ayy inşallah işe yarar tülaycım yaa yoksa bu kiloları veremicem ben hem zindelik banada iyi gelirnuran canım bizim burdaki atila bey kullandı 1 haftada 5 kilo verdi ve kendimi daha zinde hissediyorum diyor.umarım sendede işe yarar.
slm geldik doktordan ...boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik ve ateş düşürücü verdi
ben dedim c.tesi günü yerden bisküvi yedi dedim ...yok cnm dedi doktor o kadar çabuk miktrop kapmaz dedi...eşimde kızdı yerden biküvimi yedi çocuk dedi...evet dedim sen delimisin dedi
ne yapem dedim alıp durdu dedim....
Ahseni uyuttum bende yatıcam şimdi acayip yorgunum nedense anlamadım sabah erken kalktım ondan herhalde,
yarında erken kalkıcam ilkyardım seminerimiz var buhafta yoğun gececek
birsencim kuzum nnasıl oldu canım tekrar geçmiş olsuna.s.
nurancım kayınvaliden cidden hata ediyor ama yaşlanınca anlamıyorlar sanırım bugün benim kayınvalidemde tutturmuş çişini söylemeye alıştırıcam diyor yok dedim daha erken hazır değildir henüz ben bir sene daha bağlamaya razıyım dedim de sustu oluyor yaa takma boşgeç:)a.s.
bu arada babalar günü için bende bişe düşünmedim fikirlerinizi çalarım artık:)))
ay hadi yattım ben iyi gecelerr
wayy birsen 9 kilo oldu demek ya maş., bende spor olayımız bittiğinden beri verdiklerimden biraz aldım sanırım , başlasam iyi olacak ama başlamamak için çok geçerli bir sebebim var, 1 hafta daha bekleyeceğim, belki size kağanın kardeşi haberini verebilirim.. anlayacağın ufaktan bi kaza kurşunu durumu oldu... hayırlısı artık nediyim, ay kendim yazıyorum kendim gülüyorum ya... güleriz ağlanacak halimizemerhaba kızlar.....ben sabah erkenden diyetisyene gittim yarın yalovada olacağız diye...
çok şükürki 1.400 gr daha gitti 9 kilo oldu giden 5 kilo kaldı inş.veririm....
sabah geze geze eve geldim....yalova için çantamızı hazırladım.......ütülenecekler var annem komşuya vermiş ütüyü getirmemişler uyuz oluyorum bu işe yaaa neden işin bitince getirmiyorsun şimdi çıktım eve
yoklar....
bu arada yalova için komşumuz böğrek açıyor kızlar....patatesli açma böğrek gelecek bizden...
ömer kuzum hala aynı annem bugün ishal için ilaç almış daha önceki ishalindede kullandık
ama dişinden çok mızmız maleseff....alişimide dayısı aldı gezmeye götürdü.....
bizden böle
levestory cnm çok geçmiş olsun
burcu cnm haftaya geleceksin sanırım....haftaya zor olacak bana çünki eşim c.tesi aksam 5 de eve geliyor....çocuklara ancak onu bırakarak gelirim....karışıda olursa çok zorda çünki annem gelip bakmaz bu hafta ondayız ya sıkıldı bizden...ama şu avrupamı anadoluyakasımı belli olsun
avrupada olursan geçde olsa uygun olursan gelirim yanına.....
