2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh banucum rahatsındır..ya bende tam çıkcaktım bizim mali müşavir gelicekmiş onu beklicem erkenden gidip evde yemeğimde vardı kuzumla vakit geçircektim ama olmadı(

selam ohh kahve sohpetleri başlamış canım çekti valla işim bitti yemek yiyim bende içcem şöle köpüklü yanındada alman çikolatası var ohhh kaydirigubbakcemile3

off kızlar sormayın benm balkonu yıkıyordum kapasını kapadım defnede camından bana bakıyordu bi ara yıkamaya daldım bi abaktım yerde üstünede ufak bi sehpa var o düşmüş kapalı bi şekilde kanepeye dayamıştım onunla oynardı ama düşme tehlikesi yoktu heralde altını silerken güzel yerleştiremedim.. bi baktım üstünde kımıldayamıyor abgrınıyor tamda kapnın yanına düşmüş zor açtım kapıyı sehpayı kaldırdım ayagı ters dönmüş ama varya yıklıdıgım andır yaa (( sesim solugum kesildi dizi dönmüş kırılmış sandım kucagıma aldım bacagını salladım anlamadım tabi o sırada benim aglama sesime sustu.. iyice kontrol ettim ama gayet normal şekilde ayakta durup adım aatbiliyo eşimi aradım oda bişi olsa çok ağlar dedi gitmedim doktora...

ama canımdan can gitti yaa offf çok dikkat etmek lazım benim çocugum yaramaz degil diyordum ama aksilikler olabiliyormuş bizim dışımızda bi çok şey var allahım korusun evlatlarımızı...

kuzular büyüdükçe aksilikler yaşanıyo malesef,düşe kalka büyüyo diyolar ama annelerinden canından can gidiyo valla.

Geçende Duru damacana bidonuyla oynarken eli kaydı yere oturdu,bu arada ağzını vurmuş,dişleriyle dilini ısırmış.Ağzında kan görünce çok korktum.Acaba dişi mi kırıldı dedim ama,sonra anladım dilini ısırmış.

Allah kötülerinden korusun bebeişlerimizi.

Birsencim bu arda Ömer niye böle oldu yine ya!bi yandan iyleştiriyosun bir yandan hastalanıyolar.Allahtan daha başıymış,iğneyle toplar hemen.

Duru'nun da idrar yolu iltahabı geçmedi daha,üç ay koruyucu antibiyotik kullancaz sonra kontrol yine.Umarım atlatır meleğim.

özel doktora gitmemiştim bu ay gideyim en iyisi sağolun kızlar.
bi şey soracağım size demir ilacı ve vitamini hala kullanıyor musunuz

nurtencim geçmiş olsun canım oluyor böyle şeyler melekler korusun meleklerimiziiii

durunun kan degerlerı 11,5 cıktı normalde 12 cıkması gerekıyormus o yuzden bız vıtamıne devam edıyorus bengıcım yapılan kan testıne gore doktor karar verıyo

nurten allah korumus canım

canım ya çok geçmiş olsun artık çok dikkatli olmak gerekiyor her an bişey olabiliyor bide meraklılar şimdi iyi ucuz atlatmışsınız nazar çıktı diyelim.Bişey olsa durmazdı zaten ondan rahat ol.Sen yinede bi konntrol etmişsindir zaten
.Bu arada bende gezdim geldim komşular kapının önündeydi onlarada damla sakızlı Türk kahvesi yaptım lafladık baktım kız yoruldu çıktım yukarı şimdi uyudu hemen size bakayım dedim eşim pc yi evde unutmuştazemuszemus

canım benim sizede geçmiş olsun kız çocukları çabuk kapıyor ondan ben hiç ıslak mendil kullanmıyorum doğduğundan beri sıcağa yakın su ve pamukla yada direk suyla yıkıyorum popişi bide çorapsız gezdirme canım gerçi bazen çok hassas oluyorlar herşey etken olabilir.İnşallah hemen geçer şimdi idrarıda yanma yapar onun

özel doktora gitmemiştim bu ay gideyim en iyisi sağolun kızlar.
bi şey soracağım size demir ilacı ve vitamini hala kullanıyor musunuz
Türkizin değerleri sınırda çıktı dr bize santafer verdi aç karnına sabah 1 kaşık veriyorum bide şu D vitaminin bide baklagili bol ver dedi.Demir ilacını kesti.Bu ay tekrar gidicem dr.a bu arada bunu veren sağlık ocağı dr u normal dr umuz bişey olmaz dedi herşeyi kesmişti.Sağlık ocağındaki 3 ay kullansın kan değeri normale gelsin bu daha bebek dedi.Eti baklagili ne kadar yiyoki kanı artsın dedi.
Öyle deme kız arkadaşım 3 aydır mikroplarla uğraşıyor kızı kreşe gitti rota oldu kardeşi aşılı olduğu halde onada bulaştı eşide oldu.şimdi beta mikrobu çıktı 2 sinede bulaştı geçen gün tekrar rota oldular bugün dr a gitmiş alfa mı ne varmış bide titiz nerden kaptı diye çıldırıyor eşine patlamış senmi getiriyosun dışardan yoksa diye.Önünü alamadı yani ne kadar korursan koru alabiliyolar ondan önlem almak lazım.
ne gıcık her memlekette iyide vardır kötüde bunun oralısı buralısımı olur?

