2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

binden sonra kimse gelmemişş amanınnn herkes yağışa kurbanmı gitti kızlar
neysem ben oturma odasını süpürüp silceğim tozunu alacağım öptüm sizleriii

cnm güle güle kullan aldıklarını

bu arlara bebeişlerin hepsi öyle filizcim çok dert etme,burda sıcaklardandır diyoruz ama orası nasıl ?bide şu azı dişleri varya bitirdi resmen çocukları he
kolay gelsin cnm
kızlar alişin ateşi 39 hastaneye gideceğiz eşimi bekliyorum
bıktım ya ne zaman annemde gelsek çocuklardasn biiri hasta daha evde 24 saat geçirmeden hasta oldu yaaaaaaaaaaa
canım benim ya çok geçmiş olsun
inş veririsin cnm ya
bi kullan bakalım işe yarayacak mı gerçekten,doğumdan sonra bende kullanabilriim valla üstüme yapışssın istemiyorum bu kilolar
biizmde babalar gününden bir hafta sonra evlilik yıldönümüzü var 2 sini birleştirip tek hediye alsam diyorum bize para lazım 2 çocuk olacak dimi ya

ohh ne güzel miss olmuş evin cnm
güle güle kirlet
bayıldım valal defneye cnm cicilweri pek güzel
şu hediye tişört fikride süper he pınar çalabilir miyim bendekaydirigubbakcemile3
birsen ya bişey olmaz yerden yediyse zeynep nelşer yemiyo ki valla
kayısı veriyorum eline nerdeyse 10 kerden fazla düşürüyo bişey olmaz o kdardan alışsın biraz mikroba bak bende eşim de sağlıkçıyız cnm
havalardan olmuştur bi anda soğudu falan
inş en kısa zamanda düzelir cnm
off cnm hepsi aynı valla
benimkide öyle annen kızıyo bak diyo
sanki iyi bişey yapıyo da ben kızıyorum neyse cevap bile vermiyorum artık
Ahseni uyuttum bende yatıcam şimdi acayip yorgunum nedense anlamadım sabah erken kalktım ondan herhalde,
yarında erken kalkıcam ilkyardım seminerimiz var buhafta yoğun gececek
]

oo işin var bu hafta esen
ahsen nasıl oldu cnm iyileşti mi tamamen
öptüm kuzuyu
neler duyuyorum burcuu hadi hayırlısı bakalım cnm
Allah gönlüne göre versin
adet tarihin ne zaman çatlarız şimdi biz o zamna akadar bi kaç gün geçince bi kere yapıver kız bizim için
az kaldı cnm benimde eğer vaktinde gelirse 2 ay var
önce gelirse bilmem artık ama erken geleck gibi yada bana öyle geliyo ağrılaırm daha çok bunda bakalım görücez
bende alıştırmak istedim cnm ama olmadı
kaksını hep bir yere gizlenerek yapıyo zeynep anlıyorum ki yapıyo aldım bi ün oturağa koyayım dedim korktu yapmadı yavrum
şimdi banyoya giirnce oynuyo
ısınma turları yani
iyice alışssın öyle başlarım diyorum

cnm ebnde zeynebin deldirmedim
kıyamıyorum yaw
diş çıkarıyorlar çok ağrısı var zaten bi de kula ağrısı olmasın dedim kendi,mce
bi de deldirince çekiştiri falan diye korkuyorum
bilemedim valla bende
sanırım 23 yaşına falan gelsin anca öyle deldiririm
oo baya işin varmış cnm halletmişssin
alişe de geçmiş olsun cnm inş hemen atlatır
gece uyumayınca gündüzde çokzor oluyor yaw

binden sonra kimse gelmemişş amanınnn herkes yağışa kurbanmı gitti kızlar
neysem ben oturma odasını süpürüp silceğim tozunu alacağım öptüm sizleriii

kolay gelsin cnm

slm kızlar
nasılsınzı?kociş bugün nöbete gidecek,alışverişe gitti,annesi yarın yada öbür gün dönüyo umreden seccade,kitap falan bişeyler bakacakmış,zeynebe oyuncak bakacak bide uygun olursa dolap bakacak inş bulur artık yaw çok kıyafetleri oldu diğer kuzu da gelecek yer bulamıyorum
ev tıklım tıklım oldu valla
geçen gün arkadaşıyla buluşup ordan gidecekti gitmemiş son zaman kaldı işte
kendime bişeyler hazırladım yiyeyim ortalığı toplatıcam
belim fena ğrıyor yine
burcu daha öncede sormuştun unuttum cnm eşim polis,asker değil,hastanede salıkçı cnm ameliyatlara giriyor,kesiyo biçiyoeyvahedigeldismile
annemi aradım bize gel diye bakalım gelebilecek mi yağmur yağıyor baya
gelse iyi olurdu hem zenebe hem de bana
eve tıkılıp kaldık iyice
hem benim durumum hemde havalar malum
düzelsin artık ya

