Defdoş sıcaktan bunalmış bir halde küvet keyfi yaparken sevgilerini yolluyor tüm kardeşlerine ve teyzelerine a.s.
kızlar, 1 saat oldu gireli ama ancak yazabiliyorum. benim kuzum da hasta oldu( ateş,öksürük,hırıltı! bi de sesi kısıldı ( aman yaa,elinin yanığı yeni geçerken bu çıktı başımıza ( babası doktora götürmüş bugün. boğazı ve kulağında biraz enfeksiyon olmuş. antibiyotik ve soğuk algınlığı için şurup yazmış. oy bebeğim yaa ( bi haller var başımızda ya hayırlısı...
canım özledik valla,evde net yoktu dimi sizin arada görürdük. berke kuzum nasıl? çok öpüyorum.
canım muhabbetiniz ne kaynanayla bilmiyorum ama kaynana deyince bana bişeyler oluyor:)) kolay bir gün olmuştur umarım!
sen yoğun tempoya alışınca sana çerez gibi gelmiştir tek çocuk:) bide heralde yayamaz olan aliş, ömer daha rahat bir bebek. anneciğine de geçmiş olsun,umarım ciddi bişey çıkmaz.
lise mi canım bu? 18 temmuz'a kadar sınavlar var di mi? eşimin de öyle ama idare 4-5 temmuzda bitiriyor çok şükür.
canım nasılsın, senle de karşılaşamaz olduk. kuzucum nasıl annesi? çok öpüyorum!
oyyy bebeğim ya kıyamambenim sıpa daha anne demiyor ama arkamdan ağlayınca bitiyorum bende (
merakla bekliyoruz! :) bende yaptıracam ama bir denk getiremedik.
rica ederim tatlım. hülya'nın nosunu istemiştim onu gönderseydin olurdu ama zaten face'de görüştük onunla da:)
kız merak ettim bacım,nereyi karıştırıyormuş:)) benimki ne zaman ortadan kaybolsa parmağını bi yere sıkıştırıyor:)
hayırlı olsun canım yeni işiniz. inşallah daha mutlu olursunuz.
canım işte mutsuz olmak çok zorAllah yardımcın olsun. ben yarım gün çalışmama rağmen bu kel müdürüme tahammül edemiyorum. neyseki okul kapanınca yeni okuluma geçecem!!
öyle valla canım tüm günün işte geçiyor birde mutsuz olunca hiç çekilmiyorAllah hayırlısını versin hepimiz için ben bu işyerinde en fazla bir yıl daha çalışabilirim çünkü hem ortam çok laşka hemde genel müdürü hiç sevmiyorum
ya bu arada yazmadan geçemeyecem, kabus gibi bir gece de ben geçirdim! zaten Melih Kaan akşamdan ateşliydi. şurup içince düşmüştü ateşi. gece saati kurduk bakalım diye, o da çalmamış zil! gece 2 gibi ağladı kuzum,onun sesine uyandık. ateşi çıkmış,sesi kısık. antibiyotik vereyim diye mutfağa girdim. o sırada bir şimşek çaktı,bir gök gürledi ama,camlar titredi resmen! elimdeki şişeyi düşürüdüm! o sırada yatak odasından bir çatırtı geldi! eyvah dedim yıldırım düştü bizim eve!! hemen koştum ne oldu diye, efendim bizim yatak göçmüş aşağı!! 2 tane vidası çıkmıştı farkettim, uyuz kocama söyleyeli 2 hafta oluyor. tabi adam gıcırdamaz kağnı olduğu için yıkılmasını bekliyormuş! bi sinir harbi içerisindeyken ben pat elektrikler kesildi!! mum ışığı eşliğinde oturma odasına yatak hazırladım, oğlumun altını değiştim,mama hazırladım,şurubunu içirdim. bu arada eriyen mumları da bi güzel halıma döktüm!! off berbat bi geceydi. sabah da 6'da kalkıp evimi ve oğluşumu o halde bırakıp okula gittim!! neyseki oğluşumun ateşi şimdilik düştü, şu sıralar sakinim(
canım benim ya herşey üst üste gelmiş erkekler bu konuda sorumsuz canım çok rahatlar
oğluşunun ateşinin düşmesine çok sevindim
bizde drdan geldik,,,,,
defneye acayip bi öksürük yapıştıki sormayın bikaçgündür vardı ama önemsemedim dün gece yrm saatte bir ayaktaydım bi öksürüyorki boguluyor zannedersin ödümüz koptu her öksürdügündesabah erkenden has.gittik ama nalet bilgi.sistemleri bozulmuş cvp vermiyormuş biraz bekledik falan olmayacak böyle eşimdedi cumadan sonra bidaha geliriz neyse bidaha gittik budefa eşim gelemdi tek gittim yine sistemler gitmiş son anda geldide girebildik..
