neye görünce inanıcakmış cnnm anlamadım..ayy Defnoşuma ne olmuş çok usluydu o ama..ferdacım tuba diyor anca görünce inanırım diye:)) kuzucuk dışarısını sevmiyor ev kuşu benimki ama bu aralar çok mutsuz teyzesi hastalıga bağlıyorum inş. iyileşince düzelir..
valla dinlenirim inşalalh ben kendime iş bulurum ama sen merak etme...ohhhh bitane daha bendensin vallakaydirigubbakcemile5
kız ama ben bilem kadarını yapmıyorum ama sauna iyi fikirmiş geriçi yağ falanda yok sende ne yakacaksın?? evinde tertemiz olmuş yrn dinlenirsin canım iyi geceler opuyorumnanaktan
neye görünce inanıcakmış cnnm anlamadım..ayy Defnoşuma ne olmuş çok usluydu o ama..
valla dinlenirim inşalalh ben kendime iş bulurum ama sen merak etme...) yok eb ben gitmicektim zaten..halim yoktu Anıl sende gel dedide,zaten onlarda giremediler pazartesi site görevlilerinin izin günüymüş,tesisi kapalı oluyomuş,unutmuşlar...:))
selam kızlar nasılsınız anca gelebildim yarın akşam üstü iş çıkışı apartman gelecek pasta börek işinden başımı kaldıramadım
kızzzlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
cumartesi günü yagışlı gösteriyor....
hakkaten tubanın demesi gibi biz maayıs annelerini tahminci olarakk alabilirler her buluşma tarihinde yagışlı ya(( üstelik yine hava serin gibi gözüküyor yrnda yagışlı gösteriyorama 30drece cumartesi 23 derece valla bilemiyorum aslında fazla sorun olmaz ama bukonuda titiz olanlar var bilemem yani......
canım valla ne diyim konuşana kadar bizimkiler herşey değişik olacakAllah kavustursun canimcim a.s.
biz zorla söylettirdik desem daha dogru olcak :) düvee düveee diyip duruyordu..o nedir diye çözelim derken tuvaaa oldu :))))
:))) aferin koreli kuzuma :)
ohh iyi yapmişsin canim :) he ya şimdi cikayim dimisüper olur
EEeeee sen kızınla dalga geç sonra sende yarı konuşmaya başla...........ay cok güldüm gece gecepastaci diyecegime pasti yazmişim resmen DDDD ama buna kopmadim..uni.deyken kuzenimle bi pastaneye girmiştik..ramazandi..artik nasil aciktiysam adama pastalar tazemi diyecekken "pazatalar mı?" dedim sadece adam bile krize girmişti gülmekten DDD pasta kelimesine bi gicigim var demekki ay sinirim bozuldu :))))))))))))
maşalllaaaaahhhhhhhhhhhgünaydın kızlar
esenciğim geçmiş olsun ne oldu acaba mercimeğe ..şimdi nasıl acaba??
gülhancığım bende alişe süt veriyorum ömerde içmiyor ama ,ömer devam sütünüde iki kere bazen birekere içiyor......
ama alişim maşallah 1 lt.deviriyo süt çok iyi oldu kaynıyor sıcacık koyuyorm biberona havluyada sarıp
koyuyorum kenara gece mıkırdaNdığında hoppp dayıyorum içiyor....
tubiş pasta ya karşı bişi var sende bir aşk ama bu :))
demek saldırı olmuş diyecek bişey bulamıyorum ,insanmı bunlar ya...
bende biletleri giidince alacağım kızlar inş. bulurum dimi??
bizde kalktık çocuklar süt içerken ben kk ya bakıyorum sabah erkenden kalktım annemler doktore gitti.
bende kahvaltı hazırlayacağım şimid annemde gelir sanırım..
sonrada iş yapacağım...sonra ömeri kontrole götüreceğim...
