2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ferdacım tuba diyor anca görünce inanırım diye:)) kuzucuk dışarısını sevmiyor ev kuşu benimki ama bu aralar çok mutsuz teyzesi hastalıga bağlıyorum inş. iyileşince düzelir..
neye görünce inanıcakmış cnnm anlamadım..ayy Defnoşuma ne olmuş çok usluydu o ama..
valla dinlenirim inşalalh ben kendime iş bulurum ama sen merak etme...) yok eb ben gitmicektim zaten..halim yoktu Anıl sende gel dedide,zaten onlarda giremediler pazartesi site görevlilerinin izin günüymüş,tesisi kapalı oluyomuş,unutmuşlar...:))

selam kızlar nasılsınız anca gelebildim yarın akşam üstü iş çıkışı apartman gelecek pasta börek işinden başımı kaldıramadım

işte oda uslu usllu gördü ya defneyi sen şimdi böyle anlatınca inanasım gelmiyor ancak görünce inanırım diyor:) tühhh kısmet degilmiş desene sauna..

ıyi Akşamlar kızlar,,

Alp gelınce yıne mushur gezmeyı yaptık geldık eve.Anam ne sıcak dısarsı yaa.Yınede duramıyorum ama evde.Yarın sabahta kızlarla kahvaltıya gıdıcem.Akşamda baska arkadaslarla yemeğe.

Ahsen kuzu ıyılesmıs cok sevındım canım.

Nurten kızz guldurdun benı akşam cıtırsın sen bee ne yaslanması.Bı de tamamen mamayı ıptal etmıyorum canım.Ama Bora sutu hıc ıstemıyor.Bır kac ay daha mama verıp sute dondurmek ıstıyorum artık.

Bırsencım annene cok gecmıs olsun.Ömusumede masallah.

Özlem sen Yalovaya neden gelmıyorsun canım.Hıc konusu olmadı sanırım yada ben atladım.

Ferde senı pek aktıf gordum bugun.Darısı basıma sekerım.

Alıntı yapamadım.Aklımdakılerı yazdım kızlar.Net gıdıyor sureklı.Bu eve gectığımden berı kahnı hızıyla ılerlıyor.

Kızlar gelelım Yalova konusuna,,,

Ben cumadan gıdıcem ınsallah.Cumartesı kım önce gelırse arasın benı.Hatta cuma gununden saat verın ılk postayı alayım.Herkeste telım varmı.Hava sıcakta olsa orası bıraz ıcerde kalıyor.Kuzulara bır ust mutlaka alın yanınıza.

Ev Yalovadan Bursa ya gelıste soğucak köyunun gırısınde.Hemen gırıste bır restaurant vardı.Ismı değişmıs.Öğrenır verıcem sıze.Konuyla ılgılı herzaman arıyabılırsınız benı.Baska bısey daha yazıcaktım unuttummmm

kızzzlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr

cumartesi günü yagışlı gösteriyor....
hakkaten tubanın demesi gibi biz maayıs annelerini tahminci olarakk alabilirler her buluşma tarihinde yagışlı ya(( üstelik yine hava serin gibi gözüküyor yrnda yagışlı gösteriyorama 30drece cumartesi 23 derece valla bilemiyorum aslında fazla sorun olmaz ama bukonuda titiz olanlar var bilemem yani......

Ne dıyosun yaaaaaaaaaaaaaaaaa.Ama artık cok serın olmaz dıyorum ben.Napalım gırer ıcerı otururuz artık.Bunu ıptal edersek bır daha toplanamayız kı bız.

canım valla ne diyim konuşana kadar bizimkiler herşey değişik olacak

EEeeee sen kızınla dalga geç sonra sende yarı konuşmaya başla...........
maşalllaaaaahhhhhhhhhhh

galiba birileri hamilelik dönemindeki sendromlara girmiş o yiyemediğim günler geldi aklıma şimdi affetmiyorum valla hergün yiyorum 51 kiloyumda rahatmı oluyor ne herşeyi yemekzemuszemus

günaydın kızlar herkes iyidir umöarım
işle rçok geçmişi okuyamıyorum artıkya
merhebalar tatlım
çok tatlısınız ya maşallah biz hiç böyle şeyler yaşayamadık doyasıya kullanın kaynakları canım
mrb arkadaşlar size bir sorum olacak oğluma köfte yapacağım ama nasıl yapacağım bilemedim içine neler katıyorsunuz siz bebişlerinize köfte yaparken?bide balık olarakta hangisini veriyorsunuz?
ben yapmıyorum olanı bazen veriyorum iştahsızızda biraz halen mamadayız biz
beyazcım nasılsın tatlım

süper anne Birsen diyorum daha bi şey demiyorum maşallah
ne güzel bi günmüş üzüldüm bak insan sinir oluyor geçen bizde düşürdük geri döndüm ta evin kapısında düürmüş Allah tan insan üzülüyor gerçekten ne denirki şimdi inşallah daha iyilerini alırsınız
bi temizlik perisi daha .sauna ve sıcak oooo çok zor ama sen rahatlamışsınır heralde
tutkunum seninde misafirn bitmiyo maş.. kolay gelsin canım
sorma önce Türkizi görmeye gelenler şimdi ev görmeye gelenler derken böyle devam ediyor e bide kaynana tafyfası vardı kaynana gidince rahatladık.Annem olmasa altından kalkamam çok şükür annem burda bu arada bana diyosun ama sende aynısın

yaparız yapmasına iptal etmeyiz ama gelmeyen çok olur sanırım valla bilemiyorum balakım kimler göze alacakdelikafadulden

Bu sefer bende yokum ama bende var uğursuzluk diyordum ama, içim gidiyodu gelemiyorum diye ama, valla benle alakası yok, bence yağar geçer kızlar

ayy varya birden dalış yapıcam ama akşam akşam hiç güleceğim yoktu hee...yağmurlar yakamızı bırakmıyacak anlaşılan :)))))))))

ayy ayakkabıya üzldüm bak aman olur cnm takma kafana,canı sağolsun zeynebin..bidaha gider alırsın inşalalh bişeyler..
şimdi üzülmüyorum valla cnm ama ilk düştüğünü görünce üzüldüm valla
sağol canım,evet öyle valla ya zeynebe aldığımız ayakkabı parasına kendime 2 çift alırım valla ne pahalı herşeyleri neyse cana gelmesinde mala gelsin diyorum valla
ohh maşallah miss olmuş evin darsııs benim başıma nasıl olacaksa artık
içimden hiç bişey yapmak gelmiyo valla
öyle canım,unuttum gitti ayakkabıyıyerimseniben
ahsende daha iyidir inş
kabızlık için biraz zeytinyağı içirsen faydası olur belki
heebi de kayısı meyve suyu iyi geliyor cnmaklında bulunsun bi dene istersen

selam kızlar nasılsınız anca gelebildim yarın akşam üstü iş çıkışı apartman gelecek pasta börek işinden başımı kaldıramadım
oo hamarat hatun kolay gelsin
ohh maşallah yine gezmelere gitmişssin valla sefan olsun Gülhan
cnm yalolaya gelmeyi çok istiyorum aslında ama eşim izin vermiyor
hatta evden dışarı çıkarmıyor desem yeri var
bebeğin eşi biraz aşağıdaymış dikkat et açılma yok ama olursa işin var mümkün olduğu kadar yat dedi dr.um
eşimde bi yere götürmüyo artık:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
beyazcım nasılsın tatlım

iyiyim canım sağol sen naıslsın?türkiz hanım nasıl uyuyo mu mışıl mışıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…