cnm güle güle kullan aldıklarınıselam kızlar ben geldim eve yoruldum valla
kendime siyah bi gömlek aldım yaz günü ne alaka diceksiniz bizim burda iyibi markanın magzası kapatıyormus herşey indirime girmiş hazır ucuzken kacırmayım dedim .bide canta alım lame
cuma düğün var giderken takcam
ewe geldim hanzadeye domates corbası yaptım yogurtla yedi
kac günden sonra ilk defa 1 kaseyi bitirdi cok şükür
coksıcak hanzade uyusun bende biraz dinlencem
şimdi gidip kendime yesil cay yapayım görüşürüz
bu arlara bebeişlerin hepsi öyle filizcim çok dert etme,burda sıcaklardandır diyoruz ama orası nasıl ?bide şu azı dişleri varya bitirdi resmen çocukları heTünaydin kizlar,
Doruk uyudu, evi toparladim, banyoyu komple temizledim ve baska da is yapmak gelmiyor icimden. Yemek yapmam lazim oysa acilen. Doruk uyanir birazdan.
Bulusma resimlerine baka baka gözlerim yoruldu kizlar. Cok güzel eglenmissiniz, mutlu olmussunuz ama. Keske firsatim olsaydi, bizde gelebilseydik...
Bu arada, Doruk kac gündür hicbirsey yemek istemiyor kizlar. Seninle sorunumuz ayni Birsen. Kasigi daha görür görmek kafa salliyor. Kahvaltiyi aglaya sizlaya yiyiyordu, bugün ekmege tereyagi recel sürdüm. Iki dilim yedi öyle neredeyse. Bulamac yapmayacagim artik, tabi bu yöntem ne kadar isler onuda bilmiyorum. Ne zor istahsiz cocuk ya. En cok bu illetten cekiyorum ben...
Uyanacak gibi sesleri geliyor, ben kactim simdilik kizlar...
kolay gelsin cnmslm kizlar a.s.
sabahtan bu yana resimleri hallettim..cok sukur biitti :) herkese sanirim ortak ve özel resimleri ulaşti..ulşamyan varsa bana bildirsin kizlarona göre tekrar biraraya getircem resimleri :) dosya dosya ayirmiştim kolay yolliyim diye :)
şimdi serrosu yedirip temizlik yapicam :)))
öptüm hepiniziiiiiiiii a.s.
canım benim ya çok geçmiş olsunkızlar alişin ateşi 39 hastaneye gideceğiz eşimi bekliyorum
bıktım ya ne zaman annemde gelsek çocuklardasn biiri hasta daha evde 24 saat geçirmeden hasta oldu yaaaaaaaaaaa
inş veririsin cnm yakızlar bugun karar verdim ve ciddi manada rejime baslıyorum ve acai berry aldım kullananlar memnun genelde 1 ayda 5-6 kilo vermişler ben hem azcık diyet yapcam hem onu içicem benimde 6 kilo fazlam var hala dogumdan kalan bir an önce vereyim sunları rahat edeyim yoksa iyice yerleşicek
biizmde babalar gününden bir hafta sonra evlilik yıldönümüzü var 2 sini birleştirip tek hediye alsam diyorum bize para lazım 2 çocuk olacak dimi yavalla ben babalar günün için pek özle bişi düşünmedim eşimi yemege götürcem hediye almayı düşündüm ama ne alayım yaa hersey varr erkege hediye almakta berbat bişi
haaa bide pasta yaparım aksam keser yeriz daha ne olsunŞeniz
Selamlar kızlar a.s.
Sabahtan beri ancak oturdum size bakayım dedim a.s. Sabah annem geldi ben spora kaçtım hemen. Ordan geldim Defdoş'un gardrobunu boşalttık annemle. Küçüklerini ayırdım. Seneye kışa giyebileceklerini ayırdım. Yazlıklarını astım dolabına. Düzenli oldu valla. Sonra anneme telefon geldi okullar tatil oldu gelme diye. Ohh bi sevindim zemuszemus O Defne ile oynarken ben çamaşır yıkadım astım. Etrafı toparladım. Öğlen için Defne'ye çorba bize de yemek yaptım. Akşam yemeğimi hazırladım. Bi tek fırına vericem. Sonra çay keyfi yaptık. Reglim bitti duş aldım.
