2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese nasılsınız kızlar bize gelince kayınvalidem geldi pazar günü ben işe başlayınca eşimle birinin ilgilenmesi gerekiyordu şimdilik bir problem yok aramızda umarımda olmaz sonuçta eşimin annesi iyi yada kötü dün eşimin iş arkadaşları vardı geçmiş olsuna geldiler geç yattım uykusuzum şimdi işlerde çok yoğun bakalım evdede üç bebeğim var

birsencim geçmiş olsun canım

banucum geçmiş olsun tekrar canıma.s.eşinin annesi sonuçta iyi bakıcaktır gözün arkada kalmaz canım

kızlar buluşma bende olacakmış herkesi bekliyorum evim uzak gibi ama kolay geliniyor kadıköyden iki vesaitle geliniyor gelecek olanlara adresimi yollayayım
gülşahhh seni bekliyorumm heeee:))))
ayy bu arada kahvaltıya bekliyorummm

banucuğum esenciğim teşekkür ederim

esen cnm halam gelemez bir halamlardan bana 3 vesayitle gelemesi gerek
ve halam işe girdi..
annem kendi açısından bakıyor ok.farkındayım
ama bende kendi açımdan bakmak zorundayım cnm ya
ben zaten sürekli annemde kalıyorum o gelmiyor diye...şunun surasında 3 gün daha kalacağım evimde yanıma gelse ne olur ....bende evimde kalmak istiyorum..eşimde öle
sonra eşim annem gelsin diyor ben kabul etmiyorum yükü oluyor bana...

yani şöle bak olaya ahsene annen bakıyor ve sen evdeyken ahsen çok hasta annen gelmezmi cnm ?
yoksa sana aa kusura bakma sen işteyken zaten bakıyorum gelememi der?

ben zaten tek olsa çağırmam asla ama şimdi aliş oyun ister ....ömer sürekli kucak ister....

çağresizlik çok zor...

neyse ikside uyuyor şuan bende bulaşıkları attım makinaya evi topladım ..çamaşır astım
kahvaltı yaptım..şimdi çay içiyorum...kalınca onlara hemen kahvaltı vereceğim....

esencim öyle tabi gözüm arkada kalmıyor ama ne yalan söyleyeyim o kadar soğumuşum ki ailesinden hiç konuşasım gelmiyor geldiği günden itibaren pek sohbetimiz olmadı eşimle ilgilensin o yeter bana kızlara zaten annem bakıyor güvenip bırakamam kayınvalideme

birsencim rica ederim canım

tülaycım nerelerdesin fıstığım alışmışım hergün konuşmaya seninle selin nasıl

gunaydın kızlarrr
bırsencım zor canım ya senın işinde allah yardımcın olsun ıkı cocukla zor ama çok şükür buyuduler eskısı kadar sana baglı degıller rahat rahat oynayabılıyorlar artık az daha sabret canım rahat gunlere az kaldı annenıde takma kafana hıc kabullenmekten baska bı care yok durumu

esenım inşallah bakalım durunun kontrolu var sabahtan ondan sonra eşime bı rıca edecem bakalım bıraz naz bıraz işve getırır herhalde :)) senın evın nerde bacım karşıyı hıc bılmıyorum ben

burcucum ınsallah esene gelmeye calısacam ona sözüm var zati ama eger gelemezsemde ararım senı kadıkoye yanınıza ugrarım mukakkakk

gülhan maşallahh valla hızına okurken yetısemıyorum bu ne yogunluk bacım oyun kulubu fıkrı guzelmiş günde 1 2 saat ıyı olur gercekten

hande inşallah hayırlısı olur hakkınızda ınsallah yenı bi işe gırmek cok zor psıkolojık olarak stresı yetıyor valla allah yardımcınız olsun

ferda sen gıdıyomusun esene bıara konusalım bacım

banucum gozun aydın kaynanan gelmiş:) neysekı ilgiliymiş kalkmıs gelmıs oguluna bakmaya sanada kolay gelsın canım

tulaycım merhaba canım

bıze gelınce yenı eve alışıyorus yavas yavas hala eksıkler cok ama sabahları eşimle basbaşa işe gelıp gıtmek hoş oldu ne yalan soyluyeyım laflıyorus yolda guzel oluyo onu ıskeleye bırakıp dönüyorum bende koşuyoluna

duru acayıp annecı oldu yakamdan düşmüyor tuvalete gıdemıyorum hep sarılmak ıstıyo kucagımda olmak ıstıyor o boyle olunca banada işe gelmek ezıyet olmaya basladı
dun iş çıkısı aldık kızımı goturduk atlı karıncalara cocuk alısık degıl evde bukadar kalmaya nasıl mutlu oldu cıldırdı sıpaa oynadı oynadı 10da döndük eve bazen canım okadar yanıyokı onu seyrederken nasıl bı sorumluluk duygusudur bu adamı yakıyor resmen gelecek kaygısı en ıyısı olsun duygusu guzel olan herseyı hayal edıyo ınsan bı yandanda hayat bı okadar zorlasıyo masraflar artınca oldugu kadar dıyorum bende herseyden once ona öle saf bı sevgıyle sefkatle buyutuyoruskı onu boyle düşününcede durunun en ıhtıyacı oldugu sey bu dıyıp rahatlıyorum amannn sabah sabah bunalımmı oldum nee:)

