2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam herkese kızlar a.s

Çok şükür bugün daha iyiyim.

Sabah oğlum erken kalktı ama 10 da tekraar yatıp 12 ye kadar uyuduk o süperdi zaten sonrada kalkıp kahvaltı yaptık onunkini yaptırmıştım am kenime yaptığım tosttan verdim biyediki anlatamam artık hep yapıcam çok sevindim..

Sonrada beraber evimizi süpürdük,eltim aradı lara bize gelecekmiş okul çıkışı evdemisin müsaitmisin diye gelsin dedim.Onlar Dağhanla oynarken bende iki odayı viledaladım,,toz aldım,sonra o da işten çıkıp geldi annesiyle özel bi durumu vardıda,kısır yaptık,hamur kızarttık çay filan yaptık yedik içtik Anılda gelince onlardan yedi,sonra gitti onlar,Anılda biraz Dağhanı dışarı çıkardı iyi oldu gelncede banyo yaptırdık muhallebisini yedirip yatırdık,Anıl spora gidip geldi,şimdide tvde takılıyor,bende sizi özledim bi bakıyım dedim.

Hepinize ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

bu arada Pınar yine kayıplarda,bi gezgiçde o nerelerdeki bilen gören varmı??

hülyacım canım eşine geçmiş olsun operasyon geçirmiş bende birsenden duydum bugün

kahvaltıya gelecek olursan ara beni canım seni de alırıma.s.

misafir sezonu açıldı.....

nasılsınız kızlar kaçgündür gelen gidenden bakamadım,
pazar ablamla çıocuklar bende kaldılar,pazartesi dedem tezem annmeler abimler bendeydi yedik içtik geç gittiler. dünde ben annme gittim yeni evlenen halamın oğlu eşiyle gelmiş annemin evide kalabalık oldugundan ben aldım onları bizde kaldık sabah onlar gitti bi ark.aylardır gitme sözüm vardı kızı hep atlatıyodum faceden yalovalara kadar gidiyosun bize gelmiyosun hatunn diyince onada bugun gittim ama sürüne sürüüne gittim valla allahtan eşi erken geldi bende kalkatım taksiyle eve dönüm nasıl olduysa defnede takside uyudu:) onu yatırıp bende wcbanyo yıkadım ben yıkandım birsen aradı buluşma işini halletik yoluna koyduk, dfene yi yedir yaprak dökümü, aşkı memnusu derken bu saati ettim ama çok yorgunum.. azcıkta faceye bakınıp yatcam...

ferdacım seni anlıyorum cnm ve içinde bulundugun durumda çok normal bi durum hepimiz yaşaıyoruz zaman zaman ki sen iyi bile idare ediyosun yalnız olmak çok zor bitanem ya allah gönlüne göre versin bak buluşma olayını kaçırma derim gel muhakkak açılırsın çok güzel biyere gitcez nasipse ok... deniz,yeşillik ve biz:) sana iyi gelir...!!! çok öptm ikinizide :)

kız burcuuuuu ayy çok şaşkınım valla inş. hakkınızda hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyoz ama muhtamelen biz buluştugumuzda belli olmayacak dimi? ya o kaza kurşunları oluyo arada ama senin şüphelenmen bundanmı yoksa belirtilerinimi yaşıyosun? mide bulantı vs? hayırlısı diyelim..

esencim kuzumun tamamne iyileşmesine çok sevindim cnm ya allah korusun onları inş. sizde mangal keyfi falan ohh iyi gelmiştir ama serindi bugun ya.. ya şu aşı olyını konuşcam senle pek kafam almadı,dha doğrusu tam olarak odaklanamadım cumartesi yakandayımmm:)))

gülşahçım sende çok yoruluyosun be tatlım heryere yetişmek çok zor valla ama iyi idare ediyosun cnm bravo valla..

gülhancım ay bende aynen sen gibi yetişemiyorum artık.. misafiri çok seviyorum ama şu yemek derdi çok geriyo yaa herkesi mutlu etmek istiyosun çeşit çeşit olsun istiyon ama çok yorucu oluyo.. bende yapabildigim yapıyorum işte.. ay sana niye açıldıysam misafirden?

sibelim senin işinde zor be tatlım bencede sen şu evden çık biranönce sık dişini şu işte ama kurtar kendini ordan..... çok saçma ya valla insanı tiksinenen kaar uğraştırıyolar işte sesini çıkarmadıkça üsteliyolar bilirim o tipleri ıyyyyyy....

birsen konuştuk ama tekrar geçmiş olsun cnm...

kızlar aklımda kalanlar bukaraddı kusuruma bakmayın saate geç oldu yattım ben bye..

