canım seni anlıyorum iş yerindeki huzursuzluk insanı inanılmaz mutsuz ediyor aynı zamandada çözülemiyecek hale getiriyor herşeyi bence tatil iyi gelebilir sana çok huzursuzsan bi düşün ama her gittiğin yerdede problem yaşayabilirsin sen özeldeydin sanırım bu sebeple insanlar daha bencil olabilir bide en kaprisli çalışan eğitimcilerdir unutma bence herşey üst üste gelmiş biraz sakinleşip akıllıca karar vermelisin.Bu arada fotoğraflara bayıldım hele oğlunun kur meselesine çok güldüm.Merhaba Kızlar,
Ay geçmişi okuyacaktım tam ama o kadar canımı sıktılarki oda kaldı.
Ağlaya ağlaya gözlerim kan çanağına döndü.Sadece Ferda'nın canı sıkkınmış benim gibi oda ağlıyormuş tatlım ben geleyimde en iyisi birlikte ağlayalım.
Bende çok bunaldım kızlar.Acilen bir iş değişikliği yapmalıyım sanırım.Yeni bri kan bana iyi gelecek.Burdaki insanlardan,bencilliklerinden çok bunaldım.Rest çekip çıkayım diyorum,biryandan da ev değiştirme fikrimden ötürü geri plana itiyorum.Evi muhakkak değiştirmeliyim kafaya koydum.Yoksa ordaki huzursuzluklarda beni daraltacak.
Kusura bakmayın kızlar hakkaten böyle kötü haberlerle can sıkmak istemem ama hiçmi hiç keyfim yok benimde.Hayattan zevk alamaz oldum.Ferdacım inan çalışmak bir çözüm değil sıkıntılarını unutmak için.İşin sorumluluğu daha da çok geriyor.Çokkkk sıkıldım kızlar çokkkkkkkkkkk mafoldumben
canım çok geçmiş olsun bu buluşmayada gelemiyorum ne bahtsızım ya ben.kızlar ömerin kanında mikrop çıktı allahtan bugün götürdük hemen yükselmeden iğne verdi doktor....
annemdeyiz canımı acayip sıktı o kadar bunalıyorumki.....offfffffffffffffffff
ferda yaa tlf nında yok bende ....c.tesi burcu kadıköyden metrobüse binecek ve bahçelievler ömürde buluşacağız oradanda bizi nurten eşi ile alacak floryaya gideceğiz yoksa işin cnm sende gel...
ohhh senide gördüm sordum rahatladım
canım benim bu ara havalardan mı çocuklar huysuz inşallah bi rahatsızlığı yoktur.Selam KIZLAR
Bır ton alıntı yaptım.Antıka pc kapandı ve hepsı uctu.Acaıp gıcık oldum sımdı yaa.
Tubacım tatıl planın supermıs.Kapalı bufe hee:)))Bursa yolları demıssın bır de?Sevınsek mı acaba?Bır de ballı sut denedım canım hıc sevmedı.Ama ben cocuğa gunluk sıse sut ıcırmeyı denemıstım.Oda bıraz ağır tabı.Gecen hafta pınar ın 1 yas sutunu aldım.1 bıberona 1 kaşık mama koyup gece verıyorum.Muhallebı ve kahvaltıyada katıyorum.Gunde 500 ml edıyor zaten.Gunluk sutude buyuyunce ıcer napayım artık.
Sıbelcım pes yanı hem calıs hem cocuk bak.Bır de gösterıs ıcın evını kullansınlar.Nasıl bır zıhnıyet bu yaa.Bosver sende bırak onlar temızlesın evı fılan dıyorum ama ınsanın kendı evı netıcesınde.Is te bunalmıssın sıkma cok sanını ya baska ısmı yok bak el altından bırseyler.
Bırsen gecmıs olsun canım.Iğne hemen ıyılestırır ınsallah oğlumu.Annene gıtmıssın.Gormemezlıkten gel canım ya napıcaksın bıraz daha sabır ıste.
Ayy herkeste bır bunalım yaa.Hadı kızlar toplanın artık sağlık olsun gerısı boş.Modlar yukselsınnnn
Ben de bugun evdeydım hep.Alp ısten gelınce bı market yaptık.Ama posetler bıle ortada hala.Oğleden sonra Bora bır cıldırdı sebebsız sebebsız ağladı durdu.Sanırım dıs gelıyor yıne.Yarım olcek calpol verdım uyuttum sımdı.Aşkı memnu tekrarı varmıs bırazdan ona bakıcam sonrada yatarım.
canım mangal süper olmuş bu okulun son günlerinde insan bunalıyor iyi yapmışsın.iyi geceler kızlarra.s.
ben okuldaydım malum sonra eve geldim üstümü değişti eşim ve kuzeniyle birlikte sahilde mangal yakmaya gittik oh valla iyi geldi
sonra Ahsenciğimi alıp eve geldik mamasını yedi uyudu kuzucum
bende tv ye bakıp yatıcam şimdi yarın sabah Ahsene su çiçeği aşısı vurdurucam erken kalkmalıyım yani hem kontrolü de var .
