2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nuran canım bizim burdaki atila bey kullandı 1 haftada 5 kilo verdi ve kendimi daha zinde hissediyorum diyor.umarım sendede işe yarar.
ayy inşallah işe yarar tülaycım yaa yoksa bu kiloları veremicem ben hem zindelik banada iyi gelir

gecmiş olsun tekrardan canım
valla yerden bişi almasın diyoruz ama kaşla göz arasında bile alıyorlar
neyse rabbim korusun yavrularımızı

selam kızlar şimdi geldik kaynanamlardan
vee sinir küpü şeklindeyim
bu kadın beni öldürecek
yaa okadar sölememe ragmen gitmiş hanzadeye kola içiriyor yüz kere söledim onun tadını bilmiyor diye ne kadar zaman uzak tutarsak okadar iyi sanki iyi bişi gibi tadına baksın istiyor diyo bidekötükedihüso
bide en gıcık oldugum şekilde bişi yapsa hanzade yapma kızım annen kızıyor bak diyoo kötükedihüso
benim daha beter tepem attı dedimki hayır kızmıyorum ama yaptıgı işin zararlı oldugunu anlasın istiyorum dedim o zmanda tabi canım bende öle demek istedim diyoo
yaa zaten haftada 1 görüşürüyoruz oda Allah rızası için ve hanzadenin hatırına daha cenesini tutmayı bilmiyor gıcık kaptım iyice
öle oluncada 9:30 da hanzadenin uykusu geldi dedik kalktık offf off

Ahseni uyuttum bende yatıcam şimdi acayip yorgunum nedense anlamadım sabah erken kalktım ondan herhalde,
yarında erken kalkıcam ilkyardım seminerimiz var buhafta yoğun gececek
birsencim kuzum nnasıl oldu canım tekrar geçmiş olsuna.s.

nurancım kayınvaliden cidden hata ediyor ama yaşlanınca anlamıyorlar sanırım bugün benim kayınvalidemde tutturmuş çişini söylemeye alıştırıcam diyor yok dedim daha erken hazır değildir henüz ben bir sene daha bağlamaya razıyım dedim de sustu oluyor yaa takma boşgeç:)a.s.

bu arada babalar günü için bende bişe düşünmedim fikirlerinizi çalarım artık:)))
ay hadi yattım ben iyi gecelerr

Son düzenleme:

yaaa bi garip bu kaynanalar
neysee sen yat uyu canım kız uyumusken dinlen iyi geceler tatlı rüyalar

wayy birsen 9 kilo oldu demek ya maş., bende spor olayımız bittiğinden beri verdiklerimden biraz aldım sanırım , başlasam iyi olacak ama başlamamak için çok geçerli bir sebebim var, 1 hafta daha bekleyeceğim, belki size kağanın kardeşi haberini verebilirim.. anlayacağın ufaktan bi kaza kurşunu durumu oldu... hayırlısı artık nediyim, ay kendim yazıyorum kendim gülüyorum ya... güleriz ağlanacak halimize
Kıyamam ya... kağanda düştü bugün kafasını sehpanın bacağına vurdu.. ( düşe kalka büyüyecekler...

Demek kulak enfeksiyonuymuş bak nedeninin belli olması iyi oldu, cnm yıkamadan önce kulağına pamuk tıka, gerçi bende hap tıkıcam diyorum unutuyorum

Cnm geçici bir dönemdir inş., bekle bir süre kendini dinle bakalım iyiyemi gidecek kötüyemi, ona göre tedbirini alırsın

Hoşgeldin cnm, resimleri merak ettim mutlaka yükle :))

Bende gülşah bende ya, bi bakıma girmek istiyorum ama erteliyorum sürekli... görümcende gitmiş ohh başbasa kalın evinizde

Cnm iyidir misafir sana biraz zor olur ama stres mtres gidiyor sohbet muhabbet :)))

Cnm çok geçmiş olsun, seni aradım ama cebin kapalıydı, yarın gün içinde bana müsait olunca çağrı atabilirmisin arıcam

birsen bunların hepiciği aynı cnm ya, kağanda çıldırttı beni bugün, çileden çıkıyodum nerdeyse... tüm gün emerek yaşamak istiyor, yemek yemek istemiyor, herkes memeyi bıraktırıp yemeğe dönüş yaparken biz maalesef yemeği bırakıp memeye dönüş yapıyoruz (

ahh ahh sıcaktanmı dersin nurancım...

