aynı renk ama bi ara atarm tabii cnm..
bide gezmiyorum demiyomu hatun ...a.s.gez anam gez benim annem kayınvalidemde burda olsa bende durmam valla...
ayy üzüldüm bak cnm,ne cezası peki bu,hakları varmı böyle bişeye yani,
geçmiş olsun sizin arabada gitmiş..
sağol cnm,saçım için..
memlektteyken Dağhan 10 gün ishal oldu biliyosun,o zmanlar hiçbişey yemeden sadece beni emdi,geçede çok zor anlar yaşadım acayip sinir yaptı ve saatlerce ağladı ve uyumadı ben orda emzi,rdim zaten bi kere emzirince iş bitiyor,ama şimdi daha iyi çok kalkmıyor,uyandığındada ben en fazla ya bir ya iki kere gidiyorum yanına eşim kalkıyo onda emmeyi istemiyor tabi,unutup geri uyuyor,sadece alışkanlıktan ibaret çünkü bu,açlıktan değil,yavaşta yine bıraktırıyoruz yani...
kızlar ben cıkıyorum hepinize iyi geceler
2 günün uykusuzlıgı resmen gözlerime bindi şuan
hazır kız uyuyorkenbende hemen yatayım
yarın görüşürüz
iyi geceler nuran
esen kız ahsen nasıl oldu düştü mü ateşi
filiz geçmiş olsun cnm ya,cana geleceğine mala gelsin boşver,kardeşine de çok üzüldüm neden öyle yapıyorlar ki hep ayrımcılık işte türk olunca,ceza niye kesmişler onu anlamadım ebnde
birsen nasılsın cnm uyudumu kzuualr?
anam hep yanlış yazmışım ama düzeltemeyeceğim
hemen şu ortalığı toplayayım zeynebin oyuncakları duruyo yerde hala
yemekelrim kaldı hep dünden bende yemedim kociş nöbette onları halledeyim bzulmuşlardır hemen geliyorum
özlemcim düştü gibi nuranın dediği gibi dişlerden galibaüstte bir dişi şişmiş iyice
özlemciğim uyudular cnm benim
ömerimin dişi ne dişiymiş şimdi baktım 1.azı dişi gelmiş yaa 13-19 ay arası çıkarmış..
be mübarek 13 aya girer girmez geldi yaaa kuzum resmen acı çekiyor o damak nasıl olmuş kızlar bi görseniz ciğer gibi kırmızı üç kafası çıkmış dördüncü kafa geliyor ...şöyle damağını iyice yarıp çıksa...
kuzum sarardı soldu valla yaaaaaaa
Anıl Dağhanı uyutmuş bende yavaştan kaçar biraz kitap okucam iyi geceler kızlar hepinize..
düşmesine sevindim cnmözlemcim düştü gibi nuranın dediği gibi dişlerden galibaüstte bir dişi şişmiş iyice
şimdi sen deyince baktım bende birsen ben hep köpek dişi diyorum köpek dişi değilmişözlemciğim uyudular cnm benim
ömerimin dişi ne dişiymiş şimdi baktım 1.azı dişi gelmiş yaa 13-19 ay arası çıkarmış..
be mübarek 13 aya girer girmez geldi yaaa kuzum resmen acı çekiyor o damak nasıl olmuş kızlar bi görseniz ciğer gibi kırmızı üç kafası çıkmış dördüncü kafa geliyor ...şöyle damağını iyice yarıp çıksa...
Anıl Dağhanı uyutmuş bende yavaştan kaçar biraz kitap okucam iyi geceler kızlar hepinize..
Bende gidicem dedim bebişlerin gelişim topiğine takıldım yatamadım. Hallettim neyse ne zamandır aklımdaydı a.s.
O arada puding ve kiraz yedim. Akşam yemeği yememiştim iyi oldu.
Kocişte koltukta perişan oldu adam. Yatayım da o da yatsın. Hadi kaçtım kızlar iyi geceler a.s.
