Bırsennn et nacım yeter kı sen tacız et benı.Kız ıse gırersem daha cok gelırım.Gezmeye vaktım kalmaz zaten.
Eltınde saolsun ne guzel dusunmus bırısı gelırken yapıverırsın hemen.Ates mı offf cıkmaz ınsallah.
inş gönlüne göre bi iş bulursun ferdacım,bu sıkıntılarında geçer o zaman,dağhanla çık gez dolaş sende biraz hem çocuğa da iyi gelirselam kızlar,
böyle baktım kaldım ekrana,şimdide başım ağrıyor,bir iki iş ilanına baktım ama ilanla olmucak galiba tanıdık vasıtasıyla olması daha iyi gibi,gönlüme göre bi iş olsun istiyorum ...
Balıklama atladım,herkes iyidir umarım,
biz yine aynıyız dağhanla yazacak bişey bile yok..sıradan yanii...yalnız,sıkıcı,yorucu...
eşinin kıymetini bil vala ferdaçok kötüyüm gülhancım yaa,n,ye böyle oldum bilmiyorum,biliyomusun uzun zamandan beri ilk kez bu nedenden ağlıyorum,zayıfımda yani anladınmı??
Anıl çalışıyordu salonda onada mail attım,geldi şimdi sarıldı öptü filan..
Bu arada kim var diye sordu gülhan dedim,alp'e selamı varmış söylersin cnm...
iyi geceler cnmben yatayım artık herkese iyi geceler öpüyorum siziii
[ı]iyi geceler gülhancığım valla ne yoğunluk böyle cnm
işe başlayınca hiç gelmezsin sen heeeeeeeeeeeeeee
valla taciz ederim seni...
Ferda cnm sen regli öncesi sendrom mu yaşıyorsun cnm baya bunalımlısın
dünki yazında okudumda ondan sordum...
Valla insan bunalıyor ama sırf işe girmek için işe girme...el becerileri ile uğraş ne bilem
ben bile çalışmak istiyorum ama bundan sonra parttime iş olur sorumluk istemiyorum...
Gelelim bana evimin işi bitirdikden sonra oturdum oğluşlarla oynadık
alişin bacağından bişey çıkıyor baştan böcek ısırdı sandım ama koca kırmızı halkanın üzerine beyaz irin gibi bişeyler olmaya başladı eltimde acaba nazardan çıbanmı dedi
çıbanda görmedimki bakalım yarına ne olacak...
Hee bu aksam eltime gittik...eşimin abisi oğlumun adaşı ömer amcasına
ayyy çalışıyor eltim binasının giriş katı büro muhasebe tutuyor
kayseri mantısı gelmiş onu yapmış şintzel patates püresi salata
ekşili köfteli çorba.....valla baya uğraşmış yemektede iyidir diyeti bozuduk bu gece
sonra çay faslı çocukların kudurması
ayy çocuklar çorba içmedi diye bir kavonoz çorba koymuş
birde bir tatlı tarafi verdi bana biküvili pudigli sen malzemeleri koy
bide o pasta kursuna gitti buzluğa böle sucuk şeklinde bişey koymuş strç flime sarıp kes bunu fırında pişir kurabiye dedi onuda koymuş..çok şaşırdım valla ikkez böyle bişi yaptı 8 senedir
işte eve geldik....çocukları uyuttuk ömerin kafasında da hafif ateş hissettim dolven verdim eğer baktım
yarında aynı ise antibiyotik başlarım valla devamlı gidemem doktora birbirlerinden geçiyor işte
bizden böle kızlar...herkese iyi geceler[/ı]
GÜlhan valla İyİ gezİyon he maŞallah sana
hİÇ bİ Şleyden gerİ kalmıyorsun ne gÜzel
hem Çocuklu hem aktİfsİn
Tuba gelmıs cok erken bee canım.
