Attım cnm attım,iyiyim sağol.Komşum iyi evet,ailecek görüşüyorum,o öğretmen,malisef öğleden sonra akşama kadar yok,o yüzden sadece sabahları görüşebiliyoruz. :))Ferdaaaa ohhh atmıssın kendını sokaklara.Ohh sevan olsun ne guzel anlasabıldığın bır komsun var yakınında.Geleyım valla gezdır benıde.Bakalım babannemız gelmesse bende Borayla yanlız cesaret edebılırsem gelmeyı planlıyorum.
sağol cnm iyiyim bi bunalım atlattım,şimdi sana özelden yazıcam.saolasın efrdacım bu arada epeydir görünmeyince merak ettim..
günaydin tünaydin hayirli cumalar kizlar a.s.
oh herkesin yavas yavas keyfi yerine gelmiş cok sukur :) gülhanin dedigi gibi güneş enerjisini verdi herhalde :)) benim canım işlerimi erteledigimde,yapmadıgımdan sıkılıyor bunu iyice anladim :) hep geriye dogru cekiyor insani..bikac gündür işlerimi ertelemiyorum..kafami mesgul eden işlerimi güzelce planladim..o da beni rahatlatti :) mesela diyet işini tamamen rafa kaldirdim :) ama öyle işlemişki her tarafimaben diyette degilim diyorum kendime bişey yerken :))))))) tatilden sonraya attim..şimdi biliyorum tatilde yapamicam..buda beni iyice kasacak..kasincada hem diyet yapmicam hem günümü rezil edicem :) sonracima sürekli büyük temizlik yapicam diyip duruyordum..onuda tatilden sonraya erteledim..şimdi tam temizlik yapcam tatile giricez..keyfini süremicem
ütülerim cok birikmişti..hergün mincik mincik ütü yapiyordum..onlri tamamen bitirdim..
serrosun biliyorsunuz taneli yememe sorunu vardi..onu aşmaya calişiyorum..acken sürekli bişeyler deniyorum..günde 1-2 kere..inadini ve korkusunu kirmamiz lazim..ama tam cadi ya..oyuna yada reklama tam dalinca bi güzel yiyiyor..sonra yedigini fark edince korkudan boguluyorcok ödlek cok
aklimda olan ve yapmam gereken işler içinde şu basörtülerimin hepsini bi güzel yikamam lazim..onuda bugun yapicam inşaAllah..kullanmadiklarimida ayirayim..
bide serrosun küçülmüşleri var..onlari konyaya bi ahbabimiza yollicam..onuda belki yarin hallederim..ama muhakkak gitmeden halletmem lazimki içim rahat etsin..sürekli kafami mesgul ediyor..
bide bugun iyicede şu bilinçaltimi kariştirayim..neler beni mesgul ediyormus ögreneyim :))) bişeycik kalmasin :)) cok sevdim bu işi :)))))
geçmişe bi bakinayim şimcik :)
eşine gecmiş olsun canımherkeze selam kızlarr..
sanırım bi çoğunuz bahar depresyonu yaşıyorsunuz...buda gecer Allahın izniyle ben her yaz başı yaşarım bu durumu...ama bu sefer olmadı ..cunku gazelın hastalığı ile meşguldum ...allah hastalık vermesınde varsın boş yere canımız sıkılsınnn....
tatil planlarınada başlanmış..bi hala bişeye karar bile veremedik((
benimde eşim bi operasyon gecirdi ufak bişi ama evde dinleniyor...eger cmt evde olmasa buluşmaya katılacam yoğun istek ve talepten dolayı :)))))))))))
bursada hala yağmur dvm ediyor mu yaw ...
burda hava güneşli cok guzel..
dün çıktık kızıma yazlık bişiler aldım baya bi gezdikk hava esiyordu ama sıcaktı baya iyi geldi bizede ...
akşama doğruda bi arkadaşımızda yemege gidicez ...
