yok be aslında ben gece yalnız oturmayı pek sevmem anılı beklerim yatmak için o da nadir olur çünkü genelde ilk ben yatıyorum yorgunluktan.. oturmayı canım istiyorda bedenim kaldırmıyor :))Ferdaaa valla yarası hayatı yasıyorum.Napayım ama bu evın sesız halını cok sevıyorum.Uyuyunca erkekler bende meydan bana kalıyor.Sende benden farklı deılsın hanıı:))
tamam cnm atarım..Allah kavustursun canimcim a.s.
biz zorla söylettirdik desem daha dogru olcak :) düvee düveee diyip duruyordu..o nedir diye çözelim derken tuvaaa oldu :))))
:))) aferin koreli kuzuma :)
dinlen dinlennnn diyorum sana sadece :) iyi yapmişsin kuzuyu serin yere koymussun..bursayi bilemicem ama burda acaip bi nem var :S
ohhh keyif yaptiniz he :)
almadim canim..face'den yolla istersen..gerci hala bu bursali hatunlar becerip bana bi bilgi veremedilerpasti nasil resim istiyor diye :))) onlari bekliyorum :)
haydaaanoldu mercimegime yaaa..inşaAllah önemsiz bişeydir..haber ver muhakkak
ohh iyi yapmişsin canim :) he ya şimdi cikayim dimisüper olur
ben ne zamandır kitap yüzü açmıyorum acaba,ortada kaldım valla,bitirseydim bir an evvel iyi olacaktı.ohh bakım yapıyosun hı..Aslında benimde acil ihtiyacım var cildim maffoldu doktora gittim aslında ilaç verdi ama hiç sürmüyorum mafoldumbenBen gıdıyorum Kızlar azcıkta kıtap okuyayım barı.Borayada bır bıberon sut hazırladım bı tane mama bakalım ınsallah sutu ıcer sıpa ya.Yap dok ısınden fenalık geldı.
Ayy bıde sacıma serum yuzume krem yapıcam.Off yaslılık be kut dıye yatardım eskıden.Yanı Bora ve Alpten once.Mıladtan once gıbı oldu:)))
maşallah sana cnm ...incihan+, erzen, chadii
hanımlar iiy geceler...
ölüyorum yorgunlluktan kızacaksınız hatta artık bende kızıyorum ama bugünde annemin evini temizledik off artık bez kova görmek istemiyorummm...
esen ne oldu bitaneme offf çok üzüldüm geçmiş olsun inş. önemli bişicigi yoktur..
defene bugun daha iyiydi ama huysuzluk tam gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!
ayy bende de hiç yok ilhan filan evim acayip iş istiyo Aynur ablada yok...Aaaa bayan Hıjyen gelmıs.Kız valla ne bu temızlık askı bee.Bende ılham gelmesını beklıyorum ama daha tık yohhh:))
Ayy bı gıdemedım bee.Bora sutu ıctı bende mamayı oynaya oynaya döktum.Artık gönul rahatlığıyla gıdebılırım.Hatta gıttım.mucckkk
evt cnm yaa benimde moralim bozuldu..günaydin kizlar..
ay sabah sabah cok moralim bozuldu yaa :S israil, yardim konvoyuna saldirdi :S hemde askeri mudahale olarak..3 kişi ölmüş,cok kişi yaraliymiş :S ne tür insan bunlar valla algilayamiyorum yaa..insan bile denmez bunlara..hayvan bile denmez..hayvanlara hakaret olur valla..ayri bi tür,ayri bi cins bunlar..püfff ya..
bugun anneme gidicem..pc leri bozulmus..ona format aticam..görüşürüz inşaAllah..öptüm hepinizi((
annen nasıl oldu cnm..günaydın kızlar
esenciğim geçmiş olsun ne oldu acaba mercimeğe ..şimdi nasıl acaba??
gülhancığım bende alişe süt veriyorum ömerde içmiyor ama ,ömer devam sütünüde iki kere bazen birekere içiyor......
ama alişim maşallah 1 lt.deviriyo süt çok iyi oldu kaynıyor sıcacık koyuyorm biberona havluyada sarıp
koyuyorum kenara gece mıkırdaNdığında hoppp dayıyorum içiyor....
tubiş pasta ya karşı bişi var sende bir aşk ama bu :))
demek saldırı olmuş diyecek bişey bulamıyorum ,insanmı bunlar ya...
bende biletleri giidince alacağım kızlar inş. bulurum dimi??
bizde kalktık çocuklar süt içerken ben kk ya bakıyorum sabah erkenden kalktım annemler doktore gitti.
bende kahvaltı hazırlayacağım şimid annemde gelir sanırım..
sonrada iş yapacağım...sonra ömeri kontrole götüreceğim...