Ben gıdeyım artık kıtap okuycam daha sonrada uyku.Bora da sutunu ıctı.Iyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
en iyisini yapıyorsun cnm gez valla gezebildiğin kadarNapayım Özlemcım ya evde kalsam psıkologlardan cıkamam bende.Zaten 1 sene doğru duzgun cıkmadım Bora nın huysuzluğundan.Şimdi her fırsatı değerlendırıyorum.
Kız sen ne kadar az kılo almıssın masallah ya valla ımrendım.Bu arada esıne bende cok kızdım.Ama erkek mılletı dınlemıyor ıste.Tabıkı aılesıne de alıcak ama once sızın ıhtıyacları karsılayıp.Uzme canını tatlım.
ohh ne güzel yapmışssın tuba insanın içi açılıyo demiay ferdacim ya noldu sana böylecanim bencede regl oncesi sendromu tetiklemiş olabilir seni iyice..bide hava..ay bide dolunay vaktiyse insan hepten fena oluyor..
bugun bende bi ara aglayacaktim nerdeyse..evde bişey kalmamiş..dişarida cok yagmur yagiyor..annem gelemedi..eşimi aradim erken cikamam dedi..ay böyle hapse atilmiş gibi oldum..sonra topladim kendimi..serrosu sıkı sıkı giydirdim bide yagmurlugunu taktim pusete..ciktim alişverişe valla..acaip iyi geldi..maksat tabuyu yikmak :)))
ama sen belliki epey bi bunalmişsin..ne demek o canınızı sıkmayayim felan..aşkolsun!! anlat canim..o bile rahatlatir biraz insani..ay hava güzel olsa bulusalim dicem..ama senin derdin gezmek degil bence..benim gibi yapman gereken ama yapamadigin bişeymi var?? (diyetim öyle oldu..acaip sinir basiyor bana bu konuda)
yada bi hobiyle ugrassan bu zaman araliginda..yapmaktan hoşlanabilcegin bişey varmi mesela?? ahsap boyama,puzzle,slayt yapmak,dikiş vs gibi..bunlarda iyi geliyor..ay sen anlatamadan ne desek havada kalicak :S sen bi dök içini..hallederiz evelAllah :)
annem ne demiş (abiye kuzu gibi oldu buda) : dünyada ölümden baska herşeye care var :)) cok sıkılınca bunu söyler annem..sen anlat çözeriz canim benim..hiiiçççç sıkma canini :)
iyi geceler cnmTuba gelmıs cok erken bee canım.
Ben gıdeyım artık kıtap okuycam daha sonrada uyku.Bora da sutunu ıctı.Iyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm konuşsam da anlamaz eşim anneme 2 şey aldım o mu gözüne geldi der aramzı açılır iyice
ki bu olayların üstüne bi de kavgayı kaldıramam
en iyisi hiç üstüne gitmeyip oduğu gibi bırakmak
zaten haftaya anneside memlekete dönecek doğuma gelecek çok işe yarıyo ya
öyle işte
ay kızlar sizleri şölye iki satır okumak bile iyi geliyor arada bir girip hiç yazamasam da.
ama bugün selam vermeden kaçmayayım dedim. iyi geceler herkese.
as cnm hoşgeldin
iyi geceler gülhancığım valla ne yoğunluk böyle cnm
işe başlayınca hiç gelmezsin sen heeeeeeeeeeeeeee
valla taciz ederim seni...
ferda cnm sen regli öncesi sendrom mu yaşıyorsun cnm baya bunalımlısın
dünki yazında okudumda ondan sordum...
valla insan bunalıyor ama sırf işe girmek için işe girme...el becerileri ile uğraş ne bilem
ben bile çalışmak istiyorum ama bundan sonra parttime iş olur sorumluk istemiyorum...
gelelim bana evimin işi bitirdikden sonra oturdum oğluşlarla oynadık
alişin bacağından bişey çıkıyor baştan böcek ısırdı sandım ama koca kırmızı halkanın üzerine beyaz irin gibi bişeyler olmaya başladı eltimde acaba nazardan çıbanmı dedi
çıbanda görmedimki bakalım yarına ne olacak...
