haklısın sende ne diyebilirim kii
çaresizlik cidden zorr
canım bende hanzadeninkini deldircem inşallah benimde kulagımı annem 1 yasıma girince deldirmiş hala duruyor ve hiç aglamamısımbişey sorucaktım unuttum:) damla sunun kulaklarını deldirmek istiyorum ama geçmi kaldım acaba yağmurunkileri 6 aylıkken deldirmiştim 5dakika ağlamıştı sonra unutmuştu onda aceleci davranmıştık damlasu 13 aylık oldu uygunmu acaba yoksa biraz daha bekleyeyimmi.
selam kizlar a.s.
ay kaldik bugun evde ya..tam yagmur kesildi serra uyudu be..annemde gelemedi..kavacikta cok yagiyormus perşembe gelirim dedi..
serra gündüz 1 kere uyurdu..bugun herhalde havadan 2.kere uyudu..gecede cok agladi..bu azi dişi kuzumu cok zorladi..herhalde yeni bi uc daha cikaracak..
babalar günü planlari yapilmaya baslanmiş..hiiiiiiiçte bişi yapmicam..ayni onun yaptigi gibi "aa bugun işim yok hadi kahvaltiya gidelim bari,hem babalar günüymüş" dicem..bide "kendine bablar günü hediyesi alirsin" dicem!! anlasin anyayi konyayi biraz..gecen sene ne süprizler hazirlamiştim..insan ondan biraz esinlenirde bişiler hazirlardi be..hıhhh..
birsencim cok geçmiş olsun alişime ya..inşaAllah biran önce düzelir kuzum benim..ömerinde iştahi acilmiş cok sevindim..
ay baska ne yazacaktim unuttum..he gülşahcim oyladim buarada
piff ne yapsam yaa..canım sıkılıyor bugun cok :S
hadi öptüm hepinizii a.s.
aman canım benim kaynanaların hepsi aynı sen canını sıkma bebişi düşün onuda streslendirme boş ver hepimizde var görüyorsun napalım atsan atılmaz satsan satımaz kocamızın anası mecburuzzeynebi aldım azcık gezdik
hava aldı kuzum ya Allahtan yağmadı
vakumlu poşetlerden aldım 2 tane bakalım inş iyidir dandik gibi duruyo ya bakalım artık zeynep uyusun halledicem
eşim park yatakla dolap bakmış kahverengiymiş ikiside güzeldi diyo ben gidemiyorum al dedim baklım bi daha gidem resim çekem diyo
alsında işlerimi bitireyim bu oğlan beni çok zorluyo valla
belim fena ğrıyo,kasıklarım öyle,sanki dünden beri çamaşırım hafif ıslanıyo peçete koydum akıntı galiba devam ederse dr.uma bi gideyim kocişe söylemedim telaş yapmasın diye
ama yarın söyliycem hatta abartayım azcık gıcık etti beni ya sabah konuştuk adamla
annesi umreden geliyo ya hediyelik seccade ve ufak kuran alacaktı adam öyle konuştuk herkese dağıtmaya ablamıo da arayayım bi dedi yolda aramış almış bi sürü şey
tesbih,seccade,takke,tülbent ay bi gördüm sinir oldum yaaaaa
ben 3 kuruşun hesabını yapıyorum bana dolap için bekle yarın mı doğuracan diyo annesine neler almış Allahım yaaaa,alsın bişey demiyorum tabi ki alacak da bana kısıp oraya atsın bu ne iş anlamadım
hadiye almayacağız hacca gitmedi ki annem diyodu
sadece seccade oldu hediyelikler sonrada bunlar....
sinirlenmeyeyim diyorum olmuyo valla
ben kendime kıyafet bile almıyorum hacdan gelmiş gibi herşey dağıtacak kadın ya
Allah hepsini bildiği gibi yapsın
bizim rızkımızdan kesiliyo hepsi hiçbirine hakkımı helal etmiyorum
biraz sert oldu galiba ama kızlar dertleşecek kimsem yok valla
annemi aradım söyelkim böyle böyle diye yazık üzüldü kadın ya karnındakini düşün sinir oluyo o da boşver kızım diyo eline 5 kuruş geçsin zeynebe bişeyler alıp geliyo
kaynana gene çarşıya çıkmıştı kendine manto almış umreye gitmeden önce
bir tane penye yelek bir tane alt almış mavi
bi yelek örmüş onu getirmiş
başka bişey almayacağım doğuma iyo gerek yok onları da alsın başka yere hediye götürsün
Allahım ya bende böyle kaynana mı olucam sanki bana yapıyo oğluna yapmıyo
offff offfffffffffff
dorugun uykusu düzene girmiş canım sevindimIyi Aksamlar Kizlar,
Gündüz uykularina sutu ceken Doruk, yine horoz gibi aksamdan uyumaya basladi. Artik gece de pek uyanmiyor ve uykumu daha iyi aldigim icin, keyfim yerinde bu aralar. Sadece istahsizlik sorunumuz var, onuda atlatsaydik bir. Ama normal sanirim. 2 dis cikartip durmustu Doruk. Nihayet gecen gece üstten iki disi patlamis, bir tane üstten, bir tane de alttan sismis, bugün yarin onlarda cikacak. Cift cift cikariyor oglum dislerini ve haliyle cok zorlaniyor. Sol taraftanda iki yer belirginlesmis ve kizarmis, onlarda gelir birkac haftaya sanirim.