şimdilik bu kadar byby
günaydın canlar,,,,,
bizde erkenciyiz bugun defneye aylar sonra ilk defa kahvaltı maması verdim onuda mıkırdanaark ve heryerine bulaştırrarak yedi sinirlerim zıpladı i
yice iştahtan kkesildi ya dün bissürü mamalar aldım belki ev yemeklerinden sıkılmıştır diye,,,
belkide sıcaklardan belkide hastalıktan ama inş. geçicidir ne diyim,,
şimdide lafım bitmeden geldi pcnin tuşlara basıyo bi hınçla agzını yumuştura yumuştura ve gönderdi yazacaklarım bitmeden zillii ya...
bizde bugun kızımla hastahaneye gidicez defne tahlil verecek kandan...
bi kahvaltı ediyim canımda bişi istemiyor ama dün nutella aldım onu yicem sütle geceden beri aklımda:)))
herkese iyi bigün diliyorum havada nekadar kapalı ya,,
oh ne güzel keyif yapmışssınızdır birsen,,sefanız olsun cnmkimsiler yok....
bizde yemek yedik...kuzularım ve ben güzel bi uyuduk bıcı bıcı yaptım ben
sonra kalktıkm gün paramı vermek için komsuma gittim..
işte yemek vs.şimdi annem çay demiliyor......termusa koyup parka gideceğiz....azcık hava alırz yağmur yağdı...hava açtı...çocuklarda eylenir..
canım ya ne oldu acaba ahsene çok geçmiş olsun cnmselam kızlar kötü bir gündü ve hala kötü(
sabah kahvaltıya gidelim dedik eşimle bir türlü bir yer beğenemedik kahvaltıdan sonra eşime bi telefon geldi suratı düştü beni anneme bıraktı kendi gitti annemde Ahsene yemek yedirdik hepsini kustu uyudu kalktı tekrar yedirdik kusmadı çok şükür dedim
eşim aradı sahile çağırdı gittim tam elimize dondurmamızı aldık yiyiyorduk ki Ahsen çığlık çığlığa ağlamaya başladı kucağıma aldım susmadı sonra yolun tam ortasında bütün mideyi benim üstüme boşalttı((
sildim öylesine Ahsenin üstünü kendi üstüm batık arabaya binip eve geldik yolda ağladı sürekli eve girdik ateşini ölçtüm 37.7 olmuş dolven vermeye fırsat kalmadan uyudu kalksın vericem çıkarsa da dr a götürücem
Allahım lütfen hasta olmasın kuzucum((
öyle işte şimdi uyuyor bende duş aldım size bakıyorum
eşimde balkonda hararetli tlfnla konuşuyor neyi halledemediyse
kızlar cimcime oluyor valla tutkun sevdiriyorlar herkese kendini bakalım memetim de gelsin onun huyu suyu nasıl olacak bende çok merak ediyorumbu kızlar çok tatlımı oluyor ne dimi.sen şimdi memed de olunca farkı daha iyi anlarsın
]
valla gülhan bu sıcaklarda iyi geziyon heİyi Geceler Bacılar
geldım.Sabah kahvaltıdan sonra kuzenım geldı.Cok guzel bır yer var hadı gıdelım cay kahve ıcmeye dedı.Nasıl kesfetmemısım ben cok guzel ve bana yakın bır yermıs.Neyse keyıf yaptık eve donduk.Bu sefer erkeklerın canları mangal ıstedı.Yakın bır ormana gıdıp.Mangal keyfı yaptık ama bız cıkana kadar zıfır karanlık coktu.Tabı Borada huysuzlandı.10 gıbı eve geldık.Borayı yıkadık esımle.O uyudu bende bı dus aldım.Ortalık topla derken saat bu oldu yıne.Azcık oturup yatıcam bende.
