nuran faceden çıkmışsın yazamadım cnm sana mama veriyordum ömere
kızlar bu ömer delirtecek beni bir kase pirinçli muhallebiyi zorla yedirdim..
hiçbişey yemek istemiyor ishal ilacını koydum bide pirinç kabız yapar diye muhallebisini aldırdım yedirdim....hummananın mamasını tükürüyor velet normal pirinç lapasınıda patates haşlamasınıda yemedi eşek sıpası yaa eriyor günden güne
tünaydın
biz uyandık kahvaltımızı ettik şimdi Ahsen uyudu bende duşa giricem inşallah
ateşimiz hala var ama dünkü kadar değil çok şükür
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürlera.s.
doğrudur cnm ,ellerine sağlık...hadi afiyet olsun..
tubacım sanırım gülhandan sonra en çok sen yorulmuşsundur:) serra hep seni istedi, hep ağladı kuzum resim işide sendeydi üstelik bide resimleri isteyiş şekillerimiz varki o dahada yorucu :) yinde iyi idare ettin cnm serraya rağmen yüzün hiç düşmedi... seni tanıdığımada çok sevindim bide benm defneyele başka tek resmim yokmu ya? sen bizi tek olarak 1karecikmi çektin? bozuldum valla
selam kızlar bugun giremedim
sabah erkenden ennemlere kahvaltıya gittik baga
akşama kadar acık havanın tadını cıkardık
9 da eve geldik hanzadeyi banyo yaptırdık uyuttum cok yoruldu tabi acık havada bide banyo yapınca mayıştı
yarın kız kardeşimle alısverise cıkıcam ama cıkmadan görürşürüz öptm
nuran faceden çıkmışsın yazamadım cnm sana mama veriyordum ömere
hiçbişey yemek istemiyor ishal ilacını koydum bide pirinç kabız yapar diye muhallebisini aldırdım yedirdim....hummananın mamasını tükürüyor velet normal pirinç lapasınıda patates haşlamasınıda yemedi eşek sıpası yaa eriyor günden güne
Tuba'cım şimdi mailleri aldım. İndiriyorum hepsini. Ay hakkını helal et nasıl yordum seni bacım ya harikasın opuyorumnanaktan
:
İyi geceler herkese kızlar,,
Ayyy valla aynen bende yorgunluktan biyere adım atmadım bugün zaten havada müsade etmezdi,mübarek öyle güzel yağdıki,bikaçgün böyle devam edicekmiş,aman bizim buluşmada güzeldiya şimdi yağsın varsın!
bizde bugün eşimin dolabını düzenledik,bir valiz verilecek ayırdık, adam yememiş içmemiş giysi almış sanki..Süslüdür biraz,,neyse onları yerine ulaştırıyımda ihtiyacı olanlar giysin barii..
Yemek yap ye iç topla yerleştir,Dağhanı yıka uyut derken bu saat oldu.Anıl uyuklamaya başladı koltukta..Bende yavaştan kalkıyım bari yoksa vinç çağırmam lazım kaldırmak için..:))
Gülhancım hala yok yorgunluğunu atamadı garibim..Yada geziyor?hangisi sizce??Bence sağdaki???) Şaka şaka takılıyorum güzelim,,
Pınar kız bugün senin havan vardı serin serin gezmişindir ohh..
Birsen ömere üzüldüm ama ısrar etme bolca su ver geçecek inşalalh sabret..
Hadi ben kaçıyım yavaştan öptüm sizi kızlar...
