güle güle kullanıon canım arabanızı iyi günlerdeslm kızlar özlemciğim yorma kendi cnm yaa b,iliyorum yükün ağır ama...
ben bugün diyetisyene gittim rapor verdim2 hafta salladım dieti çok korktum kilo aldım diye ama çok şükür tartı aynı gösterdi.yağ oranım 0.5...artmış ...o yüzden doktorum bu hafta sıktı yalova içinse abartmayalım dedi...cuma gideceğim kontrole......
kızlar çocuklara tek baston almıştım şöle kullanışlı bişi 75 tl aldım
diğerleri tek kademeli çocuklar uyurken zor olur die almadım...
bugün tansaşa girdim ne görem çok şık kullanışlı tek baston 32 tl hemen atladım çok kullanışlı yaaaaaaaa
allahım dedim sevgili kulunum paramda yoktu çok mutlu oldum çokk
yok güzelim üstten yaptım biraz dün bugünde bitti gitti 1 hafta idare etsin kaplılar açık hava çok sıcak yapsanda bir yapmadan da bir
diyet işinde iyi idiyor ne güzel maşallah valla sana
sağol cnm hemen eklerim resimlerini kucağıma sağ salim almak nasip olursacanım maşallah memede de bak annesi büyüyüverdi oda çok merak ediyorum doğsunda görelim onuda...
bide hareketlerine dikkat et canım genelde uzanarak geçir vaktini
maşallah sizede iyi keyifler
gelelim bize sabah kalktık kahvaltıdan sonra küveti doldurduk Türkizi soktuk içine en az yarım saat oynadı sonra çıkardık çılgın gibiydi maşallah şimdi uyuyor bende size bakayım dedim anca evi topladım bu kız mı dağınık benmi anlamadım ya
kızlar dağınık cnm ben topluyorum arkamdan zeynep tek tek dağıtıyor itina ile bazen ben bile şaşıyorum nasıl yaptığına
afiyet olsun kuzumaBugün Türkize ilk kez karpuz yedirdim bisküvinin içine çekirdekleri ayıklayıp rondoda geçirdim tadı süper olmuştu sevdi eşimde hiç duymamıştım olurmu falan dedi karışma sen dedim verdim valla bide vişne suyu içirdim ilk kez iştahlandımı ne dedim ama malesef yoğurdunu bile yemedi sonra şu yemek işi ile uyku işini bi çözsem gerisi önemli değil ya
kimse yok bende gideyim napayım iyi geceler Ferda uyudu Burcudanda görüntü var ses yok
Kuzucukların kocamanı inş dişini bir an önce çıkartırda rahatlarsınız, kuzucukların en küçüğünede maş.
B]
sağol cnm
çok geçmiş olsun cnm yaKızlar amma konuşmuşsunuz yavs, ayy sormayın başıma gelenleri...
Biraz komik biraz acılı... balkonda güvercin kovalıyım derken ıslak zeminde bir düştüm ayağımı fena berttim,akşam üstü mangaldaydık birşeyim yok gibiydi ama ayağımı gece hareket ettirirken acımaya başladı, orjin sürdüm biraz bileğim hafifledi amannn ya, yarın sabah yazlığa gidiyoruz aksamınada dönücez bi iş var o hallolacak, bu ayakla nasıl olucak bilmem artık...
Sabah çok erken kalkıcaz, şimdi yatmam lazım, ayağımda feci zonkluyor, eşim eğer çatlak kırık olsa mümkün değil basamazdın üstüne yakında geçer diyor bakalım...
görünmez kaza işte
umarım şimdi daha iyidir ayağın
sorma cnm bizimkide öyleydiayyyy maşallah defnoşa
azıcık benim kızımada öğretsin yaaa su sevgisini tatlı cadı suyun sesini duyunca tepeme cıkıyor ki banyodaki halimizi siz düşünün:):teytey:
eşimin memleketine gittik orda sevmedi banyoyu değişik geldi sanırım avazı çıktığı kadar ağladı hep
burda da yaptırırken ağlamaya başladı eşimle inat ettik oyuncaklarını falan koyduk banyo eşim ben ve sonunda zeynep her yer su oldu oynadı zevkle kuzu
dünde küvetini aldım balkona çıkardım oyuncaklar içine zeyneple beraber sonrada bir kova su döktüm yavaşça bi güzel oynadı kzuum yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum cnm sende dene
boş küvetle falan oynasın evde daha kolay olur
sağol cnm valal çok doğru söylüyorsun can benim can çıksın elin can durumlar bizde mevcut bende herşeyi salladım gittiii tubacanim herşeyin yolunda olmasina cok sevindim..ama sen yazdikça bana daral geliyor ya..biraz canini kiymetini bil be güzelim..bak doktorda diyor işte..sen bilmessen kimse bilmez kiymetini..sadece kizinla ilgilen..geri kalan işleri üstten yap gitsin..her firsatta dinlen..buarada zeynep ismini ne cok sevdigimi biliyorsun :) kac kere söyledim sana..oglunun isminede bayildim :))) eşimin ismisen bu isim işini iyi beceriyorsun
:
evet cnm ya burda da çok sıcak hava hiç bişey yapasım yokherkese iyi pazarlar hatunlar..
ay cok sıkıcı birgün yaaa :S acaip gergin hissediyorum kendimi..dolunay vaktimidir nedir..canim hiçbişey yapmak istemiyor..eşimde arkadaslariyla bulusmaya gdecekmişarkadaslarindan biri ingiltereden gelmiş te gitmesse ayip olurmus da vs vs..püf yani..
valla hava sicak olmasa bende takilirdim peşine ama hiç gözüm yemiyor bu sicakta cikmayi..bide napicam pazar pazar tek basima kadikoyde..püff :S
neyse pc de işlerim vardi onlari hallederim bugun bende..ay bu kizda 2 saattir uyuyacak hala uyuyamadi.."ayyy tuvaaaa" diyip duruyor :))) bana anne diyor normalde..bu tuvada nerden cikti anlamadim..yeni modamiz sanirim..
hadi öptüm hepinizi kocamanca..
kociş sınava gitti
ben çamaşır yıkadım astım zeynep anca uydu canımı çıkardı
yere döşek serdik arka odaya oraya yatırdım daha serin diye inş biraz uyur da bende dinlenirim
eşin tuba diyorsa öğrenmiştir cnm ilginç geliyor çünkü
zeynep de anne diyor hep bazen öcenn deyip kaçıyo zillii
kız bu sıcakta çıkma akşam üstü hallet işlerinislm bende çok keyifsizim.....kocam gitti .....
bende dışarı çıkacağım ama hava sıcak pöfffffffff
Bu arada selam herkese türkiz uyurken dinleneyim dedim çok işim var çoook
as cnm kolay gelsin sana