canım ya çok geçmiş olsun artık çok dikkatli olmak gerekiyor her an bişey olabiliyor bide meraklılar şimdi iyi ucuz atlatmışsınız nazar çıktı diyelim.Bişey olsa durmazdı zaten ondan rahat ol.Sen yinede bi konntrol etmişsindir zatenselam ohh kahve sohpetleri başlamış canım çekti valla işim bitti yemek yiyim bende içcem şöle köpüklü yanındada alman çikolatası var ohhh kaydirigubbakcemile3
off kızlar sormayın benm balkonu yıkıyordum kapasını kapadım defnede camından bana bakıyordu bi ara yıkamaya daldım bi abaktım yerde üstünede ufak bi sehpa var o düşmüş kapalı bi şekilde kanepeye dayamıştım onunla oynardı ama düşme tehlikesi yoktu heralde altını silerken güzel yerleştiremedim.. bi baktım üstünde kımıldayamıyor abgrınıyor tamda kapnın yanına düşmüş zor açtım kapıyı sehpayı kaldırdım ayagı ters dönmüş ama varya yıklıdıgım andır yaa(( sesim solugum kesildi dizi dönmüş kırılmış sandım kucagıma aldım bacagını salladım anlamadım tabi o sırada benim aglama sesime sustu.. iyice kontrol ettim ama gayet normal şekilde ayakta durup adım aatbiliyo eşimi aradım oda bişi olsa çok ağlar dedi gitmedim doktora...
ama canımdan can gitti yaa offf çok dikkat etmek lazım benim çocugum yaramaz degil diyordum ama aksilikler olabiliyormuş bizim dışımızda bi çok şey var allahım korusun evlatlarımızı...
canım benim sizede geçmiş olsun kız çocukları çabuk kapıyor ondan ben hiç ıslak mendil kullanmıyorum doğduğundan beri sıcağa yakın su ve pamukla yada direk suyla yıkıyorum popişi bide çorapsız gezdirme canım gerçi bazen çok hassas oluyorlar herşey etken olabilir.İnşallah hemen geçer şimdi idrarıda yanma yapar onunkuzular büyüdükçe aksilikler yaşanıyo malesef,düşe kalka büyüyo diyolar ama annelerinden canından can gidiyo valla.
Geçende Duru damacana bidonuyla oynarken eli kaydı yere oturdu,bu arada ağzını vurmuş,dişleriyle dilini ısırmış.Ağzında kan görünce çok korktum.Acaba dişi mi kırıldı dedim ama,sonra anladım dilini ısırmış.
Allah kötülerinden korusun bebeişlerimizi.
Birsencim bu arda Ömer niye böle oldu yine ya!bi yandan iyleştiriyosun bir yandan hastalanıyolar.Allahtan daha başıymış,iğneyle toplar hemen.
Duru'nun da idrar yolu iltahabı geçmedi daha,üç ay koruyucu antibiyotik kullancaz sonra kontrol yine.Umarım atlatır meleğim.
Türkizin değerleri sınırda çıktı dr bize santafer verdi aç karnına sabah 1 kaşık veriyorum bide şu D vitaminin bide baklagili bol ver dedi.Demir ilacını kesti.Bu ay tekrar gidicem dr.a bu arada bunu veren sağlık ocağı dr u normal dr umuz bişey olmaz dedi herşeyi kesmişti.Sağlık ocağındaki 3 ay kullansın kan değeri normale gelsin bu daha bebek dedi.Eti baklagili ne kadar yiyoki kanı artsın dedi.özel doktora gitmemiştim bu ay gideyim en iyisi sağolun kızlar.
