ayyy gidemedim diye cok uzuldum kizlar valla bugun sanki gecmedi yaaa
Ahsende hala atesli bugun ignesini vurdurduk yarindan itibaren agizdan antibiyotige devm edicez duser insallah
hem dis hem kulak enfeksiyonu mahvoldu kuzucummm((
Ahh ahh binmezmi cnm biniyor tabii,seviyorda ama sonuna doğru sıkılıyor,benimki oturmayı pek sevmiyoya ondan heralde..:)esen canım cok gecmıs olsun sımdı nurten soyledı ahsen hastaymıs neden olmuş ateş doktor ne dedı?
burcucum sevındım anadolu yakasında olmana inşallah bı aksılık cıkmazsa gelırım tabıı
ferda gecmıs olsun canım hıc uzulme olur öle öle buyuyecekler anne olduysak rabot degılızkı allah beterınden sakınsın ıkea demısken duın aksam duruyu atlı karıncaya bındırdık ıkeadakı bızım kız delırdı nasıl cıglık atıyo sevıncten anlatamam sende dene hazır gıtmısken:)
bırsen tebrıkler canım guzel kılo vermıssın allah azmını bozmasın supersın
fılızcım dönmüşsün evıne uzuldum bosuna okadar ceza yemıs kardesın ama onuda anlıyorum heves etmıstır boşver gıdecegı varmıs mala gelsın cana gelıcegınee
lovestory gecmıs olsun cok verılmıs sadakanız varmıs canım
çok sağol cnm..gecmiş olsun canım aman daha kötü bişi olmamıs ya buna şükür
çok sağol cnm,istemezdim ama oldu işte.ayy geçmiş olsun cnm yaaa..sen de istemezdin tabi ki ama olacak oluyor işte...Allah beterinden saklasın yavrularımızı..
geçmiş olsun esen ...inş düşer ve tekrar da çıkmaz...
benim de sarmalarım bitti ocakta pişiyorlarr..ütülenecek birkaç parça eşyam var..sonra çantamızı hazırlıyayım inş..
aslında haklısın ama boşver cnm o utansın ne var sanki uyutsa uyuyan insan uyandırılırmı...merhaba kızlar
ben cok kötüyüm
bugun demiştim kociş erken gelcek diye saat 6 da aradım gec gelcem dedi bende hanzadeyi aldım dışarı cıktık markete gidip bişiler aldık ordan parka gectik salıncakta sallandı kızım eve geldik.corbasını yedirdim oyun oynadık 9:30 da uykusu gelmeye basadı uykusu gelince battaniyesini koklar benim kız baktım memeyi azına almıs battaniye kokluyor bende sütünü hazırladım adım dizime o sırada mehmet geldi (kocam) kız onun sesini duyunca uyumadı tabi bıraktım sonra ben kanapede otururken uyuyakalmısım.uyanıncada biraz huzursuz olurum
mehmet uyandırdı beni 11 de kız uyucak diye bende sölenerek kalktım
mehmete bagırdım sebebsiz agladım
sonra suclandım hep aynı sey oluyor
kızı yatagına yatırdım daha beter aglamaya basladım ben neden böleyim diye hep bişileri bahane edip huzursuzlanıyorum.kendimi de biliyorum ama seytan yanımdan ayrılmıyor hiç
nolcam böle bilmem
sizinde kafanızı agrıttım ama birilerine anlatmam lazımdı
tesekkürler kızlar iyiki varsınız
çok sağol cnm,,geçmiş olsun mercimeğimeeehemencik iyileşsin
olur böyle şeyler zaman zaman... sakin olmaya çalış iyi şeyler düşün ne kadar şanslı olduğunu bi meleğin olduğu için mesela. ben öyle yapıyorum çok daraldığımda...