hee bu aksam eltime gittik...eşimin abisi oğlumun adaşı ömer amcasına
ayyy çalışıyor eltim binasının giriş katı büro muhasebe tutuyor
kayseri mantısı gelmiş onu yapmış şintzel patates püresi salata
ekşili köfteli çorba.....valla baya uğraşmış yemektede iyidir diyeti bozuduk bu gece
sonra çay faslı çocukların kudurması
ayy çocuklar çorba içmedi diye bir kavonoz çorba koymuş
birde bir tatlı tarafi verdi bana biküvili pudigli sen malzemeleri koy
bide o pasta kursuna gitti buzluğa böle sucuk şeklinde bişey koymuş strç flime sarıp kes bunu fırında pişir kurabiye dedi onuda koymuş..çok şaşırdım valla ikkez böyle bişi yaptı 8 senedir
işte eve geldik....çocukları uyuttuk ömerin kafasında da hafif ateş hissettim dolven verdim eğer baktım
yarında aynı ise antibiyotik başlarım valla devamlı gidemem doktora birbirlerinden geçiyor işte
bizden böle kızlar...herkese iyi geceler
gülhan tetesi aliş paşam iyi ama huysuz
bu gece ömerdede ateş hissettim gibi ama belkide benim bacağım çok soğuktu neyse dolven
verdim..
ya ben kilotlu çorap giydirdim bugün kısa çorapları çıkarıyolar...
uzun giydiriyroum ben bunalıyorum sonucda hava neli sıcvak sayılır
bide biberonla su veriyorum hep ütlerine döküyolar sinir oluyorum
offffffffffff
esenciğim nasılsın cnm benimm
Dişiniz hayırlı olsun cnm, ayy filiz hatırlattın bakkk... hayırlısı ne diyim, bi belli olsun stres yapıyorum belirsizlik oluncaIyi Aksamlar Kizlar,
Gündüz uykularina sutu ceken Doruk, yine horoz gibi aksamdan uyumaya basladi. Artik gece de pek uyanmiyor ve uykumu daha iyi aldigim icin, keyfim yerinde bu aralar. Sadece istahsizlik sorunumuz var, onuda atlatsaydik bir. Ama normal sanirim. 2 dis cikartip durmustu Doruk. Nihayet gecen gece üstten iki disi patlamis, bir tane üstten, bir tane de alttan sismis, bugün yarin onlarda cikacak. Cift cift cikariyor oglum dislerini ve haliyle cok zorlaniyor. Sol taraftanda iki yer belirginlesmis ve kizarmis, onlarda gelir birkac haftaya sanirim.
Birsen'cigim Alis ateslenmis, gecmis olsun canim. Eslerde cocuklara birsey oldugunda hemen tedirgin oluyorlar, daha bebek sayilir bunlar, hassaslar. Böyle böyle büyüyüp gidecekler iste.
Özlem bende Dorugun odasina bordür yapistirmistim ama benimki yapiskanliydi, özel bir islem yapmamistim. Diger türlüsünü bilmiyorum.
Burcu insallah hamilesindir ve nurtopu gibi birde kizin olur ve büyür giderler Kagan Pasa'yla canim...
Tuba, cok hos bir sürpriz planliyorsun esine. Merak ettim, acaba yorumu ne olacak?kaydirigubbakcemile3
Istanbul'da yine sel felaketi varmis, haberleri izleyince canim sIkIliyor, kapadim televizyonu bende. Umarim, keyfinizi kaciracak bir durum olmaz kizlar...