ayyyy savsaklandım sadece yemeği ocağa attım o kadar sonra bir dizim vardı onu izledim şimdi çocuklara çorba yedireceğim sonrada uyutacağım onlar uyurken toz alırım....evi silerim..çamaşrıımı asarım....sonrada spor var aksama eltime gideceğiz....

özlemciğim doktorda bişey olmaz yerden aldığı ile dedi zaten ...yaa çok şükür iyide ama ateş var yoksa tazı gibi maşallahhh

kızlar gunaydın bugun pek yazamıcam gec geldım ofıse e5te mahsur kaldık kac saat sabah 7,30da bı cıktık evden 11de zor attım kendımı ofısee ne yagmur be mahvoldu mıllet kaldık kocişle arabanın ıcınde ac susuz:)

neyse ferda senı buara ıyı gormuyorum bıseyemı canın sıkılıyo ne buara pek karamsarsın?
pınar ne sanslısın annen hep yanında gurbetlık fena sey allahtan ıkı saatlık yol ama ısteyıncede kalkıp gelemıyokı kadın
burcu allah gonlune gore versın canım ınsallah hayırlı haberını beklıyorum

selam kızlar okuldayım ben öğrenciler okul tatil diye çok az gelmişler sınıfları birleştirmek zorunda kaldık bende notları giriryorum size bakayım dedim:))

birsencim geçmiş olsun tekrar Ahsen de öyleydi ateşi vardı ama tazı gibiydi şimdi de iyi çok şükür
siz ne derseniz ben uyarım canım

gülşahcım karşıda daha çok yağıyor sanırım burda o kadar yoka.s.

özlemcim yorma kendini canım Ahsen iyileşti şükür öpüyorum sen ve zeynebimia.s.

esencım hala yağmaya devam edıyo valla allah alt katlarda oturanlara kolaylık versın sabah adamın bırı atletle balkondan su atıyodu kovayla

bende durunun kulaklarını deldırmek ıstıyorum ama farkederse kulagını ceker durur buara ellerı hep kulaklarında çunku

özlem sen nasılsın baya şiştinmi resmını eklese görelım yıgenımız nekadar buyumuss

bırsen opuyorum senıde

selam kizlar a.s.

ay kaldik bugun evde ya..tam yagmur kesildi serra uyudu be..annemde gelemedi..kavacikta cok yagiyormus perşembe gelirim dedi..

serra gündüz 1 kere uyurdu..bugun herhalde havadan 2.kere uyudu..gecede cok agladi..bu azi dişi kuzumu cok zorladi..herhalde yeni bi uc daha cikaracak..

babalar günü planlari yapilmaya baslanmiş..hiiiiiiiçte bişi yapmicam..ayni onun yaptigi gibi "aa bugun işim yok hadi kahvaltiya gidelim bari,hem babalar günüymüş" dicem..bide "kendine bablar günü hediyesi alirsin" dicem!! anlasin anyayi konyayi biraz..gecen sene ne süprizler hazirlamiştim..insan ondan biraz esinlenirde bişiler hazirlardi be..hıhhh..

birsencim cok geçmiş olsun alişime ya..inşaAllah biran önce düzelir kuzum benim..ömerinde iştahi acilmiş cok sevindim..

ay baska ne yazacaktim unuttum..he gülşahcim oyladim buarada

piff ne yapsam yaa..canım sıkılıyor bugun cok :S

hadi öptüm hepinizii a.s.

sonunda evimi temizledim 40 dk.yürüyüşümü yaptım.....çocuklara yoğurt yedirdim...
çamaşırlarımı astım....

bende cnm ya bu yüzdne korkuyorum yara falan olursa diye
cnm ya hiç resmim yokki şimdiye kadar toplam 4 kilo aldım fazla şişmedim zeynep sağolsun
eşime çektireyim bi ara eklerim cnm
SABAH Babalar Günü - Fotoğraflar CANIM BABAM