süpersin canım istikrarlı bi şekilde ilerliyorsun kilo verme yolunda ben de başlamıştım ama artık seneye bahara kaldı
geçmiş olsun paşama... üzülme olacak bunlar şükür bi şeyi yok
oo geçmiş olsun ... verilmiş sadakanız varmış
ohh iyi keyifler sizede cnm..merhaba kızlarr tabıbuyuk bulusma olunca ımse ugramamıs buralaraa bende duruyu uyutuum sımdı bıraz dınlenıyorum kocişle basbasayıs bu hafta sonu gorumcemde gıttı bayadır ılk defa yanlız kaldık huzur gıbısı yok yaaa
ben hala bakıma gıremedım kactır sacımı boyatıp kestırmeyı duusnuyorum ama bı fırsat bulamadım ama n kısa zamanda hallederım optum hepınızı
üzülme cnm ya tek iyileşsinde kuzumuz yine görüşürüz..ayyy gidemedim diye cok uzuldum kizlar valla bugun sanki gecmedi yaaa
Ahsende hala atesli bugun ignesini vurdurduk yarindan itibaren agizdan antibiyotige devm edicez duser insallah
hem dis hem kulak enfeksiyonu mahvoldu kuzucummm((
tekrar çok geçmiş olsun cnm.selam herkese nasılsınız kızlar arayan soran bütün bacılarıma çok teşekkür ediyorum insan öyle zamanlarda tanıdık bir sese çok ihtiyaç duyuyor
eşim salı günü muayene olmak için gitti doktor hemen yatışını yapmış bende iş yerinden apar topar izin aldım gittim pazartesiye kadar evdeyim çarşamba ameliyatımızı olduk sabah 10 da girdi 12:30 dA çıktı ben ameliyathanenin önünde strese girdim çok zor valla kızlar eşimi ne kadar çok sevdiğimi bir kere daha anladım Allah acılarını göstermesin
şimdi evde doktoru benim ilaçlarını veriyorum pansuman için hastaneye gidiyoruz şimdilik iyiyiz çok şükür eşim 20 gün evde raporlu tabi o ben daha önce başlarım diyor iyileşsinde hayırlısıyla
duru ve yağmurda iyiler çok şükür sizleri çok özledim o kadar çok alışmışım ki
tülaycım aynurcum aysuncum birsencim sizlere sonsuz teşekkür ediyorum :))))))))))))))
tülaycım beni hiç yanlız bırakmadın sürekli aradın sordun gerçek dostum iyiki tanımışım seni Allah bizi hiç ayırmasın :)))
kızlar şimdi çıkmam lazım eşimin ilaçlarını içireceğim hepinizi öpüyorummmmmmmm:)
sağol cnm seninde bebişlerin çok tatlıydı,Allah bağışlasın inşallah sende bizim gibi bi bakarsınki 1 olmuşlar..Bende çok memnun oldum tanıştığıma..hiç birinizi tanımıyorum aslında burada..tesadüfen semra ve gülhanla tanışmıştım ve dırım tabiki..
bugün gülhan öyle güzel ağırladı ki bizi çok şekersiniz çok memnun oldum demek istedim..Allah hepimizin çocuklarını bağışlasın..
öpüyorum..
sağol cnm teşekkür içi :)) ne yaptıysamm??selamm kizlar a.s.
öncelikle esencim cok cok gecmiş olsun ya..valla üzüldüm gelememenize( neyse kuzum iyileşsinde bulusuruz inşaAllah gene
gercekten cok cok güzel bigün oldu ama :)
gülhancim canim cok güzel agirladin bizi :) herşey için çok çok teşekkürler,verdigimiz zahmet içinde kusurumuza bakmassin inşaAllah :) annecigini cok sevdim :) selamlarimi iletirsin :) seninle yüzyüze tanişmakta cok büyük keyifti :) dahada bi sevdim seni keyifli hatun :) tekrar cok teşekkürler :)
bugun için ayrica herkese teşekkürler kizlar :) gercekten cok güzel bigün oldu..kizimin huysuzlugu için kusurumuza bakmayin emi :)))
pinarcim ve sibelcim sizede teşekkürler canlarim :) yol arkadasliğiniz için :) stresli yolculugumuz sizinle keyiflendi valla :) pinarcim sana bi teşekkür daha serrosu uyutmayi ve güldürmeyi başardigin için :))) sibosum sanada fitil için teşekkürler :) kimden aldiysan onada teşekkürler :) o zirlamada anlamadim kimden aldigini :)
hülyacim semosum tatli diliniz güzel sohbetiniz için çok teşekkürler cadilar :) bensiz iskender yiyeceksiniz ama napalim artikbogazinizda kalsin emi şaka şimdi kalir bogazinizdan benden bilirsiniz he başakta cok tatli :) cok sevdim yegenini hülya :)
birsencim handecim nurtencim gülhancim semracim hediyeler için çok teşekkürler a.s.