gülhan hayret evde oturmuşsun başımıza taş yağacak:))
birsencim tlf da konuştuk ama tekrar geçmiş olsun canıma.s.
pınar nerelerde zilli kızıyla habire geziyor heee:)))
sibelcim canım insanlar dengesiz yapacak bişe yok kendini üzdüğünle kalırsın sıkmamaya çalış bitanem el altından da bi iş bakarsın kendine inşallah istediğin gibi bir iş bulursun canıma.s.
maşallah kız tostta yiyorsa hergün yap bence güzel ve huzurlu bi gün olmuşSelam herkese kızlar a.s
Çok şükür bugün daha iyiyim.
Sabah oğlum erken kalktı ama 10 da tekraar yatıp 12 ye kadar uyuduk o süperdi zaten sonrada kalkıp kahvaltı yaptık onunkini yaptırmıştım am kenime yaptığım tosttan verdim biyediki anlatamam artık hep yapıcam çok sevindim..
Sonrada beraber evimizi süpürdük,eltim aradı lara bize gelecekmiş okul çıkışı evdemisin müsaitmisin diye gelsin dedim.Onlar Dağhanla oynarken bende iki odayı viledaladım,,toz aldım,sonra o da işten çıkıp geldi annesiyle özel bi durumu vardıda,kısır yaptık,hamur kızarttık çay filan yaptık yedik içtik Anılda gelince onlardan yedi,sonra gitti onlar,Anılda biraz Dağhanı dışarı çıkardı iyi oldu gelncede banyo yaptırdık muhallebisini yedirip yatırdık,Anıl spora gidip geldi,şimdide tvde takılıyor,bende sizi özledim bi bakıyım dedim.
Hepinize ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
bu arada Pınar yine kayıplarda,bi gezgiçde o nerelerdeki bilen gören varmı??
ne kadar gelmeyi isterdim bende of ofhülyacım canım eşine geçmiş olsun operasyon geçirmiş bende birsenden duydum bugün
kahvaltıya gelecek olursan ara beni canım seni de alırıma.s.
Selam herkese kızlar a.s
Çok şükür bugün daha iyiyim.
kendini daha iyi hissetmene sevindim cnmkızlar tekrar selam anca geldim benim kız iyice şaşırdı ya bu saatte uyudu
iyi tatiller cnm,inş çok güzel bir tatil geçirisiniz kızınlaGünaydın kızlar hepinizi çok özledim ama artık giremiyorum evde internet yok inşallah yakında açılcak ay hepinizi merak ediyorum inşallah herkes iyidir biz kızımla iyiyiz cumartesi yola çıkıcaz marmarise inşallah güzel bir tatil geçiririz çünkü buna çok ihtiyacım var ,kuzucukları hepinizi çoooooookkkk öpüyorum kendinize iyi bakın beni unutmayın ben net bağlanana kadar giremem(
cnm ya sıkma canını normaldir bu tür şeyle olurgünaydın herkese kızlar nasılsınız öyle çok uykum var ki geç yattım
dün annemlerlede tartıştık babannesi geldi geleli bana tavırlı annem yağmur ondan soğumuşta o geldi geleli öyle şey olur mu hiç dedim dün biraz gerildik
hadi gidin bakalımesengünaydın kızlara.s.
biz uyandık şimdi Ahseni kontrole götürücem bu arada size bakayım dedim ama ben sizi bakarken Ahsen tabakta kalan bütn erikleri dişliyorkaydirigubbakcemile3
şimdi de yere döktü :)neyse toparlarım ben kahvaltısını yedireyim çıkayım
esracım gelseydin çok iyi olurdu canım yaaa
ay ben kaçtım mahvolduuu
geçmiş olsun cnmkızlar ömerin kanında mikrop çıktı allahtan bugün götürdük hemen yükselmeden iğne verdi doktor....
annemdeyiz canımı acayip sıktı o kadar bunalıyorumki.....offfffffffffffffffff
hadi bakalım hayırlsııdikkat et canım kendine yaaa iş yapcam falan diye yorulma aman iş bitmez onun için sakın sıkıntıya girme acai berry ye baslamadım ya dogum kontrol hapım bitti bugun regl oldum bitince baslıcam hem hapa hem rejime :lepi:
evet cnm az kaldı mehmedimi kollarıma alıcam yakında[B.
Özlem yıne yoğun valla ozenıyorum bazen sana canım.2.hamılelığı bıle bıtırdın.1 sene zorluktan sonra cocuk mevzuu kapanmıs olucak.Sende ısıne gucune bakıcan.[/B]
kızlar ben cıkıyorum kocişimin yanına gideyim kıyamadım kanalları dolanıyor izleyecek bişi bulamadı heralde gidiyimde beni izlesin gece gelirim gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?