İyi geceler kızlar a.s.
Öncelikle Esen'cim çok geçmiş olsun canım tekrar. Geliceksin diye çok sevinmiştik ama son dakika kuzumun ateşi çıkmış yine. Sağlık olsun kuzum iyi olsun da yine toparlanırız inşallah a.s.
Yorucu ama bi o kadar da keyifli bir gündü. Zaten o kadar çocuk olupta yorulmamak mümkün değil. Ama çok eğlendiğimizde kesin a.s.
Gülhan'cım öncelikle sana, anneciğine, Aliye Abla'ya çok teşekkür ederim canım. Çok güzel ağırladın bizi. Zahmetler verdik kusurumuza bakma. Herşey harikaydı ellerine sağlık. Seni tanıdığıma çok ama çok mutlu oldum a.s.
Semra'cım sana ve eşine de çok tşkler canım. Gelip aldınız bizi. Seni ve ayakkabılarını tanıdığıma çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Nazlı kuzumun Yasemin'e yapışmasını ve Burak paşanın bağırmasını hiç unutmayacağım a.s.
Sibel'cim ve Tuba'cım yol arkadaşlarım... Kuzular huysuzluk yapsada sizinle seyahat etmek çok keyifliydi. Herşey için çok tşk ederim a.s.
Siboş'um kakaolu toplar harikaydı gerçekten , ellerine sağlık a.s. Yağız paşamda coşmuştu yani ne güldürdü beni cırlamaları kaydirigubbakcemile3
Tuba'cım hediyene gerçekten bayıldım. Gelir gelmez baş köşeye koydum. Ellerine sağlık canım a.s. Resimlere de fena güldük valla. Müsait olduğun zaman yollarsın tatlım sıkıştırma kendini. Ayrıca Serroş kuzum için teşekküre hiç gerek yok. O ağladıkça ben kahroldum. Azcık keyiflendiyse ne mutlu a.s.
Hediyeleri ile bize mahcup eden tüm teyzelerimize ve kuzularımıza da çok çok tşkler. Keselerinize bereket bacılar a.s.
İkiz annelerinden Burçin, Melin ve Esra ile de tanıştık. Kuzular çok tatlılar. İstanbul'a yolunuz düşerse beklerim mutlaka kızlar a.s.
Nurten, ablası, Hülya, Başak, Hande, Ferda, Birsen... Sizlerle yeniden görüşmek çok keyifliydi kızlar. Hepinizin eline ve ayağına sağlık... Kuzularım ayrı bi tatlılar zaten... Öpüyorum sizi de kocaman a.s.
Velhasıl herkese, herşey için kocaman tşkler tekrar. İyi ki varsınız kızlar a.s.
pınar hanum sibel hanum sizdende bekliyorum resimleriiiiiiiiiiiiiiiii
yaa olmuyokı catıyorum valla bende cok ıstedım tugbacım gelmek ama bıdahakı sefere ınsallahhhbayanssulusmile
canım biz de seni tanıdığımız için çok memnunuzz..tam beklediğim gibiydinn güleryüzlü,yerinde durmaz,pozitiff a.s.
defne de ayrı bi cadı maaşallah...
İyi akşamlar herkese,,
Öncelikle Ahsen kuzuma tekrar geçmiş olsun diyorum,Esencim sende üzülme yine görüşücez inşallah,bi ara süpriz yapıcaksın sandım gözüm yoldaydı hep ama zaman ilerledikçe yitirdim umudumu..
Aslında koltukta sızmıştım kızlar ama bişeyler yazmadan uyuyamazdım çatlardım,kalktım kendime bi poşet çay yapıp geldim..
Eveeeettt süper bi günün ardından keyifle yudumluyorum çayımı..
Gerçekten herşeyin çok iyi olacağını tahmin etmiştim ama bu kadarını değil,Gülhancım herşey için çok çok sağol,çok emek verdin,herkesle tek tek ilgilendin.Harika bi evsahibiydin.Eğer uzakta olup gelemeseydim gerçekten çok ama çok üzülecektim.Neyseki ordaydım,Gülhancım kalbinin güzelliği yüzünede yansımış inanki,zaten Birseninde dediği gibi yabancılık cekmiyeceğimi biliyordum,sanki yıllardır tanışıyormuşçasına samimiydik..Bu cıvıl cıvıl sesten de ancak böyle bi insan olmlıydı karşımdaki zaten!!Çok teşekkürler arkadaşım sana ve Alp'e,sağolsun o da iyi bi evsahibiymiş aldığım duyumlara göre,erkek tarafıda herşeyden çok memnun..)
Cnm annecinin de ellerinden öpüyorum neyseki son anda çantamı unutmuştum geri döndümki onunlada görüşebildim,çok selamlarımı iletirsin,çok teşekkür ediyoruz,yorduk onuda..
Aliya ablada anlattığın kadar varmış sadece Boraya değil bütün çocuklara sevgiyle yaklaşıyodu,onada çok teşekkürler,selamlar..
