2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yaa olmuyokı catıyorum valla bende cok ıstedım tugbacım gelmek ama bıdahakı sefere ınsallahhhbayanssulusmile

canım biz de seni tanıdığımız için çok memnunuzz..tam beklediğim gibiydinn güleryüzlü,yerinde durmaz,pozitiff a.s.
defne de ayrı bi cadı maaşallah...

ıyi akşamlar herkese,,
Öncelikle Ahsen kuzuma tekrar geçmiş olsun diyorum,Esencim sende üzülme yine görüşücez inşallah,bi ara süpriz yapıcaksın sandım gözüm yoldaydı hep ama zaman ilerledikçe yitirdim umudumu..

Aslında koltukta sızmıştım kızlar ama bişeyler yazmadan uyuyamazdım çatlardım,kalktım kendime bi poşet çay yapıp geldim..

Eveeeettt süper bi günün ardından keyifle yudumluyorum çayımı..

Gerçekten herşeyin çok iyi olacağını tahmin etmiştim ama bu kadarını değil,Gülhancım herşey için çok çok sağol,çok emek verdin,herkesle tek tek ilgilendin.Harika bi evsahibiydin.Eğer uzakta olup gelemeseydim gerçekten çok ama çok üzülecektim.Neyseki ordaydım,Gülhancım kalbinin güzelliği yüzünede yansımış inanki,zaten Birseninde dediği gibi yabancılık cekmiyeceğimi biliyordum,sanki yıllardır tanışıyormuşçasına samimiydik..Bu cıvıl cıvıl sesten de ancak böyle bi insan olmlıydı karşımdaki zaten!!Çok teşekkürler arkadaşım sana ve Alp'e,sağolsun o da iyi bi evsahibiymiş aldığım duyumlara göre,erkek tarafıda herşeyden çok memnun..)

Cnm annecinin de ellerinden öpüyorum neyseki son anda çantamı unutmuştum geri döndümki onunlada görüşebildim,çok selamlarımı iletirsin,çok teşekkür ediyoruz,yorduk onuda..

Aliya ablada anlattığın kadar varmış sadece Boraya değil bütün çocuklara sevgiyle yaklaşıyodu,onada çok teşekkürler,selamlar..

Handecim,Gülhancım,Nurtencim,Sibelcim,Hülyacım,Tubacım, kimseyi unutmadım dimi,hepinize çok çok teşekkür ederim hediyeler için,o kadar hazırlıksız yakalandımki,çok mahcup oldum,Kafamda düşündüğüm bi nedenden ötürü ertelemiştim hediye işini ama siz beni gerçekten utandırdınız.Oğlumla hediyelerini kullandıkça sizi hatırlıcaz.Çok teşekkür ederiz..

Hanifecim çok fazla sohbet edemesekte ilk kez görmeme rağmen sende çok sıcakkanlısın,ıstanbula geldiğinde beklerim her zaman..

Nurtencim oğlumun fan'ı,sanada ilginden samimiyetinden dolayı teşekkürler cnm..

Pınarcım ve Sibelcim s,z,de bigün bize bekliyorum Yağız ve Defneyi Anıla bırakıp kaçamak yapıcaz ona göre kaydirigubbakcemile3 Anıl bayıldı ikisinede,tabi sadece onlarla vakit geçirebildiği için,yoksa o bütün bebeklere,çocuklara bayılır...

Tubacım kızçen yine biraz üzdü seni ama neyseki sonradan açıldı,çocuğu bidaha olur olmaz uyutmaya çalışma emi lmaz: Bide resimleri orjinal boyutta at ha aman Pınar maffeder eyvahedigeldismile

Handecim sende pek bişey anlamadın gibi geliyor Masal çok yordu dimi seni??

Semracım kızın eşimin favorilerinden bilgin olsun :))

Birsen,Hülya,Esra....hepinizlede vakit geçirmek çok güzeldi kızlar,,

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum.

Unuttuğum bişey varsa kusura bakamayın acayip uykum geldi valla kafamı toplayamıyorum bile..sonra yine yazarım öptüm hepinizi..

pınar hanum sibel hanum sizdende bekliyorum resimleriiiiiiiiiiiiiiiii

Canım en kısa sürede mail atacağım muckkk a.s.

yaa olmuyokı catıyorum valla bende cok ıstedım tugbacım gelmek ama bıdahakı sefere ınsallahhhbayanssulusmile

Canım ya Allah kısmet ederse bi dahakine gelirsin üzme kendini a.s.

canım biz de seni tanıdığımız için çok memnunuzz..tam beklediğim gibiydinn güleryüzlü,yerinde durmaz,pozitiff a.s.
defne de ayrı bi cadı maaşallah...

Sağolasın canım güzel sözlerin için a.s.

