2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oda doğru daha çok kk da olursun hahahaa

ateş olayında kesin değilim gülhan yarın gösterecek kendini

inş gönlüne göre bi iş bulursun ferdacım,bu sıkıntılarında geçer o zaman,dağhanla çık gez dolaş sende biraz hem çocuğa da iyi gelir
eşinin kıymetini bil vala ferda
ben yatayım artık herkese iyi geceler öpüyorum siziii
iyi geceler cnm

ohh afiyet olsun birsen bi kereden bişey olmaz be
doyasıya yeseydin
hemde güzel şeyler yapmış valla eltin hamarat hatun galiba
alişe de ne oluyor yaw böyle inş çıban değildir canını çok yakar
yarın olsun da haber ver bakalım bize

GÜlhan valla ıyı gezıyon he maŞallah sana
hıÇ bı Şleyden gerı kalmıyorsun ne gÜzel
hem Çocuklu hem aktıfsın

GÜlhan valla İyİ gezİyon he maŞallah sana
hİÇ bİ Şleyden gerİ kalmıyorsun ne gÜzel
hem Çocuklu hem aktİfsİn

Napayım Özlemcım ya evde kalsam psıkologlardan cıkamam bende.Zaten 1 sene doğru duzgun cıkmadım Bora nın huysuzluğundan.Şimdi her fırsatı değerlendırıyorum.

Kız sen ne kadar az kılo almıssın masallah ya valla ımrendım.Bu arada esıne bende cok kızdım.Ama erkek mılletı dınlemıyor ıste.Tabıkı aılesıne de alıcak ama once sızın ıhtıyacları karsılayıp.Uzme canını tatlım.

ay ferdacim ya noldu sana böyle canim bencede regl oncesi sendromu tetiklemiş olabilir seni iyice..bide hava..ay bide dolunay vaktiyse insan hepten fena oluyor..

bugun bende bi ara aglayacaktim nerdeyse..evde bişey kalmamiş..dişarida cok yagmur yagiyor..annem gelemedi..eşimi aradim erken cikamam dedi..ay böyle hapse atilmiş gibi oldum..sonra topladim kendimi..serrosu sıkı sıkı giydirdim bide yagmurlugunu taktim pusete..ciktim alişverişe valla..acaip iyi geldi..maksat tabuyu yikmak :)))

ama sen belliki epey bi bunalmişsin..ne demek o canınızı sıkmayayim felan..aşkolsun!! anlat canim..o bile rahatlatir biraz insani..ay hava güzel olsa bulusalim dicem..ama senin derdin gezmek degil bence..benim gibi yapman gereken ama yapamadigin bişeymi var?? (diyetim öyle oldu..acaip sinir basiyor bana bu konuda)

yada bi hobiyle ugrassan bu zaman araliginda..yapmaktan hoşlanabilcegin bişey varmi mesela?? ahsap boyama,puzzle,slayt yapmak,dikiş vs gibi..bunlarda iyi geliyor..ay sen anlatamadan ne desek havada kalicak :S sen bi dök içini..hallederiz evelAllah :)

annem ne demiş (abiye kuzu gibi oldu buda ) : dünyada ölümden baska herşeye care var :)) cok sıkılınca bunu söyler annem..sen anlat çözeriz canim benim..hiiiçççç sıkma canini :)

Son düzenleme:
Tuba gelmıs cok erken bee canım.

Ben gıdeyım artık kıtap okuycam daha sonrada uyku.Bora da sutunu ıctı.Iyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gülhancim gene gezmelerdeymişsin :) gecmiş olsun akrabana da yaaa cani acimamiştir inşaAllah..valla cok iyi yaptin erken sünnetle..benimde erkek cocugum olsaydi bende hemen yaptirmayi düşünüyordum :)

filizcim boykot konusunda kesinlikle katiliyorum sana..artik ciddi olmak lazim..insan bazen aman benim 3 kurusumlami zengin olcak mantigiyla bakiyor olaya..ama enazindan benden 1 kurus gitmesin diyemiyor..hani bi hikaye vardir..hz ibrahim atese atilinca bi karinca sirtina su alip atese söndürmeye gidiyormus..karga görmüş dalga gecmiş..okadarcik suylami atesi söndürcen diye..karincada söndüremesemde enazindan safim belli olur demiş..bizimkide o hesap..elbet iflas etcek halleri yok..ama enazindan biz bu zulume elimizden gelen karşitliği göstermeliyiz diye düşünüyorum..