Ve aklimdayken yazayim, Nestle'nin ürünlerini kullanan var mi bilmiyorum aranizda. Ben arada bisküvitlerini, yogurtlarini falan aliyordum, yolculuklarda pratik oluyor diye. Yahudilerinmis kizlar ve acayip tepkiliyim artik onlarin markalarina, almayacagim bir daha. Birde Starbuckscafe'lerde keza onlarinmis. Onlara verdigimiz her kurus para, Filistin halkina kan ve ölüm olarak geri dönüyor ve dikkatli olmak gerek bence alis-verislerimizde.
neidr cnm ya bu kaynanalardan çektiğimiz
iyisi yok mu acaba
valla birsen beşiği son gün bile alsa umrumda değil o kadar hevesim kaldı yani
ama dolabı alsın istiyorum bi an önce
yerleştireyim evimi iyice her yeri bi tek tezmilik kalsın istiyorum
ebbeğin ne zaman geleceği belli sanki
eşim diyo daha ramazan var bayram var hiç düşünmüyosun ben neler düşünüyorum diyo
sen daha çok düşün dedim
bayram geldiğinde bebk en azından 20-30 günlük olacak haberi yok adamın şok oldu
bu kadar lgili işte
tek tek poşetleyecektim aldıklarını düşün sen para verme ben yaparım dedim bu halimle
o kadar çok şey almış ki
attım poşetiyle odaya hepsini anası gelince bi zahnet yapıversin hiç umrumda değil
hanım dinlenmeye geliyor ya bana alıyo el işini örüyo ban yardım etmekmiş yemek yapmakmış yokk
zeynebe bak bari bende durmuyo diyo sanki büyük insan zeynep kendi annemde duruyo da sende niye durmuyo
onu yapma bunu yap onu al diyo çocuğa tabi durmaz
4-5 yaşında çocuk sanki zeynep
annem hayvan taklidi bile yapıyo zeynebe hiç aklına bile gelmiyorum çocuğun
amannn neyse açıldıkça dökülüyorum siirlerim depreşiyoo ağrılarım artıyo valla
yukarıda Allah var görürü elbet
çok sağol cnm,haklısın ya hiç aklıma gelmemişti
eşime kaldıysa o iş artık mehmet askere gidekrn falan yapar:roflol::roflol:
annem gelsinde yapar kadın sağolsun valla
aslında haklsın cnm bende öyle diyorum aklımageldikçe kuduruyorum ama
hayırlı olsun cnm dişleriniz
maşallah doruğa
bende öyle yapışkanlı aradım ama bulamadım cnm ya
Selam Kızlar,,,
Ben artık ne hıkmetse hıc bır seye vakıt ayıramıyorum.Anlamadım gıttı.Dısarıda ıslerım hıc bıtmıyor.Evde de hep Borayla oluyorum.Vakıt nasıl gecıyor anlamıs deılım.Gece 12 den once pc ye bakamıyorum bıle.
Kayınpederım bıraz rahatsızdı Alp le oraya gıttık akşam ustu.Tabı Bora annemde kaldı.Zıyaretten sonrada eskıden hep gıttıgımız bır cafe vardı orda keyıf yaptık basbasa.Anneme gıttık Bora hıc yuzumuze bakmıyor.Ama bu durum benım ıcın sevındırıcı cunku hıc ıstemıyordu eskıden onlarım
Gunduzde kuzenımın oğlu sunnet oldu dıye onu gormeye gıttık.Yavrum perısan haldeydı.Amelıyat esnasında damar catlaması ve cok kanaması olmus.2 kere narkoz almıs kuzum.Ve Bora yı erken sunnet yaptırdığım ıcın bır kere daha sukrettım.Erkek annelerı kesınlıkle es gecmeyın bu konuyu derım.
Şımdı 2 pasa uyudu bende sıze bakıp kıtap keyfı yapmaya gıdıcem.
Ferdam benım kıyamam sıkıldın mı sen.Az kaldı sabret tatılde atarsın ustunden.
Fılızcım dısler gelıyor sanırım.Bız 8 de takıldık.Bır de şu ıstah konusu cok can sıkıcı ya.Nasıl bır cozum bulmalı bılmıyorum.Kasık gormek ıstemıyor benım kıde.
Veee kızlar unutmadan yazayım Bora ıcın bugun bır oyun kulubunu gormeye gıttım.Cok begendım.Bır daha kı ay bızde katılıcak ana oğul ınsallah.Nese erbeğin anaokulunda var sadece burda evdende onlıne ızlenebılıyor.
