2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

zeynebi uyuttum kociş de nöbetten geldi
bi akrabaları hastaymış hastaneye yatırmışlar bu da orda çalışıyo diye gel demişler oraya gitti
belim fena ağrıyo kıvrılayım zeynebimin yanına görüşürüz

cok yorma kendini yat dinlen

Bir liste okudum dün, o kadar cok isim var ki. Prima'yi bilmiyordum, Ariel'i de. Prima'yi bende kullaniyorum, hatta stoklamistim epeyce. Bundan sonra bende almayayim canim.

Dün gece tozuttu yine cocuk Ferda'cigim maalesef, 2-3 kere uyandi aglayarak. Zaten ben ne zaman istahi iyi desem, yemiyor. Uykusu iyi desem, uyumuyor. Benim nazarim degiyor bu cocuga ya, bir daha agzimi acmayayim.

Keyfin yok anladigim kadariyla canim. Üst üste yasadigin sIkIntilar birikmistir ve bir degisim istiyorsun artik yasaminda degil mi? Umarim, keyifli ugrasilar bulursun ve atlatirsin bu bunalimi canim...

Ya ben tüm gün ac biraksam, hic aranmayacak bu cocuk canim, öyle beter bir seviyede yani...Neden böyle yapiyorlar hic anlamiyorum? Oyun kulübü isi gercekten iyiymis, bende birkac yerle görüstüm, Doruk ayarinda hic cocuk olmadigi icin almayi istemediler. Diger alternatiflerde bana cok uzak, hergün gidip gelemeyecegim isin tatil dönüsüne kadar askiya aldim.

Evet yapacagimiz cok basit birsey, almayacagiz o kadar. Ben mesela en basitinden coca cola icmiyorum, almiyorum yillardir. Mc Donalds'a gitmiyorum, gitsemde birsey almiyorum. Irkci duygularim hic yok, sivil Yahudilerlede bir sorunum yok. Ama Abd, Avrupa ve onlarin yavrusu Israil, insanligin düsmani zalimler. Yapabilecegimiz en basit seyi, neden yapmayalim...

ay kızlar sizleri şölye iki satır okumak bile iyi geliyor arada bir girip hiç yazamasam da.
ama bugün selam vermeden kaçmayayım dedim. iyi geceler herkese.

Arada yaz canim firsat yaratirsan, Özgü'den havadisleri merak ediyorum...

Canim esinle sorununuz is kurmak istemesi mevzusundaydi degil mi? Insallah asarsiniz ya, seninle bu konuda uzlasamiyorsa, neden bir süre askiya almayi düsünmüyor ki?

Hayirlisi olsun canim, insallah sevinecegin bir haber alirsin ve alir almazda bizimle paylasirsin.kaydirigubbakcemile3

Birsen Allah sana sabir versin canim, okuyunca ben bile strese girdim buradan. Rüyamda yine seni gördüm, var bu iste bir hayir. Sedir gibi birseyin üzerine oturmus, ayaklarini uzatmis, kara kara düsünüyorsun. Cok mahsun duruyorsun. Bende hazirlaniyorum, yola cikacakmisim. Sana avuc icimde birseyler veriyorum, öpüyorum sariliyorum, teskin ediyorum falan. Bir göz kagit para, bir gözde kagit ama sanki para degil gibi. Bu seni rüyamda ikinci görüsüm ve ben bu aralar pek seyrek rüya görüyorum. Sanirim sIkIntini görmüsüm, kagit parada temiz haber demek derdi anneannem...

Tuba tatil planlariniz ne zamandi ki? Valla Ege taraflarina gitmeyi düsünürsen, hele de sakin ve rahat bir tatil istiyorsan, esimin köyünde cok güzel pansiyonlar var, tavsiye ederim.

Insallah iyi bir is bulursun canim ya, seni aglatacak kadar sinir etmislerse, ciddi bir sorun var demektir. Ve evinide bir an önce alirsin ve kurtulursun. Zamana birak herseyi, cözülmeyecek sorun yok bence...

