2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Attım cnm attım,iyiyim sağol.Komşum iyi evet,ailecek görüşüyorum,o öğretmen,malisef öğleden sonra akşama kadar yok,o yüzden sadece sabahları görüşebiliyoruz. :))

Aaa muhakkak bekliyoruz,cesaret edersin sen olmadı aliye ablayıda getir gel yaa cidden..çok seviniriz.
saolasın efrdacım bu arada epeydir görünmeyince merak ettim..
sağol cnm iyiyim bi bunalım atlattım,şimdi sana özelden yazıcam.

selam kızlarrr
dün sabahtan sonra birdaha giremedim
burdan cıktıktan sonra hanzade uyandı yogurt yedirdim o sırada asagı komsu gelmiş bugun evdeysen sana gelcez diye bende müsaitim dedim ama kapıyı kapatıp motorları taktım hemen evi yerleştirdim toz aldım buzluktan börek cıkardım kek vardı bide kısır yaptım komsular gelmeden hanzadeyede corba pişirip yedirdim
geldiler oturduk hanzade bir kısır yedi anlatamam sevdi sıpa
5 te hanzade uyudu 6 gibi komsular gitti hemen yemege giriştim
mutfagı topladım hanım uyandı mehmet geldi yemek yedik baba kız dışarı cıktılar bende kahvemi yaptım sigaramı yaktık keyif yaptım
tabi kısa sürdü geldilerkii hanzadenin uykusu gelmiş altını üstünü degişip uyuttum bende askı memnuyu izledim sonra kitap okuyum yattım
gece saat 2 gibi aglama ile uyandım hanzade dişten dolayı sıkıntıı hemen calpol verip uyuttum tekrar sabah 7 de kalktık tabii kahvaltısını yaptırdım baba kızı evde bırakıp kuaföre gittim kas arımı aldırdım eve döndüm kahvaltı hazırladım derken hanımın uykusu geldi
uyuyuncada evi yerlestirdim
bugun düğünümüz var hanzadeyi anneme bırakıcam
işte benden bugunlük böle
daha gecmişlede bakamadım
hanzade uyanmadan bakarsam bakarım yoksa aksam üstü görüşürüz

ohh süpersin valla cnm,bırak artık şu rejim fikrini,o dahada stres yapıyor seni hiç veremiyorsun.temizliğide boşver,Çok iyi düşünmüşsüz.

Tuba sana bişey sorucam sen nasmaz kılıyormuydun,kılıyosan Serrayla nasıl kılıyosun?? :))Merak ettim.

iyiyiz incihancım eşimde evde iyi çok şükür iki günde bir pansumana gidiyor salı günü dikişleri alınacak dün doktoru kontrol etmiş ameliyat yerini biraz tahriş var demiş ilaç yazmış umarım kısa sürede iyileşir
diş huysuzluğu durudada var tatlım gece ateşi çıktı ilaç verdim sabah iyiydi

tülaycım bende karar veremiyorum oto koltuğuna olmadı birlikte çıkıp bakalım

tubişim nasılsın canımmmm

eşine gecmiş olsun canım

:)) tamam canım.aman bazen keşke dağınık pasaklı olsaydım diyorum banu ya geçen yorgunluktan ölüyorum selin uyudu dedimki mutfağı silip yatayım ama kendimi en son banyo duvarlarını ciflerken buldum:)))
ayy tülayyy sendeki iştah azıcıkta bende olsa ne varr yaaa hiç iş yapmak istemiyorumm offf
ayy kurban olurum ben kuzu yaa neyseki işi olmamıs cok dikkatli olmamı lazım cokk
hanzade daha yürünüyorda ben bilmiyorum yürüyünce nolcak bakalım

özel doktora gitmemiştim bu ay gideyim en iyisi sağolun kızlar.
bi şey soracağım size demir ilacı ve vitamini hala kullanıyor musunuz
canım bize doktor kan degerleri gayet normal pekmez bile vermene gerek yok dedi
1 yasındada noral vitamini kesiyormus ama hanzadenin kilosu az olunca 1.5 yasına kadar devam edelim dedi ben vitamin olarak ACD3 kullanıyorum

hoşgeldin canım iyi olmus canım tatiliniz dinlenmişsindir biz busene gidemicez malesefsenağlama

ohhh iyi yapmıssınız canım maşallah

kolay gelsin güzelim

Tubacım bişey sorucam gülhanla benim resmimizi çekmiştinya hani balonların altında onu göremedim ben güzelim varmıydı,tekrar bakıyım varsa..belki gözden kaçırdım.

