zeynebi uyuttum kociş de nöbetten geldi
bi akrabaları hastaymış hastaneye yatırmışlar bu da orda çalışıyo diye gel demişler oraya gitti
belim fena ağrıyo kıvrılayım zeynebimin yanına görüşürüz
evet filizcim bende dikkat etmeye kararlıyım bu konuda senlerdir vakko kulllanmıyordum zaten şimdi de en çok kullandığım ariel ,nestle,prima ve bir kaç ürünü daha almayı kestimklava:dediğine aynen katılıyorum hesabı sorulur bize valla
evt cnm pek iyi değilim gerçekten,artık evde olmak istemiyorum sanırım,yalnızlıkda canımı acıtıyo..dengelerim altüst oluyo,hergün rutin yaşıyorum,çok sıkıldım.
al işte bu da benden,yok yok hiçbişey yok tuba!ne gördükki ne yapcaz boşver kızım!!anlasınlar biraz..
Serraya üzüldüm ya,ne zor o diş olayı öyle gördümya bide o dişi,üff yanii,Allah kolaylık versin.
Kız Dağhan hala 3 kere uyuyor günde valla..Serra niye azalttıki acaba?
Sinir olmamak elde değil ama sen yinede olma cnm mehmete yazık ama dimi!Herşey olur sıkma canını,,
ohh Doruk bey geceleri uykuyu düzeltti desene..süper haber..
sorma cnm bi yağmur varki hiç sormaa..Allah kolaylık versin sıkıntıda olanlara,bende izlemiyorum haberleri..
Yahudi ürünlerinide almamak lazım çok haklısın..
Selam Kızlar,,,
Ben artık ne hıkmetse hıc bır seye vakıt ayıramıyorum.Anlamadım gıttı.Dısarıda ıslerım hıc bıtmıyor.Evde de hep Borayla oluyorum.Vakıt nasıl gecıyor anlamıs deılım.Gece 12 den once pc ye bakamıyorum bıle.
Kayınpederım bıraz rahatsızdı Alp le oraya gıttık akşam ustu.Tabı Bora annemde kaldı.Zıyaretten sonrada eskıden hep gıttıgımız bır cafe vardı orda keyıf yaptık basbasa.Anneme gıttık Bora hıc yuzumuze bakmıyor.Ama bu durum benım ıcın sevındırıcı cunku hıc ıstemıyordu eskıden onlarım
Gunduzde kuzenımın oğlu sunnet oldu dıye onu gormeye gıttık.Yavrum perısan haldeydı.Amelıyat esnasında damar catlaması ve cok kanaması olmus.2 kere narkoz almıs kuzum.Ve Bora yı erken sunnet yaptırdığım ıcın bır kere daha sukrettım.Erkek annelerı kesınlıkle es gecmeyın bu konuyu derım.
Şımdı 2 pasa uyudu bende sıze bakıp kıtap keyfı yapmaya gıdıcem.
Ferdam benım kıyamam sıkıldın mı sen.Az kaldı sabret tatılde atarsın ustunden.
Fılızcım dısler gelıyor sanırım.Bız 8 de takıldık.Bır de şu ıstah konusu cok can sıkıcı ya.Nasıl bır cozum bulmalı bılmıyorum.Kasık gormek ıstemıyor benım kıde.
Veee kızlar unutmadan yazayım Bora ıcın bugun bır oyun kulubunu gormeye gıttım.Cok begendım.Bır daha kı ay bızde katılıcak ana oğul ınsallah.Nese erbeğin anaokulunda var sadece burda evdende onlıne ızlenebılıyor.
Ayy gecmıste neler vardı bı bakayım.
gülhancim gene gezmelerdeymişsin :) gecmiş olsun akrabana da yaaacani acimamiştir inşaAllah..valla cok iyi yaptin erken sünnetle..benimde erkek cocugum olsaydi bende hemen yaptirmayi düşünüyordum :)
filizcim boykot konusunda kesinlikle katiliyorum sana..artik ciddi olmak lazim..insan bazen aman benim 3 kurusumlami zengin olcak mantigiyla bakiyor olaya..ama enazindan benden 1 kurus gitmesin diyemiyor..hani bi hikaye vardir..hz ibrahim atese atilinca bi karinca sirtina su alip atese söndürmeye gidiyormus..karga görmüş dalga gecmiş..okadarcik suylami atesi söndürcen diye..karincada söndüremesemde enazindan safim belli olur demiş..bizimkide o hesap..elbet iflas etcek halleri yok..ama enazindan biz bu zulume elimizden gelen karşitliği göstermeliyiz diye düşünüyorum..
esencim sana ne ycaktim unuttum kiz boykot girince araya
birsencim inşaAllah ömerde ateşlenmez..kolla gece boyunca a.s.
özlemcim eşine pes diyorum baska bişi demiyorum ya..valla nifak sokmak gibi konusmak istemem ama eşinin ciddi bi konusmaya ihtiyaci var..yazik günah ya..hem cocuklusun hem hamilesin..el insaf diyorum..
ay daha neyazcaktim iyice uykum geldi unuttum valla..
kusuruma bakmayin emi a.s.
cok cok öptüm herkesiiii :) yarin görüşürüz inşaAllahhh a.s.
ay kızlar sizleri şölye iki satır okumak bile iyi geliyor arada bir girip hiç yazamasam da.
ama bugün selam vermeden kaçmayayım dedim. iyi geceler herkese.