Güzelim bizim başka ne işimiz varki,hepimiz aynıyız,iş iş iş!!ay böyle gecirilmiş bigünü bi yerden hatirliyorum bendejavu şaka bi yana aynen bende böyle gecirdim günü..güya dinlenecektim..topla yerleştir bulaşik çamasir :)
bencede gülhan için sagdaki secenek gecerli :))))) ay bide diyormu sizin daginikliklarinizi toplamaktan gelemedim diye :))))
bizde öptük canim hayirli geceler
selam herkese nasılsınız kızlar arayan soran bütün bacılarıma çok teşekkür ediyorum insan öyle zamanlarda tanıdık bir sese çok ihtiyaç duyuyor
eşim salı günü muayene olmak için gitti doktor hemen yatışını yapmış bende iş yerinden apar topar izin aldım gittim pazartesiye kadar evdeyim çarşamba ameliyatımızı olduk sabah 10 da girdi 12:30 dA çıktı ben ameliyathanenin önünde strese girdim çok zor valla kızlar eşimi ne kadar çok sevdiğimi bir kere daha anladım Allah acılarını göstermesin
şimdi evde doktoru benim ilaçlarını veriyorum pansuman için hastaneye gidiyoruz şimdilik iyiyiz çok şükür eşim 20 gün evde raporlu tabi o ben daha önce başlarım diyor iyileşsinde hayırlısıyla
duru ve yağmurda iyiler çok şükür sizleri çok özledim o kadar çok alışmışım ki
tülaycım aynurcum aysuncum birsencim sizlere sonsuz teşekkür ediyorum :))))))))))))))
tülaycım beni hiç yanlız bırakmadın sürekli aradın sordun gerçek dostum iyiki tanımışım seni Allah bizi hiç ayırmasın :)))
kızlar şimdi çıkmam lazım eşimin ilaçlarını içireceğim hepinizi öpüyorummmmmmmm:)
hiç birinizi tanımıyorum aslında burada..tesadüfen semra ve gülhanla tanışmıştım ve dırım tabiki..
bugün gülhan öyle güzel ağırladı ki bizi çok şekersiniz çok memnun oldum demek istedim..Allah hepimizin çocuklarını bağışlasın..
öpüyorum..
selamm kizlar a.s.
öncelikle esencim cok cok gecmiş olsun ya..valla üzüldüm gelememenize( neyse kuzum iyileşsinde bulusuruz inşaAllah gene
gercekten cok cok güzel bigün oldu ama :)
gülhancim canim cok güzel agirladin bizi :) herşey için çok çok teşekkürler,verdigimiz zahmet içinde kusurumuza bakmassin inşaAllah :) annecigini cok sevdim :) selamlarimi iletirsin :) seninle yüzyüze tanişmakta cok büyük keyifti :) dahada bi sevdim seni keyifli hatun :) tekrar cok teşekkürler :)
bugun için ayrica herkese teşekkürler kizlar :) gercekten cok güzel bigün oldu..kizimin huysuzlugu için kusurumuza bakmayin emi :)))
pinarcim ve sibelcim sizede teşekkürler canlarim :) yol arkadasliğiniz için :) stresli yolculugumuz sizinle keyiflendi valla :) pinarcim sana bi teşekkür daha serrosu uyutmayi ve güldürmeyi başardigin için :))) sibosum sanada fitil için teşekkürler :) kimden aldiysan onada teşekkürler :) o zirlamada anlamadim kimden aldigini :)
hülyacim semosum tatli diliniz güzel sohbetiniz için çok teşekkürler cadilar :) bensiz iskender yiyeceksiniz ama napalim artikbogazinizda kalsin emi şaka şimdi kalir bogazinizdan benden bilirsiniz he başakta cok tatli :) cok sevdim yegenini hülya :)
birsencim handecim nurtencim gülhancim semracim hediyeler için çok teşekkürler a.s.
semos eşinede teşekkürler :) bizi gelip aldiğiniz için :)
ferdacim ve esracim sizede teşekkür edeyimeksik kalmayin
ay teşekkür sayfasina döndü iyice :))))
şimdi resimleri face'e aticam..he tabi bide pinarin istedigi gibi " orjinal boyutta,dosya kismindan" mail aticam :)))))))))))))
velhasil harika bi gün gecirdik :) öptüm herkesi tektek :)
iyi aksamlar kızlar
esenciğim çok geçmiş olsun cnm inş. tez zamanda şifa bulur cnm mercimek sıkılma bide senin için toplanırız...
gülhancığım şu sanal ortamdan seni görmeden çokkkkk sevdim tlf daki sesin o kadar içtendiki sanki her dk. yüzyüze görüşen arkadaş gibiydik o yüzden oraya geldiğimizde hergün görüşüyorumuşuz gibi
geldi.....
