Gıdıyom dıyonuz Onlıne görunuyosunuz bee.Benımde aklım kalıyo cıkamıyorum.Bosatıcaksınız benı bu gece:))
Muckkkk
canım güzel olur o gün merak etme olmadı ev yokmu içerde parti yapılır.ah ahhhhhhhhhhhhAnladım Özlemcım tabıı durumun farklı senın.Aman bebeısımız ıyı olsunda.Bak bırsuru abısı ablası var burda.Beklıyoruz onu.
Hulyaaaaa ben sıparıslerı verdım canım.Hatta bahceye bı tanede cadır kurayım barı(Ayy valla sınır bırsey yaa.
Az önce yalova hakkında yazdıklarımı değiştırıyorum.Kuzulara mont alın mağlum dağ orası sızde cızmelerı gıyın:))))
git sende gitanam herkez kaçtı bi anda be bende kacar ozaman..
he bu arada birsencim gözün aydın cnm oğluş iyimiş cok şukur...annende cok geçmiş olsun selamlarımı ilet...
şimalcim biz hala pilan yapmadık tatlım ama inş gidebilirizzz....
esen81+, incihan+, simal06+, tutkun09+, seherim+, knk+, beyaz16+
iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize...
işte dünürüm benim biz kocaları bıraktık goncalarla takılıyoz artıkkaydirigubbakcemile5Aman dünür senımı kıracam beee burdayım anacım da Alp sımdı pc le benı Balkondan asağıya atıcak:)))
yok bi şey olmaz blöf onların yaptıklarıGıdıyom dıyonuz Onlıne görunuyosunuz bee.Benımde aklım kalıyo cıkamıyorum.Bosatıcaksınız benı bu gece:))
Muckkkk
sağol canım şu an hayal sayılır bi temmuz gelsin bakalımdalülülülülülü
negüzel canım inş. güzel bir tatil geçirirsiniz.türkız prensesi öp benim için annesiopuyorumnanaktan
iyi olmasına sevindim cnm,inş daha da öyle hasta olmaz kuzum
bende iyim cnm ne olsun zeynep köpek dişelrini çıkarıyo 2 tane birden biraz mızımız ama iyi,mehmedim deiyiydi en son ultrasonda öyleyiz işte bizde
iyi geceler cnm
çok haklısın cnm evde kimse yokken iyiyim de kaynan gelecek umrden gelen giden olacakyine sinir oluyorum,bi de hastayım diyorum dr. böyle böyle dedi hala yardım eden yok bi de gelmişler hakkını helal et diyolar ederim ben bekleyin sizkötükedihüso
tatil mi :çok üzgünüm:biz gidemiyoruz bu sene:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iyi geceler cnma.s.
bende resimlerle idare ederim cnm ,ama çok isterdim valla aranızda olmayı:çok üzgünüm:
iyi geceler cnm
kız git sen bekletme kocanı belki planları vardır adamınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şenizçok ayıp:roflol:kız git sen bekletme kocanı belki planları vardır adamınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla uykular zaten bölük pörçükcanım bende burdayım ayrılamadım sizden uykumda yok zaten kaçtı.alpişi uyuturken benim uyku kaçtı iyimikaydirigubŞenizbakcemile3
sen boşver onları yat oğlunda kızında daha önemli bırak artık onlar hizmetlesiniyi olmasına sevindim cnm,inş daha da öyle hasta olmaz kuzum
bende iyim cnm ne olsun zeynep köpek dişelrini çıkarıyo 2 tane birden biraz mızımız ama iyi,mehmedim deiyiydi en son ultrasonda öyleyiz işte bizde
iyi geceler cnm
çok haklısın cnm evde kimse yokken iyiyim de kaynan gelecek umrden gelen giden olacakyine sinir oluyorum,bi de hastayım diyorum dr. böyle böyle dedi hala yardım eden yok bi de gelmişler hakkını helal et diyolar ederim ben bekleyin sizkötükedihüso
tatil mi :çok üzgünüm:biz gidemiyoruz bu sene:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iyi geceler cnma.s.
