2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullanıon canım arabanızı iyi günlerde
yok güzelim üstten yaptım biraz dün bugünde bitti gitti 1 hafta idare etsin kaplılar açık hava çok sıcak yapsanda bir yapmadan da bir
diyet işinde iyi idiyor ne güzel maşallah valla sana
sağol cnm hemen eklerim resimlerini kucağıma sağ salim almak nasip olursa
kızlar dağınık cnm ben topluyorum arkamdan zeynep tek tek dağıtıyor itina ile bazen ben bile şaşıyorum nasıl yaptığına
afiyet olsun kuzuma
Kuzucukların kocamanı inş dişini bir an önce çıkartırda rahatlarsınız, kuzucukların en küçüğünede maş.
B]

sağol cnm

çok geçmiş olsun cnm ya
görünmez kaza işte
umarım şimdi daha iyidir ayağın
ayyyy maşallah defnoşa
azıcık benim kızımada öğretsin yaaa su sevgisini tatlı cadı suyun sesini duyunca tepeme cıkıyor ki banyodaki halimizi siz düşünün:):teytey:
sorma cnm bizimkide öyleydi
eşimin memleketine gittik orda sevmedi banyoyu değişik geldi sanırım avazı çıktığı kadar ağladı hep
burda da yaptırırken ağlamaya başladı eşimle inat ettik oyuncaklarını falan koyduk banyo eşim ben ve sonunda zeynep her yer su oldu oynadı zevkle kuzu
dünde küvetini aldım balkona çıkardım oyuncaklar içine zeyneple beraber sonrada bir kova su döktüm yavaşça bi güzel oynadı kzuum yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum cnm sende dene
boş küvetle falan oynasın evde daha kolay olur
sağol cnm valal çok doğru söylüyorsun can benim can çıksın elin can durumlar bizde mevcut bende herşeyi salladım gittiii tuba

evet cnm ya burda da çok sıcak hava hiç bişey yapasım yok
kociş sınava gitti
ben çamaşır yıkadım astım zeynep anca uydu canımı çıkardı
yere döşek serdik arka odaya oraya yatırdım daha serin diye inş biraz uyur da bende dinlenirim
eşin tuba diyorsa öğrenmiştir cnm ilginç geliyor çünkü
zeynep de anne diyor hep bazen öcenn deyip kaçıyo zillii
slm bende çok keyifsizim.....kocam gitti .....

bende dışarı çıkacağım ama hava sıcak pöfffffffff
kız bu sıcakta çıkma akşam üstü hallet işlerini
Bu arada selam herkese türkiz uyurken dinleneyim dedim çok işim var çoook

as cnm kolay gelsin sana

kimsiler yok....
bizde yemek yedik...kuzularım ve ben güzel bi uyuduk bıcı bıcı yaptım ben

sonra kalktıkm gün paramı vermek için komsuma gittim..
işte yemek vs.şimdi annem çay demiliyor......termusa koyup parka gideceğiz....azcık hava alırz yağmur yağdı...hava açtı...çocuklarda eylenir..

çok geçmiş olsun güzelim öbenli bişey yoktur inşalalh...
Hakkını yiyemem Gülhan çok yardım eder Anıl altını değiştirir,uyutur,gezdirir,yedirir,döke saça :)) sağolsun,,
sana ne dicem Römer marka düşünüyodunya sen benim aldığım yerde çok uygundu senin içisordum onlıne siteleri varmış,mutlu bebe diye bak tamammı...
Hadi bakalım iyi gezmeler sizede..
bu ara isim söyleme modası var heralde...:))ama çok tatlı oluyolar beeee..,
tubacım pasta için Dağhanında resmini aldınmı sen??
yoksa atıyım bi tane sana..

selam kızlar kötü bir gündü ve hala kötü(
sabah kahvaltıya gidelim dedik eşimle bir türlü bir yer beğenemedik kahvaltıdan sonra eşime bi telefon geldi suratı düştü beni anneme bıraktı kendi gitti annemde Ahsene yemek yedirdik hepsini kustu uyudu kalktı tekrar yedirdik kusmadı çok şükür dedim
eşim aradı sahile çağırdı gittim tam elimize dondurmamızı aldık yiyiyorduk ki Ahsen çığlık çığlığa ağlamaya başladı kucağıma aldım susmadı sonra yolun tam ortasında bütün mideyi benim üstüme boşalttı((
sildim öylesine Ahsenin üstünü kendi üstüm batık arabaya binip eve geldik yolda ağladı sürekli eve girdik ateşini ölçtüm 37.7 olmuş dolven vermeye fırsat kalmadan uyudu kalksın vericem çıkarsa da dr a götürücem
Allahım lütfen hasta olmasın kuzucum((
öyle işte şimdi uyuyor bende duş aldım size bakıyorum
eşimde balkonda hararetli tlfnla konuşuyor neyi halledemediyse

ayy ne olduki kuzuma yaa,hastalanmasın ne olur...

herkese iyi akşamlar kızlar..

