kıyamammmm:1hug:benide alırsın dimi gelirsemm sempatiksalakcinni
sen beni özlemesende ben seni çokkkkkkkkk özledimmm delikafadulden
kızlar ya araba koltuğu olarak ne aldınız kaç kiloya kadar ve kaç para:)) çok sordum demii.. gülşah canım sen söyleme sakın bu sana kaçıncı soruşum:)) mazur gör malummm ev çocuk işş akıl kalmıyor:)
olmaz ılk ben soyluyecemkaydirigubbakcemile3
NANİA COSMO İSOFIX OTO KOLTUĞU - 9 - 18 Kg. Oto Koltukları
320ye almıştım markası NANIA IZOFİXLI
bugünün planları yapılmış gezme var süper hadi iyi eğlenceler canımherkeze selam kızlarr..
sanırım bi çoğunuz bahar depresyonu yaşıyorsunuz...buda gecer Allahın izniyle ben her yaz başı yaşarım bu durumu...ama bu sefer olmadı ..cunku gazelın hastalığı ile meşguldum ...allah hastalık vermesınde varsın boş yere canımız sıkılsınnn....
tatil planlarınada başlanmış..bi hala bişeye karar bile veremedik((
benimde eşim bi operasyon gecirdi ufak bişi ama evde dinleniyor...eger cmt evde olmasa buluşmaya katılacam yoğun istek ve talepten dolayı :)))))))))))
bursada hala yağmur dvm ediyor mu yaw ...
burda hava güneşli cok guzel..
dün çıktık kızıma yazlık bişiler aldım baya bi gezdikk hava esiyordu ama sıcaktı baya iyi geldi bizede ...
akşama doğruda bi arkadaşımızda yemege gidicez ...
bende sizden öğrendim valla bi haber yaşıyorum bi süredirferda'cım biraz daha iyi olmana sevindim.
esen'cim tekrar geçmiş olsun iyileşmiş kuzucuk şükür...
şu aşı olayında ben de çok kararsız kaldım ya özelde yapılıyor bunlar değil mi
ateş falan yapıyomuki?evet ozelde yapılıyor bengıcım
esen nıye hepatıdı dusunmuyosun?bı yan etkısı falanmı varmış ınternetten arastırdım ama hıc böle bı bılgı yok bılmedıgımız bıseymı var acaba???
ne kadar aldın canım bizde alalımbengicim özelde de yapılıyor yada aşını eczaneden alıyorsun sağlık ocağı da vuruyor a.s.
oh gez canım biz evde kös kös takılcaz bu gidişle.Hadi Ahsen de sağlığına kavuşmuş süper olmuşvalla gülhan evde çok durmak beni de bozar tatil gelsin artık size buralardan yetişemem telefonla yetişirimkaydirigubbakcemile3
kocişine kahvaltı hazırlamışsın iyide olmuş yazık sevinsinler garipler:))
semracım iyi tatiller canım darısı bize
bizde şimdi geldik dr da Ahsen maşallah iyiymiş bişeyi kalmamış ama antibiyotiği bititrin dedi aşıyı da antibiyotikten 3-4 gün sonra vuralım dedi şimdi vurursak antikor gelişemezmiş vücutta bizden böyle şimdi kahvaltı edip çıkıcam görüşürüz
sende benim gibi meraktasın canım aşı konusunda sanırımesen ben yazana kadar szi idip gelmişssiniz
maşallah ahsen de düzelmiş
ne aşısı olacak bende ekstra aşıları yaptırmadım daha karar veremedim
su çiçeğini yaptırıırm diye düşünüyorum ama bakalım
herkes bunalımda bu ara havalardan kesin.Dişlerinizde çıkıyor yakında bizi ısırmaya başlar bu bızdıklarHerkeslere günaydınlarr...
ne uyuduğumu anlamadım bu gece yaa..accuk geç yatmıştım zaten Eren de 5 buçuk diyince evi turlamaya başladı o saatte zıpırım..sabah sabah enerji dolu oluyo benim tam aksime...2 tane de azı dişi bizde de çıkmaya çalışıyor kızlaarr..bi tanesi azıcık görünmüş bile..yerleri şişmiş..yazık yavruma ne yapsa haklı acıyordur tabi..ben bile hissettim sanki...bi de emerken ısırdı beni...ilk emzirdiğim günlere döndüm sanki..çok acıyoo yaaa...bephantene sürsem olur mu acaba..bi de sürekli emmek istiyo Eren..kaşınıyo belli ki..inş kısa zamanda çıkar bu dişlerimiz de..ama bitmiyo ki bu diş derdi..bi daha çıkacak tabi..en iiyisi tamamsa da kurtulsak diyim bare..