semos eşinede teşekkürler :) bizi gelip aldiğiniz için :)
ferdacim ve esracim sizede teşekkür edeyimeksik kalmayin
ay teşekkür sayfasina döndü iyice :))))
şimdi resimleri face'e aticam..he tabi bide pinarin istedigi gibi " orjinal boyutta,dosya kismindan" mail aticam :)))))))))))))
velhasil harika bi gün gecirdik :) öptüm herkesi tektek :)
çok sağol cnm iltifatın için,Bende seni tanıdığımz çok memnun oldum,öpüyorum Ereni ve seni..slmmm kızlaarrr....
Sanal ortamın çok gerçek olduğunu gördüm bugün...
Sanki herkesi uzun zamandır tanıyormuş gibiydimmm...
Gülhannn çook teşekkür ederim cnmmm...çok iii bir ev sahibesi idinn..güleryüzün ve içtenliğin için teşekkür ediyorummm...Annen de tıpkı senin gibi çook tatlı dilli bir teyze..çok sevdim onu da...
nurten çok samimi ve tatlısın cnmmm...ferda sen de gençkız gibi ama çok olgun tatlı birisin...
diğer tüm arkadaşlarrr hepiniz çok tatlısınız...
hediye veren ince düşünceli teyzelerimize teşekkür ediyoruzz..bizde karşılık vermek isterizz inş...
tertemiz miss gibi bir havası vardı Yalova nın..yalnız biz çıktıktan onra yağmur başladıı..kimse yakalanmamıştır inş..onn dışında zamanlama güzel olmuşş haliyle..
Sonuçta çok güzel bir gün geçirdik..herbirimiz çocuklarla meşgul olduk ama yine birbirimizi en ii biz anladık sanırımm..:
selam herkese nasılsınız kızlar arayan soran bütün bacılarıma çok teşekkür ediyorum insan öyle zamanlarda tanıdık bir sese çok ihtiyaç duyuyor
eşim salı günü muayene olmak için gitti doktor hemen yatışını yapmış bende iş yerinden apar topar izin aldım gittim pazartesiye kadar evdeyim çarşamba ameliyatımızı olduk sabah 10 da girdi 12:30 dA çıktı ben ameliyathanenin önünde strese girdim çok zor valla kızlar eşimi ne kadar çok sevdiğimi bir kere daha anladım Allah acılarını göstermesin
şimdi evde doktoru benim ilaçlarını veriyorum pansuman için hastaneye gidiyoruz şimdilik iyiyiz çok şükür eşim 20 gün evde raporlu tabi o ben daha önce başlarım diyor iyileşsinde hayırlısıyla
duru ve yağmurda iyiler çok şükür sizleri çok özledim o kadar çok alışmışım ki
tülaycım aynurcum aysuncum birsencim sizlere sonsuz teşekkür ediyorum :))))))))))))))
tülaycım beni hiç yanlız bırakmadın sürekli aradın sordun gerçek dostum iyiki tanımışım seni Allah bizi hiç ayırmasın :)))
kızlar şimdi çıkmam lazım eşimin ilaçlarını içireceğim hepinizi öpüyorummmmmmmm:)
hiç birinizi tanımıyorum aslında burada..tesadüfen semra ve gülhanla tanışmıştım ve dırım tabiki..
bugün gülhan öyle güzel ağırladı ki bizi çok şekersiniz çok memnun oldum demek istedim..Allah hepimizin çocuklarını bağışlasın..
öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?