2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nuran faceden çıkmışsın yazamadım cnm sana mama veriyordum ömere

kızlar bu ömer delirtecek beni bir kase pirinçli muhallebiyi zorla yedirdim..
hiçbişey yemek istemiyor ishal ilacını koydum bide pirinç kabız yapar diye muhallebisini aldırdım yedirdim....hummananın mamasını tükürüyor velet normal pirinç lapasınıda patates haşlamasınıda yemedi eşek sıpası yaa eriyor günden güne

olsun canım sen ömercikle ilgilen benden daha önemli
yaa canım hanzade de nerdeyse 1 haftadır dogru dürüst yemiyor hem hastalık hem aşı hem sıcaklar bebişleri mahvetti azıcık kilo aldı derken tekrar soldu gülüm
sende ömerime üzülme annesi napsın iştahı yok yavrumun hem bide sıcaklar var biz bile harap oluyoruz yavrular napsın

İyi akşamlar kızlar a.s.

Bu sabah ailecek 10:45'de kalktık. Ay nasıl yorulmuşum acaip iyi geldi. Defdoş'um da kıyak geçmiş uyumuş o saate kadar sağolsun. Dinlendim valla zemuszemus

Kahvaltı et, evi toparla, ailecek duş al derken saati 2 yaptık. 15:30'da eşimin çocukluk arkadaşının nikahı vardı. Yaz gelince eşimin arkadaşlarının nişanı, düğünü hiç bitmiyor valla. Haftaya cumartesi nişan, pazar nikah akşamına yemek oyyy oyyyy kafamçokkarıştı Nikahtan sonra Defne'mi kayınvalideme bıraktık. Arkadaşlarla keyif yaptık azcık. Az öncede eve geldik. Defdoş'u yatırdım yerine size geldim hemen a.s.

Tuba'cım şimdi mailleri aldım. İndiriyorum hepsini. Ay hakkını helal et nasıl yordum seni bacım ya harikasın opuyorumnanaktan

Esen'cim kuzumun daha iyi olmasına çok sevindim canım a.s.

Esra eşine de höh diyorum yani klava: Nurten'in dediği gibi nasıl bir ortam bekliyormuş :uhm: Tesüflerimi iletiyorum :umursamaz:

Gülşah'cım Duru'm evi mi yadırgıyor acaba niye öyle huzursuz oldu kuzum :uhm:

Nuran'cım Birsen'de eklisin heralde face'de. Bende eklerim seni ordan a.s.

Nurten bacım sağolasın valla ortam öyle keyifliydi ki coşmamam mümkün değildi a.s. Hepiniz müthiş enerji verdiniz bana a.s.

Birsom ya niye yemiyor Aliş'im acaba :uhm: Sebze çorbası falanda mı içmiyor kuzum :uhm:

ıyi geceler herkese kızlar,,

Ayyy valla aynen bende yorgunluktan biyere adım atmadım bugün zaten havada müsade etmezdi,mübarek öyle güzel yağdıki,bikaçgün böyle devam edicekmiş,aman bizim buluşmada güzeldiya şimdi yağsın varsın!

bizde bugün eşimin dolabını düzenledik,bir valiz verilecek ayırdık, adam yememiş içmemiş giysi almış sanki..Süslüdür biraz,,neyse onları yerine ulaştırıyımda ihtiyacı olanlar giysin barii..

Yemek yap ye iç topla yerleştir,Dağhanı yıka uyut derken bu saat oldu.Anıl uyuklamaya başladı koltukta..Bende yavaştan kalkıyım bari yoksa vinç çağırmam lazım kaldırmak için..:))

Gülhancım hala yok yorgunluğunu atamadı garibim..Yada geziyor?hangisi sizce??Bence sağdaki??? ) Şaka şaka takılıyorum güzelim,,

Pınar kız bugün senin havan vardı serin serin gezmişindir ohh..

Birsen ömere üzüldüm ama ısrar etme bolca su ver geçecek inşalalh sabret..