Az önce de Defne'yi uyuttuk, gitti annem a.s. Eşimde gelir birazdan heralde. O arada fırsattan istifade size bakayım dedim a.s.
Özlem'cim valla Defne çok dolanıp terlediği için sürekli üst değiştirdim. 3 kere iç badisini değiştirdiğimi hatırkıyorum. Malum benim kız o kadar giyinmeye alışkın değil. O yüzden terliyor sürekli kaydirigubbakcemile3
: Ben Defne'ye tişört yaptırmayı düşünüyorum netten. En büyük aşkım babam gibi bişi yazar heralde CADIARZU
B]
birsen ya bişey olmaz yerden yediyse zeynep nelşer yemiyo ki vallaslm geldik doktordan ...boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik ve ateş düşürücü verdi
ben dedim c.tesi günü yerden bisküvi yedi dedim ...yok cnm dedi doktor o kadar çabuk miktrop kapmaz dedi...eşimde kızdı yerden biküvimi yedi çocuk dedi...evet dedim sen delimisin dedi
ne yapem dedim alıp durdu dedim....
off cnm hepsi aynı vallaselam kızlar şimdi geldik kaynanamlardan
vee sinir küpü şeklindeyim
bu kadın beni öldürecek
yaa okadar sölememe ragmen gitmiş hanzadeye kola içiriyor yüz kere söledim onun tadını bilmiyor diye ne kadar zaman uzak tutarsak okadar iyi sanki iyi bişi gibi tadına baksın istiyor diyo bidekötükedihüso
bide en gıcık oldugum şekilde bişi yapsa hanzade yapma kızım annen kızıyor bak diyoo kötükedihüso
benim daha beter tepem attı dedimki hayır kızmıyorum ama yaptıgı işin zararlı oldugunu anlasın istiyorum dedim o zmanda tabi canım bende öle demek istedim diyoo
yaa zaten haftada 1 görüşürüyoruz oda Allah rızası için ve hanzadenin hatırına daha cenesini tutmayı bilmiyor gıcık kaptım iyice
öle oluncada 9:30 da hanzadenin uykusu geldi dedik kalktık offf off
Ahseni uyuttum bende yatıcam şimdi acayip yorgunum nedense anlamadım sabah erken kalktım ondan herhalde,
yarında erken kalkıcam ilkyardım seminerimiz var buhafta yoğun gececek
]
neler duyuyorum burcuu hadi hayırlısı bakalım cnmwayy birsen 9 kilo oldu demek ya maş., bende spor olayımız bittiğinden beri verdiklerimden biraz aldım sanırım , başlasam iyi olacak ama başlamamak için çok geçerli bir sebebim var, 1 hafta daha bekleyeceğim, belki size kağanın kardeşi haberini verebilirim.. anlayacağın ufaktan bi kaza kurşunu durumu oldu... hayırlısı artık nediyim, ay kendim yazıyorum kendim gülüyorum ya... güleriz ağlanacak halimize
oyy hamilelik ya... hem güzel, hemde güzel olduğu kadar yorucu serüven... hadi bakalım az kaldı ikinciyi kucağına almana
]
bende alıştırmak istedim cnm ama olmadı
İyi geceler cnm, esen bence erken değil ya, ben 1 yaşına girdiğimde söylüyormuşum bezimi çekiştirip anlatıyormuşum, bizde aldık lazımlık ama biraz korktu gibi kağan, bir süre ara verdim lazımlıktan korkmasın diye, temizleyip oyuncaklarının yanına koydum
cnm ebnde zeynebin deldirmedimbişey sorucaktım unuttum:) damla sunun kulaklarını deldirmek istiyorum ama geçmi kaldım acaba yağmurunkileri 6 aylıkken deldirmiştim 5dakika ağlamıştı sonra unutmuştu onda aceleci davranmıştık damlasu 13 aylık oldu uygunmu acaba yoksa biraz daha bekleyeyimmi.
oo baya işin varmış cnm halletmişssingünaydın kızlarrrrrrrr.....