bugünki ev sahipliğin misafirperverliğin ,güler yüzün tatlı dilin için çok teşekkür ederim...
ayrıca anne çok tatlııı muhteşem bir kadın sende o da çok şanslısınız....tekrar selamlarımı ilet ona cnm
aliye ablayada ayrıca teşekkürler :)))
bizleri düşünüp hediyeler alan tüm teyzoşlarmız tekarardan teşekkür ederiz
ama tubiş sana ayrıca teşekkür ederim ...çok manalı çok güzel benim için gönül fet edici bir hediye olmuş....ellerine sağlık cnm
ayrıca fitil benden geldi :)))
sabah ilk saatinde bana yol arkadaşlığı yapan HANDEOR arkadaşımada teşekkür ederim...
keyifle sohbetle geldik gittik...dönüşümüzde nurten ve ablası vardı..nurtenden iyi olmasın ama çok tatlı çok şeker ablası vardı dönüşümüzde nurten ve ablası ile hoş sohbetle geldik...defne cadısı durmadı bi dk.ama :)
ayrıca melin ve mimar esra ile tanıştım çok tatlılar çok şekerler yaaa
hiç ummadığım bir şekilde eylendim muhteşemdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teşekkürler kızlarr
slmmm kızlaarrr....
Sanal ortamın çok gerçek olduğunu gördüm bugün...
Sanki herkesi uzun zamandır tanıyormuş gibiydimmm...
Gülhannn çook teşekkür ederim cnmmm...çok iii bir ev sahibesi idinn..güleryüzün ve içtenliğin için teşekkür ediyorummm...Annen de tıpkı senin gibi çook tatlı dilli bir teyze..çok sevdim onu da...Aliye abla da aynen...ona da çok zahmet verdik ama güleryüzünü hiç eksiltmediii...herşey harika hepiniz pozitiff idinizz..tekrar teşekkürlerr...
nurten çok samimi ve tatlısın cnmmm...ferda sen de aynen cmm..aynı zamanda gençkız gibi ama çok olgun tatlı birisin...
diğer tüm arkadaşlarrr hepiniz çok tatlısınız...
hediye veren ince düşünceli teyzelerimize teşekkür ediyoruzz..ben de bu konuda bişey düşünmüştüm ama maalesef geç kaldımm..lütfen kusurumuza bkmayınn..bizde karşılık vermek isterizz inş size...
tertemiz miss gibi bir havası vardı Yalova nın..yalnız biz çıktıktan onra yağmur başladıı..kimse yakalanmamıştır inş..onn dışında zamanlama güzel olmuşş haliyle..
Sonuçta çok güzel bir gün geçirdik..herbirimiz çocuklarla meşgul olduk ama yine birbirimizi en ii biz anladık sanırımm..:
bi de bizim kocişler mangal sefası yapmışlarr...onun içinde eşim teşekkürlerini iletiyormuşşş Alp Bey e Gülhan...
İyi geceler kızlar a.s.
Öncelikle Esen'cim çok geçmiş olsun canım tekrar. Geliceksin diye çok sevinmiştik ama son dakika kuzumun ateşi çıkmış yine. Sağlık olsun kuzum iyi olsun da yine toparlanırız inşallah a.s.
Yorucu ama bi o kadar da keyifli bir gündü. Zaten o kadar çocuk olupta yorulmamak mümkün değil. Ama çok eğlendiğimizde kesin a.s.
Gülhan'cım öncelikle sana, anneciğine, Aliye Abla'ya çok teşekkür ederim canım. Çok güzel ağırladın bizi. Zahmetler verdik kusurumuza bakma. Herşey harikaydı ellerine sağlık. Seni tanıdığıma çok ama çok mutlu oldum a.s.
Semra'cım sana ve eşine de çok tşkler canım. Gelip aldınız bizi. Seni ve ayakkabılarını tanıdığıma çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Nazlı kuzumun Yasemin'e yapışmasını ve Burak paşanın bağırmasını hiç unutmayacağım a.s.