KIZLAR ELLER TUŞLARA OYLARMISINIZZ DURUYLA BABASINI:))
oyladım cnm
aslında iyi olur tuba he anlar belki kocan
biz burda değildik ama akşamdan kutladı benimki küsersin falan dedi
hamileyim ya hormaonlar tavan zaten korktu adam:roflol::roflol::roflol:
sonunda evimi temizledim 40 dk.yürüyüşümü yaptım.....çocuklara yoğurt yedirdim...
çamaşırlarımı astım....

ohh maşallahhh

zeynebi aldım azcık gezdik
hava aldı kuzum ya Allahtan yağmadı
vakumlu poşetlerden aldım 2 tane bakalım inş iyidir dandik gibi duruyo ya bakalım artık zeynep uyusun halledicem
eşim park yatakla dolap bakmış kahverengiymiş ikiside güzeldi diyo ben gidemiyorum al dedim baklım bi daha gidem resim çekem diyo
alsında işlerimi bitireyim bu oğlan beni çok zorluyo valla
belim fena ğrıyo,kasıklarım öyle,sanki dünden beri çamaşırım hafif ıslanıyo peçete koydum akıntı galiba devam ederse dr.uma bi gideyim kocişe söylemedim telaş yapmasın diye
ama yarın söyliycem hatta abartayım azcık gıcık etti beni ya sabah konuştuk adamla
annesi umreden geliyo ya hediyelik seccade ve ufak kuran alacaktı adam öyle konuştuk herkese dağıtmaya ablamıo da arayayım bi dedi yolda aramış almış bi sürü şey
tesbih,seccade,takke,tülbent ay bi gördüm sinir oldum yaaaaa
ben 3 kuruşun hesabını yapıyorum bana dolap için bekle yarın mı doğuracan diyo annesine neler almış Allahım yaaaa,alsın bişey demiyorum tabi ki alacak da bana kısıp oraya atsın bu ne iş anlamadım
hadiye almayacağız hacca gitmedi ki annem diyodu
sadece seccade oldu hediyelikler sonrada bunlar....
sinirlenmeyeyim diyorum olmuyo valla
ben kendime kıyafet bile almıyorum hacdan gelmiş gibi herşey dağıtacak kadın ya
Allah hepsini bildiği gibi yapsın
bizim rızkımızdan kesiliyo hepsi hiçbirine hakkımı helal etmiyorum
biraz sert oldu galiba ama kızlar dertleşecek kimsem yok valla
annemi aradım söyelkim böyle böyle diye yazık üzüldü kadın ya karnındakini düşün sinir oluyo o da boşver kızım diyo eline 5 kuruş geçsin zeynebe bişeyler alıp geliyo
kaynana gene çarşıya çıkmıştı kendine manto almış umreye gitmeden önce
bir tane penye yelek bir tane alt almış mavi
bi yelek örmüş onu getirmiş
başka bişey almayacağım doğuma iyo gerek yok onları da alsın başka yere hediye götürsün
Allahım ya bende böyle kaynana mı olucam sanki bana yapıyo oğluna yapmıyo
offff offfffffffffff

cnm ya nedesek valla boş kaynana konusunda bende dertliyim
ama kocanda bi alem hee
ben olsam elli kelime sayardım
nedemek çocuğun ihtiyacı varken annesi ümreden geliyor diye o kadar şey alıyor
evet annesi alacak ama sen aylardır dolap park yatak bekliyorsun....
allah görüyor herşeyi cnm sıkma canını

kızlar zeynebin odasına bordür yapıştırcam kaç cm yüksekte olmalı bilen var mı bi de nasıl yapışacak ya duvara,bi toz var yarım litre suya koy demişti aldığım yer ama hiç görmedim yapılırken bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

canım 1 metre yada 1.25 m yükseklik olabilir bende yarım bordür vardı buggs buny li odaya yetmiyodu bende tavşanlarını kestim aralıklarla yapıştırdım.dediğin gibi bordürler için toz var ılık suya karıştırıyosun.bordürü ister yavas yavaş o suya batırp rulo yapıyosun istersen bordürün arkasına fırçayla sürüp yapıştırıyosun.bence eşin yapsın her nekadar zarasız desede kimyevi madde cnm sen elleme o toza.benim tavşanlar güzel duruyo valla.şifonyer almıştık kalan tavşanları şifonyere yapıştırdım değerlensin hemde şekil olsun diye.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…