çok güldüm ya ne komik kızmış keşke sende dalga geçseydin biraz anlasaydı yaptığı saçmalığı
ne seviyesine indin ya o anlasa bu cümleyi etmezdi.sinirlenme boşver o dediği için öylemi olcak ama bazen insan çileden çıkıyor gerçi
alsanaalsanasmile

cnm sagol sizede geçmiş olsun idrar yolu iltahapı için bide bitkilere falan baksan cnm çok zor malesef benm kardeşimde bebekken çıktı o iltahap ve hala daha geçmedi ne kadar iğne nekdra ntibiyotik varsa kullandı :1no2: inş. sizin öyle olmaz ama sende bakın soğan suyu iyi diyolar ama bebeklere verilirmi bilmiyorum..
nurtencim geçmiş olsun canım oluyor böyle şeyler melekler korusun meleklerimiziiii

durunun kan degerlerı 11,5 cıktı normalde 12 cıkması gerekıyormus o yuzden bız vıtamıne devam edıyorus bengıcım yapılan kan testıne gore doktor karar verıyo

nurten allah korumus canım

sağolun kızlar a.s.

slm esra cnm ben varım ama çok keyifsizim bugün aynı ruh hali ile otururken annem dedim ben gidiyorum alişi alıp markete...tmm dedi ..komşumuzun kızınıda aldık gittik alişi parka götürdük
sonra kızın evine gittik anneside gezmedeymiş...çay demeledik bişiler yedik...oturdum kız çok küçük benden ama sevgilisi vs.anlattı....ayyyyy şu ''ayy''kelimesine kadar 1 saat önce yazdım...
yemek yedik...işte bölöe şincik aşkı memnuya takılacağım

herkes aynı psikolojide bu aralar geçer cnm havalr iyice düzelince
kızlar suçiçeği ve hepatit a aşını yaptıran varmı bızım kontrol cmt gunude ateş huysuzluk falan yapıyomu?
bende yaptırmadım sadece su çiçeğini yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım
gazel düzelmiş iyice çok sevindim hülya
cicilerinizi güle güle iyi günlerde giyin cnm
ohh yemek derdin de yok bugün ne güzel
afiyet olsun

iyi akşamlar kimseler yok galiba bende bir bakıp kaçıcam notları girdim bitti şükür :)
iyi geceler herkese

arkadaşlar günaydınlar ben geldim çok acele verilen bir kararla ve jet hızıyla hazırlanarak tatile gittik geldik böyle olması çokta iyi oldu yoksa nereye gitsek nasıl rahat ederiz yok ege mi yoksa akdenizmi derken kalacaktı sonunda gittik geldik.antalya manavgat sidede orman içinde çok güzel bir otel arkadaşlar hepinize tavsiye ederim.orda kaldığım süre içerisinde antalyada bulunan canım arkdaşlarım banucum ve tülaycımdaydı aklım ama kısmet olmadı yüzyüze görüşüp tanışmayı çok istiyordum inş. birdahaki sefere canım arkadaşlarımla biyerde oturup hoş sohbetleriyle kahve yudumlamayı istiyorum.benden böyle arkadaşlar sizler ve bebişleriniz nasıllar? umarım herşey yolundadır. hepinizi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

nurtencim çok geçmiş olsun tatlım Allah daha beterlerinden korusun en hareketli dönemleri

canım duru prensesede geçmiş olsun umarım iltihap geçer kuzumun

tatlım günaydın nasılsın valla ilk defa dün ağzıma geleni söyledim sabrımı taşırdı düşünsene iki buçuk yıl görümce bizde kaldı ona bile sabırlı davrandım
valla iyilik konuşulmaz ama ben bu kıza beşiğinden tut oto koltuğuna kıyafete kadar aklına gelebilecek herşeyi verdim ama çok pişmanım şimdi keşke hiç yardımcı olmasaymışım tülaycımda yardım edecekti ama kız ben hep eski mi giydireceğim diyince elini çekti tülayımda

aynurcum günaydın tatlım nasılsın ohhh ne güzel geçmiş tatiliniz sevindim senin adına keşke tanışma imkanımızolsaydı hangi otele gittiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…