Sibel'cim ve Tuba'cım yol arkadaşlarım... Kuzular huysuzluk yapsada sizinle seyahat etmek çok keyifliydi. Herşey için çok tşk ederim a.s.
Siboş'um kakaolu toplar harikaydı gerçekten , ellerine sağlık a.s. Yağız paşamda coşmuştu yani ne güldürdü beni cırlamaları kaydirigubbakcemile3
Tuba'cım hediyene gerçekten bayıldım. Gelir gelmez baş köşeye koydum. Ellerine sağlık canım a.s. Resimlere de fena güldük valla. Müsait olduğun zaman yollarsın tatlım sıkıştırma kendini. Ayrıca Serroş kuzum için teşekküre hiç gerek yok. O ağladıkça ben kahroldum. Azcık keyiflendiyse ne mutlu a.s.
Hediyeleri ile bize mahcup eden tüm teyzelerimize ve kuzularımıza da çok çok tşkler. Keselerinize bereket bacılar a.s.
İkiz annelerinden Burçin, Melin ve Esra ile de tanıştık. Kuzular çok tatlılar. İstanbul'a yolunuz düşerse beklerim mutlaka kızlar a.s.
Nurten, ablası, Hülya, Başak, Hande, Ferda, Birsen... Sizlerle yeniden görüşmek çok keyifliydi kızlar. Hepinizin eline ve ayağına sağlık... Kuzularım ayrı bi tatlılar zaten... Öpüyorum sizi de kocaman a.s.
Velhasıl herkese, herşey için kocaman tşkler tekrar. İyi ki varsınız kızlar a.s.
İyi akşamlar herkese,,
Öncelikle Ahsen kuzuma tekrar geçmiş olsun diyorum,Esencim sende üzülme yine görüşücez inşallah,bi ara süpriz yapıcaksın sandım gözüm yoldaydı hep ama zaman ilerledikçe yitirdim umudumu..
Aslında koltukta sızmıştım kızlar ama bişeyler yazmadan uyuyamazdım çatlardım,kalktım kendime bi poşet çay yapıp geldim..
Eveeeettt süper bi günün ardından keyifle yudumluyorum çayımı..
Gerçekten herşeyin çok iyi olacağını tahmin etmiştim ama bu kadarını değil,Gülhancım herşey için çok çok sağol,çok emek verdin,herkesle tek tek ilgilendin.Harika bi evsahibiydin.Eğer uzakta olup gelemeseydim gerçekten çok ama çok üzülecektim.Neyseki ordaydım,Gülhancım kalbinin güzelliği yüzünede yansımış inanki,zaten Birseninde dediği gibi yabancılık cekmiyeceğimi biliyordum,sanki yıllardır tanışıyormuşçasına samimiydik..Bu cıvıl cıvıl sesten de ancak böyle bi insan olmlıydı karşımdaki zaten!!Çok teşekkürler arkadaşım sana ve Alp'e,sağolsun o da iyi bi evsahibiymiş aldığım duyumlara göre,erkek tarafıda herşeyden çok memnun..)
Cnm annecinin de ellerinden öpüyorum neyseki son anda çantamı unutmuştum geri döndümki onunlada görüşebildim,çok selamlarımı iletirsin,çok teşekkür ediyoruz,yorduk onuda..
Aliya ablada anlattığın kadar varmış sadece Boraya değil bütün çocuklara sevgiyle yaklaşıyodu,onada çok teşekkürler,selamlar..
Handecim,Gülhancım,Nurtencim,Sibelcim,Hülyacım,Tubacım, kimseyi unutmadım dimi,hepinize çok çok teşekkür ederim hediyeler için,o kadar hazırlıksız yakalandımki,çok mahcup oldum,Kafamda düşündüğüm bi nedenden ötürü ertelemiştim hediye işini ama siz beni gerçekten utandırdınız.Oğlumla hediyelerini kullandıkça sizi hatırlıcaz.Çok teşekkür ederiz..
Hanifecim çok fazla sohbet edemesekte ilk kez görmeme rağmen sende çok sıcakkanlısın,İstanbula geldiğinde beklerim her zaman..
Nurtencim oğlumun fan'ı,sanada ilginden samimiyetinden dolayı teşekkürler cnm..