sagol cnm ya evt geçecek elbet.. özlemcim zevkle gezerim :)))sonuçların iyi çıkmasına sevindim nurtencim
demek önemli deilmiş defnoşun hastalığı çok şükür
bu kadarla kalsın onlarda geçer elbet
gez bakalım benim yerime de gez lütfen
Kızlar selam,
İstanbulda buluşma işini, (11-12 haziran ). olayını eşimle kesinleştirdik, ama bölgeyi ancak ( avrupa- anadolu yakası diye ) yarın yazabilirim orduevindeki doluluk oranına göre belirleniyor çünkü, katılmak isteyen arkadaşlar için cumartesi günü uygunmu? cuma günü ist.daki eski arkadaşlar görüşmek istiyor, pazarda hiç olmaz çocukluk arkadaşıma gidicez diye konuştuk kısmetse görüşmeden dönmek olmaz, hem cts benim için daha uygun olacak, eşim bırakır buluşma sonrası alır gel git olayım kolay olur, malum uzun zamandır ist.da değilim , bide kağanla çok zor olur
Gülşah, Esra, Birsen, Pınar, Nurten, Ferda buluşmaya katılırım demişti , sizin için gün uygun olurmu hatunlar , hadi bakalım kararlaştırıalıma.s.
sagol cnm ya evt geçecek elbet.. özlemcim zevkle gezerim :)))
cnm ben müsaitim büyük ihtimalle sanırım kızlar içinde cumartesi uygun olur pazar kocişleri falan oluyo
siz kalacagınız yakayı kararlaştırın gerisi kolayyerimseniben
off bende yatamadım makinaya çam. atmıştım unuttum şimdi bitti asıp yatacagım iyi geceeler..
Bende gidicem dedim bebişlerin gelişim topiğine takıldım yatamadım. Hallettim neyse ne zamandır aklımdaydı a.s.
O arada puding ve kiraz yedim. Akşam yemeği yememiştim iyi oldu.
Kocişte koltukta perişan oldu adam. Yatayım da o da yatsın. Hadi kaçtım kızlar iyi geceler a.s.
İnş çabucak çıkartır zeynepde... tek kökü olanlar bile zor çıkıyorki 4 köklüler geliyor...düşmesine sevindim cnm
muhtemelen dişlerdendir,zeybnepte sürekli ateşleniyo dişler yüzünden
şimdi sen deyince baktım bende birsen ben hep köpek dişi diyorum köpek dişi değilmiş
4 tane kökü var yaw zeynebinde
2 altta 2 de üstte çıkıyo aynılarından 1.azılar
yavrum ne yapsa yeridir valla şimdi
kolay çıkar mı onlar hiç
neyse ağrı kesici vereyim yine ben
yazık kuzularımıza yaw
iyi geceler cnm
Kizlar Türkiye'deyken Haluk Yavuzer'in kitaplarini almistim, onlara gömüldüm zaman hizla gecmis. Size bakayim dedim yatmadan. Bu arada, cok güzel kitaplari var cocuk egitimi ve gelisimiyle ilgili, kafami kurcalayan epeyce soruya yanit buldum diyebilirim.
Kardesim ve kaza mevzusundan ötürü verdiginiz moraldan ötürü cok sagolun. Tabiki en önemlisi can ama böyle pisi pisine giden paraya da insan cok üzülüyor. Almanya'nin yasalarina göre eger yaninda degerli ziynet esyasi getirirsen, bildirimde bulunmadigin, fatura tasimadigin takdirde vergisiyle birlikte cezasinida ödürmussun. Annemler Almanya-Avusturya sinirinda oturduklarindan, biletini Almanya üzerinden almis kardesim. Keske Avusturya'ya inseydi ya, sorun olmayacakti. Kendi hatasida var, ben onu uyarmistim sakla diye. Ama takmamis, ciddiye almamis beni. Her neyse, olan oldu artik...
Yarin görüsürüz kizlar...
kızlar iyi geceler..
biz bugun doktor kontrolümüzü olduk film çekildi neyseki cigerlere inmemiş temizmiş allaha şükür.. ilaçlara 2gün daha dvm ama akıntısı hala çokmuş fıs fısss devam kan tahlilide iyi dedi.. bizde bu moralle attık kendimizi sokaklara :)) kutlayla bakırköyün altını üstüne getirdik iyice gezdik hepimize iyi geldi valla :)) ordanda annem geçtim avusturyadan teyzem gedi 1hafta burda onu gezdiririz artık hiç durmayız, abimle eşide oradaydı yigenimi sevdim çok yaramz ya durmuyormuş diye akşam nöbetçi çocukdr olan bi hastahaneye götürdük ama adam gayet saglıklı diyor bişeyi yokmuş ama bizimki geceleri uyusun niye böyle diyor :)) ahh ahhh çok sıklımışşş neyse anlatsam sabah olur...
defneyi yatırdım çok yorulduk bugun mama verip bende yatıcam..
kız hülya msne gellll
herkese iyi geceler..
