2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam kızımın dogum günü resimlerni paylasıcam ama nasıl olcak hatırlamıyorum bi anlatsanız hemence

Merhaba kızlar
giremiyorum kaç gündür, doğum günü telaşımız bitti, pazar günü yaptık, güzel geçti çok şükür, annem bizde bi iki gün kalcak

Yalova bilet bende orda almayı düşünüyorum,

Bugün aşımız var, kızlar ya 1 yaş aşısı hepinizde ateş yaptı mı? bizde şimdiye kadarki aşılar hep ateş yaptı, buda kesin yapıcak çok korkuyorum, bide 1 hafta sonra mı çıkıyomuş ateş?

ayyy bende aşıyı vurdurcam yarın artık bugun eşim erken gitti 1 gün gecse bişi olmaz heralde demi??

kızlar selam kızımın dogum günü resimlerni paylasıcam ama nasıl olcak hatırlamıyorum bi anlatsanız hemence

nurancım resim yükle sitesine gir gözatı tıkla bilgisayarından resim seç çıkan linki kopyala

sagolasın canım
3 resim ekledim
gerisinide eklicem inşallah
müsait resimleri pcye yüklemem lazım
ben kıza bakmaya gidiyorum görüşürüz

kızlar yazamadım ya merhaba

bu sabah baş ağrısı ile uandım adet olcağüım bir damla gördüm bakalım gerisi ne zaman teşrif edecek
sıkıntı yaptı bana ...saat 7 de kalktım....giyindim başımda ağrıyınca ...gittim parka 9 kadar biraz yürüyüş ve parktaki spor aletlerini kullandım...eve geldim kuzular kalkmış...çayı koydum ocağa duşa girdim çıkmasan alişide yıkadım.....sonra çocukların kahvaltısını verdim kahvaltı yaptım..çamaşır yıkandı astım ..taze fasulye pişirdim...kek yaptım...yengem geldi ziyaerte annemi...şimdi sofra kurdum...
onlar çay içiyor bende alişi sallıyorum...herkes gidince evi süpüreceğim süpürme işini halledemedim...

buluşma işi iptal olmasın yaa ev sonucta orası ......zaten bidaha tadı kaçar...ben geleceğim...en azından..

ilgin geçmiş olsun cnm kocana allah yardım etsin erkekler çok fena

sibelim neden bu kadar sıkkınsın konuşalım bi ara...

özlem ,tülay,tutkun,hülya,nuran,simal ismi aklıma gelmeyen herkese merhaba

filizciğim önemli değil cnm tabiki ailenle olman daha mühim bol bol hasret giderseydiniz..güzel geçmesi çok iyi olmuşş...acıbadem en kazık ve saçma bir hastane neden gittin oraya yaa adı var oranın
keşke dediğim kişiye gitseydin cnm neyse kısmett

ben kaçar gelen giden bitmez artıkk

ohhh sabah sabah baya iş halletmişsin maşallah sana

valla kayseride hava cok sıcak benim iş yapmaya degil yani kolumu kaldırmaya halim yok
nolcak benşm bu halim acabakafamçokkarıştı

arkadaşım geldi azönce geçmiş olsuna sağolsun.alpişin ateşi var biraz şuan uyuyor calpol içirdim.sizler napıyosunuz arkadaşlar?

birsencim teşekkür ederim tatlım öyle valla alemler sen nasılsın paşaların nasıl

aynurcum bebişlerin hepsi ateşlendi ardarda geçmiş olsun kuzuma

aynur canım geçmiş.olsun..
birsencim bir sürü şey yapmışın valla.annenede geçmiş olsun.

kızla rben kaçar eve gidip kızımı alayım çok ösledimm onu.öptüm hepinizi.

:umursamaz:

çok sağol canım benim ewt yaa hava değişimi bizi bile etkiliyor bazen aşırı terliyorum bazende üşüyorum.sen nasılsın canım bebişin nasıl?

valla bizde iyiyiz dogum gününü atlattık iyi oldu paylaştım bak istersen
hanzadeyede yarın aşı vurdurcam siz vurundunuz heralde 1 yaş aşısı ateş falan oluyormu yaa
bide bişi sorcam bizim doktor devletin ödemedigi 2 tane aşıdan bahsetti su çiçegi ve hepatit c sanırım yada a hatırlamıyorum sizede söledilermi vurdurcakmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…