Cnm Allah mesut etsin inş. arkadaşını, defneyede maş nerdeyse saat 11de uyanmış sayılıri kağan sabah 6buçuk gibi açıyor gözleri... neyseki burdayken annem yardımcı oluyor bende biraz daha uyuyabiliyorum

Burdada aynen, yağdıda yağdı, havada kasvetli ama sıcaktı

Gülhan yalovadaki evinizde bahçenizde harikaymış ya bayıldım resimlerden, cnnet gibi, hele o bahçe, mükemmel bir ortam olmuş, ama herşeyden önce sen genç kız gibisin maş. sanki borayı sen doğurmamışsın gibi, bu kadar kilo aldığım için utandım kendimden , tü tü tü maş.
Bu arada siz ne zaman döneceksiniz yalovadan yada döndünüzmü?

Hadi gözün aydın, çok stresli olmuş ama neyseki sonunda yetişebilmişsiniz serroşla...

Sibel resimlerde dikkat ettimde yağız arkadan yandan aynı kağan benziyor:))

Şu ev satılsada sizde bi rahat etseniz... sıkıntı oldu sana
kızlar burcu haftaya gelecek ya ben karşıya geçemeyecektim ...
neyse burcu ile konuştum sizlerede uyarsa 12haziran c.tesi günü bende kahvaltıya buluşalım...
herkes davetlidirrrrrrrr

Canımm çok teşekkürler ince davetin için, dediğim gibi benim için çok iyi olur, hem ev ortamı daha başka, ama aliş hasta olmuş... inş düzelir o zamana kadar, üzüldüm ya... değişiklik olurmu artık senin durumuna göre şekil alırız , faceden yazayım dedim ama yoksun şu an...
oyy hamilelik ya... hem güzel, hemde güzel olduğu kadar yorucu serüven... hadi bakalım az kaldı ikinciyi kucağına almana

Cnm ince davetin için çok teşekkürler,dediğim gibi birsenle daha önce konuştuğumuz için birsende diye yazdım katılmak isteyenlere, ama alişin ve birsenin durumuna göre değişiklik olabilir belki bakalım birsen ne diyecek

aman içmiş neyseki cnm ya, bilirim çok sıkıntı oluyor yiyip içmeyince ((

Kahvaltı olayını o şekilde yemeye alışırsa işin koılaylaşır filizcim hadi bakalım inş.
kızlar alişin ateşi 39 hastaneye gideceğiz eşimi bekliyorum
bıktım ya ne zaman annemde gelsek çocuklardasn biiri hasta daha evde 24 saat geçirmeden hasta oldu yaaaaaaaaaaa

Off geçmiş olsun alişime ya...

Hadi hayırlısı cnm yaparsın eğer gerçekten istersen, ben boğazıma hakim olamıyorum bir türlü... içim kazınıyor resmen...

Cnm pazar günü arkadaşlarda olucaz akşam ancak karamürsele geçebilicez, bu durumda babalar günü için pek birşey yapamayız ama tebrik ederim tabiki :))

hmm ilginç bir fikir...

Hay Allah ya çocuk işte yeme alma desende alır..

