OYYY herkese selamlar
biz gece acildeydik Ahsenin ateşi 39.7 ye kadar çıktı kulağı ve bogazı enfeksiyon kapmış dişi de geliyormuş akşam ateşini düşürdüler acilde sabah karşı da 36 ya düştü 9 da yine çıktı duş aldırdım ateş düşürücü verdim inip inip çıkıyor dr umuzu aradım 48 saat sonra etkisini gösterir göstermezse tahlil istiycem dedi
yavrum ateşi çıkınca halsız yoksa çok iyi poffffffffff noldu kuzuma anlamadım ki
bugün izinliyim iğnesini yaptırdık Ahsenin şimdi uyuyor ateşi 38 lerde çıkarsa yine gideceğiz dr a bakalım inşallah çıkmaz dua edin
selam kızlar,,
Hayırdır inşallah ne oluyo bizim çocuklara böyle anlamadım,bizde sabah bi kaza atlattıkki sormayın,benimki erkenden uyandı bizde yanımıza almıştık,eşim gitti,Dağhanda aşağıda oyalanıyodu,bi ara yanıma gelmek istedi aldım,sonra gözüm kapanmış,benimkide yatıp yuvarlanıyodu,birden paldur güldür bi ses geldi,,bismillah diye kalktım tabiki benimkinin düştüğünü anladım,komidinle yatağı arasına yuvarlanmış oynarken,,nasıl korktum kafasına baktım şişlik yok ama ağzında kan var,damağı kesilmiş.nasıl kanıyoo elim ayağım tutuştu selpakla bastırdım filan sonra hemen emzirdim neyseki durdu kanaması..kendime nasıl kızdım iki dk fazla uyucam diye çocuğumu düşürdüm..özür dilerim cnm yavrum benim yüzümden oldu..:gitme: sabahtan beri bi mızmız ki anlatamam...pek bişeyde yiyemiyor damağı acıyor heralde..(
Neyse çıkıp bişeyler alıcam yarın için,Dağhanla ilk kez yalnız çıkıcam ıkeaya doğru gidicem Meydana yanii...inşallah durur..
lovestory geçmiş olsun cnm sizede ,Allah korumuş.
Nurten bişey çıkmamış sevindim cnm,
Esen inşallah ateşi yükselmez yine yaa...
Dağhan durmuyor biz çıkıyoruz akşam bakarım öptüm sizi..
selam kızlar,,
Hayırdır inşallah ne oluyo bizim çocuklara böyle anlamadım,bizde sabah bi kaza atlattıkki sormayın,benimki erkenden uyandı bizde yanımıza almıştık,eşim gitti,Dağhanda aşağıda oyalanıyodu,bi ara yanıma gelmek istedi aldım,sonra gözüm kapanmış,benimkide yatıp yuvarlanıyodu,birden paldur güldür bi ses geldi,,bismillah diye kalktım tabiki benimkinin düştüğünü anladım,komidinle yatağı arasına yuvarlanmış oynarken,,nasıl korktum kafasına baktım şişlik yok ama ağzında kan var,damağı kesilmiş.nasıl kanıyoo elim ayağım tutuştu selpakla bastırdım filan sonra hemen emzirdim neyseki durdu kanaması..kendime nasıl kızdım iki dk fazla uyucam diye çocuğumu düşürdüm..özür dilerim cnm yavrum benim yüzümden oldu..:gitme: sabahtan beri bi mızmız ki anlatamam...pek bişeyde yiyemiyor damağı acıyor heralde..(
Neyse çıkıp bişeyler alıcam yarın için,Dağhanla ilk kez yalnız çıkıcam ıkeaya doğru gidicem Meydana yanii...inşallah durur..
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
38 sürekli ateşi yarım saat sonra ilacı var bakalım inşallah düşürür.((
selam kızlar
ben bugu dün oldugu gibi bu sıcakta evde pinekledim
ama dün kocişe söledim bugun erken gelcek acık hava biyerlere gitcez bişiler yicez
hem hanzadeyede iyi gelir
yaa bu arada benide face e ekleyin ayol
nuran çağlayan altun
olarak geciyorum
sağolun kızlar içirdim ilacını kuzumun ayağımda sallıyorum inşallah düşer düşmezse dr a götürücem tekrar
gülşahcım kualk enfeksiyonuymuş canım bi de dişler tabi(ateşli ateşli yaramazlık yapmayı da ihmal etmiyor cadı
kızlar bişey sorcam fecabook ta gördüm bi araya toplanmışsınız mayıs anneleri ya nasıl hoşuma gitti nerdeydiniz
geçmiş olsun mercimeğimeeesağolun kızlar içirdim ilacını kuzumun ayağımda sallıyorum inşallah düşer düşmezse dr a götürücem tekrar
gülşahcım kualk enfeksiyonuymuş canım bi de dişler tabi(ateşli ateşli yaramazlık yapmayı da ihmal etmiyor cadı
olur böyle şeyler zaman zaman... sakin olmaya çalış iyi şeyler düşün ne kadar şanslı olduğunu bi meleğin olduğu için mesela. ben öyle yapıyorum çok daraldığımda...merhaba kızlar
ben cok kötüyüm
bugun demiştim kociş erken gelcek diye saat 6 da aradım gec gelcem dedi bende hanzadeyi aldım dışarı cıktık markete gidip bişiler aldık ordan parka gectik salıncakta sallandı kızım eve geldik.corbasını yedirdim oyun oynadık 9:30 da uykusu gelmeye basadı uykusu gelince battaniyesini koklar benim kız baktım memeyi azına almıs battaniye kokluyor bende sütünü hazırladım adım dizime o sırada mehmet geldi (kocam) kız onun sesini duyunca uyumadı tabi bıraktım sonra ben kanapede otururken uyuyakalmısım.uyanıncada biraz huzursuz olurum
mehmet uyandırdı beni 11 de kız uyucak diye bende sölenerek kalktım
mehmete bagırdım sebebsiz agladım
sonra suclandım hep aynı sey oluyor
kızı yatagına yatırdım daha beter aglamaya basladım ben neden böleyim diye hep bişileri bahane edip huzursuzlanıyorum.kendimi de biliyorum ama seytan yanımdan ayrılmıyor hiç
nolcam böle bilmem
sizinde kafanızı agrıttım ama birilerine anlatmam lazımdı
tesekkürler kızlar iyiki varsınız
süpersin canım istikrarlı bi şekilde ilerliyorsun kilo verme yolunda ben de başlamıştım ama artık seneye bahara kaldımerhaba kızlar.....ben sabah erkenden diyetisyene gittim yarın yalovada olacağız diye...