Pınarcım ve Sibelcim s,z,de bigün bize bekliyorum Yağız ve Defneyi Anıla bırakıp kaçamak yapıcaz ona göre kaydirigubbakcemile3 Anıl bayıldı ikisinede,tabi sadece onlarla vakit geçirebildiği için,yoksa o bütün bebeklere,çocuklara bayılır...
Tubacım kızçen yine biraz üzdü seni ama neyseki sonradan açıldı,çocuğu bidaha olur olmaz uyutmaya çalışma emilmaz: Bide resimleri orjinal boyutta at ha aman Pınar maffeder eyvahedigeldismile
Handecim sende pek bişey anlamadın gibi geliyor Masal çok yordu dimi seni??
Semracım kızın eşimin favorilerinden bilgin olsun :))
Birsen,Hülya,Esra....hepinizlede vakit geçirmek çok güzeldi kızlar,,
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum.
Unuttuğum bişey varsa kusura bakamayın acayip uykum geldi valla kafamı toplayamıyorum bile..sonra yine yazarım öptüm hepinizi..
Face de fotoğraflarınıza baktım o kadar üzüldüm ki gelemediğime ama hepiniz çok güzelmişsiniz bebeklerimizde artık büyüdüler abi abla oldular ama ayrı güzeller Gülhan çok iyi bi evsahibi olmuş gördüğüm kadarıyla face dede yazdım Gülhancım böyle bi organizasyon için ve davetin için katılamasmda çok teşekkür ederim.Eşimede gösterdim bu kadar güzel bi organizasyon oldğunu bilseydim gönderirdim dedi.Çok üzüldüm o kadar ıısrarımdan sonra böyle dediğine artık çok geç tabi.Nice mutlu yıllara kuzularım ve anneleri
selam kızlar
bende bi iki bişey yazıp öle yatayım dedim
Gülhancım gerçekten çok teşekkürler sıcak samimi karşılaman, koşuşturman, hepimizla ayrı ayrı ilgilendiğin için, çok zahmet verdik, gerçekten mesajlarındaki kadar sıcak ve samimisin çok memnun oldum seni tanıdığıma, kendimizi evimizde hissettik ve sanki yıllardır tanışıyomuş gibiydik. Annenide çok sevdim, çok iyi bir insan anasına bak kızına al diye boşuna dememişler
Birsencim yol arkadaşlığın için bende teşekkür ederim, yolun nasıl geçtiğini anlamadım sıcak sohbetin sayesinde, yağmura yakalandık vedalaşamadık
Nurtencim eşim bıraksaydıkya dedi ama biz kaldık yağmur bastırınca bayağı bi bekledim eşimi, telinde yoktu vedalaşamadık canım ablam ve yeğeninde çok tatalılar
Tubacım çok güzel pozlar yakalamışsın fotoğrafçımız belli oldu, hediyende gerçekten çok güzel herkes için ayrı ayrı uğraşmışsın eline sağlık canım
hediyelerimiz içinde teşekkürler, güle güle giysin kuzular bende rica ederim
çokk uykum var, yorucu ama güzel birgündü, herkesi öptükk
iyi pazarlar canlar,,,,,,,
malum yorgunluktan ve ev toplama derdimden dolayı yeni bakabiliyorum..
çok güzel geçti çok samimi bi ortamdı gelemeyenler için gerçekten üzüldüm...
gülhancım sıcak ev sahipliğinden dolayı sana,anneciğine,aliye ablaya çok teşekkür ediyorum seni tanımak çok güzeldi canım..
semracım sen tahminimdende eylenceli bi hatunmuşsun.. gün boyu sana bakıpta gülmediğim anımı hatırlamıyorum.. heleki burağı kucagından habire birilerine satma telaşın ve başarısız olman görülmeye degerdi valla :) nazlınında senin degilde kızın adını unuttum ona yapışık olması hayret vericiydi:))
hanifecim bende seni tanıdığıma mutlu oldum sende çok samimisin cnm.. ama seninle vedalaşamadık ve buna çok üzüldüm snaırım sen giderken ben efneyi uyutuyordum görüşemedikve sarman harikaydı ellerine sağlık..ayrıca herkese hediye veripte sana verememiş olmak beni çok mahçup etti ne olur hakkını helal et çünki seni unutmuşum
pınarcım ortama verdiğin neşe süperdi cnm seninle yanyana gelldigim her an çok eğlendim..