Birsen'cigim Alis ateslenmis, gecmis olsun canim. Eslerde cocuklara birsey oldugunda hemen tedirgin oluyorlar, daha bebek sayilir bunlar, hassaslar. Böyle böyle büyüyüp gidecekler iste.
Özlem bende Dorugun odasina bordür yapistirmistim ama benimki yapiskanliydi, özel bir islem yapmamistim. Diger türlüsünü bilmiyorum.
Burcu insallah hamilesindir ve nurtopu gibi birde kizin olur ve büyür giderler Kagan Pasa'yla canim...
Tuba, cok hos bir sürpriz planliyorsun esine. Merak ettim, acaba yorumu ne olacak?kaydirigubbakcemile3
Istanbul'da yine sel felaketi varmis, haberleri izleyince canim sIkIliyor, kapadim televizyonu bende. Umarim, keyfinizi kaciracak bir durum olmaz kizlar...
Ve aklimdayken yazayim, Nestle'nin ürünlerini kullanan var mi bilmiyorum aranizda. Ben arada bisküvitlerini, yogurtlarini falan aliyordum, yolculuklarda pratik oluyor diye. Yahudilerinmis kizlar ve acayip tepkiliyim artik onlarin markalarina, almayacagim bir daha. Birde Starbuckscafe'lerde keza onlarinmis. Onlara verdigimiz her kurus para, Filistin halkina kan ve ölüm olarak geri dönüyor ve dikkatli olmak gerek bence alis-verislerimizde.
ayyy esencim bende bu konuda dikkat etmeye basladım pirima kullanmıyorum artıkevet filizcim bende dikkat etmeye kararlıyım bu konuda senlerdir vakko kulllanmıyordum zaten şimdi de en çok kullandığım ariel ,nestle,prima ve bir kaç ürünü daha almayı kestimklava:dediğine aynen katılıyorum hesabı sorulur bize valla
kayınpederine gecmiş olsunSelam Kızlar,,,
Ben artık ne hıkmetse hıc bır seye vakıt ayıramıyorum.Anlamadım gıttı.Dısarıda ıslerım hıc bıtmıyor.Evde de hep Borayla oluyorum.Vakıt nasıl gecıyor anlamıs deılım.Gece 12 den once pc ye bakamıyorum bıle.
Kayınpederım bıraz rahatsızdı Alp le oraya gıttık akşam ustu.Tabı Bora annemde kaldı.Zıyaretten sonrada eskıden hep gıttıgımız bır cafe vardı orda keyıf yaptık basbasa.Anneme gıttık Bora hıc yuzumuze bakmıyor.Ama bu durum benım ıcın sevındırıcı cunku hıc ıstemıyordu eskıden onlarım
Gunduzde kuzenımın oğlu sunnet oldu dıye onu gormeye gıttık.Yavrum perısan haldeydı.Amelıyat esnasında damar catlaması ve cok kanaması olmus.2 kere narkoz almıs kuzum.Ve Bora yı erken sunnet yaptırdığım ıcın bır kere daha sukrettım.Erkek annelerı kesınlıkle es gecmeyın bu konuyu derım.
Şımdı 2 pasa uyudu bende sıze bakıp kıtap keyfı yapmaya gıdıcem.
Ferdam benım kıyamam sıkıldın mı sen.Az kaldı sabret tatılde atarsın ustunden.
Fılızcım dısler gelıyor sanırım.Bız 8 de takıldık.Bır de şu ıstah konusu cok can sıkıcı ya.Nasıl bır cozum bulmalı bılmıyorum.Kasık gormek ıstemıyor benım kıde.
Veee kızlar unutmadan yazayım Bora ıcın bugun bır oyun kulubunu gormeye gıttım.Cok begendım.Bır daha kı ay bızde katılıcak ana oğul ınsallah.Nese erbeğin anaokulunda var sadece burda evdende onlıne ızlenebılıyor.