Atsan atılmaaaaaz satsan satılmaaaaaz... katlancan mecbur... hepimizin başında aynı bela

İyi geceler cnm, esen bence erken değil ya, ben 1 yaşına girdiğimde söylüyormuşum bezimi çekiştirip anlatıyormuşum, bizde aldık lazımlık ama biraz korktu gibi kağan, bir süre ara verdim lazımlıktan korkmasın diye, temizleyip oyuncaklarının yanına koydum

burcuuu hamilemisin yoksaaa
bende yarın birgün regl olcam ama ben hap içiyorum yanii olcamm
kızzz tekrarmı tete oluyoruzzz sevinelimmi senin psikoloji nasıll:lepi:

kızlar ben kocişin yanına gidiyorum küsmein şimdi bana
hadi öptm yarın görüşrüz

burcuuu hamilemisin yoksaaa
bende yarın birgün regl olcam ama ben hap içiyorum yanii olcamm
kızzz tekrarmı tete oluyoruzzz sevinelimmi senin psikoloji nasıll:lepi:

kızlar ben kocişin yanına gidiyorum küsmein şimdi bana
hadi öptm yarın görüşrüz

Cnm test yapmadım henüz, adetimi bekliyorum bakalım gelmezse alıcam bi test... ahh bayan olmak ne zor yaa... hep stres.. aslında çokta hazır değiilim yeni bebek fikrine ama olursada doğururum... hayırlısı olsun...
İyi geceler görüşmek üzere

ıyi geceler herkese,

Kötü bi gün geçirdim,keyfim hiç yerinde değildi hala değil aslında neden bilmiyorum ama canım sıkkın,aslında regl olucam onunda etkşsş var,bide ağzımda çıkan aftlar!!maffettiler beni,üstünede Dağhan eklenince iyice kötü oldum yani,temizlik filanda yapamadım bugün!!Akşamüstü bi yemek yaptım o kadar!Akşamda komşuma gittik çaya..Geldik Dağhanı doyurdum yatırdım,Anılda yine sızdı burda.Aslında uylum var dün gece çok uyandı benimki nedense.Bende yatarım birazdan..

Tubacım ellerine sağlık resimlerin hepsini atmışsın çok sağol cnm,çok uğraştın..

Birsen geçmiş olsun Ali'ye..

Burcu hamilemisin yalnışmı anladım...??

Pınarcım yine anneyley keyifler yapılmış bakıyorum nasıl kıskanıyorum ya,ahh annecim nerdesin?? mafoldumben

Gülşahcım babalar günü için hiçbişey yapmak gelmiyor içimden çünkü ben anneler gününde hiçbişey görmedim..Sinirliyim lmaz: klava:

havalardandır cnm, yukarıyada yazdım gerçi ama yazayım tekrardan, henüz belli değil adetimi bekliyorum ,hayırlısı belli olur bir haftaya...

Selam Kızlarrrr,,

Sıte acık ama bı bakamadım.Saat kaç olmus ben gelene kadar.Bu gece esır aldı benı:))Bızımde duamız vardı.Oraya gıttım ama perısan olduk valla.Allah kabul etsın duasını ama evde 150 kısı vardı.Nefes bıle alamadık bı ara.Sonra eve geldım oğlumu ozlemısım bı guzel yıkandık oynadık ıkımız.

Burcucum ne dıyosun sen kızz.Var mı yok mu hadı bakalım habersız bırakma bızı.Yalovadan donduk canım pazar gunu.N ezaman yolun dusese beklerım ama aklında olsun.Gelıyorum demen yeterlı.Kılolar ıcınde saol sen cıcı bebe sut götururken ben kepek ekmeği yıyıyordum ama.Saka saka canım.Sen zaten super bı hatunsun.

Alısıme nolmus cok gecmıs olsun Bırsom.

Sıbelcım sende yoğunmussun.Annemde bayılmıs hepinıze.Insallah arası cok uzamadan gelıcem ıstanbula.Senınle cadde turu yapmaya.

Kızlar okuyamadım gecmısı kusura bakmayın.Su face fotolarına bıle bakamadım daha sımdı bakayım bıraz.

