Offffffffffff daral geldı yatıyorum ben.Iyı geceler kızlar.Öpüldunuz.
Ne bereketlı kuzularmıs yaa.
şimdi üzülmüyorum valla cnm ama ilk düştüğünü görünce üzüldüm valla
sağol canım,evet öyle valla ya zeynebe aldığımız ayakkabı parasına kendime 2 çift alırım valla ne pahalı herşeyleri neyse cana gelmesinde mala gelsin diyorum valla
ohh maşallah miss olmuş evin darsııs benim başıma nasıl olacaksa artık
içimden hiç bişey yapmak gelmiyo valla
öyle canım,unuttum gitti ayakkabıyıyerimseniben
ahsende daha iyidir inş
kabızlık için biraz zeytinyağı içirsen faydası olur belki
heebi de kayısı meyve suyu iyi geliyor cnmaklında bulunsun bi dene istersen
oo hamarat hatun kolay gelsin
ohh maşallah yine gezmelere gitmişssin valla sefan olsun Gülhan
cnm yalolaya gelmeyi çok istiyorum aslında ama eşim izin vermiyor
hatta evden dışarı çıkarmıyor desem yeri var
bebeğin eşi biraz aşağıdaymış dikkat et açılma yok ama olursa işin var mümkün olduğu kadar yat dedi dr.um
eşimde bi yere götürmüyo artık:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iyiyim canım sağol sen naıslsın?türkiz hanım nasıl uyuyo mu mışıl mışıl?
anam maşallah 7 kişi online iyi oldu be kaynatırız azcık
Offffffffffff daral geldı yatıyorum ben.Iyı geceler kızlar.Öpüldunuz.
Ne bereketlı kuzularmıs yaa.
valla vardır bi hayır :))) bukadarda olurmu yanii... neyse yine hastalık ustalık olmasında toplanırık ne olcak:)))
nereye ya sabah 6 da kalkıp işe gitcek benim nereye kaçıyonuz.kız dünür gitme noooooooolurrr Nurteeeeeeeeeeeennnnnnnnnnncivciv1981+, incihan+, esen81, tutkun09+, burcuuu+, seherim, beyaz16+
hepinizi çok çok öpüyorum
bende kaçtım başım çok ağrıyor bugece... yrnda annemdeyiim uğrarım ama iiyi geceler
canım biz Didim düşünüyoruz tabiki mayolarımız 2-3 çeşit tüm kum oyuncakları kızıma baston araba alcam bez mamalar ordan alırım bol kıyafet kızıma diye düşünüyorum hayırlısı tabislm kızlar bende burdayım.geçmişi okuyamadım pat diye daldım kus.bakmayın alpiş yeni uyudu birazdan yatağına yatıracağım bi size bakayım dedim? kızlar yaz geldi tatile gidecekler nereye gitmeyi planlıyorsunuz ve neleralacaksınız yanınıza malum bebekle ilk tatilimiz olucak inş.
iyi geceler uykucularrrrrrrrrbende yataktan son bi bakayim dedim herkese hayirli geceler
Anladım Özlemcım tabıı durumun farklı senın.Aman bebeısımız ıyı olsunda.Bak bırsuru abısı ablası var burda.Beklıyoruz onu.
Hulyaaaaa ben sıparıslerı verdım canım.Hatta bahceye bı tanede cadır kurayım barı(Ayy valla sınır bırsey yaa.
Az önce yalova hakkında yazdıklarımı değiştırıyorum.Kuzulara mont alın mağlum dağ orası sızde cızmelerı gıyın:))))
bende yataktan son bi bakayim dedim herkese hayirli geceler
canım biz Didim düşünüyoruz tabiki mayolarımız 2-3 çeşit tüm kum oyuncakları kızıma baston araba alcam bez mamalar ordan alırım bol kıyafet kızıma diye düşünüyorum hayırlısı tabi
iyi geceler uykucularrrrrrrrr
iyi olmasına sevindim cnm,inş daha da öyle hasta olmaz kuzumkız gülhan gel buraya kaçma ...yağmurluk ayarlıyacaksın daha bize :))
özlemcim cok saol cnm genel olarak biraz daha iyi şükürler olsun ...
sen nasılsın bebişler nasıl??
iyi geceler cnmcivciv1981+, incihan+, esen81, tutkun09+, burcuuu+, seherim, beyaz16+
hepinizi çok çok öpüyorum
bende kaçtım başım çok ağrıyor bugece... yrnda annemdeyiim uğrarım ama iiyi geceler
çok haklısın cnm evde kimse yokken iyiyim de kaynan gelecek umrden gelen giden olacakyine sinir oluyorum,bi de hastayım diyorum dr. böyle böyle dedi hala yardım eden yok bi de gelmişler hakkını helal et diyolar ederim ben bekleyin sizkötükedihüsouyuttum kızı ve babasını geçtim pc ye
canım sana yat diyorum yatmıyorsun yat keyfine bak fazla eğilip kalkma sonra dikişle kapatıyolar daha zahmetli bak .sabret canım
tatil mi :çok üzgünüm:biz gidemiyoruz bu sene:çok üzgünüm::çok üzgünüm:slm kızlar bende burdayım.geçmişi okuyamadım pat diye daldım kus.bakmayın alpiş yeni uyudu birazdan yatağına yatıracağım bi size bakayım dedim? kızlar yaz geldi tatile gidecekler nereye gitmeyi planlıyorsunuz ve neleralacaksınız yanınıza malum bebekle ilk tatilimiz olucak inş.
iyi geceler cnma.s.bende yataktan son bi bakayim dedim herkese hayirli geceler
bende resimlerle idare ederim cnm ,ama çok isterdim valla aranızda olmayı:çok üzgünüm:Anladım Özlemcım tabıı durumun farklı senın.Aman bebeısımız ıyı olsunda.Bak bırsuru abısı ablası var burda.Beklıyoruz onu.
Hulyaaaaa ben sıparıslerı verdım canım.Hatta bahceye bı tanede cadır kurayım barı(Ayy valla sınır bırsey yaa.
Az önce yalova hakkında yazdıklarımı değiştırıyorum.Kuzulara mont alın mağlum dağ orası sızde cızmelerı gıyın:))))
anam herkez kaçtı bi anda be bende kacar ozaman..
he bu arada birsencim gözün aydın cnm oğluş iyimiş cok şukur...annende cok geçmiş olsun selamlarımı ilet...
şimalcim biz hala pilan yapmadık tatlım ama inş gidebilirizzz....
esen81+, incihan+, simal06+, tutkun09+, seherim+, knk+, beyaz16+
iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize...
Gıdıyom dıyonuz Onlıne görunuyosunuz bee.Benımde aklım kalıyo cıkamıyorum.Bosatıcaksınız benı bu gece:))
Muckkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?