2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım vala konu kaynana ve ona sesini çıkaramayan oğul olunca ben kitleniyorum.sabır et cnımallaha sığın karnıondaki meleğe yazık.sinirlenmene deymez yarın öbürgün fırst buldukça atarsın ortaya valla zor durumun ama elden gelen bişey yok sabır et bol bol cnm relax ol.takma kafana al zeynep kuzunu karşına onunla oyna bebişte karnından eşlik eder tekmeleriyle oyununuza onlarla mutlu et kendini.herşey düzelir cnm allah yardımcın olsunolumunekankayizsmilea.s.

Iyi Aksamlar Kizlar,

Gündüz uykularina sutu ceken Doruk, yine horoz gibi aksamdan uyumaya basladi. Artik gece de pek uyanmiyor ve uykumu daha iyi aldigim icin, keyfim yerinde bu aralar. Sadece istahsizlik sorunumuz var, onuda atlatsaydik bir. Ama normal sanirim. 2 dis cikartip durmustu Doruk. Nihayet gecen gece üstten iki disi patlamis, bir tane üstten, bir tane de alttan sismis, bugün yarin onlarda cikacak. Cift cift cikariyor oglum dislerini ve haliyle cok zorlaniyor. Sol taraftanda iki yer belirginlesmis ve kizarmis, onlarda gelir birkac haftaya sanirim.

Birsen'cigim Alis ateslenmis, gecmis olsun canim. Eslerde cocuklara birsey oldugunda hemen tedirgin oluyorlar, daha bebek sayilir bunlar, hassaslar. Böyle böyle büyüyüp gidecekler iste.

Özlem bende Dorugun odasina bordür yapistirmistim ama benimki yapiskanliydi, özel bir islem yapmamistim. Diger türlüsünü bilmiyorum.

Burcu insallah hamilesindir ve nurtopu gibi birde kizin olur ve büyür giderler Kagan Pasa'yla canim...

Tuba, cok hos bir sürpriz planliyorsun esine. Merak ettim, acaba yorumu ne olacak?kaydirigubbakcemile3

Istanbul'da yine sel felaketi varmis, haberleri izleyince canim sIkIliyor, kapadim televizyonu bende. Umarim, keyfinizi kaciracak bir durum olmaz kizlar...
Ve aklimdayken yazayim, Nestle'nin ürünlerini kullanan var mi bilmiyorum aranizda. Ben arada bisküvitlerini, yogurtlarini falan aliyordum, yolculuklarda pratik oluyor diye. Yahudilerinmis kizlar ve acayip tepkiliyim artik onlarin markalarina, almayacagim bir daha. Birde Starbuckscafe'lerde keza onlarinmis. Onlara verdigimiz her kurus para, Filistin halkina kan ve ölüm olarak geri dönüyor ve dikkatli olmak gerek bence alis-verislerimizde.

evet filizcim bende dikkat etmeye kararlıyım bu konuda senlerdir vakko kulllanmıyordum zaten şimdi de en çok kullandığım ariel ,nestle,prima ve bir kaç ürünü daha almayı kestimklava:dediğine aynen katılıyorum hesabı sorulur bize valla

Son düzenleme:
neidr cnm ya bu kaynanalardan çektiğimiz
iyisi yok mu acaba
valla birsen beşiği son gün bile alsa umrumda değil o kadar hevesim kaldı yani
ama dolabı alsın istiyorum bi an önce
yerleştireyim evimi iyice her yeri bi tek tezmilik kalsın istiyorum
ebbeğin ne zaman geleceği belli sanki
eşim diyo daha ramazan var bayram var hiç düşünmüyosun ben neler düşünüyorum diyo
sen daha çok düşün dedim
bayram geldiğinde bebk en azından 20-30 günlük olacak haberi yok adamın şok oldu
bu kadar lgili işte
tek tek poşetleyecektim aldıklarını düşün sen para verme ben yaparım dedim bu halimle
o kadar çok şey almış ki
attım poşetiyle odaya hepsini anası gelince bi zahnet yapıversin hiç umrumda değil
hanım dinlenmeye geliyor ya bana alıyo el işini örüyo ban yardım etmekmiş yemek yapmakmış yokk
zeynebe bak bari bende durmuyo diyo sanki büyük insan zeynep kendi annemde duruyo da sende niye durmuyo
onu yapma bunu yap onu al diyo çocuğa tabi durmaz
4-5 yaşında çocuk sanki zeynep
annem hayvan taklidi bile yapıyo zeynebe hiç aklına bile gelmiyorum çocuğun
amannn neyse açıldıkça dökülüyorum siirlerim depreşiyoo ağrılarım artıyo valla
yukarıda Allah var görürü elbet
çok sağol cnm,haklısın ya hiç aklıma gelmemişti
eşime kaldıysa o iş artık mehmet askere gidekrn falan yapar:roflol::roflol:
annem gelsinde yapar kadın sağolsun valla
aslında haklsın cnm bende öyle diyorum aklımageldikçe kuduruyorum ama

