2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ferda geçmiş olsun cnmya.saniyede oluyor canım bunlar o yüzden çok dikkat etmek gerkiyor.ama bazen insanın içi geçiyor saniyede.

aaa esen geçmiş olsun canım.. inş. önemli bişeyi yoktur sen telaş etme canım ok. allahın izniyle bişicik olmaz.. ((

ferda sanada geçmiş olsun sen anlatırken içim cız etti inan yaaa allah beterinden korusun diyelim (

lavstoriy sizde geçmiş olsun verilmiş sadakası varmış kuzunun..

bana gelince anemdeyim defne uyansın bende kaş falan için kuaföre gitcem..
off esenle konuştum canım sıkıldı valla sesi çok kötüydü bende bi tuhaf oldum allah korusun yavrularımızı ya((( bide sanırım yalovaya gelemiyecek ( saglık olsun...

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
38 sürekli ateşi yarım saat sonra ilacı var bakalım inşallah düşürür.((

kızlar bişey sorcam fecabook ta gördüm bi araya toplanmışsınız mayıs anneleri ya nasıl hoşuma gitti nerdeydiniz

esen canım cok gecmıs olsun sımdı nurten soyledı ahsen hastaymıs neden olmuş ateş doktor ne dedı?

burcucum sevındım anadolu yakasında olmana inşallah bı aksılık cıkmazsa gelırım tabıı

ferda gecmıs olsun canım hıc uzulme olur öle öle buyuyecekler anne olduysak rabot degılızkı allah beterınden sakınsın ıkea demısken duın aksam duruyu atlı karıncaya bındırdık ıkeadakı bızım kız delırdı nasıl cıglık atıyo sevıncten anlatamam sende dene hazır gıtmısken:)

bırsen tebrıkler canım guzel kılo vermıssın allah azmını bozmasın supersın

fılızcım dönmüşsün evıne uzuldum bosuna okadar ceza yemıs kardesın ama onuda anlıyorum heves etmıstır boşver gıdecegı varmıs mala gelsın cana gelıcegınee

lovestory gecmıs olsun cok verılmıs sadakanız varmıs canım

esencim coook gecmiş olsun canım yaaa kıyamam ben ona
dualarımız sizinle canım benim

gecmiş olsun canım aman daha kötü bişi olmamıs ya buna şükür

esencim çok geçmiş olsun canım ya inşallah çıkmaz çok kötü oluyor ya ateş olmu hem çocuk hemde anne yıpranıyor kıyamam ben ona

selam kızlar
ben bugu dün oldugu gibi bu sıcakta evde pinekledim
ama dün kocişe söledim bugun erken gelcek acık hava biyerlere gitcez bişiler yicez
hem hanzadeyede iyi gelir

yaa bu arada benide face e ekleyin ayol
nuran çağlayan altun
olarak geciyorum

sağolun kızlar içirdim ilacını kuzumun ayağımda sallıyorum inşallah düşer düşmezse dr a götürücem tekrar

gülşahcım kualk enfeksiyonuymuş canım bi de dişler tabi(ateşli ateşli yaramazlık yapmayı da ihmal etmiyor cadı

ayy geçmiş olsun cnm yaaa..sen de istemezdin tabi ki ama olacak oluyor işte...Allah beterinden saklasın yavrularımızı..

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
38 sürekli ateşi yarım saat sonra ilacı var bakalım inşallah düşürür.((

geçmiş olsun esen ...inş düşer ve tekrar da çıkmaz...

benim de sarmalarım bitti ocakta pişiyorlarr..ütülenecek birkaç parça eşyam var..sonra çantamızı hazırlıyayım inş..

yok canım eklıyemedım ben çıkmıoyo bu ısımde kımse

canım ya kıyamam kımbılır nasılda agrıyodur inşallah düşerde ateşi gerek kalmaz doktoraa

merhaba kızlar
ben cok kötüyüm
bugun demiştim kociş erken gelcek diye saat 6 da aradım gec gelcem dedi bende hanzadeyi aldım dışarı cıktık markete gidip bişiler aldık ordan parka gectik salıncakta sallandı kızım eve geldik.corbasını yedirdim oyun oynadık 9:30 da uykusu gelmeye basadı uykusu gelince battaniyesini koklar benim kız baktım memeyi azına almıs battaniye kokluyor bende sütünü hazırladım adım dizime o sırada mehmet geldi (kocam) kız onun sesini duyunca uyumadı tabi bıraktım sonra ben kanapede otururken uyuyakalmısım.uyanıncada biraz huzursuz olurum
mehmet uyandırdı beni 11 de kız uyucak diye bende sölenerek kalktım
mehmete bagırdım sebebsiz agladım
sonra suclandım hep aynı sey oluyor
kızı yatagına yatırdım daha beter aglamaya basladım ben neden böleyim diye hep bişileri bahane edip huzursuzlanıyorum.kendimi de biliyorum ama seytan yanımdan ayrılmıyor hiç
nolcam böle bilmem
sizinde kafanızı agrıttım ama birilerine anlatmam lazımdı
tesekkürler kızlar iyiki varsınız

geçmiş olsun mercimeğimeee hemencik iyileşsin
olur böyle şeyler zaman zaman... sakin olmaya çalış iyi şeyler düşün ne kadar şanslı olduğunu bi meleğin olduğu için mesela. ben öyle yapıyorum çok daraldığımda...
süpersin canım istikrarlı bi şekilde ilerliyorsun kilo verme yolunda ben de başlamıştım ama artık seneye bahara kaldı
geçmiş olsun paşama... üzülme olacak bunlar şükür bi şeyi yok

oo geçmiş olsun ... verilmiş sadakanız varmış

Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum.İzmirden yeni geldim.bir buçuk ay kadar kaldım ailemin yanında.Duru'nun doğum gününü yapıp geldik.Fırsat bulursam face e resimleri eklicem.
Geçmişe bakamadım.İnşallah herkes iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…