valla sorma canım 10 yaş yaşlandım Türkiz olduğundan beri deli ediyor,en son bugün dışarı çıktık markete kadar kapının orda çocuklar vardı biraz kızı sevdiler sıktılar daha kızım küçük söyle annenede diyor elletmesin sıktırmasın tövbe tövbe dedim bide 2. yi yapalım diye sıkıştırıyor heralde öldürmeye niyeti var beni sinirdenAllah kolaylık versin ne var o kadar panikliceek anlamadım...
Güle güle kirlen :))maşallah amma misafir ağırlamışsın cnm,Borayada Nazlıyada geçmiş olsun...
sen duramazsın kesin çıkarsın...:)
hepimizinki öyle cnm yandıkki ne yandık valla..
sevindim cnm iyi haberlerine,kendine dikkat et..
ohh gez bakalım..
sağol teyzesi,,
ohh güle güle kullan Birsencim..
bak afacan Bora yaSelammmmmmmm
Aaaa ama nerdesın kızlar bee azcık uğrayın su zavallı topiğe.Bızde Alp gelınce attık kendımızı sokağa.Yemek yedık sonra yıne semoslarla bulustuk az oturduk Boranın uykusuzluğundan ama guzeldı.Ordan cıktık arabada uyudu sıpa bızde az daha dolastık geldık evımıze.Yenı trendımız Bora arabasında oturmuycakmıs arabayı ıtıcekmıs sokakta halımızı görmenız lazımdı.Bız esımle arkadan gıdıyoruz.Öndede araba kendı kendıne gıdıyor gıbı.Tosun görunmuyor tabı.:))Insanlar ılk bakınca anlam veremıyorlar.
Şımdıde acıktık dıye kocıs bırseyler aldı bı guzel yedık bu saatte(
Nurtennnn gecmıs olsun canım.Yastığını yuksek tutsan daha rahat eder.Ama malesef Borada dun gece hıc uyumadı.Gezmeyı ıptal ettıysen harbı yorgunsun demektır.Hadı ıyılessın tum kuzular 1 haftaya kadar ınsallah.
valla seninki yine yedirmiş dua et kız bizde oda yok ama tabi yermi yemiş Dağhan mı tartışılır.Yapacaklarıda işte bu kadar .Koltuğunuzda hayırlı olsun canım.Selamlar herkese,,,
Bugünün hareketli geçeceği geceden belliydi,oğlum gece huysuzluk yaptı bikaç kere odasına gitmektan sıkıldım yanıma aldım,dön o tarafa dön bu tarafa zorla uyudu,uyandı bişeyler yaptı kendi çapında..tabii erkendende kalktı,neyse ebnde kalktım,oynadık,alt üs temizledik kahvaltı yaptık derken 10 buçukta geri uyuttum kahvaltıyı hazırlayıp benim adamı çağırdım,ama o uyurken içim gitti yarın kesin ben uyuyorum o kalkıyor,hiç hak geçirmem :)) neyse kahvaltımızı yaptık,biraz netten oto koltuğu baktık hala almamaıştıkda biz..ve önce mohiniye ordanda haşim işcana gitmeye karar verdik,kalkındık ben bi duş alıyım dedim tabi bu arada Dağhan paşam uyandı,babası sende kahvaltıyı topla çorbasınıda yedir dedim yemezse yumurta pişir dedim tamam dedi,duşa girdim 10 dk da çıktım zaten Allah alalh bi bakarımki benim adam yerlerde halı siliyo,ne oldu anıl dedim,Dağhan tabağı çekti çorba döküldü dedi..mafoldumben ağlamamak eldemi ama ne ağladım ne bi laf söyledim,içimden demediğimi bırakmadım,çocuğun ulaşacağı yere koyarsan tabi döker.,oğlunuda al çıkın siz ben silerim dedim ,bunlar çıktı,yağlı tabii,ve yeni yıkattığım halı,sil sil temizlenmez canım çıktı hala izler var artık yeniden göndericem yıkamaya,o ara kapıda dağhan bitti,uğurböceği kanadını takmış babası bana şirin görünmeye çalışıyo anılda kenardan bakıyo,bende dedimki oğlum o kanadı verde baban taksın daha iyi olur...!!Az sonra baktım benimki takmış gelmezmi!!güldüm artık sinirden,,yaa erkek milleti en iyisi bile beceremiyo bi çorba yedirmeyi.Hazırlanp çıktık evden nihayet,doğru mohiniye,mother care de piriori marka oto kolt.379 du onu alalım dedik,sonra benim aklımda kalan koala modeli vardı onuda görelim öyle filan diye düşünürken bi baktım bizim araba havada,çekiciye koyuyolar anıl yetiş arabayı çekiyolar dedim,koştu adam,polis bırakmam buraya parketmeseydiniz diyo,daha önce hep bırakıp saatlerce durduğumuz yer,ayy ben nasıl sinirlendim ama neyse adamı ikna ettik anıla demişki o zaman tekrar bıraktığım için 50 lira vericeksin,benimkide vermiş bende ceza kesti zannediyorum anıl makbuz verdi dimi dedim yok dedi,adam resmen rüşvet almı,aramızda polis olan varsa kusura bakamasın ama helal etmiyorum bizi orda öyle gördü çocuk var insan nasıl böyle bişey yapar yaa,neden plakasını almadın dedim anıla bir yığın kızdım,anıl boşver diyo alıp götürseydi sen rezilliği düşün diyo 50 nin kaç katı vercektik bide çocukla ne yapcaktık diyo ama ben polisin yaptığı haksızlığa çok kızdım..ordanda sinirlenip çıktıkmı,yok bugün bişey var dedim hayırdır inşallah..