ayy tülayyy sendeki iştah azıcıkta bende olsa ne varr yaaa hiç iş yapmak istemiyorumm offf:)) tamam canım.aman bazen keşke dağınık pasaklı olsaydım diyorum banu ya geçen yorgunluktan ölüyorum selin uyudu dedimki mutfağı silip yatayım ama kendimi en son banyo duvarlarını ciflerken buldum:)))
ayy kurban olurum ben kuzu yaa neyseki işi olmamıs cok dikkatli olmamı lazım cokkselam ohh kahve sohpetleri başlamış canım çekti valla işim bitti yemek yiyim bende içcem şöle köpüklü yanındada alman çikolatası var ohhh kaydirigubbakcemile3
off kızlar sormayın benm balkonu yıkıyordum kapasını kapadım defnede camından bana bakıyordu bi ara yıkamaya daldım bi abaktım yerde üstünede ufak bi sehpa var o düşmüş kapalı bi şekilde kanepeye dayamıştım onunla oynardı ama düşme tehlikesi yoktu heralde altını silerken güzel yerleştiremedim.. bi baktım üstünde kımıldayamıyor abgrınıyor tamda kapnın yanına düşmüş zor açtım kapıyı sehpayı kaldırdım ayagı ters dönmüş ama varya yıklıdıgım andır yaa(( sesim solugum kesildi dizi dönmüş kırılmış sandım kucagıma aldım bacagını salladım anlamadım tabi o sırada benim aglama sesime sustu.. iyice kontrol ettim ama gayet normal şekilde ayakta durup adım aatbiliyo eşimi aradım oda bişi olsa çok ağlar dedi gitmedim doktora...
ama canımdan can gitti yaa offf çok dikkat etmek lazım benim çocugum yaramaz degil diyordum ama aksilikler olabiliyormuş bizim dışımızda bi çok şey var allahım korusun evlatlarımızı...
canım bize doktor kan degerleri gayet normal pekmez bile vermene gerek yok dediözel doktora gitmemiştim bu ay gideyim en iyisi sağolun kızlar.
bi şey soracağım size demir ilacı ve vitamini hala kullanıyor musunuz
hoşgeldin canım iyi olmus canım tatiliniz dinlenmişsindir biz busene gidemicez malesefsenağlamaarkadaşlar günaydınlar ben geldim çok acele verilen bir kararla ve jet hızıyla hazırlanarak tatile gittik geldik böyle olması çokta iyi oldu yoksa nereye gitsek nasıl rahat ederiz yok ege mi yoksa akdenizmi derken kalacaktı sonunda gittik geldik.antalya manavgat sidede orman içinde çok güzel bir otel arkadaşlar hepinize tavsiye ederim.orda kaldığım süre içerisinde antalyada bulunan canım arkdaşlarım banucum ve tülaycımdaydı aklım ama kısmet olmadı yüzyüze görüşüp tanışmayı çok istiyordum inş. birdahaki sefere canım arkadaşlarımla biyerde oturup hoş sohbetleriyle kahve yudumlamayı istiyorum.benden böyle arkadaşlar sizler ve bebişleriniz nasıllar? umarım herşey yolundadır. hepinizi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
ohhh iyi yapmıssınız canım maşallahSlm herkese kızlar a.s.
Ohh be dünden beri bakamadım size özledim valla...
dün oğluşla keyif yaptık,önce komşuma kahvaltıya gittik,çocuklar oynadı bizde çayımızı içtik,sonra bizde müzik açtık onlarla beraber göbek attık, :))
Sonra evimize geldik,balkonu yıkadık Dağhanla,banyoda kafasına su döktürmeyen çocuk,balkonda kovadan suyu alıp alıp kafasından aşağı döktü,bayılıyo öyle yapmaya,çok eğlendi bende dokunmadım komple değiştik üstünü sonra..
Yemeğimizi yedikten sonrada dışarı çıktık gezdik biraz market filan turladık bişeyler aldık,Allahtan kalkmak istemedi hiç,iyi yoruldu temiz hava da aldı,eve gelincede uyudu.Bende yemeğimi hallettim Anıl gelincede yemeğimizi yiyip annemin teyzesi vardı burda onlara gittik ev gezmesine,bayadır görüşmemiştik,özlemişiz.gece geç geldik tabi,Dağhanda arabada uyudu.Gelincede onu yatırıp bizde yattık hemen,bakamadım.
