tubacığım yaaa seninle ilk karşılaştığımızda kaynaşamamıştık
bu seni daha iyi tanımam için bir fırsat oldu
bayıldım sana...heleki o bana çık dışarı resmini çekeyim demen yokmu bittim...
ben kendim foto çekseydim inan bana bu kadar şık pozlar olmazdı
bu arada çerçevelerim annemde kaldı ....çok beğendi ve bana senin şimdi bunları koymaya yern yok
ev alacaksınız ya buradan o zamana kadar benim konsolun üstünde kalsın didi....
bende kitlendim sanki yarın ev alacakmısım gibi tmm dedim...
onda kaldı ama alacağım asla bırakmam asla seni unutmayacapım bir hediye oldu cnm çok teşekkürler
herkese iyi geceler diyorum sabaha kadar deliksiz bir uykuda olurlar inş. bende sabah 7 de kalkacağım ve spor yapacağım doktorum öyle istedi...niş. başaracağım
Tuba ve Ferda Hatunları dedıkodumu yapmıssınız ama gezme,tozma,partı,sus,pus ıslerı yormaz benı bacılarrr.Yeter kı Bora olmasın pacamda.Bıde temızlık tabı.Zaten ona ılham lazım bana gelemıyor bır turlu:))
Esencım Mercımeğıme cok gecmıs olsun.Umarım daha ıyıdır.Bı ara duydum 1 ferıbotuna bınecek dıye.Ayy dıyorum nerde bu kız.Meğer ıptal olmus.Olsun sağlık olsun bır dahakıne ınsallah.Bırde adresını ıstıyorum canım.
herkese iyi geceler diyorum sabaha kadar deliksiz bir uykuda olurlar inş. bende sabah 7 de kalkacağım ve spor yapacağım doktorum öyle istedi...niş. başaracağım
oyy oyy tuba oluyor be güzelim bende geceden pantolanumu yıkamıştım kurumammış sabahın köründe ütüyle onu kuruttum bbide 3saatlik uykuyla yaselam kizlar a.s.
oy cok sukur regl oldum ya :) nasil mutlu oldum anlatamam..ay cok gergindim anlatamam ya..bi anda kuzu oldum :)))) cildimde düzelir inşaAllah..mahvetti bu ay beni bu regl..şapşalak oldum resmen..
ay dün sabah sabah basima gelenleri anlatmadim ben size :))) az kaldi gelmekten vazgeciyordum..o derece işim rast gitmedi ya :)))
gece 12de yattim yorgun bi halde..saatimi 06:00-06:01-06:02 olmak üzere 3 ayri alarma ayarladim..bunlarda 5 dakikada bir hatirlatma yapacakti güya..kesin uyanmam lazimdi yaniama hepsini tek tek kapatmişim büyük marifetle..eşim 06:55te uyandirdi anca :))
gülhanin resmini çikarmamiştim daha..önce onu halledeyim dedim..taktim printeri..anam calişmaz bi türlü..pc tanimiyor..ay yok yapma bunu bana valla atarim seni 9.kattan diye tehdit ettim ama yok calişmiyor :)))) cd sini buldum hemen sonra hemen cikardim neyseki..buarada işi rast giden birisin gülhancim :) okadar cd nin içinde şip diye elime geldi valla printerin cd si :))
neysem sonra cantami yerleştirip dusa girdim..sacimi yikamayayim diye düşünmüştüm..benim sac kurulama huyum yoktur hiç..şimdi rüzgardan sinuzitim cosar felan dedimama dusa girince bi güzel unuttum bu kararimi sanki cok vaktim varmiş gibi bide sacimla ugrastim