Kendi evinde neden yapmiyor ki? Sinir ya bu görümceler. Bizimkide benimle konusmuyor ama esim araciligiyla benden bikini ve elbise istiyor sabah. Alirim dedim, cikmaz ayin son Persembesine...kaydirigubbakcemile

Doruk'da öyle canim, 250 gram vermis bir ayda. Cok moralim bozuluyor ama zorlamakta bir cesit siddet, zorlamiyorum pek. Ne yapalim, bu da böyle bir sürec, kabul etmek gerek...

sıkma canını sıbelcım hıc bunalmaa allah gonlune gore verecek tez zamanda ınan ıyorum ben bunaa:)

Saolasın tatlım inşallah :Saruboceq:

canım yaaa sıkma canını sabret herşeyde vardır bir hayır
birazda havalarda kötüde ondan daha beter streslenliyor
sen gönlünü ferah tut

Teşekkürler Nurancım pek havalarla alakası yok ama

İznim temmuzun ilk haftası tatlım ya.Bizi düşünenmi var allah aşkına nasıl anlayışsız insanlar ben kavrayamıyorum zaten.

İnşallah Filizcim en kısa zamanda tek dileğim bu.Silivride oturuyor normalde tüm yakınlarımız bizim burda.Kaynana ve kayınpederin yanında yük olduğu yetmedi daha başka kime sarsam diye düşünüyor.Gidiyor çok şükür ama bizide bitirdi.Hayatımda hiç kimseden bu kadar fazla tiksinmemiştim.Çok ağır oldu sanırım ama böyle içimden geçenler.

sibelcim iş hayatı gerçektende çok yorucu ve stresli insanlar çok ikiyüzlü umarım gönlüne göre iyi bir iş bulursun

allah sağlık versin birsencim,hasta çocuk zor gerçekten,allah sanada kolay gelsin

sibelcim belki havalardan insan daha kasvetli.Sıkma canını,kk bu aralar bunalım takılıyo herhalde,herkes sıkıntılı

ben de bugün nefes almakta zorlandım,çok çabuk yoruldum.Anlamadım valla

cok yorma kendini yat dinlen

yattım ayttım cnm tam 2 saat yattık kzıımla çok iyi oldu ama baya sancım vardı rüyama bile girmiş
karnım hiç yok hamile değilmişim ama durduk yere karnım morarmış apar topar hstaneye gidiyormuşuz
rüyada bile rahat yok valla he
sen naıslsın cnm?hanzade nasıl?baişladın mı acai berry e inş iyi gelir valla

oyyy cok yoruldum kizlar..anam ne kadar ütü varsa ki epey bi vardi hepsini yaptim..ama bittim valla..serrosla birlikte yemekte yaptik..camasir bulaşik balkon derken anca oturdum..türk kahvemide içtim..hemen uyumak istiyorummmmm..öptüm hepiniziiiii a.s.

ohh maşallahın var valla güle güle kirlet cnm hem evi hem kıyafetleri
kız bizede gelsene bi gün evimi mok götürecek yakında:kedi:
yat dinlen cnm sen
iyi geceler

herkese neler olmuş böyle hastalıklar can sıkıntıları bi ben sanıyordum böyle olan... havalardan mıdır nedir? birsen'im nasıl oldu kuzucuk? iyi haber yok muuuu

kızlar ömerin kanında mikrop çıktı allahtan bugün götürdük hemen yükselmeden iğne verdi doktor....

annemdeyiz canımı acayip sıktı o kadar bunalıyorumki.....offfffffffffffffffff

ferda yaa tlf nında yok bende ....c.tesi burcu kadıköyden metrobüse binecek ve bahçelievler ömürde buluşacağız oradanda bizi nurten eşi ile alacak floryaya gideceğiz yoksa işin cnm sende gel...
ohhh senide gördüm sordum rahatladım

dikkat et canım kendine yaaa iş yapcam falan diye yorulma aman iş bitmez onun için sakın sıkıntıya girme acai berry ye baslamadım ya dogum kontrol hapım bitti bugun regl oldum bitince baslıcam hem hapa hem rejime :lepi:
ohhh maşallah baya iş yapmıssın iyi olmus
ayyy bendede bi ütü biriktii ayy bi ordu yasıyor evde sankii ama yapmaya yüregim yok nolcak bu halimmm:çok üzgünüm:

canımm cok gecmiş olsunn noluyor böle bu oğluşlara yahuu biri hastalanıyor öteki hastalanıyor kıyamam yaaa neyseki hemen götürmüşsünüzde öğrenmişsiniz cok gecmiş olsun canım

Selam KIZLAR

Bır ton alıntı yaptım.Antıka pc kapandı ve hepsı uctu.Acaıp gıcık oldum sımdı yaa.