şimdilik bu kadar byby
galiba birileri hamilelik dönemindeki sendromlara girmiş o yiyemediğim günler geldi aklıma şimdi affetmiyorum valla hergün yiyorum 51 kiloyumda rahatmı oluyor ne herşeyi yemekzemuszemusgünaydın canlar,,,,,
bizde erkenciyiz bugun defneye aylar sonra ilk defa kahvaltı maması verdim onuda mıkırdanaark ve heryerine bulaştırrarak yedi sinirlerim zıpladı i
yice iştahtan kkesildi ya dün bissürü mamalar aldım belki ev yemeklerinden sıkılmıştır diye,,,
belkide sıcaklardan belkide hastalıktan ama inş. geçicidir ne diyim,,
şimdide lafım bitmeden geldi pcnin tuşlara basıyo bi hınçla agzını yumuştura yumuştura ve gönderdi yazacaklarım bitmeden zillii ya...
bizde bugun kızımla hastahaneye gidicez defne tahlil verecek kandan...
bi kahvaltı ediyim canımda bişi istemiyor ama dün nutella aldım onu yicem sütle geceden beri aklımda:)))
herkese iyi bigün diliyorum havada nekadar kapalı ya,,
merhebalar tatlımgünaydın kızlar herkes iyidir umöarım
işle rçok geçmişi okuyamıyorum artıkya
çok tatlısınız ya maşallah biz hiç böyle şeyler yaşayamadık doyasıya kullanın kaynakları canımgunaydın ben geldım ahsen hastalanmıss gecmıs olsun esencım acaba mıgdesınımı üşüttü sadece kusma olduguna gore inşallah açılır aksama dogru
buarada ben yorgun argın geldım işimin başına dizlerımın aşağısı tutmuyo valla ne zor işmiş bu taşınma yahu anamız agladı annemde gelemedı kardesım hasta dıye gorumcemınde canı cıktı benımde
duruda saolsun huysuz mememden ayıramıyorum delırıcem ya anne meme dıye dolanıyo etegımde süreklı memem acık olsun o gıtsın gelsın emsın ıstıyo anlamadım gıttı dun gecede zor uyuttum 1,30da yakamı bırakmıyo anne dıye cıglık cıglıga uyanıyo ustumde yattı sarılırak öle uyumuşuz sıcak oluyo ev ondanmı huysuzlugu anlamadım hasta falan degıl ama
sabah işe gelmeden saglık ocagına gıttım esımle kayıt ıcın kadın demesınmı daha 1yaş aşısı vurulmadan 1,5 yasında olucak olan vurulmus gözüküyo kartta dıye kafamdan asagı kaynar sular döküldü neyse bındık gıttık uskudara saglık ocagına meger yanlıs yazmıs aralıkta dıger aşınız dedıler yüreğim rahatladı sağlık sektörü bukadar kötü baska neresı var acaba?öncekı saglık ocagı aylık cagırıyodu boy kılo takıbıne bunlar aralık gelın dedılerr sız nekadar sık aralıkla gıdıyosunuz kızlarrr
bı gecmıse bakayım herkeze kolay gelsın kızlarrr
ben yapmıyorum olanı bazen veriyorum iştahsızızda biraz halen mamadayız bizmrb arkadaşlar size bir sorum olacak oğluma köfte yapacağım ama nasıl yapacağım bilemedim içine neler katıyorsunuz siz bebişlerinize köfte yaparken?bide balık olarakta hangisini veriyorsunuz?
beyazcım nasılsın tatlımoh ne güzel keyif yapmışssınızdır birsen,,sefanız olsun cnm
canım ya ne oldu acaba ahsene çok geçmiş olsun cnm
valla ilk aklıma gelen diş mi acaba oluyor çünkü fena etti bebişlerimizi bu dişler yada midesini mi üşüttü acaba inş hemen iyileşir kuzum
kızlar cimcime oluyor valla tutkun sevdiriyorlar herkese kendini bakalım memetim de gelsin onun huyu suyu nasıl olacak bende çok merak ediyorum
valla gülhan bu sıcaklarda iyi geziyon he
biz evde tıkılıp kaldık
burası da çok nemli cnm ya ,resmen yapış yapış oluyoruzakannehirakannehir
:roflol::roflol::roflol:Allah iyiliğini versin tuba emi:roflol::roflolkuyunca ben bile gülmekten öldüm valla ya:roflol::roflol::roflol::roflol:zeynepde bana baktıkça güldü durdu yavrum:roflol::roflol:gerçekten süper olmuş he:roflol::roflol::roflol:
kız bu ne yaw temizlik temizlik hiç bitmiyo hee
sende dinlen cnm artık biraz
süt konusunda haklısn aslında nurten
günde bir yada 2 kere evriyorum bende oda yarı yarıya suyla sulandırılmış oranda
sıvı mamyı sevmedi zeynep ağzına koymuyor beblac junior toz halinde var onu seviyo işte
evet ya israil ne yaptığını sanıyorsa çok kötü bi gün valla:çok üzgünüm:
cnm yemek için çok zorlama bence defneyi bol bol su içir yiyiyorsada meyve
sıcaklardan dır iştah neselesi zeynep de öyle cnm