Handecim,Gülhancım,Nurtencim,Sibelcim,Hülyacım,Tubacım, kimseyi unutmadım dimi,hepinize çok çok teşekkür ederim hediyeler için,o kadar hazırlıksız yakalandımki,çok mahcup oldum,Kafamda düşündüğüm bi nedenden ötürü ertelemiştim hediye işini ama siz beni gerçekten utandırdınız.Oğlumla hediyelerini kullandıkça sizi hatırlıcaz.Çok teşekkür ederiz..
Hanifecim çok fazla sohbet edemesekte ilk kez görmeme rağmen sende çok sıcakkanlısın,İstanbula geldiğinde beklerim her zaman..
Nurtencim oğlumun fan'ı,sanada ilginden samimiyetinden dolayı teşekkürler cnm..
Pınarcım ve Sibelcim s,z,de bigün bize bekliyorum Yağız ve Defneyi Anıla bırakıp kaçamak yapıcaz ona göre kaydirigubbakcemile3 Anıl bayıldı ikisinede,tabi sadece onlarla vakit geçirebildiği için,yoksa o bütün bebeklere,çocuklara bayılır...
Tubacım kızçen yine biraz üzdü seni ama neyseki sonradan açıldı,çocuğu bidaha olur olmaz uyutmaya çalışma emilmaz: Bide resimleri orjinal boyutta at ha aman Pınar maffeder eyvahedigeldismile
Handecim sende pek bişey anlamadın gibi geliyor Masal çok yordu dimi seni??
Semracım kızın eşimin favorilerinden bilgin olsun :))
Birsen,Hülya,Esra....hepinizlede vakit geçirmek çok güzeldi kızlar,,
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum.
Unuttuğum bişey varsa kusura bakamayın acayip uykum geldi valla kafamı toplayamıyorum bile..sonra yine yazarım öptüm hepinizi..
Canım en kısa sürede mail atacağım muckkk a.s.
Canım ya Allah kısmet ederse bi dahakine gelirsin üzme kendini a.s.
Sağolasın canım güzel sözlerin için a.s.
Hadi canım senin kocan bi köpekle kedi bulamamış benim kızıma kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana bizimkiler bayıldılar valla eşine. İyi bakar Yağız ve Defne'ye kaydirigubbakcemile3
Nurran face de kızlar dan benİ ekle canım
esen kız nasıl oldu İyİmİ yoksa sİzde gezmedeyİz.
Bİgudİcİm bİz topİkte kaldık demek gİdemedİk
selam herkese nasılsınız kızlar arayan soran bütün bacılarıma çok teşekkür ediyorum insan öyle zamanlarda tanıdık bir sese çok ihtiyaç duyuyor
eşim salı günü muayene olmak için gitti doktor hemen yatışını yapmış bende iş yerinden apar topar izin aldım gittim pazartesiye kadar evdeyim çarşamba ameliyatımızı olduk sabah 10 da girdi 12:30 dA çıktı ben ameliyathanenin önünde strese girdim çok zor valla kızlar eşimi ne kadar çok sevdiğimi bir kere daha anladım Allah acılarını göstermesin
şimdi evde doktoru benim ilaçlarını veriyorum pansuman için hastaneye gidiyoruz şimdilik iyiyiz çok şükür eşim 20 gün evde raporlu tabi o ben daha önce başlarım diyor iyileşsinde hayırlısıyla
duru ve yağmurda iyiler çok şükür sizleri çok özledim o kadar çok alışmışım ki
tülaycım aynurcum aysuncum birsencim sizlere sonsuz teşekkür ediyorum :))))))))))))))
tülaycım beni hiç yanlız bırakmadın sürekli aradın sordun gerçek dostum iyiki tanımışım seni Allah bizi hiç ayırmasın :)))
kızlar şimdi çıkmam lazım eşimin ilaçlarını içireceğim hepinizi öpüyorummmmmmmm:)
ohh iyi pazarlar cnm,Duruya ne oldu acaba,o usluydu biraz daha!!! :)gunaydınnn ferdacım
herkez uykuda sanırım:) resımlerınız cok guzell
bızde kocişle kahvaltı yaptık duruyu sallıyorum ayagımda sıpa hıc durmuyo canımı cıkarıyo valla face yenı resımlere bakayım gelırım yıne
tünaydın
biz uyandık kahvaltımızı ettik şimdi Ahsen uyudu bende duşa giricem inşallah
ateşimiz hala var ama dünkü kadar değil çok şükür
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürlera.s.
doğrudur cnm ,ellerine sağlık...hadi afiyet olsun..tünaydin kizlar :)
ay 9 da resmen sürünerek kalktim yataktan :)))))) serrosum 6da uyanmiş gene uyumus kuzumhiç duymadim valla kahvalti mahvaltda bitti..ay baya yorulmusuz ama degdi be her dakikasina :)
kizceme meyve yedireyim :) gelirim gene muckssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?