hayırlı olsun cnm dişleriniz
maşallah doruğa
bende öyle yapışkanlı aradım ama bulamadım cnm ya

evt cnm pek iyi değilim gerçekten,artık evde olmak istemiyorum sanırım,yalnızlıkda canımı acıtıyo..dengelerim altüst oluyo,hergün rutin yaşıyorum,çok sıkıldım.
al işte bu da benden,yok yok hiçbişey yok tuba!ne gördükki ne yapcaz boşver kızım!!anlasınlar biraz..
Serraya üzüldüm ya,ne zor o diş olayı öyle gördümya bide o dişi,üff yanii,Allah kolaylık versin.
Kız Dağhan hala 3 kere uyuyor günde valla..Serra niye azalttıki acaba?
Sinir olmamak elde değil ama sen yinede olma cnm mehmete yazık ama dimi!Herşey olur sıkma canını,,

ohh Doruk bey geceleri uykuyu düzeltti desene..süper haber..

sorma cnm bi yağmur varki hiç sormaa..Allah kolaylık versin sıkıntıda olanlara,bende izlemiyorum haberleri..

Yahudi ürünlerinide almamak lazım çok haklısın..

Selam Kızlar,,,

Ben artık ne hıkmetse hıc bır seye vakıt ayıramıyorum.Anlamadım gıttı.Dısarıda ıslerım hıc bıtmıyor.Evde de hep Borayla oluyorum.Vakıt nasıl gecıyor anlamıs deılım.Gece 12 den once pc ye bakamıyorum bıle.

Kayınpederım bıraz rahatsızdı Alp le oraya gıttık akşam ustu.Tabı Bora annemde kaldı.Zıyaretten sonrada eskıden hep gıttıgımız bır cafe vardı orda keyıf yaptık basbasa.Anneme gıttık Bora hıc yuzumuze bakmıyor.Ama bu durum benım ıcın sevındırıcı cunku hıc ıstemıyordu eskıden onlarım

Gunduzde kuzenımın oğlu sunnet oldu dıye onu gormeye gıttık.Yavrum perısan haldeydı.Amelıyat esnasında damar catlaması ve cok kanaması olmus.2 kere narkoz almıs kuzum.Ve Bora yı erken sunnet yaptırdığım ıcın bır kere daha sukrettım.Erkek annelerı kesınlıkle es gecmeyın bu konuyu derım.

Şımdı 2 pasa uyudu bende sıze bakıp kıtap keyfı yapmaya gıdıcem.

Ferdam benım kıyamam sıkıldın mı sen.Az kaldı sabret tatılde atarsın ustunden.

Fılızcım dısler gelıyor sanırım.Bız 8 de takıldık.Bır de şu ıstah konusu cok can sıkıcı ya.Nasıl bır cozum bulmalı bılmıyorum.Kasık gormek ıstemıyor benım kıde.

Veee kızlar unutmadan yazayım Bora ıcın bugun bır oyun kulubunu gormeye gıttım.Cok begendım.Bır daha kı ay bızde katılıcak ana oğul ınsallah.Nese erbeğin anaokulunda var sadece burda evdende onlıne ızlenebılıyor.

Ayy gecmıste neler vardı bı bakayım.

Boşver cnm gez toz imkanın varken,ne olacak onlar bi şekilde büyüyorlar,olan bize oluyor,artık bende bi hal yola kayucam şu durumları,en kısa sürede işe başlamayı düşünüyorum,altı yedi ay bakıcıyla sonrada kreşe..
Böyle olmuyor Gülhan bu aralar hiç iyi değilim sorma,anlatıp kimsenin canını sıkmak niyetim yok...

Sünnet işinde haklısın bizde kimseye söylemeden gidip yaptırıcaz sanırım,aileler istemiyorda ondan..Anıl istiyor ama,yaptırmak en doğrusu,
Dağhanda iştahsız kesin onunda dişleri geliyor..

selam kızlar,

böyle baktım kaldım ekrana,şimdide başım ağrıyor,bir iki iş ilanına baktım ama ilanla olmucak galiba tanıdık vasıtasıyla olması daha iyi gibi,gönlüme göre bi iş olsun istiyorum ...

Balıklama atladım,herkes iyidir umarım,

Biz yine aynıyız Dağhanla yazacak bişey bile yok..sıradan yanii...yalnız,sıkıcı,yorucu...