Selam Kızlar, İyi geceler
Birsencim Ömer e geçmemiştir inşallah, sevmediğin eltinmiydi bu :)) bayağı aşmış kendini desene
Ferdacım çok iyi anlıyorum seni bende ara ara başlasam mı çalışmaya diye düşünüyorum ev hayatı hiç bana göre de değil
Gülhancım geçmiş olsun, inşallah iyileşir bir an önce akrabanıızın oğlu
Tubacım iyi yapmışsın valla, bu havalar insanın canını daha çok sıkıyo
Özlemcim bencede bordür olayını eşin yapsın kokusu falan seni rahatsız edebilir
Filizcim oh ne güzel gece uyanmıyomuş Doruk keşke bizimkide uyusa
Bize gelince hep aynı şeyler, anlatacak bişey olmadığı için bazen girip sadece okuyup çıkıyorum. Bugün Masal yine meyvesini yemedi, ev çok dağınıktı toplayamadım bi türlü çok canım sıkıldı eşime tel ettim bağardım çağardım bu gece erken geldi, öteki iştende vazgeçicek galiba inşallah yani, sonra Masal ı uyuttum 1 saat olmamıştı arkadaşım aradı Masal uyandı, işlerimi yine biteremedim, mutfağı topluyorum hala, herkese iyi geceler
Wayy leziz bir sofra... afiyet olsun birsen, eltin ile bozuktunuz diye hatırlıyorum sanki eskilerden, eğer doğru hatırlıyorsam temkinli yaklaş bu sefer derim cnm...
Çıban hiç görmedim, ama acı veren sivilce diyebilirim, inş değildir yazık çocuğa...
Çok üzüldüm birsen ya ömerdemi hasta uff... inş hafta sonuna kadar iyileşirler... kuzuları görmek istiyorum ama ben ya
Dişiniz hayırlı olsun cnm, ayy filiz hatırlattın bakkk... hayırlısı ne diyim, bi belli olsun stres yapıyorum belirsizlik olunca
kaynana işte cnm ya, boşver duymazdan görmezden gel...hepimizin balında var bi tane maalesef
sünnet meselesi bizim muallakta bakalım ne zamana olacak, oyun grubu iyi olmuş rahatlar çocuk, kayınpederine geçmiş olsun cnm
Hayırlı olsun cnm inş gönlüne göre bir iş bulabilirsin, nasıl bir işte çalışmayı düşünüyorsun
oyladım bile :)) başarılar
eşine çok kızdım...
Cnm ılık suda karıştırılıyordu ölçüsü fln var tozun
Çok yağmurlar yağmış cnm gerçekten... neyse arabanın içindeymişsiniz dışarda yakalanmak kadar kötüsü yoktur... cnm öğreneyim yazıcam hemen :))
Kolay gelsin cnm, okullar kapanıyor artık seminerlerden sonra az kaldı tatile :))
Geçmiş olsun cnm, damlasuda kilo almış ne güzel sende öyle istiyordun sevindim
Birsen cnm ay bu yazının başını dikkatsizce beyin kanaması diye okudum Allah korusun bir an içim ürperdi... Rabbim evlatlarımızı korusun inş. yağmur sizide vurdu demek...
günaydın kızlar sinirim tepemde sabahın 5.30 kalkan ali ile 6.40 kadar uğraştım...tam daldım
ömer ağlıyo ,ağlamak ne kelime yıkıyor ...hemen fırladım...cayı cayır yanıyor..hemen dolven verdim arkasından ateşini ölçtüm 39,6 yarım saat oldu 38,5 olmuş...ama ömer hasta iken çok zor ateşe karşı zaafı var aliden daha fazla ateşleniyor ve benim tuvalete gitmeme müsade etmiyor...
annemi aradım...anne ömerde ateşlendi gel diye...bana tlf da gülüyor delimisin sen diyor....
bende sen delimisin dedim....şimdi ben nasıl geleyim evdekiler ne yiyecek....kardeşim işten bize gelir dedim....babamda evde yemek yese gam yemem ....gece hep geç gelen tip c.tesiye kadar kalırsın c.tesi döneriz size dedim ...c.tesiye birsürü zaman var diyor....bıktım valla herzaman çocuklar hasta olduğunda annem böyle yapıyor....sürekli ben ona gidiyorum ne olacak 3 günlüğüne gelse ....
bu durumlarda kaynanamdan dahada nefret ediyorum........offfffffffffff
kizlar bu arada ben tatil işinden vazgectim..kaldik karamürsele gene..napalim..tuba butik otel..özellikleri kapali büfe,temizlik yok,dus,tv,balkon vs
bigün izmite bigün bursaya bigün termale derken geciririz günleri..aksamlari sahile ineriz..zaten eşimin tüm dayilari teyzeleri cevremizde olcak..onlara takiliriz..böyle böyle geciririz günleri :) neyse stresinden kurtuldum enazindan..cok zor kafana göre otel bulmak ya..daha dogrusu cok var da hep antalya,cesme,didim vs oralarda..serrayla hayatta cesaret edemem valla..
kizimin kahvaltisini hazirliyayim :) of bu gec yatmak benim düzenimi cok bozuyor ya..valla gözümü acamiyorum..ama uyumicam inşaAllah..sonra gece gec yatiyorum..
Merhaba Kızlar,
Ay geçmişi okuyacaktım tam ama o kadar canımı sıktılarki oda kaldı.
Ağlaya ağlaya gözlerim kan çanağına döndü.Sadece Ferda'nın canı sıkkınmış benim gibi oda ağlıyormuş tatlım ben geleyimde en iyisi birlikte ağlayalım.
Bende çok bunaldım kızlar.Acilen bir iş değişikliği yapmalıyım sanırım.Yeni bri kan bana iyi gelecek.Burdaki insanlardan,bencilliklerinden çok bunaldım.Rest çekip çıkayım diyorum,biryandan da ev değiştirme fikrimden ötürü geri plana itiyorum.Evi muhakkak değiştirmeliyim kafaya koydum.Yoksa ordaki huzursuzluklarda beni daraltacak.