Neyse Haşim işcana gittik,ayy bayıldım oraya herşey elinin altında ve çok ucuz,stresli bi günün ardından oğluma koltuğunu altık sonunda koala 9-36 kilo ve 250 liraya.Almayan varsa tavsiye ederim orası hem uygun hem seçenek çok,,,sonrada oturtuk oğlumu koltuğuna sahilde yemeğimizi yedik ordada tesadüf bu ya üniv.ten arkadaşımla karşılaştık çok sevindimm..sonra evimizin yolunu tuttuk bizimki eve kadar uyudu..sevdi galiba koltuğu...artık Allah izin verirse 11 yaşına kadar koltuk yok :)))
9 buçuk gibide anılın dayısı geldi,Boluya geçicekmişde yarın bizde kalıcak,bişeyler hazırladım onlar atıştırırken bende Dağhanı uyuttum ve burdayım ..
sanırım çok uzun oldu sıktımmı sizi..
Ne maceralı bi gündü ama öfff
Çok şükür sağ salim geldik evimize...
bende şans eseri gördüm kız yatınca bi bakayım ne varmış dedim valla bi haberiz gerçektenaman dünyadan haberim yok benimde,neyse kocişle bilg.dan izliyoruz dayısı salonda yatıyo biz yatak odasında.. :))
valla sorma canım 10 yaş yaşlandım Türkiz olduğundan beri deli ediyor,en son bugün dışarı çıktık markete kadar kapının orda çocuklar vardı biraz kızı sevdiler sıktılar daha kızım küçük söyle annenede diyor elletmesin sıktırmasın tövbe tövbe dedim bide 2. yi yapalım diye sıkıştırıyor heralde öldürmeye niyeti var beni sinirden
bak afacan Bora ya
valla seninki yine yedirmiş dua et kız bizde oda yok ama tabi yermi yemiş Dağhan mı tartışılır.Yapacaklarıda işte bu kadar .Koltuğunuzda hayırlı olsun canım.
bende şans eseri gördüm kız yatınca bi bakayım ne varmış dedim valla bi haberiz gerçekten
slm kızlar özlemciğim yorma kendi cnm yaa b,iliyorum yükün ağır ama...
ben bugün diyetisyene gittim rapor verdim2 hafta salladım dieti çok korktum kilo aldım diye ama çok şükür tartı aynı gösterdi.yağ oranım 0.5...artmış ...o yüzden doktorum bu hafta sıktı yalova içinse abartmayalım dedi...cuma gideceğim kontrole......
kızlar çocuklara tek baston almıştım şöle kullanışlı bişi 75 tl aldım
diğerleri tek kademeli çocuklar uyurken zor olur die almadım...
bugün tansaşa girdim ne görem çok şık kullanışlı tek baston 32 tl hemen atladım çok kullanışlı yaaaaaaaa
allahım dedim sevgili kulunum paramda yoktu çok mutlu oldum çokk
slm kızlar
geçmişe şöyle bi baktım yazdım size
daha masayı toplıycam bulaşıkları yerleştireyim ama önce size bakayım dedim
zeynebi uyuttum uyur umarım biraz köpek dişlerinden biri baya çıkmış gibi ha patlşadı ha patlayacak ağrı kesici verdim uyudu,diğeride baya belli olmaya başlamış tek tek çıkarsaydı zorlanmasaydı keşke bu kadar
bende dün dr.a gittim kontrolüm vardı mehmedim 1 kg olmuş herşey yolunda dedi dr.çok sevindim plesanta biraz aşağıdaymış ağır kaldırma ayakta çok durma mümkün olduğu kadar dedi başka bişey yokmuş
kalımalarım başlarsa haberdar edicem ilaç başlıycam yine
kocişin sınavı vardı oraya gitti
bende ortalığı toplatayım hemen
sonra fırsat kalırsa azcık yatarım bende
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
canım maşallah memede de bak annesi büyüyüverdi oda çok merak ediyorum doğsunda görelim onuda...
bide hareketlerine dikkat et canım genelde uzanarak geçir vaktini
maşallah sizede iyi keyifler
canım valla bizimde arkadaşlardan 6 sında kampı olanlar otel ayarlayanlar vardı benim annemde 1.inde gidiyor eşim bakacaktı ama o kadar süre zor olur yani arkadaşın bu yaptığı ilk değil ama çok terbiyesizce bişey yaranmak için insan kendini bu kadar aşağılatmaz ya bizim gözümüzde beş para etmez artık çok kızgınım çok.
süper bi haber hemen bi bakalım Tansaş a yakında varsa tabiii
canım aman bozma diyeti yoksa sonra daha zor olur
gelelim bize sabah kalktık kahvaltıdan sonra küveti doldurduk Türkizi soktuk içine en az yarım saat oynadı sonra çıkardık çılgın gibiydi maşallah şimdi uyuyor bende size bakayım dedim anca evi topladım bu kız mı dağınık benmi anlamadım ya
anamm temizlik perisi teşrif etmişlerohhh millet geziyo beee maşşşşşAllah maşşşAllahhhhh
vay be ne gündü amatüm gün boyunca defne paçamdaydı, geçen seneden kalan yazlık altlar vardı onlardan birini giymiştim defne çektikçe popodan düştülerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoşumada gitti yani:) ama konumuz o degil defneeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! bugunde sigara içmedim ya bidaha içmem... dün gece öksürükten uyuyamadı, sabah erkenden dikildi burnu tıkalı habire fısfıs yok şurubu yok osu busu derken hiç uyuyamadım... öğlen gibi defneyi yıkadım yedirdim yatıdım azcık uyudu kalktı bidaha uyku uyumadı ve çok huysuzdu. ilaçlardan heralde az öncede zorla uyuttum yastıga yatınca kalkmaya çalışıyor kendini bacaklarımdan aşagı atıyor niye anlamdım ama çok zorladı..
kutlayda erken çıkmıştı, erken gelcem arkadaşları arayıp florya ya gidelim dedi nerden estiyse benimkine.. ama gidemeyiz dedim elimin tersiyle ittim gezmeleriiii mafoldumbenkubi bilem şaşırdııı.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
off nettede bi sorun var habire gidiyo sinir bi durummm.