canım seni anlıyorum iş yerindeki huzursuzluk insanı inanılmaz mutsuz ediyor aynı zamandada çözülemiyecek hale getiriyor herşeyi bence tatil iyi gelebilir sana çok huzursuzsan bi düşün ama her gittiğin yerdede problem yaşayabilirsin sen özeldeydin sanırım bu sebeple insanlar daha bencil olabilir bide en kaprisli çalışan eğitimcilerdir unutma bence herşey üst üste gelmiş biraz sakinleşip akıllıca karar vermelisin.Bu arada fotoğraflara bayıldım hele oğlunun kur meselesine çok güldüm.

canım çok geçmiş olsun bu buluşmayada gelemiyorum ne bahtsızım ya ben.
canım benim bu ara havalardan mı çocuklar huysuz inşallah bi rahatsızlığı yoktur.
canım mangal süper olmuş bu okulun son günlerinde insan bunalıyor iyi yapmışsın.
maşallah kız tostta yiyorsa hergün yap bence güzel ve huzurlu bi gün olmuş

hülyacım canım eşine geçmiş olsun operasyon geçirmiş bende birsenden duydum bugün

kahvaltıya gelecek olursan ara beni canım seni de alırıma.s.
ne kadar gelmeyi isterdim bende of of
bu arada Hülya canım şimdi Esenin yazısında okudum çok geçmiş olsun.
Pınarcım Nurtencim eşim organizasyonla ilgili en çok burdan vapurda nasıl giderim şimdi oda olmuycaktı ya yalnız nasıl zaptederim orda kalabalıkta Türkiz durmazsa geride gelemem kızı nasıl uyurmuş falan filan yani takıldığı okadar garip ayrıntı varki kendisi burdanmarkete giderken bile stres olduğu için herşey gözünde büyüyor biliyosunuz geçen cumartesi düğün vardı gidemedik şimdi bu hafta sonu arkadaşımızın oğullarının sünneti var götürmeyelim diyor yemekli durmazmış sıkılırmış falan bi yaban gülü yetişiyor bizde yani.Ama fotoları görünce o kadar özendimki sormayın sanırım en sonunda sizler bana geleceksiniz öyle görüşücez yoksa benim bu adamla işim zor....
Gelelim bu cumartesiye ben SBS de görevliyim saat 12 de sınav bitiyor Florya ya benim Pendikten gelmem çok zor saat 4 de orda olurum heralde.Akşam yemeği olur benim ki.Bu sebeple Burcuyla cumadan görüşmeyi planlıyorum.tabi Burcuda eşine bağlı oda net bi cevap versin sizinlede paylaşırım olmadı son dakika cuma buluşmasıda yaparız.

Günaydın kızlar hepinizi çok özledim ama artık giremiyorum evde internet yok inşallah yakında açılcak ay hepinizi merak ediyorum inşallah herkes iyidir biz kızımla iyiyiz cumartesi yola çıkıcaz marmarise inşallah güzel bir tatil geçiririz çünkü buna çok ihtiyacım var ,kuzucukları hepinizi çoooooookkkk öpüyorum kendinize iyi bakın beni unutmayın ben net bağlanana kadar giremem(

günaydın herkese kızlar nasılsınız öyle çok uykum var ki geç yattım
dün annemlerlede tartıştık babannesi geldi geleli bana tavırlı annem yağmur ondan soğumuşta o geldi geleli öyle şey olur mu hiç dedim dün biraz gerildik

günaydın kızlara.s.
biz uyandık şimdi Ahseni kontrole götürücem bu arada size bakayım dedim ama ben sizi bakarken Ahsen tabakta kalan bütn erikleri dişliyorkaydirigubbakcemile3
şimdi de yere döktü :)neyse toparlarım ben kahvaltısını yedireyim çıkayım

esracım gelseydin çok iyi olurdu canım yaaa

ay ben kaçtım mahvolduuu

Gunaydın Kızlarrrrr

Nurten bu ne bee.Gelen gıden cok guzel ama bır okadar da zor.Yemek olayı benıde cok gerıyor valla.Fıx menum var valla artık herkese onu yapıyorum.Bulusun sız bulusun bız kalalım buralarda.

Ferdacım bıraz daha ıymıssın sevındım canım.Havada normallesıyor hemen enerjını toplarsın ınsallah.

Esen hatunu mangal fılan ohhh valla.Tatıl gelınce sende pek evde durmıycan anlasılan.

Semra ıyı tatlıller canım.Umarım gönlunce gecer.

Dunur hadı barı bu bulusmaya katıl yaa.Görelım bır gul cemalını.Gızemlı oldunuz valla ana kız.

