2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlarr tabıbuyuk bulusma olunca ımse ugramamıs buralaraa bende duruyu uyutuum sımdı bıraz dınlenıyorum kocişle basbasayıs bu hafta sonu gorumcemde gıttı bayadır ılk defa yanlız kaldık huzur gıbısı yok yaaa

ben hala bakıma gıremedım kactır sacımı boyatıp kestırmeyı duusnuyorum ama bı fırsat bulamadım ama n kısa zamanda hallederım optum hepınızı

Selam herkes partide biz evde eşim düğünede götürmüyor ama dün kınaya gönderdi türkizede o baktı böyle idare ettik haftayada annen baksın kıza biz gideriz diyor aman kızını kaçırırlar sonra kaç gündür misafirim var ev doldu taştı çok şükür gelen olmasada bunalırdım allah eksik etmesin

selam kzlar
bende bugun gelemedim biraz iş yapayım dedim
bugun buluşma vardıı ohh egleniyordur bizim kızlar
neyse bende cıkıyım işlerimi tamamlayım

Nurran face de kızlar dan benı ekle canım
esen kız nasıl oldu ıyımı yoksa sızde gezmedeyız.
Bıgudıcım bız topıkte kaldık demek gıdemedık

ayyy gidemedim diye cok uzuldum kizlar valla bugun sanki gecmedi yaaa
Ahsende hala atesli bugun ignesini vurdurduk yarindan itibaren agizdan antibiyotige devm edicez duser insallah
hem dis hem kulak enfeksiyonu mahvoldu kuzucummm((

Ahsende hala atesli bugun ignesini vurdurduk yarindan itibaren agizdan antibiyotige devm edicez duser insallah

sağlık olsun esencım kzuucuk ıyı olsunda toplanırıs yınee

selam herkese nasılsınız kızlar arayan soran bütün bacılarıma çok teşekkür ediyorum insan öyle zamanlarda tanıdık bir sese çok ihtiyaç duyuyor
eşim salı günü muayene olmak için gitti doktor hemen yatışını yapmış bende iş yerinden apar topar izin aldım gittim pazartesiye kadar evdeyim çarşamba ameliyatımızı olduk sabah 10 da girdi 12:30 dA çıktı ben ameliyathanenin önünde strese girdim çok zor valla kızlar eşimi ne kadar çok sevdiğimi bir kere daha anladım Allah acılarını göstermesin
şimdi evde doktoru benim ilaçlarını veriyorum pansuman için hastaneye gidiyoruz şimdilik iyiyiz çok şükür eşim 20 gün evde raporlu tabi o ben daha önce başlarım diyor iyileşsinde hayırlısıyla
duru ve yağmurda iyiler çok şükür sizleri çok özledim o kadar çok alışmışım ki
tülaycım aynurcum aysuncum birsencim sizlere sonsuz teşekkür ediyorum :))))))))))))))
tülaycım beni hiç yanlız bırakmadın sürekli aradın sordun gerçek dostum iyiki tanımışım seni Allah bizi hiç ayırmasın :)))
kızlar şimdi çıkmam lazım eşimin ilaçlarını içireceğim hepinizi öpüyorummmmmmmm:)

hiç birinizi tanımıyorum aslında burada..tesadüfen semra ve gülhanla tanışmıştım ve dırım tabiki..
bugün gülhan öyle güzel ağırladı ki bizi çok şekersiniz çok memnun oldum demek istedim..Allah hepimizin çocuklarını bağışlasın..
öpüyorum..

selamm kizlar a.s.

öncelikle esencim cok cok gecmiş olsun ya..valla üzüldüm gelememenize ( neyse kuzum iyileşsinde bulusuruz inşaAllah gene

gercekten cok cok güzel bigün oldu ama :)

gülhancim canim cok güzel agirladin bizi :) herşey için çok çok teşekkürler,verdigimiz zahmet içinde kusurumuza bakmassin inşaAllah :) annecigini cok sevdim :) selamlarimi iletirsin :) seninle yüzyüze tanişmakta cok büyük keyifti :) dahada bi sevdim seni keyifli hatun :) tekrar cok teşekkürler :)

bugun için ayrica herkese teşekkürler kizlar :) gercekten cok güzel bigün oldu..kizimin huysuzlugu için kusurumuza bakmayin emi :)))

pinarcim ve sibelcim sizede teşekkürler canlarim :) yol arkadasliğiniz için :) stresli yolculugumuz sizinle keyiflendi valla :) pinarcim sana bi teşekkür daha serrosu uyutmayi ve güldürmeyi başardigin için :))) sibosum sanada fitil için teşekkürler :) kimden aldiysan onada teşekkürler :) o zirlamada anlamadim kimden aldigini :)

hülyacim semosum tatli diliniz güzel sohbetiniz için çok teşekkürler cadilar :) bensiz iskender yiyeceksiniz ama napalim artik bogazinizda kalsin emi şaka şimdi kalir bogazinizdan benden bilirsiniz he başakta cok tatli :) cok sevdim yegenini hülya :)

birsencim handecim nurtencim gülhancim semracim hediyeler için çok teşekkürler a.s.