burası da çok nemli cnm ya ,resmen yapış yapış oluyoruzakannehirakannehirdinlen dinlennnn diyorum sana sadece :) iyi yapmişsin kuzuyu serin yere koymussun..bursayi bilemicem ama burda acaip bi nem var :S
:roflol::roflol::roflol:Allah iyiliğini versin tuba emi:roflol::roflolay cok güldüm gece gecepastaci diyecegime pasti yazmişim resmen DDDD ama buna kopmadim..uni.deyken kuzenimle bi pastaneye girmiştik..ramazandi..artik nasil aciktiysam adama pastalar tazemi diyecekken "pazatalar mı?" dedim sadece adam bile krize girmişti gülmekten DDD pasta kelimesine bi gicigim var demekki ay sinirim bozuldu :))))))))))))
kız bu ne yaw temizlik temizlik hiç bitmiyo heeincihan+, erzen, chadii
hanımlar iiy geceler...
ölüyorum yorgunlluktan kızacaksınız hatta artık bende kızıyorum ama bugünde annemin evini temizledik off artık bez kova görmek istemiyorummm...
esen ne oldu bitaneme offf çok üzüldüm geçmiş olsun inş. önemli bişicigi yoktur..
defene bugun daha iyiydi ama huysuzluk tam gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!
süt konusunda haklısn aslında nurtengülhan süt için ısrarcı olma istersen ben defneye bi defa verdim içti ama mamanın şuanda daha besleyici oldugunu düşünüyorum sütte 1defa verilebilir ama mamaya alışkın oldugu için bizimkiler onu muhakkak arıyorlar alışkınlar bide aptamilin sıvı formunu vermişmiyidin o daha çok süt bazlı ben daha çok ondan veriyorum tam kışada süte alıştıracagım inş. hem alerjen olmaz hemde birazdaha mamaya ihtiyaçları var küçükler daha ya...
kız ne yaşlanması senin enerjin yeter be güzelimm eminim ben senden daha önce yaşlanıcammm:)))
cnm kremlerini süründe yat bakalım iyi geceler..
evet ya israil ne yaptığını sanıyorsa çok kötü bi gün valla:çok üzgünüm:günaydin kizlar..
ay sabah sabah cok moralim bozuldu yaa :S israil, yardim konvoyuna saldirdi :S hemde askeri mudahale olarak..3 kişi ölmüş,cok kişi yaraliymiş :S ne tür insan bunlar valla algilayamiyorum yaa..insan bile denmez bunlara..hayvan bile denmez..hayvanlara hakaret olur valla..ayri bi tür,ayri bi cins bunlar..püfff ya..
bugun anneme gidicem..pc leri bozulmus..ona format aticam..görüşürüz inşaAllah..öptüm hepinizi((
cnm yemek için çok zorlama bence defneyi bol bol su içir yiyiyorsada meyvegünaydın canlar,,,,,
bizde erkenciyiz bugun defneye aylar sonra ilk defa kahvaltı maması verdim onuda mıkırdanaark ve heryerine bulaştırrarak yedi sinirlerim zıpladı i
yice iştahtan kkesildi ya dün bissürü mamalar aldım belki ev yemeklerinden sıkılmıştır diye,,,
belkide sıcaklardan belkide hastalıktan ama inş. geçicidir ne diyim,,
şimdide lafım bitmeden geldi pcnin tuşlara basıyo bi hınçla agzını yumuştura yumuştura ve gönderdi yazacaklarım bitmeden zillii ya...
bizde bugun kızımla hastahaneye gidicez defne tahlil verecek kandan...