Ayy gecmıste neler vardı bı bakayım.
selam kızlar,
böyle baktım kaldım ekrana,şimdide başım ağrıyor,bir iki iş ilanına baktım ama ilanla olmucak galiba tanıdık vasıtasıyla olması daha iyi gibi,gönlüme göre bi iş olsun istiyorum ...
Balıklama atladım,herkes iyidir umarım,
Biz yine aynıyız Dağhanla yazacak bişey bile yok..sıradan yanii...yalnız,sıkıcı,yorucu...
eşine çok kızdım...zeynebi aldım azcık gezdik
hava aldı kuzum ya Allahtan yağmadı
vakumlu poşetlerden aldım 2 tane bakalım inş iyidir dandik gibi duruyo ya bakalım artık zeynep uyusun halledicem
eşim park yatakla dolap bakmış kahverengiymiş ikiside güzeldi diyo ben gidemiyorum al dedim baklım bi daha gidem resim çekem diyo
alsında işlerimi bitireyim bu oğlan beni çok zorluyo valla
belim fena ğrıyo,kasıklarım öyle,sanki dünden beri çamaşırım hafif ıslanıyo peçete koydum akıntı galiba devam ederse dr.uma bi gideyim kocişe söylemedim telaş yapmasın diye
ama yarın söyliycem hatta abartayım azcık gıcık etti beni ya sabah konuştuk adamla
annesi umreden geliyo ya hediyelik seccade ve ufak kuran alacaktı adam öyle konuştuk herkese dağıtmaya ablamıo da arayayım bi dedi yolda aramış almış bi sürü şey
tesbih,seccade,takke,tülbent ay bi gördüm sinir oldum yaaaaa
ben 3 kuruşun hesabını yapıyorum bana dolap için bekle yarın mı doğuracan diyo annesine neler almış Allahım yaaaa,alsın bişey demiyorum tabi ki alacak da bana kısıp oraya atsın bu ne iş anlamadım
hadiye almayacağız hacca gitmedi ki annem diyodu
sadece seccade oldu hediyelikler sonrada bunlar....
sinirlenmeyeyim diyorum olmuyo valla
ben kendime kıyafet bile almıyorum hacdan gelmiş gibi herşey dağıtacak kadın ya
Allah hepsini bildiği gibi yapsın
bizim rızkımızdan kesiliyo hepsi hiçbirine hakkımı helal etmiyorum
biraz sert oldu galiba ama kızlar dertleşecek kimsem yok valla
annemi aradım söyelkim böyle böyle diye yazık üzüldü kadın ya karnındakini düşün sinir oluyo o da boşver kızım diyo eline 5 kuruş geçsin zeynebe bişeyler alıp geliyo
kaynana gene çarşıya çıkmıştı kendine manto almış umreye gitmeden önce
bir tane penye yelek bir tane alt almış mavi
bi yelek örmüş onu getirmiş
başka bişey almayacağım doğuma iyo gerek yok onları da alsın başka yere hediye götürsün
Allahım ya bende böyle kaynana mı olucam sanki bana yapıyo oğluna yapmıyo
offff offfffffffffff
Cnm ılık suda karıştırılıyordu ölçüsü fln var tozunkızlar zeynebin odasına bordür yapıştırcam kaç cm yüksekte olmalı bilen var mı bi de nasıl yapışacak ya duvara,bi toz var yarım litre suya koy demişti aldığım yer ama hiç görmedim yapılırken bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
slm kızlar
nasılsınzı?kociş bugün nöbete gidecek,alışverişe gitti,annesi yarın yada öbür gün dönüyo umreden seccade,kitap falan bişeyler bakacakmış,zeynebe oyuncak bakacak bide uygun olursa dolap bakacak inş bulur artık yaw çok kıyafetleri oldu diğer kuzu da gelecek yer bulamıyorum
ev tıklım tıklım oldu valla
geçen gün arkadaşıyla buluşup ordan gidecekti gitmemiş son zaman kaldı işte
kendime bişeyler hazırladım yiyeyim ortalığı toplatıcam
belim fena ğrıyor yine
burcu daha öncede sormuştun unuttum cnm eşim polis,asker değil,hastanede salıkçı cnm ameliyatlara giriyor,kesiyo biçiyoeyvahedigeldismile
annemi aradım bize gel diye bakalım gelebilecek mi yağmur yağıyor baya
gelse iyi olurdu hem zenebe hem de bana
eve tıkılıp kaldık iyice
hem benim durumum hemde havalar malum
düzelsin artık ya
kızlar gunaydın bugun pek yazamıcam gec geldım ofıse e5te mahsur kaldık kac saat sabah 7,30da bı cıktık evden 11de zor attım kendımı ofısee ne yagmur be mahvoldu mıllet kaldık kocişle arabanın ıcınde ac susuz:)
neyse ferda senı buara ıyı gormuyorum bıseyemı canın sıkılıyo ne buara pek karamsarsın?