esen cnm nasıl oldu mercimekk
Kıyamam ya... kağanda düştü bugün kafasını sehpanın bacağına vurdu..selam kızlar,,
Hayırdır inşallah ne oluyo bizim çocuklara böyle anlamadım,bizde sabah bi kaza atlattıkki sormayın,benimki erkenden uyandı bizde yanımıza almıştık,eşim gitti,Dağhanda aşağıda oyalanıyodu,bi ara yanıma gelmek istedi aldım,sonra gözüm kapanmış,benimkide yatıp yuvarlanıyodu,birden paldur güldür bi ses geldi,,bismillah diye kalktım tabiki benimkinin düştüğünü anladım,komidinle yatağı arasına yuvarlanmış oynarken,,nasıl korktum kafasına baktım şişlik yok ama ağzında kan var,damağı kesilmiş.nasıl kanıyoo elim ayağım tutuştu selpakla bastırdım filan sonra hemen emzirdim neyseki durdu kanaması..kendime nasıl kızdım iki dk fazla uyucam diye çocuğumu düşürdüm..özür dilerim cnm yavrum benim yüzümden oldu..:gitme: sabahtan beri bi mızmız ki anlatamam...pek bişeyde yiyemiyor damağı acıyor heralde..(
Neyse çıkıp bişeyler alıcam yarın için,Dağhanla ilk kez yalnız çıkıcam ıkeaya doğru gidicem Meydana yanii...inşallah durur..
lovestory geçmiş olsun cnm sizede ,Allah korumuş.
Nurten bişey çıkmamış sevindim cnm,
Esen inşallah ateşi yükselmez yine yaa...
Dağhan durmuyor biz çıkıyoruz akşam bakarım öptüm sizi..
sağolun kızlar içirdim ilacını kuzumun ayağımda sallıyorum inşallah düşer düşmezse dr a götürücem tekrar
gülşahcım kualk enfeksiyonuymuş canım bi de dişler tabi(ateşli ateşli yaramazlık yapmayı da ihmal etmiyor cadı
merhaba kızlar
ben cok kötüyüm
bugun demiştim kociş erken gelcek diye saat 6 da aradım gec gelcem dedi bende hanzadeyi aldım dışarı cıktık markete gidip bişiler aldık ordan parka gectik salıncakta sallandı kızım eve geldik.corbasını yedirdim oyun oynadık 9:30 da uykusu gelmeye basadı uykusu gelince battaniyesini koklar benim kız baktım memeyi azına almıs battaniye kokluyor bende sütünü hazırladım adım dizime o sırada mehmet geldi (kocam) kız onun sesini duyunca uyumadı tabi bıraktım sonra ben kanapede otururken uyuyakalmısım.uyanıncada biraz huzursuz olurum
mehmet uyandırdı beni 11 de kız uyucak diye bende sölenerek kalktım
mehmete bagırdım sebebsiz agladım
sonra suclandım hep aynı sey oluyor
kızı yatagına yatırdım daha beter aglamaya basladım ben neden böleyim diye hep bişileri bahane edip huzursuzlanıyorum.kendimi de biliyorum ama seytan yanımdan ayrılmıyor hiç
nolcam böle bilmem
sizinde kafanızı agrıttım ama birilerine anlatmam lazımdı
tesekkürler kızlar iyiki varsınız
Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum.İzmirden yeni geldim.bir buçuk ay kadar kaldım ailemin yanında.Duru'nun doğum gününü yapıp geldik.Fırsat bulursam face e resimleri eklicem.
Geçmişe bakamadım.İnşallah herkes iyidir.