Bu sabah da yine komşumla Ikea'ya kahvaltıya gittik,çocuklarda ordaki oyuncaklarla oynadı,çocuk bçlümünü gezip geldik.Dağhanı emzirip uyuttum.onu yerine yatırıyım.Geçmişe bi göz atıyım herkes iyidir umarım.
kolay gelsin güzelimgünaydin tünaydin hayirli cumalar kizlar a.s.
oh herkesin yavas yavas keyfi yerine gelmiş cok sukur :) gülhanin dedigi gibi güneş enerjisini verdi herhalde :)) benim canım işlerimi erteledigimde,yapmadıgımdan sıkılıyor bunu iyice anladim :) hep geriye dogru cekiyor insani..bikac gündür işlerimi ertelemiyorum..kafami mesgul eden işlerimi güzelce planladim..o da beni rahatlatti :) mesela diyet işini tamamen rafa kaldirdim :) ama öyle işlemişki her tarafimaben diyette degilim diyorum kendime bişey yerken :))))))) tatilden sonraya attim..şimdi biliyorum tatilde yapamicam..buda beni iyice kasacak..kasincada hem diyet yapmicam hem günümü rezil edicem :) sonracima sürekli büyük temizlik yapicam diyip duruyordum..onuda tatilden sonraya erteledim..şimdi tam temizlik yapcam tatile giricez..keyfini süremicem
ütülerim cok birikmişti..hergün mincik mincik ütü yapiyordum..onlri tamamen bitirdim..
serrosun biliyorsunuz taneli yememe sorunu vardi..onu aşmaya calişiyorum..acken sürekli bişeyler deniyorum..günde 1-2 kere..inadini ve korkusunu kirmamiz lazim..ama tam cadi ya..oyuna yada reklama tam dalinca bi güzel yiyiyor..sonra yedigini fark edince korkudan boguluyorcok ödlek cok
aklimda olan ve yapmam gereken işler içinde şu basörtülerimin hepsini bi güzel yikamam lazim..onuda bugun yapicam inşaAllah..kullanmadiklarimida ayirayim..
bide serrosun küçülmüşleri var..onlari konyaya bi ahbabimiza yollicam..onuda belki yarin hallederim..ama muhakkak gitmeden halletmem lazimki içim rahat etsin..sürekli kafami mesgul ediyor..
bide bugun iyicede şu bilinçaltimi kariştirayim..neler beni mesgul ediyormus ögreneyim :))) bişeycik kalmasin :)) cok sevdim bu işi :)))))
geçmişe bi bakinayim şimcik :)
gel canım serroşun ağlamasıyla mı korkutuyorsun beni :))kurban olurum ben onun ağlamasını verene:))hem sen neden gelmiyorsun bakimmmferdacim ve gülhancim attim maillerinize o resmi :) anlarsiniz niye yollamadigimi :))
tülaycim aynen öyle valla :) hiç kasamicam şimdi kendiminormal işlerimi bitirip sadece tatile konsantre olcam karamürsele kaldik ama napalim..zevk alcam dedimmi alirim pozitif düşün pozitif yaşa :))))
esencim yok anacim hiiiiiiiç birini tanimayizp havami atiyorsunuz kiz bize basariz mekani bak cocuklarla DDD silah olarak onlari kullaniriz serranin aglamasini hatirliyorsundur p
tamam canım gelirken ara tarif edeyimmerhaba kızlarrr
esencım yarın sabah kahvaltıya yetısemem ben sankı durunun kontrolu gorumcemın ürolojıde muanesı derken 12yı bulur benım gelmem benı beklemeyın ben sonradan dahıl olurum gruba neyse sabah konusurus zatiiii
bugun patronlardan bı tanesının karısı dogum yaptı gıdecektım hastaneye işçıkışı ama vazgectım sonra oyalanmayayım dıye duru camda beklıyor valla saat 7 oldumu
bende cıcek gonderdım hastaneye ayıp olmaz demıı cocuklu karıyım ben
kac gundur bı gıdemedım kuafore kaşımı aldırmaya öff yaa
karnımda acıktı çokkk barı yemek yıyımmm yaşasın yemek yemekkkkk:lepi::lepi::lepi:
sositosositosositosositosositosositobuarada bıze oy veren arkadaslara cok tesekkur ederım baya ıyı ılerlıyorus destege devam kızlar ılk 10na gırmeye az kaldı kızıma ılerıde anı kalsın ıstıyorum yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?