çok şükürki 1.400 gr daha gitti 9 kilo oldu giden 5 kilo kaldı inş.veririm....
sabah geze geze eve geldim....yalova için çantamızı hazırladım.......ütülenecekler var annem komşuya vermiş ütüyü getirmemişler uyuz oluyorum bu işe yaaa neden işin bitince getirmiyorsun şimdi çıktım eve
yoklar....
bu arada yalova için komşumuz böğrek açıyor kızlar....patatesli açma böğrek gelecek bizden...
ömer kuzum hala aynı annem bugün ishal için ilaç almış daha önceki ishalindede kullandık
ama dişinden çok mızmız maleseff....alişimide dayısı aldı gezmeye götürdü.....
bizden böle
levestory cnm çok geçmiş olsun
burcu cnm haftaya geleceksin sanırım....haftaya zor olacak bana çünki eşim c.tesi aksam 5 de eve geliyor....çocuklara ancak onu bırakarak gelirim....karışıda olursa çok zorda çünki annem gelip bakmaz bu hafta ondayız ya sıkıldı bizden...ama şu avrupamı anadoluyakasımı belli olsun
avrupada olursan geçde olsa uygun olursan gelirim yanına.....
esen cnm nasıl oldu mercimekk
geçmiş olsun paşama... üzülme olacak bunlar şükür bi şeyi yokselam kızlar,,
selam kızlar dün meleğim dolu dolu 4 yaşına girdi .ama 2 gün önce başımıza çok kötü bişey geldi.bisikletle gezmek istedi.herzaman önüme alıp gezdiriyordum çok dikkat ediyordum.hiç bişey olmuyordu.markete gidicektim dedim gel hem gezmiş oluruz.damla suyu babamıza bıraktık çıktık.dönüşte yağmurun sağ a yağı bisikletin ön tekerleğine sıkıştı.allahtan hızlı gitmiyordum.hemen durdurdum.oanki panikle yardım edin diye bağırdım.herkes koştu.sora çıkartmaya çalıştılar ayakkabısını çıkartmak aklıma geldi.çıkartım.ama bileği çok kötü durumdydı.onu öyle görünce ben kendimi kaybetmişim.bi yandan yağmur biyandan beni sakinleştiriyolar.ambulansı aradık.telefondaki kız sakin olun diyip duruyordu.oda hissetti korktuğumu.ama nasıl ağlıyorum.ambulans geldi.kartala götürdüler.yolda ne gerek varsa damar yolu açmak istedi hemşire 2 defa denedi damar bulamadı.kuzum daha çok korktu.zaten iğneden nefret ediyo.acile girdik ben hala ağlıyorum.bileği şiştikçe şişti.film çekildi ortapediye gittik.film çekilirken kırmızı lazer ışık vardı yatay yağmur onu görünce ayağımı kesmesinler dedi.nereden çıktıysa lazerle ayak kesmek... dedim babanın ışığından kızım resim çekiyolar.neyse dra gittik.kırık çıkık yok çok şükür yumuşak doku tahribatı dedi dr.alçıya alıcaz dedi.dizine kadar alçıya aldı.bugün pansumanımız var yeniden alçı olucak 10 gün alçıda kalıcak.sonra kontrole çağırdı morarma için dikkat edin dedi.her saat ayak parmaklarını bastırıyoruz kanına bakıyoruz.şimdilik normal çok şükür kuzum bi masumlaştıki.keşke götürmeseydim yada keşke onun yerine benim bacağım sıkışsaydı diyip durdum.olucağı varmış diyolar ama benim yüzümdeneşimi hastaneden çıktıktan sonra aradım ambulanstayken arasaydım panik yapıp gelicekti.sorun çıkmasın istedim eve geldik yağmurla beraber anlattık.çok üzüldü.damlsu meraklı alçıya dokunuyor yağmur korkuyor acıycak diye bağırıyor kardeşine damlsuda kikirdiyor hemen o bağırınca.
yalovaya gelmeyi çok istiyorduk ama bişekilde engellendi herşeyde bi hayır vardır demek geliyo bazende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?