merhaba kızlarr tabıbuyuk bulusma olunca ımse ugramamıs buralaraa bende duruyu uyutuum sımdı bıraz dınlenıyorum kocişle basbasayıs bu hafta sonu gorumcemde gıttı bayadır ılk defa yanlız kaldık huzur gıbısı yok yaaa
ben hala bakıma gıremedım kactır sacımı boyatıp kestırmeyı duusnuyorum ama bı fırsat bulamadım ama n kısa zamanda hallederım optum hepınızı
Selam herkes partide biz evde eşim düğünede götürmüyor ama dün kınaya gönderdi türkizede o baktı böyle idare ettik haftayada annen baksın kıza biz gideriz diyor aman kızını kaçırırlar sonra kaç gündür misafirim var ev doldu taştı çok şükür gelen olmasada bunalırdım allah eksik etmesin
selam herkese nasılsınız kızlar arayan soran bütün bacılarıma çok teşekkür ediyorum insan öyle zamanlarda tanıdık bir sese çok ihtiyaç duyuyor
eşim salı günü muayene olmak için gitti doktor hemen yatışını yapmış bende iş yerinden apar topar izin aldım gittim pazartesiye kadar evdeyim çarşamba ameliyatımızı olduk sabah 10 da girdi 12:30 dA çıktı ben ameliyathanenin önünde strese girdim çok zor valla kızlar eşimi ne kadar çok sevdiğimi bir kere daha anladım Allah acılarını göstermesin
şimdi evde doktoru benim ilaçlarını veriyorum pansuman için hastaneye gidiyoruz şimdilik iyiyiz çok şükür eşim 20 gün evde raporlu tabi o ben daha önce başlarım diyor iyileşsinde hayırlısıyla
duru ve yağmurda iyiler çok şükür sizleri çok özledim o kadar çok alışmışım ki
tülaycım aynurcum aysuncum birsencim sizlere sonsuz teşekkür ediyorum :))))))))))))))
tülaycım beni hiç yanlız bırakmadın sürekli aradın sordun gerçek dostum iyiki tanımışım seni Allah bizi hiç ayırmasın :)))
kızlar şimdi çıkmam lazım eşimin ilaçlarını içireceğim hepinizi öpüyorummmmmmmm:)
nuran faceden çıkmışsın yazamadım cnm sana mama veriyordum ömere
kızlar bu ömer delirtecek beni bir kase pirinçli muhallebiyi zorla yedirdim..
hiçbişey yemek istemiyor ishal ilacını koydum bide pirinç kabız yapar diye muhallebisini aldırdım yedirdim....hummananın mamasını tükürüyor velet normal pirinç lapasınıda patates haşlamasınıda yemedi eşek sıpası yaa eriyor günden güne
olsun canım sen ömercikle ilgilen benden daha önemli
yaa canım hanzade de nerdeyse 1 haftadır dogru dürüst yemiyor hem hastalık hem aşı hem sıcaklar bebişleri mahvetti azıcık kilo aldı derken tekrar soldu gülüm
sende ömerime üzülme annesi napsın iştahı yok yavrumun hem bide sıcaklar var biz bile harap oluyoruz yavrular napsın
İyi akşamlar kızlar a.s.
Bu sabah ailecek 10:45'de kalktık. Ay nasıl yorulmuşum acaip iyi geldi. Defdoş'um da kıyak geçmiş uyumuş o saate kadar sağolsun. Dinlendim valla zemuszemus
Kahvaltı et, evi toparla, ailecek duş al derken saati 2 yaptık. 15:30'da eşimin çocukluk arkadaşının nikahı vardı. Yaz gelince eşimin arkadaşlarının nişanı, düğünü hiç bitmiyor valla. Haftaya cumartesi nişan, pazar nikah akşamına yemek oyyy oyyyy kafamçokkarıştı Nikahtan sonra Defne'mi kayınvalideme bıraktık. Arkadaşlarla keyif yaptık azcık. Az öncede eve geldik. Defdoş'u yatırdım yerine size geldim hemen a.s.
Tuba'cım şimdi mailleri aldım. İndiriyorum hepsini. Ay hakkını helal et nasıl yordum seni bacım ya harikasın opuyorumnanaktan
Esen'cim kuzumun daha iyi olmasına çok sevindim canım a.s.
Esra eşine de höh diyorum yaniklava: Nurten'in dediği gibi nasıl bir ortam bekliyormuş :uhm: Tesüflerimi iletiyorum :umursamaz:
Gülşah'cım Duru'm evi mi yadırgıyor acaba niye öyle huzursuz oldu kuzum :uhm:
Nuran'cım Birsen'de eklisin heralde face'de. Bende eklerim seni ordan a.s.
Nurten bacım sağolasın valla ortam öyle keyifliydi ki coşmamam mümkün değildi a.s. Hepiniz müthiş enerji verdiniz bana a.s.