Hadi ben kaçıyım yavaştan öptüm sizi kızlar...

ay cok sukur düşmeye baslamiş ya a.s. inşaAllah biran önce iyileşir mercimegim..

doğrudur cnm ,ellerine sağlık...hadi afiyet olsun..

teşekkürler tatlim a.s.

evet canim sana gicigim var ondan sizi bir tane cektim klava: klava: klava:

kizim kim nerde nasil isterse cektim..alsaydin kizini cekseydim bende :) okadar resim cekince kime ne kadar cektigimi hatirlayamam tabiki :) ama elimden geldiginice herkesi bolbol cekmeye caliştim..bende 4 tane resminiz var kizinla..hepsi ayni yerde farkli hallerde..face'e bitanesini koydum..ama yollicam sana..2 tanede senin tek resmin var..yegeninle bi resmin var..bide karişik (defne dişindaki cocuklarla olan,hep birlikte olan) resimlerin var..onlarida yollicam yerimseniben

oh iyi yapmişsiniz :)

oyy kuzum benim..canim direk patates haslamasi vermek yerine yagsiz soganli yemek yapsan patatesi..belki öyle yer? bide hatirladigim kadariyla ömer mama içiyordu dimi* ali süt içiyordu..ömerin mamasini kati yap..150cc ye 5 yerine 7-8 kaşik mama koy..bak hemen keser

Tuba'cım şimdi mailleri aldım. İndiriyorum hepsini. Ay hakkını helal et nasıl yordum seni bacım ya harikasın opuyorumnanaktan

:

oh güzel bigün gecirmişsiniz

estf helal olsun canim daha bitmedi yollayacaklarim canim..devami gelecek doya bölümünden orjinal formatta :))))))))

ay böyle gecirilmiş bigünü bi yerden hatirliyorum ben dejavu şaka bi yana aynen bende böyle gecirdim günü..güya dinlenecektim..topla yerleştir bulaşik çamasir :)

bencede gülhan için sagdaki secenek gecerli :))))) ay bide diyormu sizin daginikliklarinizi toplamaktan gelemedim diye :))))

bizde öptük canim hayirli geceler

Güzelim bizim başka ne işimiz varki,hepimiz aynıyız,iş iş iş!!

Ayy sorma Gülhan öyle desede haklı yanii..:))

gidemedim,gelmiş bizimki bi bakıyım dedim,ne yapıyomuş merak ettim

Gülhancım selam cnm naber,nasılsın attınmı yorgunluğu??

Canım tekrar esıne cok gecmıs olsun.Allah acıl sıfalar versın.

Cokta guzel bır tesaduf oldu canım.Ben de geldığınıze cok sevındım.Hele bebışlerın super masallah onlara.Bursa dada beklıyorum.

Canımsın yaa.Ben de sana cok tesekkur edrım.Bı taraftan foto ıslerı bı taraftan Serroş.Yorduk senı.Tanıdığıma cok ama cok memmun oldum.

Rıca ederım canım ne demek.Sende aynı teldekı gıbı aktıf bı hatunsun.Annemde cok sevmıs sızlerı hala anlatıyor cok tatlılardı dıye.Ayy sevıyorum sızlerı ben ya.Iyıkı tanımısım hepinızı.

bi de bizim kocişler mangal sefası yapmışlarr...onun içinde eşim teşekkürlerini iletiyormuşşş Alp Bey e Gülhan...

Bırsey deıl canım.Sana da cok tesekkur ederım.Cok memnun oldum tanıstığıma.Esınde keyıf aldıysa ne mutlu bıze.Alı Erene nıde kocaman opuyorum.Mınık adam.

Ya valla tanısmasak bıle tanıyordum ben senı.Ne kadar doğal yazıyormusuz sıtede.Hepınızı yıllardır tanıyorum gıbı hıssettım.O cadı kızına sozum yok zaten.Cok tesekkur ederım arkadasım.