sibelim toplardan 1tane yedim ama muhteşemdi ellerine sağlık :)
tubacım sanırım gülhandan sonra en çok sen yorulmuşsundur:) serra hep seni istedi, hep ağladı kuzum resim işide sendeydi üstelik bide resimleri isteyiş şekillerimiz varki o dahada yorucu :) yinde iyi idare ettin cnm serraya rağmen yüzün hiç düşmedi... seni tanıdığımada çok sevindim bide benm defneyele başka tek resmim yokmu ya? sen bizi tek olarak 1karecikmi çektin? bozuldum valla
ferdacım dağhan'ımda cevizli çörekte süperdi tatlım.. dağhan'nımı yani senide tabi bidaha görmek istiyorum :)
esracım(mimaresra) seninle yüzyüze sohpet etmek çok hoştu ayrıca çirkin oğluşunda çok akıllı öpüyorum ikinizi:)
handecim seninle giderken görüşmedik ben sizi arkamda sanıyordum bi döndümki yoksunuz bidaha görüşemedik.. yinede çok sagol cnm. masalcımda rahat vermedi sana ama güzel gündü dimi? yine görüşmek üzüre ayrıca hediyen için çok sagol cnm arkadaşım:)
birsencim yağmur arkadaşım diyesim geldi sana ya :) bizide taksiye alman çok iyi oldu sagol cnm benm..
hülyacım seksi arkadaşım dün çok hoştun valla:) heleki bende bi pozun varki offf diyorum offff... görüşmek üzere:))))
kimseyi unutmadım inş. ya..
dün dönüşte feribotta defen cadısı yine yaygara kopardı ne yaptıysam olmadı canım ablam feribotta ayagında sallamasaydı düşünemiyorum halimi.. bide inince yagmura yakalandıkki sormayın takside bulamadık kimse suratımıza bille bakmadı sagolsun birsen aldı bizide atksiye beraber geldik annme geçtik ama okaar yorgunluk uykusuzluk gerginlik eklenince geberik durumdaydım dün gece esenle konuşurken bile uyuyacaktım nerdeyse esen anlatasana ses tonumueşimde geç geldi eve gelir gelmez poşetleri bıraktım defneyi yıkadım bende yattım valla... yeni işlerim bitti ablam gelecek onu bekliyorum herkesi çok çok öptm..
ayy tutkunum yazmadan edemeyecem eşin nasıl bi organizasyon bekliyoduki yani? sanki 1 çocuk onda var.. ggörünce bukadar çocugu gitseydin dedi dimi?? ahhh bu erkekler ahhhhhhh
İyi geceler herkese kızlar,,
Ayyy valla aynen bende yorgunluktan biyere adım atmadım bugün zaten havada müsade etmezdi,mübarek öyle güzel yağdıki,bikaçgün böyle devam edicekmiş,aman bizim buluşmada güzeldiya şimdi yağsın varsın!
bizde bugün eşimin dolabını düzenledik,bir valiz verilecek ayırdık, adam yememiş içmemiş giysi almış sanki..Süslüdür biraz,,neyse onları yerine ulaştırıyımda ihtiyacı olanlar giysin barii..
Yemek yap ye iç topla yerleştir,Dağhanı yıka uyut derken bu saat oldu.Anıl uyuklamaya başladı koltukta..Bende yavaştan kalkıyım bari yoksa vinç çağırmam lazım kaldırmak için..:))
Gülhancım hala yok yorgunluğunu atamadı garibim..Yada geziyor?hangisi sizce??Bence sağdaki???) Şaka şaka takılıyorum güzelim,,
Pınar kız bugün senin havan vardı serin serin gezmişindir ohh..
Birsen ömere üzüldüm ama ısrar etme bolca su ver geçecek inşalalh sabret..