Bızde 7 de kalktık aıle boyu bu sabah.Aylardan sonra ılk defa Alp e kahvaltı hazırladım.Garıbım pek sevındı.Sımdıde bız yaptık ana oğul.Akşam market posetlerı evın ortasında duruyor.Bora uyuyunca bı buzdolabını bosaltıp temızlıycem ınsalah.Sımdılık evdeyım ama 2 gun ustuste evde kalmak bozar benı.Akşam ustu kacarım dısarıya kesın.Camlarda buzlu cam oldu dısarsı görunmuyor pıslıkten ama yağmur da bıtmedı kı hala.Hadı ben bakayım ıslere öptum herkesı....

valla gülhan evde çok durmak beni de bozar tatil gelsin artık size buralardan yetişemem telefonla yetişirimkaydirigubbakcemile3
kocişine kahvaltı hazırlamışsın iyide olmuş yazık sevinsinler garipler:))
semracım iyi tatiller canım darısı bize

bizde şimdi geldik dr da Ahsen maşallah iyiymiş bişeyi kalmamış ama antibiyotiği bititrin dedi aşıyı da antibiyotikten 3-4 gün sonra vuralım dedi şimdi vurursak antikor gelişemezmiş vücutta bizden böyle şimdi kahvaltı edip çıkıcam görüşürüz

Selam herkese kızlar a.s

Çok şükür bugün daha iyiyim.

kızlar tekrar selam anca geldim benim kız iyice şaşırdı ya bu saatte uyudu
kendini daha iyi hissetmene sevindim cnm
dağhanı da al dolşaın biraz daha iyi gelecektir sana
iyi tatiller cnm,inş çok güzel bir tatil geçirisiniz kızınla
cnm ya sıkma canını normaldir bu tür şeyle olur
annende anlar az zaman geçsin hele
hadi gidin bakalımesen
ahsen hanım kaç kilo olmuş
herşeyi normal mi haber ver bizede

kızlar ömerin kanında mikrop çıktı allahtan bugün götürdük hemen yükselmeden iğne verdi doktor....

annemdeyiz canımı acayip sıktı o kadar bunalıyorumki.....offfffffffffffffffff
geçmiş olsun cnm
hadi bakalım hayırlsıı
yok cnm pek bişi yaptığım yok valla ağrıalım çok fazla ymeği zor yapıyorum
bir iki yapılacak işim var dolaplar falan düzenlenecek ondan sonra temizlikçi alıcam eve olmuyo böyle eşim kendi de benimde canıma minnet valla
[B.

Özlem yıne yoğun valla ozenıyorum bazen sana canım.2.hamılelığı bıle bıtırdın.1 sene zorluktan sonra cocuk mevzuu kapanmıs olucak.Sende ısıne gucune bakıcan.[/B]
evet cnm az kaldı mehmedimi kollarıma alıcam yakında
sonrası nasıl olur bilmem gülhan ya
inş herşey yolunda gider bazen korkularım ağır basıyo
bakalım hayırlısı artık
kızlar ben cıkıyorum kocişimin yanına gideyim kıyamadım kanalları dolanıyor izleyecek bişi bulamadı heralde gidiyimde beni izlesin gece gelirim gene

woww

esen ben yazana kadar szi idip gelmişssiniz
maşallah ahsen de düzelmiş
ne aşısı olacak bende ekstra aşıları yaptırmadım daha karar veremedim
su çiçeğini yaptırıırm diye düşünüyorum ama bakalım

bizde güne erken başladık bugün
kuzum 6:30 da kalktı anneee diye bağırıyo odasında ay nasıl hoşuma gitti anlatamam aldım yatak odasında oynaştık biraz
sonra kahvaltı ettik kocişi işe yolladık
mutfağı süpürdüm sadece
akşam her yeri yapmıştım eşime süpürttürdüm bende paspas yaptım iyi oldu
mutfakta biraz bulaşığım var onları halledicem
balkonları siliyorum baya kirlenmiş
çamaşırım var toplanacak asılacak
onları da halledeyim zeynep uyurken
kalkıncada katlarız beraber ütü işi yarın artık
kaynana bu gece geliyo umreden
gelsin de pazartesi gitsin artık hayırlısıyla evine
bende rahatlayayım azcık
vakumlu poşet almıştım geçen bugün bizim yorganı koydum içine ay süper oldu ya bayıldım valla
minicik bişey kaldı
bi kaç tane daha alıcam zeynebin vermeye kıayamadığım ufak eşyalarını koyarım içine öyle dursun temiz temiz