Sanada tesekkur ederım canım.Canım benım yaa.Cok sevdım sızı.Ne zaman yolunuz duserse beklıyorum.Erkeklerın keyfınıde desıfre etmıssın bu arada:)))

Kıyamam yaa.Bende gelmenı cok ıstedım canım .Ama esın bundan sonrakıne ses cıkarmaz umarım.O kadar sevgı dolu ve sıcak bır ortam vardıkı.

Saol canım.Sende cok tatlısın.Masal hanım bıraz uzdu senı ama yınede cok keyıf aldım tanısmaktan.

Saol arkadasım.Sende aynı burdakı gıbıydın.Fıt hatun senı.Ayy kıyamam yolda neler becermıs o cadı.Ablanda yeğenınde cok tatlıydı selamlarımı ılet canım.

Ben geldımmmmmmmmmm..

Kızlar oncelıkle hepinıze cok ama cok tesekkur ederım.Inanın cok mutlu oldum.Bıde zahmet,yorgunluk dıyorsunuz duymayayım yaa.Boyle yorgunluğa can kurban.Cok ama cok guzel bır gun gecırdım sayenızde.Annemınde dılındesınız haberınız olsun bayılmıs hepınıze Bursaya davet edıyor.

Akşam herkes dağıldı bı yağmur basladı anlatamam.Yola cıkmayalım kalalım dedık.Yağmurda bır guzel uyuduk.Annemde Borayı aldı sabah bız 10 a kadar yatmısız.Sabah kahvaltı keyfınden sonra cıktık yola.Eve gırdım cantayı actım.Yenı bebeği olan kankamın yarın duası var.Aradı sesı telaşlı stres yapmıs.Dayanamadım bende Bora yı uyutup kaçtım ona.

Sonrada Alp le market yaptık.Valla posetler ortada hıc halım yok.Yarın ola hayrola dıyorum ama yarında duaya gıdıcem.

Daha face dekı resımlerı ıncelemedım ben yaa.

Tuba ve Ferda Hatunları dedıkodumu yapmıssınız ama gezme,tozma,partı,sus,pus ıslerı yormaz benı bacılarrr.Yeter kı Bora olmasın pacamda.Bıde temızlık tabı.Zaten ona ılham lazım bana gelemıyor bır turlu:))

Esencım Mercımeğıme cok gecmıs olsun.Umarım daha ıyıdır.Bı ara duydum 1 ferıbotuna bınecek dıye.Ayy dıyorum nerde bu kız.Meğer ıptal olmus.Olsun sağlık olsun bır dahakıne ınsallah.Bırde adresını ıstıyorum canım.

selam kizlar a.s.

oy cok sukur regl oldum ya :) nasil mutlu oldum anlatamam..ay cok gergindim anlatamam ya..bi anda kuzu oldum :)))) cildimde düzelir inşaAllah..mahvetti bu ay beni bu regl..şapşalak oldum resmen..

ay dün sabah sabah basima gelenleri anlatmadim ben size :))) az kaldi gelmekten vazgeciyordum..o derece işim rast gitmedi ya :)))

gece 12de yattim yorgun bi halde..saatimi 06:00-06:01-06:02 olmak üzere 3 ayri alarma ayarladim..bunlarda 5 dakikada bir hatirlatma yapacakti güya..kesin uyanmam lazimdi yani ama hepsini tek tek kapatmişim büyük marifetle..eşim 06:55te uyandirdi anca :))

gülhanin resmini çikarmamiştim daha..önce onu halledeyim dedim..taktim printeri..anam calişmaz bi türlü..pc tanimiyor..ay yok yapma bunu bana valla atarim seni 9.kattan diye tehdit ettim ama yok calişmiyor :)))) cd sini buldum hemen sonra hemen cikardim neyseki..buarada işi rast giden birisin gülhancim :) okadar cd nin içinde şip diye elime geldi valla printerin cd si :))

neysem sonra cantami yerleştirip dusa girdim..sacimi yikamayayim diye düşünmüştüm..benim sac kurulama huyum yoktur hiç..şimdi rüzgardan sinuzitim cosar felan dedim ama dusa girince bi güzel unuttum bu kararimi sanki cok vaktim varmiş gibi bide sacimla ugrastim