semos eşinede teşekkürler :) bizi gelip aldiğiniz için :)

ferdacim ve esracim sizede teşekkür edeyim eksik kalmayin

ay teşekkür sayfasina döndü iyice :))))

şimdi resimleri face'e aticam..he tabi bide pinarin istedigi gibi " orjinal boyutta,dosya kismindan" mail aticam :)))))))))))))

velhasil harika bi gün gecirdik :) öptüm herkesi tektek :)

iyi aksamlar kızlar

esenciğim çok geçmiş olsun cnm inş. tez zamanda şifa bulur cnm mercimek sıkılma bide senin için toplanırız...

gülhancığım şu sanal ortamdan seni görmeden çokkkkk sevdim tlf daki sesin o kadar içtendiki sanki her dk. yüzyüze görüşen arkadaş gibiydik o yüzden oraya geldiğimizde hergün görüşüyorumuşuz gibi
geldi.....

bugünki ev sahipliğin misafirperverliğin ,güler yüzün tatlı dilin için çok teşekkür ederim...
ayrıca anne çok tatlııı muhteşem bir kadın sende o da çok şanslısınız....tekrar selamlarımı ilet ona cnm
aliye ablayada ayrıca teşekkürler :)))

bizleri düşünüp hediyeler alan tüm teyzoşlarmız tekarardan teşekkür ederiz
ama tubiş sana ayrıca teşekkür ederim ...çok manalı çok güzel benim için gönül fet edici bir hediye olmuş....ellerine sağlık cnm
ayrıca fitil benden geldi :)))

sabah ilk saatinde bana yol arkadaşlığı yapan HANDEOR arkadaşımada teşekkür ederim...
keyifle sohbetle geldik gittik...dönüşümüzde nurten ve ablası vardı..nurtenden iyi olmasın ama çok tatlı çok şeker ablası vardı dönüşümüzde nurten ve ablası ile hoş sohbetle geldik...defne cadısı durmadı bi dk.ama :)

ayrıca melin ve mimar esra ile tanıştım çok tatlılar çok şekerler yaaa

hiç ummadığım bir şekilde eylendim muhteşemdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teşekkürler kızlarr

Son düzenleme:
ay bi teşekkürüm daha varrrrrrr :) sibosssssss kakolu toplar için çok çok teşekkürler canim..tadi damagimda kaldi hakketen :) ellerine saglik canim a.s.

ya valla catlatmak gibi bi niyetim yoktu kız esen cok isterdim seninde gülşahinda gelmesini..hatta herkesin gelmesini :) ne kadar kalabalik okadar güzellik oluyor :) buarada esencim senin hediyeni nurtene verdim..daha kolay ulaşabilirsiniz birbirinize diye

birsencim cok sevindim canim begenmene :) fitil içinde cok teşekkürler valla cok işe yaradi :))

kizlar buarada resimleri ayri ayri dosyaliyorum..ikili üçlü toplu olan resimleri ve her anne-cocuk resminden birer tane face'e eklicem..geri kalan resimleri herkesin face'de kullandigi maile aticam..isteyen istediği resmi kendi profiline koyabilsin diye ortak resimleride yollicam tabi pinarin talimatiyla :))))) orjinal boyut :)))))) ay iyi geyigini yaptik bu konunun :)

valla senin niyetini bilmem ben fena halde çatlıyorum:))))
teşekkür ederim hediye için canım neden zahmet ettin Ahsen öpüyor seni teyzesi (aman bir öpüşü var cadının dudağa yapışıyor resmen:)))

slmmm kızlaarrr....
Sanal ortamın çok gerçek olduğunu gördüm bugün...
Sanki herkesi uzun zamandır tanıyormuş gibiydimmm...
Gülhannn çook teşekkür ederim cnmmm...çok iii bir ev sahibesi idinn..güleryüzün ve içtenliğin için teşekkür ediyorummm...Annen de tıpkı senin gibi çook tatlı dilli bir teyze..çok sevdim onu da...Aliye abla da aynen...ona da çok zahmet verdik ama güleryüzünü hiç eksiltmediii...herşey harika hepiniz pozitiff idinizz..tekrar teşekkürlerr...
nurten çok samimi ve tatlısın cnmmm...ferda sen de aynen cmm..aynı zamanda gençkız gibi ama çok olgun tatlı birisin...
diğer tüm arkadaşlarrr hepiniz çok tatlısınız...
hediye veren ince düşünceli teyzelerimize teşekkür ediyoruzz..ben de bu konuda bişey düşünmüştüm ama maalesef geç kaldımm..lütfen kusurumuza bkmayınn..bizde karşılık vermek isterizz inş size...
tertemiz miss gibi bir havası vardı Yalova nın..yalnız biz çıktıktan onra yağmur başladıı..kimse yakalanmamıştır inş..onn dışında zamanlama güzel olmuşş haliyle..
Sonuçta çok güzel bir gün geçirdik..herbirimiz çocuklarla meşgul olduk ama yine birbirimizi en ii biz anladık sanırımm..:

