nurtencim çok geçmiş olsun tatlım Allah daha beterlerinden korusun en hareketli dönemleri
canım duru prensesede geçmiş olsun umarım iltihap geçer kuzumun
tatlım günaydın nasılsın valla ilk defa dün ağzıma geleni söyledim sabrımı taşırdı düşünsene iki buçuk yıl görümce bizde kaldı ona bile sabırlı davrandım
valla iyilik konuşulmaz ama ben bu kıza beşiğinden tut oto koltuğuna kıyafete kadar aklına gelebilecek herşeyi verdim ama çok pişmanım şimdi keşke hiç yardımcı olmasaymışım tülaycımda yardım edecekti ama kız ben hep eski mi giydireceğim diyince elini çekti tülayımda
aynurcum günaydın tatlım nasılsın ohhh ne güzel geçmiş tatiliniz sevindim senin adına keşke tanışma imkanımızolsaydı hangi otele gittiniz
kızlar güneş kremi aldınız mı bebeklere hangi marka memnunmusunuz
cnm ben koala aldım memnunum bak istersen 9-36 kiloesen canım kraft omegamı yoksa.eğer oysa oda hoşuma gitti ama kararsızlık beni öldürcek ya(
cnm Pınarla dün konuştum yine altyapı çalışması varmış hatlar yokmuş,onun dışında iyiymiş.kızlar aynur nerelerde acaba pınarda yok o gezmelerdedir kesin:)
ayy cnm dikkat et çok korkmuşsundur,geçmiş olsun ,yanına al yıkarken oda suyla oynasın..selam ohh kahve sohpetleri başlamış canım çekti valla işim bitti yemek yiyim bende içcem şöle köpüklü yanındada alman çikolatası var ohhh kaydirigubbakcemile3
off kızlar sormayın benm balkonu yıkıyordum kapasını kapadım defnede camından bana bakıyordu bi ara yıkamaya daldım bi abaktım yerde üstünede ufak bi sehpa var o düşmüş kapalı bi şekilde kanepeye dayamıştım onunla oynardı ama düşme tehlikesi yoktu heralde altını silerken güzel yerleştiremedim.. bi baktım üstünde kımıldayamıyor abgrınıyor tamda kapnın yanına düşmüş zor açtım kapıyı sehpayı kaldırdım ayagı ters dönmüş ama varya yıklıdıgım andır yaa(( sesim solugum kesildi dizi dönmüş kırılmış sandım kucagıma aldım bacagını salladım anlamadım tabi o sırada benim aglama sesime sustu.. iyice kontrol ettim ama gayet normal şekilde ayakta durup adım aatbiliyo eşimi aradım oda bişi olsa çok ağlar dedi gitmedim doktora...
ama canımdan can gitti yaa offf çok dikkat etmek lazım benim çocugum yaramaz degil diyordum ama aksilikler olabiliyormuş bizim dışımızda bi çok şey var allahım korusun evlatlarımızı...
demir ilacı ve vitamini doktor artık bıraktırdı.özel doktora gitmemiştim bu ay gideyim en iyisi sağolun kızlar.
bi şey soracağım size demir ilacı ve vitamini hala kullanıyor musunuz
chicco 50 faktör var bende ama daha başlamadım kullanamya :))kızlar güneş kremi aldınız mı bebeklere hangi marka memnunmusunuz
slm cnm iyisin şükür sende,sevindim,hadi bugünde bana gel gezdiriyim seni!! :))Gunaydın Kızlar,,,
Sanırım gunesle bırlıkte herkes normale dönmeye basladı.Bızde ıyıyız oğlusla uykuya yattı.Bende yemeğını pişiriyorum bu arada.Gunluk gezme planı daha yapmadım.Bakalım nerelere surukluycek gunes benı:))Bu hafta tatıl yonumuzude hazırlamam lazım.Bodrum olucak ama otel bakıcam netten.
Banucum ben mustela kullanınyorum.50 faktor Bora cok beyaz olduğu ıcın en azından cok kızarmıyor guneste.Tavsıye ederım.
Tulay bende sendenım canım oto koltuğuna bı karar veremedım gıttı.Ama acılen almam lazım.
Nurten gecmıs olsun canım.Korkusu yeter ınsana ama Allahtan bırsey olmamıs.Bız ne kadar dıkkat edersek edelım mutlaka zararlı yerlerı buluyor sıpalar.
Aynur hoşgeldın canım.Tatıl yapmıssın.Anlat bakalım bıraz bebısle nasıl oluyor zorluk cektınız mı?
ferdacım gününüz güzel geçmiş sevindim sizin adınıza
incihancım sağol bitanem nasılsın bebişin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?