Birsom ya niye yemiyor Aliş'im acaba :uhm: Sebze çorbası falanda mı içmiyor kuzum :uhm:
İyi geceler herkese kızlar,,
Ayyy valla aynen bende yorgunluktan biyere adım atmadım bugün zaten havada müsade etmezdi,mübarek öyle güzel yağdıki,bikaçgün böyle devam edicekmiş,aman bizim buluşmada güzeldiya şimdi yağsın varsın!
bizde bugün eşimin dolabını düzenledik,bir valiz verilecek ayırdık, adam yememiş içmemiş giysi almış sanki..Süslüdür biraz,,neyse onları yerine ulaştırıyımda ihtiyacı olanlar giysin barii..
Yemek yap ye iç topla yerleştir,Dağhanı yıka uyut derken bu saat oldu.Anıl uyuklamaya başladı koltukta..Bende yavaştan kalkıyım bari yoksa vinç çağırmam lazım kaldırmak için..:))
Gülhancım hala yok yorgunluğunu atamadı garibim..Yada geziyor?hangisi sizce??Bence sağdaki???) Şaka şaka takılıyorum güzelim,,
Pınar kız bugün senin havan vardı serin serin gezmişindir ohh..
Birsen ömere üzüldüm ama ısrar etme bolca su ver geçecek inşalalh sabret..
Hadi ben kaçıyım yavaştan öptüm sizi kızlar...
Ben geldımmmmmmmmmm..
Kızlar oncelıkle hepinıze cok ama cok tesekkur ederım.Inanın cok mutlu oldum.Bıde zahmet,yorgunluk dıyorsunuz duymayayım yaa.Boyle yorgunluğa can kurban.Cok ama cok guzel bır gun gecırdım sayenızde.Annemınde dılındesınız haberınız olsun bayılmıs hepınıze Bursaya davet edıyor.
Akşam herkes dağıldı bı yağmur basladı anlatamam.Yola cıkmayalım kalalım dedık.Yağmurda bır guzel uyuduk.Annemde Borayı aldı sabah bız 10 a kadar yatmısız.Sabah kahvaltı keyfınden sonra cıktık yola.Eve gırdım cantayı actım.Yenı bebeği olan kankamın yarın duası var.Aradı sesı telaşlı stres yapmıs.Dayanamadım bende Bora yı uyutup kaçtım ona.
Sonrada Alp le market yaptık.Valla posetler ortada hıc halım yok.Yarın ola hayrola dıyorum ama yarında duaya gıdıcem.
Daha face dekı resımlerı ıncelemedım ben yaa.
Hadi gözün aydın, çok stresli olmuş ama neyseki sonunda yetişebilmişsiniz serroşla...selam kizlar a.s.
oy cok sukur regl oldum ya :) nasil mutlu oldum anlatamam..ay cok gergindim anlatamam ya..bi anda kuzu oldum :)))) cildimde düzelir inşaAllah..mahvetti bu ay beni bu regl..şapşalak oldum resmen..
