2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

özlemciğim uyudular cnm benim

ömerimin dişi ne dişiymiş şimdi baktım 1.azı dişi gelmiş yaa 13-19 ay arası çıkarmış..
be mübarek 13 aya girer girmez geldi yaaa kuzum resmen acı çekiyor o damak nasıl olmuş kızlar bi görseniz ciğer gibi kırmızı üç kafası çıkmış dördüncü kafa geliyor ...şöyle damağını iyice yarıp çıksa...
kuzum sarardı soldu valla yaaaaaaa

Anıl Dağhanı uyutmuş bende yavaştan kaçar biraz kitap okucam iyi geceler kızlar hepinize..

Anıl Dağhanı uyutmuş bende yavaştan kaçar biraz kitap okucam iyi geceler kızlar hepinize..

Napim canım ya ev cehennem sıcağı resmen dursan durulmuyor. Annemi çağırsam hep yapacak bi iş buluyor. 2 dk oturmuyor kıçının üstüne. Bari ben gideyim dedim a.s.

Ay canım ya ne güzel düzeni oturtmuştunuz. Yine eskiye döndü desene. Had inşallah biran önce alışırda keser gece emmelerini. Bizde alayınca babası pışpışlasa bile mümkün değil uyumuyor Defne. Yandım valla ben emmeyi bırakana kadar çekeceğim böyle :çok üzgünüm:

kızlar ben cıkıyorum hepinize iyi geceler
2 günün uykusuzlıgı resmen gözlerime bindi şuan
hazır kız uyuyorkenbende hemen yatayım
yarın görüşürüz

İyi geceler canım iyi uykular a.s.

Kolay gelsin canım hadi dinlen sende a.s.

özlemcim düştü gibi nuranın dediği gibi dişlerden galibaüstte bir dişi şişmiş iyice

Ay bu dişler mahvetti vallahi kuzucukları yaaa offf :çok üzgünüm:

İyi okumalar canım a.s.

Bende gidicem dedim bebişlerin gelişim topiğine takıldım yatamadım. Hallettim neyse ne zamandır aklımdaydı a.s.

O arada puding ve kiraz yedim. Akşam yemeği yememiştim iyi oldu.

Kocişte koltukta perişan oldu adam. Yatayım da o da yatsın. Hadi kaçtım kızlar iyi geceler a.s.

özlemcim düştü gibi nuranın dediği gibi dişlerden galibaüstte bir dişi şişmiş iyice
düşmesine sevindim cnm
muhtemelen dişlerdendir,zeybnepte sürekli ateşleniyo dişler yüzünden
şimdi sen deyince baktım bende birsen ben hep köpek dişi diyorum köpek dişi değilmiş
4 tane kökü var yaw zeynebinde
2 altta 2 de üstte çıkıyo aynılarından 1.azılar
yavrum ne yapsa yeridir valla şimdi
kolay çıkar mı onlar hiç
neyse ağrı kesici vereyim yine ben
yazık kuzularımıza yaw

iyi geceler cnm

ellerine sğalık cnm
afiyet olsun sana da
yat da dinlen sende
ben de az daha takılayım yatıcam birazdan iyi geceler
kociş evde olmayınca uyku tutmuyor yaw

Kizlar Türkiye'deyken Haluk Yavuzer'in kitaplarini almistim, onlara gömüldüm zaman hizla gecmis. Size bakayim dedim yatmadan. Bu arada, cok güzel kitaplari var cocuk egitimi ve gelisimiyle ilgili, kafami kurcalayan epeyce soruya yanit buldum diyebilirim.

