıl özledım denızı havuzu anlatamam.Tatıl planıda yapmadık daha.Bakalım ben Bodrum ıstıyorum bu sene.Azcık gundeme getıreyım bu olayı.

Hulyaaaa ulasamadım sana Gazel nasıl oldu?

afiyet olsun türkizime alışır bundan sonra inşallah iştahlanır sen kafana takıpta üzülme arkadaşım

bugun kızımın dogum günü hazırlık yapıyorum arada gireyim dedim şimdi hanzade uyuyorken muffin yapacagım aksam annaneler ve babaneler gelicek
yarında gündüz arkadaslarımız yorulcaz ama inşallah degicek
dogum gününden alıntıları paylasırım inşallah:)
hekeze ii pazarlar

Defdoş sıcaktan bunalmış bir halde küvet keyfi yaparken sevgilerini yolluyor tüm kardeşlerine ve teyzelerine a.s.

ayyyy maşallah defnoşa
azıcık benim kızımada öğretsin yaaa su sevgisini tatlı cadı suyun sesini duyunca tepeme cıkıyor ki banyodaki halimizi siz düşünün:):teytey:

Tubacım eşime sordum beraber gideriz dedi bilgin olsun cnm,çok teşekkürler öptüm sizi...
Ben yatıyorum kızlar hepinize iyi gecelerr..

tamam canim orda görüşürüz inşaAllah

canim sanirim türkiz düştükten sonra böyle oldu eşin :S yani pimpirikli oldu..gecer elbet büyüdükçe..

heh iyi geliyormussun sevindim canim :) serrosta tam tersi yapişiyor elime :) cok tedbirli,temkinli,garantici bi kiz bu cadi :)) bebekken bile illa bi tarafi yakalayip tutardi :)) huy işte

canim herşeyin yolunda olmasina cok sevindim..ama sen yazdikça bana daral geliyor ya..biraz canini kiymetini bil be güzelim..bak doktorda diyor işte..sen bilmessen kimse bilmez kiymetini..sadece kizinla ilgilen..geri kalan işleri üstten yap gitsin..her firsatta dinlen..buarada zeynep ismini ne cok sevdigimi biliyorsun :) kac kere söyledim sana..oglunun isminede bayildim :))) eşimin ismi sen bu isim işini iyi beceriyorsun

oh sevindim canim kilo almamana..insan bi saldimi hepten saliyor..ay gicik etti beni zaten su diyet işi..hepten ütopya oldu yaa :) neyse bu zamanin gelmesini bekliyordum zaten anca dank eder bana

baston puset işinede bayildim canim hayirli olsun..

oyy kuzum benim yaa..ay defnenin o hallerini anca görünce inanirim he :) kuzu gibi cocuktu ya..durdu durdu sonradanmi patladi acaba :) kesin sen delirtmişindir cocugu temizlik diye diye şaka bi yana gecer canim inşaAllah biran önce..ilaçlarda hastaliklarda cocuklari cok bunaltiyor,huy degistiriyorlar..sonra asıllarina dönüyorlar merak etme

ay bi an gözümde canlandi da :))))))) cok komik bi görüntü oluyordur hakketen DD

hayirli olsun cicileriniz canim güle güle kullanin

geçmiş olsun canim ya..inşaAllah hafif bi incinmedir sadece :S

günaydin canim iyi pazarlar :) hadi cok durdun zaten evde

nice mutlu,huzurlu,saglikli yillara canim a.s. hayirli evlat olsun inşaAllah hanzademiz :) iyiki dogmusss :ecrin_bebek:

tubacım cok tesekkür ederiz teyzesi hepinizin yavrusu iyiki dogmus inşallah hepsi iyi evlat olurlar:)

herkese iyi pazarlar hatunlar..

ay cok sıkıcı birgün yaaa :S acaip gergin hissediyorum kendimi..dolunay vaktimidir nedir..canim hiçbişey yapmak istemiyor..eşimde arkadaslariyla bulusmaya gdecekmiş arkadaslarindan biri ingiltereden gelmiş te gitmesse ayip olurmus da vs vs..püf yani..

valla hava sicak olmasa bende takilirdim peşine ama hiç gözüm yemiyor bu sicakta cikmayi..bide napicam pazar pazar tek basima kadikoyde..püff :S

neyse pc de işlerim vardi onlari hallederim bugun bende..ay bu kizda 2 saattir uyuyacak hala uyuyamadi.."ayyy tuvaaaa" diyip duruyor :))) bana anne diyor normalde..bu tuvada nerden cikti anlamadim..yeni modamiz sanirim..

hadi öptüm hepinizi kocamanca..

slm bende çok keyifsizim.....kocam gitti .....

bende dışarı çıkacağım ama hava sıcak pöfffffffff

tubacım birazda havalar basıyorda ondan keyfin yok bende yoruldum valla yaaa

neyse eşin tuba diyorsa ondan duymustur bizimkide babasına memet diyo resmen yüz kere memet degil baba dedik genede aynı bu dönemde oluyor heralde-tatlicadiarzu-

valla sorma Türkiz olduğundan beri yedi ömrümü bıd bıd bdı arada isyan ediyorum vala.Birazda bencil sanırım bu ara iyice belli etmeye başladı.7 seneden sonra yeni huylar türdi yani.
Bende özledim inanılmaz hemde inşallah bi sorun çıkmazsa bizde egeye doğru akıcaz.

nice mutlu yaşlara canım.Sen en son doğum yapanlardansın aramızda inşallah mutlulukla büyür hanzade ismide süper zaten bekliyoruz paylaşımlarını

valla düşmeden öncede vardı ondan sonra bardak iyice taştı artık

bişeye takmıştır canım senin söylediğin bi cümleyede Türkiz de bizim haricimizde kilere abi diyor kuşa ku ku kedi ye biyav gibi bide Allah Allah diyor şaşırdığında
canım bu arada çık gez valla fırsatın var madem tıkılma bizim gibi bende çatıyı temizliyorum bugün felaketim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…