Hadi canım senin kocan bi köpekle kedi bulamamış benim kızıma kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana bizimkiler bayıldılar valla eşine. İyi bakar Yağız ve Defne'ye kaydirigubbakcemile3

kız yığınla köpek vardı nereye gitmişler anlamadım...:))bakar bakar..

Nurran face de kızlar dan benİ ekle canım
esen kız nasıl oldu İyİmİ yoksa sİzde gezmedeyİz.
Bİgudİcİm bİz topİkte kaldık demek gİdemedİk

ayy face de kimse ekli degil benim nolur ekleyin de ordan da irtibatı koparmayalım

eşine cok cok geçmiş olsun canım Allah birdaha göstermesin sizleri ayırmasın

şimdi gelelim bulusan hatunlara valla aksama kadar girdim girdim cıktım topiğe sizlerden haber varmı iye şimdide yatmadan hemen bakayım dedim valla yakın olsa kacırmazdım imrendim sizlere
ama ne mutlu ki memnun kalmıssınız inşallah hep beraber görüşmekte kısmet olur
daha yarında alırız detayları şimdi sizleri cok cok öpüyorum iyi geceler

bitti resimler kizlar..399 tane resim cekmişiz :)))))) resim cekmeyi poz vermeyi hiiiiiiç sevmiyoruz belliki

herkesin resmini ayirdim..ama dermanim kalmadi mail atmaya..yarin inşaAllah aticam..lütfen kusuruma bakmayin..zaten cogunu face'e ekledim..

ay bu arada cocuklari tek cekmemişiz hiç yaa cok az cocugun tek resmi vardi :S ama genel itibariyle cok güzel cekmişiz..her anin karesi var nerdeyse :) güzel bir günün güzel anılari :)

artik yatayim :) yatak gel gel gel diyor

öpüyorum hepinizi :)

bu arada hanife sormustu galiba yagmuru..pendige ayak bastigimizda yagmur ciselemeye basladi canim..ordayken hiç yagmadi cok sukur :)

hadi cidden kactim ben muckssssssssss

Face de fotoğraflarınıza baktım o kadar üzüldüm ki gelemediğime ama hepiniz çok güzelmişsiniz bebeklerimizde artık büyüdüler abi abla oldular ama ayrı güzeller Gülhan çok iyi bi evsahibi olmuş gördüğüm kadarıyla face dede yazdım Gülhancım böyle bi organizasyon için ve davetin için katılamasmda çok teşekkür ederim.Eşimede gösterdim bu kadar güzel bi organizasyon oldğunu bilseydim gönderirdim dedi.Çok üzüldüm o kadar ıısrarımdan sonra böyle dediğine artık çok geç tabi.Nice mutlu yıllara kuzularım ve anneleri

selam kızlar
bende bi iki bişey yazıp öle yatayım dedim

Gülhancım gerçekten çok teşekkürler sıcak samimi karşılaman, koşuşturman, hepimizla ayrı ayrı ilgilendiğin için, çok zahmet verdik, gerçekten mesajlarındaki kadar sıcak ve samimisin çok memnun oldum seni tanıdığıma, kendimizi evimizde hissettik ve sanki yıllardır tanışıyomuş gibiydik. Annenide çok sevdim, çok iyi bir insan anasına bak kızına al diye boşuna dememişler

Birsencim yol arkadaşlığın için bende teşekkür ederim, yolun nasıl geçtiğini anlamadım sıcak sohbetin sayesinde, yağmura yakalandık vedalaşamadık

Nurtencim eşim bıraksaydıkya dedi ama biz kaldık yağmur bastırınca bayağı bi bekledim eşimi, telinde yoktu vedalaşamadık canım ablam ve yeğeninde çok tatalılar

Tubacım çok güzel pozlar yakalamışsın fotoğrafçımız belli oldu, hediyende gerçekten çok güzel herkes için ayrı ayrı uğraşmışsın eline sağlık canım

hediyelerimiz içinde teşekkürler, güle güle giysin kuzular bende rica ederim

çokk uykum var, yorucu ama güzel birgündü, herkesi öptükk

Son düzenleme:
Günayyydııınnn herkese,iyi pazarlar....

Yine erkenciyim malum...:)

neyseki uyuttum,kahvaltı hazırlıyorum,aslında birazda yorgunum..tatlı bi yorgunluk hiç sorun değil..