cnm önceden aylık gidiyorduk ama şimdi nasıl olur bilmem gidince bende sorayım bakalım sağlık ocağına
duru da ne kadar emiyorsa emsin cnm boşver evde pek kimse yoksa rahatsız olacağın ver ne olacak ne güzel sütün var veriyorsun hala
cnm ben bize yaptığımız gibi yapıyorum köfteyi zaten çok fazla vermiyorum
balık da ayırmadım hamsi lüfer verdim şimdiye kadar
cnm sonuçlarınız iyi çıkar inş
geçmiş olsun tekrar
süper anne Birsen diyorum daha bi şey demiyorum maşallahayyy kızlar yeni pusetimle ilk otobüs meceramı geçirdim....çok hafi olduğundan hiç zorlanmadım annemlerin kapısından bindim fındıkzadede indim cerrahpaşaya yürüfüm mis gibi hava ömüşş çok seviyor dolaşmayı....gittik ama benim saatim geçti ara öğün için başım dönüyor artık o derece hemen gittim kantine tost isdedim salak çocuk bana tost yok teyze dedi..ters ters baktım yaaa morelim bozuldu çocuk ben yaşlarda idi....
sonra patatessiz ketçapsız mayonezsiz bi hamburger aldım ....sonra gittik bekledim oğlumla ...muayne oldu çok şükür iyi....3 gün sonra bıcı bıcı yapacağız...doktor ameliyatını yapan doktor görsün servise inin dedi...indik asansörle beklerken doktor amcamızı biberonu poliklinikte unutmuşuz eyvah dedim..
polikilinik 15 dk. sonra kapanacaktı ....ayyy bi stres oldum...doktor geldi muayne etti...
hemen aynı asansörle çıkıtım ..hasta bakıcıya kaçıncı katta ineceğim dedim...3 dedi...ay indim anlış yer..bidaha asansör bekle bidaha aynı şey o binadan çıktm bidaha cerrah bölümüne yürüdük...dedim şansıma kapanmadıysaa...ayyy bi baktım açık sekreter bekliyor ...ayyy biberon dedim...bizde herkese sorduk dediler...neyse aldım biberonu geldim...
kızlar şunu gördüm....maleseff gelecek nesil bazı değerleri yok..otobüse bindim...yer yok yaşlı bir teyze yer verdi bana....ve tekrar bindim yaşlı amca yer verdi...biz böylemiydik yaaaaaaaa.....
gençler oturdu hiç rahatsız olmadılar.........................
annemde anjiyo oldu kızlar hala hastanede ben kaçar çok öptüm
ne güzel bi günmüş üzüldüm bak insan sinir oluyor geçen bizde düşürdük geri döndüm ta evin kapısında düürmüş Allah tan insan üzülüyor gerçekten ne denirki şimdi inşallah daha iyilerini alırsınızslm kzılar naıslsınız?eşim nöbette bugün bizde annemle buluşamlım dedik bi pazar vardı orayı gezelim diye sadece kıyafet üzerine ymiş biraz param vardı işte
anam zor bela gittim burdan minibüste bir kzı yardımcı oldu sağolsun sonrada annem bekliyordu iyi gittk
hava çok sıcaktı bunaldık resmenakannehir
ay çok güzel şeyler vardı anneme kendime spor ayakabı aldım babet gibi çok hoşlar beyaz aynı modeller ana kız giyeriz artık
sonra zeynebe bi tişört aldım
zeynep acıktı mamsını yedirdim simit falan aldım pazar çok aklabalıktı
kucak istedi ben alaıyım biraz dedim annem diyo ayakkabısının teki nerde bilmem dedim yok
etrafa bakındık yok kimbilir nerde çıkarmış yaa
tüm pazarı tekrar dolaştık yerlere baktık yok yok sinir oldum
günlük giydirdiğim ayakkabıları vardı keşke onları giydirseydim hiç aramazdım bile
bunalra o kadar para verdik ortopedik falan diye 5 kere anca giymiştir içim çok yandı valla
3 kuruşun hesabını yaparken neyse sağlık olsun
Allahtan kuzuma bişey olmadı diye düşündüm sonra başta kızıdm ayakkabın nerde ne yaptın falan diye
yavrum yüzümü okşuyo banabakıp gülüyo annemm diyo
kıyamadım hiç olacağı varmış ne yapalım
canım sıkıldı başka hiç bişey almadan geri döndük
halbuki ne güzel jileler vardı alacaktım kend,ime
bi temizlik perisi daha .sauna ve sıcak oooo çok zor ama sen rahatlamışsınır heraldeSelam herkese kızlar,
Ayy bugün bi yoruldumki hiç sormayın,bütüm evi süpürdüm sildim,toz aldım çamaşır yıkadım, yemek yaptım,,pazara gittim,bi ara Dağhanı dolaştırmaya çıktım, amma çok şey yaptım yani,ve şimdide heryerim sızlıyo,yemekten sonrada Anılın abisi çağırdı,saunaya gidelim diye,oraya gittik,10 gibi geldik,oğluşumu uyuttuk,bende yatıcam sanırım,hepinizi çok öpüyorum,görüşürüz...iyi geceler..
