2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Gunaydın,,

Ben öğle gıbı cıkıcam bır daha nete gıremem.Bana en son ferıbot saatlerını bıldırın.Ayy cok heyecanlı herkesde telas var sanırım.Telım acık bılgılerınıze.

Semos pastayı unutmaaaaaaa.

Yarın görüşürük kısmetse.Fire vermeyın bakayım.

sonucun iyi cıkmasına sevindim nurten
maşallah iyice gezin valla sıcaklarda

ohh maşallah yogunsun sibelcim Allah kolaylık versin

burcu dediğin hortum aklımda olsun cunku her diş cıkarışında grip olur benim kız bize baya lazım olur artık sagol

Arkadaşlar ben çoktandır giremez oldum . net olmayınca kk çok zor açılıyor saatlerce bekliyorum. önceki sayfaları bile okuyamıyorum.sizleri çok özlüyorum. umarım herkes iyidir. şimdi vaktim boştu da sayfayı açtım bekledimde açıldı sonunda.bizde de tatil heyecanı var sormayın pazar günü akşamı gidiyoruzya. çok mutluyum.14 gün yokum işyerinde 23 haziranda işe başlayacağım kısmetse.
hepinizi ve bebişleri çok ama çok öpüyorum. kendinize iyi bakın canlarım....opuyorumnanaktan

ayyy bu arada buluşuyormuşsunuz sonunda. iyi eğlenceler hepinize...benim yerimede eğlenin kızlar...

selam kızlar dün meleğim dolu dolu 4 yaşına girdi .ama 2 gün önce başımıza çok kötü bişey geldi.bisikletle gezmek istedi.herzaman önüme alıp gezdiriyordum çok dikkat ediyordum.hiç bişey olmuyordu.markete gidicektim dedim gel hem gezmiş oluruz.damla suyu babamıza bıraktık çıktık.dönüşte yağmurun sağ a yağı bisikletin ön tekerleğine sıkıştı.allahtan hızlı gitmiyordum.hemen durdurdum.oanki panikle yardım edin diye bağırdım.herkes koştu.sora çıkartmaya çalıştılar ayakkabısını çıkartmak aklıma geldi.çıkartım.ama bileği çok kötü durumdydı.onu öyle görünce ben kendimi kaybetmişim.bi yandan yağmur biyandan beni sakinleştiriyolar.ambulansı aradık.telefondaki kız sakin olun diyip duruyordu.oda hissetti korktuğumu.ama nasıl ağlıyorum.ambulans geldi.kartala götürdüler.yolda ne gerek varsa damar yolu açmak istedi hemşire 2 defa denedi damar bulamadı.kuzum daha çok korktu.zaten iğneden nefret ediyo.acile girdik ben hala ağlıyorum.bileği şiştikçe şişti.film çekildi ortapediye gittik.film çekilirken kırmızı lazer ışık vardı yatay yağmur onu görünce ayağımı kesmesinler dedi.nereden çıktıysa lazerle ayak kesmek... dedim babanın ışığından kızım resim çekiyolar.neyse dra gittik.kırık çıkık yok çok şükür yumuşak doku tahribatı dedi dr.alçıya alıcaz dedi.dizine kadar alçıya aldı.bugün pansumanımız var yeniden alçı olucak 10 gün alçıda kalıcak.sonra kontrole çağırdı morarma için dikkat edin dedi.her saat ayak parmaklarını bastırıyoruz kanına bakıyoruz.şimdilik normal çok şükür kuzum bi masumlaştıki.keşke götürmeseydim yada keşke onun yerine benim bacağım sıkışsaydı diyip durdum.olucağı varmış diyolar ama benim yüzümdeneşimi hastaneden çıktıktan sonra aradım ambulanstayken arasaydım panik yapıp gelicekti.sorun çıkmasın istedim eve geldik yağmurla beraber anlattık.çok üzüldü.damlsu meraklı alçıya dokunuyor yağmur korkuyor acıycak diye bağırıyor kardeşine damlsuda kikirdiyor hemen o bağırınca.

yalovaya gelmeyi çok istiyorduk ama bişekilde engellendi herşeyde bi hayır vardır demek geliyo bazende

günaydın kızlaaarrr...

sarma işine girmek istiyordum şimcikk ama bu veletle zor tabi ki...dedemiz dışarı çıktı..namazını da kılıp gelir gibi..ben içi hazırlayayım..o gelince de sarmaya başlarım artıkk ...

Filiz geçmiş olsun 2 defa zarar olmuşşş...sağlk olsunn..cana gelmesin de...
birsen azı dişleri mi çıkıyor...amaninnn..daha onlar var dimi..yandığımızın resmidirr..hele de yazın..inşş ömüşş çabuçak çıkarırr...

burcu kitabın ismi kulağa çok hoş geliyoo..yoksa bu işlerin formülü var da iz bilmiyoruzzz...ben de merk ettim arştırayım cnmm...

ahsene de geçmiş olsunnn...

yalovaya gelecek hatunlar için yoğn bir gün olacak sanırım bugünn..benim için de öyleee..kıyafet konuşlmuş diğer topikte...benimm tunik altı pantolon olacak inş..hem rahat hem de severek giydiğim bi takım..sadece emzirmek sorun olabilirr...artık bi şekilde ayarlarım onu da..puset vb bişey getirmeye gerek görmedim ben acaba lazım olur mu ki yaa...zaten arabayla gideceğizz..orda da uyursa bi yer buluruz herhalde..