Son düzenleme:
Ahh ahh binmezmi cnm biniyor tabii,seviyorda ama sonuna doğru sıkılıyor,benimki oturmayı pek sevmiyoya ondan heralde..:)
gecmiş olsun canım aman daha kötü bişi olmamıs ya buna şükür
çok sağol cnm..
çok sağol cnm,istemezdim ama oldu işte.
aslında haklısın ama boşver cnm o utansın ne var sanki uyutsa uyuyan insan uyandırılırmı...
çok sağol cnm,,
ohh iyi keyifler sizede cnm..
üzülme cnm ya tek iyileşsinde kuzumuz yine görüşürüz..
tekrar çok geçmiş olsun cnm.
sağol cnm seninde bebişlerin çok tatlıydı,Allah bağışlasın inşallah sende bizim gibi bi bakarsınki 1 olmuşlar..Bende çok memnun oldum tanıştığıma..
sağol cnm teşekkür içi :)) ne yaptıysamm??
çok sağol cnm iltifatın için,Bende seni tanıdığımz çok memnun oldum,öpüyorum Ereni ve seni..

bi de bizim kocişler mangal sefası yapmışlarr...onun içinde eşim teşekkürlerini iletiyormuşşş Alp Bey e Gülhan...

İyi geceler kızlar a.s.

Öncelikle Esen'cim çok geçmiş olsun canım tekrar. Geliceksin diye çok sevinmiştik ama son dakika kuzumun ateşi çıkmış yine. Sağlık olsun kuzum iyi olsun da yine toparlanırız inşallah a.s.

Yorucu ama bi o kadar da keyifli bir gündü. Zaten o kadar çocuk olupta yorulmamak mümkün değil. Ama çok eğlendiğimizde kesin a.s.

Gülhan'cım öncelikle sana, anneciğine, Aliye Abla'ya çok teşekkür ederim canım. Çok güzel ağırladın bizi. Zahmetler verdik kusurumuza bakma. Herşey harikaydı ellerine sağlık. Seni tanıdığıma çok ama çok mutlu oldum a.s.

Semra'cım sana ve eşine de çok tşkler canım. Gelip aldınız bizi. Seni ve ayakkabılarını tanıdığıma çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Nazlı kuzumun Yasemin'e yapışmasını ve Burak paşanın bağırmasını hiç unutmayacağım a.s.

Sibel'cim ve Tuba'cım yol arkadaşlarım... Kuzular huysuzluk yapsada sizinle seyahat etmek çok keyifliydi. Herşey için çok tşk ederim a.s.

Siboş'um kakaolu toplar harikaydı gerçekten , ellerine sağlık a.s. Yağız paşamda coşmuştu yani ne güldürdü beni cırlamaları kaydirigubbakcemile3

Tuba'cım hediyene gerçekten bayıldım. Gelir gelmez baş köşeye koydum. Ellerine sağlık canım a.s. Resimlere de fena güldük valla. Müsait olduğun zaman yollarsın tatlım sıkıştırma kendini. Ayrıca Serroş kuzum için teşekküre hiç gerek yok. O ağladıkça ben kahroldum. Azcık keyiflendiyse ne mutlu a.s.

Hediyeleri ile bize mahcup eden tüm teyzelerimize ve kuzularımıza da çok çok tşkler. Keselerinize bereket bacılar a.s.

İkiz annelerinden Burçin, Melin ve Esra ile de tanıştık. Kuzular çok tatlılar. İstanbul'a yolunuz düşerse beklerim mutlaka kızlar a.s.

Nurten, ablası, Hülya, Başak, Hande, Ferda, Birsen... Sizlerle yeniden görüşmek çok keyifliydi kızlar. Hepinizin eline ve ayağına sağlık... Kuzularım ayrı bi tatlılar zaten... Öpüyorum sizi de kocaman a.s.

Velhasıl herkese, herşey için kocaman tşkler tekrar. İyi ki varsınız kızlar a.s.

cnm tekrar geçmiş olsunnn cnmm..

aminnn..cnmm..biz seni öptük..ikizleriniz çooook tatlı...Allah onları da size bğışlasınnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…