Ayy hatırlatma gülhan ya o cicibebe olayını hatırladıkça utanıyorum zaten :))) senin kepek ekmeklere gelinceeee, e azmin sonu diyelim... Biz haftasonundan itibaren 5 gün karamürselde kalıcaz, eğer yalovadaysanız yakınlaşmış olucaz görüşelim diyecektim sana, dönmüşsünüz ama... davetin için teşekkürler cnm, bebişşşş olayına gelinceee, öğreneyim hele yazıcam hemen :))

Son düzenleme:
burcucum bana erkwn gibi geliyor ileride altina kacirma olayini yasayip aliskanlik olmasindan korkuyorum ne bileyim uygun yas iki gibi
bu arada davetim hala gecerli birsenin durumuna gore sekillendiririz artika.s.
bu arada. kardes haberini bekliyoruz hayirlisi bakalim)

Hayırlısı cnm ya bakalım aliş nasıl oacak, birsen ne diyecek, ben ne karar alırsanız uyarım, maksat görüşmek olsun :)) davetin için teşekkürler , bebişşş ah bebişşş varmısın yokmusun bilebilsem... test yapsam adetten önce belli olmuyor, beklicez mecbur...

ayyyyy bana bak guya yatiyordum yataktan bile yetistim buraya kocis yakinda isyan edecek:)))
bu sefer yatiyorum ama

ferdacim hem regl hem de havalardandir canim sikintin opuyorum seni ve daghani:))

Kızlar herkes kaçmış bende çıkıyorum, misafirlere iyi geceler D

günaydın kızlar bikaç gündür nete giremiyordum.buluşma olmuş resimleri merak ediyorum mtahhara cnm senin facen ne benimki görünmüyor aratınca.ekliyim seni.çok güzel vakit geçirmişsiniz.allah dostluğunuzu daim kılsın.biz katılamadık inşallah başka sefere.kuzumun pansumanını yaptırdık çok naz yapıyor ayağının üstüne hiç basmıyor.4gün sonra alçı çıkıcak.hava 3 gündür coştu resmen.gece korkuyorum gök gürültsü şimşek çakması.şimdide eşim yok.tırsıyorum biraz:) zilliler hala uyuyorlar.birazdan kaldırıp kahvaltı yaptırıcam.damlasu yaşından sonra çok güzel toparladı kilosunu.tombiş tombiş oldu maşallah.aklı fikri yemekte ne bulursa yiyyor.eli biraz boş durmuyor.gece mama için 3 defa uyanıyor.mamayı kesmek istiyorum artık ama nasıl yapıcam bimiyorum süte alıştırmak istedim içmiyor.ablamız her akşam 280 gr nesguikli süt içiyor.olmazsa olmaz.çok güzel alıştı o ama illa biberonla içicek.4 yaşında ama 13 kio.nasıl kilo aldırıcam bilmiyorum kolları bacakları çok ince.nutrigen almıştım 1 kere devamını getiremedik diye faydasını görmeedik galiba.eşimde manken olucak boşver kilo iyi değil diyo.bana çekicek heralde.bende baya zayıfladım 48 kiloya kadar düştüm.şu göbişte gitse

esen birsen çok geçmiş olsun cnm ahsenin ateşi düşmüştür inşallah.burcu cnm hadi hayırlısı inş istediğin olur cnm.desene bizim maviş prens abi olucak.geçmişe biraaz göz attım geçmiş olsun dileğinde bulunan herkesten allah razı olsun.
bugün çamaşır yıkıycam ama hava kötü.çamaşır makinem 1 aydır bozuk elde idare ediyorum ama sırtım fena tutuluyor.uzun bi süre daha manuele takılıcam gibi görünüyor:) zaten çok eskiydi.emekli oldu artık ihtiyar:)neyse kızlar ben bizim zillileri uyandırayımda yoksa uyku düzeni kalmıyor dün 1de uyudular.hepinize kocaman öpüyoruz

bişey sorucaktım unuttum:) damla sunun kulaklarını deldirmek istiyorum ama geçmi kaldım acaba yağmurunkileri 6 aylıkken deldirmiştim 5dakika ağlamıştı sonra unutmuştu onda aceleci davranmıştık damlasu 13 aylık oldu uygunmu acaba yoksa biraz daha bekleyeyimmi.