Selammmmmmmm
Aaaa ama nerdesın kızlar bee azcık uğrayın su zavallı topiğe.Bızde Alp gelınce attık kendımızı sokağa.Yemek yedık sonra yıne semoslarla bulustuk az oturduk Boranın uykusuzluğundan ama guzeldı.Ordan cıktık arabada uyudu sıpa bızde az daha dolastık geldık evımıze.Yenı trendımız Bora arabasında oturmuycakmıs arabayı ıtıcekmıs sokakta halımızı görmenız lazımdı.Bız esımle arkadan gıdıyoruz.Öndede araba kendı kendıne gıdıyor gıbı.Tosun görunmuyor tabı.:))Insanlar ılk bakınca anlam veremıyorlar.
Nurtennnn gecmıs olsun canım.Yastığını yuksek tutsan daha rahat eder.Ama malesef Borada dun gece hıc uyumadı.Gezmeyı ıptal ettıysen harbı yorgunsun demektır.Hadı ıyılessın tum kuzular 1 haftaya kadar ınsallah.
Selamlar herkese,,,
Bugünün hareketli geçeceği geceden belliydi,oğlum gece huysuzluk yaptı bikaç kere odasına gitmektan sıkıldım yanıma aldım,dön o tarafa dön bu tarafa zorla uyudu,uyandı bişeyler yaptı kendi çapında..tabii erkendende kalktı,neyse ebnde kalktım,oynadık,alt üs temizledik kahvaltı yaptık derken 10 buçukta geri uyuttum kahvaltıyı hazırlayıp benim adamı çağırdım,ama o uyurken içim gitti yarın kesin ben uyuyorum o kalkıyor,hiç hak geçirmem :)) neyse kahvaltımızı yaptık,biraz netten oto koltuğu baktık hala almamaıştıkda biz..ve önce mohiniye ordanda haşim işcana gitmeye karar verdik,kalkındık ben bi duş alıyım dedim tabi bu arada Dağhan paşam uyandı,babası sende kahvaltıyı topla çorbasınıda yedir dedim yemezse yumurta pişir dedim tamam dedi,duşa girdim 10 dk da çıktım zaten Allah alalh bi bakarımki benim adam yerlerde halı siliyo,ne oldu anıl dedim,Dağhan tabağı çekti çorba döküldü dedi..mafoldumben ağlamamak eldemi ama ne ağladım ne bi laf söyledim,içimden demediğimi bırakmadım,çocuğun ulaşacağı yere koyarsan tabi döker.,oğlunuda al çıkın siz ben silerim dedim ,bunlar çıktı,yağlı tabii,ve yeni yıkattığım halı,sil sil temizlenmez canım çıktı hala izler var artık yeniden göndericem yıkamaya,o ara kapıda dağhan bitti,uğurböceği kanadını takmış babası bana şirin görünmeye çalışıyo anılda kenardan bakıyo,bende dedimki oğlum o kanadı verde baban taksın daha iyi olur...!!Az sonra baktım benimki takmış gelmezmi!!güldüm artık sinirden,,yaa erkek milleti en iyisi bile beceremiyo bi çorba yedirmeyi.Hazırlanp çıktık evden nihayet,doğru mohiniye,mother care de piriori marka oto kolt.379 du onu alalım dedik,sonra benim aklımda kalan koala modeli vardı onuda görelim öyle filan diye düşünürken bi baktım bizim araba havada,çekiciye koyuyolar anıl yetiş arabayı çekiyolar dedim,koştu adam,polis bırakmam buraya parketmeseydiniz diyo,daha önce hep bırakıp saatlerce durduğumuz yer,ayy ben nasıl sinirlendim ama neyse adamı ikna ettik anıla demişki o zaman tekrar bıraktığım için 50 lira vericeksin,benimkide vermiş bende ceza kesti zannediyorum anıl makbuz verdi dimi dedim yok dedi,adam resmen rüşvet almı,aramızda polis olan varsa kusura bakamasın ama helal etmiyorum bizi orda öyle gördü çocuk var insan nasıl böyle bişey yapar yaa,neden plakasını almadın dedim anıla bir yığın kızdım,anıl boşver diyo alıp götürseydi sen rezilliği düşün diyo 50 nin kaç katı vercektik bide çocukla ne yapcaktık diyo ama ben polisin yaptığı haksızlığa çok kızdım..ordanda sinirlenip çıktıkmı,yok bugün bişey var dedim hayırdır inşallah..
Neyse Haşim işcana gittik,ayy bayıldım oraya herşey elinin altında ve çok ucuz,stresli bi günün ardından oğluma koltuğunu altık sonunda koala 9-36 kilo ve 250 liraya.Almayan varsa tavsiye ederim orası hem uygun hem seçenek çok,,,sonrada oturtuk oğlumu koltuğuna sahilde yemeğimizi yedik ordada tesadüf bu ya üniv.ten arkadaşımla karşılaştık çok sevindimm..sonra evimizin yolunu tuttuk bizimki eve kadar uyudu..sevdi galiba koltuğu...artık Allah izin verirse 11 yaşına kadar koltuk yok :)))
9 buçuk gibide anılın dayısı geldi,Boluya geçicekmişde yarın bizde kalıcak,bişeyler hazırladım onlar atıştırırken bende Dağhanı uyuttum ve burdayım ..
