2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

klava:esennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:

HEPATİT YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM DEDIN YA NIYE DIYORUM BENDEEEfisfisfis

heee ablamın arkadaşı gerek olmadığını hepatit a vakasının çok görülmediğini daha çok pis yerlerde görüldüğünü çocuğun kanına boşuna o mikrobu vermeye gerek olmadığını söyledi o yüzden canım

aaa terbiyesiz ya banu zaten o kıza şu kıyafet hususndan dollayı çok kızgınım biliyorsun.dengesiz kendine baksın o.ama iyi yapmışssın ağzının payını vermişssin.valla eşin hem saygılı hemde gerçekten iyi canım tanıyormuda yorum yapıyor.hepside okumuşlar kariyer sahibi klava:

öyle tülaycım merzifonda eşekler varmış da orda yaşamıyormuş iyiki de ((
ne kadar basit bir kızmış çok iyi analiz yaptın tatlım sen :))) eşim memleketlisi diye elinden gelenin fazlasını yapmıştı bu kıza ama hiç değmezmiş

canım üzme tatlı canını.onun seviyesinede inme hatta istersen ben gelimm lafını vereyim valla benim hızıma yetişemez:))

gel tülaycımmmm sevinirimmm bizde bir hafta sonu buluşalım çarşıya falan gidelim değişiklik olur:)))) oto koltuğunada bakarız birlikte

tülaycım geleyim çok sevinirimmmmmmm:))))))) birlikte içeriz bu ara çok sohbete ihtiyacım var iki haftadır işten eve evden işe hiçbir yere çıkamadım sıkıldım valla

Tamam cnaımcımm ıyı olur bende arıtk evde durmak ıstemıyorum habıre temızlık yapmaktan eŞımle papaz olucaz.sen ayarla bana sÖyle bende durumumu ona gÖre ayarlarım canımm

olur tülaycım eşim haftaya başlar işe bir aksilik olmazsa haberleşiriz ee titiz hatunsun:)))))))))))

:)) tamam canım.aman bazen keşke dağınık pasaklı olsaydım diyorum banu ya geçen yorgunluktan ölüyorum selin uyudu dedimki mutfağı silip yatayım ama kendimi en son banyo duvarlarını ciflerken buldum:)))

alemsin tülaycım :)))) hızına yetişmek ne mümkün maşallahhh sana ama kendini fazla yorma tatlım

bende senin gibiyim çok pinpirikliyim tülaycım şunuda yapayım bunuda yapayım derken zaman yetmiyor valla:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…