2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy canimmm :) ay valla bi ara içeri kapanmiştin iyice :) içimde kalirdi cekemeseydim :) gercektende cok güzel cikti resimler :) hava güzeldi..fon güzeldi..ee cekilenler süperdi :) dolayisiyla resimlerde harika oldu valla :) bende cok begendim ki ben kolay kolay resim begenmem

anneciginede cikaririm ben o resimlerden diger bulusmada getiririm inşaAllah teyzemde koysun konsoluna madem begenmiş

herkese iyi geceler diyorum sabaha kadar deliksiz bir uykuda olurlar inş. bende sabah 7 de kalkacağım ve spor yapacağım doktorum öyle istedi...niş. başaracağım

laf aramizda gülhan hanim duymasin ama cok pis gaza geldim bende sıkı sıkı sarilcam artik bu işe şaka bi yana dün cok cok cok gicik oldum kendime sabahleyin..

ben evvelki yaz (gecen yaz yeni dogum yaptigim için iyi bahanem vardi ) cok zayiflamiştim..ozamanda bütün yazliklarimi daraltmişti annem..oyuzden hiçbişeyim olmuyor..bide sürekli zayiflicam diye acil şeyler dişinda üstüme bişi almiyorum..dünde öyle ayarladiklarimda gidince kaldim dimdizlak resmen yaa..dolap kiyafet kayniyor ama giyebilecegim 3-5 şey var ((( cok cok cok kizdim kendime..ki biliyorumki zayifladiktan sonra gecirdigim bu şişko vakitler içinde cok kizcam kendime..

offf offff.. gece gece efkarlandim resmen

hadi sende asil bu işe..bak ne kadar kilo verdin..bide spora baslarsan acaip hizlancak kilo vermen inşaAllah..sporsuz bile iyi gitti..şimdi hepten süper olcak..

iyiki gidiyordum he..1 saattir takildim resmen..

bu sefer valla gittim bak..yemin bile ettim

muckssssssssssssss

canım valla gelmeyi o kadar çok istedim ki sizleri tanımayı o ortamda olmayı ama şunu anladımbişeyi çok istemiyceksin mutlaka bişe çıkıyor benim çıktığı gibi
hayırlısı olsun bidaha ki sefere mutlaka ama mutlaka bekliyorum tatlım beni es geçmeyi hatta yzın gelin bizim buralar yazın muhteşem oluyora.s.

herkese iyi geceler diyorum sabaha kadar deliksiz bir uykuda olurlar inş. bende sabah 7 de kalkacağım ve spor yapacağım doktorum öyle istedi...niş. başaracağım

iyi geceler tatlım

oyy oyy tuba oluyor be güzelim bende geceden pantolanumu yıkamıştım kurumammış sabahın köründe ütüyle onu kuruttum bbide 3saatlik uykuyla ya kız sen niye serroşa kahvaltıyla uğraştın valla ben tıktım mamayı ağzına hiçç uğraşamam dedim yanıma almıştım peynir falan ama oordada üüşendim çorba verdim.. neyseki güzel bitti dimi?? ohhh kaynana adama motorda taktırır işte al sana iilhammm :roflol::roflol::roflol:
all all deseydin :)) ne kadar kolay yaaa melek zannediyor bunlar bebişleri bnm kaynanada öyle diyo bende hep gülüyorum senin gibi:) kız gülhan bende 3 gün kal en merkezi yerde ben oturuyorum her yere fır fır gezeriz:) hem bu karılar üşengeç birazda pasaklılar galiba ilhamları bile gelmiyo durup duruken :) ne oluurrr ne olmaaazzz:roflol:
:umursamaz:demekki içten sarılmamışsın canım yoksa kesin eccük bulaşırdı :) bana azdaha gaz verseydiniz ben inecektim galiba havuzu temizleye:) şaka bşyana iyi yorulduk valla boşver bişi yapma sen.. iyi geceler cnm çok öptm:)

iyi geceler cnm kolay geldsin..

iyi geceler kızlar bende Ahseni uyuttum yatıyorum
bvu arada Ahsenin ateşi tamamen düştü çok şükür
öpüyorum hepinizia.s.

ıyi Geceler Kızlar
Ay Tuba amma aksilik olmuş canım ya, aynen öle valla durum bende de, dolap kıyafet kaynıyor ve ben hiçbirini giyemiyorum, eskiden olsa kesinlikle öle bi kıyafet giymezdim itiraf ediyorum, tarz marz bişey kalmadı, ne giycem diye düşünürken gri pantolon geldi aklıma, paçaları uzun diye topuklu ayakkabı giymek zorunda kaldım, topuklu ayakkabı giymeyide unutmuşum bi zor yürüdümki sorma :))) popom ve göbeğim kapansın diyede siyah bi hırka üstüne( benim eskiden hiç göbeğim yoktu, kalça hep vardı ama en azından göbek yoktu sezeryanın hatırası bana bu göbek galiba, bende senin gibi düşünüyorum bu zamana çok üzülcem ve kendime kızıcam biliyorum, ben çok takıyorum ve herşeyi etkiliyo bu halim, umarım en kısa zamanda kurtuluruz şu kilolardan canım