bugece ali beyin ağlaması ile geçen bir gece oldu nerede yattığımı anlamadım eşimle tartıştım çocuklar hasta olduğunda kavga etmesek tarihe geçeriz...
bu kadar panik bir adam görmedim....
tabi gece uyumayan aliş sabah 10.20 da kalktı ömer kuzumda öle....
bende sabah annemin tlf ile kalktım annem kalk kalk deli gibi yağmur var evin tavanına bak dedi.
anne delimisin sen ya dedim yaptırdıkya biz tavanı dedim ....neyse açık balkona gidip halıyı ve kanepeyi çektim....halı ıslanmış..kanepede nemli idi
allahım sokağa bi baktım yol dere olmuş o derece yani...
ama benim balkondan yağmur muhteşem görünüyor....
o tlfla uyanınca hemen çamaşırlarımı astım....aksam yıkanmış sepete koymuştum beyazları atmıştım makinaya ,ama hastaneye gidince kaldı sonrada yemek telaşı ....
sabah çamaşırları astım...aksam eşim dondurma yerken alişin ağzına çikolatasından vermiş
alişde tükürerek bütün açık renk örtümü çikolata yaptı..eşimde annen bizi dövecek diyor aliye..
sonra ilaç içirirken ömer illa ben içeceğim diye elime bi saldırdı döküldü örtüye...
ee örtülerin yıkanması farz oldu.......sabah onları attım makinya ,bulaşıkları doldurdum sonra çay kaşıkları sararmış onları çamaşır suyuna bastırdım...ya illkkez başıma geldi makinada yıkıyorum neden sarardı anlamadım...lavobamıda yıkadım...koltuk üzerine örtü serdim oturma odasını topladım....kahvaltımı hazırladım veletler kalktı....alişe hemen süt verdim antibiyotik saati geçmesin diye zorla içirdim ilaçları ama dökmedik...ömerimde hala yatağında oda süt içti oynuyor..
eve gelince ömerimin iştahı açıldı kızlar. yaaaa.....maşallahhhh......
...
binden sonra kimse gelmemişş amanınnn herkes yağışa kurbanmı gitti kızlar
neysem ben oturma odasını süpürüp silceğim tozunu alacağım öptüm sizleriii
cnm ebnde zeynebin deldirmedim
kıyamıyorum yaw
diş çıkarıyorlar çok ağrısı var zaten bi de kula ağrısı olmasın dedim kendi,mce
bi de deldirince çekiştiri falan diye korkuyorum
bilemedim valla bende
sanırım 23 yaşına falan gelsin anca öyle deldiririm
:)))) canım 23 yaşmı o seni beklemez söyliyim 15ine gelince cifter cifter deldirir:)))
cnm ebnde zeynebin deldirmedim
kıyamıyorum yaw
diş çıkarıyorlar çok ağrısı var zaten bi de kula ağrısı olmasın dedim kendi,mce
bi de deldirince çekiştiri falan diye korkuyorum
bilemedim valla bende
sanırım 23 yaşına falan gelsin anca öyle deldiririm
:)))) canım 23 yaşmı o seni beklemez söyliyim 15ine gelince cifter cifter deldirir:)))
:roflol::roflol:ne yazdığımı okumamışım çok komik olmuş bee:roflol::roflol::roflol::roflol:
2 yazıyordum 3 de basmışım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:ne yazdığımı okumamışım çok komik olmuş bee:roflol::roflol::roflol::roflol:
2 yazıyordum 3 de basmışım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anladım cnm bende 23 diye okuyunca birazcık şaşırdımCADIARZU:roflol::roflol::roflol:
bende cnm ya bu yüzdne korkuyorum yara falan olursa diyeesencım hala yağmaya devam edıyo valla allah alt katlarda oturanlara kolaylık versın sabah adamın bırı atletle balkondan su atıyodu kovayla
bende durunun kulaklarını deldırmek ıstıyorum ama farkederse kulagını ceker durur buara ellerı hep kulaklarında çunku
özlem sen nasılsın baya şiştinmi resmını eklese görelım yıgenımız nekadar buyumuss
bırsen opuyorum senıde
oyladım cnm
aslında iyi olur tuba he anlar belki kocanselam kizlar a.s.