Kusura bakmayın kızlar hakkaten böyle kötü haberlerle can sıkmak istemem ama hiçmi hiç keyfim yok benimde.Hayattan zevk alamaz oldum.Ferdacım inan çalışmak bir çözüm değil sıkıntılarını unutmak için.İşin sorumluluğu daha da çok geriyor.Çokkkk sıkıldım kızlar çokkkkkkkkkkk mafoldumben
Esencim Burcumada söyledim bu cumartesi çok lazımmış gibi en gıcık olduğum gösteriş meraklısı görümcem,kaynanamın evini beğenmediği için çocuğunun sünnet mevlüdünü bizde yapacak illa.Bu kadar bastırılmış duyguları olan kaprisli birini daha görmedim yaaa.Sanki kendisi çok matah bişey.Bir o eksikti sıkıntım çok az yaaa.O yüzden çokkkkkkkkkk gelmek istememe rağmen malesef katılamıycam
canım bende hanzadeninkini deldircem inşallah benimde kulagımı annem 1 yasıma girince deldirmiş hala duruyor ve hiç aglamamısım
deldir kız cocugunda küpe güzel oluyor
canım bende babalar gününe bişi yapmıcam
beyefendi kendisi cicekci oldugundan zaten sabahın kör vakti gitti gecenin kör vakti geldi
ertesi günde bana 1 buket cicek getirmiş dükkandan hanzadenin hediyedi diye
ilk anneler günüm insan azıcık duyarlı olur yok anam bunlara iyilik yaramaz
sadece yemege cıkıcaz oda bende yiyecegim içindelikafadulden
aman canım benim kaynanaların hepsi aynı sen canını sıkma bebişi düşün onuda streslendirme boş ver hepimizde var görüyorsun napalım atsan atılmaz satsan satımaz kocamızın anası mecburuz
dorugun uykusu düzene girmiş canım sevindim
benim hanzademinde düzenli ama senin dedigin gibi yemesi düzensiz napcam bu kızla bilmem çitlenbik gibisırnaşık şey
ayyy esencim bende bu konuda dikkat etmeye basladım pirima kullanmıyorum artık
kayınpederine gecmiş olsun
valla benimde işlerim bitmiyor ama gezemiyorumda valla iyi hallediyorsun canım
ahh canım 2 si bir hastalanınca nekadar zor oluyor cok gecmiş olsun
evet canım anneler bazen canımızı sıkabiliyor banada olur bazen ama cok şükür ki annemiz yanımızda
kaynanamız yapsa konusmayız onla ama annemiz olunca yine dönüp anne diyoruz
ama sabret canım hersey gecici
kıyamam ben onlara 2 tane olunca ne garip yaaa
benim kızda cıkarıyor ayakkabı corap napcaz bunlarla bilmem
annenede dediğin iyi olmus sende azıcık rahat nefes alırsın
canım yaaa sıkma canını sabret herşeyde vardır bir hayır
birazda havalarda kötüde ondan daha beter streslenliyor
sen gönlünü ferah tut
sıkma canını sıbelcım hıc bunalmaa allah gonlune gore verecek tez zamanda ınan ıyorum ben bunaa:)
canım yaaa sıkma canını sabret herşeyde vardır bir hayır
birazda havalarda kötüde ondan daha beter streslenliyor
sen gönlünü ferah tut
üzülme kıyamam yaw bi de ağlamışssın
bi tatile ihtiyacın var iyice bunalmışssın sibel ya
alsana bi kaç gün izin alabilirsen tabi
kötükedihüsoişte böyle olunca çok kızıyorum
hem çalışıyorsun hemde tüm misaifr sana gelecek hiç işin yokmuş gibi töbe töbeklava: klava:
Insallah iyi bir is bulursun canim ya, seni aglatacak kadar sinir etmislerse, ciddi bir sorun var demektir. Ve evinide bir an önce alirsin ve kurtulursun. Zamana birak herseyi, cözülmeyecek sorun yok bence...
Kendi evinde neden yapmiyor ki? Sinir ya bu görümceler. Bizimkide benimle konusmuyor ama esim araciligiyla benden bikini ve elbise istiyor sabah. Alirim dedim, cikmaz ayin son Persembesine...kaydirigubbakcemile
SAĞOLUN KIZLAR.....
kalktı çocuklar koca kase sütlü bisküvili beynirli tahinli kahvaltı hazırladım
çok şükür ömerin ateşi düştü....kahvaltısınıda etti ..dolvenle antibiyotik verdim
doktor verme dedi ama alişten geçti onda kaçkere eşim böle getirdi aynı ilacı kullanın dedi doktor..
bide hiç oynamazlar yanyana şimdi mıç mıçalar yaaaaaaaa...
bide çorabını çıkartıyor bu ömer kilotlu giydirsem ateşli biraz .....
annemede açacağım tlf c.tesi gelsin çocuklara baksın bende esene gideceğim allah izin verirse
Merhaba Kızlar,
Ağlaya ağlaya gözlerim kan çanağına döndü.Sadece Ferda'nın canı sıkkınmış benim gibi oda ağlıyormuş tatlım ben geleyimde en iyisi birlikte ağlayalım.
Bende çok bunaldım kızlar.Acilen bir iş değişikliği yapmalıyım sanırım.Yeni bri kan bana iyi gelecek.Burdaki insanlardan,bencilliklerinden çok bunaldım.Rest çekip çıkayım diyorum,biryandan da ev değiştirme fikrimden ötürü geri plana itiyorum.Evi muhakkak değiştirmeliyim kafaya koydum.Yoksa ordaki huzursuzluklarda beni daraltacak.