ay dün sabah sabah basima gelenleri anlatmadim ben size :))) az kaldi gelmekten vazgeciyordum..o derece işim rast gitmedi ya :)))
gece 12de yattim yorgun bi halde..saatimi 06:00-06:01-06:02 olmak üzere 3 ayri alarma ayarladim..bunlarda 5 dakikada bir hatirlatma yapacakti güya..kesin uyanmam lazimdi yaniama hepsini tek tek kapatmişim büyük marifetle..eşim 06:55te uyandirdi anca :))
gülhanin resmini çikarmamiştim daha..önce onu halledeyim dedim..taktim printeri..anam calişmaz bi türlü..pc tanimiyor..ay yok yapma bunu bana valla atarim seni 9.kattan diye tehdit ettim ama yok calişmiyor :)))) cd sini buldum hemen sonra hemen cikardim neyseki..buarada işi rast giden birisin gülhancim :) okadar cd nin içinde şip diye elime geldi valla printerin cd si :))
neysem sonra cantami yerleştirip dusa girdim..sacimi yikamayayim diye düşünmüştüm..benim sac kurulama huyum yoktur hiç..şimdi rüzgardan sinuzitim cosar felan dedimama dusa girince bi güzel unuttum bu kararimi sanki cok vaktim varmiş gibi bide sacimla ugrastim
neysem hadi cabucak giyineyim dedim..aksamdan hazirlamiştim kiyafetimi..önce göz makyajimi yaptim..rimeli bi bulaştirdimD ay hadi sil yeniden yap felan..sonra tam giyindim..gittim hemen serrosun kahvaltisini hazirlamaya..yumurta pişerken serrosun kiyafetlerini hazirliyim dedim..ay bi bakarim kizin elbisesini ütülemeyi unutmusum :)))) haydi onu ütüle kahvaltisini hazirla giydir vs derken saat oldu 8.45 güya ben 8.30da evden cikip yürüyerek gidicektim idoya 20dak sürüyor..dedim bosver taksiye binerim..ceketimi daha giymemiştim..gec kalmanin verdigi hişimla cekete bi dalmişim..sedef dügme elimde kaldi DD parcalamişim resmen DD ay bütün kiyafet bozuldumu dügmeyi dikecek vakit yok..alternatif bişi düşünmemişim..cildirmaya az kaldi..serrosuda pusetine oturtmustum..o da cildirmaya basladimi Allahimmm..elime o anda ne gelsiyse onu giydim ciktim hemen..okuya üfleye gittim iodya..cok sukur ondan sonra herşey yoluna girdi :)))) serrosun huysuzluklari dişinda :)))))
bugune gelince..sabah 9a kadar uyudum ama yetmedi..eşimle kahvalti konusunda epey bi "sen hazirla,hayir sen hazirla" tartişmasi yaptik..ama ihale bana kaldi..14 gibi uyuduk ailecek..
16 gibi uyandik..kayinvalidem aradi aksam müsaitseniz gelelim diye..ay o saatten sonra motorumu takip heryeri topladim bulaşik camasir vs vs..toz bile aldim ya..ay şimdi aklima geldi bide ütü yapmam lazim..ay güya tümgün keyif yapcaktim..al sana keyif!
neysem sakinim sakiniz sakinlersaat 12 olmus gene :) hadi hayirli geceler güzel hatunlar :) mucksssss
Günaydınlar Kızlar,
Cuma günü işten çıkıp direk alışverişe geçince laptobu yük yapmayayım kendime dedim,işyerinde bıraktım.Bu yüzden baya geri kalmışım :) Resimler face'e konmuş,günün kritiği yapılmış :)
Bende akşam eve kendimi atınca bir oh çektim.Ay neydi o Yağız'ın hali öyle.O yorgunluğa rağmen 23:00 de anca uyudu.Ertesi günde sabah kendimi kaldıramadım ne yorulmuşum.Allahtan kocişi yardım ettide.
Öğlen alışveriş yaptık.Ordan arkadaşımın kızının doğum gününe.Erken kalktık allahtan Uğur'un kursu olduğu için.Orda da Yağız çıldırdı diyebilirim.Çocukları görünce koştur koştur.Ne yemek yedi ne oturduEve dönünce pazara git,ev topla,yemek yap akşam oldu.Bugün resmen kafam dönüyor...
Gelelim Cumartesi gününe..Çokkk güzel bir gündü...Gülhancım tekrar herşey için çok teşekkürler.Emeğine sağlık.Anneciğide o kadar tatlı dilli bir insanki.Bizim kargaşamıza katlanma lütfunda bulundu.Muhakkak İstanbul'a geldiğinde onuda getir,görmek isteriz.Aliye ablanında emeğini unutmamak lazım.Çok anaç biri herkesin yanında olması gereken kurtarıcılardan.