bi şey soracağım size demir ilacı ve vitamini hala kullanıyor musunuz
Öyle deme kız arkadaşım 3 aydır mikroplarla uğraşıyor kızı kreşe gitti rota oldu kardeşi aşılı olduğu halde onada bulaştı eşide oldu.şimdi beta mikrobu çıktı 2 sinede bulaştı geçen gün tekrar rota oldular bugün dr a gitmiş alfa mı ne varmış bide titiz nerden kaptı diye çıldırıyor eşine patlamış senmi getiriyosun dışardan yoksa diye.Önünü alamadı yani ne kadar korursan koru alabiliyolar ondan önlem almak lazım.heee ablamın arkadaşı gerek olmadığını hepatit a vakasının çok görülmediğini daha çok pis yerlerde görüldüğünü çocuğun kanına boşuna o mikrobu vermeye gerek olmadığını söyledi o yüzden canım
ne gıcık her memlekette iyide vardır kötüde bunun oralısı buralısımı olur?aaa terbiyesiz ya banu zaten o kıza şu kıyafet hususndan dollayı çok kızgınım biliyorsun.dengesiz kendine baksın o.ama iyi yapmışssın ağzının payını vermişssin.valla eşin hem saygılı hemde gerçekten iyi canım tanıyormuda yorum yapıyor.hepside okumuşlar kariyer sahibiklava:
çok güldüm ya ne komik kızmış keşke sende dalga geçseydin biraz anlasaydı yaptığı saçmalığıöyle tülaycım merzifonda eşekler varmış da orda yaşamıyormuş iyiki de((
ne kadar basit bir kızmış çok iyi analiz yaptın tatlım sen :))) eşim memleketlisi diye elinden gelenin fazlasını yapmıştı bu kıza ama hiç değmezmiş
ne seviyesine indin ya o anlasa bu cümleyi etmezdi.sinirlenme boşver o dediği için öylemi olcak ama bazen insan çileden çıkıyor gerçiaaa sende bana yazmışsınnn tülaycım:))))))))))))) bende bizim çaycının ağzının payını veriyordum terbiyesiz kız ne olacak eşim amasyalı benim sohbet ederken milletin içinde ordan adam çıkmaz demesin mi bende ağzıma geleni saydım kıza oda amasyalı eşim merzifonlu diye aşalamaya çalışıyor terbiyesiizzzz bende eşim ve kardeşleri hep üniversite mezunu siz kendinize bakın dedim uyuz ne olacakkkkkkk
cnm sagol sizede geçmiş olsun idrar yolu iltahapı için bide bitkilere falan baksan cnm çok zor malesef benm kardeşimde bebekken çıktı o iltahap ve hala daha geçmedi ne kadar iğne nekdra ntibiyotik varsa kullandı :1no2: inş. sizin öyle olmaz ama sende bakın soğan suyu iyi diyolar ama bebeklere verilirmi bilmiyorum..kuzular büyüdükçe aksilikler yaşanıyo malesef,düşe kalka büyüyo diyolar ama annelerinden canından can gidiyo valla.
Geçende Duru damacana bidonuyla oynarken eli kaydı yere oturdu,bu arada ağzını vurmuş,dişleriyle dilini ısırmış.Ağzında kan görünce çok korktum.Acaba dişi mi kırıldı dedim ama,sonra anladım dilini ısırmış.
Birsencim bu arda Ömer niye böle oldu yine ya!bi yandan iyleştiriyosun bir yandan hastalanıyolar.Allahtan daha başıymış,iğneyle toplar hemen.
Duru'nun da idrar yolu iltahabı geçmedi daha,üç ay koruyucu antibiyotik kullancaz sonra kontrol yine.Umarım atlatır meleğim.
nurtencim geçmiş olsun canım oluyor böyle şeyler melekler korusun meleklerimiziiii
durunun kan degerlerı 11,5 cıktı normalde 12 cıkması gerekıyormus o yuzden bız vıtamıne devam edıyorus bengıcım yapılan kan testıne gore doktor karar verıyo
nurten allah korumus canım
kimse kalmamış nerdesiniz huuuuuuuuuuuuu bi ben mi çalıp oynuyorum tam pc yi ele geçirmişken olmadı bu şimdi
herkes aynı psikolojide bu aralar geçer cnm havalr iyice düzelinceoyyy bende fena bunalımdayım ıcım sıkılıyor canım hıcbırsey yapmak ıstemıyor fena yemege sardım bu aralar cok zayıfımya bıraz kılo alayım havalarda okadar dengesızkı bır dısarıda cıkamıyorum bukadar ev sinirlerımı bozdu artık akşama en azından bır alışverış merkezıne gıtsek ıyı olcak yoksa patlıycam ya offf
bende yaptırmadım sadece su çiçeğini yaptırmayı düşünüyorum ama bakalımkızlar suçiçeği ve hepatit a aşını yaptıran varmı bızım kontrol cmt gunude ateş huysuzluk falan yapıyomu?
gazel düzelmiş iyice çok sevindim hülyaherkeze selam kızlarr..
sanırım bi çoğunuz bahar depresyonu yaşıyorsunuz...buda gecer Allahın izniyle ben her yaz başı yaşarım bu durumu...ama bu sefer olmadı ..cunku gazelın hastalığı ile meşguldum ...allah hastalık vermesınde varsın boş yere canımız sıkılsınnn....
tatil planlarınada başlanmış..bi hala bişeye karar bile veremedik((
benimde eşim bi operasyon gecirdi ufak bişi ama evde dinleniyor...eger cmt evde olmasa buluşmaya katılacam yoğun istek ve talepten dolayı :)))))))))))
bursada hala yağmur dvm ediyor mu yaw ...
burda hava güneşli cok guzel..
dün çıktık kızıma yazlık bişiler aldım baya bi gezdikk hava esiyordu ama sıcaktı baya iyi geldi bizede ...
akşama doğruda bi arkadaşımızda yemege gidicez ...