Resimlerin herbiri harika..yavrularımız süper iyikide doğurmuşuz...

gunaydınnn ferdacım
herkez uykuda sanırım:) resımlerınız cok guzell
bızde kocişle kahvaltı yaptık duruyu sallıyorum ayagımda sıpa hıc durmuyo canımı cıkarıyo valla face yenı resımlere bakayım gelırım yıne

tünaydin kizlar :)

ay 9 da resmen sürünerek kalktim yataktan :)))))) serrosum 6da uyanmiş gene uyumus kuzum hiç duymadim valla kahvalti mahvaltda bitti..ay baya yorulmusuz ama degdi be her dakikasina :)

kizceme meyve yedireyim :) gelirim gene muckssss

tünaydın
biz uyandık kahvaltımızı ettik şimdi Ahsen uyudu bende duşa giricem inşallah
ateşimiz hala var ama dünkü kadar değil çok şükür

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürlera.s.

ohh iyi pazarlar cnm,Duruya ne oldu acaba,o usluydu biraz daha!!! :)

iyi aman çok şükür çıkmasında ateşi yine..

doğrudur cnm ,ellerine sağlık...hadi afiyet olsun..

iyi pazarlar canlar,,,,,,,
malum yorgunluktan ve ev toplama derdimden dolayı yeni bakabiliyorum..
çok güzel geçti çok samimi bi ortamdı gelemeyenler için gerçekten üzüldüm...

gülhancım sıcak ev sahipliğinden dolayı sana,anneciğine,aliye ablaya çok teşekkür ediyorum seni tanımak çok güzeldi canım..

semracım sen tahminimdende eylenceli bi hatunmuşsun.. gün boyu sana bakıpta gülmediğim anımı hatırlamıyorum.. heleki burağı kucagından habire birilerine satma telaşın ve başarısız olman görülmeye degerdi valla :) nazlınında senin degilde kızın adını unuttum ona yapışık olması hayret vericiydi:))

hanifecim bende seni tanıdığıma mutlu oldum sende çok samimisin cnm.. ama seninle vedalaşamadık ve buna çok üzüldüm snaırım sen giderken ben efneyi uyutuyordum görüşemedik ve sarman harikaydı ellerine sağlık..ayrıca herkese hediye veripte sana verememiş olmak beni çok mahçup etti ne olur hakkını helal et çünki seni unutmuşum

pınarcım ortama verdiğin neşe süperdi cnm seninle yanyana gelldigim her an çok eğlendim..

sibelim toplardan 1tane yedim ama muhteşemdi ellerine sağlık :)

tubacım sanırım gülhandan sonra en çok sen yorulmuşsundur:) serra hep seni istedi, hep ağladı kuzum resim işide sendeydi üstelik bide resimleri isteyiş şekillerimiz varki o dahada yorucu :) yinde iyi idare ettin cnm serraya rağmen yüzün hiç düşmedi... seni tanıdığımada çok sevindim bide benm defneyele başka tek resmim yokmu ya? sen bizi tek olarak 1karecikmi çektin? bozuldum valla

ferdacım dağhan'ımda cevizli çörekte süperdi tatlım.. dağhan'nımı yani senide tabi bidaha görmek istiyorum :)

esracım(mimaresra) seninle yüzyüze sohpet etmek çok hoştu ayrıca çirkin oğluşunda çok akıllı öpüyorum ikinizi:)

handecim seninle giderken görüşmedik ben sizi arkamda sanıyordum bi döndümki yoksunuz bidaha görüşemedik.. yinede çok sagol cnm. masalcımda rahat vermedi sana ama güzel gündü dimi? yine görüşmek üzüre ayrıca hediyen için çok sagol cnm arkadaşım:)

birsencim yağmur arkadaşım diyesim geldi sana ya :) bizide taksiye alman çok iyi oldu sagol cnm benm..

hülyacım seksi arkadaşım dün çok hoştun valla:) heleki bende bi pozun varki offf diyorum offff... görüşmek üzere:))))

kimseyi unutmadım inş. ya..
dün dönüşte feribotta defen cadısı yine yaygara kopardı ne yaptıysam olmadı canım ablam feribotta ayagında sallamasaydı düşünemiyorum halimi.. bide inince yagmura yakalandıkki sormayın takside bulamadık kimse suratımıza bille bakmadı sagolsun birsen aldı bizide atksiye beraber geldik annme geçtik ama okaar yorgunluk uykusuzluk gerginlik eklenince geberik durumdaydım dün gece esenle konuşurken bile uyuyacaktım nerdeyse esen anlatasana ses tonumu eşimde geç geldi eve gelir gelmez poşetleri bıraktım defneyi yıkadım bende yattım valla... yeni işlerim bitti ablam gelecek onu bekliyorum herkesi çok çok öptm..

ayy tutkunum yazmadan edemeyecem eşin nasıl bi organizasyon bekliyoduki yani? sanki 1 çocuk onda var.. ggörünce bukadar çocugu gitseydin dedi dimi?? ahhh bu erkekler ahhhhhhh

selam kızlar bugun giremedim
sabah erkenden ennemlere kahvaltıya gittik baga
akşama kadar acık havanın tadını cıkardık
9 da eve geldik hanzadeyi banyo yaptırdık uyuttum cok yoruldu tabi acık havada bide banyo yapınca mayıştı
yarın kız kardeşimle alısverise cıkıcam ama cıkmadan görürşürüz öptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…