2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ben geldim eve yoruldum valla
kendime siyah bi gömlek aldım yaz günü ne alaka diceksiniz bizim burda iyibi markanın magzası kapatıyormus herşey indirime girmiş hazır ucuzken kacırmayım dedim .bide canta alım lame
cuma düğün var giderken takcam
ewe geldim hanzadeye domates corbası yaptım yogurtla yedi
kac günden sonra ilk defa 1 kaseyi bitirdi cok şükür
coksıcak hanzade uyusun bende biraz dinlencem
şimdi gidip kendime yesil cay yapayım görüşürüz

vala esencim okullar tatil olmus iyi olmus sende ahsencikle ewde ilgilen kolay gelsin öptm canım

esen canım iyi olmuş ahsenle ilgilenirsin.haberlerde okudum bende sağanak yağış olabil,ir diye yüce allahım korusun valla burdada hava epey kapalı bunaltıcı

evet nurancım iyi oldu tatil Ahsenle ilgileniyorum evde daha rahat oluyor :))
Aldıklarını güle güle kullan canıma.s.

tülay burda da hava fena kapalı ama hala tatil olacak kadar çok yağmur yok anlamadım??

Tünaydin kizlar,

Doruk uyudu, evi toparladim, banyoyu komple temizledim ve baska da is yapmak gelmiyor icimden. Yemek yapmam lazim oysa acilen. Doruk uyanir birazdan.

Bulusma resimlerine baka baka gözlerim yoruldu kizlar. Cok güzel eglenmissiniz, mutlu olmussunuz ama. Keske firsatim olsaydi, bizde gelebilseydik...

Bu arada, Doruk kac gündür hicbirsey yemek istemiyor kizlar. Seninle sorunumuz ayni Birsen. Kasigi daha görür görmek kafa salliyor. Kahvaltiyi aglaya sizlaya yiyiyordu, bugün ekmege tereyagi recel sürdüm. Iki dilim yedi öyle neredeyse. Bulamac yapmayacagim artik, tabi bu yöntem ne kadar isler onuda bilmiyorum. Ne zor istahsiz cocuk ya. En cok bu illetten cekiyorum ben...

Uyanacak gibi sesleri geliyor, ben kactim simdilik kizlar...

nuran canım güle güle giy...

evet nurancım iyi oldu tatil Ahsenle ilgileniyorum evde daha rahat oluyor :))
Aldıklarını güle güle kullan canıma.s.

tülay burda da hava fena kapalı ama hala tatil olacak kadar çok yağmur yok anlamadım??

sagol tülaycım ve esencim daha iyisi sizlere olsun
ayy kayseridede hava sıcak ve cok bunaltıcı kafamçokkarıştı

slm kizlar a.s.

sabahtan bu yana resimleri hallettim..cok sukur biitti :) herkese sanirim ortak ve özel resimleri ulaşti..ulşamyan varsa bana bildirsin kizlar ona göre tekrar biraraya getircem resimleri :) dosya dosya ayirmiştim kolay yolliyim diye :)

şimdi serrosu yedirip temizlik yapicam :)))

öptüm hepiniziiiiiiiii a.s.

kızlar alişin ateşi 39 hastaneye gideceğiz eşimi bekliyorum
bıktım ya ne zaman annemde gelsek çocuklardasn biiri hasta daha evde 24 saat geçirmeden hasta oldu yaaaaaaaaaaa

kızlar bugun karar verdim ve ciddi manada rejime baslıyorum ve acai berry aldım kullananlar memnun genelde 1 ayda 5-6 kilo vermişler ben hem azcık diyet yapcam hem onu içicem benimde 6 kilo fazlam var hala dogumdan kalan bir an önce vereyim sunları rahat edeyim yoksa iyice yerleşicek

bırsencım gecmıs olsun canım ınsallah ateşi cabuk atlatır

esencım burdada tatıllık kadar yagmıyor ama ıyı yapmıslar tatıl edıp dınlen sende

kolay gelsın tugbacım bu kızlar senı cok calıstırmıslar yalovadaa resımler super buarada

kızlarrrr pazar günü babalar günü maglum eşinize suprız yapmayı falan dusundunuzmu hiççç veya farklı fıkrı olan varmı????

valla ben babalar günün için pek özle bişi düşünmedim eşimi yemege götürcem hediye almayı düşündüm ama ne alayım yaa hersey varr erkege hediye almakta berbat bişi
haaa bide pasta yaparım aksam keser yeriz daha ne olsunŞeniz

nuran canım bizim burdaki atila bey kullandı 1 haftada 5 kilo verdi ve kendimi daha zinde hissediyorum diyor.umarım sendede işe yarar.

Birsencim geçmiş olsun.

Gülşahcım,bende babalar günü için orjinal bi fikir arıyorum ama bildiğim kadarıyla Haziran'ın 3.pazarı babalar günü daha vaktimiz var.

Birsencim geçmiş olsun.