ferda daralmışsın baya anlıyorum senı ama bıraz daha sabret derım ben hem iş bakarsın yavas yavas hem daghan bıraz daha farkında olur buyudugunun acele etme iş konusunda yazıda rahat rahat gecır oğluşunla sonbahara dogru nasılsa bı iş bulursun

neyse cenem düştü opuyorum hepınızı

haa buarada kızlar hadı durumla kocişe destek oylayın biziklava:

SABAH Babalar Günü - Fotoğraflar CANIM BABAM

bekliyorum canım ben beylikdüzünde oturuyorum gelecek olunca ben size tam adresi veririrm tarifde ederim

sibel pınar tuba ferda nurten hülya hande hattaaa gülhan hanife semra sizleri de bekliyoruma.s.

birsencim al ikisinide ayni odaya kapat kapiyi..sen güclü bi kadinsin..evelAllah halldersin..annenide unut şimdilik..cocuklarla oyna sadece baska hiç bi iş yapma..öyle aglamak felan yok..tamammi??

günaydin banucum..tekrar gecmiş olsun esine canim a.s.

gülşahcim 2.kez oy verilmiyor :S kiz sende bunalim takilma sabah sabah :)

esencim teşekkürler canim nazik davetin için :) ama bizim tatil öncesi son haftasonumuz..karamürsele gidicez gerci..ama genede hediyeler felan almam gerekiyor :S cok öptüm canim :)

SAĞOLUN KIZLAR.....

kalktı çocuklar koca kase sütlü bisküvili beynirli tahinli kahvaltı hazırladım
çok şükür ömerin ateşi düştü....kahvaltısınıda etti ..dolvenle antibiyotik verdim
doktor verme dedi ama alişten geçti onda kaçkere eşim böle getirdi aynı ilacı kullanın dedi doktor..
bide hiç oynamazlar yanyana şimdi mıç mıçalar yaaaaaaaa...
bide çorabını çıkartıyor bu ömer kilotlu giydirsem ateşli biraz .....

annemede açacağım tlf c.tesi gelsin çocuklara baksın bende esene gideceğim allah izin verirse

tugbacım gunde 1kez oy verılıyor aman ne bıleyım burası morelsız olunca bende etkılendım sanırım ama geldım hemen kendımee optum canım
esen allah nasıp ederse haber verırım gelıp gelemıcegımı cnma.s.

Merhaba Kızlar,

Ay geçmişi okuyacaktım tam ama o kadar canımı sıktılarki oda kaldı.
Ağlaya ağlaya gözlerim kan çanağına döndü.Sadece Ferda'nın canı sıkkınmış benim gibi oda ağlıyormuş tatlım ben geleyimde en iyisi birlikte ağlayalım.

Bende çok bunaldım kızlar.Acilen bir iş değişikliği yapmalıyım sanırım.Yeni bri kan bana iyi gelecek.Burdaki insanlardan,bencilliklerinden çok bunaldım.Rest çekip çıkayım diyorum,biryandan da ev değiştirme fikrimden ötürü geri plana itiyorum.Evi muhakkak değiştirmeliyim kafaya koydum.Yoksa ordaki huzursuzluklarda beni daraltacak.

Kusura bakmayın kızlar hakkaten böyle kötü haberlerle can sıkmak istemem ama hiçmi hiç keyfim yok benimde.Hayattan zevk alamaz oldum.Ferdacım inan çalışmak bir çözüm değil sıkıntılarını unutmak için.ışin sorumluluğu daha da çok geriyor.Çokkkk sıkıldım kızlar çokkkkkkkkkkk mafoldumben

Esencim Burcumada söyledim bu cumartesi çok lazımmış gibi en gıcık olduğum gösteriş meraklısı görümcem,kaynanamın evini beğenmediği için çocuğunun sünnet mevlüdünü bizde yapacak illa.Bu kadar bastırılmış duyguları olan kaprisli birini daha görmedim yaaa.Sanki kendisi çok matah bişey.Bir o eksikti sıkıntım çok az yaaa.O yüzden çokkkkkkkkkk gelmek istememe rağmen malesef katılamıycam

canım bende hanzadeninkini deldircem inşallah benimde kulagımı annem 1 yasıma girince deldirmiş hala duruyor ve hiç aglamamısım
deldir kız cocugunda küpe güzel oluyor