Geçmişi okudum herkes bunalımlarda..Gökyüzü,astroloji olayları doğru mu acep..belli ki hepimizi kötü etkileyen bişeyler var..
Ferda cnmm sıkılmışsın..rutinlikten anladığım kadarıyla...ben Eren ilk doğudu zamanlar aynen böle düşünüyordum..ama bu bir dönem yavrum için fedakarlık yapmam gerekiyor ,geçecek diye teselli ettim hep kendimi..ki şimdilerde aştım sanırım biraz bunu..artık Erenle yaşamaya alıştım..getirebildiğim her ortama onu da alıştırıyorum..dışarı atıyorum sürekli kendimi..yürüyüşler vs..ii grliyor ikimize de..hem o etrafı herkesi tanıyor..çok şey öğreniyor..hem ben açılıyorum böylece...tavsiye ederim cnmm..inş atlatırsın bu dönemi ki biraz rahatlamışsın zaten...
Sibel senin de işyeri sorunların varmışş...Hep çıkar ve bencillik bu zamanda..herkes kendini düşünüyor...takmamaya çalış sen cnm..aileni düşün yine kendiniz için çalışıyorsun inş istediğin gibi ev işini halledersin..
Esencim davetin için teşekkürler cnm ist a geleceğim ama ben ama bu defa da eşimin Fransaya gitme durumu çıktı..haziran sonu gibi görünüyor..1 hafta orda olacak be de anenmlerde kalacağım inş..tarihler tutmuyor yani..size ii eğlenceler fotolarınızı bekliyoruz..
Nurten kolay gelsin cnm..SEmra sana da ii tatiller cnm..
uykusunu almadan uyandı sanırım .Canım bulaşık makinesi arada yapabiliyor deterjanı değiştir bencegünaydın kızlarrr
bugun kuzucum 7:30 da aglayarak uyandı ayy benimde nasıl uykum var aldım yataga getirdim tabi babasıda uyandı ben bi ara dalmısım mehmet almıs kızı içeri götürmüş
bi aglama sesiyle uyandım kostum içeri kı düşmüş baktım saat 8 mehmete kız süt içtimi dedim oda yok dedi hayret bişi yaa neyse sütünü yaptım içine bisküvi koydum içirdim
ben biraz daha uyucam dedim gittim yattım saat 9 da uyandım
hanzadeye kahvaltı hazırladım yedii vee 10:30 da uyudu eee tabi erken uyanırsa böle olur
bende mutfagı topladım dün aksamdan bulasıklar vardı
çay bardaklarını hipoya bastım ayy gıcık oluyorum yaaa makine tam yıkamıyor cay bardaklarımı neyse
camasır koydum makineye
bugun evdeyim dün evi süpürdüğüm için bugun yapmıcam tuvatet banyo ciflicem
havada kapalı hiç halim yokkk ayyyyyy
neyse benden böle
görüşürüz
canım benim ya insan evde bunalıyor hakkaten dışarıda 10 dk kalsan bile rahatlıyorsun bencede çık bi hava aloyyy bende fena bunalımdayım ıcım sıkılıyor canım hıcbırsey yapmak ıstemıyor fena yemege sardım bu aralar cok zayıfımya bıraz kılo alayım havalarda okadar dengesızkı bır dısarıda cıkamıyorum bukadar ev sinirlerımı bozdu artık akşama en azından bır alışverış merkezıne gıtsek ıyı olcak yoksa patlıycam ya offf
ooo süper kadro çoğalıyor iyi eğlenceler vallakızlar merhaba.kaç gündür işlerden bakamıyorum.okuduğum kadarıyla herkesin canı sıkkın.kızlar geçici bir dönemdir oluyor bunlar bende bir ara epey kötüydüm.oturma odasında yatıp sabahlara kadar ağlıyordum sebebpsiz yeresibel canım sıkma kendini baktın olmuyor daha bir işe girersin.görümcende kendi terbiyesizliği düşünse öyle şey yapmaz.