Kusura bakmayın kızlar hakkaten böyle kötü haberlerle can sıkmak istemem ama hiçmi hiç keyfim yok benimde.Hayattan zevk alamaz oldum.Ferdacım inan çalışmak bir çözüm değil sıkıntılarını unutmak için.İşin sorumluluğu daha da çok geriyor.Çokkkk sıkıldım kızlar çokkkkkkkkkkk mafoldumben
cok yorma kendini yat dinlen
oyyy cok yoruldum kizlar..anam ne kadar ütü varsa ki epey bi vardi hepsini yaptim..ama bittim valla..serrosla birlikte yemekte yaptik..camasir bulaşik balkon derken anca oturdum..türk kahvemide içtim..hemen uyumak istiyorummmmm..öptüm hepiniziiiii a.s.
dikkat et canım kendine yaaa iş yapcam falan diye yorulma aman iş bitmez onun için sakın sıkıntıya girme acai berry ye baslamadım ya dogum kontrol hapım bitti bugun regl oldum bitince baslıcam hem hapa hem rejime :lepi:yattım ayttım cnm tam 2 saat yattık kzıımla çok iyi oldu ama baya sancım vardı rüyama bile girmiş
karnım hiç yok hamile değilmişim ama durduk yere karnım morarmış apar topar hstaneye gidiyormuşuz
rüyada bile rahat yok valla he
sen naıslsın cnm?hanzade nasıl?baişladın mı acai berry e inş iyi gelir valla
ohhh maşallah baya iş yapmıssın iyi olmusoyyy cok yoruldum kizlar..anam ne kadar ütü varsa ki epey bi vardi hepsini yaptim..ama bittim valla..serrosla birlikte yemekte yaptik..camasir bulaşik balkon derken anca oturdum..türk kahvemide içtim..hemen uyumak istiyorummmmm..öptüm hepiniziiiii a.s.
canımm cok gecmiş olsunn noluyor böle bu oğluşlara yahuu biri hastalanıyor öteki hastalanıyor kıyamam yaaa neyseki hemen götürmüşsünüzde öğrenmişsiniz cok gecmiş olsun canımkızlar ömerin kanında mikrop çıktı allahtan bugün götürdük hemen yükselmeden iğne verdi doktor....
annemdeyiz canımı acayip sıktı o kadar bunalıyorumki.....offfffffffffffffffff
ferda yaa tlf nında yok bende ....c.tesi burcu kadıköyden metrobüse binecek ve bahçelievler ömürde buluşacağız oradanda bizi nurten eşi ile alacak floryaya gideceğiz yoksa işin cnm sende gel...
ohhh senide gördüm sordum rahatladım
inşalalh cnm çok sağoll..bugün daha iyiyim..ferdacım dönem dönem yaşıyoruz güzelim bu sıkıntıları havalar güzelleşince at kendini sokaklara canım
çalışmaya başlayınca da iyice aşarsın bu sorunu inşallah
gülhan seneye bende düşünüyorum oyun saatlerine göndericem Ahseni burda yapa diye bir yer var tam evimin yanı sanırım oraya vericem 2 saatliğine sadece oyun oynayacak sende iyi düşünmüşsüna.s.
çok sağol bugün beni aradığın için çok düşüncelisin arkadaşım.o kadar iyi geldiki sesini duymak ondan sonra biraz daha açıldım zaten.kafam dağıldı.Sağolsun Anıl düşüncelidir ama bu sefer onu bile aştı benim sıkıntılar..neyse unutalım artık..msn kullanıyorum aslında ama kk ya üye olduğumdan beri hiç açmaz oldum.İstersen ekle cnm özelden yazıyım ben sana..ok?Bak ne kadar anlayıslı bır esın var canım.Iyı yonlerını dusun ama ben senı cok ıyı anlıyorum.Sabah ıletırım canım.Alp te cok sevmıs Anılı.Hem sen msn kullanmıyormusun seker.
valla ne oldu bende bilmiyorum Birsencim ama bugün daha iyiyim,regl de olucam onunda etkisi var tabii,,ayy geçmiş olsun çocuklara çok üzüldüm..iyi geceler gülhancığım valla ne yoğunluk böyle cnm
işe başlayınca hiç gelmezsin sen heeeeeeeeeeeeeee
valla taciz ederim seni...
ferda cnm sen regli öncesi sendrom mu yaşıyorsun cnm baya bunalımlısın
dünki yazında okudumda ondan sordum...
valla insan bunalıyor ama sırf işe girmek için işe girme...el becerileri ile uğraş ne bilem
ben bile çalışmak istiyorum ama bundan sonra parttime iş olur sorumluk istemiyorum...
gelelim bana evimin işi bitirdikden sonra oturdum oğluşlarla oynadık
alişin bacağından bişey çıkıyor baştan böcek ısırdı sandım ama koca kırmızı halkanın üzerine beyaz irin gibi bişeyler olmaya başladı eltimde acaba nazardan çıbanmı dedi
çıbanda görmedimki bakalım yarına ne olacak...
hee bu aksam eltime gittik...eşimin abisi oğlumun adaşı ömer amcasına
ayyy çalışıyor eltim binasının giriş katı büro muhasebe tutuyor
kayseri mantısı gelmiş onu yapmış şintzel patates püresi salata
ekşili köfteli çorba.....valla baya uğraşmış yemektede iyidir diyeti bozuduk bu gece
sonra çay faslı çocukların kudurması
ayy çocuklar çorba içmedi diye bir kavonoz çorba koymuş
birde bir tatlı tarafi verdi bana biküvili pudigli sen malzemeleri koy
bide o pasta kursuna gitti buzluğa böle sucuk şeklinde bişey koymuş strç flime sarıp kes bunu fırında pişir kurabiye dedi onuda koymuş..çok şaşırdım valla ikkez böyle bişi yaptı 8 senedir
işte eve geldik....çocukları uyuttuk ömerin kafasında da hafif ateş hissettim dolven verdim eğer baktım
yarında aynı ise antibiyotik başlarım valla devamlı gidemem doktora birbirlerinden geçiyor işte
bizden böle kızlar...herkese iyi geceler
çok sağol cnm inşallah bulucam yaz geçsin daha ciddi arıcam ..eşimin kıymetini bildiğimi sanıyorum ama ona sormak lazım :))inş gönlüne göre bi iş bulursun ferdacım,bu sıkıntılarında geçer o zaman,dağhanla çık gez dolaş sende biraz hem çocuğa da iyi gelir
eşinin kıymetini bil vala ferda
iyi geceler cnm
ohh afiyet olsun birsen bi kereden bişey olmaz be
doyasıya yeseydin
hemde güzel şeyler yapmış valla eltin hamarat hatun galiba
alişe de ne oluyor yaw böyle inş çıban değildir canını çok yakar
yarın olsun da haber ver bakalım bize
ayy sağol cnm yaa bana gelseydin beraber bi güzel hem söylerdik hem ağlardık..yaa sende evdesin gelsene bana sıkılınca,uzak diyemi gözünde büyüyor??ortak nokta buluruz sen istersen??ay ferdacim ya noldu sana böylecanim bencede regl oncesi sendromu tetiklemiş olabilir seni iyice..bide hava..ay bide dolunay vaktiyse insan hepten fena oluyor..