Gülhancım o yorgunluğa yine için rahat etmemiş arkadaşına yardıma gitmişsin çok iyi kalpli bir hatunsun ya

Birsencim eşine ve evine kavuştun ohh, inşallah en kısa zamanda Ömer in kabızlığı ve iştahıda düzelir canım

Nurtencim yağmurda taksicilerin işi artıyo ya bakmamışlar he, , neye uğradığımızı şaşırdık valla o yağmurda, yoksa ne güzel bırakıcaktık eyseki halletmişsiniz sevindim canım

Unuttuğum bişey varsa kusura kalmayın kızlar

Bizde bugün Airport a gittik,eşim şimdide pideci açmaya karar vermiş, üşündüğü markanın tadına bakmaya gittik, cipsitix çok tuttu şimdide işi büyültüp pideci kebaçı açacakmış ya, bu adam beni çıldırtcak, lafta dinlemiyo, standı koycak yer bulamıyomuş o yüzdan dükkan kiralayıpta standıda koyabilcekmiş, çok sinir ediyo beni ya çokkk, biraz alışveriş yaptım stresimi azalttım kıyafet alamıyorum bari ayakkabı alayım dedim :)

Neyse resim yüklüyorum bir yandanda, bitsinde yatayım artıkın, dün gece deliksiz uyumuşum valla bi ara Masal ı almışım yanımıza onu bile hatırlamıyorum :)) herkese iyi geceler

Günaydınlar Kızlar,

Cuma günü işten çıkıp direk alışverişe geçince laptobu yük yapmayayım kendime dedim,işyerinde bıraktım.Bu yüzden baya geri kalmışım :) Resimler face'e konmuş,günün kritiği yapılmış :)

Bende akşam eve kendimi atınca bir oh çektim.Ay neydi o Yağız'ın hali öyle.O yorgunluğa rağmen 23:00 de anca uyudu.Ertesi günde sabah kendimi kaldıramadım ne yorulmuşum.Allahtan kocişi yardım ettide.
Öğlen alışveriş yaptık.Ordan arkadaşımın kızının doğum gününe.Erken kalktık allahtan Uğur'un kursu olduğu için.Orda da Yağız çıldırdı diyebilirim.Çocukları görünce koştur koştur.Ne yemek yedi ne oturdu Eve dönünce pazara git,ev topla,yemek yap akşam oldu.Bugün resmen kafam dönüyor...

Gelelim Cumartesi gününe..Çokkk güzel bir gündü...Gülhancım tekrar herşey için çok teşekkürler.Emeğine sağlık.Anneciğide o kadar tatlı dilli bir insanki.Bizim kargaşamıza katlanma lütfunda bulundu.Muhakkak ıstanbul'a geldiğinde onuda getir,görmek isteriz.Aliye ablanında emeğini unutmamak lazım.Çok anaç biri herkesin yanında olması gereken kurtarıcılardan.

Semroşum,eşinede çok teşekkür ederiz.Vallahi 2 dk daha gelmeseydiniz ben düşüp bayılırdım sanırım,bu velet beni perişan etti

Tubişim ve Pınarım yolculuk ne kadar rahat ve keyifliydi öyle değilmi.Bunu daha sık yapalım

Birsom,Nurtenim,Hülyacım,Ferdacım,Handecim,Hanifecim,Esracım sizlerle vakit geçirmek çok keyifliydi.Gerçi birçoğumuz veletlerin peşinde koşmaktan pek muhabbet etmeye fırsat bulamadık ama olsun.Hediyelerimiz için tüm tetelerimize tekrar teşekkürler.

Bir dahaki buluşmayı kuzuları birilerine satarak başbaşa yapalım.Muhabbet sohbet etmeye vakit kalsın.Şöyle kız kıza :) Çünkü ben veletin peşinde koşmaktan perişan oldum.

Umarım hiç kimseyi unutmamışımdır.

Bendeki resimleri birazdan Face yükliycem

Esencim çok geçmiş olsun kuzumada.Aramızda olmanı çok isterdik ama sağlık olsun napalım birdahakine inşallah

Son düzenleme:
günaydın kızlarr...iyi haftalar herkese..buluışma çok güzel olmuş.resimler süperr...allah dostluğunuzu daim etsin bozmasın...

banucumm hoşgeldin canım.canım ne demek tabiki iyi gündede kötü gündede hep bitrlikte olucaz.elşin iyiymiş sevindim.inşallah dahada iyi olur.bende seni iyiki tanımışımm öpüyorummmmmmmmmm :)

kapalı bir istanbul sabahından günaydın :)

valla burcinciğim benimde alişim 7 de başladı mıkır mıkırrr ateşide vardı sabah hafif 9 kadar mıkır mıkır uyudu...ömerde o arada iikikere ağladı kalkamadım uyudu....