iyi akşamlar burcu
benim adım nuran evet hanzadecik 9. dişini cıkarıyor bugun cok şükür eski saatinde 10 da uyudu yavrum ama grip oldugu için nefes alamıyor bende buhar makinası calıstırdım
kocişte kurtlar vadisi izliyor bende sizlere bakim dedim
aynı renk ama bi ara atarm tabii cnm..
bide gezmiyorum demiyomu hatun ...a.s.gez anam gez benim annem kayınvalidemde burda olsa bende durmam valla...
ayy üzüldüm bak cnm,ne cezası peki bu,hakları varmı böyle bişeye yani,
geçmiş olsun sizin arabada gitmiş..
sağol cnm,saçım için..
memlektteyken Dağhan 10 gün ishal oldu biliyosun,o zmanlar hiçbişey yemeden sadece beni emdi,geçede çok zor anlar yaşadım acayip sinir yaptı ve saatlerce ağladı ve uyumadı ben orda emzi,rdim zaten bi kere emzirince iş bitiyor,ama şimdi daha iyi çok kalkmıyor,uyandığındada ben en fazla ya bir ya iki kere gidiyorum yanına eşim kalkıyo onda emmeyi istemiyor tabi,unutup geri uyuyor,sadece alışkanlıktan ibaret çünkü bu,açlıktan değil,yavaşta yine bıraktırıyoruz yani...
iyi geceler nuran
esen kız ahsen nasıl oldu düştü mü ateşi
filiz geçmiş olsun cnm ya,cana geleceğine mala gelsin boşver,kardeşine de çok üzüldüm neden öyle yapıyorlar ki hep ayrımcılık işte türk olunca,ceza niye kesmişler onu anlamadım ebnde
birsen nasılsın cnm uyudumu kzuualr?
anam hep yanlış yazmışım ama düzeltemeyeceğim
hemen şu ortalığı toplayayım zeynebin oyuncakları duruyo yerde hala
yemekelrim kaldı hep dünden bende yemedim kociş nöbette onları halledeyim bzulmuşlardır hemen geliyorum
Kızlar bİr sÜre netİm yok. Bİzİmkİsİ ortak kullanımdı, İptal etmİŞler hepsİnİ( yenİsİnİ baĞlatana kadar yokum anlıycaĞınız. Benİ Özleyİn olur mu? :)))
hepİnİze İyİ akŞamlar.
geçer inşallah cnm yaaa,tühh ne olduu fıstığaa..
özlemezmiyim cnm hiç hadi çabuk gel..
İyi geceler kızlar hepinize,
Ohh sonunda saçımı boyattım üstümden yük kalktı,[bizimkide babasıyla uyumuş geldimki uyuyor,kocam yine spora gitti,bizimkiside 9.30 uyandı bu gece uzun olacak galiba mafoldumben neyse şimdi kocam geldi duşta,bende bizimkine bi muhalleb yapıyımda keyifliyken yesin bari..
Buraardayım görüşürüz../COLOR]
Aynen canim, pisikte oldu. Dis cikartiyor ama üstten iki tane, belki o yüzden. Ayrica bugün kaka sayisi azaldi ve kivami düzeldi. Ayaklarini sicak tutmak önemli, ben kalin corap giydiriyorum gün icinde...
Bugün düzeldi kakasinin kivami canim, disten oluyor sanirim, üstten iki disi bugün yarin patlayacak gibi duruyor...
En iyisi bir doktora görünmek galiba canim, randevu alacagim Pazartesi. Doruk'un uyku düzeni Türkiye'de düzeldi, gece emmelerini kestim ben, gece yatmadan önce tahilli süt veriyorum, o tok tutuyor sanirim.
Canim ben her ihtimale karsi, dogum kontrol hapida kullaniyorum. Yine hamile kalirsam, kabusa döner hayatim.
Sosyallesme acisindan cok önemli canim, mutlaka bir caresine bakmam lazim. Evde bunaliyor cocuk. Ve evet, hic cekilmiyor burasi o kalabaliktan sonra. Daha havaalanina iner inmez, herkes küfretmeye basladi Almanya'ya...
Off kuzuma gecmis olsun. Nasil basardi acaba düsmeyi, benimde kafama takildi:uhm:
Sorma Tuba'cigim, hala keyifsizim ve bunaliyorum evde. Kendimi zor disari atiyorum...
Ayrica Acibadem konusunda kuzenime cok kizginim, beni yanlis yönlendirdi ve eksik bilgi verdi. Ssk'yla anlasmalari var diye gittim ben, meger yokmus...Bakalim saglik sigortasindan alabiliriz belki paramizi...
Görüsmeyi bende cok isterim Burcu'cugum. Marmaris'e yazlari cok ugruyoruz biz, orada olursan tatilden önce haberlesiriz...