esencim sana ne ycaktim unuttum kiz boykot girince araya

birsencim inşaAllah ömerde ateşlenmez..kolla gece boyunca a.s.

özlemcim eşine pes diyorum baska bişi demiyorum ya..valla nifak sokmak gibi konusmak istemem ama eşinin ciddi bi konusmaya ihtiyaci var..yazik günah ya..hem cocuklusun hem hamilesin..el insaf diyorum..

ay daha neyazcaktim iyice uykum geldi unuttum valla..

kusuruma bakmayin emi a.s.

cok cok öptüm herkesiiii :) yarin görüşürüz inşaAllahhh a.s.

ay kızlar sizleri şölye iki satır okumak bile iyi geliyor arada bir girip hiç yazamasam da.
ama bugün selam vermeden kaçmayayım dedim. iyi geceler herkese.

Ben gıdeyım artık kıtap okuycam daha sonrada uyku.Bora da sutunu ıctı.Iyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

he bak sana ne zamandir balli sütü dene dicem unutuyorum :) serros cok seviyor..hele içim smartin balli sütü var..ona bayiliyor..o bitince normal süte bal katiyorum..bi dene..bunlar mama cocuklari olduklari için sever belki

hayrli geceler canim a.s.

en iyisini yapıyorsun cnm gez valla gezebildiğin kadar
bende istiyorum am olmuyor işte sağlık olsun
zeynepde çok kilo lmıştım cnm bunda çok bulantım oldu baya kilo verdim tabi onları da geri aldım onları saymıyorum ama
hamile kalmadan önceki kilomdan 4 kilo fazlayım inş hepsini veririm sonra
resimlerde süper görünüyorsun valla hedefim doğum sonrası senin gibi olmak hee bu kilo işini yine konuşuruz o zmaan
ohh ne güzel yapmışssın tuba insanın içi açılıyo demi
bizde zeyneple çıktık azcık yağmur ha yağdı ha yağacak derken yağmadan evimize geldik hem ban iyi oldu hemde kuzuma

iyi geceler cnm

Selam Kızlar, ıyi geceler

Birsencim Ömer e geçmemiştir inşallah, sevmediğin eltinmiydi bu :)) bayağı aşmış kendini desene

Ferdacım çok iyi anlıyorum seni bende ara ara başlasam mı çalışmaya diye düşünüyorum ev hayatı hiç bana göre de değil

Gülhancım geçmiş olsun, inşallah iyileşir bir an önce akrabanıızın oğlu

Tubacım iyi yapmışsın valla, bu havalar insanın canını daha çok sıkıyo

Özlemcim bencede bordür olayını eşin yapsın kokusu falan seni rahatsız edebilir

Filizcim oh ne güzel gece uyanmıyomuş Doruk keşke bizimkide uyusa

Bize gelince hep aynı şeyler, anlatacak bişey olmadığı için bazen girip sadece okuyup çıkıyorum. Bugün Masal yine meyvesini yemedi, ev çok dağınıktı toplayamadım bi türlü çok canım sıkıldı eşime tel ettim bağardım çağardım bu gece erken geldi, öteki iştende vazgeçicek galiba inşallah yani, sonra Masal ı uyuttum 1 saat olmamıştı arkadaşım aradı Masal uyandı, işlerimi yine biteremedim, mutfağı topluyorum hala, herkese iyi geceler

Wayy leziz bir sofra... afiyet olsun birsen, eltin ile bozuktunuz diye hatırlıyorum sanki eskilerden, eğer doğru hatırlıyorsam temkinli yaklaş bu sefer derim cnm...
Çıban hiç görmedim, ama acı veren sivilce diyebilirim, inş değildir yazık çocuğa...