Bizde bugüne biraz erken başladık,malum misafir vardı eşim 8 de kalkmış dayı uyandı diye,kahvaltı hazırlamış hadi kalk yapalım da kahvaltıyı sonra yatarsın dedi,kalktım,bi bardak çay içti dayısı hemen çıktı 9 da yani,tabii sonra Dağhanın banyosu uyuması derken saat 12 oldu eltim aradı dün gece başka yerde kalmışlar eve giderken uğrayalımda Dağhanı görelim dediler,onlar geldi birer kahve içtik hadi biyerlere gidelim mangal yapalım dedik çıktık 2 de Taşdelene gittik çok güzel bi ormanı varmış süper oldu yanii..Dağhanda üzmedi çok şükür 6 gibi geldik eve.Bugün pek uyumadığı için erken uyudu benimki heralde gece uykusudur bende şimdi biraz ütü yapıcam..Anılda çalışıyor..

Kimseciklerde yok zaten kaçıyım bende öptüm kızlar..Gece yine bakarım bi ara.

bu kızlar çok tatlımı oluyor ne dimi.sen şimdi memed de olunca farkı daha iyi anlarsın

canım aman inşallah bişeyi yoktur yavrumun ya
oh süper mangal keyfide yapmışsın çocukta uyuyor ne diyim

bizde geldik ama hala kimse yok iş yapıcam derken türkiz bi huysuzlandı dışarıda dışarı çıldırdı bizde kalktık neomarin alışveriş merkezine gittik gezdik birazda bişeyler aldık geldik kızım şimdi sızdı inşallah sabaha kadar uyur
hepinizi öpüyoruz iyi geceler

ıyi Geceler Bacılar

Esen gecmıs olsun canım yaa.Neden öyle kustu kı kuzum.Kusması yoktu dıye hatırlıyorum boncugun.Atesıde cıkmaz ınsallah.Uyku arasında verseydın ılacını keske.

Tubısım yanlız kalmıssın.Bunalım takılmıssın.Al Serrosu cık dıyecem ama saat 12 oldu:))

Dünür de gezmıs gelmıs.

Bısen ohh dısarda cay keyfı super valla.

Ferda saol arkadasım sımdı bakıcam sıteye bende bı alamadım gıttı.Arabayı beklıyorum ızofıx durumu ıcın alsakta rahat etsem bende artık.Mangal keyfı hee aynıymıs yıne programımız.

Ben yıne gezıp gezıp geldım.Sabah kahvaltıdan sonra kuzenım geldı.Cok guzel bır yer var hadı gıdelım cay kahve ıcmeye dedı.Nasıl kesfetmemısım ben cok guzel ve bana yakın bır yermıs.Neyse keyıf yaptık eve donduk.Bu sefer erkeklerın canları mangal ıstedı.Yakın bır ormana gıdıp.Mangal keyfı yaptık ama bız cıkana kadar zıfır karanlık coktu.Tabı Borada huysuzlandı.10 gıbı eve geldık.Borayı yıkadık esımle.O uyudu bende bı dus aldım.Ortalık topla derken saat bu oldu yıne.Azcık oturup yatıcam bende.

Ferdaaa valla yarası hayatı yasıyorum.Napayım ama bu evın sesız halını cok sevıyorum.Uyuyunca erkekler bende meydan bana kalıyor.Sende benden farklı deılsın hanıı:))

slm bende çok keyifsizim.....kocam gitti .....

bende dışarı çıkacağım ama hava sıcak pöfffffffff

Allah kavustursun canimcim a.s.

biz zorla söylettirdik desem daha dogru olcak :) düvee düveee diyip duruyordu..o nedir diye çözelim derken tuvaaa oldu :))))

