2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım güzel olur o gün merak etme olmadı ev yokmu içerde parti yapılır.ah ahhhhhhhhhhhh

git sende git

Aman dünür senımı kıracam beee burdayım anacım da Alp sımdı pc le benı Balkondan asağıya atıcak:)))
işte dünürüm benim biz kocaları bıraktık goncalarla takılıyoz artıkkaydirigubbakcemile5
Gıdıyom dıyonuz Onlıne görunuyosunuz bee.Benımde aklım kalıyo cıkamıyorum.Bosatıcaksınız benı bu gece:))

Muckkkk
yok bi şey olmaz blöf onların yaptıkları
lülülülülülü

negüzel canım inş. güzel bir tatil geçirirsiniz.türkız prensesi öp benim için annesiopuyorumnanaktan
sağol canım şu an hayal sayılır bi temmuz gelsin bakalımda
bizde öpüyoruz

inş. seneye gidersiniz canım üzülme.hem senin dünyalar güzeli bitane daha prensesin olucak bu herşeye değer keşke bende hamile olsam diyorum ama malum yeni ameliyat oldum daha. o küçük miniminnacık zıbınları özledim:kedi:

kız git sen bekletme kocanı belki planları vardır adamınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şenizçok ayıp:roflol:
canım bende burdayım ayrılamadım sizden uykumda yok zaten kaçtı.alpişi uyuturken benim uyku kaçtı iyimikaydirigubŞenizbakcemile3
valla uykular zaten bölük pörçük

sen boşver onları yat oğlunda kızında daha önemli bırak artık onlar hizmetlesin

tamam bende yatıyorum Türkiz mıkırdanıyor bi mama servisi yapayım sonra yatayım sabah malum okuldada bekleyen yaz sendromuyla çıldırmış gençler var performans toplayım bu yeni gençlik çok fana bizimkiler nasıl olcak bilmiyorum

canım inş seneye gideriz bizde dediğin gibi kısmet olursa artık
2.olan oğlanmış cnm geçen ay öğrendik bizde kaç aydır kız diyordu iyiki bişey almamışım
Şenizçok ayıp:roflol:

sen boşver onları yat oğlunda kızında daha önemli bırak artık onlar hizmetlesin

ayıp mı yok beekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ah canım valla aytırsalar her işi üstüne yıkıyorlar bide üstüne üstlük zeynebe de bakmıyorlar yavrum annne diye dolanıyo peşimde

ah bu erkek tarafı ah eziyolar hep akıllarınca

tamam cnm yat sende türkize de afiyet olsun
iyi geceler tatlıma.s.

aaa canımbilmiyordum hayırlı olsun sağlıklı sıhatlice gelsin inş. Allahım güzelce kucağına almayı nasip etsin.eee bitanede oğlun oluyo desene negüzel Allahım o duyguyuda yaşatıyo.kaç ay kaldı doğuma hayırlısıyla?

sana kıyamam Simal baksın

bakarım tabi aşkolsun bakmazmıyım güzeller güzeline. benim alpişede arkadaş olur.bizimki hala akşam uykusuna alışamadı illa saat 1 i geçecek.ben yerine yatıraym geliyorum kızlar .makinaya bulaşıkları koyucam sabaha temiz olsun.

valla kız şimdi uyancak gelip baktırcam size tam 4 saat 45 dk a sonra uyanmam lazım
cnm yat sen bize bakma annem de uyumadı hem laflıyoruz hemde size bakyorum ben
sana kıyamam Simal baksın
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3simal yandız kızz:roflol::roflol:

sağol cnm,3 ayım kaldı valla tam da 3 ay değil ağustos ortasında olur sanırım az kaldı delikafaduldendelikafadulden

kolay gelsin cnm yazını görmemişim valla
bend ekoydum şimdi bitti galiba ama sabah yerleştirim artık
ben varım canım benim.ama benimde yavaş yavaş pilim bitiyo uykum yok ama yorgunluk bastı.hadi banada ii geceler. hepinize ii geceler arkadaşlarrrrr:1hug::teytey:

iyi geceler cnm bende yatıcam birazdanŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…