ah KNK cım ah gelmek için mücadelemi görsen bende bi pimpirik koca var sorma deli etti beni yok diyor ya yoksa o kadar çok istiyorum ki takmış ya olmaz diyor başka bişey demiyor bide o gün düğünümüz var akrabamın Kartalda ona bile götürmüycek bizi neymiş çok kalabalıkmış Türkiz bunalırmış diyorum yarım saat durur geliriz yok 12 sindede arkadaşımız var ortak onun oğullarının sünneti var 5 dk ka mesafede napcaz bilmiyorum bu ara iyice gıcık oldu beni sinir ediyor sıcaklar yaramadı galiba diyorum
Geçen gün zorla fotoğraf çekimine ikna ettim hazırlandık makyaj falan adam bizi fotoğrafçıya kadar yarım sat yürüttü ya gittiğimizde annemde bende bitmiştik
İyi Geceler Kızlarr,,,
Çok yorgunum ben yaa.Off offf.Haftasonu oncesı derın temızlık yaptık bugun.Sonra annem uğradı.O gıttı kuzenım geldı.O gıttı kayınpederım yemeğe geldı.O gıttıııııııı dığer kuzenım geldı ama o yuzsuz yatıyor kalıcakmıs:)))Tabı Gulhan naptı.Boraya mama alt kontrol gelenlere yemek servıs.Ev dağılmasın dıye herkesın arkasından kosturdu.Bora pasada tam 12 de uyudu.Sımdı cay ıcıcem artık.
Bır gunumde atraksıyonlu gecmese sasarım zaten.Bu arada sabah Bora ateslendı.Alp ın arkasından sabah 9 da kaptığım gıbı dısarı cıkardım.Yakın bır hastanede atesı olcturdum 38 dı.Bır ölcek calpol verdım.Kendı dr da ası dedı.Insallah tekrarlamaz.
Bır tane daha kotu haber Nazlı yıne hastalandı.Yanı kulaklarında sorun c-varmıs.3 tane ığne ve antıbıyotk vermıs doktor.Cok huysuzmus sureklı ağlıyor dedı semos.
Ve butun hasta bebeklerıme gecmıs olsun.Acıl sıfalar hepsıne.Alıntılardan baktım gecmıse bakıcam sımdı.
İlk resmi yalnış yüklemişiz,çok beceriksizim ben...
Defdoş sıcaktan bunalmış bir halde küvet keyfi yaparken sevgilerini yolluyor tüm kardeşlerine ve teyzelerine a.s.
kızlar, 1 saat oldu gireli ama ancak yazabiliyorum. benim kuzum da hasta oldu( ateş,öksürük,hırıltı! bi de sesi kısıldı ( aman yaa,elinin yanığı yeni geçerken bu çıktı başımıza ( babası doktora götürmüş bugün. boğazı ve kulağında biraz enfeksiyon olmuş. antibiyotik ve soğuk algınlığı için şurup yazmış. oy bebeğim yaa ( bi haller var başımızda ya hayırlısı...
ya bu arada yazmadan geçemeyecem, kabus gibi bir gece de ben geçirdim! zaten Melih Kaan akşamdan ateşliydi. şurup içince düşmüştü ateşi. gece saati kurduk bakalım diye, o da çalmamış zil! gece 2 gibi ağladı kuzum,onun sesine uyandık. ateşi çıkmış,sesi kısık. antibiyotik vereyim diye mutfağa girdim. o sırada bir şimşek çaktı,bir gök gürledi ama,camlar titredi resmen! elimdeki şişeyi düşürüdüm! o sırada yatak odasından bir çatırtı geldi! eyvah dedim yıldırım düştü bizim eve!! hemen koştum ne oldu diye, efendim bizim yatak göçmüş aşağı!! 2 tane vidası çıkmıştı farkettim, uyuz kocama söyleyeli 2 hafta oluyor. tabi adam gıcırdamaz kağnı olduğu için yıkılmasını bekliyormuş! bi sinir harbi içerisindeyken ben pat elektrikler kesildi!! mum ışığı eşliğinde oturma odasına yatak hazırladım, oğlumun altını değiştim,mama hazırladım,şurubunu içirdim. bu arada eriyen mumları da bi güzel halıma döktüm!! off berbat bi geceydi. sabah da 6'da kalkıp evimi ve oğluşumu o halde bırakıp okula gittim!! neyseki oğluşumun ateşi şimdilik düştü, şu sıralar sakinim(
bizde drdan geldik,,,,,
defneye acayip bi öksürük yapıştıki sormayın bikaçgündür vardı ama önemsemedim dün gece yrm saatte bir ayaktaydım bi öksürüyorki boguluyor zannedersin ödümüz koptu her öksürdügündesabah erkenden has.gittik ama nalet bilgi.sistemleri bozulmuş cvp vermiyormuş biraz bekledik falan olmayacak böyle eşimdedi cumadan sonra bidaha geliriz neyse bidaha gittik budefa eşim gelemdi tek gittim yine sistemler gitmiş son anda geldide girebildik..
fena bi geniz akıntısı oluşmuş, balgamlı falan çok var dedi damla,antibiyotik,öksürük şurubu verdi 1hafta kullancaz geçmezse film isteyecek,, bide bıngıldagı kapanmadıgı için kan testi istedi kalsiyum bakacakmış...
temizliigim bitti çok şükür dün 2kadın geldi sagolsunlar hemencik işimiz bitti ne güzel oldu ama defneyi çarş.anneme bıraktık ve orada kaldı işim erken bitisn diye herşeyi ben yaptım nerdeyse kadınlara 2camla duvarlar kalmıştı bitti gitti çok şükür ama bide defnem hasta olmasaydı offff bune ya
zaten kubiyle kendimizi yedik kavgadan gürültüden,üzüntüüden inanın 10gün erken regl oldum ve çok sancılıyım...
dün gitmiş nezmanadır istedigim baston puset vardı onu almış çok sevindim gönlümü aldı işte..
