2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol canım ewt keşke yüzyüzede görüşebilseydik ama kısmet olmadı inan hep aklımdaydınız.otelimizin ismi voyage sorgun canım

günaydın kızlar nasılsınız? nurten canım geçmiş olsun.aynur canım neyyse kısmet değilmiş başka zamana inşallah.

banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsınn canımmm..

tülaycım iyiyim tatlım sen nasılsın selinimmmm nasıl ayyy ikinizide çok özledim ben ya :))) oto koltuğuna karar verebildin mi tatlım

canım ben aldım baby blanket mennunum hemde içeriği bebek cildine daha uyumlu bir krem.tavsiye derim biliyorsun selinin cildide çok hassas.sebamed ve nivea yaramadı kızarttı(

canım eczaneden aldım.50 faktör. oto koltuğuna karar veremedim ama almam lazım evden kapandık kaldık ya bu kararsızlığım beni deli ediyor:)

bende kararsızım oto koltuğunda arabada birtane var arkadaşın verdiği ama küçük geliyor duruya biraz

Son düzenleme:
Slm herkese kızlar a.s.

Ohh be dünden beri bakamadım size özledim valla...

dün oğluşla keyif yaptık,önce komşuma kahvaltıya gittik,çocuklar oynadı bizde çayımızı içtik,sonra bizde müzik açtık onlarla beraber göbek attık, :))

Sonra evimize geldik,balkonu yıkadık Dağhanla,banyoda kafasına su döktürmeyen çocuk,balkonda kovadan suyu alıp alıp kafasından aşağı döktü,bayılıyo öyle yapmaya,çok eğlendi bende dokunmadım komple değiştik üstünü sonra..

Yemeğimizi yedikten sonrada dışarı çıktık gezdik biraz market filan turladık bişeyler aldık,Allahtan kalkmak istemedi hiç,iyi yoruldu temiz hava da aldı,eve gelincede uyudu.Bende yemeğimi hallettim Anıl gelincede yemeğimizi yiyip annemin teyzesi vardı burda onlara gittik ev gezmesine,bayadır görüşmemiştik,özlemişiz.gece geç geldik tabi,Dağhanda arabada uyudu.Gelincede onu yatırıp bizde yattık hemen,bakamadım.

Bu sabah da yine komşumla Ikea'ya kahvaltıya gittik,çocuklarda ordaki oyuncaklarla oynadı,çocuk bçlümünü gezip geldik.Dağhanı emzirip uyuttum.onu yerine yatırıyım.Geçmişe bi göz atıyım herkes iyidir umarım.

Gunaydın Kızlar,,,

Sanırım gunesle bırlıkte herkes normale dönmeye basladı.Bızde ıyıyız oğlusla uykuya yattı.Bende yemeğını pişiriyorum bu arada.Gunluk gezme planı daha yapmadım.Bakalım nerelere surukluycek gunes benı:))Bu hafta tatıl yonumuzude hazırlamam lazım.Bodrum olucak ama otel bakıcam netten.

Banucum ben mustela kullanınyorum.50 faktor Bora cok beyaz olduğu ıcın en azından cok kızarmıyor guneste.Tavsıye ederım.

Tulay bende sendenım canım oto koltuğuna bı karar veremedım gıttı.Ama acılen almam lazım.

Nurten gecmıs olsun canım.Korkusu yeter ınsana ama Allahtan bırsey olmamıs.Bız ne kadar dıkkat edersek edelım mutlaka zararlı yerlerı buluyor sıpalar.