bugun bende bi ara aglayacaktim nerdeyse..evde bişey kalmamiş..dişarida cok yagmur yagiyor..annem gelemedi..eşimi aradim erken cikamam dedi..ay böyle hapse atilmiş gibi oldum..sonra topladim kendimi..serrosu sıkı sıkı giydirdim bide yagmurlugunu taktim pusete..ciktim alişverişe valla..acaip iyi geldi..maksat tabuyu yikmak :)))
ama sen belliki epey bi bunalmişsin..ne demek o canınızı sıkmayayim felan..aşkolsun!! anlat canim..o bile rahatlatir biraz insani..ay hava güzel olsa bulusalim dicem..ama senin derdin gezmek degil bence..benim gibi yapman gereken ama yapamadigin bişeymi var?? (diyetim öyle oldu..acaip sinir basiyor bana bu konuda)
yada bi hobiyle ugrassan bu zaman araliginda..yapmaktan hoşlanabilcegin bişey varmi mesela?? ahsap boyama,puzzle,slayt yapmak,dikiş vs gibi..bunlarda iyi geliyor..ay sen anlatamadan ne desek havada kalicak :S sen bi dök içini..hallederiz evelAllah :)
annem ne demiş (abiye kuzu gibi oldu buda) : dünyada ölümden baska herşeye care var :)) cok sıkılınca bunu söyler annem..sen anlat çözeriz canim benim..hiiiçççç sıkma canini :)
İnşallah iyi bi iş bulup başlarız cnm,sende çok yoruyosun kendini,dikkat et benim gibi bi gün patlarsın sende..Selam Kızlar, İyi geceler
Birsencim Ömer e geçmemiştir inşallah, sevmediğin eltinmiydi bu :)) bayağı aşmış kendini desene
Ferdacım çok iyi anlıyorum seni bende ara ara başlasam mı çalışmaya diye düşünüyorum ev hayatı hiç bana göre de değil
Gülhancım geçmiş olsun, inşallah iyileşir bir an önce akrabanıızın oğlu
Tubacım iyi yapmışsın valla, bu havalar insanın canını daha çok sıkıyo
Özlemcim bencede bordür olayını eşin yapsın kokusu falan seni rahatsız edebilir
Filizcim oh ne güzel gece uyanmıyomuş Doruk keşke bizimkide uyusa
Bize gelince hep aynı şeyler, anlatacak bişey olmadığı için bazen girip sadece okuyup çıkıyorum. Bugün Masal yine meyvesini yemedi, ev çok dağınıktı toplayamadım bi türlü çok canım sıkıldı eşime tel ettim bağardım çağardım bu gece erken geldi, öteki iştende vazgeçicek galiba inşallah yani, sonra Masal ı uyuttum 1 saat olmamıştı arkadaşım aradı Masal uyandı, işlerimi yine biteremedim, mutfağı topluyorum hala, herkese iyi geceler
muhasebe departmanı,veya insan kaynakları,idari işler vs.İyi bi iş olsun,saati belli olsun istiyorum.Wayy leziz bir sofra... afiyet olsun birsen, eltin ile bozuktunuz diye hatırlıyorum sanki eskilerden, eğer doğru hatırlıyorsam temkinli yaklaş bu sefer derim cnm...
Çıban hiç görmedim, ama acı veren sivilce diyebilirim, inş değildir yazık çocuğa...
Çok üzüldüm birsen ya ömerdemi hasta uff... inş hafta sonuna kadar iyileşirler... kuzuları görmek istiyorum ama ben ya
Dişiniz hayırlı olsun cnm, ayy filiz hatırlattın bakkk... hayırlısı ne diyim, bi belli olsun stres yapıyorum belirsizlik olunca
kaynana işte cnm ya, boşver duymazdan görmezden gel...hepimizin balında var bi tane maalesef
sünnet meselesi bizim muallakta bakalım ne zamana olacak, oyun grubu iyi olmuş rahatlar çocuk, kayınpederine geçmiş olsun cnm
Hayırlı olsun cnm inş gönlüne göre bir iş bulabilirsin, nasıl bir işte çalışmayı düşünüyorsun
oyladım bile :)) başarılar
eşine çok kızdım...
Cnm ılık suda karıştırılıyordu ölçüsü fln var tozun
Çok yağmurlar yağmış cnm gerçekten... neyse arabanın içindeymişsiniz dışarda yakalanmak kadar kötüsü yoktur... cnm öğreneyim yazıcam hemen :))
Kolay gelsin cnm, okullar kapanıyor artık seminerlerden sonra az kaldı tatile :))
Geçmiş olsun cnm, damlasuda kilo almış ne güzel sende öyle istiyordun sevindim
Birsen cnm ay bu yazının başını dikkatsizce beyin kanaması diye okudum Allah korusun bir an içim ürperdi... Rabbim evlatlarımızı korusun inş. yağmur sizide vurdu demek...
cnm benim daha kesin değil sanırım o gün bi plan varmış dayımların bana daha önceden söylemişlerdi ama ben unutmuşum,eğer kesinleşirse haber vericem bende birsenin numarası var..sende bu kadar geç saate kadar oturma yazık yat dinlenn...Kızlar selam nasılsınız, a.s.