Hadi ben kaçıyım yavaştan öptüm sizi kızlar...
heheheheh.Geldım bacımmmmmmmmmmm
Ben geldımmmmmmmmmm..
Kızlar oncelıkle hepinıze cok ama cok tesekkur ederım.Inanın cok mutlu oldum.Bıde zahmet,yorgunluk dıyorsunuz duymayayım yaa.Boyle yorgunluğa can kurban.Cok ama cok guzel bır gun gecırdım sayenızde.Annemınde dılındesınız haberınız olsun bayılmıs hepınıze Bursaya davet edıyor.
Akşam herkes dağıldı bı yağmur basladı anlatamam.Yola cıkmayalım kalalım dedık.Yağmurda bır guzel uyuduk.Annemde Borayı aldı sabah bız 10 a kadar yatmısız.Sabah kahvaltı keyfınden sonra cıktık yola.Eve gırdım cantayı actım.Yenı bebeği olan kankamın yarın duası var.Aradı sesı telaşlı stres yapmıs.Dayanamadım bende Bora yı uyutup kaçtım ona.
Sonrada Alp le market yaptık.Valla posetler ortada hıc halım yok.Yarın ola hayrola dıyorum ama yarında duaya gıdıcem.
Daha face dekı resımlerı ıncelemedım ben yaa.
Ben geldımmmmmmmmmm..
Kızlar oncelıkle hepinıze cok ama cok tesekkur ederım.Inanın cok mutlu oldum.Bıde zahmet,yorgunluk dıyorsunuz duymayayım yaa.Boyle yorgunluğa can kurban.Cok ama cok guzel bır gun gecırdım sayenızde.Annemınde dılındesınız haberınız olsun bayılmıs hepınıze Bursaya davet edıyor.
Akşam herkes dağıldı bı yağmur basladı anlatamam.Yola cıkmayalım kalalım dedık.Yağmurda bır guzel uyuduk.Annemde Borayı aldı sabah bız 10 a kadar yatmısız.Sabah kahvaltı keyfınden sonra cıktık yola.Eve gırdım cantayı actım.Yenı bebeği olan kankamın yarın duası var.Aradı sesı telaşlı stres yapmıs.Dayanamadım bende Bora yı uyutup kaçtım ona.
Sonrada Alp le market yaptık.Valla posetler ortada hıc halım yok.Yarın ola hayrola dıyorum ama yarında duaya gıdıcem.
Tuba ve Ferda Hatunları dedıkodumu yapmıssınız ama gezme,tozma,partı,sus,pus ıslerı yormaz benı bacılarrr.Yeter kı Bora olmasın pacamda.Bıde temızlık tabı.Zaten ona ılham lazım bana gelemıyor bır turlu:))
Esencım Mercımeğıme cok gecmıs olsun.Umarım daha ıyıdır.Bı ara duydum 1 ferıbotuna bınecek dıye.Ayy dıyorum nerde bu kız.Meğer ıptal olmus.Olsun sağlık olsun bır dahakıne ınsallah.Bırde adresını ıstıyorum canım.
Bak gördünmü ikinci secenek doğru çıktı Tuba,, :))kaydirigubbakcemile3
Ayy cnm yaa iyi yapmışsın valla nasılsa yarın Aliye abla gelir yerleştirirr poşetleri,o kadıncağızda bugün dinlenmiştir heralde,baya yoruldu.
Yarınki duanızda iyi geçer inşallah,Allah kabul etsin,
Hadi sende yat dinlen,
Artık bizde sizii bekliyoruz buralara tamammı??
Erkeklerin neler götürdüğünü gördün dimi cnm,sözde benimki rejimdeydi..kaydirigubbakcemile3
Neyse herşey süperdi cnm herşey için tekrar teşekkürler sen zaten mükemmelsin,öpüyorum çok bende Dağhan uyurken yatıp uyuyum bari biraz..
çok teşekkür ederim Gülhancım..
ben de mutlaka bekliyorum olmadı pastanede mutlaka karşılaşıcaz tekrar :))
sevgiler..