Çok üzüldüm birsen ya ömerdemi hasta uff... inş hafta sonuna kadar iyileşirler... kuzuları görmek istiyorum ama ben ya
Dişiniz hayırlı olsun cnm, ayy filiz hatırlattın bakkk... hayırlısı ne diyim, bi belli olsun stres yapıyorum belirsizlik olunca

kaynana işte cnm ya, boşver duymazdan görmezden gel...hepimizin balında var bi tane maalesef

sünnet meselesi bizim muallakta bakalım ne zamana olacak, oyun grubu iyi olmuş rahatlar çocuk, kayınpederine geçmiş olsun cnm

Hayırlı olsun cnm inş gönlüne göre bir iş bulabilirsin, nasıl bir işte çalışmayı düşünüyorsun
SABAH Babalar Günü - Fotoğraflar CANIM BABAM

KIZLAR ELLER TUŞLARA OYLARMISINIZZ DURUYLA BABASINI:))

oyladım bile :)) başarılar
eşine çok kızdım...
Cnm ılık suda karıştırılıyordu ölçüsü fln var tozun

Çok yağmurlar yağmış cnm gerçekten... neyse arabanın içindeymişsiniz dışarda yakalanmak kadar kötüsü yoktur... cnm öğreneyim yazıcam hemen :))

Kolay gelsin cnm, okullar kapanıyor artık seminerlerden sonra az kaldı tatile :))

Geçmiş olsun cnm, damlasuda kilo almış ne güzel sende öyle istiyordun sevindim

Birsen cnm ay bu yazının başını dikkatsizce beyin kanaması diye okudum Allah korusun bir an içim ürperdi... Rabbim evlatlarımızı korusun inş. yağmur sizide vurdu demek...

Kızlar selam nasılsınız, a.s.

Çarşambadan sonra internete giremicem, bu yüzden buluşma işini yarın kesinleştirelim istiyorum, kolaylık olsun diye faceden cumartesi günkü buluşmaya gelmek isteyenlere toplu mesaj attım, herkes durumunu yazarsa daha kolay kesinleştirebliriz, a.s

Kızlar yol gözümde büyüyor kağanla ikimiz hiç bu kadar saat otobüsle tek bşaımıza gitmedik inş. beni perişan etmez, bi doluda bagajımız olacak, bu aralar uykularımda çok düzensiz gece 4 oldu uyuyamadım, kağan 6.30 - 7 gibi uyanıyor sabah, 2.5 - 3 saatlik uykularla çok zorlanıcam gibi...:a015: hayırlısı artık

Ay bugün parkta çok sevimsiz bir olay yaşadım ve oldukça etkilendim, onuda anlatıcam sonra,
Şimdi kitabımı okumaya devam edeyim, okuduğum kadarıyla faydalı bir kitaba benziyor ama kendi kendine uyutma yöntemleri sanki ilk aydaki bebeklere daha yönelik gibi...

burcu parkta ne oldu çok merak ettim,hadi hayırlsıı
testini ne zaman yapacaksın inş Allah gönlüne göre veriri cnm

günaydın kızlar sinirim tepemde sabahın 5.30 kalkan ali ile 6.40 kadar uğraştım...tam daldım
ömer ağlıyo ,ağlamak ne kelime yıkıyor ...hemen fırladım...cayı cayır yanıyor..hemen dolven verdim arkasından ateşini ölçtüm 39,6 yarım saat oldu 38,5 olmuş...ama ömer hasta iken çok zor ateşe karşı zaafı var aliden daha fazla ateşleniyor ve benim tuvalete gitmeme müsade etmiyor...
annemi aradım...anne ömerde ateşlendi gel diye...bana tlf da gülüyor delimisin sen diyor....
bende sen delimisin dedim....şimdi ben nasıl geleyim evdekiler ne yiyecek....kardeşim işten bize gelir dedim....babamda evde yemek yese gam yemem ....gece hep geç gelen tip c.tesiye kadar kalırsın c.tesi döneriz size dedim ...c.tesiye birsürü zaman var diyor....bıktım valla herzaman çocuklar hasta olduğunda annem böyle yapıyor....sürekli ben ona gidiyorum ne olacak 3 günlüğüne gelse ....