neysem hadi cabucak giyineyim dedim..aksamdan hazirlamiştim kiyafetimi..önce göz makyajimi yaptim..rimeli bi bulaştirdimD ay hadi sil yeniden yap felan..sonra tam giyindim..gittim hemen serrosun kahvaltisini hazirlamaya..yumurta pişerken serrosun kiyafetlerini hazirliyim dedim..ay bi bakarim kizin elbisesini ütülemeyi unutmusum :)))) haydi onu ütüle kahvaltisini hazirla giydir vs derken saat oldu 8.45 güya ben 8.30da evden cikip yürüyerek gidicektim idoya 20dak sürüyor..dedim bosver taksiye binerim..ceketimi daha giymemiştim..gec kalmanin verdigi hişimla cekete bi dalmişim..sedef dügme elimde kaldi DD parcalamişim resmen DD ay bütün kiyafet bozuldumu dügmeyi dikecek vakit yok..alternatif bişi düşünmemişim..cildirmaya az kaldi..serrosuda pusetine oturtmustum..o da cildirmaya basladimi Allahimmm..elime o anda ne gelsiyse onu giydim ciktim hemen..okuya üfleye gittim iodya..cok sukur ondan sonra herşey yoluna girdi :)))) serrosun huysuzluklari dişinda :)))))
bugune gelince..sabah 9a kadar uyudum ama yetmedi..eşimle kahvalti konusunda epey bi "sen hazirla,hayir sen hazirla" tartişmasi yaptik..ama ihale bana kaldi..14 gibi uyuduk ailecek..
16 gibi uyandik..kayinvalidem aradi aksam müsaitseniz gelelim diye..ay o saatten sonra motorumu takip heryeri topladim bulaşik camasir vs vs..toz bile aldim ya..ay şimdi aklima geldi bide ütü yapmam lazim..ay güya tümgün keyif yapcaktim..al sana keyif!
neysem sakinim sakiniz sakinlersaat 12 olmus gene :) hadi hayirli geceler güzel hatunlar :) mucksssss
all all deseydin :)) ne kadar kolay yaaa melek zannediyor bunlar bebişleri bnm kaynanada öyle diyo bende hep gülüyorum senin gibi:) kız gülhan bende 3 gün kal en merkezi yerde ben oturuyorum her yere fır fır gezeriz:) hem bu karılar üşengeç birazda pasaklılar galiba ilhamları bile gelmiyo durup duruken :) ne oluurrr ne olmaaazzz:roflol:Ayyyyyy TuBa bu ne hal be yoruldum okurken.Hem benım resım ne dıye kalıyor en sona bakayım.Ama değmıs superdı super.Hemen bas koseye koydum salonda.
Ferdacım saol valla gelıp kalıcam hepinızıde gezıcem bu sefer soz.Ama sanırım haftaya babannemız gelıcek.Nıyetı Borayı alıp göturmekmıs.Sadece guldum telde.Alıye ablada valla super kadın bu haftada bırakmadıysa benı bı daha hayatta bırakmaz heralde:)))
:umursamaz:demekki içten sarılmamışsın canım yoksa kesin eccük bulaşırdı :) bana azdaha gaz verseydiniz ben inecektim galiba havuzu temizleye:) şaka bşyana iyi yorulduk valla boşver bişi yapma sen.. iyi geceler cnm çok öptm:)canim valla bizde cok cok güzel bigün gecirdik :) annecigine bizde bayildik valla :) cok tatli dilli :) keşke annemde gelseydi dedim kaç kere :) karişilikli iyi keyif yaparlardi valla :) annende cok keyifli biri cünkü :) ellerinden öperim :)
Allah kabul etsin şimdiden duanizi canim :) kolay gelsin :)
resimlere bak valla cok güzel cikmiş kuzularda bizdeben cok dagilmişim..benim oldugum resimler es gec
:))))) o ilham zaten bitek özlemle nurtene geliyor sanirim :)))))) hatta sanirim direk ilhamin kaynagi onlarp dün okadar sarildim nurtene ama hiç bulaşmadi be :))) hala istemiyorum temizlik yapmak..hatta hiç bişi yapmak istemiyorum :))))
ay hadi bu sefer gidiyorum :) yagmurda costu maşaAllah :) bi balkon keyfi yapayim..sonra cok sevdigim ütümü yapayim yatayim
muckssssssss herkesciklereee :)
iyi
hanifecim bende seni tanıdığıma mutlu oldum sende çok samimisin cnm.. ama seninle vedalaşamadık ve buna çok üzüldüm snaırım sen giderken ben efneyi uyutuyordum görüşemedikve sarman harikaydı ellerine sağlık..ayrıca herkese hediye veripte sana verememiş olmak beni çok mahçup etti ne olur hakkını helal et çünki seni unutmuşum
kimseyi unutmadım inş. ya..