Semroşum,eşinede çok teşekkür ederiz.Vallahi 2 dk daha gelmeseydiniz ben düşüp bayılırdım sanırım,bu velet beni perişan etti
Tubişim ve Pınarım yolculuk ne kadar rahat ve keyifliydi öyle değilmi.Bunu daha sık yapalım
Birsom,Nurtenim,Hülyacım,Ferdacım,Handecim,Hanifecim,Esracım sizlerle vakit geçirmek çok keyifliydi.Gerçi birçoğumuz veletlerin peşinde koşmaktan pek muhabbet etmeye fırsat bulamadık ama olsun.Hediyelerimiz için tüm tetelerimize tekrar teşekkürler.
Bir dahaki buluşmayı kuzuları birilerine satarak başbaşa yapalım.Muhabbet sohbet etmeye vakit kalsın.Şöyle kız kıza :) Çünkü ben veletin peşinde koşmaktan perişan oldum.
Umarım hiç kimseyi unutmamışımdır.
kapalı bir istanbul sabahından günaydın :)
valla burcinciğim benimde alişim 7 de başladı mıkır mıkırrr ateşide vardı sabah hafif 9 kadar mıkır mıkır uyudu...ömerde o arada iikikere ağladı kalkamadım uyudu....
en sonunda aliş kalktı bende evi toparladım....kahvaltı verdim onlara çay demledim...
makinayı boşaltıyorduki aliş ağlama krizine girdi...şimdi onu sallıyorum....
dalsın bulaşık işini halledeceğim. ....
kk daki emalkcı arkadaş gelecek resimleri çekecek....
sahibinden com dan biride msj atmış memurum en son fiyat nedir diye....söyledik bakalımne cvp verecek....fiyatı beğenirse evi görmeye gelecek hahah ......bugün hava kapalı ama benim ev konusunda şansım açık olsun.........
kızlar burcu haftaya gelecek ya ben karşıya geçemeyecektim ...
neyse burcu ile konuştum sizlerede uyarsa 12haziran c.tesi günü bende kahvaltıya buluşalım...
herkes davetlidirrrrrrrr
oyy hamilelik ya... hem güzel, hemde güzel olduğu kadar yorucu serüven... hadi bakalım az kaldı ikinciyi kucağına almanaslm kızlar
ne buluşlmaymış kaçırdığıma üzüldüm valla herkes çok eğlnemiş ne güzel
birsen inş cnm ev işiniz hallolur sende kurtulursun bu dertten en kısa zamanda
bende bişeyler atıştırdım şimdi
zeynebi uyuttum yemeklerimi yaapayım
başkada bi iş yapmayacağım
dün ve bugün baya ağrım var belim kasıklarım çok ağrıyo
gece çok sıcak örtünmüyorum üşütüyormuyum anlamadım valla
bide sıpa gece hiç uyumuyo habire tepikleyip duruyo bide alttan baya vuruyo çıkacak sanıyorum valla bazen eli kolukaydirigubbakcemile3yaramaz yaw
pınar kız defne defile yapmış valla yalovada kaç tane kıyafet giydi bakem
fotoların her birinde başka bişey giymiş valla
yakışmış kuzuya
ay hepsi birer melek valla öyle güzel oynamışlar ki
imrendimmmm si,ze:sinifsinif:
selam kızlar bugün okullar tatil edildi tam birinci derse giriyorduk ki ilden haber geldi aşırı yağmur yağacakmış diye okulları tatil ettiler
bende k.valideme gittim kahvaltımı etttim kızımı aldım eve geldik size bakayım dedim Ahsen tv nın altını karıştırıyor:))
birsencimm canım ben inşallah gelirim
burcuya bana da gelebilirsiniz demiştim sana da diyeyim eğer müsait değilsen bende alabilirim canım
yani ağırlarım da gelirim de farketmezz
selam kızlar ben geldim eve yoruldum valla
kendime siyah bi gömlek aldım yaz günü ne alaka diceksiniz bizim burda iyibi markanın magzası kapatıyormus herşey indirime girmiş hazır ucuzken kacırmayım dedim .bide canta alım lame
cuma düğün var giderken takcam
ewe geldim hanzadeye domates corbası yaptım yogurtla yedi
kac günden sonra ilk defa 1 kaseyi bitirdi cok şükür
coksıcak hanzade uyusun bende biraz dinlencem
şimdi gidip kendime yesil cay yapayım görüşürüz
Tünaydin kizlar,
Doruk uyudu, evi toparladim, banyoyu komple temizledim ve baska da is yapmak gelmiyor icimden. Yemek yapmam lazim oysa acilen. Doruk uyanir birazdan.