pınar ne sanslısın annen hep yanında gurbetlık fena sey allahtan ıkı saatlık yol ama ısteyıncede kalkıp gelemıyokı kadın
burcu allah gonlune gore versın canım ınsallah hayırlı haberını beklıyorum
selam kızlar okuldayım ben öğrenciler okul tatil diye çok az gelmişler sınıfları birleştirmek zorunda kaldık bende notları giriryorum size bakayım dedim:))
birsencim geçmiş olsun tekrar Ahsen de öyleydi ateşi vardı ama tazı gibiydi şimdi de iyi çok şükür
siz ne derseniz ben uyarım canım
gülşahcım karşıda daha çok yağıyor sanırım burda o kadar yoka.s.
özlemcim yorma kendini canım Ahsen iyileşti şükür öpüyorum sen ve zeynebimia.s.
günaydın kızlar bikaç gündür nete giremiyordum.buluşma olmuş resimleri merak ediyorum mtahhara cnm senin facen ne benimki görünmüyor aratınca.ekliyim seni.çok güzel vakit geçirmişsiniz.allah dostluğunuzu daim kılsın.biz katılamadık inşallah başka sefere.kuzumun pansumanını yaptırdık çok naz yapıyor ayağının üstüne hiç basmıyor.4gün sonra alçı çıkıcak.hava 3 gündür coştu resmen.gece korkuyorum gök gürültsü şimşek çakması.şimdide eşim yok.tırsıyorum biraz:) zilliler hala uyuyorlar.birazdan kaldırıp kahvaltı yaptırıcam.damlasu yaşından sonra çok güzel toparladı kilosunu.tombiş tombiş oldu maşallah.aklı fikri yemekte ne bulursa yiyyor.eli biraz boş durmuyor.gece mama için 3 defa uyanıyor.mamayı kesmek istiyorum artık ama nasıl yapıcam bimiyorum süte alıştırmak istedim içmiyor.ablamız her akşam 280 gr nesguikli süt içiyor.olmazsa olmaz.çok güzel alıştı o ama illa biberonla içicek.4 yaşında ama 13 kio.nasıl kilo aldırıcam bilmiyorum kolları bacakları çok ince.nutrigen almıştım 1 kere devamını getiremedik diye faydasını görmeedik galiba.eşimde manken olucak boşver kilo iyi değil diyo.bana çekicek heralde.bende baya zayıfladım 48 kiloya kadar düştüm.şu göbişte gitse
esen birsen çok geçmiş olsun cnm ahsenin ateşi düşmüştür inşallah.burcu cnm hadi hayırlısı inş istediğin olur cnm.desene bizim maviş prens abi olucak.geçmişe biraaz göz attım geçmiş olsun dileğinde bulunan herkesten allah razı olsun.
