2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Offffffffffff daral geldı yatıyorum ben.Iyı geceler kızlar.Öpüldunuz.

Ne bereketlı kuzularmıs yaa.

valla vardır bi hayır :))) bukadarda olurmu yanii... neyse yine hastalık ustalık olmasında toplanırık ne olcak:)))

kız gülhan gel buraya kaçma ...yağmurluk ayarlıyacaksın daha bize :))

özlemcim cok saol cnm genel olarak biraz daha iyi şükürler olsun ...
sen nasılsın bebişler nasıl??

civciv1981+, incihan+, esen81, tutkun09+, burcuuu+, seherim, beyaz16+
hepinizi çok çok öpüyorum
bende kaçtım başım çok ağrıyor bugece... yrnda annemdeyiim uğrarım ama iiyi geceler

anam maşallah 7 kişi online iyi oldu be kaynatırız azcık

uyuttum kızı ve babasını geçtim pc ye
canım sana yat diyorum yatmıyorsun yat keyfine bak fazla eğilip kalkma sonra dikişle kapatıyolar daha zahmetli bak .sabret canım

slm kızlar bende burdayım.geçmişi okuyamadım pat diye daldım kus.bakmayın alpiş yeni uyudu birazdan yatağına yatıracağım bi size bakayım dedim? kızlar yaz geldi tatile gidecekler nereye gitmeyi planlıyorsunuz ve neleralacaksınız yanınıza malum bebekle ilk tatilimiz olucak inş.

Offffffffffff daral geldı yatıyorum ben.Iyı geceler kızlar.Öpüldunuz.

Ne bereketlı kuzularmıs yaa.

valla vardır bi hayır :))) bukadarda olurmu yanii... neyse yine hastalık ustalık olmasında toplanırık ne olcak:)))

bende kaçtım başım çok ağrıyor bugece... yrnda annemdeyiim uğrarım ama iiyi geceler
nereye ya sabah 6 da kalkıp işe gitcek benim nereye kaçıyonuz.kız dünür gitme noooooooolurrr Nurteeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn

Anladım Özlemcım tabıı durumun farklı senın.Aman bebeısımız ıyı olsunda.Bak bırsuru abısı ablası var burda.Beklıyoruz onu.

Hulyaaaaa ben sıparıslerı verdım canım.Hatta bahceye bı tanede cadır kurayım barı(Ayy valla sınır bırsey yaa.

Az önce yalova hakkında yazdıklarımı değiştırıyorum.Kuzulara mont alın mağlum dağ orası sızde cızmelerı gıyın:))))

anam herkez kaçtı bi anda be bende kacar ozaman..
he bu arada birsencim gözün aydın cnm oğluş iyimiş cok şukur...annende cok geçmiş olsun selamlarımı ilet...
şimalcim biz hala pilan yapmadık tatlım ama inş gidebilirizzz....
esen81+, incihan+, simal06+, tutkun09+, seherim+, knk+, beyaz16+
iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize...

canım biz Didim düşünüyoruz tabiki mayolarımız 2-3 çeşit tüm kum oyuncakları kızıma baston araba alcam bez mamalar ordan alırım bol kıyafet kızıma diye düşünüyorum hayırlısı tabi

bende yataktan son bi bakayim dedim herkese hayirli geceler
iyi geceler uykucularrrrrrrrr

Aman dünür senımı kıracam beee burdayım anacım da Alp sımdı pc le benı Balkondan asağıya atıcak:)))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Gıdıyom dıyonuz Onlıne görunuyosunuz bee.Benımde aklım kalıyo cıkamıyorum.Bosatıcaksınız benı bu gece:))

Muckkkk

lülülülülülü
negüzel canım inş. güzel bir tatil geçirirsiniz.türkız prensesi öp benim için annesiopuyorumnanaktan

kız gülhan gel buraya kaçma ...yağmurluk ayarlıyacaksın daha bize :))

özlemcim cok saol cnm genel olarak biraz daha iyi şükürler olsun ...
sen nasılsın bebişler nasıl??
iyi olmasına sevindim cnm,inş daha da öyle hasta olmaz kuzum
bende iyim cnm ne olsun zeynep köpek dişelrini çıkarıyo 2 tane birden biraz mızımız ama iyi,mehmedim deiyiydi en son ultrasonda öyleyiz işte bizde
iyi geceler cnm
uyuttum kızı ve babasını geçtim pc ye
canım sana yat diyorum yatmıyorsun yat keyfine bak fazla eğilip kalkma sonra dikişle kapatıyolar daha zahmetli bak .sabret canım
çok haklısın cnm evde kimse yokken iyiyim de kaynan gelecek umrden gelen giden olacakyine sinir oluyorum,bi de hastayım diyorum dr. böyle böyle dedi hala yardım eden yok bi de gelmişler hakkını helal et diyolar ederim ben bekleyin sizkötükedihüso
tatil mi :çok üzgünüm:biz gidemiyoruz bu sene:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende yataktan son bi bakayim dedim herkese hayirli geceler
iyi geceler cnma.s.
bende resimlerle idare ederim cnm ,ama çok isterdim valla aranızda olmayı:çok üzgünüm:

iyi geceler cnm

Gıdıyom dıyonuz Onlıne görunuyosunuz bee.Benımde aklım kalıyo cıkamıyorum.Bosatıcaksınız benı bu gece:))

Muckkkk

canım bende burdayım ayrılamadım sizden uykumda yok zaten kaçtı.alpişi uyuturken benim uyku kaçtı iyimikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…