bende resimlerle idare ederim cnm ,ama çok isterdim valla aranızda olmayı:çok üzgünüm:
iyi geceler cnm
aynen katılıyoruminş. seneye gidersiniz canım üzülme.hem senin dünyalar güzeli bitane daha prensesin olucak bu herşeye değer keşke bende hamile olsam diyorum ama malum yeni ameliyat oldum daha. o küçük miniminnacık zıbınları özledim:kedi:
canım inş seneye gideriz bizde dediğin gibi kısmet olursa artıkinş. seneye gidersiniz canım üzülme.hem senin dünyalar güzeli bitane daha prensesin olucak bu herşeye değer keşke bende hamile olsam diyorum ama malum yeni ameliyat oldum daha. o küçük miniminnacık zıbınları özledim:kedi:
Şenizçok ayıp:roflol:
sen boşver onları yat oğlunda kızında daha önemli bırak artık onlar hizmetlesin
ah bu erkek tarafı ah eziyolar hep akıllarıncacanım inş seneye gideriz bizde dediğin gibi kısmet olursa artık
2.olan oğlanmış cnm geçen ay öğrendik bizde kaç aydır kız diyordu iyiki bişey almamışım
ayıp mı yok beekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ah canım valla aytırsalar her işi üstüne yıkıyorlar bide üstüne üstlük zeynebe de bakmıyorlar yavrum annne diye dolanıyo peşimde
tamam bende yatıyorum Türkiz mıkırdanıyor bi mama servisi yapayım sonra yatayım sabah malum okuldada bekleyen yaz sendromuyla çıldırmış gençler var performans toplayım bu yeni gençlik çok fana bizimkiler nasıl olcak bilmiyorum
sana kıyamam Simal baksıntamam cnm yat sende türkize de afiyet olsun
iyi geceler tatlıma.s.
canım inş seneye gideriz bizde dediğin gibi kısmet olursa artık
2.olan oğlanmış cnm geçen ay öğrendik bizde kaç aydır kız diyordu iyiki bişey almamışım
ayıp mı yok beekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ah canım valla aytırsalar her işi üstüne yıkıyorlar bide üstüne üstlük zeynebe de bakmıyorlar yavrum annne diye dolanıyo peşimde
sana kıyamam Simal baksın
cnm yat sen bize bakma annem de uyumadı hem laflıyoruz hemde size bakyorum benvalla kız şimdi uyancak gelip baktırcam size tam 4 saat 45 dk a sonra uyanmam lazım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3simal yandız kızz:roflol::roflol:sana kıyamam Simal baksın
aaa canımbilmiyordum hayırlı olsun sağlıklı sıhatlice gelsin inş. Allahım güzelce kucağına almayı nasip etsin.eee bitanede oğlun oluyo desene negüzel Allahım o duyguyuda yaşatıyo.kaç ay kaldı doğuma hayırlısıyla?
anamm kimseler kalmadı :sinifsinif:[/Q
ben varım canım benim.ama benimde yavaş yavaş pilim bitiyo uykum yok ama yorgunluk bastı.hadi banada ii geceler. hepinize ii geceler arkadaşlarrrrr:1hug::teytey:
kolay gelsin cnm yazını görmemişim vallabakarım tabi aşkolsun bakmazmıyım güzeller güzeline. benim alpişede arkadaş olur.bizimki hala akşam uykusuna alışamadı illa saat 1 i geçecek.ben yerine yatıraym geliyorum kızlar .makinaya bulaşıkları koyucam sabaha temiz olsun.
ben varım canım benim.ama benimde yavaş yavaş pilim bitiyo uykum yok ama yorgunluk bastı.hadi banada ii geceler. hepinize ii geceler arkadaşlarrrrr:1hug::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?