bu durumlarda kaynanamdan dahada nefret ediyorum........offfffffffffff

günaydin kizlar a.s.

birsencim cok gecmiş olsun tatlim yaa dolven banada vermişti doktor..serra içemedi bi türlü..bi kere içirdim o da işe yaramadi..calpol bana en iyisi geliyor oyuzden..bide ondan ver istersen..ama benim bildigim 38i gecince en iyisi fitil oluyor..o da 1 yasindan sonra veriliyormu bilmiyorum gerci :S

erkek cocuklarda ates kizlarda kabizlik cok görülür derler..canim stres yapma gececektir..mizmizlik için biraz duymazdan gel..tuvalete git yani :)

hadi inşaAllah gecer biran önce..

handecim eşinin diger işi birakacak olmasina cok sevindim canim..arada bir geliyor bu eşlere..oysa anlamiyorlar..1 saat bile erken gelip cocukla oynasa insan nasilda rahat ediyor..evide salla gitsin Allah askina..masalla birlikte toplarsiniz gündüz..

özlemcim canim eşini elbet en iyi sen tanirsin..ben bu iş demedim..genel itibariyle bi konusmak lazim..

burcucum ben t.dagdan gelirken cok hata yaptim..giderken direk gittik..ve en öndeki koltuktaydik..cok rahat gittim..ama gelirken 2.siradaydik ve cok ugraya ugraya geldi otobüs..5 saatte evdeydim düşün artik..oysaki 2 saatlik yol..sana tavsiyem direk varacagin yere gidecek olan otobüse bin..enfazla otogara ugrasin..birden en önden bilet al..cocuk saga sola bakmaktan sıkılmıyor hiç..dev bi tv gibi geliyor onlara hadi hayirli yolculuklar şimdiden a.s.

kizlar bu arada ben tatil işinden vazgectim..kaldik karamürsele gene..napalim..tuba butik otel..özellikleri kapali büfe,temizlik yok,dus,tv,balkon vs

bigün izmite bigün bursaya bigün termale derken geciririz günleri..aksamlari sahile ineriz..zaten eşimin tüm dayilari teyzeleri cevremizde olcak..onlara takiliriz..böyle böyle geciririz günleri :) neyse stresinden kurtuldum enazindan..cok zor kafana göre otel bulmak ya..daha dogrusu cok var da hep antalya,cesme,didim vs oralarda..serrayla hayatta cesaret edemem valla..

kizimin kahvaltisini hazirliyayim :) of bu gec yatmak benim düzenimi cok bozuyor ya..valla gözümü acamiyorum..ama uyumicam inşaAllah..sonra gece gec yatiyorum..

günaydın kızlarrr
birsencim geçmiş olsun canım sıkma canını annende kendi açısından dşünüyordur halanı çağır olmazsa gündüzleri gelsin akşamları eşini bırakamıyor diyebiliyorum evine gider 3 gün idare ediverirsiniz ateş çok zor yaaaa

burcu sana da kolay gelsin bende Ahsenle uzun yola hiç gitmedim daha kilise gitiştim onda da uçakla anlamamıştım(kilis olayı da hüsrandı zaten hatırlamak bile istemiyorum)
bu arada merakla bekliyoruz haberinia.s.
özlemcim günaydın tatlıma.s.
hande boşver evi nasıl olsa bi şekilde toparlanıyor ve geri dağılıyor sıkmaya değmez masal daha yeni yürüyor ayrılma sen onun peşinden o yatınca da yat dinlen a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…