ay kaldik bugun evde ya..tam yagmur kesildi serra uyudu be..annemde gelemedi..kavacikta cok yagiyormus perşembe gelirim dedi..
serra gündüz 1 kere uyurdu..bugun herhalde havadan 2.kere uyudu..gecede cok agladi..bu azi dişi kuzumu cok zorladi..herhalde yeni bi uc daha cikaracak..
babalar günü planlari yapilmaya baslanmiş..hiiiiiiiçte bişi yapmicam..ayni onun yaptigi gibi "aa bugun işim yok hadi kahvaltiya gidelim bari,hem babalar günüymüş" dicem..bide "kendine bablar günü hediyesi alirsin" dicem!! anlasin anyayi konyayi biraz..gecen sene ne süprizler hazirlamiştim..insan ondan biraz esinlenirde bişiler hazirlardi be..hıhhh..
birsencim cok geçmiş olsun alişime ya..inşaAllah biran önce düzelir kuzum benim..ömerinde iştahi acilmiş cok sevindim..
ay baska ne yazacaktim unuttum..he gülşahcim oyladim buarada
piff ne yapsam yaa..canım sıkılıyor bugun cok :S
hadi öptüm hepinizii a.s.
sonunda evimi temizledim 40 dk.yürüyüşümü yaptım.....çocuklara yoğurt yedirdim...
çamaşırlarımı astım....
zeynebi aldım azcık gezdik
hava aldı kuzum ya Allahtan yağmadı
vakumlu poşetlerden aldım 2 tane bakalım inş iyidir dandik gibi duruyo ya bakalım artık zeynep uyusun halledicem
eşim park yatakla dolap bakmış kahverengiymiş ikiside güzeldi diyo ben gidemiyorum al dedim baklım bi daha gidem resim çekem diyo
alsında işlerimi bitireyim bu oğlan beni çok zorluyo valla
belim fena ğrıyo,kasıklarım öyle,sanki dünden beri çamaşırım hafif ıslanıyo peçete koydum akıntı galiba devam ederse dr.uma bi gideyim kocişe söylemedim telaş yapmasın diye
ama yarın söyliycem hatta abartayım azcık gıcık etti beni ya sabah konuştuk adamla
annesi umreden geliyo ya hediyelik seccade ve ufak kuran alacaktı adam öyle konuştuk herkese dağıtmaya ablamıo da arayayım bi dedi yolda aramış almış bi sürü şey
tesbih,seccade,takke,tülbent ay bi gördüm sinir oldum yaaaaa
ben 3 kuruşun hesabını yapıyorum bana dolap için bekle yarın mı doğuracan diyo annesine neler almış Allahım yaaaa,alsın bişey demiyorum tabi ki alacak da bana kısıp oraya atsın bu ne iş anlamadım
hadiye almayacağız hacca gitmedi ki annem diyodu
sadece seccade oldu hediyelikler sonrada bunlar....
sinirlenmeyeyim diyorum olmuyo valla
ben kendime kıyafet bile almıyorum hacdan gelmiş gibi herşey dağıtacak kadın ya
Allah hepsini bildiği gibi yapsın
bizim rızkımızdan kesiliyo hepsi hiçbirine hakkımı helal etmiyorum
biraz sert oldu galiba ama kızlar dertleşecek kimsem yok valla
annemi aradım söyelkim böyle böyle diye yazık üzüldü kadın ya karnındakini düşün sinir oluyo o da boşver kızım diyo eline 5 kuruş geçsin zeynebe bişeyler alıp geliyo
kaynana gene çarşıya çıkmıştı kendine manto almış umreye gitmeden önce
bir tane penye yelek bir tane alt almış mavi
bi yelek örmüş onu getirmiş
başka bişey almayacağım doğuma iyo gerek yok onları da alsın başka yere hediye götürsün
Allahım ya bende böyle kaynana mı olucam sanki bana yapıyo oğluna yapmıyo
offff offfffffffffff
kızlar zeynebin odasına bordür yapıştırcam kaç cm yüksekte olmalı bilen var mı bi de nasıl yapışacak ya duvara,bi toz var yarım litre suya koy demişti aldığım yer ama hiç görmedim yapılırken bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?