neysem hadi cabucak giyineyim dedim..aksamdan hazirlamiştim kiyafetimi..önce göz makyajimi yaptim..rimeli bi bulaştirdim D ay hadi sil yeniden yap felan..sonra tam giyindim..gittim hemen serrosun kahvaltisini hazirlamaya..yumurta pişerken serrosun kiyafetlerini hazirliyim dedim..ay bi bakarim kizin elbisesini ütülemeyi unutmusum :)))) haydi onu ütüle kahvaltisini hazirla giydir vs derken saat oldu 8.45 güya ben 8.30da evden cikip yürüyerek gidicektim idoya 20dak sürüyor..dedim bosver taksiye binerim..ceketimi daha giymemiştim..gec kalmanin verdigi hişimla cekete bi dalmişim..sedef dügme elimde kaldi DD parcalamişim resmen DD ay bütün kiyafet bozuldumu dügmeyi dikecek vakit yok..alternatif bişi düşünmemişim..cildirmaya az kaldi..serrosuda pusetine oturtmustum..o da cildirmaya basladimi Allahimmm..elime o anda ne gelsiyse onu giydim ciktim hemen..okuya üfleye gittim iodya..cok sukur ondan sonra herşey yoluna girdi :)))) serrosun huysuzluklari dişinda :)))))

bugune gelince..sabah 9a kadar uyudum ama yetmedi..eşimle kahvalti konusunda epey bi "sen hazirla,hayir sen hazirla" tartişmasi yaptik..ama ihale bana kaldi..14 gibi uyuduk ailecek..

16 gibi uyandik..kayinvalidem aradi aksam müsaitseniz gelelim diye..ay o saatten sonra motorumu takip heryeri topladim bulaşik camasir vs vs..toz bile aldim ya..ay şimdi aklima geldi bide ütü yapmam lazim..ay güya tümgün keyif yapcaktim..al sana keyif!

neysem sakinim sakiniz sakinler saat 12 olmus gene :) hadi hayirli geceler güzel hatunlar :) mucksssss

Bak gördünmü ikinci secenek doğru çıktı Tuba,, :))kaydirigubbakcemile3
Ayy cnm yaa iyi yapmışsın valla nasılsa yarın Aliye abla gelir yerleştirirr poşetleri,o kadıncağızda bugün dinlenmiştir heralde,baya yoruldu.
Yarınki duanızda iyi geçer inşallah,Allah kabul etsin,
Hadi sende yat dinlen,
Artık bizde sizii bekliyoruz buralara tamammı??

Erkeklerin neler götürdüğünü gördün dimi cnm,sözde benimki rejimdeydi..kaydirigubbakcemile3

Neyse herşey süperdi cnm herşey için tekrar teşekkürler sen zaten mükemmelsin,öpüyorum çok bende Dağhan uyurken yatıp uyuyum bari biraz..

çok teşekkür ederim Gülhancım..
ben de mutlaka bekliyorum olmadı pastanede mutlaka karşılaşıcaz tekrar :))
sevgiler..

Ayyyyyy TuBa bu ne hal be yoruldum okurken.Hem benım resım ne dıye kalıyor en sona bakayım.Ama değmıs superdı super.Hemen bas koseye koydum salonda.

Ferdacım saol valla gelıp kalıcam hepinızıde gezıcem bu sefer soz.Ama sanırım haftaya babannemız gelıcek.Nıyetı Borayı alıp göturmekmıs.Sadece guldum telde.Alıye ablada valla super kadın bu haftada bırakmadıysa benı bı daha hayatta bırakmaz heralde:)))

canim valla bizde cok cok güzel bigün gecirdik :) annecigine bizde bayildik valla :) cok tatli dilli :) keşke annemde gelseydi dedim kaç kere :) karişilikli iyi keyif yaparlardi valla :) annende cok keyifli biri cünkü :) ellerinden öperim :)