:))) aferin koreli kuzuma :)

dinlen dinlennnn diyorum sana sadece :) iyi yapmişsin kuzuyu serin yere koymussun..bursayi bilemicem ama burda acaip bi nem var :S

ohhh keyif yaptiniz he :)

almadim canim..face'den yolla istersen..gerci hala bu bursali hatunlar becerip bana bi bilgi veremediler pasti nasil resim istiyor diye :))) onlari bekliyorum :)

haydaaa noldu mercimegime yaaa..inşaAllah önemsiz bişeydir..haber ver muhakkak

ohh iyi yapmişsin canim :) he ya şimdi cikayim dimi süper olur

ay cok güldüm gece gece pastaci diyecegime pasti yazmişim resmen DDDD ama buna kopmadim..uni.deyken kuzenimle bi pastaneye girmiştik..ramazandi..artik nasil aciktiysam adama pastalar tazemi diyecekken "pazatalar mı?" dedim sadece adam bile krize girmişti gülmekten DDD pasta kelimesine bi gicigim var demekki ay sinirim bozuldu :))))))))))))

Ayy guldurdun benı gece gece.Şimdi sesıme esım kalkarsa tam guldurecek benı 10 dakıkaya yatıyordum en son konustuğumuzda 1 saat kadar rotar yaptım sadece.Tubıs vesıkalık gıbı yanyana olsun gerısını onlar ayarlar artık.Bu arada ben resım gondermedım mı neee?Olmadı benım fotoyu bulup koyarsın artık:)))

Ben gıdıyorum Kızlar azcıkta kıtap okuyayım barı.Borayada bır bıberon sut hazırladım bı tane mama bakalım ınsallah sutu ıcer sıpa ya.Yap dok ısınden fenalık geldı.
Ayy bıde sacıma serum yuzume krem yapıcam.Off yaslılık be kut dıye yatardım eskıden.Yanı Bora ve Alpten once.Mıladtan once gıbı oldu:)))

incihan+, erzen, chadii
hanımlar iiy geceler...

ölüyorum yorgunlluktan kızacaksınız hatta artık bende kızıyorum ama bugünde annemin evini temizledik off artık bez kova görmek istemiyorummm...

esen ne oldu bitaneme offf çok üzüldüm geçmiş olsun inş. önemli bişicigi yoktur..
defene bugun daha iyiydi ama huysuzluk tam gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!

Aaaa bayan Hıjyen gelmıs.Kız valla ne bu temızlık askı bee.Bende ılham gelmesını beklıyorum ama daha tık yohhh:))

Ayy bı gıdemedım bee.Bora sutu ıctı bende mamayı oynaya oynaya döktum.Artık gönul rahatlığıyla gıdebılırım.Hatta gıttım.mucckkk

gülhan süt için ısrarcı olma istersen ben defneye bi defa verdim içti ama mamanın şuanda daha besleyici oldugunu düşünüyorum sütte 1defa verilebilir ama mamaya alışkın oldugu için bizimkiler onu muhakkak arıyorlar alışkınlar bide aptamilin sıvı formunu vermişmiyidin o daha çok süt bazlı ben daha çok ondan veriyorum tam kışada süte alıştıracagım inş. hem alerjen olmaz hemde birazdaha mamaya ihtiyaçları var küçükler daha ya...

kız ne yaşlanması senin enerjin yeter be güzelimm eminim ben senden daha önce yaşlanıcammm:)))
cnm kremlerini süründe yat bakalım iyi geceler..

ben sana yalovada bi güzel hijyen ilhamı veririm merak etme... şaka maka adımda temizlikçiye çıktı beee ahhhhh annne ahhhhhhh hep senin yüzündenn
hadi bakalım gönlünde olmuş iyi geceler cnm

günaydin kizlar..

ay sabah sabah cok moralim bozuldu yaa :S israil, yardim konvoyuna saldirdi :S hemde askeri mudahale olarak..3 kişi ölmüş,cok kişi yaraliymiş :S ne tür insan bunlar valla algilayamiyorum yaa..insan bile denmez bunlara..hayvan bile denmez..hayvanlara hakaret olur valla..ayri bi tür,ayri bi cins bunlar..püfff ya..

bugun anneme gidicem..pc leri bozulmus..ona format aticam..görüşürüz inşaAllah..öptüm hepinizi ((

buarada sibelcim ve pinarcim dün biletleri ayirttim..yarin gidip alacam inşaAllah..unuttum sanmayin..

ben yavastan hazirlanayim..püf ya 16 kişi öldü diyormus israil kanali..inşaAllah dogru degildir yaa

ay hadi gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…