Aynur hoşgeldın canım.Tatıl yapmıssın.Anlat bakalım bıraz bebısle nasıl oluyor zorluk cektınız mı?

ferdacım gününüz güzel geçmiş sevindim sizin adınıza

incihancım sağol bitanem nasılsın bebişin nasıl

Tesekkur ederım Banucum ıyıyız Allaha sukur Boranın dıs huysuzluğu dısında tabı.Napalım yasamamız gereken bır surec buda.Allah baska dert vermesın.Sende ıyımısın esın nasıl oldu.

esen canım kraft omegamı yoksa.eğer oysa oda hoşuma gitti ama kararsızlık beni öldürcek ya(
cnm ben koala aldım memnunum bak istersen 9-36 kilo
kızlar aynur nerelerde acaba pınarda yok o gezmelerdedir kesin:)
cnm Pınarla dün konuştum yine altyapı çalışması varmış hatlar yokmuş,onun dışında iyiymiş.
ayy cnm dikkat et çok korkmuşsundur,geçmiş olsun ,yanına al yıkarken oda suyla oynasın..
özel doktora gitmemiştim bu ay gideyim en iyisi sağolun kızlar.
bi şey soracağım size demir ilacı ve vitamini hala kullanıyor musunuz
demir ilacı ve vitamini doktor artık bıraktırdı.
kızlar güneş kremi aldınız mı bebeklere hangi marka memnunmusunuz
chicco 50 faktör var bende ama daha başlamadım kullanamya :))
slm cnm iyisin şükür sende,sevindim,hadi bugünde bana gel gezdiriyim seni!! :))
ferdacım gününüz güzel geçmiş sevindim sizin adınıza

incihancım sağol bitanem nasılsın bebişin nasıl

sağol cnm evet iyi geçti çok şükür.

ferda canım saolasın.bende koala ve kraft omega arasında kaldım.bide gülşah almış isofixkli olandan kafam karman çorman oldu.kolayı kaça aldın canım kullanımı rahatmı?

gülhannn canım nasılsın.valla benimde tatil planı yapmam lazım eşim de aynı yerde 10 gün kalmayalım bir iki yere daha gidelim diyor ayarlamam lazım ağustosa kadar.

Ferdaaaa ohhh atmıssın kendını sokaklara.Ohh sevan olsun ne guzel anlasabıldığın bır komsun var yakınında.Geleyım valla gezdır benıde.Bakalım babannemız gelmesse bende Borayla yanlız cesaret edebılırsem gelmeyı planlıyorum.

günaydin tünaydin hayirli cumalar kizlar a.s.

oh herkesin yavas yavas keyfi yerine gelmiş cok sukur :) gülhanin dedigi gibi güneş enerjisini verdi herhalde :)) benim canım işlerimi erteledigimde,yapmadıgımdan sıkılıyor bunu iyice anladim :) hep geriye dogru cekiyor insani..bikac gündür işlerimi ertelemiyorum..kafami mesgul eden işlerimi güzelce planladim..o da beni rahatlatti :) mesela diyet işini tamamen rafa kaldirdim :) ama öyle işlemişki her tarafima ben diyette degilim diyorum kendime bişey yerken :))))))) tatilden sonraya attim..şimdi biliyorum tatilde yapamicam..buda beni iyice kasacak..kasincada hem diyet yapmicam hem günümü rezil edicem :) sonracima sürekli büyük temizlik yapicam diyip duruyordum..onuda tatilden sonraya erteledim..şimdi tam temizlik yapcam tatile giricez..keyfini süremicem

ütülerim cok birikmişti..hergün mincik mincik ütü yapiyordum..onlri tamamen bitirdim..
serrosun biliyorsunuz taneli yememe sorunu vardi..onu aşmaya calişiyorum..acken sürekli bişeyler deniyorum..günde 1-2 kere..inadini ve korkusunu kirmamiz lazim..ama tam cadi ya..oyuna yada reklama tam dalinca bi güzel yiyiyor..sonra yedigini fark edince korkudan boguluyor cok ödlek cok

aklimda olan ve yapmam gereken işler içinde şu basörtülerimin hepsini bi güzel yikamam lazim..onuda bugun yapicam inşaAllah..kullanmadiklarimida ayirayim..

bide serrosun küçülmüşleri var..onlari konyaya bi ahbabimiza yollicam..onuda belki yarin hallederim..ama muhakkak gitmeden halletmem lazim ki içim rahat etsin..sürekli kafami mesgul ediyor..

bide bugun iyicede şu bilinçaltimi kariştirayim..neler beni mesgul ediyormus ögreneyim :))) bişeycik kalmasin :)) cok sevdim bu işi :)))))

geçmişe bi bakinayim şimcik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…