Herkeslere günaydınlarr...
ne uyuduğumu anlamadım bu gece yaa..accuk geç yatmıştım zaten Eren de 5 buçuk diyince evi turlamaya başladı o saatte zıpırım..sabah sabah enerji dolu oluyo benim tam aksime...2 tane de azı dişi bizde de çıkmaya çalışıyor kızlaarr..bi tanesi azıcık görünmüş bile..yerleri şişmiş..yazık yavruma ne yapsa haklı acıyordur tabi..ben bile hissettim sanki...bi de emerken ısırdı beni...ilk emzirdiğim günlere döndüm sanki..çok acıyoo yaaa...bephantene sürsem olur mu acaba..bi de sürekli emmek istiyo Eren..kaşınıyo belli ki..inş kısa zamanda çıkar bu dişlerimiz de..ama bitmiyo ki bu diş derdi..bi daha çıkacak tabi..en iiyisi tamamsa da kurtulsak diyim bare..

Geçmişi okudum herkes bunalımlarda..Gökyüzü,astroloji olayları doğru mu acep..belli ki hepimizi kötü etkileyen bişeyler var..

Ferda cnmm sıkılmışsın..rutinlikten anladığım kadarıyla...ben Eren ilk doğudu zamanlar aynen böle düşünüyordum..ama bu bir dönem yavrum için fedakarlık yapmam gerekiyor ,geçecek diye teselli ettim hep kendimi..ki şimdilerde aştım sanırım biraz bunu..artık Erenle yaşamaya alıştım..getirebildiğim her ortama onu da alıştırıyorum..dışarı atıyorum sürekli kendimi..yürüyüşler vs..ii grliyor ikimize de..hem o etrafı herkesi tanıyor..çok şey öğreniyor..hem ben açılıyorum böylece...tavsiye ederim cnmm..inş atlatırsın bu dönemi ki biraz rahatlamışsın zaten...

Sibel senin de işyeri sorunların varmışş...Hep çıkar ve bencillik bu zamanda..herkes kendini düşünüyor...takmamaya çalış sen cnm..aileni düşün yine kendiniz için çalışıyorsun inş istediğin gibi ev işini halledersin..

Esencim davetin için teşekkürler cnm ist a geleceğim ama ben ama bu defa da eşimin Fransaya gitme durumu çıktı..haziran sonu gibi görünüyor..1 hafta orda olacak be de anenmlerde kalacağım inş..tarihler tutmuyor yani..size ii eğlenceler fotolarınızı bekliyoruz..

Nurten kolay gelsin cnm..SEmra sana da ii tatiller cnm..

günaydın kızlarrr
bugun kuzucum 7:30 da aglayarak uyandı ayy benimde nasıl uykum var aldım yataga getirdim tabi babasıda uyandı ben bi ara dalmısım mehmet almıs kızı içeri götürmüş
bi aglama sesiyle uyandım kostum içeri kı düşmüş baktım saat 8 mehmete kız süt içtimi dedim oda yok dedi hayret bişi yaa neyse sütünü yaptım içine bisküvi koydum içirdim
ben biraz daha uyucam dedim gittim yattım saat 9 da uyandım
hanzadeye kahvaltı hazırladım yedii vee 10:30 da uyudu eee tabi erken uyanırsa böle olur
bende mutfagı topladım dün aksamdan bulasıklar vardı
çay bardaklarını hipoya bastım ayy gıcık oluyorum yaaa makine tam yıkamıyor cay bardaklarımı neyse
camasır koydum makineye
bugun evdeyim dün evi süpürdüğüm için bugun yapmıcam tuvatet banyo ciflicem
havada kapalı hiç halim yokkk ayyyyyy
neyse benden böle
görüşürüz

bu arada semra sana ii tatiller canım bol bol dinlen keyfini cıkar
esencim ahsenin ii olmasına sevindim

oyyy bende fena bunalımdayım ıcım sıkılıyor canım hıcbırsey yapmak ıstemıyor fena yemege sardım bu aralar cok zayıfımya bıraz kılo alayım havalarda okadar dengesızkı bır dısarıda cıkamıyorum bukadar ev sinirlerımı bozdu artık akşama en azından bır alışverış merkezıne gıtsek ıyı olcak yoksa patlıycam ya offf

kızlar merhaba.kaç gündür işlerden bakamıyorum.okuduğum kadarıyla herkesin canı sıkkın.kızlar geçici bir dönemdir oluyor bunlar bende bir ara epey kötüydüm.oturma odasında yatıp sabahlara kadar ağlıyordum sebebpsiz yere sibel canım sıkma kendini baktın olmuyor daha bir işe girersin.görümcende kendi terbiyesizliği düşünse öyle şey yapmaz.

esen kahvaltıya bende gelicem haberin olsun:)))

kızlar suçiçeği ve hepatit a aşını yaptıran varmı bızım kontrol cmt gunude ateş huysuzluk falan yapıyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…