2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlara.s.
biz artık erkenciyiz galiba 10 da kalkan kızım 7 de ayakta artık(
çok uykum var çokkk
Ahsenin kahvaltısını yaptırayım biz okuldan arkadaşlarla kahvaltıya gidicez ben orda yerim:))
herkese hayırlı bir gün diliyorum

günaydınlar herkes iyidir umarım işler yoğun internettete sorun var sürekli gidiyor iki gündür
eşim ameliyat olacak kıl dönmesi nedeniyle evde üç bebeğim var anlayacağınız eşim daha nazlı ve çocuk gibi oldu
duru bir dakika bile olsa yanından ayrılmamı istemiyor dün biraz ateşi vardı dolven verdim biraz daha iyiydi sabah dişi patlamış yine yavrumun

Defdoş sıcaktan bunalmış bir halde küvet keyfi yaparken sevgilerini yolluyor tüm kardeşlerine ve teyzelerine a.s.

maşallah defneme yerim ben onu bikinisini sevsinler Allah nazarlardan korusun

canım çok geçmiş olsun kuzuma şimdi nasıl umarım iyidir

günaydınn arkadaşlar bende kalktım alpişin sütünü ısıttım birazdan vereceğim.sizler nasılsınız? kızlar bebeklerimiz için hangi marka güneş kremini tavsiye edersiniz?

gunaydın bacılar yıne yagmur varmış valla temmuzun ortasındada yapsak yıne yagar soylıyeyım cunku hulya var hatun bursaya atım atar atmaz yagıyor tek suclu o yanı :))))))))))))))))))))))

Günaydınlar Kızlar,

Uzun zamandır işteki sıkıntılardan ötürü giremiyorum siteye pek keyfim yok açıkcası.

Geçmişi çok okuma fırsatım olmadı ama Birsenin annesi anjiyo olmuş çokkk geçmiş olsunnn.

Buluşma işinide ertelemeyelim bencede.Evde otururuz nolacak.Gülhancım mont konusunda eminmisin :)) çok fazla olmazmı yoksa öyle yazdında benim algım kapalı şakayımı ayıramıyorum anlamadım :))

Simalcim güneş kremi sormuşsun bizim doktorumuz Sebamed veya Nivea dedi ama fısfıslı al diğerleri çok koyu kremsi olduğu için yeterince cilde yediremeyebilirsin demişti.Bende geçen gün Kipadan indirim günlerinde Nivea 50+ bebek için güneş kremi aldım.Sebamed fısfıs olanı bulamadım.

Bizden böyle sizde ne var ne yokk herkesler iyidir inşallah.

günaydın sibelcim.nasılsın?yağız paşa nasıl?teşekkür ederim dün bende baktım biraz ama okadar çok çeşit var ki kararsız kaldım.sebamed fısfıslı vardı ama 50 tl biraz pahalı geldi bana.normal fısfıslı olmayanı 45tl sanırım bende nıvea alacağım.söylediğin gibi fısfıslı daha iyi olsa gerek.

kızlar günaydın nasılsınız.son sayfayı anca okuyabildim işim çok fazla.ve yorgunluktan artık ölüyorum (evde de selin arkamda önümde bugünelrde bir sürü şey öğrenmiş bide konuşssa hiç susmucak.
aynur canım nasılsın ?canım ben baby blanket aldım selin için dr önerdi.memnunum tavsiye ederim.sebamed seline yaramadı:(( yüzünü pul pul yaptı.her bebeğin cildi farklı tabi.

banucum geçmiş olsun eşine.ama olsun rahat eder diğer türlü zorlanır çünkü.erkekler hep öyle hayatım hasta olunca bebekten daha beterler.

sağol tülaycım valla öyle nazlı bebek oluyorlar bugün doktora gitti kan tahlili yapmış öğleden sonra tekrar görüşelim demiş bakalım ne zaman olacak

sibelcim nasılsın canım hayırdır işle ilgili sıkıntın varmış Allah kolaylık versin bende senin gibiyim iş konusunda yağız nasıl

aynurcum ben daha almadım güneş koruyucu şimdilik araştırıyorum sen nasılsın paşan nasıl birde köfte ile ilgili soru sormuşsun ben duruya yağsız iki kere çekilmiş kıymayı ekmek içini ıslatıp birazda maydonoz ekleyip fırında pişiriyorum yada ekmek içi yerine pirinç ekleyip sulu köfte yapıyorum

Selamlar Kizlar,

Ben Pazar günü döndüm eve ama icim bir tuhaf iki gündür. Alismisim kalabaliga ve kosturmaya sanirim, evin dingin havasina alismam icin biraz zamana ihtiyacim var.