fena bi geniz akıntısı oluşmuş, balgamlı falan çok var dedi damla,antibiyotik,öksürük şurubu verdi 1hafta kullancaz geçmezse film isteyecek,, bide bıngıldagı kapanmadıgı için kan testi istedi kalsiyum bakacakmış...
temizliigim bitti çok şükür dün 2kadın geldi sagolsunlar hemencik işimiz bitti ne güzel oldu ama defneyi çarş.anneme bıraktık ve orada kaldı işim erken bitisn diye herşeyi ben yaptım nerdeyse kadınlara 2camla duvarlar kalmıştı bitti gitti çok şükür ama bide defnem hasta olmasaydı offff bune ya
zaten kubiyle kendimizi yedik kavgadan gürültüden,üzüntüüden inanın 10gün erken regl oldum ve çok sancılıyım...
dün gitmiş nezmanadır istedigim baston puset vardı onu almış çok sevindim gönlümü aldı işte..
çok rahatmış valla neydi o koca araba.. bugun omzuma takıp çıktım eve..
yandık bugun kızımla ne sıcaktı öyle yaaa defneye güneş geldikçe bastı çığlıgı cadı.. ilaçlarını verdim son kalan işlerimi hallettim size bakım dedim..
canım bebişler hep hasta çok geçmiş olsun duruda çok öksürüyordu uzun süre devam etti canım ilaçlarla geçti çok şükür
ohh evinde mis gibi olmuş ne güzel sevindim senin adına eşinde gönlünü almış ne güzel pusetiniz hayırlı olsun çok rahat oluyor puset:)
canim cok teşekkürler teklifin için..ama biz hiç gelmeyelim :) yani ben gelmiyim :) cok rahatsiz hissediyorum kendimi öyle durumlarda :) zaten yakinim ben iskeleye :) yürüyerek gidicem :) ee yalovadan da bu hatunlar alacak nasilsa :) tekrar teşekkürler :)
sen bi sor canim..istersen eşin pendik iskelesinde biraksin seni,bulusup gidelim,dönüştede eşin pendikten alir..isterseniz arabayla gelin :) siz bilirsiniz velhasil :) ama bana haber ver ki ona göre bilet ayirtayim
maşaAllah paşama..hiç dert etme bencede ferdacim..her cocugun bünyesi farkli oluyor neticede..Allah saglik versin en önemlisi budoktorlar dünyasinada hoşgeldin diyim :))) bunlarin hepsi ayri bi cins valla..sana hangisi mantikli geliyorsa onu yap derim..
ay canim girmedim gündüz,oyuzden göremedim( ben nenehatuna götürüyordum serrosu..belli bi doktorum yok..hepsine gittim :) ama en begendigimin adi doktor musa :))) soyadini hatirlamiyorum valla :))
canim ya..valla bende cok isterdim senin gelmenigene yanliz resim cekilirdik p olsun saglik olsun napalim..sen güzelce taşinda bulusuruz gene
ben anlamadim ya..gelemiyormusun şimdi ?? ist.a gitmeyi erteledin..onu anladim..ama yalovaya gelip gelmedigini anlamadim..ay fire vermeyelim artik yaa
işinize cok sevindim canim ya..bu özel sektür bi tuhaf valla..inşaAllah hayirli olur bu yeni iş sizin için :) tatil kisminada bayildim :)
canim ya iş değiştirme imkanin yokmu hiç yaatam yaz sezonu aslinda..işler orda yogundur epey..belki cok daha kolay bi şekilde iş bulabilirsin..
canım turizm şehri bu dönemde çok yoğun oluyor inşallah gönlüme göre bir iş bulurum
Günaydınlar Kızlar,
Uzun zamandır işteki sıkıntılardan ötürü giremiyorum siteye pek keyfim yok açıkcası.
Geçmişi çok okuma fırsatım olmadı ama Birsenin annesi anjiyo olmuş çokkk geçmiş olsunnn.