Çarşambadan sonra internete giremicem, bu yüzden buluşma işini yarın kesinleştirelim istiyorum, kolaylık olsun diye faceden cumartesi günkü buluşmaya gelmek isteyenlere toplu mesaj attım, herkes durumunu yazarsa daha kolay kesinleştirebliriz, a.s
Kızlar yol gözümde büyüyor kağanla ikimiz hiç bu kadar saat otobüsle tek bşaımıza gitmedik inş. beni perişan etmez, bi doluda bagajımız olacak, bu aralar uykularımda çok düzensiz gece 4 oldu uyuyamadım, kağan 6.30 - 7 gibi uyanıyor sabah, 2.5 - 3 saatlik uykularla çok zorlanıcam gibi...:a015: hayırlısı artık
Ay bugün parkta çok sevimsiz bir olay yaşadım ve oldukça etkilendim, onuda anlatıcam sonra,
Şimdi kitabımı okumaya devam edeyim, okuduğum kadarıyla faydalı bir kitaba benziyor ama kendi kendine uyutma yöntemleri sanki ilk aydaki bebeklere daha yönelik gibi...
Allah kolaylık versin cnm işin zor valla,annenede ne diyimki!!çok çok geçmiş olsun tekrar..günaydın kızlar sinirim tepemde sabahın 5.30 kalkan ali ile 6.40 kadar uğraştım...tam daldım
ömer ağlıyo ,ağlamak ne kelime yıkıyor ...hemen fırladım...cayı cayır yanıyor..hemen dolven verdim arkasından ateşini ölçtüm 39,6 yarım saat oldu 38,5 olmuş...ama ömer hasta iken çok zor ateşe karşı zaafı var aliden daha fazla ateşleniyor ve benim tuvalete gitmeme müsade etmiyor...
annemi aradım...anne ömerde ateşlendi gel diye...bana tlf da gülüyor delimisin sen diyor....
bende sen delimisin dedim....şimdi ben nasıl geleyim evdekiler ne yiyecek....kardeşim işten bize gelir dedim....babamda evde yemek yese gam yemem ....gece hep geç gelen tip c.tesiye kadar kalırsın c.tesi döneriz size dedim ...c.tesiye birsürü zaman var diyor....bıktım valla herzaman çocuklar hasta olduğunda annem böyle yapıyor....sürekli ben ona gidiyorum ne olacak 3 günlüğüne gelse ....
bu durumlarda kaynanamdan dahada nefret ediyorum........offfffffffffff
aman boşver bu yılda böyle olsun,bidahaki yıl çok daha güzel bitatil yaparsın ne olcak önemli olan dinlenmek kafa dağıtmak..kizlar bu arada ben tatil işinden vazgectim..kaldik karamürsele gene..napalim..tuba butik otel..özellikleri kapali büfe,temizlik yok,dus,tv,balkon vs
bigün izmite bigün bursaya bigün termale derken geciririz günleri..aksamlari sahile ineriz..zaten eşimin tüm dayilari teyzeleri cevremizde olcak..onlara takiliriz..böyle böyle geciririz günleri :) neyse stresinden kurtuldum enazindan..cok zor kafana göre otel bulmak ya..daha dogrusu cok var da hep antalya,cesme,didim vs oralarda..serrayla hayatta cesaret edemem valla..
kizimin kahvaltisini hazirliyayim :) of bu gec yatmak benim düzenimi cok bozuyor ya..valla gözümü acamiyorum..ama uyumicam inşaAllah..sonra gece gec yatiyorum..
Cnm sanada Allah kolaylık versin..günaydın herkese nasılsınız kızlar bize gelince kayınvalidem geldi pazar günü ben işe başlayınca eşimle birinin ilgilenmesi gerekiyordu şimdilik bir problem yok aramızda umarımda olmaz sonuçta eşimin annesi iyi yada kötü dün eşimin iş arkadaşları vardı geçmiş olsuna geldiler geç yattım uykusuzum şimdi işlerde çok yoğun bakalım evdede üç bebeğim var
birsencim geçmiş olsun canım
evet cnm sıkıldım biraz bende ama geçecek inşallah..Duruyla ilgili düşüncelerinde çok haklısın,hepimiz böyleyiz,onun için çalışmıyormusun..fedakarlıklarımız hep onlar için ben bugün gezip tozamıyorsam oğlum için başka ne oalcakki!!gunaydın kızlarrr
bırsencım zor canım ya senın işinde allah yardımcın olsun ıkı cocukla zor ama çok şükür buyuduler eskısı kadar sana baglı degıller rahat rahat oynayabılıyorlar artık az daha sabret canım rahat gunlere az kaldı annenıde takma kafana hıc kabullenmekten baska bı care yok durumu
esenım inşallah bakalım durunun kontrolu var sabahtan ondan sonra eşime bı rıca edecem bakalım bıraz naz bıraz işve getırır herhalde :)) senın evın nerde bacım karşıyı hıc bılmıyorum ben
burcucum ınsallah esene gelmeye calısacam ona sözüm var zati ama eger gelemezsemde ararım senı kadıkoye yanınıza ugrarım mukakkakk
gülhan maşallahh valla hızına okurken yetısemıyorum bu ne yogunluk bacım oyun kulubu fıkrı guzelmiş günde 1 2 saat ıyı olur gercekten
hande inşallah hayırlısı olur hakkınızda ınsallah yenı bi işe gırmek cok zor psıkolojık olarak stresı yetıyor valla allah yardımcınız olsun
ferda sen gıdıyomusun esene bıara konusalım bacım