bugün çamaşır yıkıycam ama hava kötü.çamaşır makinem 1 aydır bozuk elde idare ediyorum ama sırtım fena tutuluyor.uzun bi süre daha manuele takılıcam gibi görünüyor:) zaten çok eskiydi.emekli oldu artık ihtiyar:)neyse kızlar ben bizim zillileri uyandırayımda yoksa uyku düzeni kalmıyor dün 1de uyudular.hepinize kocaman öpüyoruz
günaydın kızlarrrrrrrr.....
bugece ali beyin ağlaması ile geçen bir gece oldu nerede yattığımı anlamadım eşimle tartıştım çocuklar hasta olduğunda kavga etmesek tarihe geçeriz...
bu kadar panik bir adam görmedim....
tabi gece uyumayan aliş sabah 10.20 da kalktı ömer kuzumda öle....
bende sabah annemin tlf ile kalktım annem kalk kalk deli gibi yağmur var evin tavanına bak dedi.
anne delimisin sen ya dedim yaptırdıkya biz tavanı dedim ....neyse açık balkona gidip halıyı ve kanepeyi çektim....halı ıslanmış..kanepede nemli idi
allahım sokağa bi baktım yol dere olmuş o derece yani...
ama benim balkondan yağmur muhteşem görünüyor....
o tlfla uyanınca hemen çamaşırlarımı astım....aksam yıkanmış sepete koymuştum beyazları atmıştım makinaya ,ama hastaneye gidince kaldı sonrada yemek telaşı ....
sabah çamaşırları astım...aksam eşim dondurma yerken alişin ağzına çikolatasından vermiş
alişde tükürerek bütün açık renk örtümü çikolata yaptı..eşimde annen bizi dövecek diyor aliye..
sonra ilaç içirirken ömer illa ben içeceğim diye elime bi saldırdı döküldü örtüye...
ee örtülerin yıkanması farz oldu.......sabah onları attım makinya ,bulaşıkları doldurdum sonra çay kaşıkları sararmış onları çamaşır suyuna bastırdım...ya illkkez başıma geldi makinada yıkıyorum neden sarardı anlamadım...lavobamıda yıkadım...koltuk üzerine örtü serdim oturma odasını topladım....kahvaltımı hazırladım veletler kalktı....alişe hemen süt verdim antibiyotik saati geçmesin diye zorla içirdim ilaçları ama dökmedik...ömerimde hala yatağında oda süt içti oynuyor..
eve gelince ömerimin iştahı açıldı kızlar. yaaaa.....maşallahhhh......
burcucnm benim alişim siz gelene kadar iyi olur 2-3 güne toplar çok başında gittik doktora şimdi bile tarzan gibi zıplıyor tırmanıyor....iştahı yerinde ilaçlarını alınca rahatlar..siz gelene kadar ne hastalık kalır ne bişey ...kuzularada geçmez
yani benim için sorun değil...bekliyorum...ama cuma günü tam alişin sağlık bilgisini veririm sizlere
sonuçta herkes kuzusu ile gelecek hastalık geçmesin ama muhtemelen turp gibi olur kuzum..
heee cuma geç derseniz perşembeden söylerim size ...esende toplaşırız...
ferda bence regliden ölesin havalarda berbat yaaaa
burcu kızzz ne zaman adet tarihin bende aksam eşime diyorum başım dönüyor diye
hamilemisin diyor bunların üzerine birtane daha kafayı yeriz diyoruz alişde gülüyor bize haha
hayırlısı allahtan cnm bence ikinci için erken değil neredeyse kağan 2 yaşına gelecek rahat olur senin için..........
geçmişi okudum ama unuttum çoğunu herkesi çok öptüm
kuzulara kahvaltı vereyim...evi silip süpüreceğim...
ayyyy dün kızlar çocuklar uyurken yürüyüş yaptım koşu bandında ayy bi görseniz hali uyandı uyanacaklar diye deli gibi koştum sırılsıklam oldum....tam 40 dk. bana müsade ettiler...öncesinde yemek yedim 1 saatten fazla uyudular...ama çıkınca ikiside deli gibi ağladığından duşumu zor aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?