bi kahvaltı ediyim canımda bişi istemiyor ama dün nutella aldım onu yicem sütle geceden beri aklımda:)))
herkese iyi bigün diliyorum havada nekadar kapalı ya,,
cnm önceden aylık gidiyorduk ama şimdi nasıl olur bilmem gidince bende sorayım bakalım sağlık ocağına[Bbuarada ben yorgun argın geldım işimin başına dizlerımın aşağısı tutmuyo valla ne zor işmiş bu taşınma yahu anamız agladı annemde gelemedı kardesım hasta dıye gorumcemınde canı cıktı benımde
duruda saolsun huysuz mememden ayıramıyorum delırıcem ya anne meme dıye dolanıyo etegımde süreklı memem acık olsun o gıtsın gelsın emsın ıstıyo anlamadım gıttı dun gecede zor uyuttum 1,30da yakamı bırakmıyo anne dıye cıglık cıglıga uyanıyo ustumde yattı sarılırak öle uyumuşuz sıcak oluyo ev ondanmı huysuzlugu anlamadım hasta falan degıl ama
sabah işe gelmeden saglık ocagına gıttım esımle kayıt ıcın kadın demesınmı daha 1yaş aşısı vurulmadan 1,5 yasında olucak olan vurulmus gözüküyo kartta dıye kafamdan asagı kaynar sular döküldü neyse bındık gıttık uskudara saglık ocagına meger yanlıs yazmıs aralıkta dıger aşınız dedıler yüreğim rahatladı sağlık sektörü bukadar kötü baska neresı var acaba?öncekı saglık ocagı aylık cagırıyodu boy kılo takıbıne bunlar aralık gelın dedılerr sız nekadar sık aralıkla gıdıyosunuz kızlarrr
bı gecmıse bakayım herkeze kolay gelsın kızlarrr[/B]
cnm ben bize yaptığımız gibi yapıyorum köfteyi zaten çok fazla vermiyorummrb arkadaşlar size bir sorum olacak oğluma köfte yapacağım ama nasıl yapacağım bilemedim içine neler katıyorsunuz siz bebişlerinize köfte yaparken?bide balık olarakta hangisini veriyorsunuz?
kızlar çok şaşkınımmm sabahtan bu yana 1 sayfa bile ilerlememmiş(((
nirdesiniz beaa aaaa gariban bırakmayın topigi arada yazın bari...
bizde hastanade kan verdik ilk başta pek anlamadı ama sonra yıktı ortalıgı bitanem ya... sonuçları yrn gösteririz artık...
hastaneye yürüyerek gittik dönüştede olivumun oralarda gezineyim kendime bişiler bakım dedim ama cadı durmdı ya ne üzel şeyler vardı içim gitti valla( ağlaya ağlaya bi kaç magaza gezdim ama herkes bizie bakıyor olmayacak böyle dedim döndüm dönüş yolundada uyudu yaaa bende budefa uykusunu bölemeyim eve çıkarırken diye market market gezdim.. uyandıda evimize çıktık..
sizinkilerde hep arabanin gitmesinimi istiyolar anlamadım ya durunca ağlıyo.. çok mutsuz oluyo ben alışverişe çıkınca(
bayagıda yorulmuşum yemek yedim bakım dedim amma kismeler yokmuş...
...
ayyy kızlar yeni pusetimle ilk otobüs meceramı geçirdim....çok hafi olduğundan hiç zorlanmadım annemlerin kapısından bindim fındıkzadede indim cerrahpaşaya yürüfüm mis gibi hava ömüşş çok seviyor dolaşmayı....gittik ama benim saatim geçti ara öğün için başım dönüyor artık o derece hemen gittim kantine tost isdedim salak çocuk bana tost yok teyze dedi..ters ters baktım yaaa morelim bozuldu çocuk ben yaşlarda idi....
sonra patatessiz ketçapsız mayonezsiz bi hamburger aldım ....sonra gittik bekledim oğlumla ...muayne oldu çok şükür iyi....3 gün sonra bıcı bıcı yapacağız...doktor ameliyatını yapan doktor görsün servise inin dedi...indik asansörle beklerken doktor amcamızı biberonu poliklinikte unutmuşuz eyvah dedim..
polikilinik 15 dk. sonra kapanacaktı ....ayyy bi stres oldum...doktor geldi muayne etti...
hemen aynı asansörle çıkıtım ..hasta bakıcıya kaçıncı katta ineceğim dedim...3 dedi...ay indim anlış yer..bidaha asansör bekle bidaha aynı şey o binadan çıktm bidaha cerrah bölümüne yürüdük...dedim şansıma kapanmadıysaa...ayyy bi baktım açık sekreter bekliyor ...ayyy biberon dedim...bizde herkese sorduk dediler...neyse aldım biberonu geldim...