Bulusma resimlerine baka baka gözlerim yoruldu kizlar. Cok güzel eglenmissiniz, mutlu olmussunuz ama. Keske firsatim olsaydi, bizde gelebilseydik...
Bu arada, Doruk kac gündür hicbirsey yemek istemiyor kizlar. Seninle sorunumuz ayni Birsen. Kasigi daha görür görmek kafa salliyor. Kahvaltiyi aglaya sizlaya yiyiyordu, bugün ekmege tereyagi recel sürdüm. Iki dilim yedi öyle neredeyse. Bulamac yapmayacagim artik, tabi bu yöntem ne kadar isler onuda bilmiyorum. Ne zor istahsiz cocuk ya. En cok bu illetten cekiyorum ben...
Uyanacak gibi sesleri geliyor, ben kactim simdilik kizlar...
kızlar alişin ateşi 39 hastaneye gideceğiz eşimi bekliyorum
bıktım ya ne zaman annemde gelsek çocuklardasn biiri hasta daha evde 24 saat geçirmeden hasta oldu yaaaaaaaaaaa
kızlar bugun karar verdim ve ciddi manada rejime baslıyorum ve acai berry aldım kullananlar memnun genelde 1 ayda 5-6 kilo vermişler ben hem azcık diyet yapcam hem onu içicem benimde 6 kilo fazlam var hala dogumdan kalan bir an önce vereyim sunları rahat edeyim yoksa iyice yerleşicek
bırsencım gecmıs olsun canım ınsallah ateşi cabuk atlatır
esencım burdada tatıllık kadar yagmıyor ama ıyı yapmıslar tatıl edıp dınlen sende
kolay gelsın tugbacım bu kızlar senı cok calıstırmıslar yalovadaa resımler super buarada
kızlarrrr pazar günü babalar günü maglum eşinize suprız yapmayı falan dusundunuzmu hiççç veya farklı fıkrı olan varmı????
evet canım daha vakıt var ama sımdıden bakıyorum ben aslında okudugu gazeteye ılanmı versem dıyorum ben kesın görür çokta şaşırır ama gazete ılan alırmı onu bılmem neyse bırbırımıze fıkır verelım bakalım ne cıkcak ortaya:))a.s.
slm geldik doktordan ...boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik ve ateş düşürücü verdi
ben dedim c.tesi günü yerden bisküvi yedi dedim ...yok cnm dedi doktor o kadar çabuk miktrop kapmaz dedi...eşimde kızdı yerden biküvimi yedi çocuk dedi...evet dedim sen delimisin dedi
ne yapem dedim alıp durdu dedim....
selam kızlar şimdi geldik kaynanamlardan
vee sinir küpü şeklindeyim
bu kadın beni öldürecek
yaa okadar sölememe ragmen gitmiş hanzadeye kola içiriyor yüz kere söledim onun tadını bilmiyor diye ne kadar zaman uzak tutarsak okadar iyi sanki iyi bişi gibi tadına baksın istiyor diyo bidekötükedihüso
bide en gıcık oldugum şekilde bişi yapsa hanzade yapma kızım annen kızıyor bak diyoo kötükedihüso
benim daha beter tepem attı dedimki hayır kızmıyorum ama yaptıgı işin zararlı oldugunu anlasın istiyorum dedim o zmanda tabi canım bende öle demek istedim diyoo
yaa zaten haftada 1 görüşürüyoruz oda Allah rızası için ve hanzadenin hatırına daha cenesini tutmayı bilmiyor gıcık kaptım iyice
öle oluncada 9:30 da hanzadenin uykusu geldi dedik kalktık offf off
Ahseni uyuttum bende yatıcam şimdi acayip yorgunum nedense anlamadım sabah erken kalktım ondan herhalde,
yarında erken kalkıcam ilkyardım seminerimiz var buhafta yoğun gececek
birsencim kuzum nnasıl oldu canım tekrar geçmiş olsuna.s.