sende benim gibi meraktasın canım aşı konusunda sanırım
evet cnm ya
terbiyesiz işte seviyesi belli olmayan kişiler hep hepimiz aynı memleketin insanıyız ama işte boşver takma hiç senaaa sende bana yazmışsınnn tülaycım:))))))))))))) bende bizim çaycının ağzının payını veriyordum terbiyesiz kız ne olacak eşim amasyalı benim sohbet ederken milletin içinde ordan adam çıkmaz demesin mi bende ağzıma geleni saydım kıza oda amasyalı eşim merzifonlu diye aşalamaya çalışıyor terbiyesiizzzz bende eşim ve kardeşleri hep üniversite mezunu siz kendinize bakın dedim uyuz ne olacakkkkkkk
selam ohh kahve sohpetleri başlamış canım çekti valla işim bitti yemek yiyim bende içcem şöle köpüklü yanındada alman çikolatası var ohhh kaydirigubbakcemile3
off kızlar sormayın benm balkonu yıkıyordum kapasını kapadım defnede camından bana bakıyordu bi ara yıkamaya daldım bi abaktım yerde üstünede ufak bi sehpa var o düşmüş kapalı bi şekilde kanepeye dayamıştım onunla oynardı ama düşme tehlikesi yoktu heralde altını silerken güzel yerleştiremedim.. bi baktım üstünde kımıldayamıyor abgrınıyor tamda kapnın yanına düşmüş zor açtım kapıyı sehpayı kaldırdım ayagı ters dönmüş ama varya yıklıdıgım andır yaa(( sesim solugum kesildi dizi dönmüş kırılmış sandım kucagıma aldım bacagını salladım anlamadım tabi o sırada benim aglama sesime sustu.. iyice kontrol ettim ama gayet normal şekilde ayakta durup adım aatbiliyo eşimi aradım oda bişi olsa çok ağlar dedi gitmedim doktora...
ama canımdan can gitti yaa offf çok dikkat etmek lazım benim çocugum yaramaz degil diyordum ama aksilikler olabiliyormuş bizim dışımızda bi çok şey var allahım korusun evlatlarımızı...
çok geçmiş olsun nurten ya Allah korumuş defneyi
inan sen anlatırken gözümde canlandı birden:1no2:
verilmiş sadakanız varmış valla
selam ohh kahve sohpetleri başlamış canım çekti valla işim bitti yemek yiyim bende içcem şöle köpüklü yanındada alman çikolatası var ohhh kaydirigubbakcemile3
kuzular büyüdükçe aksilikler yaşanıyo malesef,düşe kalka büyüyo diyolar ama annelerinden canından can gidiyo valla.
canım ya çok geçmiş olsun artık çok dikkatli olmak gerekiyor her an bişey olabiliyor bide meraklılar şimdi iyi ucuz atlatmışsınız nazar çıktı diyelim.Bişey olsa durmazdı zaten ondan rahat ol.Sen yinede bi konntrol etmişsindir zaten
.Bu arada bende gezdim geldim komşular kapının önündeydi onlarada damla sakızlı Türk kahvesi yaptım lafladık baktım kız yoruldu çıktım yukarı şimdi uyudu hemen size bakayım dedim eşim pc yi evde unutmuştazemuszemus
canım benim sizede geçmiş olsun kız çocukları çabuk kapıyor ondan ben hiç ıslak mendil kullanmıyorum doğduğundan beri sıcağa yakın su ve pamukla yada direk suyla yıkıyorum popişi bide çorapsız gezdirme canım gerçi bazen çok hassas oluyorlar herşey etken olabilir.İnşallah hemen geçer şimdi idrarıda yanma yapar onun
Türkizin değerleri sınırda çıktı dr bize santafer verdi aç karnına sabah 1 kaşık veriyorum bide şu D vitaminin bide baklagili bol ver dedi.Demir ilacını kesti.Bu ay tekrar gidicem dr.a bu arada bunu veren sağlık ocağı dr u normal dr umuz bişey olmaz dedi herşeyi kesmişti.Sağlık ocağındaki 3 ay kullansın kan değeri normale gelsin bu daha bebek dedi.Eti baklagili ne kadar yiyoki kanı artsın dedi.
Öyle deme kız arkadaşım 3 aydır mikroplarla uğraşıyor kızı kreşe gitti rota oldu kardeşi aşılı olduğu halde onada bulaştı eşide oldu.şimdi beta mikrobu çıktı 2 sinede bulaştı geçen gün tekrar rota oldular bugün dr a gitmiş alfa mı ne varmış bide titiz nerden kaptı diye çıldırıyor eşine patlamış senmi getiriyosun dışardan yoksa diye.Önünü alamadı yani ne kadar korursan koru alabiliyolar ondan önlem almak lazım.
ne gıcık her memlekette iyide vardır kötüde bunun oralısı buralısımı olur?
çok güldüm ya ne komik kızmış keşke sende dalga geçseydin biraz anlasaydı yaptığı saçmalığı
ne seviyesine indin ya o anlasa bu cümleyi etmezdi.sinirlenme boşver o dediği için öylemi olcak ama bazen insan çileden çıkıyor gerçi
alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?