en sonunda aliş kalktı bende evi toparladım....kahvaltı verdim onlara çay demledim...
makinayı boşaltıyorduki aliş ağlama krizine girdi...şimdi onu sallıyorum....
dalsın bulaşık işini halledeceğim. ....
kk daki emalkcı arkadaş gelecek resimleri çekecek....
sahibinden com dan biride msj atmış memurum en son fiyat nedir diye....söyledik bakalımne cvp verecek....fiyatı beğenirse evi görmeye gelecek hahah ......bugün hava kapalı ama benim ev konusunda şansım açık olsun.........

kızlar hepınıze gunaydın gıtmıs kadar oldum yalovaya bellıkı herkez cok eglenmıs bende keyıf alıyorum yazdıklarınızı okuyuncaaa

opuyorum hepınızı ıslerı toparlıyayım gelırım gene

kızlar burcu haftaya gelecek ya ben karşıya geçemeyecektim ...
neyse burcu ile konuştum sizlerede uyarsa 12haziran c.tesi günü bende kahvaltıya buluşalım...
herkes davetlidirrrrrrrr

günaydın hatunlarr
cumartesi okadar güzel gecmiş okadar cok keyif almıssınız ki hala yazasmalar bitmiyor hem imreniyor hem mutlu oluyorum

bugun 8:30 da kalktık hanzadeye yagda domatesli yumurta yaptım yarısını anca yedi sıpa saat 10:30 gibide sütünü için yattı
bende ortalıgı topladım ama yatak odamda hala bişiler var ve sıcaktan iş yapacak keyfim yok herzamanki gibi
bugun alıs verise cıkıcam kendime ciciler alıcam
akşamda kayınvalidelere gitce mecburen hanzadeyi özlemişlerde
işte benden bukadar hepinize iyi günler öptm

slm kızlar
ne buluşlmaymış kaçırdığıma üzüldüm valla herkes çok eğlnemiş ne güzel
birsen inş cnm ev işiniz hallolur sende kurtulursun bu dertten en kısa zamanda
bende bişeyler atıştırdım şimdi
zeynebi uyuttum yemeklerimi yaapayım
başkada bi iş yapmayacağım
dün ve bugün baya ağrım var belim kasıklarım çok ağrıyo
gece çok sıcak örtünmüyorum üşütüyormuyum anlamadım valla
bide sıpa gece hiç uyumuyo habire tepikleyip duruyo bide alttan baya vuruyo çıkacak sanıyorum valla bazen eli kolukaydirigubbakcemile3yaramaz yaw
pınar kız defne defile yapmış valla yalovada kaç tane kıyafet giydi bakem
fotoların her birinde başka bişey giymiş valla
yakışmış kuzuya
ay hepsi birer melek valla öyle güzel oynamışlar ki
imrendimmmm si,ze:sinifsinif:

Cnmm biraz erken çıkmak zorunda kaldımm ...gördüğüm herkesle vedalaştım ama seni göremedimm defneyi uyutuyormuşsun...sağlık olsun..inş bi daha görüşürüz cnm..
Hediye konusunda bende mahcubum cnm zaten estg.ama unutulma kısmına aşkolsun ..accuk teessüf ederim yane..
sarma konusunda afiyet olsun cnmm..tam istediğim gibi olmadı ama beğendiğine sevindimm .bigün daha güzelini yaparım sana a.s.
ablanda çok tatlı bu arada..giderkende yardım etmiş sana valla abla gibisi yok..hem arkadaş hem yakın..hele de yaş aralığı fazla değilse..benim de 2 yaş büyük ablm varda ondan biliyorum:)

olsun cnmm kafana takma herşeyi..sonra düzene girer nasılsa herşeyy..kilo konusunda azıcık önlem alırsın verilmeyecek kilon yok gördüğüm kadarıyla..
eşin de bir arayış içinde sanırımm..deneme yanılma yapıyor..inş bir iş tutturur ya da vazgeçer de sende biraz rahatlarsın..

senin masalın yürüyüşüne hayran kaldım he hande..merdiven iner gibi gidiyorr sonra çok tatlı düşüyorr:)hiçte ağlmıyo..Eren bu konuda çok nazlı..sağlam yürümeye çalışıyor ama düşünce ortalığı yıkıyoo..artık fazla nazlamıycam birazda benden oluyoo...

kayınpederim bugün gitti...eşimde işte ..kaldık yine erenle başbaşa..
diyordum kii bunu yazarken kapı çaldı ve bir arkadaşım geldii:)...ii oldu sıkılıyordumm.çay içer biraz laflarızz onunla...ben çıkayım ..grşrzza.s.

selam kızlar bugün okullar tatil edildi tam birinci derse giriyorduk ki ilden haber geldi aşırı yağmur yağacakmış diye okulları tatil ettiler
bende k.valideme gittim kahvaltımı etttim kızımı aldım eve geldik size bakayım dedim Ahsen tv nın altını karıştırıyor:))

birsencimm canım ben inşallah gelirim
burcuya bana da gelebilirsiniz demiştim sana da diyeyim eğer müsait değilsen bende alabilirim canım
yani ağırlarım da gelirim de farketmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…