esen kahvaltıya bende gelicem haberin olsun:)))
iyi tatiller canımGünaydın kızlar hepinizi çok özledim ama artık giremiyorum evde internet yok inşallah yakında açılcak ay hepinizi merak ediyorum inşallah herkes iyidir biz kızımla iyiyiz cumartesi yola çıkıcaz marmarise inşallah güzel bir tatil geçiririz çünkü buna çok ihtiyacım var ,kuzucukları hepinizi çoooooookkkk öpüyorum kendinize iyi bakın beni unutmayın ben net bağlanana kadar giremem(
canım annen paylaşamıyordur arada olur böyle bu arada senin kızların fotosunu gördüm maşallah çok tatlılar canımgünaydın herkese kızlar nasılsınız öyle çok uykum var ki geç yattım
dün annemlerlede tartıştık babannesi geldi geleli bana tavırlı annem yağmur ondan soğumuşta o geldi geleli öyle şey olur mu hiç dedim dün biraz gerildik
valla çok iyi olurdu ama malesefgünaydın kızlara.s.
biz uyandık şimdi Ahseni kontrole götürücem bu arada size bakayım dedim ama ben sizi bakarken Ahsen tabakta kalan bütn erikleri dişliyorkaydirigubbakcemile3
şimdi de yere döktü :)neyse toparlarım ben kahvaltısını yedireyim çıkayım
esracım gelseydin çok iyi olurdu canım yaaa
ay ben kaçtım mahvolduuu
aslında ben bi hayali kahramanım burda falan diyim.Canım çok iyi olurdu ama dediğim gibi çok zor.Ama Burcudan cevap bekliyorum Cuma akşam eşinin iş yeri bize 5 dk bize gelin dedim konuşunca arıycak eğer eşi olur derse hepinizi bekliyorum eğer yok derse gündüz buluşalım dedim Fenerbahçede kalacaklarmış o tarafta yada Kadıköyde buluşulabilir gelmek isteyen arkadaş olursa bi plan yapabiliriz öğleden sonrası için şu an hiçbişey net değil yani bi Burcu eşiyle konuşsun yazarım burdan haberleşiriz akşam olursa eşlerle beklerim hepinizi hem tanışırlar ne dersiniz?Gunaydın Kızlarrrrr
Nurten bu ne bee.Gelen gıden cok guzel ama bır okadar da zor.Yemek olayı benıde cok gerıyor valla.Fıx menum var valla artık herkese onu yapıyorum.Bulusun sız bulusun bız kalalım buralarda.
Ferdacım bıraz daha ıymıssın sevındım canım.Havada normallesıyor hemen enerjını toplarsın ınsallah.
Esen hatunu mangal fılan ohhh valla.Tatıl gelınce sende pek evde durmıycan anlasılan.
Semra ıyı tatlıller canım.Umarım gönlunce gecer.
Dunur hadı barı bu bulusmaya katıl yaa.Görelım bır gul cemalını.Gızemlı oldunuz valla ana kız.
Bızde 7 de kalktık aıle boyu bu sabah.Aylardan sonra ılk defa Alp e kahvaltı hazırladım.Garıbım pek sevındı.Sımdıde bız yaptık ana oğul.Akşam market posetlerı evın ortasında duruyor.Bora uyuyunca bı buzdolabını bosaltıp temızlıycem ınsalah.Sımdılık evdeyım ama 2 gun ustuste evde kalmak bozar benı.Akşam ustu kacarım dısarıya kesın.Camlarda buzlu cam oldu dısarsı görunmuyor pıslıkten ama yağmur da bıtmedı kı hala.Hadı ben bakayım ıslere öptum herkesı....
klava:esennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?