Tubacım tatıl planın supermıs.Kapalı bufe hee:)))Bursa yolları demıssın bır de?Sevınsek mı acaba?Bır de ballı sut denedım canım hıc sevmedı.Ama ben cocuğa gunluk sıse sut ıcırmeyı denemıstım.Oda bıraz ağır tabı.Gecen hafta pınar ın 1 yas sutunu aldım.1 bıberona 1 kaşık mama koyup gece verıyorum.Muhallebı ve kahvaltıyada katıyorum.Gunde 500 ml edıyor zaten.Gunluk sutude buyuyunce ıcer napayım artık.

Sıbelcım pes yanı hem calıs hem cocuk bak.Bır de gösterıs ıcın evını kullansınlar.Nasıl bır zıhnıyet bu yaa.Bosver sende bırak onlar temızlesın evı fılan dıyorum ama ınsanın kendı evı netıcesınde.Is te bunalmıssın sıkma cok sanını ya baska ısmı yok bak el altından bırseyler.

Bırsen gecmıs olsun canım.Iğne hemen ıyılestırır ınsallah oğlumu.Annene gıtmıssın.Gormemezlıkten gel canım ya napıcaksın bıraz daha sabır ıste.

Ayy herkeste bır bunalım yaa.Hadı kızlar toplanın artık sağlık olsun gerısı boş.Modlar yukselsınnnn

Ben de bugun evdeydım hep.Alp ısten gelınce bı market yaptık.Ama posetler bıle ortada hala.Oğleden sonra Bora bır cıldırdı sebebsız sebebsız ağladı durdu.Sanırım dıs gelıyor yıne.Yarım olcek calpol verdım uyuttum sımdı.Aşkı memnu tekrarı varmıs bırazdan ona bakıcam sonrada yatarım.

Gulsah canım sende yerlestın sanırım evıne.Ama yorgunluk tavan yapmıstır.Ahh gelecek kaygısı malesef hep var canım.Allah bır sekılde yardım edıcek bebışlerımıze.

Esen davetın ıcın cok saol canım.Keske yakın olsakta atlayıp gelıversem.

Nuran canım zayıflama ılacınamı basladın sen.Ya bence hıc gerek yok.Sonucta mutlaka zararı vardır.Bence doğal yolla basarabılırsın.

Özlem yıne yoğun valla ozenıyorum bazen sana canım.2.hamılelığı bıle bıtırdın.1 sene zorluktan sonra cocuk mevzuu kapanmıs olucak.Sende ısıne gucune bakıcan.

iyi geceler kızlarra.s.
ben okuldaydım malum sonra eve geldim üstümü değişti eşim ve kuzeniyle birlikte sahilde mangal yakmaya gittik oh valla iyi geldi
sonra Ahsenciğimi alıp eve geldik mamasını yedi uyudu kuzucum
bende tv ye bakıp yatıcam şimdi yarın sabah Ahsene su çiçeği aşısı vurdurucam erken kalkmalıyım yani hem kontrolü de var .

gülhan hayret evde oturmuşsun başımıza taş yağacak:))

birsencim tlf da konuştuk ama tekrar geçmiş olsun canıma.s.

pınar nerelerde zilli kızıyla habire geziyor heee:)))

sibelcim canım insanlar dengesiz yapacak bişe yok kendini üzdüğünle kalırsın sıkmamaya çalış bitanem el altından da bi iş bakarsın kendine inşallah istediğin gibi bir iş bulursun canıma.s.