çok rahatmış valla neydi o koca araba.. bugun omzuma takıp çıktım eve..
yandık bugun kızımla ne sıcaktı öyle yaaa defneye güneş geldikçe bastı çığlıgı cadı.. ilaçlarını verdim son kalan işlerimi hallettim size bakım dedim..
hülya gazelime çok üzüldüm bitanem ya kıyamam şu damar bulma olayı zaten bitiriyor adamı anlaıyorum senişu serum çıkma olayıda kötü olmuş nasıl farketmediler ya!! defneye elinin üzerinden takmışları elini okadar sallamıştıki serum çıktı bissürü kanamıştı, bi akıllıda bana elini tut dememişti en son biri geldi söyledi bende ağlamaktan aklıma gelmemişti.. off ya inş. bidaha gerek kalmaz..
ayşecim sizede çok geçmiş olsun.. salgın heryerde var demekki ya kıyamam yakışıklı melih kaanıma...
kızlar valla kafam kazan gibi geçmişede öyle bi bakabildim aklımda kalmadı kusura kalmayın emi???
a.s.
Selam kızlar a.s.
Ay sabahtan beri yine bir koşuşturma içindeyim. Önce sabah spora gittim. Ordan geldim evin heryerini güzelce sildim. Lavabolarımı, tuvaletlerimi hallettim. İki posta çamaşır yıkadım astım. 2 kere duş aldım bu ne sıcak ya kafamçokkarıştı Sonra Defdoş'uma bikinisini giydirip küvet keyfi yaptırdım. Resmini eklerim az sonra kaydirigubbakcemile3
Sonra annemi yolcu ederken kuzumla belediyeye gidip evimizin vergisini yatırdık. Ordan parka gittik. Geldik uyuttum kuzumu. Az önce uyandı aldım emzirdim yine yanıma koltuğa yatırdım bakalım ne kadar uyuyacak böyle :uhm:
Bu akşamda eşimin doğum günü kutlaması için dışarıya çıkacağız arkadaşlarla. Rezervasyonumuzu falan yaptırdım. 1 haftadır eve erken gelen adamın bugün mesaisi varmış. Hep özel kutlama yapacağımız günde işi çıkıyor ya aradı az önce sinir olmuş. Bende o erken gelirse kuaföre inerim diyordum. Mecbur o gelmeden Defdoş ile inip halledeceğim artık akannehir
Karnım acıktı bişeyler atıştırayım kızlar öpüyorum hepinizi a.s.
kızlarr ben de bu hafta ist a gitme planları yapıyordum ne güzel bir hafta orda kalacaktım annemleri görecektim gezecektimm ordan da yalovadaki partiye geçmeyi düşünüyordum amaa maalesef kayınpederim gelecek Adanadan ve o tarihle çakışıyor..ayıp olmasın diye bir süre daha erteledim maalesef....
1-2 hafta sonraya kaldı artık..sağlık olsun..:sinifsinif:
Ama bir durum var ki şu anda mutlu ediyor benii...eşim 10 haziranda yeni bir işe başlıyorrr..sözleşmeyi imzaladı...bu işyerimiz artık bizi kızdırıyordu çünkü...bir kriz mevzu yaptılar bir türlü geçmedi krizleri...dünya aştı bunlar aşamadı maalesef kendi çıkarları uğruna personelin maaşlarından ksıyorlar bölük pörçük veriyorlardı maaşımızı...O kadar oku et Mühendis ol bu durumlara mağruz kal:umursamaz:...Allah vizdan versin bu patronlara...istifasını verdi eşim şimdi de bırakmak istemiyorlarmış..Aman Allah bi daha muhtaç etmesin oraya ne diyim..yeni işimizde imkanlar çok güzel...ama beni en çok sevindiren yılda 1 hafta Fransa tatili olması..inş seneye bu zamanlar gideriz oralara dahihoyyyt
melin sevindim sizin adınıza yeni işiniz hayırlı olsun
kızlar çok yorgunumm başım ağrıyor patronda beni çok kasıyor her istediği anında olacak adamın ahh var ya ev kendimizin olacaktıda iki dakika çekermiydim bu adamı((((((((((((((((((( çok mutsuzum işyerini hiç sevmiyorummmmmmm birşeylere katlanıyorsam eve destek olduğumdan dayanıyorummmmmmm bazen
Pınarın alıntıları sayfayı doldurmuş valla bende ekleyince destan olmuş
Türkiz i zorla uyuttum ne uykusuz çocuk ya bu ara yürüme heyecanımızda var düz ara gidiyoruz.dedm yoğun bakımdaymış biraz önce haberi geldi dua edin arkadaşlar çok üzüldüm.Biliyosunuz yazında yanına gitmiştik Türkiz le.