Ayy gecmıste neler vardı bı bakayım.
ahh canım 2 si bir hastalanınca nekadar zor oluyor cok gecmiş olsungünaydın kızlar sinirim tepemde sabahın 5.30 kalkan ali ile 6.40 kadar uğraştım...tam daldım
ömer ağlıyo ,ağlamak ne kelime yıkıyor ...hemen fırladım...cayı cayır yanıyor..hemen dolven verdim arkasından ateşini ölçtüm 39,6 yarım saat oldu 38,5 olmuş...ama ömer hasta iken çok zor ateşe karşı zaafı var aliden daha fazla ateşleniyor ve benim tuvalete gitmeme müsade etmiyor...
annemi aradım...anne ömerde ateşlendi gel diye...bana tlf da gülüyor delimisin sen diyor....
bende sen delimisin dedim....şimdi ben nasıl geleyim evdekiler ne yiyecek....kardeşim işten bize gelir dedim....babamda evde yemek yese gam yemem ....gece hep geç gelen tip c.tesiye kadar kalırsın c.tesi döneriz size dedim ...c.tesiye birsürü zaman var diyor....bıktım valla herzaman çocuklar hasta olduğunda annem böyle yapıyor....sürekli ben ona gidiyorum ne olacak 3 günlüğüne gelse ....
bu durumlarda kaynanamdan dahada nefret ediyorum........offfffffffffff
kıyamam ben onlara 2 tane olunca ne garip yaaaSAĞOLUN KIZLAR.....
kalktı çocuklar koca kase sütlü bisküvili beynirli tahinli kahvaltı hazırladım
çok şükür ömerin ateşi düştü....kahvaltısınıda etti ..dolvenle antibiyotik verdim
doktor verme dedi ama alişten geçti onda kaçkere eşim böle getirdi aynı ilacı kullanın dedi doktor..
bide hiç oynamazlar yanyana şimdi mıç mıçalar yaaaaaaaa...
bide çorabını çıkartıyor bu ömer kilotlu giydirsem ateşli biraz .....
annemede açacağım tlf c.tesi gelsin çocuklara baksın bende esene gideceğim allah izin verirse
Merhaba Kızlar,
Ay geçmişi okuyacaktım tam ama o kadar canımı sıktılarki oda kaldı.
Ağlaya ağlaya gözlerim kan çanağına döndü.Sadece Ferda'nın canı sıkkınmış benim gibi oda ağlıyormuş tatlım ben geleyimde en iyisi birlikte ağlayalım.
Bende çok bunaldım kızlar.Acilen bir iş değişikliği yapmalıyım sanırım.Yeni bri kan bana iyi gelecek.Burdaki insanlardan,bencilliklerinden çok bunaldım.Rest çekip çıkayım diyorum,biryandan da ev değiştirme fikrimden ötürü geri plana itiyorum.Evi muhakkak değiştirmeliyim kafaya koydum.Yoksa ordaki huzursuzluklarda beni daraltacak.
Kusura bakmayın kızlar hakkaten böyle kötü haberlerle can sıkmak istemem ama hiçmi hiç keyfim yok benimde.Hayattan zevk alamaz oldum.Ferdacım inan çalışmak bir çözüm değil sıkıntılarını unutmak için.İşin sorumluluğu daha da çok geriyor.Çokkkk sıkıldım kızlar çokkkkkkkkkkk mafoldumben
canm ya geçmiş olsungünaydın kızlar sinirim tepemde sabahın 5.30 kalkan ali ile 6.40 kadar uğraştım...tam daldım
ömer ağlıyo ,ağlamak ne kelime yıkıyor ...hemen fırladım...cayı cayır yanıyor..hemen dolven verdim arkasından ateşini ölçtüm 39,6 yarım saat oldu 38,5 olmuş...ama ömer hasta iken çok zor ateşe karşı zaafı var aliden daha fazla ateşleniyor ve benim tuvalete gitmeme müsade etmiyor...
annemi aradım...anne ömerde ateşlendi gel diye...bana tlf da gülüyor delimisin sen diyor....
bende sen delimisin dedim....şimdi ben nasıl geleyim evdekiler ne yiyecek....kardeşim işten bize gelir dedim....babamda evde yemek yese gam yemem ....gece hep geç gelen tip c.tesiye kadar kalırsın c.tesi döneriz size dedim ...c.tesiye birsürü zaman var diyor....bıktım valla herzaman çocuklar hasta olduğunda annem böyle yapıyor....sürekli ben ona gidiyorum ne olacak 3 günlüğüne gelse ....
bu durumlarda kaynanamdan dahada nefret ediyorum........offfffffffffff
aslında çok haklısın cnm ama konuştukça kendini haklı çıkaracak bi yol buluyor eşimgünaydin kizlar a.s.