sorma önce Türkizi görmeye gelenler şimdi ev görmeye gelenler derken böyle devam ediyor e bide kaynana tafyfası vardı kaynana gidince rahatladık.Annem olmasa altından kalkamam çok şükür annem burda bu arada bana diyosun ama sende aynısıntutkunum seninde misafirn bitmiyo maş.. kolay gelsin canım
yok ya yağmaz yağmaz pofffffffffffffffff
bence güzel olur belki hafif serinliği olur inşallah yağmazayy varya birden dalış yapıcam ama akşam akşam hiç güleceğim yoktu hee...yağmurlar yakamızı bırakmıyacak anlaşılan :)))))))))
şimdi üzülmüyorum valla cnm ama ilk düştüğünü görünce üzüldüm vallaayy ayakkabıya üzldüm bak aman olur cnm takma kafana,canı sağolsun zeynebin..bidaha gider alırsın inşalalh bişeyler..
sağol canım,evet öyle valla ya zeynebe aldığımız ayakkabı parasına kendime 2 çift alırım valla ne pahalı herşeyleri neyse cana gelmesinde mala gelsin diyorum vallaözlemcim canınız sagolsun giden ayakkabı olsun ama insanında içi gidiyor valla onların eşyaları daha pahalı bide özenip,özenip alıyoz böyle oluncada can sıkıyor.. alldıklarınızı gülerek kullanın canım çok öpüyorum
ohh maşallah miss olmuş evin darsııs benim başıma nasıl olacaksa artıkSelam herkese kızlar,
Ayy bugün bi yoruldumki hiç sormayın,bütüm evi süpürdüm sildim,toz aldım çamaşır yıkadım, yemek yaptım,,pazara gittim,bi ara Dağhanı dolaştırmaya çıktım, amma çok şey yaptım yani,ve şimdide heryerim sızlıyo,yemekten sonrada Anılın abisi çağırdı,saunaya gidelim diye,oraya gittik,10 gibi geldik,oğluşumu uyuttuk,bende yatıcam sanırım,hepinizi çok öpüyorum,görüşürüz...iyi geceler..
öyle canım,unuttum gitti ayakkabıyıyerimsenibeniyi akşamlar kızlar a.s.
biz şimdi eve girdik okuldan sonra ders verdim anneme gectim sonra tufan gec geldi eve gec geldik o yüzden
Ahseni sallıyorum uyusun bende cay içicem
çok şükür bugün iyiymiş Ahsen sanırım dün midesini üşüttü biraz bi de kabız oldu yine o da sıkınca çok aglıyor ağlayıncada midesi bulanıyor ve çıkarıyor
bu kabızlığı netcez bilmem
özlemcim sağlık olsun canım insan üzülüyor ama zeynebime bişe olacağına ayakkabısı gitsin boşgeç:)
oo hamarat hatun kolay gelsinselam kızlar nasılsınız anca gelebildim yarın akşam üstü iş çıkışı apartman gelecek pasta börek işinden başımı kaldıramadım
ohh maşallah yine gezmelere gitmişssin valla sefan olsun Gülhanİyi Akşamlar kızlar,,
Alp gelınce yıne mushur gezmeyı yaptık geldık eve.Anam ne sıcak dısarsı yaa.Yınede duramıyorum ama evde.Yarın sabahta kızlarla kahvaltıya gıdıcem.Akşamda baska arkadaslarla yemeğe.
Özlem sen Yalovaya neden gelmıyorsun canım.Hıc konusu olmadı sanırım yada ben atladım.
.
beyazcım nasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?