Ben bu arada baston araba istiyorum tavsiyeleriniz varmı?Karar veremedim ya
Kimse yok sanırım bende gideyim yatayım saat 1 olmuş zaten sabah 6 da kalkıcam offfff offffff bazen çok zor geliyor dün sabah tam işe gidecekken Türkiz uyandı bana AN-NE diyor öptüm sevdim kesmedi annemi çağırdım baktım ağlıyor biraz daha sevdim yok AN-ne diye gelmek istiyor sabahın köründe indirdim onu asansörle aşağı dışarı çıkınca biraz gönlü oldu sonra baktım arkamdan el sallıyor o kadar üzüldüm ki kıyamadım ya
ohhh be geldim sonunda
oncelıkle kızlar gecmış olsun dıleklerınız ıcın hepınıze cok tesekkur ederım nazlı kızım ıyleştı sonunda 2 gundur ateşı yok zaten neden cıktıgınıda tam anlıyamadık ıdrar ve kan testı temızdı bır hastalıkda gorunmuyordu ama cok yuksekdı atesı dr dişe ve aşıya bagladı sonunda gectı sukurler olsun ama bende maf oldum
bu arada pc mı bozdu cocuklar yapılır dıye bekledım ama kapagınıda kırmıslar yenı fıyaını buluyor dıye yenısını aldık bıorkacgundurde programları yuklenmedı onu bekeldım sonunda bugun eşim getırdı pc mede kavustum ( bak burcum bundan gıremıyordum ozledın benı demııı :))) valla bende cok ozledım burayı hatta ınternetı komple :)))
ben yokken dogumgunlerı gecen kuzularımın dogumgunlerı kutlu olsun mevlam guzel saglıklı uzun yıllar nasıp etsın ınsallah
hasta kuzular varmış mevlam şifalarını versın ınsallah
hulyam telı kapatmışın muratın numaramı degıstı bacım aradım ordanda ulaşamadım evıde gazelım uyuyordur dıye aramadım sabah benı tıhla azcuk konuşmamız lazım
bengıcım hamıleymışsın hayırlı olsun canım mevlam tamamına erdırsın zor olucak sana bıraz ama ustesınden gelırsın merak etme
meltem bırso sıboş kacamagınızı duyduk ohh sefanız olsun
pınarcım tatıl yaklaşmış gıdeken benıde gotur bacım arkadasları benımkılerede bakarmıkı :))))
dıge bacılarım hepınızı cok optum gecmısı bakmıyorum malesef baksam bır hafta cevap yazmam surer
ayşecımm canım bacım cok ozur dılerım ya bugun sen aradıgında tam gulhanla caddedeydık ve benımkıler aglamaya başlayınca konuşamadım eve geldım ıkısını uyuttum hazırlandım onlar uyanınca esım geldı tekrar onlarla dısarı cıktık bır turlude sana donemedım yarın arıycam senı tatlım
bu akşam halımız tam komedıydı kızlar ama acayıp eglendık gunduz dısarda yuruyoruz hep gulhanla oturunca cocuklatr durmuyor dıye akşam eslerle cadde turu yapalım dedık onlar cocuklara bakar bız dınlenırız dıye dusunduk esracımla eşide geldı gulhanın abısı eşi kızıda vardı kocaman ıkı masa kapattık tabı cocuklar cocuk arabaları Allahdan pastanenın sahıbı tanıdık başka yer olsa atarlardı bızı tabı bızım yaramazlar durmadıgından yıne dınlenemedık eve geldıgımızde saat 10.30 du cocukları yedır ustlerını degsl uyut derken bu saatler oldu ancak fırsat buldum sımdı kısmetse gıdıp yatıcam
hıı bu arada pastaneye gıtmışken pasta sıparısınıde verdık frambuazlı cıkolatalı dıger tarafada yazıcam zaten ayrıntılı
neyse kızlar ben kacıyorum cok yorgunum cok optum herkesı ]/COLOR]
canım başarılar stres yapma sona kal inşallah iyi geçer.
valla yazdıklarını okurken ben yoruldum maşallah Defnoşta iyiymiş sanırım keyfinizde yerinde süper eşinede nice mutlu sizinle beraber yıllar
iyiyiz sen nasılsın?
valla maşallah imreniyorum size bi ben yapamadım şu buluşmaları .......
BENGİ hamileymişsin tebrikler canım özeniyoruz hamile haberlerini duyunca kızlar bizde mi başlasak çalışmalara ya
Burcu İstanbul amı geliyosun ne zaman?
Ceren tatil keyfi yapacakmış süper her anın keyfine bak tatlım.
Nurten cim hala hastamı kuzum?
Hülya halamı hasta Gazel ya canım nazar mı oluyo bu çocuk bu kadar ya
Kızlar amma konuşmuşsunuz yavs, ayy sormayın başıma gelenleri...
Biraz komik biraz acılı... balkonda güvercin kovalıyım derken ıslak zeminde bir düştüm ayağımı fena berttim,akşam üstü mangaldaydık birşeyim yok gibiydi ama ayağımı gece hareket ettirirken acımaya başladı, orjin sürdüm biraz bileğim hafifledi amannn ya, yarın sabah yazlığa gidiyoruz aksamınada dönücez bi iş var o hallolacak, bu ayakla nasıl olucak bilmem artık...
Sabah çok erken kalkıcaz, şimdi yatmam lazım, ayağımda feci zonkluyor, eşim eğer çatlak kırık olsa mümkün değil basamazdın üstüne yakında geçer diyor bakalım...
Bugün Türkize ilk kez karpuz yedirdim bisküvinin içine çekirdekleri ayıklayıp rondoda geçirdim tadı süper olmuştu sevdi eşimde hiç duymamıştım olurmu falan dedi karışma sen dedim verdim valla bide vişne suyu içirdim ilk kez iştahlandımı ne dedim ama malesef yoğurdunu bile yemedi sonra şu yemek işi ile uyku işini bi çözsem gerisi önemli değil ya
kimse yok bende gideyim napayım iyi geceler Ferda uyudu Burcudanda görüntü var ses yok
Defdoş sıcaktan bunalmış bir halde küvet keyfi yaparken sevgilerini yolluyor tüm kardeşlerine ve teyzelerine a.s.
Tubacım eşime sordum beraber gideriz dedi bilgin olsun cnm,çok teşekkürler öptüm sizi...