Kardesim ve kaza mevzusundan ötürü verdiginiz moraldan ötürü cok sagolun. Tabiki en önemlisi can ama böyle pisi pisine giden paraya da insan cok üzülüyor. Almanya'nin yasalarina göre eger yaninda degerli ziynet esyasi getirirsen, bildirimde bulunmadigin, fatura tasimadigin takdirde vergisiyle birlikte cezasinida ödürmussun. Annemler Almanya-Avusturya sinirinda oturduklarindan, biletini Almanya üzerinden almis kardesim. Keske Avusturya'ya inseydi ya, sorun olmayacakti. Kendi hatasida var, ben onu uyarmistim sakla diye. Ama takmamis, ciddiye almamis beni. Her neyse, olan oldu artik...

Yarin görüsürüz kizlar...

kızlar iyi geceler..
biz bugun doktor kontrolümüzü olduk film çekildi neyseki cigerlere inmemiş temizmiş allaha şükür.. ilaçlara 2gün daha dvm ama akıntısı hala çokmuş fıs fısss devam kan tahlilide iyi dedi.. bizde bu moralle attık kendimizi sokaklara :)) kutlayla bakırköyün altını üstüne getirdik iyice gezdik hepimize iyi geldi valla :)) ordanda annem geçtim avusturyadan teyzem gedi 1hafta burda onu gezdiririz artık hiç durmayız, abimle eşide oradaydı yigenimi sevdim çok yaramz ya durmuyormuş diye akşam nöbetçi çocukdr olan bi hastahaneye götürdük ama adam gayet saglıklı diyor bişeyi yokmuş ama bizimki geceleri uyusun niye böyle diyor :)) ahh ahhh çok sıklımışşş neyse anlatsam sabah olur...
defneyi yatırdım çok yorulduk bugun mama verip bende yatıcam..
kız hülya msne gellll
herkese iyi geceler..

sonuçların iyi çıkmasına sevindim nurtencim
demek önemli deilmiş defnoşun hastalığı çok şükür
bu kadarla kalsın onlarda geçer elbet
gez bakalım benim yerime de gez lütfen

Kızlar selam,
ıstanbulda buluşma işini, (11-12 haziran ). olayını eşimle kesinleştirdik, ama bölgeyi ancak ( avrupa- anadolu yakası diye ) yarın yazabilirim orduevindeki doluluk oranına göre belirleniyor çünkü, katılmak isteyen arkadaşlar için cumartesi günü uygunmu? cuma günü ist.daki eski arkadaşlar görüşmek istiyor, pazarda hiç olmaz çocukluk arkadaşıma gidicez diye konuştuk kısmetse görüşmeden dönmek olmaz, hem cts benim için daha uygun olacak, eşim bırakır buluşma sonrası alır gel git olayım kolay olur, malum uzun zamandır ist.da değilim , bide kağanla çok zor olur
Gülşah, Esra, Birsen, Pınar, Nurten, Ferda buluşmaya katılırım demişti , sizin için gün uygun olurmu hatunlar , hadi bakalım kararlaştırıalım
a.s.

sonuçların iyi çıkmasına sevindim nurtencim
demek önemli deilmiş defnoşun hastalığı çok şükür
bu kadarla kalsın onlarda geçer elbet
gez bakalım benim yerime de gez lütfen
sagol cnm ya evt geçecek elbet.. özlemcim zevkle gezerim :)))

cnm ben müsaitim büyük ihtimalle sanırım kızlar içinde cumartesi uygun olur pazar kocişleri falan oluyo
siz kalacagınız yakayı kararlaştırın gerisi kolayyerimseniben

off bende yatamadım makinaya çam. atmıştım unuttum şimdi bitti asıp yatacagım iyi geceeler..

öyle evet cnm ya genellikle pazar günleri ailecek hepbirlikte geçiriliyor bencede en uyugunu cts
off bende yatamadım makinaya çam. atmıştım unuttum şimdi bitti asıp yatacagım iyi geceeler..

iyi geceler
opuyorumnanaktan

Oyy yazık kuzulara... ama mecbur geçirecekler bu dönemi ha ayret az kaldı sayılır

Pınar ben o topiğe yazmayı denedim ama yazamadım ya cevap sayfası açılmıyor neden acaba?
İnş çabucak çıkartır zeynepde... tek kökü olanlar bile zor çıkıyorki 4 köklüler geliyor...