banucum gozun aydın kaynanan gelmiş:) neysekı ilgiliymiş kalkmıs gelmıs oguluna bakmaya sanada kolay gelsın canım
tulaycım merhaba canım
bıze gelınce yenı eve alışıyorus yavas yavas hala eksıkler cok ama sabahları eşimle basbaşa işe gelıp gıtmek hoş oldu ne yalan soyluyeyım laflıyorus yolda guzel oluyo onu ıskeleye bırakıp dönüyorum bende koşuyoluna
duru acayıp annecı oldu yakamdan düşmüyor tuvalete gıdemıyorum hep sarılmak ıstıyo kucagımda olmak ıstıyor o boyle olunca banada işe gelmek ezıyet olmaya basladı
dun iş çıkısı aldık kızımı goturduk atlı karıncalara cocuk alısık degıl evde bukadar kalmaya nasıl mutlu oldu cıldırdı sıpaa oynadı oynadı 10da döndük eve bazen canım okadar yanıyokı onu seyrederken nasıl bı sorumluluk duygusudur bu adamı yakıyor resmen gelecek kaygısı en ıyısı olsun duygusu guzel olan herseyı hayal edıyo ınsan bı yandanda hayat bı okadar zorlasıyo masraflar artınca oldugu kadar dıyorum bende herseyden once ona öle saf bı sevgıyle sefkatle buyutuyoruskı onu boyle düşününcede durunun en ıhtıyacı oldugu sey bu dıyıp rahatlıyorum amannn sabah sabah bunalımmı oldum nee:)
ferda daralmışsın baya anlıyorum senı ama bıraz daha sabret derım ben hem iş bakarsın yavas yavas hem daghan bıraz daha farkında olur buyudugunun acele etme iş konusunda yazıda rahat rahat gecır oğluşunla sonbahara dogru nasılsa bı iş bulursun
neyse cenem düştü opuyorum hepınızı
haa buarada kızlar hadı durumla kocişe destek oylayın biziklava:
SABAH Babalar Günü - Fotoğraflar CANIM BABAM
All işte bu da bende gel güzelim gel sende gel,katıl bu kervana..anam tuba sen ben,bigün bende buluşup ağlayalım olmazmı ??Merhaba Kızlar,
cnm nazar değdirdin çocuğa,dillendirme bidaha!!:)Bir liste okudum dün, o kadar cok isim var ki. Prima'yi bilmiyordum, Ariel'i de. Prima'yi bende kullaniyorum, hatta stoklamistim epeyce. Bundan sonra bende almayayim canim.
Dün gece tozuttu yine cocuk Ferda'cigim maalesef, 2-3 kere uyandi aglayarak. Zaten ben ne zaman istahi iyi desem, yemiyor. Uykusu iyi desem, uyumuyor. Benim nazarim degiyor bu cocuga ya, bir daha agzimi acmayayim.
Keyfin yok anladigim kadariyla canim. Üst üste yasadigin sIkIntilar birikmistir ve bir degisim istiyorsun artik yasaminda degil mi? Umarim, keyifli ugrasilar bulursun ve atlatirsin bu bunalimi canim...
Ya ben tüm gün ac biraksam, hic aranmayacak bu cocuk canim, öyle beter bir seviyede yani...Neden böyle yapiyorlar hic anlamiyorum? Oyun kulübü isi gercekten iyiymis, bende birkac yerle görüstüm, Doruk ayarinda hic cocuk olmadigi icin almayi istemediler. Diger alternatiflerde bana cok uzak, hergün gidip gelemeyecegim isin tatil dönüsüne kadar askiya aldim.
Evet yapacagimiz cok basit birsey, almayacagiz o kadar. Ben mesela en basitinden coca cola icmiyorum, almiyorum yillardir. Mc Donalds'a gitmiyorum, gitsemde birsey almiyorum. Irkci duygularim hic yok, sivil Yahudilerlede bir sorunum yok. Ama Abd, Avrupa ve onlarin yavrusu Israil, insanligin düsmani zalimler. Yapabilecegimiz en basit seyi, neden yapmayalim...
Arada yaz canim firsat yaratirsan, Özgü'den havadisleri merak ediyorum...
Canim esinle sorununuz is kurmak istemesi mevzusundaydi degil mi? Insallah asarsiniz ya, seninle bu konuda uzlasamiyorsa, neden bir süre askiya almayi düsünmüyor ki?
Hayirlisi olsun canim, insallah sevinecegin bir haber alirsin ve alir almazda bizimle paylasirsin.kaydirigubbakcemile3
Birsen Allah sana sabir versin canim, okuyunca ben bile strese girdim buradan. Rüyamda yine seni gördüm, var bu iste bir hayir. Sedir gibi birseyin üzerine oturmus, ayaklarini uzatmis, kara kara düsünüyorsun. Cok mahsun duruyorsun. Bende hazirlaniyorum, yola cikacakmisim. Sana avuc icimde birseyler veriyorum, öpüyorum sariliyorum, teskin ediyorum falan. Bir göz kagit para, bir gözde kagit ama sanki para degil gibi. Bu seni rüyamda ikinci görüsüm ve ben bu aralar pek seyrek rüya görüyorum. Sanirim sIkIntini görmüsüm, kagit parada temiz haber demek derdi anneannem...
Tuba tatil planlariniz ne zamandi ki? Valla Ege taraflarina gitmeyi düsünürsen, hele de sakin ve rahat bir tatil istiyorsan, esimin köyünde cok güzel pansiyonlar var, tavsiye ederim.
Insallah iyi bir is bulursun canim ya, seni aglatacak kadar sinir etmislerse, ciddi bir sorun var demektir. Ve evinide bir an önce alirsin ve kurtulursun. Zamana birak herseyi, cözülmeyecek sorun yok bence...