selam kızlarra.s.
ben sabahtan beri okuldayım ilkyardım semineri vardı bugün bitti şükür
şimdi de dersteyim çok az öğrenci, geliyor halbuki tam kadro geleceksiniz demiştim

tuba valla rejim olayını ve temizliği çok iyi düşünmüşsün bende senin gibiyim aklımı bişeyler kurcaladıkça hem yapamıyorum hemde günümü zehir ediyorum kendime
benimde ertelemem gereken işlerim var a.s.

ferda hanım ohhhhh gezmşsin iyi de etmişsin kendine geldin açıldın valla darısı başımaaa.s.
gülhan yine gezicen di mi bursa bitti güzelim gel accuk burayı da fethet:)))

nurancı,ilgin tülay nasılsınızzz?

nurancımya ben yapı olarak öyleyim yapmam lazım yoksa uykularım kaçıyor aslında azcık canımı kıymetini bilsem olcak.

aynurcum tatilden gelmişsin :) hoşgeldin :) nasil gecti canim :) güzel gecmiş orasi belli :) ama neler yaptin alpişle anlat bakalim :)

banucum iyiyim tatlim sen nasilsin?? ben krem almadim daha..malum serros esmer tenli bi sorunumuz olmadi daha..

gülhancim gez toz canim :) cok durdun evde sen p tatil için planlara baslamişsin..hadi inşaAllah gönlüne göre bi yer bulursun

ferdacim oh güzel günler gecirmişsin :) cok sevindim canim :) namazi sormussun..kiliyorum canim..serros zaten bayiliyor namaz kilmama..hatta mizmizliği tutunca hemen basimi kapatiyorum felan cok hosuna gidiyor namaz kilarkende onu ya yatagina yada bahcenie koyuyorum..hemen yaninda kiliyorum :) hem seviyor hemde görmüş oluyor beni :) rejim temizlik işide iyi oldu valla..karar vermek en iyisi..yoksa bugun yarin derken iyice sinir basiyor..bişeyde yapamiyorsun sinir olmakla kaliyorsun :))

nurancim iyi eglenceler dügün için

esencim hoşgeldin :) okulun son zamanlari en güzel zamanlar..niye gelmezler okula hiç anlamam :))) valla iyi oldu bu zamanlama işi..sürekli kafamda felan sinir basiyor insana bugun yarin derken..

ferdacim bakayim canim..yoksa hemen yolliyim..o resim hatirliyorum..yollamadiysam vardir bi sebebi :d bi bakayim hemen

esen canım ,iyiyim ben sen nasılsın? ahsen kuzum nasıl??

tuğba boşver işler yetişir yapılır..rejimde yaparsınya zaten tatilde de rejim yapılmaz gelince sıkı diyete girersin.

bende iiyiyim kızlar çok şükür yarın tatil ohhhh valla azıcık keyif yapıcam
birkaç arkadaşla sabah kahvaltısı yapıcaz tanırmısınızz:)))))

ferdacim ve gülhancim attim maillerinize o resmi :) anlarsiniz niye yollamadigimi :))

tülaycim aynen öyle valla :) hiç kasamicam şimdi kendimi normal işlerimi bitirip sadece tatile konsantre olcam karamürsele kaldik ama napalim..zevk alcam dedimmi alirim pozitif düşün pozitif yaşa :))))

esencim yok anacim hiiiiiiiç birini tanimayiz p havami atiyorsunuz kiz bize basariz mekani bak cocuklarla DDD silah olarak onlari kullaniriz serranin aglamasini hatirliyorsundur p

merhaba kızlarrr
esencım yarın sabah kahvaltıya yetısemem ben sankı durunun kontrolu gorumcemın ürolojıde muanesı derken 12yı bulur benım gelmem benı beklemeyın ben sonradan dahıl olurum gruba neyse sabah konusurus zatiiii

bugun patronlardan bı tanesının karısı dogum yaptı gıdecektım hastaneye işçıkışı ama vazgectım sonra oyalanmayayım dıye duru camda beklıyor valla saat 7 oldumu
bende cıcek gonderdım hastaneye ayıp olmaz demıı cocuklu karıyım ben
kac gundur bı gıdemedım kuafore kaşımı aldırmaya öff yaa
karnımda acıktı çokkk barı yemek yıyımmm yaşasın yemek yemekkkkk:lepi::lepi::lepi:

sositosositosositosositosositosositobuarada bıze oy veren arkadaslara cok tesekkur ederım baya ıyı ılerlıyorus destege devam kızlar ılk 10na gırmeye az kaldı kızıma ılerıde anı kalsın ıstıyorum
yerimseniben

hoşbulduk canım.

esen tanımıyoruz arkadaşları ama fazla yemesinlerr kahvaltıda kilooo falan alırlar allah muhafaza):)

gel canım serroşun ağlamasıyla mı korkutuyorsun beni :))kurban olurum ben onun ağlamasını verene:))hem sen neden gelmiyorsun bakimmm

tamam canım gelirken ara tarif edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…