nurancım kayınvaliden cidden hata ediyor ama yaşlanınca anlamıyorlar sanırım bugün benim kayınvalidemde tutturmuş çişini söylemeye alıştırıcam diyor yok dedim daha erken hazır değildir henüz ben bir sene daha bağlamaya razıyım dedim de sustu oluyor yaa takma boşgeç:)a.s.
bu arada babalar günü için bende bişe düşünmedim fikirlerinizi çalarım artık:)))
ay hadi yattım ben iyi gecelerr
burcuuu hamilemisin yoksaaa
bende yarın birgün regl olcam ama ben hap içiyorum yanii olcamm
kızzz tekrarmı tete oluyoruzzz sevinelimmi senin psikoloji nasıll:lepi:
kızlar ben kocişin yanına gidiyorum küsmein şimdi bana
hadi öptm yarın görüşrüz
ıyi geceler herkese,
Kötü bi gün geçirdim,keyfim hiç yerinde değildi hala değil aslında neden bilmiyorum ama canım sıkkın,aslında regl olucam onunda etkşsş var,bide ağzımda çıkan aftlar!!maffettiler beni,üstünede Dağhan eklenince iyice kötü oldum yani,temizlik filanda yapamadım bugün!!Akşamüstü bi yemek yaptım o kadar!Akşamda komşuma gittik çaya..Geldik Dağhanı doyurdum yatırdım,Anılda yine sızdı burda.Aslında uylum var dün gece çok uyandı benimki nedense.Bende yatarım birazdan..
Tubacım ellerine sağlık resimlerin hepsini atmışsın çok sağol cnm,çok uğraştın..
Birsen geçmiş olsun Ali'ye..
Burcu hamilemisin yalnışmı anladım...??
Pınarcım yine anneyley keyifler yapılmış bakıyorum nasıl kıskanıyorum ya,ahh annecim nerdesin?? mafoldumben
Gülşahcım babalar günü için hiçbişey yapmak gelmiyor içimden çünkü ben anneler gününde hiçbişey görmedim..Sinirliyimlmaz: klava:
Selam Kızlarrrr,,
Sıte acık ama bı bakamadım.Saat kaç olmus ben gelene kadar.Bu gece esır aldı benı:))Bızımde duamız vardı.Oraya gıttım ama perısan olduk valla.Allah kabul etsın duasını ama evde 150 kısı vardı.Nefes bıle alamadık bı ara.Sonra eve geldım oğlumu ozlemısım bı guzel yıkandık oynadık ıkımız.
Burcucum ne dıyosun sen kızz.Var mı yok mu hadı bakalım habersız bırakma bızı.Yalovadan donduk canım pazar gunu.N ezaman yolun dusese beklerım ama aklında olsun.Gelıyorum demen yeterlı.Kılolar ıcınde saol sen cıcı bebe sut götururken ben kepek ekmeği yıyıyordum ama.Saka saka canım.Sen zaten super bı hatunsun.
Alısıme nolmus cok gecmıs olsun Bırsom.
Sıbelcım sende yoğunmussun.Annemde bayılmıs hepinıze.Insallah arası cok uzamadan gelıcem ıstanbula.Senınle cadde turu yapmaya.
Kızlar okuyamadım gecmısı kusura bakmayın.Su face fotolarına bıle bakamadım daha sımdı bakayım bıraz.
burcucum bana erkwn gibi geliyor ileride altina kacirma olayini yasayip aliskanlik olmasindan korkuyorum ne bileyim uygun yas iki gibi
bu arada davetim hala gecerli birsenin durumuna gore sekillendiririz artika.s.
bu arada. kardes haberini bekliyoruz hayirlisi bakalim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?