ayyy cnmm okurken ben çok korktummm seni düşünemiyorummm..bu konularda çok panik olurum ben yaaa..neyseki gereken işlemler yapılmışş..inş yakın zamnda normale dönersiniz...Allah beterinden saklasın hepimizii...

cerencim tabik, bizde seni özlüyoruz valla gözlerim arıyor
ohhh tatilin keyfini çıkar bol bol gez dinen güneşin denizin tadını cıkar
bende seni ve oğlusunu öpüyorum iyi tatillerhihoyyyt

canım cok gecmiş osun yaaa kıyamam minige yavrum
neyseki kırık yokmus buna şükür
tekrar gecmiş olsun öpüyorum kızını

Cnm bende üzüldüm bak şimdi... bende yağızla ikinizi görmek isterdim (

İyi tatiller cnm bol bol dinlenin :))

Çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya (

OYYY herkese selamlar
biz gece acildeydik Ahsenin ateşi 39.7 ye kadar çıktı kulağı ve bogazı enfeksiyon kapmış dişi de geliyormuş akşam ateşini düşürdüler acilde sabah karşı da 36 ya düştü 9 da yine çıktı duş aldırdım ateş düşürücü verdim inip inip çıkıyor dr umuzu aradım 48 saat sonra etkisini gösterir göstermezse tahlil istiycem dedi
yavrum ateşi çıkınca halsız yoksa çok iyi poffffffffff noldu kuzuma anlamadım ki
bugün izinliyim iğnesini yaptırdık Ahsenin şimdi uyuyor ateşi 38 lerde çıkarsa yine gideceğiz dr a bakalım inşallah çıkmaz dua edin

Evettt kızlar, eşim istanbul rezervasyonunu yaptırmış kadıköyde kalıcaz :)) zemuszemus

( çok geçmiş olsun esen.. çabucak atlatsın mercimek inş.

merhaba kızlar.....ben sabah erkenden diyetisyene gittim yarın yalovada olacağız diye...
çok şükürki 1.400 gr daha gitti 9 kilo oldu giden 5 kilo kaldı inş.veririm....

sabah geze geze eve geldim....yalova için çantamızı hazırladım.......ütülenecekler var annem komşuya vermiş ütüyü getirmemişler uyuz oluyorum bu işe yaaa neden işin bitince getirmiyorsun şimdi çıktım eve
yoklar....

bu arada yalova için komşumuz böğrek açıyor kızlar....patatesli açma böğrek gelecek bizden...
ömer kuzum hala aynı annem bugün ishal için ilaç almış daha önceki ishalindede kullandık
ama dişinden çok mızmız maleseff....alişimide dayısı aldı gezmeye götürdü.....

bizden böle

levestory cnm çok geçmiş olsun

burcu cnm haftaya geleceksin sanırım....haftaya zor olacak bana çünki eşim c.tesi aksam 5 de eve geliyor....çocuklara ancak onu bırakarak gelirim....karışıda olursa çok zorda çünki annem gelip bakmaz bu hafta ondayız ya sıkıldı bizden...ama şu avrupamı anadoluyakasımı belli olsun
avrupada olursan geçde olsa uygun olursan gelirim yanına.....

esen cnm nasıl oldu mercimekk

ayyyyyyyyyyyyyyyy yaa çok geçmişolsun cnm aaaa

ayy esencim geçmiş olsun yaaa (kıyamam kuzuma Allah şifasını versin tez zamanda...

burcu cnm karşıda olursa bende gelemem malesef ama şöyle bi durum var esen arabayla gelirde benide alırsa yok demem valla :))

levestory cok geçmiş olsun cnm

birsennn maşAllah bacım bir başladın diyete pir başladın he ...

oyy bende hazır sayılırım bi börek kaldı markete cıkmam lazım yufka alıcam ...acaba diyorum kısırı yapınca börekleride sıcak sıcak ordamı kızartsam...

selam kızlar,,

Hayırdır inşallah ne oluyo bizim çocuklara böyle anlamadım,bizde sabah bi kaza atlattıkki sormayın,benimki erkenden uyandı bizde yanımıza almıştık,eşim gitti,Dağhanda aşağıda oyalanıyodu,bi ara yanıma gelmek istedi aldım,sonra gözüm kapanmış,benimkide yatıp yuvarlanıyodu,birden paldur güldür bi ses geldi,,bismillah diye kalktım tabiki benimkinin düştüğünü anladım,komidinle yatağı arasına yuvarlanmış oynarken,,nasıl korktum kafasına baktım şişlik yok ama ağzında kan var,damağı kesilmiş.nasıl kanıyoo elim ayağım tutuştu selpakla bastırdım filan sonra hemen emzirdim neyseki durdu kanaması..kendime nasıl kızdım iki dk fazla uyucam diye çocuğumu düşürdüm..özür dilerim cnm yavrum benim yüzümden oldu..:gitme: sabahtan beri bi mızmız ki anlatamam...pek bişeyde yiyemiyor damağı acıyor heralde..(

Neyse çıkıp bişeyler alıcam yarın için,Dağhanla ilk kez yalnız çıkıcam ıkeaya doğru gidicem Meydana yanii...inşallah durur..
lovestory geçmiş olsun cnm sizede ,Allah korumuş.

Nurten bişey çıkmamış sevindim cnm,

Esen inşallah ateşi yükselmez yine yaa...

Dağhan durmuyor biz çıkıyoruz akşam bakarım öptüm sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…