Yerim o afacani ben...zemuszemus
Su ates illetinden nedir bu kuzucuklarin cektigi ya. Insallah düser canim, cok gecmis olsun...zemuszemus
Sorma Tuba'cım ya şu seneyi de atlatırsak artık rahata ericez gibi geliyo ama annem daha yeni başladı diyor kaydirigubbakcemile3
Ayyy o Acıbadem Hastanelerinden bahsetmeyin valla. Defdoş işte en son ateşi çıktığında gece çocuk doktoru var diye Kozyatağı Acıbadem'e götürdük. Tabi doktor yatıcak diyince yatırdık bizde. 4 günde üstelik sadece yaptıkları bikaç test ve serum yani çok önemli bişey olmamasına rağmen 2.800 TL fatura çıkardılar bize :1shok: Allah'tan sağlık sigortamız vardı da kuruş ödemedik ama fena uçuk ya rakamlar :bbo:
Ay inşallah gönlüne göre bi tatil yeri bulursun tatlım a.s. Eşinin hocası da bayan he süper valla ahahah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun canım ya hem diş hemde sıcaklar mahvetti kuzuları a.s.
Sağolasın canım nasıl yaptı nasıl becerdi hala çözebilmiş değilim ama kapıyı hiç açık bırakmıyorum artık yerimseniben
İyi yapmışsın canım ya bu zamanda ek gelir olması lazım valla. Allah kolaylık versin a.s.
Sorma ya nasıl becerdi anlamadım :uhm: Aklımda olsun eve alayım bi Lasonil sağolasın canım a.s.
Doktor 6 saat gözetim altında tut dedi canım çok şükür iyi şimdi a.s.
Sanada çok geçmiş olsun canım a.s.
Sağolasın tatlım ya korktum fena halde ama ucuz atlattık neyseki a.s.
Of of yandık valla bu sene kuzum ile evde. Babamıza dedim bize acil klima lazım diye. Acaba dokunur mu diye tereddütte hala :uhm:
Sağolasın canım klozette kilit var onu taktım ama küvetin duşakabinine de almak lazım anladım yerimseniben
Sağolasın canım a.s.
Ay yerim ben onun bağırmasını. Defdoş'ta abisiii diyor çok gülüyorum kaydirigubbakcemile3
Valla ben gece sadece çıtçıtlı badi ile yatırıyorum canım. Zaten üstünü örrtmeyi hiç alıştıramadım. Kışında açıyordu. Şimdi yanımızda bişey örtmeden yatıyoruz biz ev hamam gibi kafamçokkarıştı
Anaaaa 2.'ler geliyor sıra ile. Hadi gözü aydın ya çok sevindim a.s.
Sağolasın bacım çok fenalar valla a.s.
Ohh ellerine sağlık mis yapmışsın heryeri. Alıntılardan gördüm kusura bakma anneciğin anjiyo olmuş çok geçmiş olsun canım a.s.
Ay canım ya kolay gelsin yoruyoruz valla seni de a.s.
Kız benimkide eline alıp mıncıklayıp heryere sürmeye bayılıyor. Yandık valla bunlarla kafamçokkarıştı
Aaa noldu mercimeğime ya :uhm: Çok geçmiş olsun canım inşallah sabaha bişeyciği kalmaz kuzumun :çok üzgünüm:
Özleriz canım hadi çabuk gel a.s.
Iyi Aksamlar Kizlar,
Moralim sifirin altinda sifir...
Annemler bugün Türkiye'den döndüler. Kardesimi o kadar uyarmama ragmen, bileziklerini kolunda göstere göstere gelmis. Polis gümrükte sorguya almis bunlari 3 saat. Neredeyse kacakciliktan tutuklanacaklarmis. Valizleri falan hep aranmis...1100 Euro para cezasina carptirilmislar. Nasil üzüldüm anlatamam. Polisler yabanci düsmaniymis, cok kötü muamele etmisler, asagilamislar falan. Mahkemeye verecegim diyor ama sanmiyorum parasini kurtaracagini. Basitce, bir hirka giyse ya da sirt cantasinda tasisaydi bilezikleri birsey olmayacakti. Hic altin bilezik takmayan kiz, bir anda neden bilezik takar bunuda anlamis degilim? Pfööfff...
O yetmiyormus gibi esimde bugün arabanin sol ön camini bizim balkonun demirine carpti parktan cikarken. Bir sürü masrafta ona yoktan yere. Kabus gibi bir gün anlayacaginiz. Icim icimi yiyiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?