Hey Allahım ya olaya bak... kötü olmuş cnm,bununla birlikte bende öğrenmiş oldum böyle bir uygulamanın varlığını

İyileşmiş sayılır cnm sevindim, inş. 2 güne hiç bişeyciği kalmaz kuzumun

buhar makinasını çalıştırman iyi olmuş cnm, burundan serum hortumu ile çeken bir burun açma aleti var adını unuttum eczaneye söylersen onlar bilir adını, onu al çok rahat uyuyor kullandıktan sonra

kağanda gece bazen tam uyuyor bazen 1 sefer kalkıyor, ama bende aç olduğuna inanmıyorum , emmeye alışık uyurken bile ağzıyla emme hareketi yapıyor...rüyasında bile emiyor kuzucum

Özlem eşim nöbetçi demişsin ne iş yapıyor? polismi?askermi?

Ayşeeee nereyeeee, çabuk dön (

Güle güle kullan saçlarını, ne renk yaptın

Tamam cnm haberleşiriz, öpüyoruz sizi :)

Pınar biz her yaz kllima kullanıyoruz cnm dikkat edersen dokunmaz, her sene bakımını temizliğini yaptırırsınız, ben geçen sene odanın birinde açtım diğer odada kağana baktım, camları kapatman gerekiyor, ama biraz kuvvetli bir klima gerekiyor bu dediğim olay için
alırken satıcıya durumu izah edersiniz, bide klima kullanırken yer serin oluyor yüksekliğe çıkıldıkça ısı artıyor yerde çok ince şeylerle tutmazsan hiç bir problem olmaz korkma, kağan doğduğundan beri klimalı yerde durdu mecburen

Aksilik aksilik üstüne olmuz filiz ya...

Kızlar bide tracy hogg'un bebek bakım sorunlarına mucizeler adlı kitabını çok methediyorlar, kendi kendine uyuması için acıkma fln... almayı düşünüyorum ,daha önce okuyan oldumu??

günaydın kızlar... filiz canım geçmiş olsun.sağlık olsun yapıocak bişey yok allah daha beterinden saklasın canım. esen canım sizede geçmiş olsun ateşi çıkmaz inşallah bir daha.

bua raale selin gece sık uyanuyır 2-3 saat uykuyla geliyorum işe( gecenin 4 ünde kalkıp oyun oynuyor ya(

Günaydınlar Herkese,

Burcucum 12 demişsin o gün benim görümcemin oğlunun sünnet mevlüdü var hemde bizde.Malesef ben katılamıycam çok üzüldüm inan görüşmek isterdim seninle.Keşke başka bir gün olsaydı.

Mercimeğim hastaymış çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda ateşide düşer.

Filizcim talihsizlikler yaşanmış.Kısmet artık olan olmuş.Çok geçmiş olsun bazen herşey üstüste gelebiliyor.

Bende bugün tutuştum resmen.Yarın için hazırlanmam lazım.Bi maniküre gitmeliyim :) Daha sonrada alışverişe.Kocişin doğum günü ayın 8'i ona hediye almam lazım.Akşam kakaolu toplar yapıcam.Çanta hazırlanacak.Pazar günü arkadaşımın kızının doğum günü var.Telaş hiç bitmiyor :)

canım benim hanzade 1 yas dedi cıkardı azısını ne acelesi varsa valla bişi yiyip içmiyor anca süt kurudu yavrum zaten minicikbilmiyorumkismile

canım benim hanzade 1 yas dedi cıkardı azısını ne acelesi varsa valla bişi yiyip içmiyor anca süt kurudu yavrum zaten minicikbilmiyorumkismile
inşallah ömerde hemen atlatır cunku azılar zor cıkıyor denendi ve görüldü kıyamam kuzulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…