özlemcim canim eşini elbet en iyi sen tanirsin..ben bu iş demedim..genel itibariyle bi konusmak lazim..
.
aslında bu da güzel fikir he tubakizlar bu arada ben tatil işinden vazgectim..kaldik karamürsele gene..napalim..tuba butik otel..özellikleri kapali büfe,temizlik yok,dus,tv,balkon vs
bigün izmite bigün bursaya bigün termale derken geciririz günleri..aksamlari sahile ineriz..zaten eşimin tüm dayilari teyzeleri cevremizde olcak..onlara takiliriz..böyle böyle geciririz günleri :) neyse stresinden kurtuldum enazindan..cok zor kafana göre otel bulmak ya..daha dogrusu cok var da hep antalya,cesme,didim vs oralarda..serrayla hayatta cesaret edemem valla..
kizimin kahvaltisini hazirliyayim :) of bu gec yatmak benim düzenimi cok bozuyor ya..valla gözümü acamiyorum..ama uyumicam inşaAllah..sonra gece gec yatiyorum..
esencim nasılsın cnm?günaydın kızlarrr
birsencim geçmiş olsun canım sıkma canını annende kendi açısından dşünüyordur halanı çağır olmazsa gündüzleri gelsin akşamları eşini bırakamıyor diyebiliyorum evine gider 3 gün idare ediverirsiniz ateş çok zor yaaaa
burcu sana da kolay gelsin bende Ahsenle uzun yola hiç gitmedim daha kilise gitiştim onda da uçakla anlamamıştım(kilis olayı da hüsrandı zaten hatırlamak bile istemiyorum)
bu arada merakla bekliyoruz haberinia.s.
özlemcim günaydın tatlıma.s.
hande boşver evi nasıl olsa bi şekilde toparlanıyor ve geri dağılıyor sıkmaya değmez masal daha yeni yürüyor ayrılma sen onun peşinden o yatınca da yat dinlen a.s.
oo kolay gelsin kaynanda gelince senin bebekler 4 olmuş cnmkaydirigubbakcemile3günaydın herkese nasılsınız kızlar bize gelince kayınvalidem geldi pazar günü ben işe başlayınca eşimle birinin ilgilenmesi gerekiyordu şimdilik bir problem yok aramızda umarımda olmaz sonuçta eşimin annesi iyi yada kötü dün eşimin iş arkadaşları vardı geçmiş olsuna geldiler geç yattım uykusuzum şimdi işlerde çok yoğun bakalım evdede üç bebeğim var
birsencim geçmiş olsun canım
üzülme kıyamam yaw bi de ağlamışssınMerhaba Kızlar,
Ay geçmişi okuyacaktım tam ama o kadar canımı sıktılarki oda kaldı.
Ağlaya ağlaya gözlerim kan çanağına döndü.Sadece Ferda'nın canı sıkkınmış benim gibi oda ağlıyormuş tatlım ben geleyimde en iyisi birlikte ağlayalım.
Bende çok bunaldım kızlar.Acilen bir iş değişikliği yapmalıyım sanırım.Yeni bri kan bana iyi gelecek.Burdaki insanlardan,bencilliklerinden çok bunaldım.Rest çekip çıkayım diyorum,biryandan da ev değiştirme fikrimden ötürü geri plana itiyorum.Evi muhakkak değiştirmeliyim kafaya koydum.Yoksa ordaki huzursuzluklarda beni daraltacak.
Kusura bakmayın kızlar hakkaten böyle kötü haberlerle can sıkmak istemem ama hiçmi hiç keyfim yok benimde.Hayattan zevk alamaz oldum.Ferdacım inan çalışmak bir çözüm değil sıkıntılarını unutmak için.İşin sorumluluğu daha da çok geriyor.Çokkkk sıkıldım kızlar çokkkkkkkkkkk mafoldumben
Esencim Burcumada söyledim bu cumartesi çok lazımmış gibi en gıcık olduğum gösteriş meraklısı görümcem,kaynanamın evini beğenmediği için çocuğunun sünnet mevlüdünü bizde yapacak illa.Bu kadar bastırılmış duyguları olan kaprisli birini daha görmedim yaaa.Sanki kendisi çok matah bişey.Bir o eksikti sıkıntım çok az yaaa.O yüzden çokkkkkkkkkk gelmek istememe rağmen malesef katılamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?