Ben yatıyorum kızlar hepinize iyi gecelerr..
ah KNK cım ah gelmek için mücadelemi görsen bende bi pimpirik koca var sorma deli etti beni yok diyor ya yoksa o kadar çok istiyorum ki takmış ya olmaz diyor başka bişey demiyor bide o gün düğünümüz var akrabamın Kartalda ona bile götürmüycek bizi neymiş çok kalabalıkmış Türkiz bunalırmış diyorum yarım saat durur geliriz yok 12 sindede arkadaşımız var ortak onun oğullarının sünneti var 5 dk ka mesafede napcaz bilmiyorum bu ara iyice gıcık oldu beni sinir ediyor sıcaklar yaramadı galiba diyorum
Geçen gün zorla fotoğraf çekimine ikna ettim hazırlandık makyaj falan adam bizi fotoğrafçıya kadar yarım sat yürüttü ya gittiğimizde annemde bende bitmiştik
ay kocişi işten çağırdılar durup dururken kaldık evde şimdi bu güzel havada..sıkılıyoruz oğluşla tabi..bi süre daha bekleyeceğiz eğer iş uzarsa biz de ana oğul çıkacağız inş dışarı ...pazar var oaraya gideriz bizde oğluşumla accuk gezeriz...
ay benim bu oğlum dışarıda kendi kendine yürümek istiyor elimi tutmak istemiyor yandım valla..geçen AVM nin ortasında aynı şeyi yaptı yine..elimi tut diyorum tutmuyor, yer hafif kaygan biraz yürüyünce düşüyor sonra çığlığı basıyor rezil etti bizi..bi de mağazanın girişinden girip çıkışından çıkması varki görmeye değer...yandık ki ne yandık biz artık...kafamçokkarıştı
slm kızlar
geçmişe şöyle bi baktım yazdım size
daha masayı toplıycam bulaşıkları yerleştireyim ama önce size bakayım dedim
zeynebi uyuttum uyur umarım biraz köpek dişlerinden biri baya çıkmış gibi ha patlşadı ha patlayacak ağrı kesici verdim uyudu,diğeride baya belli olmaya başlamış tek tek çıkarsaydı zorlanmasaydı keşke bu kadar
bende dün dr.a gittim kontrolüm vardı mehmedim 1 kg olmuş herşey yolunda dedi dr.çok sevindim plesanta biraz aşağıdaymış ağır kaldırma ayakta çok durma mümkün olduğu kadar dedi başka bişey yokmuş
kalımalarım başlarsa haberdar edicem ilaç başlıycam yine
kocişin sınavı vardı oraya gitti
bende ortalığı toplatayım hemen
sonra fırsat kalırsa azcık yatarım bende
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
slm kızlar özlemciğim yorma kendi cnm yaa b,iliyorum yükün ağır ama...
ben bugün diyetisyene gittim rapor verdim2 hafta salladım dieti çok korktum kilo aldım diye ama çok şükür tartı aynı gösterdi.yağ oranım 0.5...artmış ...o yüzden doktorum bu hafta sıktı yalova içinse abartmayalım dedi...cuma gideceğim kontrole......
kızlar çocuklara tek baston almıştım şöle kullanışlı bişi 75 tl aldım
diğerleri tek kademeli çocuklar uyurken zor olur die almadım...
bugün tansaşa girdim ne görem çok şık kullanışlı tek baston 32 tl hemen atladım çok kullanışlı yaaaaaaaa
allahım dedim sevgili kulunum paramda yoktu çok mutlu oldum çokk
ohhh millet geziyo beee maşşşşşAllah maşşşAllahhhhh
vay be ne gündü amatüm gün boyunca defne paçamdaydı, geçen seneden kalan yazlık altlar vardı onlardan birini giymiştim defne çektikçe popodan düştülerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoşumada gitti yani:) ama konumuz o degil defneeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! bugunde sigara içmedim ya bidaha içmem... dün gece öksürükten uyuyamadı, sabah erkenden dikildi burnu tıkalı habire fısfıs yok şurubu yok osu busu derken hiç uyuyamadım... öğlen gibi defneyi yıkadım yedirdim yatıdım azcık uyudu kalktı bidaha uyku uyumadı ve çok huysuzdu. ilaçlardan heralde az öncede zorla uyuttum yastıga yatınca kalkmaya çalışıyor kendini bacaklarımdan aşagı atıyor niye anlamdım ama çok zorladı..
kutlayda erken çıkmıştı, erken gelcem arkadaşları arayıp florya ya gidelim dedi nerden estiyse benimkine.. ama gidemeyiz dedim elimin tersiyle ittim gezmeleriiii mafoldumbenkubi bilem şaşırdııı.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
off nettede bi sorun var habire gidiyo sinir bi durummm.
Selammmmmmmm
Selamlar herkese,,,
Kızlar amma konuşmuşsunuz yavs, ayy sormayın başıma gelenleri...
Biraz komik biraz acılı... balkonda güvercin kovalıyım derken ıslak zeminde bir düştüm ayağımı fena berttim,akşam üstü mangaldaydık birşeyim yok gibiydi ama ayağımı gece hareket ettirirken acımaya başladı, orjin sürdüm biraz bileğim hafifledi amannn ya, yarın sabah yazlığa gidiyoruz aksamınada dönücez bi iş var o hallolacak, bu ayakla nasıl olucak bilmem artık...
Sabah çok erken kalkıcaz, şimdi yatmam lazım, ayağımda feci zonkluyor, eşim eğer çatlak kırık olsa mümkün değil basamazdın üstüne yakında geçer diyor bakalım...
Gunaydınnn Iyı Pazarlar HATUNLAR..
Burcu cok gecmıs olsun canım.Ama esının dedığı gıbı kotu bırsey olsa basamazsın ustune.Incılmıstır ınsallah.Buzlu pansuman yapsaydın canım sısmez hemde ağrısını alırdı.Bora yada sorma ya tam tıplı maymun.Herkese salca oluyor dısarda.Kutuk gıbı zaten yuruyuste.
Esen komıktı valla ınsanlar cafelerden cıkıp cıkıp bakıyor halımıze.
Ferdaaa ayy bende cok guldum kanatlara.Kız Alp bırtek su ıcırıyor.Gayet pasıf bır bakıcı benımkıde.Hos senınkıde sana daha cok ıs acmıs ya neyse.Gule gule kullanın canım.Ben kendıme araba alamadığım ıcın hala almadım koltuk.Anlat anlat nolucak haberı yok nasılsa Alp ın tum kk bılıyor ama:)))
Esraa ya senın esımde cok pımpırık galıba.Bune be ömrunu yer ınsanın.Allah sabır versın canım.