Allah kabul etsin şimdiden duanizi canim :) kolay gelsin :)

resimlere bak valla cok güzel cikmiş kuzularda bizde ben cok dagilmişim..benim oldugum resimler es gec

:))))) o ilham zaten bitek özlemle nurtene geliyor sanirim :)))))) hatta sanirim direk ilhamin kaynagi onlar p dün okadar sarildim nurtene ama hiç bulaşmadi be :))) hala istemiyorum temizlik yapmak..hatta hiç bişi yapmak istemiyorum :))))

ay hadi bu sefer gidiyorum :) yagmurda costu maşaAllah :) bi balkon keyfi yapayim..sonra cok sevdigim ütümü yapayim yatayim

muckssssssss herkesciklereee :)

gülhancığım canımsın yaaaaaa
seni hep konuştuğumuz ve yazıştığımız gibi tanıyordum yakından görünce
inan dahada güzelsin ...rabbim sana hergüzelliği sunmuş cnm .....

bundan sonrada tüm güzellikler senle olsun cnm....bende seni çok seviyorum

:)))))

çok teşekkür ederim Gülhancım..
ben de mutlaka bekliyorum olmadı pastanede mutlaka karşılaşıcaz tekrar :))
sevgiler..

canim seninle okadr konustuk ettik ama adini sormamişim yaaa :) ilk mesajinda pot kirmayayim dedim ama emin oldum artik :) minik ikizlerimizin keyifli annesiymişsin :)

valla bende ne oldugumu sasirdim sabah sabah :)) ama neymişşşşş bir daha bi yere gidiceksen istersen gecenin 5ine kadar yatma ama işini bitir veeee muhakkak alternatif giyecekler hazirlaaaa veeee duşta sacini yikamaaaa cok büyük dersler edindim

senin resmini cuma aksami bitirmiştim canim..perşembe annemdeydim ya..cuma printeri cikaramadim hazirlanmaktan :) okadar resim cikardim ama giki cikmadi printerin..oyuzden sorun cikarcagi aklima gelmedi :) ama neyseki hallettim :) begenmene cok sevindim :)

ay bu sefer cidden gittim be yeter cenem düştü :))))

tubacığım yaaa seninle ilk karşılaştığımızda kaynaşamamıştık
bu seni daha iyi tanımam için bir fırsat oldu
bayıldım sana...heleki o bana çık dışarı resmini çekeyim demen yokmu bittim...
ben kendim foto çekseydim inan bana bu kadar şık pozlar olmazdı

bu arada çerçevelerim annemde kaldı ....çok beğendi ve bana senin şimdi bunları koymaya yern yok
ev alacaksınız ya buradan o zamana kadar benim konsolun üstünde kalsın didi....

bende kitlendim sanki yarın ev alacakmısım gibi tmm dedim...

onda kaldı ama alacağım asla bırakmam asla seni unutmayacapım bir hediye oldu cnm çok teşekkürler

herkese iyi geceler diyorum sabaha kadar deliksiz bir uykuda olurlar inş. bende sabah 7 de kalkacağım ve spor yapacağım doktorum öyle istedi...niş. başaracağım

kız zorlama çocugu bırak yemesin acıkınca yırtar ortalıgı merak etme..
ohh sen seversin ama düğün falan gönlünce eğlen canım :) bende çok severim ama nerdeyse benim jenerasyonun bütün düğünler oldu sülalede sünnet düğünleri kaldı..

zaten bana gıcık olamzsınki şeker gibi hatunum güzelim:) aldım kızımı çektireyim dedim ama kaynadık arada varmı bende tam hatırlayamadım gönderde bakalım cnm.. ne bilim herkesin çifter çifter görünce benim kızımla bitanecik resmimizmi varmış dedim içlendim:çok üzgünüm:
cnm iyi yapmışsınız orda kalmakla çok yağdı şuan hala yagıyor.. keyif yapmışsınız ohh iyi olmuş annen zaten kurtarıcı gibi oldu öğleden sonra defne yukarda uyurken o yukardayddı ve bana ben buradyım sakın merak etme dedi bende rahat rahat oturdum sagollsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…