canım bende babalar gününe bişi yapmıcam
beyefendi kendisi cicekci oldugundan zaten sabahın kör vakti gitti gecenin kör vakti geldi
ertesi günde bana 1 buket cicek getirmiş dükkandan hanzadenin hediyedi diye
ilk anneler günüm insan azıcık duyarlı olur yok anam bunlara iyilik yaramaz
sadece yemege cıkıcaz oda bende yiyecegim içindelikafadulden

aman canım benim kaynanaların hepsi aynı sen canını sıkma bebişi düşün onuda streslendirme boş ver hepimizde var görüyorsun napalım atsan atılmaz satsan satımaz kocamızın anası mecburuz
dorugun uykusu düzene girmiş canım sevindim
benim hanzademinde düzenli ama senin dedigin gibi yemesi düzensiz napcam bu kızla bilmem çitlenbik gibisırnaşık şey
ayyy esencim bende bu konuda dikkat etmeye basladım pirima kullanmıyorum artık
kayınpederine gecmiş olsun
valla benimde işlerim bitmiyor ama gezemiyorumda valla iyi hallediyorsun canım
ahh canım 2 si bir hastalanınca nekadar zor oluyor cok gecmiş olsun
evet canım anneler bazen canımızı sıkabiliyor banada olur bazen ama cok şükür ki annemiz yanımızda
kaynanamız yapsa konusmayız onla ama annemiz olunca yine dönüp anne diyoruz
ama sabret canım hersey gecici

kıyamam ben onlara 2 tane olunca ne garip yaaa
benim kızda cıkarıyor ayakkabı corap napcaz bunlarla bilmem
annenede dediğin iyi olmus sende azıcık rahat nefes alırsın

canım yaaa sıkma canını sabret herşeyde vardır bir hayır
birazda havalarda kötüde ondan daha beter streslenliyor
sen gönlünü ferah tut

selam kızlarrr
dün gelemedim topiğe
sabah işlerim vardı evde neti acmadan halledeyim dedim yoksa kalıyor
sonra annemde misafir vardı kız uyanınca oraya gittik
orda bide termosa cay koyarken elime döküldü
neyseki fazla bişi olmadı
akşam üstü eve gelirken mehmetle konustuk markete gittik evde dogru dürüst sebze bişi yok neyse alışveril yapıp eve geldik saat 7 oldu tabi yemegi hazırla mutfagı yerlestir demeye 9 oldu sonra nete geldim ama face e resim ekleyebildim sadece
sonra hanzadeyi uyuttum bende kanepede uyumusum
gecede saat 4 te uyandı bizim cimcime 5 e kadar oturduk uyudu ve 9 da kalktı ama ben yataktan sürünerek kalktım
kahvaltısı hazırladım cok yiyor gibi ama degişik bişi yaptım sevdi cok şükür
sonra evi süpürdüm camasır koydum kızın uykusu geldi tabi tekrar o uyudu bende nete gelebildim
kayseride hava güneşli ama soguk soguk esiyor bugun evdeyiz yanii
akşam yemegini hazırlayımda hazır olun bana
işte böle kızlar

canm ya geçmiş olsun
ikisi birdenhasta olunca çok zor
allah kolaylık versin
çaresizlik kötü gerçekten ama kaynanadan daha iyidir annen
kavga bile etseniz 1 saat sonra brışırsınız
kaynanaın lafları unutulmaz hiç..
günaydin kizlar a.s.

özlemcim canim eşini elbet en iyi sen tanirsin..ben bu iş demedim..genel itibariyle bi konusmak lazim..

.
aslında çok haklısın cnm ama konuştukça kendini haklı çıkaracak bi yol buluyor eşim
bu sabah söyledim hacca da gitseydi bunları alcaktın yine diye
ne yapayım kitap daha pahalı geldi dedi beni avutmak için
ablasıyla konuşup organizasyonu yaptı tabi haberim yok
sadece 1 seccade neyine yetmezdi ki biz bu durumdayken
annemler geçen gün gitmişler komşuya umreden gelmiş
şu şal eşarplar var ya kadın 1 tane onlardan vermiş
herkesin kesesine göre
Allah kabul etsin
neyse çok konuşuyorum yine
sinirlerim depreşiyo
susuyoum her zaman ki gibi

aslında bu da güzel fikir he tuba
her gün farklı bi yer
esencim nasılsın cnm?
cimcime nasıl oldu iyi di mi eskisi gibi
oo kolay gelsin kaynanda gelince senin bebekler 4 olmuş cnmkaydirigubbakcemile3
üzülme kıyamam yaw bi de ağlamışssın
bi tatile ihtiyacın var iyice bunalmışssın sibel ya
alsana bi kaç gün izin alabilirsen tabi

kötükedihüsoişte böyle olunca çok kızıyorum
hem çalışıyorsun hemde tüm misaifr sana gelecek hiç işin yokmuş gibi töbe töbeklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…