kızlar şunu gördüm....maleseff gelecek nesil bazı değerleri yok..otobüse bindim...yer yok yaşlı bir teyze yer verdi bana....ve tekrar bindim yaşlı amca yer verdi...biz böylemiydik yaaaaaaaa.....
gençler oturdu hiç rahatsız olmadılar.........................
annemde anjiyo oldu kızlar hala hastanede ben kaçar çok öptüm
cnm sen taşındın dimi artık?nasıl rahatmı evin??güle güle iyi günlerde otur inşalalh..gunaydın ben geldım ahsen hastalanmıss gecmıs olsun esencım acaba mıgdesınımı üşüttü sadece kusma olduguna gore inşallah açılır aksama dogru
buarada ben yorgun argın geldım işimin başına dizlerımın aşağısı tutmuyo valla ne zor işmiş bu taşınma yahu anamız agladı annemde gelemedı kardesım hasta dıye gorumcemınde canı cıktı benımde
duruda saolsun huysuz mememden ayıramıyorum delırıcem ya anne meme dıye dolanıyo etegımde süreklı memem acık olsun o gıtsın gelsın emsın ıstıyo anlamadım gıttı dun gecede zor uyuttum 1,30da yakamı bırakmıyo anne dıye cıglık cıglıga uyanıyo ustumde yattı sarılırak öle uyumuşuz sıcak oluyo ev ondanmı huysuzlugu anlamadım hasta falan degıl ama
sabah işe gelmeden saglık ocagına gıttım esımle kayıt ıcın kadın demesınmı daha 1yaş aşısı vurulmadan 1,5 yasında olucak olan vurulmus gözüküyo kartta dıye kafamdan asagı kaynar sular döküldü neyse bındık gıttık uskudara saglık ocagına meger yanlıs yazmıs aralıkta dıger aşınız dedıler yüreğim rahatladı sağlık sektörü bukadar kötü baska neresı var acaba?öncekı saglık ocagı aylık cagırıyodu boy kılo takıbıne bunlar aralık gelın dedılerr sız nekadar sık aralıkla gıdıyosunuz kızlarrr
bı gecmıse bakayım herkeze kolay gelsın kızlarrr
sorma cnm kimsecikler yok bende anlamadım ne oluyo böyle..!!Dağhanda öyle cnm mağazaya girince kalakmak istiyo,dışarda iyi..hepsi öyle yani,ama senin kızın ağlamasına şaşaırdım kuzu gibiydiya o ne olduki!!kızlar çok şaşkınımmm sabahtan bu yana 1 sayfa bile ilerlememmiş(((
nirdesiniz beaa aaaa gariban bırakmayın topigi arada yazın bari...
bizde hastanade kan verdik ilk başta pek anlamadı ama sonra yıktı ortalıgı bitanem ya... sonuçları yrn gösteririz artık...
hastaneye yürüyerek gittik dönüştede olivumun oralarda gezineyim kendime bişiler bakım dedim ama cadı durmdı ya ne üzel şeyler vardı içim gitti valla( ağlaya ağlaya bi kaç magaza gezdim ama herkes bizie bakıyor olmayacak böyle dedim döndüm dönüş yolundada uyudu yaaa bende budefa uykusunu bölemeyim eve çıkarırken diye market market gezdim.. uyandıda evimize çıktık..
sizinkilerde hep arabanin gitmesinimi istiyolar anlamadım ya durunca ağlıyo.. çok mutsuz oluyo ben alışverişe çıkınca(
bayagıda yorulmuşum yemek yedim bakım dedim amma kismeler yokmuş...
esen ahsenin iyi olmasına sevindim inş. böyle atlatır kuzucum..
gülşah kolay gelsin cnm..
tülay sanada kolay gelsin..
birsen anneciğine geçmiş olsun çok slmımı söyle...