Ayyyyyy TuBa bu ne hal be yoruldum okurken.Hem benım resım ne dıye kalıyor en sona bakayım.Ama değmıs superdı super.Hemen bas koseye koydum salonda.
Ferdacım saol valla gelıp kalıcam hepinızıde gezıcem bu sefer soz.Ama sanırım haftaya babannemız gelıcek.Nıyetı Borayı alıp göturmekmıs.Sadece guldum telde.Alıye ablada valla super kadın bu haftada bırakmadıysa benı bı daha hayatta bırakmaz heralde:)))
kız zorlama çocugu bırak yemesin acıkınca yırtar ortalıgı merak etme..nuran faceden çıkmışsın yazamadım cnm sana mama veriyordum ömere
ohh sen seversin ama düğün falan gönlünce eğlen canım :) bende çok severim ama nerdeyse benim jenerasyonun bütün düğünler oldu sülalede sünnet düğünleri kaldı..İyi akşamlar kızlar a.s.
Bu sabah ailecek 10:45'de kalktık. Ay nasıl yorulmuşum acaip iyi geldi. Defdoş'um da kıyak geçmiş uyumuş o saate kadar sağolsun. Dinlendim valla zemuszemus
Kahvaltı et, evi toparla, ailecek duş al derken saati 2 yaptık. 15:30'da eşimin çocukluk arkadaşının nikahı vardı. Yaz gelince eşimin arkadaşlarının nişanı, düğünü hiç bitmiyor valla. Haftaya cumartesi nişan, pazar nikah akşamına yemek oyyy oyyyy kafamçokkarıştı Nikahtan sonra Defne'mi kayınvalideme bıraktık. Arkadaşlarla keyif yaptık azcık. Az öncede eve geldik. Defdoş'u yatırdım yerine size geldim hemen a.s.
Tuba'cım şimdi mailleri aldım. İndiriyorum hepsini. Ay hakkını helal et nasıl yordum seni bacım ya harikasın opuyorumnanaktan
Esen'cim kuzumun daha iyi olmasına çok sevindim canım a.s.
Esra eşine de höh diyorum yaniklava: Nurten'in dediği gibi nasıl bir ortam bekliyormuş :uhm: Tesüflerimi iletiyorum :umursamaz:
Gülşah'cım Duru'm evi mi yadırgıyor acaba niye öyle huzursuz oldu kuzum :uhm:
Nuran'cım Birsen'de eklisin heralde face'de. Bende eklerim seni ordan a.s.
Nurten bacım sağolasın valla ortam öyle keyifliydi ki coşmamam mümkün değildi a.s. Hepiniz müthiş enerji verdiniz bana a.s.
Birsom ya niye yemiyor Aliş'im acaba :uhm: Sebze çorbası falanda mı içmiyor kuzum :uhm:
zaten bana gıcık olamzsınki şeker gibi hatunum güzelim:) aldım kızımı çektireyim dedim ama kaynadık arada varmı bende tam hatırlayamadım gönderde bakalım cnm.. ne bilim herkesin çifter çifter görünce benim kızımla bitanecik resmimizmi varmış dedim içlendim:çok üzgünüm:evet canim sana gicigim var ondan sizi bir tane cektimklava: klava: klava:
kizim kim nerde nasil isterse cektim..alsaydin kizini cekseydim bende :) okadar resim cekince kime ne kadar cektigimi hatirlayamam tabiki :) ama elimden geldiginice herkesi bolbol cekmeye caliştim..bende 4 tane resminiz var kizinla..hepsi ayni yerde farkli hallerde..face'e bitanesini koydum..ama yollicam sana..2 tanede senin tek resmin var..yegeninle bi resmin var..bide karişik (defne dişindaki cocuklarla olan,hep birlikte olan) resimlerin var..onlarida yollicam yerimseniben
cnm iyi yapmışsınız orda kalmakla çok yağdı şuan hala yagıyor.. keyif yapmışsınız ohh iyi olmuş annen zaten kurtarıcı gibi oldu öğleden sonra defne yukarda uyurken o yukardayddı ve bana ben buradyım sakın merak etme dedi bende rahat rahat oturdum sagollsun..Ben geldımmmmmmmmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?