kızlar yazamadım ya merhaba
bu sabah baş ağrısı ile uandım adet olcağüım bir damla gördüm bakalım gerisi ne zaman teşrif edecek
sıkıntı yaptı bana ...saat 7 de kalktım....giyindim başımda ağrıyınca ...gittim parka 9 kadar biraz yürüyüş ve parktaki spor aletlerini kullandım...eve geldim kuzular kalkmış...çayı koydum ocağa duşa girdim çıkmasan alişide yıkadım.....sonra çocukların kahvaltısını verdim kahvaltı yaptım..çamaşır yıkandı astım ..taze fasulye pişirdim...kek yaptım...yengem geldi ziyaerte annemi...şimdi sofra kurdum...
onlar çay içiyor bende alişi sallıyorum...herkes gidince evi süpüreceğim süpürme işini halledemedim...
buluşma işi iptal olmasın yaa ev sonucta orası ......zaten bidaha tadı kaçar...ben geleceğim...en azından..
ilgin geçmiş olsun cnm kocana allah yardım etsin erkekler çok fena
sibelim neden bu kadar sıkkınsın konuşalım bi ara...
özlem ,tülay,tutkun,hülya,nuran,simal ismi aklıma gelmeyen herkese merhaba
filizciğim önemli değil cnm tabiki ailenle olman daha mühim bol bol hasret giderseydiniz..güzel geçmesi çok iyi olmuşş...acıbadem en kazık ve saçma bir hastane neden gittin oraya yaa adı var oranın
keşke dediğim kişiye gitseydin cnm neyse kısmett
ben kaçar gelen giden bitmez artıkk
aynurcum gecmiş olsun yavruya
hava degişimi etkiliyor bebişleri sanırım
:umursamaz:
çok sağol canım benim ewt yaa hava değişimi bizi bile etkiliyor bazen aşırı terliyorum bazende üşüyorum.sen nasılsın canım bebişin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?