Kendi evinde neden yapmiyor ki? Sinir ya bu görümceler. Bizimkide benimle konusmuyor ama esim araciligiyla benden bikini ve elbise istiyor sabah. Alirim dedim, cikmaz ayin son Persembesine...kaydirigubbakcemile
Doruk'da öyle canim, 250 gram vermis bir ayda. Cok moralim bozuluyor ama zorlamakta bir cesit siddet, zorlamiyorum pek. Ne yapalim, bu da böyle bir sürec, kabul etmek gerek...
ohh elien sağlık cnm,oyyy cok yoruldum kizlar..anam ne kadar ütü varsa ki epey bi vardi hepsini yaptim..ama bittim valla..serrosla birlikte yemekte yaptik..camasir bulaşik balkon derken anca oturdum..türk kahvemide içtim..hemen uyumak istiyorummmmm..öptüm hepiniziiiii a.s.
kızlar ömerin kanında mikrop çıktı allahtan bugün götürdük hemen yükselmeden iğne verdi doktor....
annemdeyiz canımı acayip sıktı o kadar bunalıyorumki.....offfffffffffffffffff
ferda yaa tlf nında yok bende ....c.tesi burcu kadıköyden metrobüse binecek ve bahçelievler ömürde buluşacağız oradanda bizi nurten eşi ile alacak floryaya gideceğiz yoksa işin cnm sende gel...
ohhh senide gördüm sordum rahatladım
Gulsah canım sende yerlestın sanırım evıne.Ama yorgunluk tavan yapmıstır.Ahh gelecek kaygısı malesef hep var canım.Allah bır sekılde yardım edıcek bebışlerımıze.
Esen davetın ıcın cok saol canım.Keske yakın olsakta atlayıp gelıversem.
Nuran canım zayıflama ılacınamı basladın sen.Ya bence hıc gerek yok.Sonucta mutlaka zararı vardır.Bence doğal yolla basarabılırsın.
Özlem yıne yoğun valla ozenıyorum bazen sana canım.2.hamılelığı bıle bıtırdın.1 sene zorluktan sonra cocuk mevzuu kapanmıs olucak.Sende ısıne gucune bakıcan.
Anaamm gözlerim doldu hatun bugün evde oturdu,Gülhan nasıl oldu?? :))Selam KIZLAR
Bır ton alıntı yaptım.Antıka pc kapandı ve hepsı uctu.Acaıp gıcık oldum sımdı yaa.
Tubacım tatıl planın supermıs.Kapalı bufe hee:)))Bursa yolları demıssın bır de?Sevınsek mı acaba?Bır de ballı sut denedım canım hıc sevmedı.Ama ben cocuğa gunluk sıse sut ıcırmeyı denemıstım.Oda bıraz ağır tabı.Gecen hafta pınar ın 1 yas sutunu aldım.1 bıberona 1 kaşık mama koyup gece verıyorum.Muhallebı ve kahvaltıyada katıyorum.Gunde 500 ml edıyor zaten.Gunluk sutude buyuyunce ıcer napayım artık.
Sıbelcım pes yanı hem calıs hem cocuk bak.Bır de gösterıs ıcın evını kullansınlar.Nasıl bır zıhnıyet bu yaa.Bosver sende bırak onlar temızlesın evı fılan dıyorum ama ınsanın kendı evı netıcesınde.Is te bunalmıssın sıkma cok sanını ya baska ısmı yok bak el altından bırseyler.
Bırsen gecmıs olsun canım.Iğne hemen ıyılestırır ınsallah oğlumu.Annene gıtmıssın.Gormemezlıkten gel canım ya napıcaksın bıraz daha sabır ıste.
Ayy herkeste bır bunalım yaa.Hadı kızlar toplanın artık sağlık olsun gerısı boş.Modlar yukselsınnnn
Ben de bugun evdeydım hep.Alp ısten gelınce bı market yaptık.Ama posetler bıle ortada hala.Oğleden sonra Bora bır cıldırdı sebebsız sebebsız ağladı durdu.Sanırım dıs gelıyor yıne.Yarım olcek calpol verdım uyuttum sımdı.Aşkı memnu tekrarı varmıs bırazdan ona bakıcam sonrada yatarım.
cnm fazla özenme sende yap bitane daha tutanmı var:)) kaydirigubbakcemile3Gulsah canım sende yerlestın sanırım evıne.Ama yorgunluk tavan yapmıstır.Ahh gelecek kaygısı malesef hep var canım.Allah bır sekılde yardım edıcek bebışlerımıze.
Esen davetın ıcın cok saol canım.Keske yakın olsakta atlayıp gelıversem.
Nuran canım zayıflama ılacınamı basladın sen.Ya bence hıc gerek yok.Sonucta mutlaka zararı vardır.Bence doğal yolla basarabılırsın.
Özlem yıne yoğun valla ozenıyorum bazen sana canım.2.hamılelığı bıle bıtırdın.1 sene zorluktan sonra cocuk mevzuu kapanmıs olucak.Sende ısıne gucune bakıcan.
ohh gez gez mangal filan süper valla,bayılırım.iyi geceler kızlarra.s.
ben okuldaydım malum sonra eve geldim üstümü değişti eşim ve kuzeniyle birlikte sahilde mangal yakmaya gittik oh valla iyi geldi
sonra Ahsenciğimi alıp eve geldik mamasını yedi uyudu kuzucum
bende tv ye bakıp yatıcam şimdi yarın sabah Ahsene su çiçeği aşısı vurdurucam erken kalkmalıyım yani hem kontrolü de var .
gülhan hayret evde oturmuşsun başımıza taş yağacak:))
birsencim tlf da konuştuk ama tekrar geçmiş olsun canıma.s.
pınar nerelerde zilli kızıyla habire geziyor heee:)))
sibelcim canım insanlar dengesiz yapacak bişe yok kendini üzdüğünle kalırsın sıkmamaya çalış bitanem el altından da bi iş bakarsın kendine inşallah istediğin gibi bir iş bulursun canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?