inşalalh cnm çok sağoll..bugün daha iyiyim..
Bak ne kadar anlayıslı bır esın var canım.Iyı yonlerını dusun ama ben senı cok ıyı anlıyorum.Sabah ıletırım canım.Alp te cok sevmıs Anılı.Hem sen msn kullanmıyormusun seker.
çok sağol bugün beni aradığın için çok düşüncelisin arkadaşım.o kadar iyi geldiki sesini duymak ondan sonra biraz daha açıldım zaten.kafam dağıldı.Sağolsun Anıl düşüncelidir ama bu sefer onu bile aştı benim sıkıntılar..neyse unutalım artık..msn kullanıyorum aslında ama kk ya üye olduğumdan beri hiç açmaz oldum.İstersen ekle cnm özelden yazıyım ben sana..ok?
valla ne oldu bende bilmiyorum Birsencim ama bugün daha iyiyim,regl de olucam onunda etkisi var tabii,,ayy geçmiş olsun çocuklara çok üzüldüm..
çok sağol cnm inşallah bulucam yaz geçsin daha ciddi arıcam ..eşimin kıymetini bildiğimi sanıyorum ama ona sormak lazım :))
ayy sağol cnm yaa bana gelseydin beraber bi güzel hem söylerdik hem ağlardık..yaa sende evdesin gelsene bana sıkılınca,uzak diyemi gözünde büyüyor??ortak nokta buluruz sen istersen??
Cnm düşünüyorum bende bi uğraş buluyum diyorum ama Dağhanla yapabilecekmiyimki sanki??Biraz beceriksizmiyim ben acaba,hiç güvenmiyorum kendime,zaten pek elişinden anlamam,beceremiyorum yanii..Bi kurs filan olsa nasıl gidicem diyorum,,,Biraz yalnızım burda,bütün arkadaş çevrem ankara ve mersinde kaldı,Şimdiye kadar Dağhanla zaten anlamıyordum ama artık bende dolaşmak gezmek istiyorum ama olmuyor,eski arkadaş ortamlarımı çok özledim..neyse deşilmiyim,ben bi ara anlatırım sana durumları ama seninde fırsatın olursa görüşelim olurmu??çok şükür dediğin gibi ölümden başka herşeyin çaresi var..Allah yaşatmasın??
İnşallah iyi bi iş bulup başlarız cnm,sende çok yoruyosun kendini,dikkat et benim gibi bi gün patlarsın sende..
muhasebe departmanı,veya insan kaynakları,idari işler vs.İyi bi iş olsun,saati belli olsun istiyorum.
cnm benim daha kesin değil sanırım o gün bi plan varmış dayımların bana daha önceden söylemişlerdi ama ben unutmuşum,eğer kesinleşirse haber vericem bende birsenin numarası var..sende bu kadar geç saate kadar oturma yazık yat dinlenn...
Allah kolaylık versin cnm işin zor valla,annenede ne diyimki!!çok çok geçmiş olsun tekrar..
aman boşver bu yılda böyle olsun,bidahaki yıl çok daha güzel bitatil yaparsın ne olcak önemli olan dinlenmek kafa dağıtmak..
Cnm sanada Allah kolaylık versin..

evet cnm sıkıldım biraz bende ama geçecek inşallah..Duruyla ilgili düşüncelerinde çok haklısın,hepimiz böyleyiz,onun için çalışmıyormusun..fedakarlıklarımız hep onlar için ben bugün gezip tozamıyorsam oğlum için başka ne oalcakki!!

Bi gün haberleşelim böyle olmaz ,dertelşiriz azcık..
All işte bu da bende gel güzelim gel sende gel,katıl bu kervana..anam tuba sen ben,bigün bende buluşup ağlayalım olmazmı ??
Haklısın çalışmakda çözüm değil belki şu a ban öyle geliyor.
Bu arada cidden bi gün eşinle filan bekliyoruz,Anılda istiyor bilgin olsun...sende bana özelden at tel.numaranı görüşelim cnm ok??
cnm nazar değdirdin çocuğa,dillendirme bidaha!!:)
ohh elien sağlık cnm,

neyse haberleşicez cnm ben arıcam seni,tekrar geçmiş olsun..

yaaa haklısın ama yan etkisiz gibi görünüyor kullananlarla konustum
yaa kendim basarmıyorum yiyorum yaaa süt verdiğim zamanlardan alıskanlık kaldı valla 5 kilo üstüme yapıştı sankii
neyse bi denicem umarım faydasını görürüm

kızlar ben cıkıyorum kocişimin yanına gideyim kıyamadım kanalları dolanıyor izleyecek bişi bulamadı heralde gidiyimde beni izlesin gece gelirim gene

Anaamm gözlerim doldu hatun bugün evde oturdu,Gülhan nasıl oldu?? :))
ayy artık gülüyormuyum nee..tekrar sağol arkadaşım aradığın için süper geldi..Boranın kesin dişi geliyodur Gülhan geçen Dağhanda öyledi acayip sinirliydi,ağlayıp durdu..
cnm fazla özenme sende yap bitane daha tutanmı var:)) kaydirigubbakcemile3

sıkıyosa tabii zemuszemus

ayy yoksa formun bozulur diyemi korkuyosun doğru söyle??
ohh gez gez mangal filan süper valla,bayılırım.
Hadi bakalım inşallah ateşsiz atlatırsınız aşıyı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…