Ferdacım sıkılmakta sonuna kadar haklısın.Sonucta tam tersı bır hayat yasıyoruz su anda.Ve senın aılen uzakta tutunacak dal arıyor ınsan bazen.Annem 1 saat alsa bıle Borayı nefes alıyorum bende.Sende ıse baslayınca aktıflesır hayatın ve sıkılmaya vaktın kalmaz.Ahh burda olsaydın ben bıktırırdım senı ama uzağız ıste.

çok kötüyüm Gülhancım yaa,n,ye böyle oldum bilmiyorum,biliyomusun uzun zamandan beri ilk kez bu nedenden ağlıyorum,zayıfımda yani anladınmı??
Anıl çalışıyordu salonda onada mail attım,geldi şimdi sarıldı öptü filan..

bu arada kim var diye sordu gülhan dedim,Alp'e selamı varmış söylersin cnm...

ferdacım dönem dönem yaşıyoruz güzelim bu sıkıntıları havalar güzelleşince at kendini sokaklara canım
çalışmaya başlayınca da iyice aşarsın bu sorunu inşallah

gülhan seneye bende düşünüyorum oyun saatlerine göndericem Ahseni burda yapa diye bir yer var tam evimin yanı sanırım oraya vericem 2 saatliğine sadece oyun oynayacak sende iyi düşünmüşsüna.s.

Neyse kızlar ben gece gece kimsenin canını sıkmadan kaçıyım hepinize iyi geceler..Öpüyorum

Esen cok guzeldı canım valla hayran kaldım.Bakalım Borada sever ınsallah.Hem bende kodrom az gıbı yenı arkadaslar bulurum kendıme.

Veeee adres dıyorum sekerım.Es gectın hadı bakalım.Eller klavyeye...

Bak ne kadar anlayıslı bır esın var canım.Iyı yonlerını dusun ama ben senı cok ıyı anlıyorum.Sabah ıletırım canım.Alp te cok sevmıs Anılı.Hem sen msn kullanmıyormusun seker.

hayatım özeline yazmıştım bişeyler okumadın mııı
ben hiç seni esgeçermiyim aşkolsunnnna.s.

iyi geceler gülhancığım valla ne yoğunluk böyle cnm
işe başlayınca hiç gelmezsin sen heeeeeeeeeeeeeee
valla taciz ederim seni...

ferda cnm sen regli öncesi sendrom mu yaşıyorsun cnm baya bunalımlısın
dünki yazında okudumda ondan sordum...

valla insan bunalıyor ama sırf işe girmek için işe girme...el becerileri ile uğraş ne bilem

ben bile çalışmak istiyorum ama bundan sonra parttime iş olur sorumluk istemiyorum...

gelelim bana evimin işi bitirdikden sonra oturdum oğluşlarla oynadık
alişin bacağından bişey çıkıyor baştan böcek ısırdı sandım ama koca kırmızı halkanın üzerine beyaz irin gibi bişeyler olmaya başladı eltimde acaba nazardan çıbanmı dedi
çıbanda görmedimki bakalım yarına ne olacak...

hee bu aksam eltime gittik...eşimin abisi oğlumun adaşı ömer amcasına
ayyy çalışıyor eltim binasının giriş katı büro muhasebe tutuyor
kayseri mantısı gelmiş onu yapmış şintzel patates püresi salata
ekşili köfteli çorba.....valla baya uğraşmış yemektede iyidir diyeti bozuduk bu gece
sonra çay faslı çocukların kudurması

ayy çocuklar çorba içmedi diye bir kavonoz çorba koymuş
birde bir tatlı tarafi verdi bana biküvili pudigli sen malzemeleri koy
bide o pasta kursuna gitti buzluğa böle sucuk şeklinde bişey koymuş strç flime sarıp kes bunu fırında pişir kurabiye dedi onuda koymuş..çok şaşırdım valla ikkez böyle bişi yaptı 8 senedir

işte eve geldik....çocukları uyuttuk ömerin kafasında da hafif ateş hissettim dolven verdim eğer baktım
yarında aynı ise antibiyotik başlarım valla devamlı gidemem doktora birbirlerinden geçiyor işte

bizden böle kızlar...herkese iyi geceler

Bırsennn et nacım yeter kı sen tacız et benı.Kız ıse gırersem daha cok gelırım.Gezmeye vaktım kalmaz zaten.

Eltınde saolsun ne guzel dusunmus bırısı gelırken yapıverırsın hemen.Ates mı offf cıkmaz ınsallah.

gülhan tetesi aliş paşam iyi ama huysuz
bu gece ömerdede ateş hissettim gibi ama belkide benim bacağım çok soğuktu neyse dolven
verdim..
ya ben kilotlu çorap giydirdim bugün kısa çorapları çıkarıyolar...
uzun giydiriyroum ben bunalıyorum sonucda hava neli sıcvak sayılır
bide biberonla su veriyorum hep ütlerine döküyolar sinir oluyorum
offffffffffff

esenciğim nasılsın cnm benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…