günaydın kızlarrrrrrrr.....

bugece ali beyin ağlaması ile geçen bir gece oldu nerede yattığımı anlamadım eşimle tartıştım çocuklar hasta olduğunda kavga etmesek tarihe geçeriz...
bu kadar panik bir adam görmedim....
tabi gece uyumayan aliş sabah 10.20 da kalktı ömer kuzumda öle....
bende sabah annemin tlf ile kalktım annem kalk kalk deli gibi yağmur var evin tavanına bak dedi.
anne delimisin sen ya dedim yaptırdıkya biz tavanı dedim ....neyse açık balkona gidip halıyı ve kanepeyi çektim....halı ıslanmış..kanepede nemli idi
allahım sokağa bi baktım yol dere olmuş o derece yani...
ama benim balkondan yağmur muhteşem görünüyor....

o tlfla uyanınca hemen çamaşırlarımı astım....aksam yıkanmış sepete koymuştum beyazları atmıştım makinaya ,ama hastaneye gidince kaldı sonrada yemek telaşı ....
sabah çamaşırları astım...aksam eşim dondurma yerken alişin ağzına çikolatasından vermiş
alişde tükürerek bütün açık renk örtümü çikolata yaptı..eşimde annen bizi dövecek diyor aliye..
sonra ilaç içirirken ömer illa ben içeceğim diye elime bi saldırdı döküldü örtüye...
ee örtülerin yıkanması farz oldu.......sabah onları attım makinya ,bulaşıkları doldurdum sonra çay kaşıkları sararmış onları çamaşır suyuna bastırdım...ya illkkez başıma geldi makinada yıkıyorum neden sarardı anlamadım...lavobamıda yıkadım...koltuk üzerine örtü serdim oturma odasını topladım....kahvaltımı hazırladım veletler kalktı....alişe hemen süt verdim antibiyotik saati geçmesin diye zorla içirdim ilaçları ama dökmedik...ömerimde hala yatağında oda süt içti oynuyor..
eve gelince ömerimin iştahı açıldı kızlar. yaaaa.....maşallahhhh......

burcucnm benim alişim siz gelene kadar iyi olur 2-3 güne toplar çok başında gittik doktora şimdi bile tarzan gibi zıplıyor tırmanıyor....iştahı yerinde ilaçlarını alınca rahatlar..siz gelene kadar ne hastalık kalır ne bişey ...kuzularada geçmez
yani benim için sorun değil...bekliyorum...ama cuma günü tam alişin sağlık bilgisini veririm sizlere
sonuçta herkes kuzusu ile gelecek hastalık geçmesin ama muhtemelen turp gibi olur kuzum..
heee cuma geç derseniz perşembeden söylerim size ...esende toplaşırız...

ferda bence regliden ölesin havalarda berbat yaaaa

burcu kızzz ne zaman adet tarihin bende aksam eşime diyorum başım dönüyor diye
hamilemisin diyor bunların üzerine birtane daha kafayı yeriz diyoruz alişde gülüyor bize haha
hayırlısı allahtan cnm bence ikinci için erken değil neredeyse kağan 2 yaşına gelecek rahat olur senin için..........

geçmişi okudum ama unuttum çoğunu herkesi çok öptüm
kuzulara kahvaltı vereyim...evi silip süpüreceğim...

ayyyy dün kızlar çocuklar uyurken yürüyüş yaptım koşu bandında ayy bi görseniz hali uyandı uyanacaklar diye deli gibi koştum sırılsıklam oldum....tam 40 dk. bana müsade ettiler...öncesinde yemek yedim 1 saatten fazla uyudular...ama çıkınca ikiside deli gibi ağladığından duşumu zor aldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…