Buluşma işinide ertelemeyelim bencede.Evde otururuz nolacak.Gülhancım mont konusunda eminmisin :)) çok fazla olmazmı yoksa öyle yazdında benim algım kapalı şakayımı ayıramıyorum anlamadım :))
Simalcim güneş kremi sormuşsun bizim doktorumuz Sebamed veya Nivea dedi ama fısfıslı al diğerleri çok koyu kremsi olduğu için yeterince cilde yediremeyebilirsin demişti.Bende geçen gün Kipadan indirim günlerinde Nivea 50+ bebek için güneş kremi aldım.Sebamed fısfıs olanı bulamadım.
Bizden böyle sizde ne var ne yokk herkesler iyidir inşallah.
kızlar günaydın nasılsınız.son sayfayı anca okuyabildim işim çok fazla.ve yorgunluktan artık ölüyorum(evde de selin arkamda önümde bugünelrde bir sürü şey öğrenmiş bide konuşssa hiç susmucak.
aynur canım nasılsın ?canım ben baby blanket aldım selin için dr önerdi.memnunum tavsiye ederim.sebamed seline yaramadı:(( yüzünü pul pul yaptı.her bebeğin cildi farklı tabi.
sağol tülaycım valla öyle nazlı bebek oluyorlar bugün doktora gitti kan tahlili yapmış öğleden sonra tekrar görüşelim demiş bakalım ne zaman olacak
sibelcim nasılsın canım hayırdır işle ilgili sıkıntın varmış Allah kolaylık versin bende senin gibiyim iş konusunda yağız nasıl
aynurcum ben daha almadım güneş koruyucu şimdilik araştırıyorum sen nasılsın paşan nasıl birde köfte ile ilgili soru sormuşsun ben duruya yağsız iki kere çekilmiş kıymayı ekmek içini ıslatıp birazda maydonoz ekleyip fırında pişiriyorum yada ekmek içi yerine pirinç ekleyip sulu köfte yapıyorum
Selamlar Kizlar,
Ben Pazar günü döndüm eve ama icim bir tuhaf iki gündür. Alismisim kalabaliga ve kosturmaya sanirim, evin dingin havasina alismam icin biraz zamana ihtiyacim var.
Dolu dolu iki hafta yasadim diyebilirim. Öncelikle kardesimin dügünü cok güzeldi, cok yorulmustuk hepimiz ama degdi diyebilirim. Elbise bulana kadarda canim cikti bu arada. Ilk hafta neredeyse hergün bir yere gittik ve dügüne 1 gün kala ancak bulabildimbayanssulusmile
Doruk icinde alisik olmadigi sicaklar haricinde, güzel gecti iki hafta. Teyzemlerde kaldim ve 3 tane kuzenim var. Onlarla cok güzel oynadi, ortami cok sevdi. Hasta olur diye cok korktum ama cok sükür kazasiz belasiz gecti. Yalniz istahi neredeyse kapandi, cok zor yemek yedirebiliyorum artik. Doktora götürdüm, dislerden dedi doktor. Birde ortam degisikligi ve sicaklarda tetiklemis olabilirmis. Bu arada doktor demisken, sinirlerim zipladi. Tavsiye üzerine Acibadem Hastanesinin cocuk bölümüne götürdüm genel bir muayene icin. Anladim ki, saglik sektörü Türkiye'de cökmüs resmen. Doktorlar bile sadece paraya endeksli calisiyorlar. Böbreklerini kontrol etsinler istedim, bir ultrason muayenesi 370 liraymis. Vazgectim, cünkü doktorun ilgilenme seklinide pek begenmemistim zaten. Bir idrar tahlili ve muayene ücreti neredeyse 200 euro tuttu. Yazik gercekten, bu kadarda olmaz...Bir daha kesinlikle devlet hastanesine gidecegim, en azindan para kazanma öncelikleri yoktur. Yani öyle umuyorum...
Birsen'cigim, sana gelmeyi istedim fakat ilk hafta dügün telasi ve annemin katarakt ameliyatiyla gecti. Basimizi bile kasiyacak vaktim olmadi. Ikinci haftada gitmem gereken cok önemli birkac yer ve misafirlerle gecti. Bende Istanbul'a geldigimi pek anlayamadim acikcasi. Sadece sevdiklerimi görmek ve özlem gidermek yetti. Bir dahaki sefere bulusuruz insallah...
Gecmis cok birikmis, hepsini okumam imkansiz. Ama Bengi'nin hamileligini duydum, cok sevindim. Birde Defdos'un hastanedeki serumlu halini gördüm icim parcalandi. Insallah daha iyidir kuzum. Öptüm hepinizi, görüsmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?