Gülşahcım,bende babalar günü için orjinal bi fikir arıyorum ama bildiğim kadarıyla Haziran'ın 3.pazarı babalar günü daha vaktimiz var.

evet canım daha vakıt var ama sımdıden bakıyorum ben aslında okudugu gazeteye ılanmı versem dıyorum ben kesın görür çokta şaşırır ama gazete ılan alırmı onu bılmem neyse bırbırımıze fıkır verelım bakalım ne cıkcak ortaya:))a.s.

Selamlar kızlar a.s.

Sabahtan beri ancak oturdum size bakayım dedim a.s. Sabah annem geldi ben spora kaçtım hemen. Ordan geldim Defdoş'un gardrobunu boşalttık annemle. Küçüklerini ayırdım. Seneye kışa giyebileceklerini ayırdım. Yazlıklarını astım dolabına. Düzenli oldu valla. Sonra anneme telefon geldi okullar tatil oldu gelme diye. Ohh bi sevindim zemuszemus O Defne ile oynarken ben çamaşır yıkadım astım. Etrafı toparladım. Öğlen için Defne'ye çorba bize de yemek yaptım. Akşam yemeğimi hazırladım. Bi tek fırına vericem. Sonra çay keyfi yaptık. Reglim bitti duş aldım.

Az önce de Defne'yi uyuttuk, gitti annem a.s. Eşimde gelir birazdan heralde. O arada fırsattan istifade size bakayım dedim a.s.

Tuba'cım resimlerin devamı da geldi. Ellerin dert görmesin canım a.s.

Gülhan'cım sağolasın canım. Bende valla hiç yabancılık çekmedim. Yıllardır hep biraradaymışız gibi keyifliydi. İstanbul'a gelince bana da bekliyorum mutlaka a.s. Sende bizden sonra durmamışsın valla. Allah kabul etsin bebeğinizin duasını canım a.s. Bu arada cumartesi Defne gidip gidip anneni öpüyormuş. Annem bugün resimlere bakarken anneciğini ananeme benzetti. Sanırım Defdoş'da ordan benzetti de yakın hissetti kuzum kendini a.s.

Tubi'm valla okurken yoruldum be canım. Ne aksilik olmuş cidden. Neyseki sonu güzel bitti a.s. Ben sabah erken bi yere gidiceksem mutlaka akşamdan heşeyi hazırlıyorum. Sabaha bi tek giyinmemiz kalıyor. Yoksa mutlaka Defne'nin bişeylerini unutuyorum aceleden eyvahedigeldismile

Birsom kuzum ateşlendi demiştin telde ama yükselmiş bayağı. HAdi hayırlı haberlerle gelin inşallah a.s.

Valla Nurten'cim severim düğün falan ama yaz gelince gına geliyor ya. Her hafta birilerinin bişeyi oluyor mutlaka. Artık yaz başı bi elbise alıyorum. Forma gibi nereye gitsem onu giyiyorum kaydirigubbakcemile3

Esen'cim Ahsen'imin ateşi normale dönmüş çok şükür a.s. Ohh tatil oldu keyif yap sende canım a.s.

Hande'cim şimdide pideciye mi taktı eşin kafayı. Allah yardımcın olsun canım ya. BElliki bişeyler yapmaya çalışıyor ama azcık seni de dinlese keşke :bbo:

Siboş'um kesinlikle tekrar gitmeliyiz feribot ile bi yerlere kaydirigubbakcemile3 Ay arabada anlatınca Halit dedi ya çocukları bırakıp gidicektiniz diye kaydirigubbakcemile3 Bu adamı dinlemem lazım arada

Nuran'cım güzel günlerde kullan cicilerini a.s.

Özlem'cim valla Defne çok dolanıp terlediği için sürekli üst değiştirdim. 3 kere iç badisini değiştirdiğimi hatırkıyorum. Malum benim kız o kadar giyinmeye alışkın değil. O yüzden terliyor sürekli kaydirigubbakcemile3

Hanife'cim arkadaşınla keyifli vakitler geçirin canım a.s.

Filiz'cim bu çocukların yeme alışkanlıkları sürekli değişiyor ya.Sıkılıyorlar heralde onlarda. Mesela Defne'de çok severek yediği kahvaltısını 2 gündür 2 kaşık yiyor. Israr etmiyorum beklemedeyim bende a.s.

Gülşah'cım babalar günü Haziran'ın 3.pazarı değil mi bacım ya ben mi yanlış hatırlıyorum :uhm: Ben Defne'ye tişört yaptırmayı düşünüyorum netten. En büyük aşkım babam gibi bişi yazar heralde CADIARZU

Banu canım eşin nasıl oldu daha iyidir umarım a.s.

Tülay'cım selam canım a.s. Selin'im nasıl ?

slm geldik doktordan ...boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik ve ateş düşürücü verdi
ben dedim c.tesi günü yerden bisküvi yedi dedim ...yok cnm dedi doktor o kadar çabuk miktrop kapmaz dedi...eşimde kızdı yerden biküvimi yedi çocuk dedi...evet dedim sen delimisin dedi
ne yapem dedim alıp durdu dedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…