Bızde kahvaltı keyfını yaptık.Bora uyansın corbadan sonra cıkarız gezmeye heralde.Yanı ben öyle dusunuyorum.Alp ın haberı yok daha:))Ama havada cok sıcak.Önce bır bıcı bıcı yapalım aılece.Off nasıl nasıl özledım denızı havuzu anlatamam.Tatıl planıda yapmadık daha.Bakalım ben Bodrum ıstıyorum bu sene.Azcık gundeme getıreyım bu olayı.
Hulyaaaa ulasamadım sana Gazel nasıl oldu?
bugun kızımın dogum günü hazırlık yapıyorum arada gireyim dedim şimdi hanzade uyuyorken muffin yapacagım aksam annaneler ve babaneler gelicek
yarında gündüz arkadaslarımız yorulcaz ama inşallah degicek
dogum gününden alıntıları paylasırım inşallah:)
hekeze ii pazarlar
herkese iyi pazarlar hatunlar..
ay cok sıkıcı birgün yaaa :S acaip gergin hissediyorum kendimi..dolunay vaktimidir nedir..canim hiçbişey yapmak istemiyor..eşimde arkadaslariyla bulusmaya gdecekmişarkadaslarindan biri ingiltereden gelmiş te gitmesse ayip olurmus da vs vs..püf yani..
valla hava sicak olmasa bende takilirdim peşine ama hiç gözüm yemiyor bu sicakta cikmayi..bide napicam pazar pazar tek basima kadikoyde..püff :S
neyse pc de işlerim vardi onlari hallederim bugun bende..ay bu kizda 2 saattir uyuyacak hala uyuyamadi.."ayyy tuvaaaa" diyip duruyor :))) bana anne diyor normalde..bu tuvada nerden cikti anlamadim..yeni modamiz sanirim..
hadi öptüm hepinizi kocamanca..
valla sorma Türkiz olduğundan beri yedi ömrümü bıd bıd bdı arada isyan ediyorum vala.Birazda bencil sanırım bu ara iyice belli etmeye başladı.7 seneden sonra yeni huylar türdi yani.Gunaydınnn Iyı Pazarlar HATUNLAR..
Burcu cok gecmıs olsun canım.Ama esının dedığı gıbı kotu bırsey olsa basamazsın ustune.Incılmıstır ınsallah.Buzlu pansuman yapsaydın canım sısmez hemde ağrısını alırdı.Bora yada sorma ya tam tıplı maymun.Herkese salca oluyor dısarda.Kutuk gıbı zaten yuruyuste.
Esen komıktı valla ınsanlar cafelerden cıkıp cıkıp bakıyor halımıze.
Ferdaaa ayy bende cok guldum kanatlara.Kız Alp bırtek su ıcırıyor.Gayet pasıf bır bakıcı benımkıde.Hos senınkıde sana daha cok ıs acmıs ya neyse.Gule gule kullanın canım.Ben kendıme araba alamadığım ıcın hala almadım koltuk.Anlat anlat nolucak haberı yok nasılsa Alp ın tum kk bılıyor ama:)))
Esraa ya senın esımde cok pımpırık galıba.Bune be ömrunu yer ınsanın.Allah sabır versın canım.
Bızde kahvaltı keyfını yaptık.Bora uyansın corbadan sonra cıkarız gezmeye heralde.Yanı ben öyle dusunuyorum.Alp ın haberı yok daha:))Ama havada cok sıcak.Önce bır bıcı bıcı yapalım aılece.Off nasıl nasıl özledım denızı havuzu anlatamam.Tatıl planıda yapmadık daha.Bakalım ben Bodrum ıstıyorum bu sene.Azcık gundeme getıreyım bu olayı.
Hulyaaaa ulasamadım sana Gazel nasıl oldu?
nice mutlu yaşlara canım.Sen en son doğum yapanlardansın aramızda inşallah mutlulukla büyür hanzade ismide süper zaten bekliyoruz paylaşımlarınıbugun kızımın dogum günü hazırlık yapıyorum arada gireyim dedim şimdi hanzade uyuyorken muffin yapacagım aksam annaneler ve babaneler gelicek
yarında gündüz arkadaslarımız yorulcaz ama inşallah degicek
dogum gününden alıntıları paylasırım inşallah:)
hekeze ii pazarlar
valla düşmeden öncede vardı ondan sonra bardak iyice taştı artıktamam canim orda görüşürüz inşaAllah
canim sanirim türkiz düştükten sonra böyle oldu eşin :S yani pimpirikli oldu..gecer elbet büyüdükçe..
nice mutlu,huzurlu,saglikli yillara canim a.s. hayirli evlat olsun inşaAllah hanzademiz :) iyiki dogmusss :ecrin_bebek:
bişeye takmıştır canım senin söylediğin bi cümleyede Türkiz de bizim haricimizde kilere abi diyor kuşa ku ku kedi ye biyav gibi bide Allah Allah diyor şaşırdığındaherkese iyi pazarlar hatunlar..
ay cok sıkıcı birgün yaaa :S acaip gergin hissediyorum kendimi..dolunay vaktimidir nedir..canim hiçbişey yapmak istemiyor..eşimde arkadaslariyla bulusmaya gdecekmişarkadaslarindan biri ingiltereden gelmiş te gitmesse ayip olurmus da vs vs..püf yani..
valla hava sicak olmasa bende takilirdim peşine ama hiç gözüm yemiyor bu sicakta cikmayi..bide napicam pazar pazar tek basima kadikoyde..püff :S
neyse pc de işlerim vardi onlari hallederim bugun bende..ay bu kizda 2 saattir uyuyacak hala uyuyamadi.."ayyy tuvaaaa" diyip duruyor :))) bana anne diyor normalde..bu tuvada nerden cikti anlamadim..yeni modamiz sanirim..
hadi öptüm hepinizi kocamanca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?