Dolu dolu iki hafta yasadim diyebilirim. Öncelikle kardesimin dügünü cok güzeldi, cok yorulmustuk hepimiz ama degdi diyebilirim. Elbise bulana kadarda canim cikti bu arada. Ilk hafta neredeyse hergün bir yere gittik ve dügüne 1 gün kala ancak bulabildimbayanssulusmile

Doruk icinde alisik olmadigi sicaklar haricinde, güzel gecti iki hafta. Teyzemlerde kaldim ve 3 tane kuzenim var. Onlarla cok güzel oynadi, ortami cok sevdi. Hasta olur diye cok korktum ama cok sükür kazasiz belasiz gecti. Yalniz istahi neredeyse kapandi, cok zor yemek yedirebiliyorum artik. Doktora götürdüm, dislerden dedi doktor. Birde ortam degisikligi ve sicaklarda tetiklemis olabilirmis. Bu arada doktor demisken, sinirlerim zipladi. Tavsiye üzerine Acibadem Hastanesinin cocuk bölümüne götürdüm genel bir muayene icin. Anladim ki, saglik sektörü Türkiye'de cökmüs resmen. Doktorlar bile sadece paraya endeksli calisiyorlar. Böbreklerini kontrol etsinler istedim, bir ultrason muayenesi 370 liraymis. Vazgectim, cünkü doktorun ilgilenme seklinide pek begenmemistim zaten. Bir idrar tahlili ve muayene ücreti neredeyse 200 euro tuttu. Yazik gercekten, bu kadarda olmaz...Bir daha kesinlikle devlet hastanesine gidecegim, en azindan para kazanma öncelikleri yoktur. Yani öyle umuyorum...

Birsen'cigim, sana gelmeyi istedim fakat ilk hafta dügün telasi ve annemin katarakt ameliyatiyla gecti. Basimizi bile kasiyacak vaktim olmadi. Ikinci haftada gitmem gereken cok önemli birkac yer ve misafirlerle gecti. Bende Istanbul'a geldigimi pek anlayamadim acikcasi. Sadece sevdiklerimi görmek ve özlem gidermek yetti. Bir dahaki sefere bulusuruz insallah...

Gecmis cok birikmis, hepsini okumam imkansiz. Ama Bengi'nin hamileligini duydum, cok sevindim. Birde Defdos'un hastanedeki serumlu halini gördüm icim parcalandi. Insallah daha iyidir kuzum. Öptüm hepinizi, görüsmek üzere...

tülaycım canım benim iyiyim ewdeyim alpişle oyun oynuyoruz bi yandanda yemek yapmaya çalışıyorum.tavsiye için teşekkürler canım bende karar veremedim dediğin gibi her bebeğin cildi farklı.mesela bize sebamed şampuan yaramadı konak arttı.dalin kullandık yok etti konağı.selinim nasıl?

banucum çok teşekkür ederim tarif için.hemen not ettim.güneş kremine karar veremedim kendimiz için nıvea 30 faktör olandan aldık ama bebek olunca insan hemen karar veremiyor.güzel prenseslerin nasıl canım? buarada eşine çok geçmiş olsun kıl dönmeside zor oluyor diye duymuştum

hoşgeldin filizcimopuyorumnanaktan

aynurcum sağol canım evet kıl dönmesi zor oluyormuş gerçekten iyiyiz bizde durunun dün ateşi vardı gece boyunca kontrol ettim sabah iyiydi çok şükür alpişi öp benim için

Aynur ve Banu sagolun kizlar...

Gecmise baktim biraz, hepsini okumam mümkün degil. Alintilardan anladigim kadariyla, Ömer ameliyat olmus, Gazel'e serum takilmis. Cok gecmis olsun iki kuzumada...
Bulusmada olmamis sanirim. Neden olmadigini anlayamadim?

aynur canım selinim iyi ya teyzesi.ortalıklarda koşturup duruyor:) canım bende kfteyi genelde ekmek maydonoz az tuz la yapıyorum.fırında patates dometesle pişirmeyi tercih ediyorum.yada sulu köfte yapıyorum selin seviyor özellikle sulu köfteyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…