dün dönüşte feribotta defen cadısı yine yaygara kopardı ne yaptıysam olmadı canım ablam feribotta ayagında sallamasaydı düşünemiyorum halimi.. bide inince yagmura yakalandıkki sormayın takside bulamadık kimse suratımıza bille bakmadı sagolsun birsen aldı bizide atksiye beraber geldik annme geçtik ama okaar yorgunluk uykusuzluk gerginlik eklenince geberik durumdaydım dün gece esenle konuşurken bile uyuyacaktım nerdeyse esen anlatasana ses tonumueşimde geç geldi eve gelir gelmez poşetleri bıraktım defneyi yıkadım bende yattım valla... yeni işlerim bitti ablam gelecek onu bekliyorum herkesi çok çok öptm..
İyi Geceler Kızlar
Ay Tuba amma aksilik olmuş canım ya, aynen öle valla durum bende de, dolap kıyafet kaynıyor ve ben hiçbirini giyemiyorum, eskiden olsa kesinlikle öle bi kıyafet giymezdim itiraf ediyorum, tarz marz bişey kalmadı, ne giycem diye düşünürken gri pantolon geldi aklıma, paçaları uzun diye topuklu ayakkabı giymek zorunda kaldım, topuklu ayakkabı giymeyide unutmuşum bi zor yürüdümki sorma :))) popom ve göbeğim kapansın diyede siyah bi hırka üstüne( benim eskiden hiç göbeğim yoktu, kalça hep vardı ama en azından göbek yoktu sezeryanın hatırası bana bu göbek galiba, bende senin gibi düşünüyorum bu zamana çok üzülcem ve kendime kızıcam biliyorum, ben çok takıyorum ve herşeyi etkiliyo bu halim, umarım en kısa zamanda kurtuluruz şu kilolardan canım
Gülhancım o yorgunluğa yine için rahat etmemiş arkadaşına yardıma gitmişsin çok iyi kalpli bir hatunsun ya
Birsencim eşine ve evine kavuştun ohh, inşallah en kısa zamanda Ömer in kabızlığı ve iştahıda düzelir canım
Nurtencim yağmurda taksicilerin işi artıyo ya bakmamışlar he, , neye uğradığımızı şaşırdık valla o yağmurda, yoksa ne güzel bırakıcaktık eyseki halletmişsiniz sevindim canım
Unuttuğum bişey varsa kusura kalmayın kızlar
Bizde bugün Airport a gittik,eşim şimdide pideci açmaya karar vermiş, üşündüğü markanın tadına bakmaya gittik, cipsitix çok tuttu şimdide işi büyültüp pideci kebaçı açacakmış ya, bu adam beni çıldırtcak, lafta dinlemiyo, standı koycak yer bulamıyomuş o yüzdan dükkan kiralayıpta standıda koyabilcekmiş, çok sinir ediyo beni ya çokkk, biraz alışveriş yaptım stresimi azalttım kıyafet alamıyorum bari ayakkabı alayım dedim :)
Neyse resim yüklüyorum bir yandanda, bitsinde yatayım artıkın, dün gece deliksiz uyumuşum valla bi ara Masal ı almışım yanımıza onu bile hatırlamıyorum :)) herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?