hey Allahım yaa,teyze hıı alemsin yaa ,delimi ne çocukda iyi bakamadı herlade!!ömere sevindim cnm iyiymiş,annenede geçmiş olsun!bişey çıktımı pekii..??ayyy kızlar yeni pusetimle ilk otobüs meceramı geçirdim....çok hafi olduğundan hiç zorlanmadım annemlerin kapısından bindim fındıkzadede indim cerrahpaşaya yürüfüm mis gibi hava ömüşş çok seviyor dolaşmayı....gittik ama benim saatim geçti ara öğün için başım dönüyor artık o derece hemen gittim kantine tost isdedim salak çocuk bana tost yok teyze dedi..ters ters baktım yaaa morelim bozuldu çocuk ben yaşlarda idi....
sonra patatessiz ketçapsız mayonezsiz bi hamburger aldım ....sonra gittik bekledim oğlumla ...muayne oldu çok şükür iyi....3 gün sonra bıcı bıcı yapacağız...doktor ameliyatını yapan doktor görsün servise inin dedi...indik asansörle beklerken doktor amcamızı biberonu poliklinikte unutmuşuz eyvah dedim..
polikilinik 15 dk. sonra kapanacaktı ....ayyy bi stres oldum...doktor geldi muayne etti...
hemen aynı asansörle çıkıtım ..hasta bakıcıya kaçıncı katta ineceğim dedim...3 dedi...ay indim anlış yer..bidaha asansör bekle bidaha aynı şey o binadan çıktm bidaha cerrah bölümüne yürüdük...dedim şansıma kapanmadıysaa...ayyy bi baktım açık sekreter bekliyor ...ayyy biberon dedim...bizde herkese sorduk dediler...neyse aldım biberonu geldim...
kızlar şunu gördüm....maleseff gelecek nesil bazı değerleri yok..otobüse bindim...yer yok yaşlı bir teyze yer verdi bana....ve tekrar bindim yaşlı amca yer verdi...biz böylemiydik yaaaaaaaa.....
gençler oturdu hiç rahatsız olmadılar.........................
annemde anjiyo oldu kızlar hala hastanede ben kaçar çok öptüm
slm kzılar naıslsınız?eşim nöbette bugün bizde annemle buluşamlım dedik bi pazar vardı orayı gezelim diye sadece kıyafet üzerine ymiş biraz param vardı işte
anam zor bela gittim burdan minibüste bir kzı yardımcı oldu sağolsun sonrada annem bekliyordu iyi gittk
hava çok sıcaktı bunaldık resmenakannehir
ay çok güzel şeyler vardı anneme kendime spor ayakabı aldım babet gibi çok hoşlar beyaz aynı modeller ana kız giyeriz artık
sonra zeynebe bi tişört aldım
zeynep acıktı mamsını yedirdim simit falan aldım pazar çok aklabalıktı
kucak istedi ben alaıyım biraz dedim annem diyo ayakkabısının teki nerde bilmem dedim yok
etrafa bakındık yok kimbilir nerde çıkarmış yaa
tüm pazarı tekrar dolaştık yerlere baktık yok yok sinir oldum
günlük giydirdiğim ayakkabıları vardı keşke onları giydirseydim hiç aramazdım bile
bunalra o kadar para verdik ortopedik falan diye 5 kere anca giymiştir içim çok yandı valla
3 kuruşun hesabını yaparken neyse sağlık olsun
Allahtan kuzuma bişey olmadı diye düşündüm sonra başta kızıdm ayakkabın nerde ne yaptın falan diye
yavrum yüzümü okşuyo banabakıp gülüyo annemm diyo
kıyamadım hiç olacağı varmış ne yapalım
canım sıkıldı başka hiç bişey almadan geri döndük
halbuki ne güzel jileler vardı alacaktım kend,ime
Selam herkese kızlar,
Ayy bugün bi yoruldumki hiç sormayın,bütüm evi süpürdüm sildim,toz aldım çamaşır yıkadım, yemek yaptım,,pazara gittim,bi ara Dağhanı dolaştırmaya çıktım, amma çok şey yaptım yani,ve şimdide heryerim sızlıyo,yemekten sonrada Anılın abisi çağırdı,saunaya gidelim diye,oraya gittik,10 gibi geldik,oğluşumu uyuttuk,bende yatıcam sanırım,hepinizi çok öpüyorum,görüşürüz...iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?